PDA

Επιστροφή στο Forum : celica....πωλειτε

θοδωρης.sofades
11-01-10, 19:47
παιδια πωλειτε ι σελικα μου λογο αναγκης........10.000.ευρω μονοοο....

scoobyman
11-01-10, 19:54
sorry?? χαρακτηριστικά???

θοδωρης.sofades
11-01-10, 19:57
[QUOTE=scoobyman;208979]sorry?? χαρακτηριστικά???[/QUO

υπαρχουνε εδω μεσα .ψαχνε.

iaponas
11-01-10, 20:36
Πρώτα απόλα δεν είναι ο ωραίος ο τρόπος με τον οποίον μιλάς!Δεύτερον κανένας δεν θα ψάξει να δει το αμάξι σου αν δεν το αναλύσεις εδώ!Τρίτον τηλέφωνο δεν έχεις βάλει!Και το κυριότερο εσύ ήσουν ο οξύθυμος με τις αγγελίες άλλων που πούλαγαν δήθεν ακριβά και τώρα μας λες για την σελικά σου 10,000 ευρώ λες και είναι τίποτα omologation όλο το αμάξι!

scoobyman
12-01-10, 01:03
sorry?? χαρακτηριστικά???

Κατ'αρχάς καλησπέρα και καλοπούλητο το αμάξι σου...

Πρώτον δεν με ξέρεις και δεν νομίζω πως σου μίλησα με αυτόν τον τρόπο...

Δεύτερον, αν θες την γνώμη μου για την μορφή της αγγελίας, είναι απλά σαν να λεει "αντε βαριέμαι παρτε με τηλ να το σας πω οτι θελετε..."
Ξαναλέω, γνώμη μου αυτο...

Διευκρινίζω πως δεν θέλω να αγοράσω κανένα αμαξι για τα επόμενα χρονια (μου φτανει το golf μου...) απλά δεν μ άρεσε καθολου η εμφάνιση της και παραξενευτηκα μιας κ εγω πουλαω διαφορα πραγματα και ξέρω πως χωρις ωραια εμφάνιση δεν θα φύγουν...

Και τρίτον, για να μιλήσω με το "υφάκι" σου, ρε φίλε ο παπαργυρόπουλος πουλάει το εργαλείο του 25.000... από την φώτο που βάζεις μόνο αν είναι μονο ΦΟΥΛ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ απο SUPRA τσίτα βελτιωμένο θα το κοιταξει καποιος...

Πάντα φιλικά.
Φροντίστε να μην χαλάτε την εικόνα ενός ιστότοπου πολύ αγαπητού απο τον κόσμο (κατά την γνώμη μου άξια είναι τοσο ψηλά στην εκτίμηση του κοσμου οσο είναι) με τετοιες μικρες χαζομάρες...

panosjpn
12-01-10, 01:15

Κάτσε λίγο ρε παλικάρι γιατί θα μας τρελάνεις εσυ... Τα παιδιά παραπάνω έχουν απόλυτο δίκιο σε όσα λένε. Όταν θες να πουλήσεις κάτι προσπαθείς κι όλας, γράφεις 2-3 πραγματάκια παραπάνω.
Τι πουλας δηλαδή?????
Πόσο το πουλας??????
Που θα σε βρούν????
Τα βασικά, δεν σου είπε κανείς να γράψεις έκθεση... Για να είμαι ειλικρινής, με το που διάβασα την "αγγελία", ε ρε φίλε και να λύσαγα να πάρω Celica δεν πρόκειται να το κοιτούσα καν... Για το ποσό δεν αναφέρομαι καλύτερα γιατί εάν είναι απλά ένα Celica τέτοιο μοντέλο τότε συγνώμη που θα στο πώ φίλε μου αλλά δε νομίζω να βρεθεί κάποιος....
Πάντα φιλικά και συμβουλευτικά...

andreasf20c
12-01-10, 01:22
Πρώτα απόλα δεν είναι ο ωραίος ο τρόπος με τον οποίον μιλάς!Δεύτερον κανένας δεν θα ψάξει να δει το αμάξι σου αν δεν το αναλύσεις εδώ!Τρίτον τηλέφωνο δεν έχεις βάλει!Και το κυριότερο εσύ ήσουν ο οξύθυμος με τις αγγελίες άλλων που πούλαγαν δήθεν ακριβά και τώρα μας λες για την σελικά σου 10,000 ευρώ λες και είναι τίποτα omologation όλο το αμάξι!
Πες τα ρε Μαριε!!!

P.S. "φιλε" Θοδωρη ο Μαριος ειναι 16 κ ειναι πιο ωριμος απο εσενα...:confused:

k0k0vi0s
12-01-10, 01:28

Μονο για γιουχαρισμα ειναι η αγγελια σου φιλε μου....δν νομιζω να την παρει καποιος στα σοβαρα...
Αλλα ας μην την "χαλασουμε" αλλο.... τουλαχιστον να διαγραψει καποιος admin τα περιττα σχολια κι εσυ συμαζεψε την λιγο.... :wink:

panosjpn
12-01-10, 01:45
Μονο για γιουχαρισμα ειναι η αγγελια σου φιλε μου....δν νομιζω να την παρει καποιος στα σοβαρα...
Αλλα ας μην την "χαλασουμε" αλλο.... τουλαχιστον να διαγραψει καποιος admin τα περιττα σχολια κι εσυ συμαζεψε την λιγο.... :wink:

Νομίζω πως έχει δίκιο ο k0k0vi0s.. Απλά δεν μας άρεσε ο τρόπος σου και θίξαμε το θέμα. Ας λήξει εδώ.

bakakas
12-01-10, 09:55
Ξυπνατε ρε!!!! το παιδι δεν την εβαλε για να πουλησει το αυτοκινητο του γιαυτο και δεν υπαρχουν πληροφοριες..... Θελει μονο να θειξει τις απαραδεκτες και υπερβολικες τιμες που ζητανε καπιοι για ανταλακτικα-αυτοκινητα...... Θοδωρη και λιγα ζητας φιλαρακι, με αυτα που βλεπουμε κατα καιρους πρεπει τουλαχιστον 15 χιλιρικα να το δωσεις.

θοδωρης.sofades
12-01-10, 11:39
Ξυπνατε ρε!!!! το παιδι δεν την εβαλε για να πουλησει το αυτοκινητο του γιαυτο και δεν υπαρχουν πληροφοριες..... Θελει μονο να θειξει τις απαραδεκτες και υπερβολικες τιμες που ζητανε καπιοι για ανταλακτικα-αυτοκινητα...... Θοδωρη και λιγα ζητας φιλαρακι, με αυτα που βλεπουμε κατα καιρους πρεπει τουλαχιστον 15 χιλιρικα να το δωσεις.

uppppppppppppppppppp.......νεα τιμη λογο μεγαλιτερης αναγκης.......15.000 upppp λεμε

GiannisE30
12-01-10, 11:47
εγω θα παρω δυο!

θοδωρης.sofades
12-01-10, 12:06
[QUOTE=GiannisE30;209053]εγω θα παρω δυο![/QUOT

οκ φιλος.περιμενω να γενησει θα σου κρατησω 2.

pro_crossaro
12-01-10, 12:15
Λαχανιί με φούξιιια βούλιιες έχιετε?:lol:

Ντόγκας Στυλιανός
12-01-10, 12:19
χαχαχαχαχααααααααα...... εισαι θεος φιλε!!!! ΑΠΛΑ!!!

Πες μου μονο, τι δολωμα βαζεις κ τσιμπαει ετσι??
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

θοδωρης.sofades
12-01-10, 12:24
Λαχανιί με φούξιιια βούλιιες έχιετε?:lol:

αυριο θα του κανω υπεριχογραφιμα και θα σου πω.ε τι διαολο δεν θα ειναι κανενα ετσι΄?????

scoobyman
12-01-10, 17:26

Αφου ειναι ετσι συγνωμη...

Αλλα δεν νομιζω πως πρεπει να το καταλαβει καποιος που το βλεπει...

panosjpn
12-01-10, 19:27
Ώπα Θόδωρα αγόρι μου, μίλα και συ.. Απαντάς μ ενα "ψάξε εδω μέσα, θα βρείς".. Που να καταλάβουμε τι παίζει?
Δώσε μας μια ιδέα να κράζουμε όλοι μαζί! ;)

nassos
12-01-10, 20:16
εγω ενα θα πω...... χαλαρωστε γιατι κοντευετε να τα κανετε ολα ενα μεγαλο μπουρδελο.... αμα μια αγελια δεν σας αρεσει απλα μην ασχολιστε.... διαβασα τρεις σελιδες χωρις κανενα νοημα.... νομιζω οτι με αυτο τον τροπο δεν λεινετε ενα προβλιμα αν υπαρχει ,βαζοντας μια ακυρη αγγελια για να δειτε ποσοι θα ψαροσουν ξεκολατε γιατι απλα ξεφτιλιζετε το forum που στο κατω κατω δεν ειναι σπιτι σας..... σκεφτιτε τι θα πει αν μπει καποιος που ειναι επισκεπτης σε αυτη την αγγελια... απλα θα μπει και θα πει οτι αυτο το forum ειναι για τον po....o . αυτο φυσικα προσβολει εμενα και αλλουσ πολουσ που δεν φταινε τιποτα... στο τελος θα αρχισουμε ολοι ενας ενας να την κανουμε..... ολα τα πραγματα εχουν ορια...

el grego
12-01-10, 20:24
εγω ενα θα πω...... χαλαρωστε γιατι κοντευετε να τα κανετε ολα ενα μεγαλο μπουρδελο.... αμα μια αγελια δεν σας αρεσει απλα μην ασχολιστε.... διαβασα τρεις σελιδες χωρις κανενα νοημα.... νομιζω οτι με αυτο τον τροπο δεν λεινετε ενα προβλιμα αν υπαρχει ,βαζοντας μια ακυρη αγγελια για να δειτε ποσοι θα ψαροσουν ξεκολατε γιατι απλα ξεφτιλιζετε το forum που στο κατω κατω δεν ειναι σπιτι σας..... σκεφτιτε τι θα πει αν μπει καποιος που ειναι επισκεπτης σε αυτη την αγγελια... απλα θα μπει και θα πει οτι αυτο το forum ειναι για τον po....o . αυτο φυσικα προσβολει εμενα και αλλουσ πολουσ που δεν φταινε τιποτα... στο τελος θα αρχισουμε ολοι ενας ενας να την κανουμε..... ολα τα πραγματα εχουν ορια...

+1000000000000000000000000000

εγω θα παρακαλουσα εναν απο τους υπευθυνους να κλεισει το μπο............λο γιατι γινομαστε ρομπα:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

andreasf20c
12-01-10, 20:24
Ποιο τελος Νασσο?
εχουν αρχισει εδω και καιρο και την κανουνε ενας-ενας...:roll:
Δυστυχως ειναι κατι το φυσιολογικο...

deagiannhs
12-01-10, 20:38
Μου φαινεται οτι δεν κανεις πλακα? πλακα στο furom ανταξει στο car ομως!

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/521449/

Homo Driftarious!!!
12-01-10, 20:45
φαινεται φιλε θοδωρη...μεγαλη αναγκη...για κραξιμο...:confused:

iaponas
12-01-10, 21:07
Την έβαλε φαίνεται μήπως βρεθεί κάποιος(σόρρυ που θα το πω) ΗΛΙΘΙΟΣ να την αγοράσει και να του δώσει 10 χιλιάρικα!

Homo Driftarious!!!
12-01-10, 21:23
Την έβαλε φαίνεται μήπως βρεθεί κάποιος(σόρρυ που θα το πω) ΗΛΙΘΙΟΣ να την αγοράσει και να του δώσει 10 χιλιάρικα!
+10000 στον Μαριο...

ΛΟΥΚΑΣ ΚΩΣΤΑΡΑΣ
12-01-10, 22:04

Ρε μαστορα(ΘοΔωρη) τι πραγματα ειναι αυτα?????

Κρατιεμαι να μη αρχησω το βρησημο!!!!!!!!!!

Αφου βαζεις μια γαμοαγγελια ηπερασπησου την!!!!!!!!!!!!

Μην την κανεις μολις πεσει κρακσημο!!!!!!!!!!

Εμεις τι φταιμε να καθομαστε να διαβαζουμε τα δηθεν αστειακια σου????????

Για να πω την αληθεια τα πηρα απο την αρχη που νομιζα οτι κανει πλακα!,Γιατι οπως ειπαι και ο φιλος Νασος δεν ειναι χορος για πλακιτσα!!!!!Ε τωρα η αγγελια που εγινε πλακα και μετα απο πλακα παλι αγγελια ειμαι πυυυυυυυυυυυραβλος απο τα νευρα:evil::evil::evil:

ΛΟΥΚΑΣ ΚΩΣΤΑΡΑΣ
12-01-10, 22:09
[QUOTE=scoobyman;208979]sorry?? χαρακτηριστικά???[/QUO

Δηλαδη αυτο τελικα παιζει!!!!!!!:evil:

ΤΙ ΝΑ ΠΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nassos
12-01-10, 22:28
μην πεις τιποτα απλα φαντασου την φατσα του σταθη μολις διαβζει αυτα τα ποστ..... πως γινετε το forum poy γα......κε για τα το φερει ωσ εδω..

Petros AE86
12-01-10, 23:06
μεταφερθηκε στα σπαμ....

GiannisE30
12-01-10, 23:13
επιτελους!

el grego
13-01-10, 00:01
μην πεις τιποτα απλα φαντασου την φατσα του σταθη μολις διαβζει αυτα τα ποστ..... πως γινετε το forum poy γα......κε για τα το φερει ωσ εδω..

εγω απορω μαυτη τη μαλακισμενη πλακα που εγινε στα ξαφνικα χωρις να προηγηθει τιποτα τι αψυχωλογητες ενεργεις ειναι αυτες :evil::evil::evil::evil:απο εδω και περα μετα απο αυτο το site πρεπει να μετονομαστοι σε www.driftclub-eimaste-treloi-malakes.gr (http://www.driftclub-eimaste-treloi-malakes.gr) ή
www.driftclub-ta-kanoume-ola-mpourdelo.gr (http://www.driftclub-ta-kanoume-ola-mpourdelo.gr) :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Καποια στιγμη πρεπει να μεγαλοσουμε κυριοι !!!!!!!! :wink::wink:

GiannisE30
13-01-10, 00:15
χαλαρωστε ρε παιδια!

ελεος... μια πλακα εκανε το παλικαρι και γιναμε μπουρδελο?

εδω εχουν γινει αλλα και αλλα, αυτο σας πειραξε?

σιγα το θεμα δηλαδη...

θοδωρης.sofades
13-01-10, 11:31
Ώπα Θόδωρα αγόρι μου, μίλα και συ.. Απαντάς μ ενα "ψάξε εδω μέσα, θα βρείς".. Που να καταλάβουμε τι παίζει?
Δώσε μας μια ιδέα να κράζουμε όλοι μαζί! ;)

εσυ μην χασες για κραξιμο........ξερεις τι λενε τι λενε?εκανε και ι μιγα κολο και εχεσ....ε τον κοσμο ολο!!!!!!!

θοδωρης.sofades
13-01-10, 11:36
Ποιο τελος Νασσο?
εχουν αρχισει εδω και καιρο και την κανουνε ενας-ενας...:roll:
Δυστυχως ειναι κατι το φυσιολογικο...

φισιολογικο δεν ειναι.καπιος λογοσ θα υπαρχει.....σκεπσου το λιγο!!!!!!!!

θοδωρης.sofades
13-01-10, 11:38

απο οτι βλεπω εισαι ψαγμενος.....ενημερονεσε .καλο ειναι αυτο.

θοδωρης.sofades
13-01-10, 11:42
φαινεται φιλε θοδωρη...μεγαλη αναγκη...για κραξιμο...:confused:

εσυ παντος δεν μπωρεις να με κρακσεις.εισαι μικρος ακομα!

θοδωρης.sofades
13-01-10, 11:45

τοσοι υπαρχουνε......για εμενα κανεις????????

θοδωρης.sofades
13-01-10, 11:46
+10000 στον Μαριο...

+10001 απο εμενα

θοδωρης.sofades
13-01-10, 11:52
Ρε μαστορα(ΘοΔωρη) τι πραγματα ειναι αυτα?????

Κρατιεμαι να μη αρχησω το βρησημο!!!!!!!!!!

Αφου βαζεις μια γαμοαγγελια ηπερασπησου την!!!!!!!!!!!!

Μην την κανεις μολις πεσει κρακσημο!!!!!!!!!!

Εμεις τι φταιμε να καθομαστε να διαβαζουμε τα δηθεν αστειακια σου????????

Για να πω την αληθεια τα πηρα απο την αρχη που νομιζα οτι κανει πλακα!,Γιατι οπως ειπαι και ο φιλος Νασος δεν ειναι χορος για πλακιτσα!!!!!Ε τωρα η αγγελια που εγινε πλακα και μετα απο πλακα παλι αγγελια ειμαι πυυυυυυυυυυυραβλος απο τα νευρα:evil::evil::evil:

δεν βριζουμε!δεν ηξερα να ειμαι απο το προι μεχρι το βραδυ μεσα στο φορουμ για να ασχολουμε μαζοι σας.δεν σου ειπε κανεις να τα διαβασεις.με τα δεδομενα τα δικα σου και οι αλλες αγγελιες απο τους υπολιπους ειναι πλακες......και για τα νευρα........χαλαααααααααρωσε!

θοδωρης.sofades
13-01-10, 11:55
χαλαρωστε ρε παιδια!

ελεος... μια πλακα εκανε το παλικαρι και γιναμε μπουρδελο?

εδω εχουν γινει αλλα και αλλα, αυτο σας πειραξε?

σιγα το θεμα δηλαδη...

πεδιααααααααααααααααααααααα.ακριβως αυτο........ ειναι τελικα ενα φορουμ για πεδια.

Ντόγκας Στυλιανός
13-01-10, 13:13
Για μενα φιλε καλα εκανες!!! Για να μα8ετε να μην ποσταρετε οοοοτι γουσταρετε!!! Κ αυτο το λεω στους πιτσιρικαδες που μολις ειδαν την αγγελια πεσανε με τα ματια πανω!!! Σας ενδιαφερει το αυτοκινητο του παιδιου??? ΟΧΙ ΣΙΓΟΥΡΑ! Επομενως γτ ασχολειστε?? Ελευ8ερο φορουμ ειναι να βαλει ο καθενας οτι τιμες κ αγγελιες γουσταρει! Κ αν την εχει αδιευκρινηστη ειναι δικο του προβλημα!!! Απλα ψαρωσατε ολοι επειδη σας την εφερε κ τωρα εχετε κ νευρα!!! Αυτο η8ελε να σας δειξει ο φιλος! Οτι εχει γινει για παιδακια το φορουμ!!!
Εγω ηδη την εκανα μια φορα κ ξαναεφτιαξα λογαριασμο ωστε να βαζω πραγματα προς πωληση κ μονο...! Μερικοι θυμουνται το παρελθον κ το παρον!!!
:wink::wink::wink:

Φιλικα, Στελιος

θοδωρης.sofades
13-01-10, 13:16
Για μενα φιλε καλα εκανες!!! Για να μα8ετε να μην ποσταρετε οοοοτι γουσταρετε!!! Κ αυτο το λεω στους πιτσιρικαδες που μολις ειδαν την αγγελια πεσανε με τα ματια πανω!!! Σας ενδιαφερει το αυτοκινητο του παιδιου??? ΟΧΙ ΣΙΓΟΥΡΑ! Επομενως γτ ασχολειστε?? Ελευ8ερο φορουμ ειναι να βαλει ο καθενας οτι τιμες κ αγγελιες γουσταρει! Κ αν την εχει αδιευκρινηστη ειναι δικο του προβλημα!!! Απλα ψαρωσατε ολοι επειδη σας την εφερε κ τωρα εχετε κ νευρα!!! Αυτο η8ελε να σας δειξει ο φιλος! Οτι εχει γινει για παιδακια το φορουμ!!!
Εγω ηδη την εκανα μια φορα κ ξαναεφτιαξα λογαριασμο ωστε να βαζω πραγματα προς πωληση κ μονο...! Μερικοι θυμουνται το παρελθον κ το παρον!!!
:wink::wink::wink:

Φιλικα, Στελιος

ετσι ειναι στελιο......

theo
13-01-10, 14:12
ρε μαγκες χαλαρωστε λιγο μηπως 8ελετε να ερ8ει κ κανεις σπιτι σας να κα8αρισει τι μ........κιες ειναι αυτες αν κανεις πλακα καντην απο την αρχη βαλε 50.000 χιλιαδες ευρω κ 8α γελασουμε ολοι .....πλακα φανταζομαι εκανες και σολον τον κοσμο που ειδε την αγγελια σ στο car.gr ?????τεσπα ενα club-foroum που σας δινει το δικαιωμα να ειστε χρηστες πιστεθω πρεπει να το σεβομαστε δν ειναι του πατερα μας να μπενουμε να λεμε οτι μασ κατεβει για πλακα η να μπενουμε μονο για το συμφερον μασ αν 8α αγορασει κανεις κατι που πουλαμε ....!!ειμαι σε 5 διαφορετικα foroum μονο εδω ειναι μπατε σκυλοι αλεστε οκ καλη παρεα κ καλο να ξεφευγουμε κ εγω 19 ειμαι αλλα σε καποια ορια εχω παρατηρεισει αλλοι μπενουν και το προτο ποστ ειναι αγγελια ....σολα τα αλλα φορουμ αν δν συστη8εις πρωτα στην αναλογη ενοτητα σου κλειδωνουν τα ποστ εδω ο κα8ενα σ μπενει και γραφει οτι 8ελει ....δν γνωριζω κανεναν προσωπικα για να σασ κραζω και να μαι μαζι του αυτη την στιγμη απλα μ κακοφενετε οπωσ κακοφενετε σε ολουσ ....κανενα προβλημα πουλα οσο 8ες το εργαλειο ...δν μπορουμε να σχολιασουμε αλλα δν πιστεθω τουλαχιστον απο δω μεσα να το παρει κανεισ επειδη ειμαστε ολοι λιγο πολυ ψαγμενοι παντα φιλικα μιλαω και δν 8ελω να χαλασω τη σχεση μ εδω μεσα με κανεναν σασ οσο για τον φιλο στελιο παλι φιλικα ακουγετε σαν να προσπα8εισ να πιασεισ καποιουσ απο δω μεσα κοροιδα τι να πω δν νομιω οτι αυτη η φραση 8α σε βοη8ησει να πουλησεις κατι τουλαχιστον οσοι την δουν τεσπα παντα φιλικα απλα λεω κ εγω την δικια μ αποπση δν 8ελω στα επομενα ποστ να τσακωνομαστε επι αιωνες

παντα φιλικα απλα λεω κ εγω την δικια μ αποπση δν 8ελω στα επομενα ποστ να τσακωνομαστε επι αιωνες

iaponas
13-01-10, 15:44
εσυ παντος δεν μπωρεις να με κρακσεις.εισαι μικρος ακομα!Σόπα ρε φίλε!!!!Δεν μπορούμε να σε κράξουμε εάν έχεις κάνει m@l@k;i@?!?!?!Τι είσαι,κανένας πρωθυπουργός?Ή κανένα ανώτερο ον...Εδώ μέσα είμαστε όλοι ίσοι(όχι μόνο εδώ),άνευ ηλικίας!Και επειδή παλιότερα είχε ξαναδημιουργηθεί πρόβλημα επειδή σε πειράζουμε εμείς οι μικροί,που λέγαμε την γνώμη μας για το αμάξι σου!Άμα δεν σε αρέσει θα στο πω ξεκάθαρα!ΤΟΝ Π#@#$ΛΟ

Υ.Γ Ωραίες πλάκες κάνεις!

Υ.Γ2 Ζητώ συγγνώμη απο τους admins προκαταβολικά!

iaponas
13-01-10, 15:47
Φίλε Στέλιο εγώ δεν ασχολήθηκα με την τιμή αλλά με τον τρόπο που μιλάει!Είναι οξύθυμος και αντιδραστικός και σε φέρνει σε τέτοια θέση να του τα χώσεις!Λες ή μάλλον λέτε ότι το φόρουμ έχει καταντήσει για παιδάκια!Και σε διαβεβαιλωνω ότι κάποιοι ¨μικροί¨ εδώ μέσα έχουν περισσότερο μυαλό από κάποιους μεγάλους!
Και κάτι τελευταίο!Πες μου πού σε πείραξα εγώ,o homo driftarious,o el greco,o Δημήτρης και ο Τζαννής!?

ΛΟΥΚΑΣ ΚΩΣΤΑΡΑΣ
13-01-10, 16:00
δεν βριζουμε!δεν ηξερα να ειμαι απο το προι μεχρι το βραδυ μεσα στο φορουμ για να ασχολουμε μαζοι σας.δεν σου ειπε κανεις να τα διαβασεις.με τα δεδομενα τα δικα σου και οι αλλες αγγελιες απο τους υπολιπους ειναι πλακες......και για τα νευρα........χαλαααααααααρωσε!

Οπως ειδες δεν εβρισα.

Οταν λεω να υπερασπιζεσε την αγγελια σου,εννοω να αποφασησεις αν κανεις πλακα η οχι!
Οχι οπως το ελαβες εσυ,δηλ. να ασχολεισε μαζι μας.(Παντος μολις το γηρησαν και ειπαν
οτι κανεις πλακα ηξερες να απαντησεις και κατα τυχη ησουν μεσα στο φορουμ)

Παντος με ενοχλει που καποιους τους βαζουμε με το ζορι να μας γραψουν μια κουβεντα
και γενικα να ασχοληθουν μαζι μας.
Θελω να πιστευω οτι εδω ειμαστε μια παρεα και οχι καταναγκαστικη λυση του καθενος!!!

Ζηταω συγνωμη που διαβασα την αγγελια σου!!!!!

Και ΤΕΛΙΚΑ η αγγελια τη ειναι ΑΛΗΘΕΙΑ η ΜΟΥΦΑ??????????????????????
(ετσι για να μου λυθει η απορια)

Ντόγκας Στυλιανός
13-01-10, 16:21
Φίλε Στέλιο εγώ δεν ασχολήθηκα με την τιμή αλλά με τον τρόπο που μιλάει!Είναι οξύθυμος και αντιδραστικός και σε φέρνει σε τέτοια θέση να του τα χώσεις!Λες ή μάλλον λέτε ότι το φόρουμ έχει καταντήσει για παιδάκια!Και σε διαβεβαιλωνω ότι κάποιοι ¨μικροί¨ εδώ μέσα έχουν περισσότερο μυαλό από κάποιους μεγάλους!
Και κάτι τελευταίο!Πες μου πού σε πείραξα εγώ,o homo driftarious,o el greco,o Δημήτρης και ο Τζαννής!?

Αγορινα μου δεν ειπα οτι με πειραξες εσυ η τα υπολοιπα παιδια!!! Εγω εχω δει χειροτερα εδω μεσα κ να μην ακουω για πουλους κ πιπ3ς!!! Σοβαρευτειτε!!! Σιγουρα δν παιζει ρολο η ηλικια!
Το ειδα το υφος του κ το ιδιο θα εκανα κ γω, αν βαριομουν κ δν ειχα τι να κανω! Απο τη στιγμη που δν με ενδιαφερει μια αγγελια, δν την ανοιγω, δν σχολιαζω κανεναν κ τπτ!!! Απλα εδω δεν ειναι msn να γραφεις οοοοτι 8ες! Κ τωρα κανουμε αυτο το πραμα!!!

Φιλε theo δεν χρειαζεται καν να απαντησω! Το αν 8α φανει σε καποιον ασχημο αυτο που ειπα το γραφω εκει που γραφω κ τα υπολοιπα! ολοι οσοι με γνωριζουν εδω, ξερουν οτι ζητησα απο τους admin ενα νεο λογαριασμο για να μπορω να βαζω αγγελιες! Εχει κ αλλα πολλα site να βαλω αγγελιες! Δεν εξαρτωμαι απο το φορουμ αυτο!!! Απλα ημουν χρηστης αρκετο καιρο πριν καν ενηλικιω8εις κ ξερω κοσμο που ισως με βοη8ησει απο δω, οπως εκανα κ γω γι αυτους οποτε χρειαστηκε! ΕΤΣΙ ΗΤΑΝ ΤΟ DriftClub ΚΑΠΟΤΕ!!!

Ελπιζω να σε καλυψα, κ ελεος κλειδωστε το! Ευκαιρια για εντασεις ψαχνετε:p:p:p

Παντος με ενοχλει που καποιους τους βαζουμε με το ζορι να μας γραψουν μια κουβεντα
και γενικα να ασχοληθουν μαζι μας.
>>> Κακως Λουκα! Αυτοι επρεπε να το κανουν αυτο:wink::wink:

Αυτη τη φορα οχι φιλικα γτ μεχρι κ αυτο σχολιασατε! Αφηστε κ τπτ να πεσει κατω κ κατεβαστε κανα Skype να μιλατε...:twisted:

Rozy_SS_Kp60
13-01-10, 16:27
Απλα ειναι βλακεια να καθεστε να τα ριχνετε ολα στους ''μικρους'' που ενταξει μπορει σε καποιες περιπτωσεις καποιοι να φταινε,αλλα τους βαζουμε ολους μεσα σε ενα σακουλι...Κ στο τελος..Ολοι σιγα σιγα επειδη απο καποιον θιγονται θα φυγουν...

ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΟΝΤΗΣ
13-01-10, 16:44
To τοπικ αυτο κλειδωνεται γιατι εχετε καταντησει αηδια πλεον! Εαν δεν μπορειτε να σεβαστειτε τον χωρο που σας ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ , λυπαμαι πολυ αλλα θα γινω κακος! Δεν bannaρω κανεναν για τελευταια φορα! Απο αυριο οποιος θελει ας ξανακανει το φορουμ μπουρδελο και τα λεμε, και σε οποιον δεν του κανει το φορουμ ή βαρεθηκε οπως ειπωθηκε τον πουλο ετσι στεγνα! Αντε γιατι με εχετε βγαλει απο τα ρουχα μου! Ολα σας φταινε! ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ....