Επιστροφή στο Forum : 2 rounds του king of europe στην Ελλαδα το 2010......
diakakisnick
16-12-09, 21:32
Η pro action για το 2010 εκτός από το DCG (drift championship of greece) ανέλαβε και δυο αγώνες του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος (drift) king of europe.
Οι δυο αυτοί αγώνες θα γίνουν στις 9-10 Οκτωβρίου στην γνωστή σε όλους πίστα speed n passion της Σπάρτης(η οποία μέχρι τότε θα έχει φαρδύνει) , και αμέσως μετά το επόμενο σαββατοκύριακο 16 και 17 Οκτωβρίου στον τεράστιο και απίστευτο χώρο του λιμανιού στο Ηράκλειο Κρήτης.
Η δυο συνεχόμενες ημερομηνίες του koe θα έχουν σαν αποτέλεσμα την πολύ μεγαλύτερη προσέλευση οδηγών από το εξωτερικό.
Επίσης να σημειωθεί ότι θα γίνουν φοβερά πακέτα για αγωνιζόμενους και θεατές που θα θελήσουν να ταξιδέψουν στην Κρήτη σχετικά με ακτοπλοϊκά εισιτήρια και ξενοδοχεία.
Περισσότερες λεπτομέρειες μετά τις γιορτές…..
Καλές γιορτές σε όλους.
ma-nos e30
16-12-09, 21:39
εκτος το koe και το παγκριτιο θα εχει αλλο αγωνα στην κρητη???και συγκεκρημενα ηρακληο???
Αυτό είναι οι king of europe στο ηράκλειο Κρήτης !!
drift student kp60
17-12-09, 03:04
Πρωτον για Κρητη ΧΛΩΜΟ το κωβο δευτερωνγο αποστασεως..:(
..μπορει να ειμαι και λαθος.. αλλα μηπως λεω μηπως βαδιζετε
σε μονοπατια "αλλων" ..? τι εννοω.. ?.. Ξερουμε ολλοι Ποιος ξεκινησε
την ολλη φαση και γενικα την "συνεργασια " δυο θεσμων ,ελληνικου και ξενου..:roll:
δεν ξερω.. το συμπερασμα δικο σας..:confused:
poutsoulas1
17-12-09, 12:12
δεν θα γινει σερρες??? δεν νομιζω.
βγαλανε τις πιστες για το king of the europe??
Με ποια διαδικασία προέκυψε αυτό; Αναρωτιέμαι.....
Ηθικοί κανόνες υπάρχουν; Αναρωτιέμαι.....
Ενημέρωση πάνω σ' αυτά θα έχουμε; Αναρωτιέμαι.....
ΝΙΚΟΣ ΛΑΡΔΗΣ
18-12-09, 09:36
Με ποια διαδικασία προέκυψε αυτό; Αναρωτιέμαι.....
Ηθικοί κανόνες υπάρχουν; Αναρωτιέμαι.....
Ενημέρωση πάνω σ' αυτά θα έχουμε; Αναρωτιέμαι.....
Εμενα παλι δεν με απασχολει ποιος διοργανωνει τι, δεν ειναι η δουλεια μου. ""Δουλεια"" μου ειναι να εχει αγωνες και να γινεται καλη διοργανωση. Ας τα βρουν λοιπον μονοι τους οι διοργανωτες. Η προσφατη μικρη ιστορια εδειξε, οτι κανενας αγωνας δεν εμεινε ουτε απο συμμετοχες, ουτε απο θεατες, ακομη και οταν γινανε ιδια ημερομηνια.
Ας παμε λοιπον μπροστα. Οσο πιο πολλοι αγωνες, τοσο καλυτερα. Και οποιος θελει, ακολουθει οτι θελει.
Εμενα παλι δεν με απασχολει ποιος διοργανωνει τι, δεν ειναι η δουλεια μου. ""Δουλεια"" μου ειναι να εχει αγωνες και να γινεται καλη διοργανωση. Ας τα βρουν λοιπον μονοι τους οι διοργανωτες. Η προσφατη μικρη ιστορια εδειξε, οτι κανενας αγωνας δεν εμεινε ουτε απο συμμετοχες, ουτε απο θεατες, ακομη και οταν γινανε ιδια ημερομηνια.
Ας παμε λοιπον μπροστα. Οσο πιο πολλοι αγωνες, τοσο καλυτερα. Και οποιος θελει, ακολουθει οτι θελει.
δεν ειναι ετσι κυριε νικο......εγω σαν θεατης επιτελους ολα αυτα τα χρονια θελω να δω ολους τους αγωνιζομενους μαζι μια φορα!!!!!!και οχι να διαλεγω συνεχεια στρατοπεδα και αν διαλεξω να παω να ειναι οι συμμετοχες απογοητευση γτ δεν εχουν ερθει καποιοι!!!!!
ΝΙΚΟΣ ΛΑΡΔΗΣ
18-12-09, 13:58
[QUOTE=KostaSR;206910]δεν ειναι ετσι κυριε νικο......εγω σαν θεατης επιτελους ολα αυτα τα χρονια θελω να δω ολους τους αγωνιζομενους μαζι μια φορα!!!!!!και οχι να διαλεγω συνεχεια στρατοπεδα και αν διαλεξω να παω να ειναι οι συμμετοχες απογοητευση γτ δεν εχουν ερθει καποιοι!!!!![/QUOTE
Και εσυ δικιο εχεις απο την μερια σου. Αλλα αν υπαρχει μονο μια διοργανωση με 6-8 αγωνες μονο, και οι μισοι ειναι επαρχια (τεραστια εξοδα), θα βλεπεις μονο 10 αυτοκινητα. Γιατι οι υπολοιποι, δεν θα εχουν λογο να φτιαξουν αυτοκινητα για 2-3 αγωνες το χρονο.
Οπως εβλεπες και 3-4 χρονια πριν δηλαδη. Πισωγυρισμα κανονικο.
λογικά ο Διακακης και ο Σταθης θα έχουνε συνεννοηθει για αυτό το πράγμα
κάλο ειναι να μην προτρέχουμε
υ.γ.συμφωνώ με των Κ.Λαρδη
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΟΝΤΗΣ
18-12-09, 22:25
Ας μην αρχιζουμε παλι τα ιδια παιδια! Καλη αγωνιστικη Χρονια σε ολους και καλη επιτυχια στο εγχειρημα του κ Διακακη!
+1
και ο καθενας ας παρει το δρομο του.
thanos tax
23-12-09, 05:12
an einai dunaton...serres den paizei na ginei dld???
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΟΝΤΗΣ
26-12-09, 08:35
an einai dunaton...serres den paizei na ginei dld???
Ελληνικα παρακαλω!
dimitris1818
03-01-10, 13:33
κριμα αν δεν γινει παλι king of europe στις σερρες ...ειχαν μαζεψει και πολυ κοσμο και ειχε και πολυ κεφι ολο το event...
BASILHS GRAMMENOS
11-01-10, 16:16
παρτε και καποια σχετικα links.......http://www.kingofeurope.net/2010/index.php?option=com_content&view=article&id=89&catid=11
http://www.kingofeurope.net/2010/index.php?option=com_content&view=article&id=98&catid=12
παρτε και καποια σχετικα links.......http://www.kingofeurope.net/2010/index.php?option=com_content&view=article&id=89&catid=11
http://www.kingofeurope.net/2010/index.php?option=com_content&view=article&id=98&catid=12
sorry για να καταλαβω, η κρητη θεωρειται αλλο κρατος? γιατι κατι τετοιο καταλαβα απο το λινκ.:shock:
BASILHS GRAMMENOS
11-01-10, 17:37
sorry για να καταλαβω, η κρητη θεωρειται αλλο κρατος? γιατι κατι τετοιο καταλαβα απο το λινκ.:shock:
τι να σου πω....δεν ξερω....
Να τις πάλι τις μαλακίες.....τα βλέπεις Λαρδη??
andreasf20c
12-01-10, 01:12
Kυριε Διακακη εσεις δωσατε αυτην την σημαια για την κρητη???:evil:
Οποιος το εκανε παντως:mad2:
Ντροπη!
ΝΙΚΟΣ ΛΑΡΔΗΣ
12-01-10, 11:39
Kυριε Διακακη εσεις δωσατε αυτην την σημαια για την κρητη???:evil:
Οποιος το εκανε παντως:mad2:
Ντροπη!
Θα παρω θεση αν και εχω βαρεθει με το θεμα. Θελω να πιστευω σε λαθος η πλακα, αν και μαλλον δεν ειναι ετσι.
Τσαντακη εμεις τα εχουμε πει και τα βρηκαμε με τον καλυτερο τροπο. Κυριοι Διακακηδες, ξερετε την εκτιμιση μου σε σας, αλλα εδω εχουμε διαφορες.
Παρακληση να εξαφανιστει το..."λαβαρο", μια και ουσιαστικα δεν υπαρχει τετοιο πραγμα. Ελλαδα ειναι μονο μια, και περιλαμβανει και την Κρητη.
Και οσοι σκληροπυρηνικοι πιστευουν το αντιθετο, απλα...γελοιοποιουνται.
Ευχαριστω
διακακη....δωσε μια εξηγηση σε ολους εμας που αγαπαμε το αθλημα!!!!
ΛΟΥΚΑΣ ΚΩΣΤΑΡΑΣ
12-01-10, 22:16
Θα παρω θεση αν και εχω βαρεθει με το θεμα. Θελω να πιστευω σε λαθος η πλακα, αν και μαλλον δεν ειναι ετσι.
Τσαντακη εμεις τα εχουμε πει και τα βρηκαμε με τον καλυτερο τροπο. Κυριοι Διακακηδες, ξερετε την εκτιμιση μου σε σας, αλλα εδω εχουμε διαφορες.
Παρακληση να εξαφανιστει το..."λαβαρο", μια και ουσιαστικα δεν υπαρχει τετοιο πραγμα. Ελλαδα ειναι μονο μια, και περιλαμβανει και την Κρητη.
Και οσοι σκληροπυρηνικοι πιστευουν το αντιθετο, απλα...γελοιοποιουνται.
Ευχαριστω
Σωστος ο Νικος!!!!!
Μαζι σου και εγω!!!!!!
παρολο που καταγομε απο κρητη δεν θελω να παρω θεση.... τι να πω δεν εχω λογια....
diakakisnick
13-01-10, 01:49
παιδια τωρα το προσεξα κι εγω.
θα φροντισω να βγει και να μπει η σωστη.
δεν μπορω να καταλαβω πως εγινε αυτο.
τι σημαια ειναι αυτη?
andreasf20c
13-01-10, 02:21
τι σημαια ειναι αυτη?
Απο το επιθετο σας μπορω να φανταστω οτι ειστε Κρητικος...
Δεν ξερετε ποια ειναι αυτη η σημαια? που μας παρουσιαζει σαν μουσουλμανικη μειονοτητα?
αυτην θελουν για σημαια οσοι κρητικοι επιθυμουν να μην ειναι η Κρητη Ελλαδα...
Εγω εστειλα email και στους διοργανωτες του ΚΟΕ και μου ειπαν πως εγινε λαθος και θα την αλλαξουν...
diakakisnick
13-01-10, 02:21
εστειλα μαιλ στο koe και νομιζω οτι ηδη μπηκε η σωστη.
ΝΙΚΟΣ ΛΑΡΔΗΣ
13-01-10, 09:08
τι σημαια ειναι αυτη?
Μου αρεσετε ΟΛΟΙ. Μπραβο παιδια. Πολιτισμενοι, συζητησιμοι, παντελονατοι. Ενα σοβαρο θεμα, που περσι εληξε με σκηνες φτηνης τηλεταινιας, φετος εληξε με ωριμη συζητηση.
Μπραβο σε ολους.
Μου αρεσετε ΟΛΟΙ. Μπραβο παιδια. Πολιτισμενοι, συζητησιμοι, παντελονατοι. Ενα σοβαρο θεμα, που περσι εληξε με σκηνες φτηνης τηλεταινιας, φετος εληξε με ωριμη συζητηση.
Μπραβο σε ολους.
Νίκο όλα ειναι θέμα τρόπου και ευθιξίας και το ξέρεις....
Όταν έχεις να κάνεις με ΄΄παντελονάτους΄΄ είσαι κι εσυ ο ίδιος....
Όταν έχεις να κάνεις με αλήτες, ναι...καλές είναι οι σκηνές της τηλεταινίας που αναφέρεσαι...
Τεσπα..τέλος καλό, όλα καλά....
Καλύτερα να σβηστούν όλες οι προηγούμενες δημοσιεύσεις που δεν αφορούν το Topic.
andreasf20c
13-01-10, 21:07
Νίκο όλα ειναι θέμα τρόπου και ευθιξίας και το ξέρεις....
Όταν έχεις να κάνεις με ΄΄παντελονάτους΄΄ είσαι κι εσυ ο ίδιος....
Όταν έχεις να κάνεις με αλήτες, ναι...καλές είναι οι σκηνές της τηλεταινίας που αναφέρεσαι...
Τεσπα..τέλος καλό, όλα καλά....
Καλύτερα να σβηστούν όλες οι προηγούμενες δημοσιεύσεις που δεν αφορούν το Topic.
+1
μην μπει και κανενας ξενος στο σαϊτ και γινουμε και εκει ρεζιλι...
diakakisnick
14-01-10, 15:43
Για όσους αγωνιζόμενους συμμετάσχουν , ασχέτως αποτελέσματος , στους 4 πρώτους αγώνες του DCG θα παρασχεθεί α)δωρεάν συμμετοχή β)δωρεάν φιλοξενία 2 ατόμων για 2 βραδιές γ)δωρεάν στα ατμοπλοϊκά εισιτήρια του αγωνιστικού αυτοκινήτου και 50% έκπτωση σε όλα τα υπόλοιπα εισιτήρια τους , για την συμμετοχή του στους 2 αγώνες του KING OF EUROPE που θα γίνουν στις 9 και 10 Οκτωβρίου στην Σπάρτη και στις 16 και 17 Οκτωβρίου στην Κρήτη.
Για οσους θεατες θελησουν να ερθουν στην Κρητη για να παρακολουθησουν το KOE θα τους δωθει 50% εκπτωση σε ολα τα εισητιρια τους με super fast ferries , αρκει να τηλεφωνησουν τουλαχιστον 10 μερες πριν στο 6972872983 Διακακης Νικος.
diakakisnick
12-02-10, 21:47
Η Proaction βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνεργασία της με την Παγκοσμίως γνωστή Monster ,στα 2 king of europe και στο Drift Cup of Greece 2010 ( DCG 2010 ) , στην διοργάνωση του οποίου συμμετέχει σαν Promoter .
Εμείς στην Proaction είμαστε σίγουροι ότι η συνεργασία μας με μία τόσο μεγάλη και Παγκοσμίου φήμης εταιρεία σαν την Monster , μόνο καλό μπορεί να προσφέρει στον χώρο του Drift , στους διοργανωτές , στους αγωνιζόμενους και στους θεατές .
ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΘΟΔΩΡΗΣ
19-02-10, 23:33
δεν ειναι ετσι κυριε νικο......εγω σαν θεατης επιτελους ολα αυτα τα χρονια θελω να δω ολους τους αγωνιζομενους μαζι μια φορα!!!!!!και οχι να διαλεγω συνεχεια στρατοπεδα και αν διαλεξω να παω να ειναι οι συμμετοχες απογοητευση γτ δεν εχουν ερθει καποιοι!!!!!
φήλε δεν υπάρχουν στρατόπεδα,αλλά πολλοί αγώνες.απλά απόλαυσε τιν κάθε στιγμή!
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.