Επιστροφή στο Forum : KE 35 SR 4AGZE ΈΞΩ Ο ΚΟΜΠΡΕΣΣΟΡΑΣ ΜΕΣΑ ΤΟΥΡΜΠΙΝΑ!!!!!!!!!!!
MR RACERS EDGE
27-03-06, 18:24
Είπα να σας γράψω και εγώ με την σειρά μου σχετικά με το τουτού μου. Λοιπόν πήρα μια SR του 82 θα της φορέσω πιθανότατα τον 4agze αλλά θα του βγάλω τον κομπρέσσορα και θα του βάλω τουρμπίνα και όλα τα απαραίτητα καλούδια για να φτάσει περίπου τους 300ps αφού χτίσω τον κινητήρα αλλά ΔΕΝ πρόκειται να μείνω μόνο στα μηχανικά και το λέω αυτο γιατί θα είναι demo car του μαγαζιού μου οπότε υπομονή και θα δείτε τι εννοώ :lol: :D :D :lol:
καλο ακουγεται ποτε υπολογιζεις να το εχεις ετοιμο? (εγκυκλοπεδικα ρωταω). στην κερατεα τι μαγαζι εχεις? εχω εξοχικο απο την αλλη πλευρα του βουνου προς αναβυσσο αλλα ερχομουνα και οταν δουλευα σε φορτηγο, για παραγγελειες
Φιλαράκι έχεις σκεφτεί πως θα πηγαίνει "το πράμα" ???
300 άλογα σε 800κάτι κιλά είναι τρομακτικά πολλά...
Και με σούστες πίσω... Ψιλοχαροντικό το κόβω.
Πάντως αν μπορείς βάλε και καμμιά φωτό.
Το project θα έχει πολύ ενδιαφέρον. Ανυπομονώ να το δώ.
MR RACERS EDGE
27-03-06, 20:26
καλο ακουγεται ποτε υπολογιζεις να το εχεις ετοιμο? (εγκυκλοπεδικα ρωταω). στην κερατεα τι μαγαζι εχεις? εχω εξοχικο απο την αλλη πλευρα του βουνου προς αναβυσσο αλλα ερχομουνα και οταν δουλευα σε φορτηγο, για παραγγελειες
Αυτό είναι που με τσούζει τουλάχιστον κανα 6μηνο. Έχω μαγαζί με είδη βελτίωσης και αξέσουάρ (τελευταίο XL σελ 129 THE RACERS EDGE ονομάζεται το μαγαζί)
MR RACERS EDGE
27-03-06, 20:28
Φιλαράκι έχεις σκεφτεί πως θα πηγαίνει "το πράμα" ???
300 άλογα σε 800κάτι κιλά είναι τρομακτικά πολλά...
Και με σούστες πίσω... Ψιλοχαροντικό το κόβω.
Πάντως αν μπορείς βάλε και καμμιά φωτό.
Το project θα έχει πολύ ενδιαφέρον. Ανυπομονώ να το δώ.
Κι όμως δεν θα έχει σούστες πίσω φίλε μου όπως άφησα να εννοηθεί έχει να πέσει πολύ μετατροπή!!!!!
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.