Επιστροφή στο Forum : ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΠΑΜ ΠΜ!!!!!!!
Μου ρθε πμ που και καλά
ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΙΟ ΣΤΟ PC
ΖΗΤΑΕΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ
ΜΗΝ πατήσετε YES, MHN ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ!!!!!!
Απλά σβήστε το!
andreasf20c
19-01-10, 20:05
Που Αχιλλεα? εδω? στο φορουμ?
BASILHS GRAMMENOS
19-01-10, 20:32
που αλλου............
ΝΑΙ, είναι από έναν τυπο από US.
Κάνει ΚΡΑ ότι είναι σπαμ, αλλά κακού ένημερώνω.
pantelkiko
19-01-10, 21:23
Να είσαι καλά θα έχουμε το νού μας μην πάθουμε καμιά στραβή.
Petros AE86
04-02-10, 00:15
το μηνυμα που σου ερχεται με πμ ειναι το
Important message from the forum administration!
--------------------------------------------------------------------------------
Dear(s),
A virus alert was noticed on your computer.
We highly recommend you to check your computer and perform online virus check at our site immediately: http://antivi*******
----------------------------------------------------
μην πατησει κανεις πανω σε αυτο το λινκ
εχει γραφτει ενας ξενος με ονομα forumadmin δεν εχει καμια σχεση με το κλαμπ μας..
αντε bannare τονα ρε πετρο.. :wink:
Petros AE86
04-02-10, 00:28
αντε bannare τονα ρε πετρο.. :wink:
εχει φαει ηδη μπαν αλλα μπορει και στελνει πμ....
tsilibithras
04-02-10, 01:21
Πλέον δε μπορεί να στέλνει ούτε PM. :lol:
Κε νε ληπών, μπωρήται να κειμμάσται ύσιχει! :twisted:
pro_crossaro
17-02-10, 11:08
Έλαβα σήμερα πριν από λίγο ένα πμ του. Δυστυχώς επιβεβαίωσα ότι το έλαβα, αλλά δεν πάτησα στο λινκ. Το χω διαγράψει.
την ιδια μ@λ@κι@ εκανα και εγω... αλλα ουτε και εγω πατισα το λινκ.. τωρα???/
Ντόγκας Στυλιανός
17-02-10, 12:14
Απο αυτον "Cliffinzz"????
Κ γω ελαβα...! Οπως το πηρατε, στειλτε το!!!:wink::wink:
κι εγώ το έλαβα σήμερα
Dear, SERGEANT;GSpeedM3;smoof;SERGIO;spoumi!
There are viruses' activities from your computer! Highly recommend you to scan your computer for malicious and potentially unwanted software. If you do not follow this, I will have to make a complaint to your Internet Service Provider with attached log file (your IP address, etc.). If you want to find a report about your computer's security and solve every problem with it, please click here:
λινκ
This is an online service that you can use for free spyware removal. Use it to scan your computer to help protect, clean, and keep your computer running at its best. Use the free scan to check for and remove viruses, spyware, and other potentially malicious software and to find vulnerabilities or shortcomings in your Internet security.
Thank you. Yours truly, Cliff Edwards.
kostas e30 335
17-02-10, 13:25
Έλαβα σήμερα πριν από λίγο ένα πμ του. Δυστυχώς επιβεβαίωσα ότι το έλαβα, αλλά δεν πάτησα στο λινκ. Το χω διαγράψει.
ακριβως το ιδιο εκανα και εγω σημετα το πρωι.επιβεβαιωσα οτι το ελαβα αλλα δεν πατησα στο λινκ και μετα το διεγραψα.παιζει προβλημα τωρα?αν ξερει καποιος να μου πει.
Petros AE86
17-02-10, 13:47
εγω δεν επιβεβαιωσα οτι το ελαβα..και τον μπαναρα μολις τωρα.
και σε μένα ήρθε απο τον cliffinz. και δεν πάτησα επιβεβαίψση...
το "μυρίστηκα" ότι κάτι τέτοιο παιζόταν..
ΠΡΟΣΟΧΗ.
dimkosk200sx
17-02-10, 15:21
επιβεβαιωσα οτι το ελαβα αλλα δεν πατησα στο λινκ και μετα το διεγραψα.παιζει προβλημα τωρα?αν ξερει καποιος να μου πει.
Και εγλω το ίδιο έκανα...Το διάβασα αλλά δν πάτησα στο λινκ!
pantelkiko
17-02-10, 16:47
Και σε μένα ήρθε αλλα ευτυχώς δεν πάτησα επιβεβαίωση. Κάφτε τον το π...τη, στείλτε τον στην πειρά...
BASILHS GRAMMENOS
17-02-10, 16:55
εγω το εκανα διαγραφή
tsilibithras
17-02-10, 17:33
Η επιβεβαίωση ανάγνωσης είναι λειτουργία του forum και δε σχετίζεται με το περιεχόμενο του μηνύματος, οπότε δεν έχει κάποια επίπτωση αν το πατήσατε... Μπορείτε κι εσείς να κάνετε αίτηση για επιβεβαίωση απάντησης στα PM που στέλνετε από τις πρόσθετες επιλογές, κάτω από το πλαίσιο σύνταξης του μηνύματος...
Αυτό που δεν πρέπει να κάνετε είναι να πατήσετε το link...
Ωραία Tsili γιατί και εγώ πάτησα επιβεβαίωση και σκιάχτηκα....
leonidas11b
17-02-10, 18:40
Και εγω το ελαβα σημερα το διαβασα χωρις να πατησω στο λινκ και το διεγραψα!
Η απορια μου ειναι η εξης, τι κερδος μπορει να εχει καποιος και που αποσκοπει αυτο?
Ντόγκας Στυλιανός
17-02-10, 18:56
Και εγω το ελαβα σημερα το διαβασα χωρις να πατησω στο λινκ και το διεγραψα!
Η απορια μου ειναι η εξης, τι κερδος μπορει να εχει καποιος και που αποσκοπει αυτο?
ΝΑ χρησιμοποιησει το mail σου για να βγαλει λεφτα....
HACKERS:wink:
PETROS 200SX
17-02-10, 23:15
μαγκες εκανα μακακια κ πατισα οκ στο λινκ! τι να κανω?
την προσευχη σου χαχχαχαχαχχαχ :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Υ.Γ.καλυτερα να απαντησει καποιος που ξερει
Απο αυτον "Cliffinzz"
Κ γω ελαβα...!
drift student kp60
19-02-10, 19:31
κ'εγω πριν λιγο.. μα πως εγινε αυτος τωρα admin... ποο κατι τετοιους μου'ρχετε να τους πιασω απ το μαλλι και να τους κοπαναω στο πληκτρολογιο ελεος.. ο καθε μ_++_ς κανει την πατατα του επιδη βαριεται τη ζωη του...
Dear, drift student kp60;stratis71;oldschool;Dorikin;makiscrf!
There are viruses' activities from your computer! Highly recommend you to scan your computer for malicious and potentially unwanted software. If you do not follow this, I will have to make a complaint to your Internet Service Provider with attached log file (your IP address, etc.). If you want to find a report about your computer's security and solve every problem with it, please click here:
http://www.total-scan.com/detected/drift student kp60;stratis71;oldschool;Dorikin;makiscrf
This is an online service that you can use for free spyware removal. Use it to scan your computer to help protect, clean, and keep your computer running at its best. Use the free scan to check for and remove viruses, spyware, and other potentially malicious software and to find vulnerabilities or shortcomings in your Internet security.
Thank you. Yours truly, Cliff Edwards.
tsilibithras
19-02-10, 21:47
Τι λες ρε μαν σιγά μην έγινε και Webmaster! Σύνελθεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε...!!!
ΛΟΥΚΑΣ ΚΩΣΤΑΡΑΣ
20-02-10, 13:08
Ρε γ@μοτο εμενα δεν μου εχει στειλει τπτ!!!!
Petros AE86
20-02-10, 14:55
Ρε γ@μοτο εμενα δεν μου εχει στειλει τπτ!!!!
δεν προλαβεεε:twisted::twisted::twisted:
nasos-lada 2105 twin cam
20-02-10, 15:40
πεδεια μου ηρθε και εμενα πατησα επιβεβαιωση αλλα το εκλησα με την μια να μιν γινει καμια βλακεια και το πει το ποιμα το pc και το διεγραψα.
πεδεια μου ηρθε και εμενα πατησα επιβεβαιωση αλλα το εκλησα με την μια να μιν γινει καμια βλακεια και το πει το ποιμα το pc και το διεγραψα.
καλά έκανες.. :wink:
BASILHS GRAMMENOS
20-02-10, 22:37
παιδια κ γω πηρα ενα τετοιο μηνυμα αλλα το διεγραψα...........
giannisopel
21-04-10, 17:40
Oι χρηστες JoshuaEvanss και JosephWard εμφανιζονται σαν administrators,στελνουν προσωπικα μηνυματα με το παρακατω περιεχομενο¨"ο υπολογιστης σας εχει ξεκινησει spam,για να μην αναγκαστουμε να σας διαγραψουμε απο το site παρακαλω ελεγξτε τον υπολογιστη σας στην παρακατω διευθυνση" και δινει ενα link που σε παραπεμπει σε προγραμμα online ελεγχου του η/υ.Απ οτι διαπιστωσαμε ειναι ιος που απενεργοποιει το antivirus του η/υ και κανει τη δουλιτσα του μια χαρα.Επειδη υποτιθεται οτι ειστε ενα σοβαρο site και σεβεστε τα μελη σας καλο ειναι να μην κοιμοσαστε και κατι τετοια λαμογια να τα περνετε χαμπαρι πριν να ειναι αργα για την τσεπη μας γιατι εδω μεσα φιλαρακια μπαινουμε για το χαβαλε μας κι οχι για να τρεχουμε στους τεχνικους καθε τρεις και λιγο γιατι δεν ειμαστε ολοι κομπιουτεραδες για να ξερουμε τι ν ανοιξουμε και τι οχι.Σας εφιστω την προσοχη και απλα αναφερω το προβλημα που αντιμετωπισα μεσα απο τη σελιδα σας.Ελπιζω πως θα το ψαξετε ετσι ωστε να μην εχουμε προβλημα στο μελλον με παρομοια παρατραγουδα.Ευχαριστω!
zarkosbmwturbo
21-04-10, 17:50
Oι χρηστες JoshuaEvanss και JosephWard εμφανιζονται σαν administrators,στελνουν προσωπικα μηνυματα με το παρακατω περιεχομενο¨"ο υπολογιστης σας εχει ξεκινησει spam,για να μην αναγκαστουμε να σας διαγραψουμε απο το site παρακαλω ελεγξτε τον υπολογιστη σας στην παρακατω διευθυνση" και δινει ενα link που σε παραπεμπει σε προγραμμα online ελεγχου του η/υ.Απ οτι διαπιστωσαμε ειναι ιος που απενεργοποιει το antivirus του η/υ και κανει τη δουλιτσα του μια χαρα.Επειδη υποτιθεται οτι ειστε ενα σοβαρο site και σεβεστε τα μελη σας καλο ειναι να μην κοιμοσαστε και κατι τετοια λαμογια να τα περνετε χαμπαρι πριν να ειναι αργα για την τσεπη μας γιατι εδω μεσα φιλαρακια μπαινουμε για το χαβαλε μας κι οχι για να τρεχουμε στους τεχνικους καθε τρεις και λιγο γιατι δεν ειμαστε ολοι κομπιουτεραδες για να ξερουμε τι ν ανοιξουμε και τι οχι.Σας εφιστω την προσοχη και απλα αναφερω το προβλημα που αντιμετωπισα μεσα απο τη σελιδα σας.Ελπιζω πως θα το ψαξετε ετσι ωστε να μην εχουμε προβλημα στο μελλον με παρομοια παρατραγουδα.Ευχαριστω!
Μπραβο ρε φιλε και εγω προχθες εκανα εγγραφη και την αλλη μερα μου εστειλε! Και του αδερφου μου του στελνει τουλαχ μια φορα την εβδομαδα! Καντε κατι δεν ειναι δουλεια αυτη!
200sxmania
21-04-10, 18:23
πες τα φιλε,εμενα μου στελνει συνεχεια,καντε κατι εδω μεσα!ευχαριστω!
εσεις οι δυο απο πανω ειστε αδερφια??
οι χρηστες αυτοι που λετε ειναι banαρισμενοι απο τον Πετρο και το mail τους μπλοκαρισμενο απο μενα
κοιταμε να αλαξουμε την φορμα εγγραφης λιαν συντομως, στο μεταξυ το νου σας γενικα στο internet δεν χρειαζονται ειδικες γνωσεις για να μην ανοιξεις η κανεις download απο καποιον που δεν γνωριζεις και δη οταν σου απεθυνεται και σε ξενη γλωσσα.
giannisopel
21-04-10, 21:28
κι αφου το ξερετε ρε παιδια γιατι δεν βγαζετε ανακοινωση στο φορουμ να εχουμε τα ματια μας ανοιχτα?επρεπε δηλαδη να κανω εγω την αρχη?υποτιθεται εσεις ειστε οι συντονιστες τις σελιδας κι οφειλατε να ενημερωσετε οτι υπαρχει αυτο το θεμα.
καλο ειναι να μην κοιμοσαστε
Από θέμα κομπιούτερ όπως λές μπορεί να μην κατέχεις πολλά, αλλά όσον αφορά την ευγένεια διαπρέπεις!! :shock:
Petros AE86
21-04-10, 21:55
κι αφου το ξερετε ρε παιδια γιατι δεν βγαζετε ανακοινωση στο φορουμ να εχουμε τα ματια μας ανοιχτα?επρεπε δηλαδη να κανω εγω την αρχη?υποτιθεται εσεις ειστε οι συντονιστες τις σελιδας κι οφειλατε να ενημερωσετε οτι υπαρχει αυτο το θεμα.
αμα κατσεις και διαβασεις το φορουμ θα δεις οτι ηδη εχει αναφερθει αυτο το προβλημα..
http://driftclub.gr/driforum/showthread.php?t=5486 :roll:
giannisopel
21-04-10, 22:16
[QUOTE=djkostas;218591]Από θέμα κομπιούτερ όπως λές μπορεί να μην κατέχεις πολλά, αλλά
όσον αφορά την ευγένεια διαπρέπεις!!
Με το κουστουμακι που πληρωσα στον τεχνικο φιλε μου κανονικα θα επρεπε να ριχνω καντηλια αλλα δεν εγραψα αυτο το μηνυμα για να τσακωθω με καποιον αλλα για να λυθει το θεμα.Τωρα αν εσυ ενοχληθηκες λιγο ξυδι θα σου κανει καλο.
giannisopel
21-04-10, 22:23
αμα κατσεις και διαβασεις το φορουμ θα δεις οτι ηδη εχει αναφερθει αυτο το προβλημα..
http://driftclub.gr/driforum/showthread.php?t=5486 :roll:
Αν ηξερα φιλε μου οτι η σελιδα σας ειναι σουρωτηρι να σαι σιγουρος οτι θα το ειχα διαβασει.Εχω λιγες μερες μονο που γραφτηκα και δεν προλαβα ουτε τα βασικα να δω και κολλησα τον ιο.Εν πασει περιπτωσει καλο ειναι να λυθει το θεμα γιατι δεν ειναι και οτι καλυτερο για μια σελιδα να αναφερεται ως προβληματικη.
Petros AE86
21-04-10, 22:39
Αν ηξερα φιλε μου οτι η σελιδα σας ειναι σουρωτηρι να σαι σιγουρος οτι θα το ειχα διαβασει.Εχω λιγες μερες μονο που γραφτηκα και δεν προλαβα ουτε τα βασικα να δω και κολλησα τον ιο.Εν πασει περιπτωσει καλο ειναι να λυθει το θεμα γιατι δεν ειναι και οτι καλυτερο για μια σελιδα να αναφερεται ως προβληματικη.
δεν γινεται ομως να ελεγχουμε καθε μελος ξεχωριστα και δεν μπρουμε να διαβασουμε τα πμ που σας στελνουν...γιαυτο το λογο οποιος βλεπει κατι ''υποπτο'' μας το αναφερει..
απο τη στιγμη που δεν μας ενημερωσε κανεις οτι ερχονται προσωπικα μηνυματα και δεν εχει στιελει και σε εμας δεν μπορουμε να κανουμε κατι...μας ειπες τα ονοματα και τους καναμε μπαν..γιαυτο το λογο αν καποιος αλλος εχει προβλημα να μας το αναφερει
zarkosbmwturbo
21-04-10, 22:46
εσεις οι δυο απο πανω ειστε αδερφια??
οι χρηστες αυτοι που λετε ειναι banαρισμενοι απο τον Πετρο και το mail τους μπλοκαρισμενο απο μενα
κοιταμε να αλαξουμε την φορμα εγγραφης λιαν συντομως, στο μεταξυ το νου σας γενικα στο internet δεν χρειαζονται ειδικες γνωσεις για να μην ανοιξεις η κανεις download απο καποιον που δεν γνωριζεις και δη οταν σου απεθυνεται και σε ξενη γλωσσα.
Που το καταλαβες οτι ειμαστε αδερφια; Μεντιουμ εισαι;
Petros AE86
21-04-10, 22:54
απο την ip:p:p:twisted:
μαλλον φένεται η ιδια ip.:p
200sxmania
22-04-10, 01:46
ναι αδερφια ειμαστε!:)
tsilibithras
22-04-10, 02:05
Το διπλό θέμα που ανοίχτηκε από το μέλος giannisopel συγχωνεύτηκε με το προϋπάρχον.
Φίλε μου giannisopel μπορεί να έχεις δίκιο σε αυτά που λες ότι λαμβάνεις ανεπιθύμητα PM. Ωστόσο δε μπορείς να προσβάλλεις έτσι κάποιον διαχειριστή, καλό θα ήταν να σέβεσαι τα μέλη του forum αυτού. Είναι στους κανόνες που αποδέχτηκες.
Επίσης η ευθύνη μας είναι να καταστείλουμε το φαινόμενο με τα PMs αλλά όχι και να σας πάρουμε από το χεράκι για το τι θα ανοίγετε και τι όχι στον υπολογιστή σας... Δεν ξέρεις καν αν ο ιος που κόλλησες προήλθε από το PM.
Καλή διαμονή και προπαντώς ηρεμία.
Ευχαριστώ.
Το ξύδι για τις σαλάτες.
Μάριος
Ντόγκας Στυλιανός
22-04-10, 15:05
Το διπλό θέμα που ανοίχτηκε από το μέλος giannisopel συγχωνεύτηκε με το προϋπάρχον.
Φίλε μου giannisopel μπορεί να έχεις δίκιο σε αυτά που λες ότι λαμβάνεις ανεπιθύμητα PM. Ωστόσο δε μπορείς να προσβάλλεις έτσι κάποιον διαχειριστή, καλό θα ήταν να σέβεσαι τα μέλη του forum αυτού. Είναι στους κανόνες που αποδέχτηκες.
Επίσης η ευθύνη μας είναι να καταστείλουμε το φαινόμενο με τα PMs αλλά όχι και να σας πάρουμε από το χεράκι για το τι θα ανοίγετε και τι όχι στον υπολογιστή σας... Δεν ξέρεις καν αν ο ιος που κόλλησες προήλθε από το PM.
Καλή διαμονή και προπαντώς ηρεμία.
Ευχαριστώ.
Το ξύδι για τις σαλάτες.
Μάριος
Μου λειψες ρε φουστη μου λειψες!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
DIAMANTOPOULOS
22-04-10, 23:08
ελα μαριεεεεεεε...ψιλοχαθηκαμε..
tsilibithras
23-04-10, 02:34
Όντως είχα ολίγα χρόνια και μερικά ζαμάνια να postάρω... Καλό το διάβασμα αλλά σαν το postινγκ δεν έχει! Χεχεχε!!!
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.