Επιστροφή στο Forum : ΒΑΨΙΜΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ!
αυτο που θελω να μαθω ειναι ποσο παει για ολικο βαψιμο της μπεμπας. ειναι κοκκινο κ θελω να τη βαψω ασπρο. βασικο το οτι το ασπρο ΔΕΝ ειναι μεταλλικο. θα παιζει ρολο στην τιμη λογικα ετσι...?
pantelkiko
12-02-10, 01:12
Φυσικά και παίζει ρόλο το ακρυλικό διπλής πάντα είναι πάντα είναι πιο ακριβό απο κάποιο μονής, το θέμα είναι εάν θα το βάψεις μόνο εξωτερικά ή θα το ξεβρακώσεις όλο.Εγώ που είχα ρωτήσει κάποια στιγμή για το δίκό μου μόνο έξω χωρίς αλλαγή χρώματος η τιμή ήταν 800-1000 ευρωπαίους. Πιστεύω πως για αλλαγή χρώματος και ιδιαίτερα απο σκούρο σε ανοιχτό πρέπει να περαστεί όλο υπόστρωμα και ίσως εκεί είναι παραπάνω τα χρήματα.:cry:
scar flawless
12-02-10, 02:48
κοιτα,εγω οταν εβαψα το κορτινα εδωσα 1200 ευρω για ενα σχεδον καινουργιο αμαξι,και περιπου 100 ακομα σε λαστιχα καινουργια για πορτες πορτ παγκαζ και τα ρεστα,η ε30 παιζει στο ιδιο μεγεθος,αρα στα ιδια περιπου λιτρα (μπογιας) και τιμη,μην τσιγκουνευτεις,μια φορα βαφεις το αμαξι σου,ας γινει καλα η δουλεια μια για παντα και ας σκασεις καποια φραγκα παραπανω,σε αυτο το σημειο πρεπει να μην λυπηθεις τα λεφτα,μια και καλη...δεν παει καθε μερα ενα αμαξι για ολικη βαφη
απο τριτη θα παω σε 2 3 που εντοπισα να παρω τιμες. θα σας ενημερωσω κιολας να εχετε καμια πιο φρεσκια εκτιμηση :) συμφωνω παντως οτι δεν ειναι για τσιγκουνια το χρωμα. αφου θα γινει.. ας γινει σωστα κ ωραια!
KOSTAS_KE35
12-02-10, 08:38
θεμα δεν ειναι να βρεις την χαμιλοτερη τιμη γιατι η χαμηλοτερη τιμη θα εχει και χειροτερα υλικα το θεμα ειναι να βρεις ενα καλο φανοπειο στην σωστη τιμη και με τα σωστα υλικα γιατι υπαρχουν ατομα που θα στο βαψουν και με 700 ευρω αλλα τη δουλεια θα σου κανουν και τη υλικα θα σου βαλουν εγω στο μαγαζι μου περνω για ενα εξωτερικο βαψιμο 1300 με 1500 αναλογως τη αμαξι ειναι και τη δουλεια θελει και για αλαγη χρωματος μεσα εξω χωρο κινητηρα που πρεπει το αμαξι να ξυλοθει ολο γιατι δεν μπωρεις να ανηγεις το καπο η το πορτ μπαγαζ και το αμαξι να εχει αλλο χρωμα η η πατουρες του αυτοκινητου η τιμη αυτη μπωρει να φτασει και τα 2 χιλιαρικα
kostas e30 335
12-02-10, 10:05
Θα συμφωνησω απολυτα με τον Κωστα απο πανω.εκει το εχω υπολογισει και εγω να σου παει αν το βαψεις μεσα-εξω,που κατα τη γνωμη μου ετσι πρεπει να κανεις αφου θες να το κανεις αλλο χρωμα.
Takis_MKII
12-02-10, 10:36
φιλε speedstef.μην σκεφτεις καθολου να αλλαξεις χρωμα και να μην το βαψεις μεσα-εξω.οταν πηρα το δικο μου αποφασισα να το βαψω εξωτερικα ενα τονο πιο χτυπητο απ'οτι ηταν και ακομα βαραω το κεφαλι μου στο καπο.οταν ανοιγω την πορτα φαινεται σαν ταξι.θα ξενερωσεις απιστευτα..
stelios(4_SALE)
12-02-10, 10:50
Το ζητημα ειναι πως απο το κοκκινο στο ασπρο ειναι λιγο δυσκολο καθως θελει τριψιμο! Ποοοολυ τριψιμο!!! Το λευκο σαν χρωμα ειναι μεν ιδιαιτερο σαν αποχρωση για το αμαξι αλλα ειναι κ ιδιαιτερο στο βαψιμο θελει προσοχη κ οσο πιο καθαρη καροτσα γινεται!
Στεφ για μια αριστη δουλεια κ το κεφαλι σου ησυχο, να υπολογιζεις 1500-2000Ε κ λιγη προσωπικη δουλεια!
Δηλαδη να ξηλωσεις ολο το αμαξι (που θα σε βοηθησει να μαθεις κιολας το σασι του:wink:)
kapotis_E30m5
12-02-10, 11:52
Για αλλαγη χρωματος το σωστο ειναι να γινει κουφαρι το αυτοκινητο και να βαφτει ξεχωριστα η καροτσα και ξεχωριστα τα πραγματα της (πορτες φτερα καπω) μονο ετσι θα φτιαξεις κατι σωστο!!
stelios(4_SALE)
13-02-10, 00:31
Για αλλαγη χρωματος το σωστο ειναι να γινει κουφαρι το αυτοκινητο και να βαφτει ξεχωριστα η καροτσα και ξεχωριστα τα πραγματα της (πορτες φτερα καπω) μονο ετσι θα φτιαξεις κατι σωστο!!
+1:wink::wink::wink::wink:
θοδωρης.sofades
13-02-10, 13:50
λαθος......θα γινει παρδαλο.....
οι καλες δουλειες γοα βαψιμο πανε απο 1500 εως 2500!!!
λαθος......θα γινει παρδαλο.....
μαν φαναρτζιδικο εχει κατι 8α ξερει!!υπαρχουν και δουλεις του για να καταλαβεις
θοδωρης.sofades
13-02-10, 19:21
μαν φαναρτζιδικο εχει κατι 8α ξερει!!υπαρχουν και δουλεις του για να καταλαβεις
εγω ασχολουμε ερασιτεχνικα.τα δικα μου τα φτιαχνω μονος μου.δεν χρειαζετε και πολυ μυαλο να σκευτεις οτι αλλιως ειναι να βαψεις τα σταθερα κομαστια του αυτοκινιτου ορθια και αλλιως ειναι να βαψεις τα υπολιπα ξαπλωμενα.τελος παντων για εμενα σε ενα δυσκολο διπλις χρωμα θα ητανε καλυτερα να ειναι δεμενο ολοκλιρο και να βαφτει εξωτερικα.αλλιως τα υπαρχουνε σκιες θαμπαδες.
stelios(4_SALE)
13-02-10, 22:45
δεν χρειαζετε και πολυ μυαλο να σκευτεις οτι αλλιως ειναι να βαψεις τα σταθερα κομαστια του αυτοκινιτου ορθια και αλλιως ειναι να βαψεις τα υπολιπα ξαπλωμενα.
Μα δεν ειπε κανεις κατι τετοιο!!!:roll::confused: Κ σιγουρα ο κος Καποτης γνωριζει καλα για τη συγκεκριμενη καροτσα...:wink:
makinen_e36
13-02-10, 23:30
Τα καπο ξαπλωμενα ειναι ετσι και αλλιως οπου και να τα βαψεις...και τα φτερα καθονται οπως ειναι στο αμαξι αν τα βγαλεις και αυτα...
Τεσπα δεν ειναι λογος αυτος που λες...Δε θα υπαρχει ουτε θαμπαδα ουτε τπτ...
θοδωρης.sofades
14-02-10, 11:15
Τα καπο ξαπλωμενα ειναι ετσι και αλλιως οπου και να τα βαψεις...και τα φτερα καθονται οπως ειναι στο αμαξι αν τα βγαλεις και αυτα...
Τεσπα δεν ειναι λογος αυτος που λες...Δε θα υπαρχει ουτε θαμπαδα ουτε τπτ...
ok......
turbanthropos
14-02-10, 15:11
Μετά το τρίψιμο,ποιό είναι το καλύτερο υγρό για τον καθαρισμό της επιφάνειας πριν την βαφή;
KOSTAS_KE35
14-02-10, 16:25
αν πας σε ενα μαγαζι με χρωματα θα του ζητησης καθαριστηκο
makinen_e36
15-02-10, 01:01
Ζητα διαλυτικο καθαρισμου...
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.