PDA

Επιστροφή στο Forum : ΥΛΙΚΟ!

ΠΑΡΑΛΙΑΣ
14-04-06, 13:03
Ζητειται υλικο ! οποιος εχει βιντεο και φωτογραφιες απο το drift extreme ας δωσει και σε μας γιατι δεν εχω τιποτα και θελω να με δω σε κανα βιντεακι να δω τι εκανα αλλα και να δω και οσους δεν μπορεσα να δω! δεκτες ανταλαγες με την ταινια initial d (με ελληνικους υποτιτλους), drift bible κ.λ.π.

MR RACERS EDGE
14-04-06, 19:04
Φίλε παραλία να σου πω δεν μου δίνεις εμένα να κάνω καμία κόπια τις ταινίες γιατί δεν έχω καμία απο τις δύο?

ΠΑΡΑΛΙΑΣ
14-04-06, 20:08
μονο και μονο επειδη εχω μια συμπαθεια στην κερατεα θα σου γραψω κατι απο αυτα! μηπως ξερεις το super market DIA στην κερατεα?

Takis
19-04-06, 02:12
Δεν μου λες αγόρι? Για την ταινία initial d (με ελληνικούς υποτίτλους), drift bible κ.λ.π. την δίνεις και σε μένα που δεν έχω υλικό με εσένα από την τέταρτη?

tsouf
19-04-06, 02:35
Τάκη λυπάμαι, αυτό που ζητάς είναι αδύνατο... Κάνε μια προσφορά για το τι δίνεις για να αποκτήσεις το Initial d και ΑΝ είναι καλή ίσως την δεχτούμε... :P :P :P :lol: :lol: :lol:

ΠΑΡΑΛΙΑΣ
19-04-06, 11:21
Δεν μου λες αγόρι? Για την ταινία initial d (με ελληνικούς υποτίτλους), drift bible κ.λ.π. την δίνεις και σε μένα που δεν έχω υλικό με εσένα από την τέταρτη?

no problem! θα σου κανω μια κοπια !
Υ.Γ. κι εγω να μην ειμαι σε βιντεο δεκτο μου κανει και παλι παντως εσενα σε εχουν και στο drift.gr σε βιντεο και τον flatliner και τον νικολα με το subaru και αλλοι πολλοι

Pithikos!
19-04-06, 19:11
Ζητειται υλικο ! οποιος εχει βιντεο και φωτογραφιες απο το drift extreme ας δωσει και σε μας γιατι δεν εχω τιποτα και θελω να με δω σε κανα βιντεακι να δω τι εκανα αλλα και να δω και οσους δεν μπορεσα να δω!

Έχω και γώ ρε παιδιά τον ίδιο πόθο με τον παραλία!Βάλτε κάτι ή δώστε κάτι και σε μας!Και foto δεκτές....! :) :wink:

ΠΑΡΑΛΙΑΣ
19-04-06, 20:00
εχει φωτο και βιντεο στο drift.gr

Πέτρος
20-04-06, 01:02
Αν Δώσω Πάνω Απο 300GB Mp3 Πέρνω Τίποτα Πέρα Απο Χειροπέδες?

Takis
21-04-06, 13:08

no problem! θα σου κανω μια κοπια !
Υ.Γ. κι εγω να μην ειμαι σε βιντεο δεκτο μου κανει και παλι παντως εσενα σε εχουν και στο drift.gr σε βιντεο και τον flatliner και τον νικολα με το subaru και αλλοι πολλοι

πλανα απο drift extreme εχω και καλα. θα τα κανω κοπια.

MR RACERS EDGE
22-04-06, 12:04
μονο και μονο επειδη εχω μια συμπαθεια στην κερατεα θα σου γραψω κατι απο αυτα! μηπως ξερεις το super market DIA στην κερατεα?

Φυσικά και το ξέρω γιατί ρωτάς φίλε; πάντως αν και δεν μιλήσαμε την Μ μέμπτη το καφεδάκι μας ήταν σούπερ. έτσι;

Takis
23-04-06, 00:24
Γιατι λες ψεματα? Εσυ επινες fredochino . :lol: :lol: :lol:

ΠΑΡΑΛΙΑΣ
25-04-06, 12:14

Φυσικά και το ξέρω γιατί ρωτάς φίλε; πάντως αν και δεν μιλήσαμε την Μ μέμπτη το καφεδάκι μας ήταν σούπερ. έτσι;

ΑΑΑ^ δεν ξερω εγω επινα μπυρα!χοχοχο! αστειο !!! καλα ητανε τα ειπαμε και λιγο ! και τωρα παμε στο θεμα μας: θελω το τηλ της κορης του σουπερμαρκετατζη ή να τις δωσεις το δικο μου αν την ξερεις προσωπικα! τι λες? θα μου κανεις την χαρη?

MR RACERS EDGE
25-04-06, 13:06
[quote="ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ"][quote=ΠΑΡΑΛΙΑΣ]

ΑΑΑ^ δεν ξερω εγω επινα μπυρα!χοχοχο! αστειο !!! καλα ητανε τα ειπαμε και λιγο ! και τωρα παμε στο θεμα μας: θελω το τηλ της κορης του σουπερμαρκετατζη ή να τις δωσεις το δικο μου αν την ξερεις προσωπικα! τι λες? θα μου κανεις την χαρη?

Πολύ ευχαρίστως φίλε μου να το κάνω αλλά πρέπει κατ αρχήν να σου πω πως δεν την ξέρω αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα το πρόβλημα είναι το εξής ότι και εμένα με έχει κάψει και αν θα ξεκινήσω κάτι τέτοιο δεν ξέρω πότε θα πάρεις το τηλ :D :D :D :D λοιπόν πέρα απο την πλάκα δεν έχω πολλά πολλά με το συγκεκριμένο σούπερ μάρκετ θα προσπαθήσω να μάθω κάτι και θα σε ενημερώσω. εντάξει αγόρι μου;

MR RACERS EDGE
25-04-06, 13:09
Γιατι λες ψεματα? Εσυ επινες fredochino . :lol: :lol: :lol: πισατεύω πως σε εμένα πήγαινε αυτό οπότε θέλω να σε διορθώσω και να σου πω πως ήταν fredo espresso διπλός :lol: :lol: :lol: :lol:

ΠΑΡΑΛΙΑΣ
25-04-06, 13:51
Πολύ ευχαρίστως φίλε μου να το κάνω αλλά πρέπει κατ αρχήν να σου πω πως δεν την ξέρω αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα το πρόβλημα είναι το εξής ότι και εμένα με έχει κάψει και αν θα ξεκινήσω κάτι τέτοιο δεν ξέρω πότε θα πάρεις το τηλ :D :D :D :D λοιπόν πέρα απο την πλάκα δεν έχω πολλά πολλά με το συγκεκριμένο σούπερ μάρκετ θα προσπαθήσω να μάθω κάτι και θα σε ενημερώσω. εντάξει αγόρι μου;[/quote]

την ειχα γνωρισει πριν κανα δυο χρονια που δουλευα εκει κοντα αλλα σπουδαζε στην λαρισσα κι ετσι χαθηκαμε και τον αδερφο της ξερω αλλα ουτε το δικο του τηλ εχω πρεπει μου φαινεται να παω απο εκει !