Επιστροφή στο Forum : Για αλλη μια φορα προβλημα S13
Hristodoulakis
04-01-10, 14:10
Γεια σε ολους εδω και 2 βδομαδες το S13 μου παρουσιασε 1 προβλημα τα φοτα θεσεως και τα καντραν αναβουν μονα τους ακομα και οταν ο διακοπτης ειναι κληστος σαν να εχω αφησει στην πρωτη σκαλα τον διακοπτη τον φοτων! Αλαξα διακοπτη εβαλα καινουριο οταν πηρα το αμαξη και δεν ειναι απο εκει σιγουρα! Οποιος ξερει κατι ας βοηθησει. Ευχαρηστω.
Δεν ειναι τιποτα,βγαζε τον πολο απο τη μπαταρια οταν το παρκαρεις!!
Περα απο την πλακα δεν το εχω ξανακουσει ποτε αυτο.Πρεπει να εισαι ο πρωτος στον κοσμο που το παθαινει.Στειλε ενα mail στα κεντρικα της nissan στην Ιαπωνια να τους το πεις!!
seliniotis_sr
05-01-10, 21:39
Εμάς μας το έκανε ακριβώς το ίδιο το σάννι που έχουμε και μετά μέναμε απο μπαταρία.....αλλά ένα απογευμα λύσαμε και καθαρίσαμε τον διακόπτη και οκ...!!
s12-bozis-s12
05-01-10, 21:48
Η ο διακοπτης φωτων φταιει η ενα μαυρο κουτι μπροστα στο χωρο μηχανης με κατι θερμικες ασφαλειες και ρελε,ειναι ενα σαν πακετο τσιγαπων στο μεγεθος.
Κατω απο το φιλτροκουτι,πισω απο το αριστερο φαναρι.Και ο καθε ρελες κανει 52 ευρω απο αντιπροσωπεια.Καλως τα δεχτηκες!!!
Hristodoulakis
06-01-10, 11:52
Μορε καλα τα λετε ακουστε τωρα το καλιτερο! Και τα ρελε να βγαλεις και το μαυρο κουτι στο αριστερο ποδι διπλα και τα ρελε που ειναι πισω απο το φαναρι και τον διακοπτι φωτον και μιζας σινεχιζει και αναβει...... σβηνη μονο οταν βγαλο απο τιν αριστερι ασφαλιοθικη την πρασινη ασφαλεια που γραφει IGN SW 30A και τον πολο....... δεν ξερω τι αλλο να κανο ετσι μου ρχετε να τα ξιλοσο ολα και να τα ξαναβαλο απο τιν αρχη!
ma-nos e30
06-01-10, 18:35
βαλε γενηκο διακοπτη σαν αυτο που πιρα απο εσας που εβαλα στο bmw....
Hristodoulakis
06-01-10, 19:02
Και θα καθομαι ρε μανολιο να φταχνο το cd καθε 3 και λιγο??? θα τα ξυλοσο ολα να δω!
Το IGN SW ειναι η ασφαλεια για το μπουτον της μιζας αν δεν κανω λαθος.Μαλλον θα εχεις βραχυκυκλωσει κατι.Βαλτο σε κανα φουρνο φανοποιου και ψηστο καμια βδομαδα να φυγει η υγρασια!!!
(Ναι οταν δεν ξερω τι εχει λεω παπαριες!! :PPP)
ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝ0Σ
06-01-10, 20:23
στο kadett E που εχω, ειχε καει η λαμπα του στοπ. με σβησμενο διακοπτη,
πατουσα φρενο και αναβε το καντραν και οι ψιρες. ολα οφειλονταν στην λαμπα.
κοιταξε τις λαμπες σου, ισως ειναι κατι παρομοιο. ελπιζω να σε βοηθησα.
Hristodoulakis
06-01-10, 21:08
Ευχαριστο ρε παιδια! Ακουστε τι βρηκα προς το παρον! Εβγαλα ολα τα πλαστικα απο τιν θεσει του οδηγου και πισω απο τιν ασφαλιοθικη ειχε καμποσα καλοδια κομμενα και παντρεμενα μεταξη τους το αμαξι ειχε σιναγερμο απο το 92 που φτιαχτικε και μετα χαλασε και εκανε προβληματα και εκοβε το ρευμα τις αντλιας βενζινης λογικα θα ειχαν βαλει και στιν ασφαλειοθικη το χερι τους ( που να τους μαραθει) και πρεπει να κατσω να βγαλο ολο το ταμπλο να δω τι εχουν πηραξει να τα ξαναβαλο στιν θεση τους αλλιος δεν προκειτε να βρο ακρη....... ευχαρηστω παντος!
s12-bozis-s12
06-01-10, 23:17
Καπου εχεις ξημενα κσλωδια που ακουμπανε μεταξυ τους.Εκανες κατι προσφατα στο αμαξι με καλωδια?Εχει τρακαριστη καπου?
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.