Επιστροφή στο Forum : τιμονια προς πωληση
giannis salonica
06-02-10, 02:02
Φιλε μου χωρις να θελω να το παιξω εξυπνος ουτε τπτ αν δεν κανω λαθος αυτα ειναι τα wrc που πωλουνται σ ενα μαγαζι στην αθηνα 40Ε το κομματι...Αν αμφιβαλεις ποσταρω και το μαγαζι που τα πουλαει..Εκτος και αν ειναι sparco γνησια που δεεεεν νομιζω...
το ίδιο τιμόνι το πήρα 40ε όπως λέει κ ο γιάννης..αυτο to θεωρώ κλεψιά προσωπικά!
driftakias0285
06-02-10, 03:21
ιδιο τιμονι εφερε ο μαστορας μου με 35 Ε απο αθηνα.Μπορω να αναφερω και το μαγαζι αν θελεται.
giannis salonica
06-02-10, 04:33
Ε ναι ρε παιδια!!με τα συγχωρησεως κιολας αλλα ειναι αμαρτια μεταξυ των μελων του φορουμ να μην αναφερουμε πραγματικα στοιχεια...Νομιζω πως ο καθε ενας απο μας βοηθαει με οποιον τροπο μπορει τα μελη του κλαμπ και φυσικα οτι υπαρχει αληλεγκυη αναμεσα μας και οχι συμφερον...
Φιλικα παντα.
nasos-lada 2105 twin cam
06-02-10, 12:24
θα συμφωνισω με τον φιλο απο πανω ++++++++++++1 αυτα τα τιμονια το εχω βρει με 40 ευρω αν δεν κανω λαθος.
gtsounakis
06-02-10, 17:59
ελληναρες for ever... και με την τιμη ενος sparco στα 150ε...
Petros AE86
06-02-10, 19:02
θα σας παρακαλουσα να σταματησει εδω αυτη η κουβεντα...
δικα του ειναι τα τιμονια οσο θελει τα πουλαει αν δεν σας αρεσουν μην τα παρετε
Πετρο club ειναι οχι χρηση ευκαιρια αν καποιος λογικο ειναι ο ενας να προστατευει τον αλλο.!!!!
nasos-lada 2105 twin cam
07-02-10, 01:19
++++++++++++++++++++1
παιδια δεν ειναι wrc.....!!!!!!!! καμια μα καμια σχεση... αγγλικο προιον... και να μην καραζετε αμα δεν εισαστε συγουροι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WRC ΑΛΑΚΑΝΤΑΡΑ?????ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ??
giannis salonica
07-02-10, 03:34
παιδια δεν ειναι wrc.....!!!!!!!! καμια μα καμια σχεση... αγγλικο προιον... και να μην καραζετε αμα δεν εισαστε συγουροι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WRC ΑΛΑΚΑΝΤΑΡΑ?????ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ??
Nαι!!Φεραν ΚΑΙ αλκανταρα τελευταια με τα ιδια ακριβως λεφτα μαν!:wink:
anyway man αυτα ειναι απο αγγλια .... και δεν ειναι wrc.... και τα wrc μοιαζουν με αλακανταρa αλλα δεν ειναι... ξερω απο που τα παιρνει το παιδι και γι αυτο σχολιασα..... νομιζωοτι ειναι καλητερα να μην ξανασχολιασουμε το θεμα gianni kai ο πετροσ να καθερισει λιγο την αγγελεια...
Ντόγκας Στυλιανός
07-02-10, 16:48
anyway man αυτα ειναι απο αγγλια .... και δεν ειναι wrc.... και τα wrc μοιαζουν με αλακανταρa αλλα δεν ειναι... ξερω απο που τα παιρνει το παιδι και γι αυτο σχολιασα..... νομιζωοτι ειναι καλητερα να μην ξανασχολιασουμε το θεμα gianni kai ο πετροσ να καθερισει λιγο την αγγελεια...
Τελικα ρε Νασσο αυτα τα τιμονια τι ειναι?? Και ποσο κοστζουν???
Κ που 8α βρω χωστο με 40Ε που λετε ολοι??? :roll::roll::roll::roll::roll:
για τα συγκεκριμενα τιμονια στελιο ρωτα το χρηστο, για τα τιμονια των 40 euro ρωτα τα παιδια που τα βαλανε... εγω πρωσοπικα τιμονι και μουφα κατω απο 90 euro δεν εχω βρει και οχι βεβαια τετοιου τυπου ...
Επειδή τώρα μόλις είδα τα spam όποιος νομίζει οτι μπορεί να μου βρει ίδιο με 40 ευρώ να του δώσω να μου φέρει! Όταν λέμε αγωνιστικά λέμε αγωνιστικά. Όχι WRC. Και alcantara! Και αν έχετε αμφιβολία για την ποιότητα ελάτε να τα βάλουμε δίπλα δίπλα να δούμε πιο είναι τιμόνι και πιο όχι. Αλλά δεν ασχολούμαι άλλο. Από εξυπνάκηδες έχουμε πολλούς εδώ μέσα!!!
έχουν διαφορετικές κόρνες :P θα τρελλαθούμε τελείως!! http://www.e-autoshop.gr/product_info.php?products_id=1561&osCsid=f254e78ba553d626ab51bd8faa744ebb
ιδού και το αγωνιστικό τιμονάκι που λέγαμε ;)
δεν είναι ούτε sparco ούτε momo oύτε τπτ για να το πουλήσεις 100+ ε!!!
paulo6sousa
08-02-10, 02:59
Το παληκάρι που έχει αυτό το μαγαζί είναι φιλαράκι.Τα τιμόνια δεν είναι αλκαντάρα,δερματίνη είναι...Καμιά σχέση με αυτά που πουλάει ο rallyboy...
Ντόγκας Στυλιανός
08-02-10, 11:22
Νασσο καταλαβες γιατι ρωτησα...!
Πρωτη φορα ακουω τιμονι με 40Ε:roll::roll::roll: Απο πλαστικο ειναι???:p:p:p
εγώ ξέρω οτι απο τιμόνια υπάρχουν τα γνήσια κ οι μούφες...130 ευρώ για μούφα πρώτη φορά βλέπω!!!
Ντόγκας Στυλιανός
08-02-10, 11:39
εγώ ξέρω οτι απο τιμόνια υπάρχουν τα γνήσια κ οι μούφες...130 ευρώ για μούφα πρώτη φορά βλέπω!!!
Ρε παιδια που το καταλαβατε οτι ειναι μουφα??
Οποιος εχει ενδιασμους παει κ τα βλεπει...! Τωρα απο μια φωτο στο ιντερνετ που μοιαζει με μια αλλη, δν βγαζεις συμπερασμα... :wink:
έχουν διαφορετικές κόρνες :P θα τρελλαθούμε τελείως!! http://www.e-autoshop.gr/product_info.php?products_id=1561&osCsid=f254e78ba553d626ab51bd8faa744ebb
ιδού και το αγωνιστικό τιμονάκι που λέγαμε ;)
δεν είναι ούτε sparco ούτε momo oύτε τπτ για να το πουλήσεις 100+ ε!!!
Φίλε αν εσύ αυτή τη σαβούρα τη θεωρείς τιμόνι και τη βάζεις ίσα και όμοια με αυτά που έχω εγώ τότε πάρτο και έλα να τα βάλεις δίπλα δίπλα να σου λυθεί η απορία. Υπάρχουν και άλλοι τρόποι να φανείς έξυπνος και όχι να απαντάς ειρωνικά για κάτι που δεν ξέρεις!!! Συγνώμη για το έντονο ύφος αλλα το παρατράβηξες το θέμα μου φαίνεται!
Και στην τελική δεν σας υποχρέωσε κανένας να πάρετε. Αγγελία είναι. Γράφουν οι ενδιαφερόμενοι από κάτω. Όχι όλοι οι αργόσχολοι...
+++1 με τον rallyboy δεν υποχρεωσε κανεναν να παρει.. οποιος ΔΕΝ ενδιαφερεται η οποιος νομιζει οτι ειναι ΜΟΥΦΑ, πολυ απλα δεν χρειαζεται να ασχολιθει περαιτερω!!
Ντόγκας Στυλιανός
08-02-10, 13:07
Και στην τελική δεν σας υποχρέωσε κανένας να πάρετε. Αγγελία είναι. Γράφουν οι ενδιαφερόμενοι από κάτω. Όχι όλοι οι αργόσχολοι...
+1
Ακριβως Χρηστο... Ειναι κριμα να χαλατε τις αγγελιες του οποιουδηποτε! Ο καθενας δινει οτι γουσταρει κ οσο θελει!!! Αν θες να εξακριβωσεις τι κ πως, πας κ το βλεπεις!!! Αν δεν σε ενδιαφερει δν το κοιτας καν... Δλδ μπαινετε κ στη www.xe.gr κ γραφετε κ σχολια κατω απο τις αγγελιες????:lol::lol::lol::lol::lol::p:p:p:p
Πέτρο κλείδωσε το ρε φίλε... Αρκετά ασχοληθήκαμε!
Ντόγκας Στυλιανός
08-02-10, 13:31
Ακριβως! Ντροπη πια...
Νασσο καταλαβες γιατι ρωτησα...!
Πρωτη φορα ακουω τιμονι με 40Ε:roll::roll::roll: Απο πλαστικο ειναι???:p:p:pναι ρε καταλαβα... οι αλλοι δεν ξερω πως την εχουν δει.... ημαρτον..... αμα ειναι θα δωσω το σπαρκο που εχω και θα παρω το αγωνιστηκο τιμομι των 40 euro!!
Petros AE86
08-02-10, 22:05
κλειδωνεται....και διαβαστε που και που τους κανονες του φορουμ...
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.