PDA

Επιστροφή στο Forum : Δημοτικό Parking φορτηγων.. χιχιχι

johnD
19-12-09, 22:58
Λοιπόν πάρτε την πανοραμική απο google earth..

http://i904.photobucket.com/albums/ac247/tzanis4/c44a0eb1.jpg

λοιπόν το μέρος είναι κοζάνη αρα μπορεί προς στιγμήν να χαρήκατε η να ειναι ενας λόγος να ρθείτε..

ο χώρος ειναι τεράστιος και εκει που εχω κάνει το σχήμα δεν παρκάρουν ποτε.. σκεφτείτε μόνο οτι αυτά που φένονται ειναι καρότσες φορτηγών..

παω συχνά για βόλτα επειδη ο θείος μου είναι φορτηγατζής.. εγώ μπαίνω αλλα λογικά πρεπει να ξέρεις το φύλακα για να μπείς η τον άλλο φύλακα.. ενα bulldog που το φωναζουνε μαλακα.. χαχαχα

τεσπα.. ειπα να δώσω εδώ στο σύλλογο κοζάνης καμιά ιδέα για κανένα event γιατι έχουμε μείνει πίσω με δύο αναβάσεις το χρόνο..

αυτάα..

by John

GFoto
20-12-09, 18:47
...και αν δεν ξερεις τον φυλακα?

andreasf20c
20-12-09, 18:48
Τον σημαδευεις με berreta!!:p
:lol::lol::lol:

johnD
20-12-09, 19:40

δεν ξέρω.. πανε κέρνα τον κανα μπουκάλι ούζο και κάνε και αγωνα.. :lol::lol::lol:

@αντρικο. το bereta τι ειναι?

Rozy_SS_Kp60
20-12-09, 19:47
To mpereta ειναι οπλο!Οπλαρα!

johnD
20-12-09, 20:08
Aαα.. οκ τοτε.. μαλλον θα σε αφήσει αλλα πρέπει να πάτε 2 ατομα.. ενας να τον σημαδευει και ενας να κανει πάντες.. χαχαχα..

το σκυλί εντωμεταξύ δεν κάνει τιποτε.. αν και bulldog είναι πολύ ησυχο.. πριν 5-6 χρόνια πηγαιναμε εκει με τα ποδήλατα μας εγώ και ένας μικρός ξάδερφος μου να κάνει ο θείος μου δουλειες στο φορτηγό κλπ.. και παιζαμε εκει με το σκυλί.. μας κυνηγουσε, το χαιδευαμε, πετουσαμε ενα καπελο και το φερνε.. πολύ φαση το σκυλι μιλαμε.. χαχαχα

Homo Driftarious!!!
22-12-09, 00:02
starlet+5k+κολημενο...με ενα τετοιο εκει περα θα βρεις το νοημα της ζωης!

iaponas
22-12-09, 16:09
Τζαννή τώρα που θα ανέβω θα πάμε?Χαχα!

johnD
22-12-09, 18:38
Τζαννή τώρα που θα ανέβω θα πάμε?Χαχα!

ασχετο μεν.. αλλα και την προηγουμενη φορά ανέβηκες και δεν βγήκες να πεις ουτε ενα γεια.. :p

τεσπα.. θα σου κάνω τη χάρη να πάμε αν θες.. χαχχαχαχα. θα περάσουμε τρελα..

θα ανεβεις τωρα για τις διακοπες? εγώ είχα παει περισι με τον αδερφο στα χιονια εκει.. και ηταν τρέλα.