Επιστροφή στο Forum : mx5
xristosbiskis
31-12-09, 17:50
ενα ειναι mx6
:cool:
xristosbiskis
31-12-09, 17:52
mx5
3 γράμματα, 1 όνομα, 1 ιστορία, 1 αγάπη, αμέτρητες στιγμές ευχαρίστησης ;)
Driftakias
01-01-10, 13:07
Εγω για να σας πω την αληθεια που ειχα οδηγησει ενα mx5 mk1 του 97 δεν εμεινα ικανοποιημενος! Ισως και η κατασταση του συγκεκριμενου αυτοκινητου δεν ηταν καλη! Αλλα το αυτοκινητο μου φανηκε απελπιστικα αργο! Δεν θελω να μειωσω το αυτοκινητο προς Θεου, αλλωστε η επαφη μου μαζι του ηταν 20 λεπτα μονο, ισως ηταν και η κατασταση του που επηρεασε την κριση μου που δεν ηταν και η πιο καλη, αλλα δεν εμεινα ικανοποιημενος! Βεβαια τωρα περι ορεξεως! Ισως με καποιες λιγες μετατροπες το αυτοκινητο να πεταει, αλλα νομιζω πως σε εργοστασιακη μορφη σερνεται! Πιο πολυ χαβαλε ειχε το σταρλετακι 1300 με ελευθερο διαφορικο σε στοκ μορφη παρα το Mx5! Βεβαια τωρα σε στροφιλικι δεν το δοκιμασα και ουτε σβουρες τολμησα να κανω επειδη ηταν ξενο, αλλα με τοση λιγη δυναμη αμφιβαλλω αν θα εκανε ικανοποιητικα! Ισως με ενα Torshen τα πραγματα να ηταν τελειως διαφορετικα! Ηταν βεβαια και 1600αρι! Αυτο που με συνεπειρε ηταν η συναρπαστικη θεση οδηγησης του, το οτι ειναι διθεσιο, το οτι ειναι καμπριο, και οτι ειναι παρα πολυ ομορφο! Αυτα τα ολιγα!
pro_crossaro
01-01-10, 13:37
Φίλε driftakias.
Ως ιδιοκτήτης ΜΧ5 ΝΑ πρέπει να σου πω ότι το αυτοκίνητο είναι η χαρά της πάντας.:lol:
Βέβαια μιλάμε για τα MK1 και λοχι τα ΜΚ1.5! Αυτό που οδήγησες ήταν το δεύτερο. Αν δεν κάνω λάθος αυτό είχε 90 άλογα, και δεν είχε μπλοκέ. Τα ΜΚ1 όμως είχαν 115 άλογα (αν κάνω λάθος διορθώστε με) και μπλοκέ. Και πίστεψε με το αμάξι για να παίξεις είναι ότι πρέπει. Τώρα σε πίστα με καλό οδόστρωμα δε ξέρω τι θα κάνει, αλλά στον δρόμο, μπορεί να σου προσφέρει ΠΟΛΛΑ χαμόγελα.
Και παρόλα αυτά είναι και αρκετά γρήγορο και για ταξίδι. Όταν είχα ανέβει Κοζάνη ελάχιστα αυτοκίνητα με προσπέρασν, και στοίχηζαν πολλαπλάσια χρήματα. Και η αίσθηση να προσπερνάς 5αρα πάνω σε ανοιχτή καμπή (η ίδια στην ευθεία πιο ριν με είχε προσπεράσει:lol:) και το αμάξι να σου δείνει την αίσθηση ότι ούτε καν πιέζεται για να στρίψει είναι απίστευτη.
Προσπάθησε να οδηγήσεις ένα από τα πρώτα (καλοσυντηρημένο έτσι!) και μετά ξανασκέψου το για τα Starlet.:wink:
Driftakias
01-01-10, 13:44
Φίλε driftakias.
Ως ιδιοκτήτης ΜΧ5 ΝΑ πρέπει να σου πω ότι το αυτοκίνητο είναι η χαρά της πάντας.:lol:
Βέβαια μιλάμε για τα MK1 και λοχι τα ΜΚ1.5! Αυτό που οδήγησες ήταν το δεύτερο. Αν δεν κάνω λάθος αυτό είχε 90 άλογα, και δεν είχε μπλοκέ. Τα ΜΚ1 όμως είχαν 115 άλογα (αν κάνω λάθος διορθώστε με) και μπλοκέ. Και πίστεψε με το αμάξι για να παίξεις είναι ότι πρέπει. Τώρα σε πίστα με καλό οδόστρωμα δε ξέρω τι θα κάνει, αλλά στον δρόμο, μπορεί να σου προσφέρει ΠΟΛΛΑ χαμόγελα.
Και παρόλα αυτά είναι και αρκετά γρήγορο και για ταξίδι. Όταν είχα ανέβει Κοζάνη ελάχιστα αυτοκίνητα με προσπέρασν, και στοίχηζαν πολλαπλάσια χρήματα. Και η αίσθηση να προσπερνάς 5αρα πάνω σε ανοιχτή καμπή (η ίδια στην ευθεία πιο ριν με είχε προσπεράσει:lol:) και το αμάξι να σου δείνει την αίσθηση ότι ούτε καν πιέζεται για να στρίψει είναι απίστευτη.
Προσπάθησε να οδηγήσεις ένα από τα πρώτα (καλοσυντηρημένο έτσι!) και μετά ξανασκέψου το για τα Starlet.:wink:
Α εγω οδηγησα μκ1,5 με τους 90 ιππους και σχετικα ξεσκισμενο! Αυτη ηταν η εντυπωση μου σε αυτο! Τωρα αν τα πραγματα ειναι διαφορετικα σε αυτο με τους 120 ιππους δεν γνωριζω! Εσυ σιγουρα που εισαι κατοχος ξερεις πιο καλα! Εγω σταρλετ με 1000 ευρω δεν παιρνω! Το σκεφτηκα πιο καλα το θεμα! Θα δωσω 1800 και θα παρω 30αρι που θα σπερνει! Καλα για μχ5 δεν το συζητω θελουν τουλαχιστον 4χιλιαρικα και εγω που να βρω τοσα!
kallitexni$
01-01-10, 18:42
Ξέρει κανείς τι μεταξόνιο έχουν τα ΜΧ ?
Γιατί σε κάποια σελίδα είδα οτι είναι ελάχιστα πιό κοντα από κπ60.. :shock::shock:
Παιδιά εγώ έχω την τρίτη γενιά mx-5 το 1.8
Σαν αμάξι για μένα το βρίσκω αρκετά δυνατό αν και κανέναν δεν θα χάλαγε η παραπάνω δύναμη.Από κει και πέρα αυτό το αμάξι έχει απίστευτο στήσιμο και είναι πολύ καλά ζυγισμένο.
Εγώ στο αμάξι έχω επενδύσει αποκλειστικά στο στήσιμο και καθόλου στη δύναμη και δεν το μετανιώνω ούτε για μια στιγμή.
Το μπλοκέ κάνει την τεράστια διαφορά και ανοίγει τους οριζοντές σου στην πλαγιολίσθηση.Μετά ελατήρια, παχύτερες αντιστρεπτικές απλά βελτιώνουν το στήσιμο αισθητά μεν αλλά καμία σχέση με το μπλοκέ.
Τώρα τα ΝΑ και ΝΒ με τα 1.600 κυβικά εκτός από ένα τούρμπισμα μεγάλη διαφορά κάνει ένα κοντύτερο κ/π.
Για να μην πολυλογώ πάντως κάθε φορά που βγαίνω από το αμάξι μου βγαίνω με ένα τεράστιο χαμόγελο και αυτό πιστεύω είναι αυτό που το κάνει επιτυχημένο.
Ξέρει κανείς τι μεταξόνιο έχουν τα ΜΧ ?
Γιατί σε κάποια σελίδα είδα οτι είναι ελάχιστα πιό κοντα από κπ60.. :shock::shock:
Οι γενιές ΝΑ και ΝΒ έχουν μεταξόνιο 2.26.
Γαμώ τα αυτοκίνητα είναι, drift car δεν είναι.
kallitexni$
08-05-10, 16:48
Οι γενιές ΝΑ και ΝΒ έχουν μεταξόνιο 2.26.
Αρα είναι όντως πιο κοντά :lol:
Γαμώ τα αυτοκίνητα είναι, drift car δεν είναι.
+1... Με εξαίρεση ίσως το πράσινο ΝΒ του Jeff Abbott από το Formula Drift.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.