Επιστροφή στο Forum : ΜΠΑΙΝΕΙ ΑΠΟΤΟΜΑ ΤΟ TURBO
Εχω ένα ΚΡ60 με μοτερ 4age με Garret T25. Μπαίνει στις 3.500rpm και όπως είπαμε απότομα και καθότι έχει και κοντό μεταξόνιο κάνει ακόμα ποιο δύσκολη την κατάσταση. Καμμιά συμβουλή;
Απαλά το γκάζι αδερφέ!Και βάλε και λάστηχα!Πίσω θέλεις άμεσα.
Stathis WOT
17-05-06, 23:46
Μικρότερο Turbo ή υψηλότερη συμπίεση στον κινητήρα. Εννοείται ότι η δεύτερη λύση θέλει προσοχή στο πόση πίεση θα σηκώσεις. Θα σπάσει πιο εύκολα, γιαυτό προσοχή
Για να βρεις λύση πρέπει να πεις περισσότερες λεπτομέρειες για το τι φοράει το μοτέρ. Πιο μοτέρ είναι συγκεκριμένα τι ηλεκτρικά και τα λοιπά.
Φοράει το καμπρεσερατο μοτερ αλλά με το καπακι απο ατμοσφαιρικο. Εγκεφαλο Greedy και ειναι ρυθμισμενο στο δυναμομετρο να δουλευει με 0,9 αλλα και με 0,6 που το κυκλοφορο δυσκολα τα πραγματα. Δεν ειμαι σιγουρος αλλα ισως η πολλαπλη που πουλαει ο 4age να βελτιωνε την κατασταση μιας και αυτη που φοραει δεν ειναι και οτι καλυτερο
Πεσ μου οτι εχεις παρει του πιτα το αμαξι? το μαυρο με τις ασπρες 16αρες?
Είμαι ο φίλος του με το κορολα το τουρμπατο (που είχα κάποτε ) και τα φτιάχναμε μαζί. Τα μοτέρ είναι σχεδόν καρμπόν. Κανόνισε να τα πούμε να σου πω.
Ευχαρίστως να πούμε.
Το κακο είναι οτι δεν το κινώ αυτό τον καιρό αλλά αν δεν έχεις πρόβλημα βρισκόμαστε απλά για κουβεντούλα. Στειλέ κανά τηλ. με pm να το κανονίσουμε.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.