Επιστροφή στο Forum : Μ.ΠΕΜΤΗ ΚΕΡΑΤΕΑ
Λοιπόν μάγκες όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος την Μ. Πέμπτη στην Κερατεα θα γίνει της αλητείας. Σβούρες BURN OYT και τα σχετικά. Λοιπόν ακούω συμμετοχές .
εγω απο τωρα δηλωνω μεσα ! πειτε μου λεπτομερειες κι εφτασα !
Λοιπόν μάγκες όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος την Μ. Πέμπτη στην Κερατεα θα γίνει της αλητείας. Σβούρες BURN OYT και τα σχετικά. Λοιπόν ακούω συμμετοχές .σε ποιο σημειο ακριβως? ωρα? απο στρουμφ?
tsouf is in, όπως πάντα... :lol: :D Στην πλατεία της Κερατέας αν θυμάμαι καλά...
Λοιπόν μάγκες όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος την Μ. Πέμπτη στην Κερατεα θα γίνει της αλητείας. Σβούρες BURN OYT και τα σχετικά. Λοιπόν ακούω συμμετοχές .
Κάτι θυμάμαι σε ένα video από το XL. Εκεί παίζει χαμός! :wink:
ΑΝ ΜΠΟΡΕΣΩ ΘΑ ΕΡΘΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΑΙΔΑΚΙΑ..ΤΗΝ ΩΡΑ ΝΑ ΠΕΙΤΕ...
Συνήθως μετά τις 10.00 γίνεται το πανήγυρη και είναι μετά την πλατεία στο βενζινάδικο BP αριστερά. Από στρουφ μην ανησυχείτε όλα οκ
ΦΕΡΤΕ ΠΟΛΛΑ ΛΑΣΤΙΧΑ.
exo kairo na do polous trelous pisokinitous se paranoma parti eimai mesa .apo katalava anti gia lampada na fero lastixa kalitera giati tha kaoun pola elpizo :P :P :P :P
Ντογκας Ιωαννης
17-04-06, 10:33
και εγω μεσα παιδια...
απ οτι καταλαβα θα γινει προωρη ανασταση :D
ωραια παλι μονος μου θα ερθω γιατι που να χωρεσουν τα λαστιχα στο mx5? πρεπει να παρουμε και ενα φορτηγο με λαστιχα να μας ακολουθει ωπου πηγαινουμε
ωραια παλι μονος μου θα ερθω γιατι που να χωρεσουν τα λαστιχα στο mx5? πρεπει να παρουμε και ενα φορτηγο με λαστιχα να μας ακολουθει ωπου πηγαινουμε :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
exo kairo na do polous trelous pisokinitous se paranoma parti eimai mesa .apo katalava anti gia lampada na fero lastixa kalitera giati tha kaoun pola elpizo :P :P :P :PΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΤΣΙΙΙΙΙΙ!!!!!ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΤΣΙΙΙΙΙ!!!!
ωραια παλι μονος μου θα ερθω γιατι που να χωρεσουν τα λαστιχα στο mx5? πρεπει να παρουμε και ενα φορτηγο με λαστιχα να μας ακολουθει ωπου πηγαινουμε :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
[quote="Takis"]Συνήθως μετά τις 10.00 γίνεται το πανήγυρη και είναι μετά την πλατεία στο βενζινάδικο BP αριστερά. Από στρουφ μην ανησυχείτε όλα οκ
[b]ΦΕΡΤΕ ΠΟΛΛΑ ΛΑΣΤΙΧΑ.
ειναι βγαινοντας απο κερατεα προς αναβυσσο στο ανοιγμα που παει για τον καινουργιο δρομο και εχει και μια καντινα την ημερα???
MR RACERS EDGE
17-04-06, 22:25
Μ αρέσει που έκανα δικό topic στο γενικά και αόριστα αλλά με πρόλαβε ο Τάκης μπείτε στο topic και θα δέιτε τι εννοώ όσον αφορά το πού και πότε πάρτε με τηλ θα γίνει κόλαση λέμε!!!!!!!!!!!!!!!!
Από Λαυρίου μπαίνετε προς κερατέας πέτα και αφού περάσετε την πλατεία θα βρείτε δεξιά σας ένα πρατήριο της ΒΡ . ακριβώς μετά αριστερά στο στενό και πάλι αριστερά στο δίχαλο μετά το γεφυράκι και από κει και πέρα θα σας πάρει μυρωδιά ο καπνός. :wink: :wink:
ΘΑ ΕΡΘΩ ΚΑΙ ΕΓΩΩΩΩΩΩ..ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΡΩ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΗΛΕΦΩΝΑΚΙ ΤΟ tsoufaaaaaaki.... :) :)
αντε να ετοιμαζομαστε σιγα σιγα !!!
Από στρουφ μην ανησυχείτε όλα οκ
Το διαπίστωσα αυτό Τάκη... :lol: :lol: :D :D
Μάλλον δεν καταλάβατε, εννοούσα ότι θα τους πάρω και αυτούς . και για αυτό είπα όλα οκ. :lol: :lol: :lol:
Τώρα εξηγούνται όλα... :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :cry: :cry:
Αλλα τελικα πιο πολλυ ηταν οι στρουμφ απο τον κοσμο, :cry: :cry: :cry:
Den isiwnw pote!!
21-04-06, 22:39
kapoia stigmh perasa kai gw paidia kai eida to kokkino IS200 alla... den prolava na soy mhlisw file.Hmoyn me ena RAV4(toy patera moy)
Εκτός ότι μας ξενέρωσαν οι *&%$# πήγα και κοπάνισα με καμμιά 50άρα το starletακι στις σχάρες υπονόμου εκεί που στρίβαμε αριστερά με αποτέλεσμα να κουνάει το ακρόμπαρο. Φτου γμ τη καντεμιά μου. :evil: :evil: :evil: Αλλά δεν μασάμε απο τέτοια. Πάμε για άλλα.
ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΚΑΘΟΛΟΥ..ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΗ ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΝΟΗΣΕΙΣ ΜΑΛΛΟΝ..ΛΟΙΠΟΝ..ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΑΝΤΟΥ ΕΠΑΙΖΕ ΤΡΕΛΛΟ ΚΑΨΙΜΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΜΑΘΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΕΡΑΤΕΑ..ΤΕΣΠΑ..ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ..Ε...ΨΙΤ...ΚΥΡΙΕ ΜΕ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΤΟΥΤΟΥ..ΤΟ LEXUS ΝΤΕ..ΝΑΙ ΕΣΥ.. :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ DRIFT EVENT ΣΤΟΝ ΚΑΡΤΟΔΡΟΜΟ..ΘΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ ΒΟΛΤΙΤΣΑ?? :roll: :roll: :roll: :roll: :?: :?: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
ΑΝΤΖΥ που χάθηκες στον δρόμο? Ήμασταν πολλά αυτοκίνητα που ο ένας ακολουθούσε τον άλλο με σχετικά μικρή ταχύτητα. Εσύ έφυγες επειδή δεν ήθελες να έρθεις για καφέ, ή μας έχασες? :? :shock:
ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΚΑΘΟΛΟΥ..ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΗ ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΝΟΗΣΕΙΣ ΜΑΛΛΟΝ..ΛΟΙΠΟΝ..ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΑΝΤΟΥ ΕΠΑΙΖΕ ΤΡΕΛΛΟ ΚΑΨΙΜΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΜΑΘΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΕΡΑΤΕΑ..ΤΕΣΠΑ..ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ..Ε...ΨΙΤ...ΚΥΡΙΕ ΜΕ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΤΟΥΤΟΥ..ΤΟ LEXUS ΝΤΕ..ΝΑΙ ΕΣΥ.. :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ DRIFT EVENT ΣΤΟΝ ΚΑΡΤΟΔΡΟΜΟ..ΘΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ ΒΟΛΤΙΤΣΑ?? :roll: :roll: :roll: :roll: :?: :?: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
Να ερθεις να με βρεις να το κανονισουμε.
ΑΝΤΖΥ που χάθηκες στον δρόμο? Ήμασταν πολλά αυτοκίνητα που ο ένας ακολουθούσε τον άλλο με σχετικά μικρή ταχύτητα. Εσύ έφυγες επειδή δεν ήθελες να έρθεις για καφέ, ή μας έχασες? :? :shock:ΜΟΥ ΛΕΣ ΑΚΟΛΟΥΘΑ tsoufaki..ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟ ΓΑΜΩΦΑΝΑΡΟ ΟΜΩΣ..ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΧΑΣΑ.. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΕΒΡΙΣΚΑ?? :cry: :cry: :cry: :cry: ΣΑΣ ΕΧΑΣΑ..ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΚΗ ΜΟΥ ΣΑΥΡΙΤΣΑ ΚΑΙ ΕΦΥΓΑ... :cry: :cry: :cry: :cry:
Να ερθεις να με βρεις να το κανονισουμε.ΝΑΙ!!!ΝΑΙ!!!ΝΑΙ!!!ΝΑΙ!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ΜΟΥ ΛΕΣ ΑΚΟΛΟΥΘΑ tsoufaki..ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟ ΓΑΜΩΦΑΝΑΡΟ ΟΜΩΣ..ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΧΑΣΑ.. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΕΒΡΙΣΚΑ?? :cry: :cry: :cry: :cry: ΣΑΣ ΕΧΑΣΑ..ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΚΗ ΜΟΥ ΣΑΥΡΙΤΣΑ ΚΑΙ ΕΦΥΓΑ... :cry: :cry: :cry: :cry:
Εννοείται ότι εκείνο το βράδυ δεν υπήρχαν φανάρια... :P :P :P :lol: :lol: :lol:
Τάκη μετά λες για εμένα ότι έκανα θυσίες για μια γυναίκα. Δεν το περίμενα αυτό από εσένα... :oops: :lol: :P :wink:
Εννοείται ότι εκείνο το βράδυ δεν υπήρχαν φανάρια... :P :P :P :lol: :lol: :lol:
Μόνο τα μπλε.. :cry: :cry: :cry:
Τάκη μετά λες για εμένα ότι έκανα θυσίες για μια γυναίκα. Δεν το περίμενα αυτό από εσένα... :oops: :lol: :P :wink:
Έλα μην ζηλεύεις !!!!! εντελώς φιλικά το είπα, εξάλλου με ξέρεις δεν κάνω τέτοια πράγματα. 8) 8)
Δικιά σου είναι η κοπέλα. :wink: :wink:
( βρε ΑΝΤΖΥ τι είναι αυτός? ) :shock: :shock:
Όχι. Αφού επιμένεις και είμαι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ φίλος, θα κάνω υποχώρηση και θα στην παραχωρήσω. All yours... :shock: :x :D :lol:
ΜΟΥ ΛΕΣ ΑΚΟΛΟΥΘΑ tsoufaki..ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟ ΓΑΜΩΦΑΝΑΡΟ ΟΜΩΣ..ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΧΑΣΑ.. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΕΒΡΙΣΚΑ?? :cry: :cry: :cry: :cry: ΣΑΣ ΕΧΑΣΑ..ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΚΗ ΜΟΥ ΣΑΥΡΙΤΣΑ ΚΑΙ ΕΦΥΓΑ... :cry: :cry: :cry: :cry:
Εννοείται ότι εκείνο το βράδυ δεν υπήρχαν φανάρια... :P :P :P :lol: :lol: :lol:ΧΜ..ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑ... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
ΜΗΝ ΤΣΑΚΩΝΕΣΤΕ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ...ΜΗΝ ΤΣΑΚΩΝΕΣΤΕ..ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ.. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Και μετά? :wink: :wink: :shock: :shock:
Και μετά? :wink: :wink: :shock: :shock:ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: ΠΑΛΙΟΠΑΙΔΟ!!!!!!!! :) :) :) :)
:lol: :twisted: :wink: :oops:
:lol: :twisted: :wink: :oops: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: tsoufakiiiiiii.... :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :oops: :oops:
:wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: tsoufakiiiiiii.... :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :oops: :oops:
Εεεεεεεεεεεεπ, τι υπονοούμενα είναι αυτά? Τακήήήήήήήήήήήήήήήήήήήήήήή η γυναίκα σου σε απατά. :twisted: :P :twisted: :evil:
ALEX_SSGTi
03-05-06, 13:25
Ναι, για πείτε, μετά τι έγινε????
Ναι, για πείτε, μετά τι έγινε????ΧΜ...ΠΗΓΑΙΝΕ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΒΡΕ ΑLEX..ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΕΣ... :roll: :roll: :roll: :roll:
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.