Επιστροφή στο Forum : To Driftαμαξο του φτωχου!!! Πιο ειναι το ιδανικο?!
Driftakias
13-12-09, 02:36
-ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΟΔΗΓΟ ΠΑΡΑΘΕΣΗΣ ΕΠΕΙΧΗΡΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ DRIFTCAR ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΠΟΥ EIΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ DRIFT!
Ωραια δεν λεω τα super duper driftαμαξα (mazda rx7, toyota corolla ae86 κτλ.), αλλα επειδη και τα φτωχαδακια εχουνε ψυχη ας πει ο καθενας την γνωμη του για το συγκεκριμενο θεμα! Ειναι ενα θεμα το οποιο θα βοηθησει αρκετους στον χωρο που σκεφτονται να κανουν τα πρωτα τους βηματα και αναρρωτιουνται τι να αγορασουν!
Κριτηρια επιλογης καταλληλοτερου low badget drift car (η αλλιως το driftαμαξο του φτωχου:
-Φθηνα ανταλλακτικα, και αφθονα.
-Πληθωρα μετατροπων.
-Ελαχιστες μετατροπες τουλαχιστον αρχικα για να αρχιζουμε να παιζουμε χωρις να θελει σοβαρες αλλαγες (αρχικα τονιζω).
-Μικρο κοστος αποκτησης αυτοκινητου.
-Ευκολη μεταπωληση αργοτερα για κατι πιο μεγαλο.
-Ελαφρυ (πολυ βασικο).
-Σχολειο για την πισω κινηση που δεν θα πει οχι και σε αγωνες.
-Σχετικα μικρο κοστος παγιων εξοδων (τελη κυκλοφοριας κτλ. λογω λιγων κυβικων, αν το χρησιμοποιουμαι και για βολταδικο).
-Ανθεκτικο σε κανιβαλισμους.
-Μικρο κοστος αποκαταστασης βλαβων.
Εγω λοιπον ανακηρυσσω ως Driftαμαξο του φτωχου το Τοyota Starlet Kp60 (αυτο αλλωστε αποφασησα να αγορασω!), συμφωνα με τα κριτηρια που εθεσα! Η συνεχεια δικη σας!
Υ.Γ. Καλο θα ηταν να μιλησουμε οσο το δυνατον πιο αντικειμενικα για το ζητημα, παραμεριζοντας τυχον μας συμπαθειες προς καποια αυτοκινητα! Το Θεμα αλλωστε ειναι το ιδανικο driftαμαξο του φτωχου!:)
drift student kp60
13-12-09, 03:31
Ψηφιζω KP60 Για τα Ελληνικα δεδομενα ειναι πολυ οικονομικο..
Aνταλλακτικα καργα μπολικες μετατροπες απο ξαδερφια του και οχι μονο..
Ο καλυτερος δασκαλος αν σκεφτει κανεις το οτι ειναι μικρο και το οτι ο οδηγος
εχει καλυτερη αισθηση του αυτοκινητου.. επισης το μικρο του μεγεθος αποτελει
ταυτοχρονα και μειονεκτιμα αφου δεν καταφερνει να κρατησει μεγαλες γωνιες
με πολλα χιλιομετρα.. εγω παντος ειμαι πλεον ερωτευμενος με το AE.. xωρις να ξεχναω και το Starletaki
βεβαια.. αυτα απο μενα
Ρε φιλε ειλικρινα τωρα, δεν εχεις βαρεθει??
Το θεμα το εχουμε συζητησει εδω μεσα 800 φορες.
Εσυ ο ιδιος μαλιστα εχεις ανοιξει 2-3 τοπικ πανω σε αυτο το θεμα.
ημαρτον...
Τα ιδια και τα ιδια θα λεμε καθε φορα?
-με τι αμαξι να ξεκινησω
-ποιο το καλυτερο driftαμαξο
-να παρω σταρλετ ή οχι
-mx5 η 200sx?
-γιατι ειναι ακριβα τα Αε86
μπλα μπλα μπλα...
Εγω προσωπικα εχω βαρεθει, εσυ...?
Driftakias
13-12-09, 03:50
Oχι ρε! Δεν ειναι για εμενα το θεμα! Εγω εχω αποφασισει! Χαλαρωσε αδερφε! Συζητηση γινεται! Και ειπα, για τα παιδια που τωρα αρχιζουν το Drift! Να βλεπουν το θεμα, δηλαδη να χρησιμευσει σαν οδηγος γι΄αυτους! OXI ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ!!!! Η υπογραφη μου τα λεει ολα νομιζω! Η αγγελια ζητησης που εχω βαλει επισης! Πολυ εριστικος δεν εισαι? Αν εγω εχω ανοιξει 2 η 22 θεματα ειναι δικο μου θεμα! Αν δεν θελεις δεν απαντας! Και ξαναγραφω σαν να θελω να δωσω αναφορα σε καποιον το θεμα ΛΕΩ θα λειτουργησει σαν οδηγος για τους νεους στον χωρο! Πολλοι κατα καιρους μπαινουν και ρωτανε τι να παρω για πρωτο αυτοκινητο για το drift! Oπως με απασχολουσε εμενα, θα απασχολησει και αλλους!
Δεν ειναι καλο γενικα να συζηταμε το ιδιο θεμα.
Το κουραζουμε νομιζω.
Ετσι νομιζω...
Χαλαρος ειμαι...
drift student kp60
13-12-09, 03:58
Μην εισαι σκληρος μαζι του ρε συ.. νταξει δεν ενωχλεισε κανεναν
απλα ειναι κ@@@@ος οπως ολλοι μας οι πιτσιρικαδες εδω μεσα.. :)
αν εχεις βαρεθει οπως λες απλα μην του δωσεις σημασια.. θα το κανει
καποιος αλλος ενας mod π.χ.
Eπιδη εχεις AE
δεν μπορεις να καταλαβεις τι περναμε εμεις.. οταν σας βλεπουμε να "φουμαρετε"... !
μην με παρεξηγησεις ..μιας και ειχαμε και στο παρελθον μερικα δισαρεστα επεισοδια..
Προσπαθω να βοηθεισω .. Κ'εσυ ρε πιτσιρικα μην ξεκινας θεματα και ξανα θετεις της ιδιες
ερωτησεις συνεχεια.. απλα..αμα δεν θυμασαι τι σου απαντισανε πηγενε και δες τα παλιοτερα ποστ .. ;)
Driftakias
13-12-09, 04:01
Μην εισαι σκληρος μαζι του ρε συ.. νταξει δεν ενωχλεισε κανεναν
απλα ειναι κ@@@@ος οπως ολλοι μας οι πιτσιρικαδες εδω μεσα.. :)
αν εχεις βαρεθει οπως λες απλα μην του δωσεις σημασια.. θα το κανει
καποιος αλλος ενας mod π.χ.
Eπιδη εχεις AE
δεν μπορεις να καταλαβεις τι περναμε εμεις.. οταν σας βλεπουμε να "φουμαρετε"... !
μην με παρεξηγησεις ..μιας και ειχαμε και στο παρελθον μερικα δισαρεστα επεισοδια..
Προσπαθω να βοηθεισω .. Κ'εσυ ρε πιτσιρικα μην ξεκινας θεματα και ξανα θετεις της ιδιες
ερωτησεις συνεχεια.. απλα..αμα δεν θυμασαι τι σου απαντισανε πηγενε και δες τα παλιοτερα ποστ .. ;)
Πρωτον δεν ειμαι πιτσιρικας! Και δευτερον δεν εχω θεσει το θεμα υπο τυπου ερωτησης! ΛΑΘΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ! ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ! ΤΟ ΚΑΤΑΛΆΒΑΤΕ?! Το θεμα ειναι για τους νεους που μπαινουν στον χωρο! Το πιασατε η να το ξαναπω?!
Driftakias
13-12-09, 04:06
Δεν ειναι καλο γενικα να συζηταμε το ιδιο θεμα.
Το κουραζουμε νομιζω.
Ετσι νομιζω...
Χαλαρος ειμαι...
Αδερφε ακουσε! Το θεμα ειναι γενικο και δεν αφορα εμενα! Ανοιχτηκε με σκοπο να δουν οι νεοι που εχουν πληρη αγνοια, επιχειρηματα για να πειστουν για ενα οικονομικο Driftαμαξο! Ωραια?! Τωρα αν εσυ παρανοησες ειναι δικο σου θεμα! Εγω δεν την ειπα σε κανεναν! Εσυ χωθηκες με εριστικο υφος! Και σου ειπα αν ανοιγω 2 η 22 θεματα ειναι δικο μου θεμα! Αν δεν θελεις δεν απαντας αφου σε κουρασα με ερωτησεις! ΟΚ?
drift student kp60
13-12-09, 04:08
Αδερφε ακουσε! Το θεμα ειναι γενικο και δεν αφορα εμενα! Ανοιχτηκε με σκοπο να δουν οι νεοι που εχουν πληρη αγνοια, επιχειρηματα για να πειστουν για ενα οικονομικο Driftαμαξο! Ωραια?! Τωρα αν εσυ παρανοησες ειναι δικο σου θεμα! Εγω δεν την ειπα σε κανεναν! Εσυ χωθηκες με εριστικο υφος! Και σου ειπα αν ανοιγω 2 η 22 θεματα ειναι δικο μου θεμα! Αν δεν θελεις δεν απαντας αφου σε κουρασα με ερωτησεις! ΟΚ?
Ρε μεγαλε ηρεμισε κ'εσυ..
ολλοι ρε παιδια ηρεμιστε ..
συζητηση κανουμε ..:shock:
Driftakias
13-12-09, 04:10
Ρε μεγαλε ηρεμισε κ'εσυ..
ολλοι ρε παιδια ηρεμιστε ..
συζητηση κανουμε ..:shock:
Ναι αδερφε! Δεν χωθηκα εγω σε κανενα! Δεν του ειπα μαγκα μας τα εχεις πρηξει με τον τροπο μου (συγγνωμη για την φραση)! Μην το λες σε εμενα!
drift student kp60
13-12-09, 04:14
Ελα ρε συ ξεχασε το και ηρεμισε.. μην το συνεχεισεις
νταξει μπορει να μην ηθελε να σε προσβαλει η κατι τετοιο
..μερικες φορες αυτα που λεμε πισω απο ενα πληκτρολογιο
δεν ειναι αυτο που πραγματικα θελουμε να πουμε.. Ηρεμια...
Ο μονος που μπορει να σε κρινει εδω μεσα για το θεμα ειναι ενας Μοd.
Αν δεν σου αρεσει αυτο που ειπε μην αντιδρας αρνητικα ..ασε να το χειριστουν τα μεγαλα κεφαλια ;)
Driftakias
13-12-09, 04:16
Ελα ρε συ ξεχασε το και ηρεμισε.. μην το συνεχεισεις
νταξει μπορει να μην ηθελε να σε προσβαλει η κατι τετοιο
..μερικες φορες αυτα που λεμε πισω απο ενα πληκτρολογιο
δεν ειναι αυτο που πραγματικα θελουμε να πουμε.. Ηρεμια...
Ο μονος που μπορει να σε κρινει εδω μεσα για το θεμα ειναι ενας Μοd.
Αν δεν σου αρεσει αυτο που ειπε μην αντιδρας αρνητικα ..ασε να το χειριστουν τα μεγαλα κεφαλια ;)
Δεν χρειαζεται να το χειριστει κανενας! Το θεμα το θεωρω αναξιο μνειας! Ο Τσανακας εχει αδικο και μαλλον το καταλαβε! Πολλες φορες γινονται λαθη απο τον γραπτο λογο! Ετσι δεν ειναι Τσανακα? Και δεν χρειαζεται εμενα πρωσοπικα να με κρινει καποιος! Γιατι αν ανατρεξεις στα γραφομενα θα δεις οτι εγω δν ξεκινησα τιποτα! Αρα αλλος πρεπει να κριθει αν το θετεις ετσι!
λοιπον, για να το κλεισουμε εδω,
Drift student, δεν εχω να σου πω κατι, ετσι κ αλλιως δεν συνεννοουμαστε μαλλον. απλα το τι αμαξι εχει ο καθενας δεν νομιζω και να παιζει ρολο στο τι γραφει εδω μεσα. Αυτα
Driftakias -σορρυ δεν θυμαμαι το ονομα σου- διαβασε προσεκτικα τι γραφω:
ΔΕΝ την ειπα σε κανεναν
ΔΕΝ ειχα εριστικο υφος, -αλλωστε δεν με βλεπεις κ ολας...-
Το αν ανοιγεις 22 θεματα δεν ειναι μονο δικο σου θεμα,
εξαλλου κ εγω ανοικω σε αυτη την κοινοτητα -driftclub-
Το οτι επαναλαμβανεται συνεχως το ιδιο θεμα ειναι γεγονος κ δεν μπορεις να το αμφισβιτησεις.
Εγω περι αυτου εγραψα.
Αυτα τα ολιγα, ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ.
drift student kp60
13-12-09, 04:19
Ρε σωπαινε :lol: χαλαρουιτα αδερφε, θα πεθανεις απ το ανχος εσυ :D
drift student kp60
13-12-09, 04:22
Drift student, δεν εχω να σου πω κατι, ετσι κ αλλιως δεν συνεννοουμαστε μαλλον. απλα το τι αμαξι εχει ο καθενας δεν νομιζω και να παιζει ρολο στο τι γραφει εδω μεσα. Αυτα
ΔΕΝ την ειπα σε κανεναν
Το γεγονος οτι επαναλαμβανεται συνεχως το ιδιο θεμα ειναι γεγονος κ δεν μπορεις να το αμφισβιτησεις.
Εγω περι αυτου εγραψα.
Dεν καταλαβαινω τι θες να πεις.. αλλα μαλλον
μου κρατας ακομα μουτρα για "τοτε" .. :roll:
Τελοσπαντων..
Καληνυχτα παιδια ! :)
Driftakias
13-12-09, 04:27
ΔΕΝ την ειπα σε κανεναν
Το οτι επαναλαμβανεται συνεχως το ιδιο θεμα ειναι γεγονος κ δεν μπορεις να το αμφισβιτησεις.
Εγω περι αυτου εγραψα.
Ωραια λες τα δικα σου και εγω πρεπει να ακουω! Ακουσε αδερφε! Με το υφος γραφης σου λοιπον συμπερανα οτι εισαι εριστικος! Απο ποτε η επαναληψη ερωτησεων αν αυτο ειναι το προβλημα σου ειναι εγκλημα? Η επαναληψη ειναι μητερα της μαθησεως! Αν σε ενοχλησε το γεγονος οτι ανοιξα ενα παραπανω θεμα, αντε 2 παραπανω, χωρις το σημερινο για το οποιο εξηγησα γιατι το ανοιξα αν και δεν ειμαι υποχρεωμενος να σου εξηγησω ειναι δικαιωμα σου! Με το πρωτο σου ποστ μου την λες καθαρα! Μου λες μας τα εχεις πρηξει αδερφε! Μην υποτιμας την νοημοσυνη μου! Με ενα συγνωμη απο μερους σου θα ειχε λυθει το θεμα, αλλα εσυ επιμενεις! ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ! ΠΙος ειναι ο κακος νομιζω πως φαινεται! Αλλωστε τα γραπτα μενουν! ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!
drift student kp60
13-12-09, 04:29
KALHNYXTA EΙΠΑΑΑ :p!!!!!!!!!!
ρε χριστιανε μου, δεν σου την ειπα. μαλλον δεν προσεχεις κ πολυ αυτα που γραφω.
Συγγνωμη δεν υπαρχει λογος να ζητησω, ουτε εβρισα ουτε εθιξα κανεναν.
Βασικα απορω κ ολας που καθομαι κ γραφω...
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ, οριστικα αυτη την φορα.
παω να ανοιξω κ εγω λοιπον ενα καινουργιο τοπικ με το ποσο απαραδεκτα ψηλα εχουν φτασει οι τιμες στα Αε86
χαχαχαχα
γελιο ειναι αυτο, ^^^^^^ μην παρεξηγηθεις.
φιλικα κ χαλαραααααααα
το εννοω.
Driftakias
13-12-09, 04:51
ρε χριστιανε μου, δεν σου την ειπα. μαλλον δεν προσεχεις κ πολυ αυτα που γραφω.
Συγγνωμη δεν υπαρχει λογος να ζητησω, ουτε εβρισα ουτε εθιξα κανεναν.
Βασικα απορω κ ολας που καθομαι κ γραφω...
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ, οριστικα αυτη την φορα.
παω να ανοιξω κ εγω λοιπον ενα καινουργιο τοπικ με το ποσο απαραδεκτα ψηλα εχουν φτασει οι τιμες στα Αε86
χαχαχαχα
γελιο ειναι αυτο, ^^^^^^ μην παρεξηγηθεις.
φιλικα κ χαλαραααααααα
το εννοω.
Ακουσε αδερφε! Δεν σε ξερω δεν με ξερεις! Ο γραπτος λογος ενεχει παγιδες! Αν εγω ρωταω 1 η 1500 φορες ειναι δικο μου θεμα! ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ?! ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ! Δεν υπαρχει μεμπτο σε αυτο! Αν σε κουραζει η επαναληψη που εκανα σε 2 τοπικ δικαιωμα σου! Κλεισε μας το στομα για να μην σε κουραζουμε, η κλεισε τα ματια σου, γιατι το να ρωταω και να εχω αμφιβολιες ειναι αναφαιρετο δημοκρατικο μου δικαιωμα, αν πιστευεις στην δημοκρατια βεβαια(χαχαχαχχα, φιλικο ειναι μην το παρεξηγεις). Με το πρωτο σου ποστ μου λες οτι μας κουρασες με το ιδιο θεμα, με τον τροπο σου! Αρα με λες κουραστικο! Αρα μου την λες! ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ? Αρα οφειλεις να ζητησεις συγνωμη η εστω να πεις αδερφε παρανοησα τον σκοπο του θεματος! ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ. Δεν το ηξερα οτι καθε φορα πρεπει να σου δινω διαπιστευτηρια αν ανοιξω ενα θεμα, μηπως ο κυριος Τσανακας το παρεξηγησει επειδη καναμε δυο ερωτησεις παραπανω σε ενα θεμα που δεν το κατεχαμε, και ειχαμε διπλη αμφιβολια σε αυτο! Αν εγω ρωταω 1 η 1000 φορες δεν σε αφορα! ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ? Δεν ειναι παρανομο να ρωταμε! Αν ειναι αποδειξε το μου! Ανοιξε οτι θεμα γουσταρεις! Δεν θα πεταχτω να σου κανω παρατηρηση! ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!:cool:
Driftakias
13-12-09, 05:17
ονειρα γλυκα.
Επισης! Την επομενη φορα να ερθεις με επειχηρηματα:lol::cool:
scar flawless
13-12-09, 13:44
αλλου ξεκινησε η συζητηση αλλου κατεληξε,και για να ριξω λαδι στην φωτια(χεχεχεχε)εσκορτ μκ2 για πρωτο αμαξι,φιλακια
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΟΝΤΗΣ
13-12-09, 14:08
Φιλε driftakia οντως εχεις ανοιξει 15 τοπικ περι σταρλετ και ειναι οντως κουραστικο να διαβαζουμε ολο τα ιδια και τα ιδια! Επισης εχουν ανοιχτει πολλα τοπικ για τους ''νεους'' που θελουν να ασχοληθουν! Δεν εχεις παρα να ψαξεις στο φορουμ! Ειναι θεωρω ασκοπο να τρωμε τον χρονο μας να διαβαζουμε συνεχεια τα ιδια και τα ιδια και στο τελος να καταληγουν σε αντιπαραθεσεις! Σε παρακαλω να εισαι λιγο πιο προσεκτικος και δινω δικιο στον Τσανακα , οχι για τον τροπο του αλλα στο οτι ειναι φυσιολογικο να νευριαζει με επαναλαμβανομενα τοπικ που το μονο που καταφερνουν ειναι να μας κουραζουνε! Ριξτε λιγο τους ρυθμους για να τελειωνουμε!
Φιλε driftakia οντως εχεις ανοιξει 15 τοπικ περι σταρλετ και ειναι οντως κουραστικο να διαβαζουμε ολο τα ιδια και τα ιδια! Επισης εχουν ανοιχτει πολλα τοπικ για τους ''νεους'' που θελουν να ασχοληθουν! Δεν εχεις παρα να ψαξεις στο φορουμ! Ειναι θεωρω ασκοπο να τρωμε τον χρονο μας να διαβαζουμε συνεχεια τα ιδια και τα ιδια και στο τελος να καταληγουν σε αντιπαραθεσεις! Σε παρακαλω να εισαι λιγο πιο προσεκτικος και δινω δικιο στον Τσανακα , οχι για τον τροπο του αλλα στο οτι ειναι φυσιολογικο να νευριαζει με επαναλαμβανομενα τοπικ που το μονο που καταφερνουν ειναι να μας κουραζουνε! Ριξτε λιγο τους ρυθμους για να τελειωνουμε!
Ηρακλη συμφωνω μαζι σου μιας και το θεμα το εχουμε αναπτυξει μεχρι αηδιας εδω μεσα , δινω δικιο στον Τσανακα μιας και συγκρατηθηκε και τον συγχαιρω γιατι αν μηλουσε οπως θα επρεπε θα γινοταν της Βιλης και θα μαμιοτανε το τρικι του foroum . Αυτος ειναι ο λογος που δεν απανταω στο θεμα αλλα λεω τη γνωμη για αυτο :wink:
andreasf20c
13-12-09, 14:36
ονειρα γλυκα.
χαχααχαχα
Ψοφησα ρε!!!
χαχαχααχαχαχαα:lol2:
παντως φιλε driftakia μην αρπαζεσαι και να ακους τα παλαιοτερα μελη γτ κατι παραπανω ξερουν....:wink:
Driftakias
13-12-09, 14:52
Hρακλη ειπα κατι το οποιο θα ξαναπω. Εγω απο την μερια μου πιστευω πως δεν διεπραξα κανενα ατοπημα. Σκοπος αυτου εδω του θεματος ηταν να λειτουργησει σαν ενας οδηγος στον οποιο θα παραπεμπονται οι νεοι οι οποιοι θα θελουν να αγορασουν ενα αρχικο driftαμαξο! Μια βαση δομημενων επειχηρηματων λοιπον! Μεχρι τωρα απο αυτα που εχω ψαξει στο φορουμ νομιζω πως δεν θα υποκαθιστουσαν μια βαση πληροφοριων δεδομενων, οργανωμενων τονιζω, σε ενα σημειο αυτου εδω του φορουμ, και οχι διασπαρτων. Δεν εχετε λοιπον ανναρωτηθει ποτε για πιο λογο μπαινουν ατομα τα οποια ζητουν καθε φορα τις ιδιες πληροφοριες? Προφανως γιατι αυτες δεν ειναι καλα οργανωμενες, και μπαινουν στην κουραστικη διαδικασια να ψαξουν ολο το φορουμ μηπως και βρουν κατι που τους ενδιαφερει, και απο αυτο προτιμουν να ανοιξουν ενα νεο τοπικ. Η αρχικη μου ιδεα ηταν η δημιουργια ενος νεου τομεα (section) (την οποια δεν ανεφερα αρχικα εξ ολοκληρου, δεν προλαβα) ο οποιος θα αναφεροταν στους νεους οδηγους οι οποιοι οταν μπαινουν στο φορουμ κανουν απ΄οτι εχω προσεξει συνεχως τις ιδιες ερωτησεις, παιρνωντας τις ιδιες απαντησεις απο τα μελη! Ενα νεο Section λοιπον με ονομα για παραδειγμα Νεοι στον χωρο, στον οποιο τομεα το θεμα μου και αλλα θα εχουν επικοληθει! Αν εγω εκανα παραπανω απο μια ερωτηση νομιζω πως δεν βλαπτει κανενα, αν παλι εκνευριζει καποιους η ανασφαλεια, και η μη κατοχη γνωσεων μου στο θεμα και ειμαι διστακτικος δυο φορες, αν αυτο ειναι αδικημα, και θεωρειται οτι πρεπει να ριξεται δικιο στον Τσανακα, τοτε ΟΚ. Και Ηρακλη (μου επιτρεπεις να σου μιλαω στον ενικο) δεν εχω ανοιξει 15 τοπικ πανω στο ζητημα λαθος κανεις, εχω ανοιξει 3! Μαλλον 2 γιατι το τελευταιο δεν αναφερετε σε εμενα, αν μπορειτε να καταλαβετε το σκεπτικο μου. Απο ποτε η επαναληψη ειναι εγκλημα?! Νομιζω πως δεν εκανα καποιο λαθος, εκτος και αν δεν σας αρεσει η ιδεα μου, αν αυτη αλλωστε αποδειχθει οτι δεν ειναι καλη, τοτε να την απορριψουμε. !
Με εκτιμηση Δημητρης.
Driftakias
13-12-09, 15:07
χαχααχαχα
Ψοφησα ρε!!!
χαχαχααχαχαχαα:lol2:
παντως φιλε driftakia μην αρπαζεσαι και να ακους τα παλαιοτερα μελη γτ κατι παραπανω ξερουν....:wink:
H παλαιοτητα νομιζω πως δεν παιζει κανενα ρολο στην προκειμενη περιπτωση. Ειναι θεμα κοινης λογικης. ΑΝ διαβασεις την προταση μου και διαφωνεις που ειναι δικαιωμ ασου τοτε οκ.
Λοιπον νομιζω πως το τοπικ πρεπει να κλειδωθει γιατι πλεον δεν προσφερει τιποτα ετσι οπως κατεληξε, και η προτση μου αν και εγω την θεωρω σωστη, μαλλον δεν ευδοκιμησε!
ΚΛΕΙΔΩΜΑ ΛΟΙΠΟΝ!
Εγω λεω μιας και ειναι και γιορτινες μερες να ανοιξουμε ενα τοπικ του Χριστου και ενα του σπιτιου για να ειμαστε ενταξει...
:lol::lol::lol::lol::lol:
drift student kp60
13-12-09, 16:39
Εγω λεω μιας και ειναι και γιορτινες μερες να ανοιξουμε ενα τοπικ του Χριστου και ενα του σπιτιου για να ειμαστε ενταξει...
:lol::lol::lol::lol::lol:
:lol::lol::lol::lol: και της φατνης
:lol::lol::lol::lol: και της φατνης
ρε σεις την παναγια που την πατε , ιεροσυλοι να ανοιξουμε και ενα για την παναγια:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
ρε παιδια ασ του το πει ΕΝΑΣ ευγενικα και κοσμια και να λυξει εκει το θεμα. πειτε του ,το και το. εχουμε αυτο το προβλημα σε παρακαλω αν θεσ να βρουμε καπια λυση. μην τον περνετε απο τα μουτρα. ντακσει δεν λεω δεν θα επρεπε να ανοιξει τοσα θεματα αλλα τωρα φτετε και εσεισ που ειστε τοσο αντιδραστικοι.
γνωμη μου σε τετια θεματα μην ποσταρετε γιατι τωρα εχουμε 3 σελιδεσ γεματεσ σπαμ. δεν σασ αρεσουν τα σπαμ αλλα ολο και βρισκετε εφκαιριεσ να σπαμαρετε (χωρισ παρεξηγηση:wink:)
και εσυ ρε δριφτακια αγορι μου ανοιξε ενα θεμα και προσπαθησε απο εκει να βγαλεισ ακρη. με το να γεμιζεισ το το φορουμ θεματα δεν θα βγαλεισ ακρη στο εγκιομαι.η ακομα καλυτερα μιλισε με αναν αντμιν και πεσ του για την ιδεα σου την οποια βρισκω πολυ καλη για εμασ τουσ μικρουσ.
ελπιζω να λυξει εδω το θεμα.
πρωσοπικα εγω τρελενομαι για σ13 και ευχομαι να καταφερω να παρω ενα οταν βγαλω διπλομα. (γιαυτο μαζευω απο τωρα λεφτα:p). δεν ξερω αν ειναι καλο για δριφτ αλλα ξερω οτι ειναι πολυ κουκλα!!!!!1:wink:
drift student kp60
13-12-09, 20:45
ρε σεις την παναγια που την πατε , ιεροσυλοι να ανοιξουμε και ενα για την παναγια:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
:lol::lol::lol: νταξει εγω θ'ανοιξω μονο για τα καλαντα.. για τα υπολοιπα ανοιξτε εσεις :p
Driftakias
13-12-09, 20:47
Tο θεμα το θεωρω ληξαν, προσωπικα εγω. Το παρακουρασαμε νομιζω. Σε αυτο που λεει ο Νισμο για το σπαμ παντως εχει απολυτο δικιο. Εισεπραξα ειρωνια απο καποιους χωρις να φταιω, και εκανα αυτο που πιστευα, και το ιδιο θα ξαναεκανα! Λοιπον και θα το ξαναπω το ΘΕΜΑ δεν ανοιχτηκε για εμενα! Την ιδεα μου σας την ειπα! Αν δεν σας αρεσει δικαιωμα σας! Δεν εκανα τιποτα κακο. Εγω αλλωστε το ξαναλεω εχω κατασταλλαξει για την παρτυ μου. Απλως προτεινα να οργανωθειετε πιο καλα, για να ειναι πιο ευκολα προσβασιμες οι πληροφοριες! Δεν ηταν για εμενα το τοπικ, το λεω για χιλιοστη φορα! ΛΗΞΗΣ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ.
Υ.Γ. ΚΛΕΙΔΩΣΤΕ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. Δεν υπαρχει νοημα να υπαρχει!
drift student kp60
13-12-09, 20:49
ρε παιδια ασ του το πει ΕΝΑΣ ευγενικα και κοσμια και να λυξει εκει το θεμα. πειτε του ,το και το. εχουμε αυτο το προβλημα σε παρακαλω αν θεσ να βρουμε καπια λυση. μην τον περνετε απο τα μουτρα. ντακσει δεν λεω δεν θα επρεπε να ανοιξει τοσα θεματα αλλα τωρα φτετε και εσεισ που ειστε τοσο αντιδραστικοι.
γνωμη μου σε τετια θεματα μην ποσταρετε γιατι τωρα εχουμε 3 σελιδεσ γεματεσ σπαμ. δεν σασ αρεσουν τα σπαμ αλλα ολο και βρισκετε εφκαιριεσ να σπαμαρετε (χωρισ παρεξηγηση:wink:)
και εσυ ρε δριφτακια αγορι μου ανοιξε ενα θεμα και προσπαθησε απο εκει να βγαλεισ ακρη. με το να γεμιζεισ το το φορουμ θεματα δεν θα βγαλεισ ακρη στο εγκιομαι.η ακομα καλυτερα μιλισε με αναν αντμιν και πεσ του για την ιδεα σου την οποια βρισκω πολυ καλη για εμασ τουσ μικρουσ.
ελπιζω να λυξει εδω το θεμα.
Oλλοι του το ειπαμε ευγενικα.. απλα συνεχειζει να
λεει τα ιδια και τα ιδια και στο κατω κατω το δικο του
θεμα χαλαει με αυτον τον τροπο..και αφου παει για
spam ειπαμε και εμεις οι υπολοιποι να το αποτελειωσουμε :lol:
πλακα κανω.. αλλα δεν μπορω να συγκρατηθω :p
ειπαμε και εμεις οι υπολοιποι να το αποτελειωσουμε :lol:
αποτελειοστε τονννννννννν:awp::gangsta::2guns:
:gunner::gunner:
drift student kp60
13-12-09, 20:59
αποτελειοστε τονννννννννν:awp::gangsta::2guns:
:gunner::gunner:
:lol::lol:κακε :lol::lol::lol:
Παλικαρια..ξερετε τι ειναι αυτο που δεν εχετε καταλαβει..? Οτι εδω δεν ειναι chat.. Ειναι φορουμ..
Μην νομιζετε οτι οποιος κανει τα περισσοτερα ποστ ντριφταρει καλυτερα ή 8α μα8ει να οδηγαει..
Και μην απαντησετε απο κατω ενας ενας +111..11 ή +∞ .
Και να 8υμαστε οτι ή οδηγηση που κανετε στο nfs δεν εχει σχεση με την πραγματικοτητα..
..Εκει εχει restart.. ;)
GiannisE30
14-12-09, 05:13
Ωραια η ιδεα του Driftakia αλλα σε λαθος section...
Δοκίμασε εδω http://www.driftclub.gr/driforum/forumdisplay.php?f=14
Πάντως υπάρχει και η αναζήτηση.
ΦΟΥΡΤΟΥΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
14-12-09, 21:33
-ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΟΔΗΓΟ ΠΑΡΑΘΕΣΗΣ ΕΠΕΙΧΗΡΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ DRIFTCAR ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΠΟΥ EIΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ DRIFT!
Ωραια δεν λεω τα super duper driftαμαξα (mazda rx7, toyota corolla ae86 κτλ.), αλλα επειδη και τα φτωχαδακια εχουνε ψυχη ας πει ο καθενας την γνωμη του για το συγκεκριμενο θεμα! Ειναι ενα θεμα το οποιο θα βοηθησει αρκετους στον χωρο που σκεφτονται να κανουν τα πρωτα τους βηματα και αναρρωτιουνται τι να αγορασουν!
Κριτηρια επιλογης καταλληλοτερου low badget drift car (η αλλιως το driftαμαξο του φτωχου:
-Φθηνα ανταλλακτικα, και αφθονα.
-Πληθωρα μετατροπων.
-Ελαχιστες μετατροπες τουλαχιστον αρχικα για να αρχιζουμε να παιζουμε χωρις να θελει σοβαρες αλλαγες (αρχικα τονιζω).
-Μικρο κοστος αποκτησης αυτοκινητου.
-Ευκολη μεταπωληση αργοτερα για κατι πιο μεγαλο.
-Ελαφρυ (πολυ βασικο).
-Σχολειο για την πισω κινηση που δεν θα πει οχι και σε αγωνες.
-Σχετικα μικρο κοστος παγιων εξοδων (τελη κυκλοφοριας κτλ. λογω λιγων κυβικων, αν το χρησιμοποιουμαι και για βολταδικο).
-Ανθεκτικο σε κανιβαλισμους.
-Μικρο κοστος αποκαταστασης βλαβων.
Εγω λοιπον ανακηρυσσω ως Driftαμαξο του φτωχου το Τοyota Starlet Kp60 (αυτο αλλωστε αποφασησα να αγορασω!), συμφωνα με τα κριτηρια που εθεσα! Η συνεχεια δικη σας!
Υ.Γ. Καλο θα ηταν να μιλησουμε οσο το δυνατον πιο αντικειμενικα για το ζητημα, παραμεριζοντας τυχον μας συμπαθειες προς καποια αυτοκινητα! Το Θεμα αλλωστε ειναι το ιδανικο driftαμαξο του φτωχου!:)
Driftakia αυτο που αναφερεις απο πανω το λες χωρις να εισαι μεσα χορο και αν δεν χορεψεις θα το βλεπεις παντα απο λαθος μερια, για ρωτα και καποιον που εχει φαει 3.5 χρονια απο την ζωη του πανω σε ενα μοντελο (ΚΡ60) να σου πει τα πραγματα πως ειναι μεσα στο χορο.
Λιπον ολα τα αυτοκινητα ειναι ευκολο να τα αποκτισεις, δυσκολο να τα σηντηρισεις και πολυ δυσκολο να τα βελτιωσεις (κανενα αυτοκινητο δεν κανει DRIFT οπως ειναι μαμα αλλα μονο παντες) εσυ λες οτι η οικονομικη λυση ειναι το (ΚΡ60) και ομος εισαι λαθος(το λεω φυλικα) και το λεω επιδη το ξερω απο την καλη και απο την αναποδη, ενα αυτοκινητο οπος ειναι του Σταθη στηχιζει 50.000ε ενω ενα σταρλετακι οπος ειναι το δικο μου στιχιζει 37.000 με μαμα μοτερ πεσμου τωρα εσυ που ειδες την οικονομικη λυσει. ενα οικονομικο σταρλετακι 1300cc και κολιμενο κανει μονο σβουρες και καλες παντες, παντως οχι DRIFT. Ευχαριστω Γιωργος.
φιλε μου Φουρτουνη, εγω ειμαι στον χορό και χορευω εδω και πολλα χρονια και σε διαβεβαιωνω πως το αμαξι μου δεν μου εχει στοιχισει και πολλα, και ειναι κ εξαιρετικα δυσκολο κ σπανιο σε ανταλλακτικα και τιμες αυτων.Δεν ειναι σταρλετ δηλαδη.
Διαφωνω καθετα μαζι σου πως ενα σταρλετακι με λιγα λεφτα δεν κανει ντριφτ. Και παραδειγματα εχω παρα πολλα, παρε 3 προχειρα που μου ηρθαν τωρα: Τσιφετακης, Τσακαλακης, Τσαντουκλας. Ολοι με σταρλετ με 4age κ ολοι ντριφταρουν και μαλιστα πολυ καλα, κ δεν κανουν απλως σβουρες. Ξερω παλικαρι με κπ60 με 5κ μοτερ που κανει ντριφτ και οχι σβουρες. Ξερω επισης και αλλους που ειναι μονο λογια κ πραξεις μηδεν. (Δν το λω για σενα,ετσι...)
Με 2000€ φτιαχνεις σταρλετακι που κλεινει σπιτια, και ντριφταρει αψογα.
Για να κανεις ντριφτ, χρειαζεσε ενα πισωκινητο, ενα ζευγαρι χερια και ορεξη για προπονηση. Δεν χρειαζεσε λεφτα.
Και κατι τελευταιο. Αν ρε φιλε το καλυτερο (κατα την γνωμη μου παντα...) ντριφταμαξο στην Ελλαδα -το Αε86 του Παπαργυροπουλου- στοιχιζει 50000 € και ενα σταρλετ κπ60 με ΜΑΜΑ μοτερ 4age στοιχιζει 13χιλιαρικα λιγοτερο, τοτε φιλε μου μαλλον εχεις κανει κατι λαθος.
Το σταρλετ ειναι οικονομικη λυση.
φιλικα ετσι...
φιλε μου Φουρτουνη, εγω ειμαι στον χορό και χορευω εδω και πολλα χρονια και σε διαβεβαιωνω πως το αμαξι μου δεν μου εχει στοιχισει και πολλα, και ειναι κ εξαιρετικα δυσκολο κ σπανιο σε ανταλλακτικα και τιμες αυτων.Δεν ειναι σταρλετ δηλαδη.
Διαφωνω καθετα μαζι σου πως ενα σταρλετακι με λιγα λεφτα δεν κανει ντριφτ. Και παραδειγματα εχω παρα πολλα, παρε 3 προχειρα που μου ηρθαν τωρα: Τσιφετακης, Τσακαλακης, Τσαντουκλας. Ολοι με σταρλετ με 4age κ ολοι ντριφταρουν και μαλιστα πολυ καλα, κ δεν κανουν απλως σβουρες. Ξερω παλικαρι με κπ60 με 5κ μοτερ που κανει ντριφτ και οχι σβουρες. Ξερω επισης και αλλους που ειναι μονο λογια κ πραξεις μηδεν. (Δν το λω για σενα,ετσι...)
Για να κανεις ντριφτ, χρειαζεσε ενα πισωκινητο, ενα ζευγαρι χερια και ορεξη για προπονηση. Δεν χρειαζεσε λεφτα.
Και κατι τελευταιο. Αν ρε φιλε το καλυτερο (κατα την γνωμη μου παντα...) ντριφταμαξο στην Ελλαδα -το Αε86 του Παπαργυροπουλου- στοιχιζει 50000 € και ενα σταρλετ κπ60 με ΜΑΜΑ μοτερ 4age στοιχιζει 13χιλιαρικα λιγοτερο, τοτε φιλε μου μαλλον εχεις κανει κατι λαθος.
φιλικα ετσι...
ετσι !!! kp60 rulezzz....
και τα μυαλά στα κάγκελα....
Ρε συ Γιωργο (Φουρτουνη) λες οτι ξερεις τα σταρλετ απ την καλη και απ την αναποδη. Δινεις συμβουλες σαν γνωστης σε αυτους που παιρνουν σταρλετακια. Αν σου εχει στοιχισει ομως 37000 ε λυπαμαι που το λεω αλλα δειχνει να εισαι ο πιο ασχετος απο ολους. Το λεω λιγο ωμα αλλα ειναι η αληθεια και χωρις παραξηγηση παντα μιας και δεν σε ξερω...
Ψηφιζω κι εγω σταρλετ. Παιζει καργα με λιγα λεφτακια...
σαφως σταρλετ,για ολα τα αλλα ουδεν σχολιο....
φιλικα ετσι...
συμφωνω σε ολα με τον φιλο και συνονοματο νικο...αλλα σε ενα θα διαφωνησω..το πιο φτηνο drift car αυτη την στιγμη..πιστευω ευκολα ειναι το kadett...οχι για κανενα αλλο λογο αλλα διοτι τα starlet εγιναν μοδα, και τα πουλανε οσο θελουν...το αν φυσικα αρεσει στο καθενα το kadett ειναι αλλου παπα ευαγγελιο...
και οχι δεν χρειαζεται να δωσεις μια περιουσια για να κανεις drift..με 6-7 χιλ φτιαχνεις ε30 με 3.5lt μεσα...οπως ειναι επισης της μοδας τωρα....
andreasf20c
15-12-09, 13:12
Θα συμφωνησω με τους προλαλησαντες:p και θα διαφωνησω μαζι σου φιλε Γιωργο...
Το οτι εσυ εδωσες τοσα λεφτα για σταρλετ δεν σημαινει οτι τοσο κοστιζουν τα σταρλετ...
το ποσο που αναφερεις μου φαινεται τεραστιο και συμφωνα με την δικη μου γνωμη-γουστο(οπως θες πεστο) ειναι τεραστια σπαταλη και πεταμενα λεφτα για αμαξι που φτιαχνεται για drift...
Με ενα budget των 5,000 ευρω (που για μενα παλι ειναι υπερβολικο αυτο το ποσο) φτιαχνεις σταρλετ που σκοτωνει...
Ελαφρια καροτσα ειναι δεν θελει τοσα αλογα....
χειρια θελει σιγουρα...
Εγω αν επαιρνα σταρλετ δεν θα εβαζα ουτε 4age...
με ενα 4Κ η 5Κ με διπλα και εκκεντροφορο θα ημουν υπερευχαριστημενος... αν ηθελα το κατι παραπανω θα αλλαζα και αμαξι...
Τεσπα καθενας κανει οτι θελει και αναλογα με τα λεφτα που εχει και τα γουστα του...
φιλικα τα λεω παντα...
δεν σε εχω γνωρισει κιολας...
P.S. Οσο για τα kadett που λεει ο νικολας δεν ξερω ποσο στοιχιζουν τα συγκεκριμενα αυτοκινητα καθολου...
Νικολα αν θες πες μας διαφορες μετατροπες που συνηθιζονται και το κοστος τους αν θες να εχουμε μια ιδεα...
P.S. Οσο για τα kadett που λεει ο νικολας δεν ξερω ποσο στοιχιζουν τα συγκεκριμενα αυτοκινητα καθολου...
Νικολα αν θες πες μας διαφορες μετατροπες που συνηθιζονται και το κοστος τους αν θες να εχουμε μια ιδεα...[/QUOTE]
καροτσα (καθαρη) 400ευρω (και φτηνοτερα)
μοτερ 2λτ 8v (115-130hp) +σασμαν 1000ευρω (για καλα πραγματα)
εξατμιση (διχαλο, καζανια, σωληνες..300-500ευρω)
διαφορικο 1.2λτ (μαμα) κολλημα 100ευρω (και 0 αν το κανεις μονος σου)
αναρτηση 500ευρω
+500 ευρω (καθισμα bucket, υδραυλικο χειροφρενο, οργανακια κτλ..)
περιπου δηλαδη 2.5-3χιλ...
ναπω και εγω την γνωμη μου?? το θεμα ειναι ο καθενας τι ζιταει,,,, με πορδες δεν βαφοντε αυγα παιδια ... αντρεα σταρλετ με κ μοτερ μονο για δρομο κανει.... και αυτο οχι ανετα.. οταν καποιοσ αποφασισει σοβαρα να ασχολιθει χρειαζετε αρκετα χρηματα.. και μυαλο να κανει σωστες κινησεις ετσι ωστε να μην εχει πισω γυρισματα....( παρτε παραδειγμα εμενα που εφαγα ενα χρονο και στην ουσια ειμαι παλυ στο μιδεν!!) ενολιγης για να κανεις την πλακα σου σε πιστες και σε δρομο δεν χρειαζετε μια περιουσια χρειαζετε ενα καλο μιχανικο συνολο που να ειναι αξιοπιστο ετσι ωστε να μπωρεις να πρωπονιθεις και να το εξελιξεις και να εξελιχθεις και εσυ μαζι σου...
ναπω και εγω την γνωμη μου?? το θεμα ειναι ο καθενας τι ζιταει,,,, με πορδες δεν βαφοντε αυγα παιδια ... αντρεα σταρλετ με κ μοτερ μονο για δρομο κανει.... και αυτο οχι ανετα.. οταν καποιοσ αποφασισει σοβαρα να ασχολιθει χρειαζετε αρκετα χρηματα.. και μυαλο να κανει σωστες κινησεις ετσι ωστε να μην εχει πισω γυρισματα....( παρτε παραδειγμα εμενα που εφαγα ενα χρονο και στην ουσια ειμαι παλυ στο μιδεν!!) ενολιγης για να κανεις την πλακα σου σε πιστες και σε δρομο δεν χρειαζετε μια περιουσια χρειαζετε ενα καλο μιχανικο συνολο που να ειναι αξιοπιστο ετσι ωστε να μπωρεις να πρωπονιθεις και να το εξελιξεις και να εξελιχθεις και εσυ μαζι σου...
και εγώ θα συμφωνήσω οτι το Σταρλετ με κ μοτερ είναι μονο για δρόμο και για καμμια παντα κ.λ.π
και 105-110hp να φτάσει που δεν θα τα φτάσει, οτι κάνει ένα 16v 4age stock μοτερ δεν τα κάνει!!!!
τα κ μοτερ είναι για να μπείς στο κλίμα του Σταρλετ!!! πιστεύω οτι μετράει η γνώμη μου καθώς έχει περάσει απο αυτά τα στάδια..
εγω σαν μικρος δεν μπορω να ξερω πολλα αλλα συμφωνω με τους παραπανω η μονη μου γνωρημια με αυτα τα αυτοκινητα ηταν το καλοκαιρι με το κε 55 3κ που ειχα με ενα φιλο μου (ναι εκεινο το σαπιο που ειχα βαλει φοτο) μετα το αγριο ξυλομα που του καναμε με τον 3κ αφιλτρο και χωρις εξατμιση στα χωματα ειχε μπαντα και διαθεση και περισσοτερη δυναμη απο το 1000 getz της μανας μου για τις 5 μερες που εζησα μαζι του περασα τελεια
seliniotis_sr
15-12-09, 19:53
εγω σαν μικρος δεν μπορω να ξερω πολλα αλλα συμφωνω με τους παραπανω η μονη μου γνωρημια με αυτα τα αυτοκινητα ηταν το καλοκαιρι με το κε 55 3κ που ειχα με ενα φιλο μου (ναι εκεινο το σαπιο που ειχα βαλει φοτο) μετα το αγριο ξυλομα που του καναμε με τον 3κ αφιλτρο και χωρις εξατμιση στα χωματα ειχε μπαντα και διαθεση και περισσοτερη δυναμη απο το 1000 getz της μανας μου για τις 5 μερες που εζησα μαζι του περασα τελεια
Αυτό που λέμε όλοι δλδ.....γτ και εγώ στο ΚΕ35 3κ έχω.....!!δεν χρειάζονται τρελά άλογα για χαβαλε......!!
εγώ θα προτιμούσα πάντος ένα ΚΕ35 ή καλύτερα ένα ΚΕ30 2πορτο(επειδή έχει κολόνες) απο ένα σταρλετ...!!!
παιδια για χαβαλε κανεις και με σκαραβεο νορμαλ... μην μπερδευστε αλλο drift και αλλο κολιες σε χωμα και στο δρομο...εχει τεραστια διαφορα.. καποτε ειχε πει ο τακης οτι με ενα αμαξι για drift που ειναι καλα στιμενο και εχει δυναμη ορμασ στις στροφες χωρις υπερβολεσ με τα διπλα χιλιομετρα απο οτι με το αμαξια του χαβαλε που λετε... για να περασεις καλα περνας με οτιδιποτε και εγω μαζι σας και ο γουσταρω.. ξενερονο που δεν το οδηγαω καθε μερα ... αλλα δεν εχει καμια σχεση το ενα με το αλλο...
ρε νασσο αυτο εξυπακουεται οταν ο τιτλος λεει το driftαμαξο του φτωχου δεν ενοει το οπλο που βγαζει ολη την πιστα με το πλαι αλλα το αμαξι με το οποιο κανεις ευκολα χαβαλε:):wink:
ρε νασσο αυτο εξυπακουεται οταν ο τιτλος λεει το driftαμαξο του φτωχου δεν ενοει το οπλο που βγαζει ολη την πιστα με το πλαι αλλα το αμαξι με το οποιο κανεις ευκολα χαβαλε:):wink:
Κανεις μεγαλο λαθος φιλε el greco...το αν θα βγαλει ενα αμαξι ολη την πιστα με το πλαι..ειναι καθαρα θεμα οδηγου και προπονησης....και θα σου φερω και τρια παραδειγματα
1)ηλιας τσιφετακης...σταρλετ kp60 4age που παραπανω απο 150hp δεν ειχε..και εβγαζε ολο το καρτοδρομο με το πλαι....
2)δημητρης γραβαλος...καντετ σιτυ 2λτ 8v με 130hp που και αυτος εβγαζε ολο το καρτοδρομο πλαγια..
3)γεωργος παπαγεωργιου...318is 150hp και τον εχουμε θαυμασει ολοι.....
φυσικα το δυνατο και καλοστημενο θα βοηθησει πολυ...αλλα οχι οτι δεν γινεται.....αν δεν εχεις ριξει μια περιουσια....που στο κατω κατω δεν αξιζει κατα την ταπεινη μου γνωμη
Homo Driftarious!!!
15-12-09, 23:07
Νικολα αν θες πες μας διαφορες μετατροπες που συνηθιζονται και το κοστος τους αν θες να εχουμε μια ιδεα...
αναρτηση 500ευρω
περιπου δηλαδη 2.5-3χιλ...[/QUOTE]
Eαν εχεις καποιο υποψη στειλε ενα πμ...:p
Rozy_SS_Kp60
16-12-09, 00:48
Eγω παντως σας λεω οτι για αρχη κ μικρο driftaκι με ενα κολημενο σε σταρλετ με 4κ μοτερ γινονται θαυματα...Ορεξη,καλα χερια κ λεφτα για βενζινα...!!Δεν χρειαζονται πολλα..!υπαρχουν παλικαρια με αργα αμαξια σχετικα με τα 4age σταρλετ,πχ 1300 1500 4κ 5κ μοτερ μαμα,που βγαζουν την πιστουλα ανετα κ το καταευχαριστιουνται πιστευω,ετσι εχω δει δλδ...
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ μπλοκε διαφορικο κ 1000ρακι να ειναι!
ΦΟΥΡΤΟΥΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
16-12-09, 01:18
Ρε συ Γιωργο (Φουρτουνη) λες οτι ξερεις τα σταρλετ απ την καλη και απ την αναποδη. Δινεις συμβουλες σαν γνωστης σε αυτους που παιρνουν σταρλετακια. Αν σου εχει στοιχισει ομως 37000 ε λυπαμαι που το λεω αλλα δειχνει να εισαι ο πιο ασχετος απο ολους. Το λεω λιγο ωμα αλλα ειναι η αληθεια και χωρις παραξηγηση παντα μιας και δεν σε ξερω...
Ψηφιζω κι εγω σταρλετ. Παιζει καργα με λιγα λεφτακια...
Φιλε μου επιδη εχω δοκιμασει αρκετα μοτερ και μαμα και πειραγμενα ξερω τι λεω. το σταρλετακι μου πριν μπει για ολικη ανακατασκευη ηταν 5 μερες ςξω και 5μερες μεσα και αυτο οχι επιδη χαλαγε αλλα επιδη πειραζοταν,τι ενοω εχει δοκιμασει κανεις σε 4κ κυνιτιρα με υπερκιβισμο σε 1550cc να αλαξει εκεντροφορο,φλατζα και να τον ριθμισει και μετα αντε ρυθμισε και τα WEBER ΤΑ 40ΑΡΙΑ,μια βδομαδα εξω και μετα παλι απο την αρχη. εχω αλαξει χωρις υπερβολες 50 φορες εκεντροφορο μεσα σε 15 μηνες και στο τελος τους πεταγα γιατι ετρογαν απο 3 ρεπροφιλ ο καθενας και δεν επερναν αλλο, μετα αλον μαμα και παμε τα ιδια. το αποτελεσμα ποιο ηταν οτι εχω μαθει να πεζω τα κ μοτερ στα δαχτιλα το λισε δεσε τους, και το μοτερ το εχω στην ακρι κα καθεται γιατι ηταν τελικα λιγο. για αναροτισου μονο ποσα λευτα κανει το καθε ρεπροφιλ σε μηχανουργιο. και κολιμενο διαφορικο μου εκοβε τα υμιαξονια 2 την εβδομαδα. υπολογισε τα και πες μου ποσα ευρωπουλα μας κανουν.
Petros AE86
16-12-09, 01:27
Φιλε μου επιδη εχω δοκιμασει αρκετα μοτερ και μαμα και πειραγμενα ξερω τι λεω. το σταρλετακι μου πριν μπει για ολικη ανακατασκευη ηταν 5 μερες ςξω και 5μερες μεσα και αυτο οχι επιδη χαλαγε αλλα επιδη πειραζοταν,τι ενοω εχει δοκιμασει κανεις σε 4κ κυνιτιρα με υπερκιβισμο σε 1550cc να αλαξει εκεντροφορο,φλατζα και να τον ριθμισει και μετα αντε ρυθμισε και τα WEBER ΤΑ 40ΑΡΙΑ,μια βδομαδα εξω και μετα παλι απο την αρχη. εχω αλαξει χωρις υπερβολες 50 φορες εκεντροφορο μεσα σε 15 μηνες και στο τελος τους πεταγα γιατι ετρογαν απο 3 ρεπροφιλ ο καθενας και δεν επερναν αλλο, μετα αλον μαμα και παμε τα ιδια. το αποτελεσμα ποιο ηταν οτι εχω μαθει να πεζω τα κ μοτερ στα δαχτιλα το λισε δεσε τους, και το μοτερ το εχω στην ακρι κα καθεται γιατι ηταν τελικα λιγο. για αναροτισου μονο ποσα λευτα κανει το καθε ρεπροφιλ σε μηχανουργιο. και κολιμενο διαφορικο μου εκοβε τα υμιαξονια 2 την εβδομαδα. υπολογισε τα και πες μου ποσα ευρωπουλα μας κανουν.
προσθεσε τις βενζινες και τις ασφαλειες:p
Κανεις μεγαλο λαθος φιλε el greco...το αν θα βγαλει ενα αμαξι ολη την πιστα με το πλαι..ειναι καθαρα θεμα οδηγου και προπονησης....και θα σου φερω και τρια παραδειγματα
1)ηλιας τσιφετακης...σταρλετ kp60 4age που παραπανω απο 150hp δεν ειχε..και εβγαζε ολο το καρτοδρομο με το πλαι....
2)δημητρης γραβαλος...καντετ σιτυ 2λτ 8v με 130hp που και αυτος εβγαζε ολο το καρτοδρομο πλαγια..
3)γεωργος παπαγεωργιου...318is 150hp και τον εχουμε θαυμασει ολοι.....
φυσικα το δυνατο και καλοστημενο θα βοηθησει πολυ...αλλα οχι οτι δεν γινεται.....αν δεν εχεις ριξει μια περιουσια....που στο κατω κατω δεν αξιζει κατα την ταπεινη μου γνωμη
εχεις δικιο φιλε νικολα σ αυτο εξηπακουεται μαλλον δεν το διατυπωσα σωστα και εγω ξερω αλλα τοσα παραδειγματα απο σαλονικα πχ σακης ανισοροπος , στελιος στεφανης κλπ:wink:
ΦΟΥΡΤΟΥΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
16-12-09, 01:39
Σε αυτο που λες απο πανω συγκεκριμενα Τσανακα δεν εχω κανει κατι λαθος γιατι απο οτι λες και μονο σου εισαι μεσα στο χορο για πες μου λιγο τη αμορτισερ μπενουν σε μαμα ακρα σταρλετ, τη μποκε χορις συχνα σπασιματα μπενει σε σταρλετ, τη ελατιρια μπαινουν σε σταρλετ και με τη βημα θα κανεις drift? με το 3,9 του 1000αριου ή με το 4.1 του 1300αριου. με τη φρενα εμπρος θα τολμισεις δυπλο περασμα και με τη πισω φρενα θα χρισιμοποιησεις το χειροφρενο?
για να φτιαξεις σε ενα σταρλετ σωστα την αναρτιση, τα φρενα και την μεταδοση εχεις περασει τα 5000ε χωρις εργατικα. το σταρλετ δεν ειναι ΑΕ-86 να περνει 4 αμορτισερ και τα εβαλες δεν υπαρχει τιποτα περα απο ασπρα καυαβα (μαμα) σε αμορτισερ και τιποτα περα απο apex ελατιρια. θες να αναλισο και βημα για σταρλετ τι υπαρχει και τι οχι? ρωτα μεσα στο φορουμ απλα ποσυ ψαχνουν λυσεις σωστες για ακρα και μπλοκε χωρις πατεντες οπως κανεται στα ΑΕ-86 που ειπαρχουν 100.000 βελτιοτικα ειδη και ετιμα πραγματα για DRIFT.
εχεις δικιο φιλε νικολα σ αυτο εξηπακουεται μαλλον δεν το διατυπωσα σωστα και εγω ξερω αλλα τοσα παραδειγματα απο σαλονικα πχ σακης ανισοροπος , στελιος στεφανης κλπ:wink:
για τα παιδια που αναφερετε δεν εχω να πω κατι τα εχουν πει μονοι τουσ απο καιρο........ το μονο που θα σας πω ειναι οτι οι πιστες που αναφερετε ειναι ολες πιστες για καρτ!!!!!!!!
ρε γιωργο ουτε εγω σε ξερω αλλα ρε φιλε μου φιλικα παντα,τι νοημα εχει να βαλεις φρεναρες για διπλα περασματα αμα δεν εχεις ακομα συνηθησει τα μονα περασματα,το λεω γιατι απο οτι γραφεις δειχνεις ενα σταρλετ το οποιο μονιμως φτιαχνεται-δοκιμαζεται-σπαει και που δοκιμαζεται??σε τιποτα πλατειες λογικα<δν διαβασα καπου οτι το πηγες σε καποια καρτοπιστα εστω>αρα και γω σου λεω αν εδωσες 37000 απο την τσεπη σου με τις ωρες που εχεις φαει θα ειναι 60000<που τοσα δεν εδωσε η toyota για την παραγωγη ολων των των σταρλετ kp60>το θεμα ειναι απλο σταρλετ χωρις πολλα-πολλα για να το χαρεις,να το στειλεις να κ γελας,...:wink::wink::wink::wink::wink::wink::wink:
για τα παιδια που αναφερετε δεν εχω να πω κατι τα εχουν πει μονοι τουσ απο καιρο........ το μονο που θα σας πω ειναι οτι οι πιστες που αναφερετε ειναι ολες πιστες για καρτ!!!!!!!!
εχεις απολυτο δικιο φιλε νασσο...ναι σε καρτοπιστες παιζουμε..και εσυ και εγω και ολοι οσοι ασχολουνται..αυτες δυστυχως εχουμε...μονο οι σερρες που αξιζουν..χρειαζονται ενα πραγματικα καλοστημενο και δυνατο αμαξι..αρα ποιος ο λογος την στιγμη που δεν εχουμε καν μια σοβαρη πιστα εδω στην αθηνα..να ριξεις ενα καρο λεφτα?..αυτα φυσικα ειναι η δικη μου ταπεινη γνωμη....ετσι σκεφτομαι εγω...εσυ μπορει να σκεφτεσαι τελειως διαφορετικα και φυσικα ειναι σεβαστο...
υ.γ ευχομαι το καινουργιο μοτερακι να κανει το λαντουρα να πεταει (πραγμα λογικοτατο)...
εχεις απολυτο δικιο φιλε νασσο...ναι σε καρτοπιστες παιζουμε..και εσυ και εγω και ολοι οσοι ασχολουνται..αυτες δυστυχως εχουμε...μονο οι σερρες που αξιζουν..χρειαζονται ενα πραγματικα καλοστημενο και δυνατο αμαξι..αρα ποιος ο λογος την στιγμη που δεν εχουμε καν μια σοβαρη πιστα εδω στην αθηνα..να ριξεις ενα καρο λεφτα?..αυτα φυσικα ειναι η δικη μου ταπεινη γνωμη....ετσι σκεφτομαι εγω...εσυ μπορει να σκεφτεσαι τελειως διαφορετικα και φυσικα ειναι σεβαστο...
υ.γ ευχομαι το καινουργιο μοτερακι να κανει το λαντουρα να πεταει (πραγμα λογικοτατο)... γι αυτο ειπα νικο οτι ειναι πωσ το βλεπει κανενας... το οτι δεν εχουμε πιστες δεν σημενει οτι δεν πρεπει να εχεις σοβαρο αυτοκινητο.. εγω δεν κατακρινω κανεναν και χερομε ολουσ αυτουσ που μπωρουν και καβαλανε τα αμαξια τους και κανουν και παιζουν στουσ δρμουσ... εγω το μονο που ειπα ειναι οτι με ψεματα drift δεν μπωρεις να κανεις χωρισ αυτο να σιμενει οτι δεν μπωρεισ να περασεις καλα.... ευχαριστω για την ευχη σου.... σε ευχομε και εγω να δεις το αμαξι σου οπωσ το φανταζεσε,...
γι αυτο ειπα νικο οτι ειναι πωσ το βλεπει κανενας... το οτι δεν εχουμε πιστες δεν σημενει οτι δεν πρεπει να εχεις σοβαρο αυτοκινητο.. εγω δεν κατακρινω κανεναν και χερομε ολουσ αυτουσ που μπωρουν και καβαλανε τα αμαξια τους και κανουν και παιζουν στουσ δρμουσ... εγω το μονο που ειπα ειναι οτι με ψεματα drift δεν μπωρεις να κανεις χωρισ αυτο να σιμενει οτι δεν μπωρεισ να περασεις καλα.... ευχαριστω για την ευχη σου.... σε ευχομε και εγω να δεις το αμαξι σου οπωσ το φανταζεσε,...
συμφωνω...με ψεμματα δεν γινεται ενα σοβαρο drift car....πρεπει να δαπανησεις χρονο και πολυ χρημα....ειναι τι ζηταει κανεις....
συμφωνω...με ψεμματα δεν γινεται ενα σοβαρο drift car....πρεπει να δαπανησεις χρονο και πολυ χρημα....ειναι τι ζηταει κανεις....
συμφωνω 1000000% μαζι σας :wink::wink::wink::wink:
Παντελης Κιτζογλου
16-12-09, 20:15
Driftakia αυτο που αναφερεις απο πανω το λες χωρις να εισαι μεσα χορο και αν δεν χορεψεις θα το βλεπεις παντα απο λαθος μερια, για ρωτα και καποιον που εχει φαει 3.5 χρονια απο την ζωη του πανω σε ενα μοντελο (ΚΡ60) να σου πει τα πραγματα πως ειναι μεσα στο χορο.
Λιπον ολα τα αυτοκινητα ειναι ευκολο να τα αποκτισεις, δυσκολο να τα σηντηρισεις και πολυ δυσκολο να τα βελτιωσεις (κανενα αυτοκινητο δεν κανει DRIFT οπως ειναι μαμα αλλα μονο παντες) εσυ λες οτι η οικονομικη λυση ειναι το (ΚΡ60) και ομος εισαι λαθος(το λεω φυλικα) και το λεω επιδη το ξερω απο την καλη και απο την αναποδη, ενα αυτοκινητο οπος ειναι του Σταθη στηχιζει 50.000ε ενω ενα σταρλετακι οπος ειναι το δικο μου στιχιζει 37.000 με μαμα μοτερ πεσμου τωρα εσυ που ειδες την οικονομικη λυσει. ενα οικονομικο σταρλετακι 1300cc και κολιμενο κανει μονο σβουρες και καλες παντες, παντως οχι DRIFT. Ευχαριστω Γιωργος.
γιατι δεν χτυπησες μια μ3 ε46 που περναει και κτεο?
Homo Driftarious!!!
16-12-09, 20:39
Σωστος...χαχαχα:gunner::wave:
αρα φιλε γιωργο οπως ουσιαστικα λες και μονος σου....επελεξες εναν λαθος κινητηρα να πειραξεις...και το πληρωσες πολυ ακριβα....οσο για τα ημιαξονια..σορρυ που θα στο πω ετσι χοντρα...αλλα οποιος στα αλλαζε μαλλον δεν ειχε ιδεα....δεν γινεται στο καντετ να το χω 2 χρονια....να το καιω μερα νυχτα..με κολλημενο 1.2 και αστεια (σε μεγεθος) ημιαξονια..και να χω κοψει μονο 1...με 2λτ μοτερ
και φυσικα δεν εχει να κανει με εχω γερμανο, ιαπωνα..κτλ....ολα ειναι θεμα ποιος το φτιαχνει το αμαξι...
ετσι για την ιστορια..τα περισσοτερα starlet που ξερω που ειναι και καλα...δεν εχουν φτασει πανω απο 5χιλιαρο...και λεω και πολλα...
poutsoulas1
17-12-09, 12:22
εβαλα ενα σουπρα στις αγγελιες το βρηκα στο car μονο 3.000
μαμα δυναμη και καλο σκαφος.
ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝ0Σ
19-12-09, 01:10
αναρτηση 500ευρω
περιπου δηλαδη 2.5-3χιλ...[/QUOTE]
+100
μοτερ και σαζμαν θα τα βρεις με 300-500ευρω νικολα.
το 16ν παιζει στο 1000ρικο.
αναρτηση 500ευρω
περιπου δηλαδη 2.5-3χιλ...
+100
μοτερ και σαζμαν θα τα βρεις με 300-500ευρω νικολα.
το 16ν παιζει στο 1000ρικο.[/QUOTE]
συμφωνω για το μοτερ...αλλα παιζεις με την τυχη σου..τι θα σου βγει μετα...
το 16v τοσο παει...αλλα...εχει πολυ κοψε ραπσε στο αμαξι (για καντετ μιλαω παντα)....και η πλειονοτητα των συνεργειων ζηταγε...2500-3000χιλιαρικα...για αυτη την μετατροπη...οι υπολοιποι απλα ελεγαν δεν θελω να μπλεξω με τετοια μετατροπη γιατι πρεπει να κοψω καθρεφτη και απλα δεν στο κανουν.....
και φυσικα ειναι υπερβολικα πολλα.....
ΓΙΑΝΝΗΣΚΡ60
19-12-09, 17:24
σαν πρωην κατοχος σταρλετ εχω και εγω να πω τα εξεις καλο το σταρλετακι με ενα 4age μοτερ και ενα διαφορικοαε 86 εισαι τελειωμενος και αξιοπιστο και 125 αλογακια τωρα οσο αφορα τα φρενα σε καρτοπιστες και με τα χιλιομετρα που μπορει το στρλετ να πιασει ουτε φρεναρες θες ουτε τιποτα,φιλε φουρτουνη επενδυσες σε λαθος καροτσα δυστηχως γιατι ποτε δεν θα μπορεσεις οσα αλογα και να τοκανεις να ευχαριστηθεις drift,με 37000 ευρω μπορουσες να εχεις ενα πολυ αξιολογο αμαξι με τουλαχιστον 500 αλογα και οχι την κλανια το σταρλετ.Το σταρλετ ειναι καλο ναα σου παει μεχρι το πολυ 4000-5000 να μαθεις και μετα σουτ.
andreasf20c
19-12-09, 18:01
σαν πρωην κατοχος σταρλετ εχω και εγω να πω τα εξεις καλο το σταρλετακι με ενα 4age μοτερ και ενα διαφορικοαε 86 εισαι τελειωμενος και αξιοπιστο και 125 αλογακια τωρα οσο αφορα τα φρενα σε καρτοπιστες και με τα χιλιομετρα που μπορει το στρλετ να πιασει ουτε φρεναρες θες ουτε τιποτα,φιλε φουρτουνη επενδυσες σε λαθος καροτσα δυστηχως γιατι ποτε δεν θα μπορεσεις οσα αλογα και να τοκανεις να ευχαριστηθεις drift,με 37000 ευρω μπορουσες να εχεις ενα πολυ αξιολογο αμαξι με τουλαχιστον 500 αλογα και οχι την κλανια το σταρλετ.Το σταρλετ ειναι καλο ναα σου παει μεχρι το πολυ 4000-5000 να μαθεις και μετα σουτ.
Eχεις απολυτο δικιο φιλε Γιαννη..
Συμφωνω 100% μαζι σου..
με 37000 ευρω μπορουσες να εχεις ενα πολυ αξιολογο αμαξι με τουλαχιστον 500 αλογα και οχι την ΚΛΑΝΙΑ το σταρλετ.
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
χχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
με 37000 ευρω μπορουσες να εχεις ενα πολυ αξιολογο αμαξι με τουλαχιστον 500 αλογα και οχι την κλανια το σταρλετ
ΤΕΡΑΣΤΙΑ ατακα ! Ελιωσα... :lol::lol::lol::lol:
ΦΟΥΡΤΟΥΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
20-12-09, 01:32
Οταν αποφασισω να γινω κιριλε τυπος και εχω περασει τα 40 μπορει να παρω και Μ3, αυτο δεν ειναι αυτοκινιτο για να το βαλεις σε πιστα ειναι για να γυρνας τα σκυλαδικα και να τρος τσουνες απο κατι 1600αρια τουρμπισια γιαπονεζακια στα φαναρια. Και το δικο μου περναει κτεο εχω κλισει ραντεβου για 29 του μηνα.
Οταν αποφασισω να γινω κιριλε τυπος και εχω περασει τα 40 μπορει να παρω και Μ3, αυτο δεν ειναι αυτοκινιτο για να το βαλεις σε πιστα ειναι για να γυρνας τα σκυλαδικα και να τρος τσουνες απο κατι 1600αρια τουρμπισια γιαπονεζακια στα φαναρια. Και το δικο μου περναει κτεο εχω κλισει ραντεβου για 29 του μηνα.
θα μπορουσες να εχεις αυτο ομως..
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/428236/
αλλα αφου γουσταρεις σταρλετ καλα κανεις και το κρατας!!!
ΦΟΥΡΤΟΥΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
20-12-09, 01:42
αρα φιλε γιωργο οπως ουσιαστικα λες και μονος σου....επελεξες εναν λαθος κινητηρα να πειραξεις...και το πληρωσες πολυ ακριβα....οσο για τα ημιαξονια..σορρυ που θα στο πω ετσι χοντρα...αλλα οποιος στα αλλαζε μαλλον δεν ειχε ιδεα....δεν γινεται στο καντετ να το χω 2 χρονια....να το καιω μερα νυχτα..με κολλημενο 1.2 και αστεια (σε μεγεθος) ημιαξονια..και να χω κοψει μονο 1...με 2λτ μοτερ
και φυσικα δεν εχει να κανει με εχω γερμανο, ιαπωνα..κτλ....ολα ειναι θεμα ποιος το φτιαχνει το αμαξι...
ετσι για την ιστορια..τα περισσοτερα starlet που ξερω που ειναι και καλα...δεν εχουν φτασει πανω απο 5χιλιαρο...και λεω και πολλα...
φιλε μου μονος μου το φτιαχνω το αυτοκινητο μου, και οσο για αυτο που λες οτι δεν σου κοβωνται τα υμιαξονια το μοτερ μου το ειχα φτασει 122 αλογα στροφαλο και τα ειχε ψωμοτυρι τα χοντρα υμιαξονια απο τα 84αρια τα σταρλετ. καπια στηγμη θα ανεβασω μια φοτο απο μπερν αουτ με 2α και 4000 στροφες, και ισος καταλαβεις τι ηταν αυτο το μοτερακι.
ΦΟΥΡΤΟΥΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
20-12-09, 01:53
γιαννη το σταρλετακι η κλανια που λες μου πηγε 37000ε αλλα τον ιανουαριο το παω για ταυτοτητα Ε.Θ.Ε.Α. και μετα θα μπορω να τρεξω οπου θελω με το πλαι οχι μονο σε καρτοπιστες. για πες μου σε παρακαλω αυτοκινητο απο αυτα που λες οτι στηχειζουν 5000ε εχει προδιαγραφες και omologation? μαθε τιμες απο ομολογκαρισμενα πραγματα για ασφαλτινα rally μεχρι και ενδοεπικινονια και ελα πες μου μετα. η κλανια μου παντος απο τον καινουριο χρονο θα τρεχει Ε/Ε10 κατιγωρια.Ευχαριστω.
Driftakias
20-12-09, 02:00
γιαννη το σταρλετακι η κλανια που λες μου πηγε 37000ε αλλα τον ιανουαριο το παω για ταυτοτητα Ε.Θ.Ε.Α. και μετα θα μπορω να τρεξω οπου θελω με το πλαι οχι μονο σε καρτοπιστες. για πες μου σε παρακαλω αυτοκινητο απο αυτα που λες οτι στηχειζουν 5000ε εχει προδιαγραφες και omologation? μαθε τιμες απο ομολογκαρισμενα πραγματα για ασφαλτινα rally μεχρι και ενδοεπικινονια και ελα πες μου μετα. η κλανια μου παντος απο τον καινουριο χρονο θα τρεχει Ε/Ε10 κατιγωρια.Ευχαριστω.
Γιωργο αν σε ικανοποιει εσενα το αυτοκινητο, και εισαι χαρουμενος με αυτο που εκανες, ολα τα αλλα ειναι περιττα! Παρεπιπτοντως πολυ καλη δουλεια στο αυτοκινητο σου. ΑΡΙΣΤΗ, με πολυ μερακι. Να εισαι καλα να το χαιρεσαι.
Driftakias
20-12-09, 02:13
Παρεπιπτοντως μιας και μιλαμε για το driftαμαξο του φτωχου, οδηγωντας για πρωτη φορα εχθες το σταρλετ του Στελιου, οι εντυπωσεις μου ηταν παρα πολυ καλες! 1300αρι με ελευθερο διαφορικο, και το αμαξι ηταν παρα πολυ καλο για τα δικα μου γουστα! Αν και νομιζα οτι εχω εμπειρια στα πισωκινητα, καταλαβα οτι για να ανεβω επιπεδο θελω πολυ ακομα! Και ενα σταρλετακι αρχικα θα με υπερκαλυψει! Το συστηνω ανεπιφυλακτα για αρχαριους! Ειδικα με κολλημενο διαφορικο, οπως μου ειπε και ο Στελιος το αμαξι παντιαζει για την πλακα! Δεν το πιστευα πριν, αλλα πραγματι το αμαξι ειναι πρωτο για αρχαριο στο drift!
ΓΙΑΝΝΗΣΚΡ60
20-12-09, 11:15
Γιωργο καλα εκανες και το εφτιαξες αφου σου αρεσε απλα τα σταρλετ δεν πρεπει κατα την γνωμη την δικια μου να ξεπερνανε τα 5000 ευρω αν και αυτη την στιγμη που γραφω τα 5000 ειναι παρα πολλα για σταρλετ,στο car πουλιουντε ε 30με 5000 με 3,5 μοτερ με 210 αλογα μαμα που κανουνε παπαδες.
φιλε μου μονος μου το φτιαχνω το αυτοκινητο μου, και οσο για αυτο που λες οτι δεν σου κοβωνται τα υμιαξονια το μοτερ μου το ειχα φτασει 122 αλογα στροφαλο και τα ειχε ψωμοτυρι τα χοντρα υμιαξονια απο τα 84αρια τα σταρλετ. καπια στηγμη θα ανεβασω μια φοτο απο μπερν αουτ με 2α και 4000 στροφες, και ισος καταλαβεις τι ηταν αυτο το μοτερακι.
κοιτα...μαλλον τα λες στον λαθος ανθρωπο αυτα....γιατι το καλυτερο σταρλετ της ελλαδος σε στησιμο, χερια κτλ..ανηκει στον φιλο μου τον ηλια τον τσιφετακη..ωπου θα σου ριχνε χοντρο κραξιμο 1)για τα λεφτα που εριξες και 2)οτι θα πας να τρεξεις χωρις να εχεις κανει προπονηση....
ασε τα ομολογκασιον και τις τριχες, μαθε το αμαξι σου, και περνα καλα...που θα μου μπεις και σε σοβαρο αγωνα με 120 αλογα...ελεος πια...
ελα στην καρτοπιστα (αγ μαρινα), μαθε το αμαξακι σου, να μην σε κοροιδευει ο κοσμος και τοτε θα χεις το ταπεινο δικαιωμα να μιλησεις..αντε πια....
Driftakias
20-12-09, 12:16
Νομιζω πως για σταρλετ 37000 ευρω ειναι παρα πολλα μα παρα πολλα. Βεβαια ακομα ενεργα με τον χωρο ασχολουμαι μονο μεσω ενος πληκτρολογιου, αρα δεν ασχολουμαι με το Drift ακομα, ελπιζω σε λιγο καιρο να εχω το δικο μου σταρλετακι. Αλλα εχω ριξει αρκετο διαβασμα, και εχω παρει πολλες γνωμες για το θεμα. Οδηγαω 8 χρονια (νομιμα και παρανομα) και εχω ασχοληθει με τον χωρο βελτιωση, σε ενα μπροστοκινητο που εχουμε, αν και καταλαβα οτι ειναι ματαιο το συγκεκριμενο να το βελτιωσω και γι΄αυτο στραφικα προς την αγαπημενη μου πισω κινηση και το drift. Νομιζω πως με 37000 ευρω θα ειχες ενα τουμπανο 30αρι που θα εσπερνε! Ο τιτλος του θεματος φιλε Γιωργο ειναι το driftαμαξο του φτωχου. Εσυ και ο καθενας εσυ μπορεις να δωσεις για το αυτοκινητο σου οχι 37 αλλα 107 χιλιαρικα, δικαιωμα σου και μαγκια σου επισης, το θεμα ειναι τι μπορει να κανει ο καθενας με οσο το δυνατον πιο λιγα χρηματα. Αλλα μην μου λες(μου το ειπες σε αλλο ποστ σου) οτι αν θελεις να Driftarεις με κανα 3 χιλιαρο δεν το κανεις, νομιζω πως εχεις αδικο. Το τι κανεις ο καθενας ειναι μαγκια του και δικαιωμα του οπως σου ειπα και αν εσυ εισαι χαρουμενος αδερφε ολοι εμεις περισσευουμε! Αλλα μου φαινεται υπερβολικο οτι ενα αμαξι σαν το σταρλετ( χωρις να το υποτιμω) να θελει 37000! Μου φαινονται παρα πολλα! Συμφωνω με το Νικολα πως ενα αυτοκινητο που το εχεις φτιαξει με τοσο μερακι και αγαπη, ειναι αμαρτια να μην εχεις προπονηθει με αυτο. Ολα αυτα φιλικα, και απο εναν ασχετο με τον χωρο drift αλλα νεο με πολυ ορεξη και αγαπη για τα αυτοκινητα. Το δικο μου σχεδιο οταν βρω ενα αξιοπρεπες σταρλετακι ειναι να του δωσω μεχρι 2χιλιαρικα σε βελτιωση. Ευρω παραπανω, νομιζω πως δεν αξιζει(αλλα αυτο ειναι υποκειμενικο)!
ma-nos e30
20-12-09, 12:46
κοιτα...μαλλον τα λες στον λαθος ανθρωπο αυτα....γιατι το καλυτερο σταρλετ της ελλαδος σε στησιμο, χερια κτλ..ανηκει στον φιλο μου τον ηλια τον τσιφετακη..ωπου θα σου ριχνε χοντρο κραξιμο 1)για τα λεφτα που εριξες και 2)οτι θα πας να τρεξεις χωρις να εχεις κανει προπονηση....
ασε τα ομολογκασιον και τις τριχες, μαθε το αμαξι σου, και περνα καλα...που θα μου μπεις και σε σοβαρο αγωνα με 120 αλογα...ελεος πια...
ελα στην καρτοπιστα (αγ μαρινα), μαθε το αμαξακι σου, να μην σε κοροιδευει ο κοσμος και τοτε θα χεις το ταπεινο δικαιωμα να μιλησεις..αντε πια....
πριν λιγες μερες εβλεπα ενα περιοδικο δν θυμαμε πιο...το ειχε ενας φιλος μ και ειχε παρουσιαση το σταρλετ του γιωργο....και αν ειδα καλα ειχε ενα intercooler πρωστα...και αυτο το λεω για τα 120 αλογα που ειπες..δν ξερω ισως να κανω και λαθος...
πριν λιγες μερες εβλεπα ενα περιοδικο δν θυμαμε πιο...το ειχε ενας φιλος μ και ειχε παρουσιαση το σταρλετ του γιωργο....και αν ειδα καλα ειχε ενα intercooler πρωστα...και αυτο το λεω για τα 120 αλογα που ειπες..δν ξερω ισως να κανω και λαθος...
ηταν to xl και ναι το σταρλετ του Γιωργου θα τουρμπιστει σε δευτερη φαση:lol::lol::lol::lol:
ΓΙΑΝΝΗΣΚΡ60
20-12-09, 13:40
Τωρα πια το driftαμαξο του φτωχου δεν νομιζω οτι ειαι πια το σταρλετ και θα συνιστουσα στους καινουργιους ππου θα ασχοληθουν να παρουν ενα ε 30 με 5000 το πολυ 6000 ευρω ετοιμοπολεμομεαφθονα ανταλακτικα φτηνα και πολυ βελτιωσιμα.Μην ξεχναμε οτι περναμε περιοδο κρισης και ποιος εχει 5000 ευρω για driftαμαξο ειναι πολλα λευτα.
Driftakias
20-12-09, 13:44
Τωρα πια το driftαμαξο του φτωχου δεν νομιζω οτι ειαι πια το σταρλετ και θα συνιστουσα στους καινουργιους ππου θα ασχοληθουν να παρουν ενα ε 30 με 5000 το πολυ 6000 ευρω ετοιμοπολεμομεαφθονα ανταλακτικα φτηνα και πολυ βελτιωσιμα.Μην ξεχναμε οτι περναμε περιοδο κρισης και ποιος εχει 5000 ευρω για driftαμαξο ειναι πολλα λευτα.
Φιλε νομιζω πως 5000 ευρω ειναι πολλα χρηματα! Για εμενα τουλαχιστον! Νομιζω πως με σταρλετακι και με 2χιλιαρικα εισαι αρχηγος! Αν κανω λαθος διορθωσε μιας και εσυ γνωριζεις παραπανω απο εμενα! Χωρια οτι ενα 30αρι ειναι πολυ πιο ακριβο σε συντηρηση! Λαθος κανω?
ΓΙΑΝΝΗΣΚΡ60
20-12-09, 14:03
Θες τουλαχιστον ενα 3,5αρι γι σταρλετ με 4age moter kai αξονα αε 86 τα 3500 ευρω πρεππει ναα ζοριζετε καποιος για να το παρεις τοσο, γενικα μην βιαζεστε περιμενετε την ευκαιρια να σας ερθει,και μην νομιζεις οτι τα 30αρια ειναι ακριβα 5000 χιλιαρικα θα σου παει και το σταρλετ αμα θα γινει με αε 86 μοτερ και αξονα,με 1300 κυβικα η στην καλυτερη 1500 θα κανεις κολιες και οχι drift αλλοκολιες στην ακρη του δρομου με χαλικακι και αλλο drift μην μπερδευουμε τα πραγματα.Μην ξεχνατε οτι τα αλογα γρηγορα συνηθηζονται .
Driftakias
20-12-09, 14:16
Θες τουλαχιστον ενα 3,5αρι γι σταρλετ με 4age moter kai αξονα αε 86 τα 3500 ευρω πρεππει ναα ζοριζετε καποιος για να το παρεις τοσο, γενικα μην βιαζεστε περιμενετε την ευκαιρια να σας ερθει,και μην νομιζεις οτι τα 30αρια ειναι ακριβα 5000 χιλιαρικα θα σου παει και το σταρλετ αμα θα γινει με αε 86 μοτερ και αξονα,με 1300 κυβικα η στην καλυτερη 1500 θα κανεις κολιες και οχι drift αλλοκολιες στην ακρη του δρομου με χαλικακι και αλλο drift μην μπερδευουμε τα πραγματα.Μην ξεχνατε οτι τα αλογα γρηγορα συνηθηζονται .
Μπορει να εχεις δικιο! Η γνωμη σου εχει βαρυτητα μιας και τα σταρλετακια τα γνωριζεις καλα! Αλλα φιλε μου αλλη η συντηρηση ενος σταρλετ αλλη ενος bmw νομιζω! Τα Bmw ειναι πολυ πιο ακριβα! Καλα οτι ειναι πιο καλα δεν τιθεται θεμα! Αλλα για αρχαριο και για οικονομικο παιχνιδι νομιζω ειναι το σταρλετ! Δεν λεω για τετοια μοτερ! Εγω λεω κανα 1600αρακι μοτερ, κολλημενο διαφορικο και φθηνο παιχνιδι! Απλα πραγματα δηλαδη. Αν εχεις βλεψεις για παραπανω τοτε bmw! Eγω παντως σε καμια περιπτωση δεν εδινα πανω απο 2000 ευρω για σταρλετ! ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.
Driftakias
20-12-09, 14:28
Συγνωμη κιολας Γιαννη, αλλα επειδη το εχω ακουσει και απο αλλους, γιατι το σταρλετ με ενα δυνατο μοτερ δεν κανει για Drift, αλλα μονο για κολιες? Δεν ρωταω με ειρωνια η τιποτα τετοιο, αλλα πραγματι εχω απορροια! Το εχω ακουσει απο πολλους αυτο! Παναλαφρο ειναι. Φανταζομαι οτι θα πεταει!
ΓΙΑΝΝΗΣΚΡ60
20-12-09, 14:30
To Θεμα ειναι οτι και οι 90 χρονοι ξερουν πια οτι τα σταρλετ τα παιρνουν για drift και τα πουλανε για χρυσαφι αμα μπορεσεις να βρεις 1600 μοτερ με 2000 τοτε τοπαιρνεις και τελος αλλα μακαρι να το βρεις που δεν πιστευω.Η διαφορα σε ενα σταρλετ και σε ενα ε 30 ειναι 300 ευρω τον χρονο σε ασφαλεια και τελη κυκλοφοριας απο συντηρηση πιστευω οτι ειναι τα ιδια.
ΓΙΑΝΝΗΣΚΡ60
20-12-09, 14:34
Συγνωμη κιολας Γιαννη, αλλα επειδη το εχω ακουσει και απο αλλους, γιατι το σταρλετ με ενα δυνατο μοτερ δεν κανει για Drift, αλλα μονο για κολιες? Δεν ρωταω με ειρωνια η τιποτα τετοιο, αλλα πραγματι εχω απορροια! Το εχω ακουσει απο πολλους αυτο! Παναλαφρο ειναι. Φανταζομαι οτι θα πεταει!
Με 1600 ειναι μια χαρα σε μικρη πιστα παντα ,αλλα επειδη ετυχε να δω ενα 1500 στην πιστα που ετρεχα και εγω οι διαφορες ηταν τεραστιες σε σχεση με το δικο μου που φορουσε οπελ 1800 με 116 αλογα θες το σασμαν θες τα 16 αλογα τα παραπανω δεν ξερω. αμα ειναι πανω απο 120 αλογα με ξυλομενο ολο το εσωτερικο κατι τις γινετε ,μορε μακαρι να ειχα ενα τωρα και ας ηταν και 1000ρακι καθολου δεν θα με πειραζε.
Driftakias
20-12-09, 14:41
Με 1600 ειναι μια χαρα σε μικρη πιστα παντα ,αλλα επειδη ετυχε να δω ενα 1500 στην πιστα που ετρεχα και εγω οι διαφορες ηταν τεραστιες σε σχεση με το δικο μου που φορουσε οπελ 1800 με 116 αλογα θες το σασμαν θες τα 16 αλογα τα παραπανω δεν ξερω. αμα ειναι πανω απο 120 αλογα με ξυλομενο ολο το εσωτερικο κατι τις γινετε ,μορε μακαρι να ειχα ενα τωρα και ας ηταν και 1000ρακι καθολου δεν θα με πειραζε.
Αυτο ακριβως νομιζω και εγω. Δεν μου αρεσει να υποτιμουν τα σταρλετακια! Θες επειδη σε λιγο καιρο θα αγορασω ενα για παρτυ μου, θες επειδη θεωρω οτι ειναι τιμια! Νομιζω πως εχουν δυνατοτητες! Φανταζομαι οτι το μικρο βαρος τους ειναι μεγαλο ατου! Μικρο βαρος, μεγαλο μοτερ, νομιζω πως κανει δουλεια! Εδω με τον Στελιο απο το φορουμ οδηγησα ενα 1300αρι μαμα με ελευθερο διαφορικο και το αυτοκινητο εκανε τρελλες για την πλακα! Με κολλημενο μου ειπε ο Στελιος πως παντιαζει με την ιδεα!
ronin_ae86
20-12-09, 14:56
Γίνεται να παρει ένα αυτοκίνητο ταυτότητα fia απο την ΕΘΕΑ με άλλο κωδικό κινητήρα του ίδιου εργοστασίου κατασκευής?Δικαιολογούνται μετατροπές όπως αλλαγή τυπου κινητήρα σασμάν και πίσω άξονα?
Homo Driftarious!!!
20-12-09, 15:25
Δημητρη τα σταρλετακια τα υποτιμουν ολοι λογω του κοντου μεταξονιου τους...ειναι πολυ κοντα για drift...αλλα με τις πιστες που εχουμε στην ελλαδα δεν ειναι ασχημα...γιατι ολες οι πιστες που κανουν drift δυστυχως ειναι καρτοπιστες...Γι'αυτο και στο εξωτερικο δεν υπαρχουν driftαδικα σταρλετ εκτος απο του iwai (μεγαλη χαρη του! :p)...η συμβουλη μου ειναι μια...εαν βρεις καλη ευκαιρια σταρλετ παρτο εκτος και ενα βρεις ke70 σε καλη τιμη(εχουνε απιστευτες προοπτικες αυτα τα αυτοκινητα+εχει το πατωμα του ΑΕ86)...και κυριως μην βιαστεις και μην σκεφτεις επιπολαια...
Driftakias
20-12-09, 15:29
Δημητρη τα σταρλετακια τα υποτιμουν ολοι λογω του κοντου μεταξονιου τους...ειναι πολυ κοντα για drift...αλλα με τις πιστες που εχουμε στην ελλαδα δεν ειναι ασχημα...γιατι ολες οι πιστες που κανουν drift δυστυχως ειναι καρτοπιστες...Γι'αυτο και στο εξωτερικο δεν υπαρχουν driftαδικα σταρλετ εκτος απο του iwai (μεγαλη χαρη του! :p)...η συμβουλη μου ειναι μια...εαν βρεις καλη ευκαιρια σταρλετ παρτο εκτος και ενα βρεις ke70 σε καλη τιμη(εχουνε απιστευτες προοπτικες αυτα τα αυτοκινητα+εχει το πατωμα του ΑΕ86)...και κυριως μην βιαστεις και μην σκεφτεις επιπολαια...
Hλια απο υπομονη αλλο τιποτα. Βαρεθηκα να κανω υπομονη! Ενας απο τους λογους που καθηστερησα να αγορασω το αυτοκινητο ειναι για το σκεφτω απο ολες τις πλευρες! Περιμενω την ευκαιρια! :) Υπαρχει?!:(
ηταν to xl και ναι το σταρλετ του Γιωργου θα τουρμπιστει σε δευτερη φαση:lol::lol::lol::lol:
καταλαβα...το φτανουμε το 50αρικο για πλακα....:wink:
γιαννη το σταρλετακι η κλανια που λες μου πηγε 37000ε αλλα τον ιανουαριο το παω για ταυτοτητα Ε.Θ.Ε.Α. και μετα θα μπορω να τρεξω οπου θελω με το πλαι οχι μονο σε καρτοπιστες. για πες μου σε παρακαλω αυτοκινητο απο αυτα που λες οτι στηχειζουν 5000ε εχει προδιαγραφες και omologation? μαθε τιμες απο ομολογκαρισμενα πραγματα για ασφαλτινα rally μεχρι και ενδοεπικινονια και ελα πες μου μετα. η κλανια μου παντος απο τον καινουριο χρονο θα τρεχει Ε/Ε10 κατιγωρια.Ευχαριστω.δεν τον κοβω κιολας αλλα με αρκα skyline και διαφορικο φεροζα τα γραφει ι ομολογκασιον του starlet?? πρωσεχε τι λεσ γιατι υπαρχει κοσμος εδω που μποωρει να γνωριζει και πεντα πραγματα παραπανω απο μονο drift... ταυτοτητα πως θα βγαλεις που πλεον τα χειροπιτα rollbar δεν περνανε?? εχεις αυτοματη πυροσβεση και ζωνες για hans που ειναι υοχρεοτικες για το 2010?? καλα εκανες και εφτιαξες το σταρλετ οπωσ γουσταρες αλλα μην μασ τρελανεις κιολας....
andreasf20c
20-12-09, 18:45
δεν τον κοβω κιολας αλλα με αρκα skyline και διαφορικο φεροζα τα γραφει ι ομολογκασιον του starlet?? πρωσεχε τι λεσ γιατι υπαρχει κοσμος εδω που μποωρει να γνωριζει και πεντα πραγματα παραπανω απο μονο drift... ταυτοτητα πως θα βγαλεις που πλεον τα χειροπιτα rollbar δεν περνανε?? εχεις αυτοματη πυροσβεση και ζωνες για hans που ειναι υοχρεοτικες για το 2010?? καλα εκανες και εφτιαξες το σταρλετ οπωσ γουσταρες αλλα μην μασ τρελανεις κιολας....
Γίνεται να παρει ένα αυτοκίνητο ταυτότητα fia απο την ΕΘΕΑ με άλλο κωδικό κινητήρα του ίδιου εργοστασίου κατασκευής?Δικαιολογούνται μετατροπές όπως αλλαγή τυπου κινητήρα σασμάν και πίσω άξονα?
+1
Και εγω ειχα αυτην την εντυπωση αλλα επειδη δεν ημουν σιγουρος δεν το ανεφερα...
Θα ηθελα να μαθω ομως...
Φιλε Γιωργο για πες μας...
Πιστευω πως και με κονε ακομα αν και ειμαστε στην ελλαδα δεν γινονται αυτα που λες...
και +1 σε ολα οσα ειπε ο Νικολας!:wink:
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΛΑΔΑΣ
20-12-09, 19:28
ρε γιαννη φτανη πια με τα ε30 εχει βρομιση ο τοπος!!!και στην τελικη δεν ειναι και αμαξι που θελει και λιγα για να φτιαχτη εστω και για της καρτοπιστες μας!!χιλιες φορες ενα κε70 τετραπορτο που ακομα ειναι τσαμπε παρα ε30!να δει και κατι αλλο το ματι μας ρε αδερφε!!σε καποιους αγωνες τρεχουν μονο ε30!!!τα κε70 ειναι πιστευω πιο καλα για και με απειρα αφτερμαρκετ διοτι εχουν το ιδιο πατομα με αε86!!και με πολλες λυσης για μοτερ!!!αυτη ηταν η δικη μου αποψη επι του θεματος!!
scar flawless
20-12-09, 19:50
σωστος ο γελαδας,η μαγκια ειναι να φτιαχνετε κατι διαφορετικο,οντως σε μερικους αγωνες εχει μονο ε30,το πολυ το κυριε ελεησον το βαριετε και ο παπας
ρε γιαννη φτανη πια με τα ε30 εχει βρομιση ο τοπος!!!και στην τελικη δεν ειναι και αμαξι που θελει και λιγα για να φτιαχτη εστω και για της καρτοπιστες μας!!χιλιες φορες ενα κε70 τετραπορτο που ακομα ειναι τσαμπε παρα ε30!να δει και κατι αλλο το ματι μας ρε αδερφε!!σε καποιους αγωνες τρεχουν μονο ε30!!!τα κε70 ειναι πιστευω πιο καλα για και με απειρα αφτερμαρκετ διοτι εχουν το ιδιο πατομα με αε86!!και με πολλες λυσης για μοτερ!!!αυτη ηταν η δικη μου αποψη επι του θεματος!!
γιωργο συμφωνω...αλλα απο ιαπωνικα..τα σοβαρα μοτερ για να φορεσεις θελουν μια περιουσια..οχι τοσο για να τα παρεις αλλα πρωτον γιατι δεν τα ξερουν, ποιος ξερει να φτιαξει rb26 στο ελλαντα???ακομα και το sr20det το ξερουν να το φτιαχνουν σωστα ελαχιστοι...και περαν αυτου..με το ζορι του drift θα θες συνεχεια λεφτα για συντηρηση...τουρμπινες, λαδια και πολλα αλλα περισοτερα απο οτι ενα ατμοσφαιρικο μοτερ...
αν μιλας για ke70 με ενα 4 age..δεν το συζητω..οτι ειναι μια καλη λυση..απλα δεν ξερω αν υπαρχουν καροτσες....
Loipon, epeidi kathe fora pou mbaino tora teleytaia edo mesa, olo k kati tragiko diavazo, exoun arxisei k ponane ta matia mou...
@ fourtounis
file, an den kopseis toulaxiston 30xiliarika apo thn timh pou mas ksefournises
den tha se pistepso oti k an mou peis.ektos kai an...
1- To ebapses 37 fores. 37x1000=37000 ara isxyei
2- To cage pou foras einai xryso 24 karatia
3- Sthn timh pou mas eipes (37000 hmarton...) symperilamvanete kai h agora tou garaz
4- Exeis parei e46 m3 kai thn exeis kamouflarei se starlet kp60
5- to starlet sou einai o bubble bee apo ta transformers
6- to starlet sou vgazei elikes kai petaei gia na glitoneis thn kinisi...
An kati apo ayta isxyei tote to dexomai (ta 37000) me xara, k pistevo kai oloi oi ypoloipoi edo mesa....
Episis an isxyei to no5 tha hthela poly na ton gnoriso giati htan k to agapimeno mou transformer .
Sygnomi apo olous gia ta greeklish, grafo apo iphone.
ronin_ae86
21-12-09, 01:14
Τόσο πολυ δεν κρατιόσουν να απαντήσεις που έστειλες απο το i-phone και δεν περίμενες να γυρισεις Αθήνα για να στείλεις??:lol::lol::lol:
Που πήγες Σαββατοκύριακο ρε Νίκο? :p:p
Μπερδέυτηκα λίγο με την χρήση του αυτοκινητου επειδή ανέφερε ο Γιώργος για ενδοεπικοινωνίες, ράλλυ, κατηγορία ΕΕ Ε10 και ταυτότητα FIA.
Δέν ειμαι εντελώς συγουρός αλλα μου φένεται περίπλοκο το να δικαιολογήσεις τόσο εκτεταμένες μετατροπές.Γιαυτό εχω την απορία.
Καλό είναι να μην κάνουμε τέτοιου ίδους επίθεση.
Δέν υπάρχει αντικειμενικότητα στο τι θέλει να ξοδέψει κάποιος στο αυτοκίνητο του.
Ούτε έχουμε το δικάιωμα να κατακρήνουμε αυτα που φτιάχνει.
andreasf20c
21-12-09, 01:16
Loipon, epeidi kathe fora pou mbaino tora teleytaia edo mesa, olo k kati tragiko diavazo, exoun arxisei k ponane ta matia mou...
@ fourtounis
3- Sthn timh pou mas eipes (37000 hmarton...) symperilamvanete kai h agora tou garaz
An kati apo ayta isxyei tote to dexomai (ta 37000) me xara, k pistevo kai oloi oi ypoloipoi edo mesa....
Episis an isxyei to no5 tha hthela poly na ton gnoriso giati htan k to agapimeno mou transformer .
:clap::clap::clap::clap:
Πραγματικα ζουσα για να σε δω να απαντας σε αυτο το θεμα!!:lol::lol::lol:
ronin_ae86
21-12-09, 01:21
γιωργο συμφωνω...αλλα απο ιαπωνικα..τα σοβαρα μοτερ για να φορεσεις θελουν μια περιουσια..οχι τοσο για να τα παρεις αλλα πρωτον γιατι δεν τα ξερουν, ποιος ξερει να φτιαξει rb26 στο ελλαντα???ακομα και το sr20det το ξερουν να το φτιαχνουν σωστα ελαχιστοι...και περαν αυτου..με το ζορι του drift θα θες συνεχεια λεφτα για συντηρηση...τουρμπινες, λαδια και πολλα αλλα περισοτερα απο οτι ενα ατμοσφαιρικο μοτερ...
αν μιλας για ke70 με ενα 4 age..δεν το συζητω..οτι ειναι μια καλη λυση..απλα δεν ξερω αν υπαρχουν καροτσες....
Νικόλα RB26DETT εύκολο ειναι να φτιάξεις....δεν ειναι τιποτα συνδέεις τα κοκοψύνια με τα κοκοκοψαρα και ράβεις σταυροβελονία κόσμο και κοσμάκι:p:p:lol::lol::lol:
kallitexni$
21-12-09, 01:22
@ fourtounis
Θα βοηθούσε να μας πει ο Γιώργος πόσο κόστισε περίπου καθετί..:shutup:
[QUOTE=Ts@n@k@s;207183]Loipon, epeidi kathe fora pou mbaino tora teleytaia edo mesa, olo k kati tragiko diavazo, exoun arxisei k ponane ta matia mou...
@ fourtounis
αν ειναι το 5 θελω και γω να γνωρισω τον bubble bee αλλα και κατι παραπανω τον optimus prime
drift student kp60
21-12-09, 03:21
[QUOTE=Ts@n@k@s;207183]Loipon, epeidi kathe fora pou mbaino tora teleytaia edo mesa, olo k kati tragiko diavazo, exoun arxisei k ponane ta matia mou...
@ fourtounis
αν ειναι το 5 θελω και γω να γνωρισω τον bubble bee αλλα και κατι παραπανω τον optimus prime
1+
bubble bee !!! ελπιζω ομως το starletaki να εχει και ραδιοφωνο να συνενοιομαστε ! :D
(ταινιαρες) !!!
ASCONA_MAN
21-12-09, 03:28
@ fourtounis
7-έχει σκάνερ
8-turbo boost
9-μηλάει (driftάρει) μόνο του
10-και.. και το σημαντικότερο.... εχει super pack mode
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
:wink:
drift student kp60
21-12-09, 03:30
7-έχει σκάνερ
8-turbo boost
9-μηλάει (driftάρει) μόνο του
10-και.. και το σημαντικότερο.... εχει super pack mode
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
:wink:
:shock: φωτησε μας εξωγηινο πλασμα που ιλας αλλη γλωσσα !:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
ASCONA_MAN
21-12-09, 03:37
KP Drift Rider
http://www.youtube.com/watch?v=Mo8Qls0HnWo&feature=related
drift student kp60
21-12-09, 03:37
Νικόλα RB26DETT εύκολο ειναι να φτιάξεις....δεν ειναι τιποτα συνδέεις τα κοκοψύνια με τα κοκοκοψαρα και ράβεις σταυροβελονία κόσμο και κοσμάκι:p:p:lol::lol::lol:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
drift student kp60
21-12-09, 03:39
KP Drift Rider
http://www.youtube.com/watch?v=Mo8Qls0HnWo&feature=related
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα ελιωσααα!!! ρε αυτος εχει και γκομενα που λεγεται mcpherson
τι αλο θα δουμε χαχαχαχαχαχαχα:lol::lol:
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα ελιωσααα!!! ρε αυτος εχει και γκομενα που λεγεται mcpherson
τι αλο θα δουμε χαχαχαχαχαχαχα:lol::lol:
θα δουμε να ποσταρεις=λεξη και ποστ σε λιγο:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Παιδια εγω περι τιμης starlet δεν ξερω να πω, κι ουτε θα ξεκινησω καμια διαμαχη μεταξυ γερμανικων-ιαπωνικων που αναφερθηκε καπου.. αλλα για το "τα Μ3 ειναι για τα σκυλαδικα" θα πω οτι, αυτοι που τα πιστευουν αυτα, μαλον δεν εχουν τα χερια να κουμανταρουν τον ογκο και το βαρος του Μ3.. "οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια"
Υ.Γ: Αξιζει του Σταθη τοσο (50.000) ?? Ρωταω επιδη δεν το χω ψαξει το θεμα.. Παντως ο Σαραφης οταν το πουλαγε, το εδινε 50.000, και πιστευω πως δεν παιζουνε στην ιδια κατηγορια.. εννοειται οχι γιατι ειναι bmw, αλλα γιατι την εχω δει αναλυτικα τη δουλεια που εχει πεσει σ'αυτο το αμαξι, και πιστευω ειναι αρκετα καλυτερο απο του Σταθη.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΛΑΔΑΣ
21-12-09, 11:16
νικο δεν νωμιζω ενα sr20det να ειναι πολυ πιο ακριβο απο ενα 3500 τησ bmw!και πιστευω οτι εχει πολυ περισωτερα περιθωρια βελτιωσης και πολυ πιο αξιοπιστο!!!!γνωμη μου ετσι!και πλεων υπαρχουν αρκετη μαστορες που τα καταφερνουν!!απλα βαβαρεθικα να βλεπω μονο ε30!!αυτα!!ελπιζω να καταλαβατε οτι ειμαι πολυ αντικημενικος!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
scar flawless
21-12-09, 14:28
φιλε Παναγακη,εχεις δικιο σ'αυτα που λες για την μ3,υπαρχουν και μαλακες που πανε αυτα τα αμαξια στα μπουζουκια αλλα υπαρχουν και ατομα που το ζουνε σε πιστες και σε δρομο και εχουν βαρυ δεξι ποδι,οποιος εχει τα λεφτα και την τρελα να χαιρετε τετοιο εργαλειο απλα γουσταρει οσο δεν παει,παραδειγμα ο αννιβας που παρολο που κυκλοφορουσε με διαφορες μπεμπες γαματες επαιρνε μερος σε πολλους αγωνες και στις κοντρες ηταν φιρμα
scar flawless
21-12-09, 14:36
ομως φιλε παναγακη θα διαφωνησω μαζι σου σε ενα θεμα,το παλιο bmw του σαραφη δεν ειναι καλυτερο απο του σταθη,δεν προκειτε να υποστηριξω κανεναν απο τους δυο,και τα δυο αμαξια ηταν απιστευτα χρυσοπληρωμενα και φοραγαν πολλα πραγματα,το αμαξι σαν αμαξι και μονο του σαραφη ηταν πολυ πιο ακριβο απο του σταθη γιατι ηταν ενα γνησιο αγωνιστικο οταν ηρθε ελλαδα,του σταθη ηρθε εισαγωγη απο καποια αραβικη χωρα,αλλα απο εκει και περα και στα δυο αμαξια πεσανε χοντρα λεφτα,αλλα του σταθη φοραγε παρα πολλες μικρολεπτομεριες και μετατροπες με αποτελεσμα απιστευτο handling,ειναι και ο σταθης οδηγαρα και πιστευω προσωπικα οτι προκειτε για απιστευτο διδυμο σταθης-αε86
scar flawless
21-12-09, 14:46
δεν υποστηριζω του σταθη πιο πολυ,γιατι οταν ετρεχε ο σαραφης με την ε30 δεν ηξερες με ποιον να τρελαθεις πιο πολυ,σταθη η σαραφη,μην ξεχναμε οτι ο σαραφης ειναι ο πρωταθλητης του πρωτου ever driftwars.ειχες πει οτι δεν παιζουν στην ιδια κατηγορια και ισως να μην αξιζει 50000 το αε86...αμα τα συγκρινουμε με την κλασσικη ελληνικη νοοτροπια (ποιος την εχει πιο μεγαλη)το κορολλα αξιζει λιγοτερο,ειναι ενα παλιο μικρο αμαξι της τουοτα,ενω το αλλο ενα μεγα τερας της μπεμβε,αλλα για την κατηγορια που λες πεφτεις εξω με τα ντριφταδικα κριτηρια,racing κατηγορια και τα 2 και απιστευτο θεαμα και απο τα 2,το κορολα διεπρεψε στας ευρωπας το bmw εγινε πρωταθλητης ελλαδας,RESPECT και στα 2,για την τιμη τους παντα εξαρταται και το μυαλο του ιδιοκτητη,ο σταθης παρολο που εχει ενα απο τα καλυτερα αε86 στον κοσμο το πουλαγε με ολη την προικα μονο 25000,γιατι ακριβως ηξερε τι αξιζει αυτο το αμαξι οσο και να το φτιαχνεις,οχι σαν κατι γελιους που πουλανε κατι μπουρδελα με 10000 και 20000,φιλικα παντα παιδια.....
Petros AE86
21-12-09, 15:01
στου σαραφη ανεβαινει παρα πολυ η αξια μονο και μονο για την αγορα της καροτσας....
αντιθετα ο σταθης την πηρε σε παρα πολυ χαμηλη τιμη.
scar flawless
21-12-09, 15:08
ακριβως
:spam::spam::spam::spam::spam::spam:
:offtopic::offtopic::offtopic::offtopic:
:omg::nono::nono::hang::hang::nuke::nuke::nuke:
στου σαραφη ανεβαινει παρα πολυ η αξια μονο και μονο για την αγορα της καροτσας....
αντιθετα ο σταθης την πηρε σε παρα πολυ χαμηλη τιμη.
ναι γιατι η καροτσατα του ε30 του ηταν ραμενη για dtm με μονομπουλονα ακρα κτλπ ετσι εχω ακουσει τουλαχιστον:wink:
νικο δεν νωμιζω ενα sr20det να ειναι πολυ πιο ακριβο απο ενα 3500 τησ bmw!και πιστευω οτι εχει πολυ περισωτερα περιθωρια βελτιωσης και πολυ πιο αξιοπιστο!!!!γνωμη μου ετσι!και πλεων υπαρχουν αρκετη μαστορες που τα καταφερνουν!!απλα βαβαρεθικα να βλεπω μονο ε30!!αυτα!!ελπιζω να καταλαβατε οτι ειμαι πολυ αντικημενικος!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
γιωργο φυσικα και ο sr 20 det ειναι πιο εξελιξιμος απο ενα 3.5 bmw, δεν αντιλεγω καν..απο θεμα αξιοπιστιας δεν εχω κανεναν λογω να μην σε πιστεψω αλλα επειδη εχω τουρμπατο αμαξι, διατηρω τις επιφυλαξεις μου για την αξιοπιστια ενος τουρμπατου σε πιστα...δεν εχει δηλαδη να κανει με το συγκεκριμενο μοτερ...
δυστυχως η ευτυχως τα διαδεδομενα πισωκινητα εδω ειναι τα ε30-36 και οχι τα αε86...αρα ερχεται πολυ πιο φτηνα σαν συνολο η χρηση ενος ε30 σε πιστα...πχ..αντε βρες φτερο για αε86....την στιγμη που για ε30 τα πετανε....
για αυτο ειναι ωραιο κουκλε μου νικολα και για αυτο εχει αξια:wink::wink::wink::wink::wink::wink:για να το προσεχεις σαν τα ματια σου:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΛΑΔΑΣ
22-12-09, 23:16
γιωργο φυσικα και ο sr 20 det ειναι πιο εξελιξιμος απο ενα 3.5 bmw, δεν αντιλεγω καν..απο θεμα αξιοπιστιας δεν εχω κανεναν λογω να μην σε πιστεψω αλλα επειδη εχω τουρμπατο αμαξι, διατηρω τις επιφυλαξεις μου για την αξιοπιστια ενος τουρμπατου σε πιστα...δεν εχει δηλαδη να κανει με το συγκεκριμενο μοτερ...
δυστυχως η ευτυχως τα διαδεδομενα πισωκινητα εδω ειναι τα ε30-36 και οχι τα αε86...αρα ερχεται πολυ πιο φτηνα σαν συνολο η χρηση ενος ε30 σε πιστα...πχ..αντε βρες φτερο για αε86....την στιγμη που για ε30 τα πετανε....
για τα αε86 εχεις απολυτο δικειο νικο,αλλα εγω ειπα για κε70 που πιστευω υπαρχουν ανταλακτικα ακομα αρκετα αφου κυκλοφορουν αρκετα στους δρομους!!!!
andreasf20c
23-12-09, 03:03
για τα αε86 εχεις απολυτο δικειο νικο,αλλα εγω ειπα για κε70 που πιστευω υπαρχουν ανταλακτικα ακομα αρκετα αφου κυκλοφορουν αρκετα στους δρομους!!!!
ΚΕ70??
τι? δικος μας εισαι κ εσυ?
για αυτο ειναι ωραιο κουκλε μου νικολα και για αυτο εχει αξια:wink::wink::wink::wink::wink::wink:για να το προσεχεις σαν τα ματια σου:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
αστα ηλια..και το city ειδος προς εξαφανιση εχει γινει σιγα σιγα...πρεπει να κοψω τις μ@λ@κιες στα βουνα....χαχαχαχαχαχα:lol::lol::lol::lol::lol:
Driftakias
24-12-09, 15:15
αστα ηλια..και το city ειδος προς εξαφανιση εχει γινει σιγα σιγα...πρεπει να κοψω τις μ@λ@κιες στα βουνα....χαχαχαχαχαχα:lol::lol::lol::lol::lol:
Ειδα ενα να πουλιεται 2 χιλιαρικα στο car. Σε λιγο καιρο και αυτα θα πουλιουνται χρυσαφι, μην το γελας καθολου.
Ειδα ενα να πουλιεται 2 χιλιαρικα στο car. Σε λιγο καιρο και αυτα θα πουλιουνται χρυσαφι, μην το γελας καθολου.
λες να βγαλουμε και λεφτα απο το city???ας το δω και αυτο στην ζωη μου...:lol:
Driftakias
25-12-09, 18:26
λες να βγαλουμε και λεφτα απο το city???ας το δω και αυτο στην ζωη μου...:lol:
Μην αποκλειεις τιποτα:lol: Ολα ειναι πιθανα:lol: Κρατα το που ξερεις σε καμια 10αρια χρονια μπορεις να το πουλησεις παραπανω απ οτι το αγορασες τοτε:lol: Αν υπολογισουμε και τον πληθωρισμο:lol: Χαχαχαχαχα!
ΦΟΥΡΤΟΥΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
26-12-09, 02:06
Το σταρλετ επιδη εχει περασει την 10ετια που λιγει η omologathion του σαν Ν2 γινεται Ε9 και αν κανεις αλαγες με τα ιδια κυβικα 1300 γινεται Ε/Ε9 και αν αλαξεις και κυνιτηρα γυνεται Ε/Ε10 που εκει οι μονοι περιορισμοι ειναι τα θεματα ασφαλειας που ειναι σε ολες τις κατιγοριες τα ιδια.
ΦΟΥΡΤΟΥΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
26-12-09, 02:18
Δεν ξερω για σωστο και λαθος ανθρωπο αλλα τον ηλια τον ξερω και εγω και πριν δυο μερες στις αφιδνες που κοιταγε το αυτοκινητο μου μαζι με το γραβαλο τους αρεσε και δεν με εκραξε το μονο που μου ειπε ειναι οτι θα χριαστω αρκετο καιρο να το μαθω. και λογο της εμπιριας τουσεβωμαι την γνωμη του.
ΦΟΥΡΤΟΥΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
26-12-09, 02:24
εριξα ενα μαμα μοτερ που ειχα περισευμα γιανα μαθω το αυτοκινητο πρωτα με λιγα αλογα και σε κανα 6μηνο θα βαλω το τουρμπισιο.
ΦΟΥΡΤΟΥΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
26-12-09, 02:37
δεν τον κοβω κιολας αλλα με αρκα skyline και διαφορικο φεροζα τα γραφει ι ομολογκασιον του starlet?? πρωσεχε τι λεσ γιατι υπαρχει κοσμος εδω που μποωρει να γνωριζει και πεντα πραγματα παραπανω απο μονο drift... ταυτοτητα πως θα βγαλεις που πλεον τα χειροπιτα rollbar δεν περνανε?? εχεις αυτοματη πυροσβεση και ζωνες για hans που ειναι υοχρεοτικες για το 2010?? καλα εκανες και εφτιαξες το σταρλετ οπωσ γουσταρες αλλα μην μασ τρελανεις κιολας....
Νασσο τα ακρα και το διαφορικο περνανε στην Ε/Ε10 οσο για το ROLL GAGE το χειροποιητο που λες οτι δεν περνανε αυτο υσχιει στις κατιγοριες Ν και Α οχι στις Ε και Ε/Ε. και αυτο το ξερω παρα πολλυ καλα γιατι ο πατερας μου ειναι τεχνικος εφωρος στην ελπα και απο το 2010 θα δοσω εξετασεις και εγω. και οσο για τις πυροσβεσεις και τις ζωνες με τα hans αυτα ειναι ευκολα πραγματα μπαινουν σε μια το πολυ δυο μερες.
ΦΟΥΡΤΟΥΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
26-12-09, 02:51
@ fourtounis
επιδη μηλας χορεις να ξερεις θα σου πω 4 πραγματα ποσο τα πλυρωσα και βγαλε συμπερασμα μονος σου 1)ο βαφεας μονο για εργασια πηρε 2500Ε 2) ο αυτοενισχιση πηρε για roll gage 1500E και 3) αλλα 1500Ε για την χοντρη φανοποιηα και 4)800Ε τα 2 πισω αμορτισερ που πηρα απο το σταθη, μονο αυτο αν τα κανεις προσθεση μας κανουν 6300Ε για σκεψου και τα υπολιπα πραγματα απο υλικα και εργασιες.
επιδη μηλας χορεις να ξερεις θα σου πω 4 πραγματα ποσο τα πλυρωσα και βγαλε συμπερασμα μονος σου 1)ο βαφεας μονο για εργασια πηρε 2500Ε 2) ο αυτοενισχιση πηρε για roll gage 1500E και 3) αλλα 1500Ε για την χοντρη φανοποιηα και 4)800Ε τα 2 πισω αμορτισερ που πηρα απο το σταθη, μονο αυτο αν τα κανεις προσθεση μας κανουν 6300Ε για σκεψου και τα υπολιπα πραγματα απο υλικα και εργασιες.
Re file k pali leipoun "molis" alla 31000 € .
Telospanton, outos h allos ego prosopika den prokeite na to
pistepso me tipota ayto to poso pou egrapses, opote as to kleisoume
edo, gia na min prizoume k tous ypoloipous.
Kalh synexeia, sorry gia ta greeklish (iphone ksana...)
teleytaia fora...
Δεν ξερω για σωστο και λαθος ανθρωπο αλλα τον ηλια τον ξερω και εγω και πριν δυο μερες στις αφιδνες που κοιταγε το αυτοκινητο μου μαζι με το γραβαλο τους αρεσε και δεν με εκραξε το μονο που μου ειπε ειναι οτι θα χριαστω αρκετο καιρο να το μαθω. και λογο της εμπιριας τουσεβωμαι την γνωμη του.
αναθεμα και αν ενα αμαξι με 37 χιλ ριγμενα πανω του δεν ειναι καλο....και φυσικα σου ειπε οτι σου λεω και εγω..κατσε μαθε το αμαξακι..ευχαριστησου τα λεφτα που εχεις ριξει δηλαδη..
το κραξιμο..εχει να κανει με το γεγονος οτι θεωρεις φυσικο να χρειαζεται να ριξεις 12 εκατομυρια σε ενα σταρλετ για να το κανεις driftamaxo...
ΓΙΑΝΝΗΣΚΡ60
27-12-09, 14:47
επιδη μηλας χορεις να ξερεις θα σου πω 4 πραγματα ποσο τα πλυρωσα και βγαλε συμπερασμα μονος σου 1)ο βαφεας μονο για εργασια πηρε 2500Ε 2) ο αυτοενισχιση πηρε για rogage ll 1500E και 3) αλλα 1500Ε για την χοντρη φανοποιηα και 4)800Ε τα 2 πισω αμορτισερ που πηρα απο το σταθη, μονο αυτο αν τα κανεις προσθεση μας κανουν 6300Ε για σκεψου και τα υπολιπα πραγματα απο υλικα και εργασιες.
Γιωργο σου κατεβασανε το παντελονι και σε .... κανονικα 2500+ 1500 ευρω ο φανοποιος για βαψιμο τι εβαψες νταλικα η λεωφορειο δηλαδη τι εκανε ετριψε ολο το αμαξι με το συρματακι για τα πιατα πριν το βαψει,φιλε σου πιασανε ολοι τον κολο γιαυτο σου πηγε τοσο αν εκανες πιο προσεκτικες επιλογες θα εφτιαχνες πιστευω αλλοενα .
Driftakias
27-12-09, 20:03
Γιωργο σου κατεβασανε το παντελονι και σε .... κανονικα 2500+ 1500 ευρω ο φανοποιος για βαψιμο τι εβαψες νταλικα η λεωφορειο δηλαδη τι εκανε ετριψε ολο το αμαξι με το συρματακι για τα πιατα πριν το βαψει,φιλε σου πιασανε ολοι τον κολο γιαυτο σου πηγε τοσο αν εκανες πιο προσεκτικες επιλογες θα εφτιαχνες πιστευω αλλοενα .
Εχω την εντυπωση πως ο Γιαννης εχει δικιο! Οι τιμες ειναι πολυ μεγαλες που σε χρεωσαν! Νομιζω πως με μεγαλυτερο ψαξιμο θα ειχες ριξει πολυ το κοστος!
ΦΟΥΡΤΟΥΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
28-12-09, 15:51
Γιαννη αν δεις το αυτοκινητο ειναι ολο βαμενο και αυτος ο βαφεας ηταν ο ποιο οικονομικος που βρηκα. ενα παραδιγμα ρωτησα και τον βαφεα του κωστανταρα και εκινος μου ζιτισε 3500Ε μονο για το βαψιμο + τα υλικα και αλλοι μου ειπαν διαφορες τιμες μεχρι 5000Ε + τα υλικα οποτε ολα ειναι σχετικα με το τι ζητας απο εναν μαστορα και το τι απετισεις εχεις.
εγω παλι πιστευω οτι τα χεις μπερδεψει λιγο τα πραγματα..
φτιαχνεις ενα αμαξι για drift...ενα αμαξι που λογω απειριας (κανεις δεν γεννηθηκε να ξερει) στην πρωτη στροφη μπορεις να πεταξεις εξω (οπως ολοι μας)....και καθεσαι και το ψειριζεις....μονο απο τα λαστιχα που θα φας....θα χαλασει το χρωμα πισω στανταρ...νομιζεις οτι πχ...μεχρι να μαθεις να παιζεις με χειροφρενο δεν θα χαροπαλεψεις η δεν θα κανεις ζημια???τελειο αμαξι φτιαχνουν καποιοι που εχουν εμπειρια απο drift και που φυσικα τους περισευουν τα χρηματα (και δικαιωμα τους)....εσυ πιστευω οτι δεν ανηκεις ουτε στην μια κατηγορια ουτε στην αλλη....αρα σταματα να ξοδευεις χρηματα ασκοπα.....
οσο για τις τιμες για βαψιμο...εγω ξερω απο 700ευρω μεχρι 1500...ολο το αμαξι...
turbanthropos
28-12-09, 17:33
οσο για τις τιμες για βαψιμο...εγω ξερω απο 700ευρω μεχρι 1500...ολο το αμαξι...
+1
Επειδή το βάφω και εγώ τώρα,ρώτησα και παίζουν 800-1000 ευρό.Άντε 1.500 με ξεσαπίσματα...παραπάνω το θεωρώ ληστεία
Rozy_SS_Kp60
29-12-09, 02:40
Eνταξει 3000 ευρω για ενα βαψιμο??μα πανε καλα???Εδω μπραχαμι ξεκινανε κ απο 700 ευρα σε καμια 10 μερες το εχεις κ ετοιμο...!Αλλα οχι τωρα κ 5000..!Ειναι Υπερβολικα!
Driftakias
29-12-09, 02:54
3 χιλιαρικα για βαψιμο ειναι τεραστιο ποσο! Βεβαια αν δεν παθεις δεν μαθαινεις! Που ενα χιλιαρικο που λενε τα παιδια που 3 χιλιαρικα!
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΛΑΔΑΣ
29-12-09, 12:00
με 700 ευρα ποιος βαφη αμαξι ολικο,χωρο μοτερ , καμπινα να βαλει φουσκοματα και ξεσαπισμα???να τον προτημησουμε ρε παιδια!!!λιγα μου φαινονται 700!
pro_crossaro
29-12-09, 12:18
Όλο το αμάξι μου (κινητήρας, εσωτερικό κτλ) ΚΑΙ ξεσάπισμα 1700Ε. Μαζί με τα έξοδα μηχανικού. Και μιλάμε για TRIUMPH 2000 MK2 και όχι για ένα starletάκι (το υποτιμιτικό είναι για το μέγεθος. Εγώ τα starletάκια τα γουστάρω.)
Όλο το αμάξι μου (κινητήρας, εσωτερικό κτλ) ΚΑΙ ξεσάπισμα 1700Ε. Μαζί με τα έξοδα μηχανικού. Και μιλάμε για TRIUMPH 2000 MK2 και όχι για ένα starletάκι (το υποτιμιτικό είναι για το μέγεθος. Εγώ τα starletάκια τα γουστάρω.)
βαλε καμια φωτογραφία ρε τεμπέλη.. :p
pro_crossaro
29-12-09, 13:31
Aφού δεν είναι driftcar ρε συ! Τι να βάλω τη μαούνα? Να γελάει και το παρδαλό κατσίκη?
Μόλις σουλουπώσω λίγο τη μία μου CELICA θα βάλω φωτό.:wink:
Aφού δεν είναι driftcar ρε συ! Τι να βάλω τη μαούνα? Να γελάει και το παρδαλό κατσίκη?
Μόλις σουλουπώσω λίγο τη μία μου CELICA θα βάλω φωτό.:wink:
δεν εχει σημασια ρε.. εδώ μπαίνουν ακόμα και rallye βάλε εσύ το triumph να σούμε τιποτα..:wink:
Driftakias
30-12-09, 22:53
δεν εχει σημασια ρε.. εδώ μπαίνουν ακόμα και rallye βάλε εσύ το triumph να σούμε τιποτα..:wink:
+1000 Αλλωστε στο forum υπαρχουν πολλοι φιλοι του κλασσικου αυτοκινητου εκτος απο την πισω κινηση!
που ειναι ο φουρτουνης??? ο λαος θελει φουρτουνη :D:lol:
Homo Driftarious!!!
14-01-10, 22:31
που ειναι ο φουρτουνης??? ο λαος θελει φουρτουνη :D:lol:
χαχαχαχαχα ρε νικολα μην γινεσαι και εσυ κακος!!!:p Φιλε Γιωργο μια απορια μονο(αν και ακυρη στιγμη...τοσο καιρο την κραταγα την απορια και δεν αντεξα!)! Το χρωμα σου και απο Lamborghini να ειναι και παλι 5.000 δεν παει! Δεν ξερω τι αλλο εκανε ο φανοποιος...ισως αλλαξε ολα τα φτερα απο την αρχη και το εκανε καινουριο, δεν ξερω τι παιχτηκε...δεν μπορω να καταλαβω παντως πως προεκυψαν! :roll:
kallitexni$
15-01-10, 00:41
χαχαχαχαχα ρε νικολα μην γινεσαι και εσυ κακος!!!:p Φιλε Γιωργο μια απορια μονο(αν και ακυρη στιγμη...τοσο καιρο την κραταγα την απορια και δεν αντεξα!)! Το χρωμα σου και απο Lamborghini να ειναι και παλι 5.000 δεν παει! Δεν ξερω τι αλλο εκανε ο φανοποιος...ισως αλλαξε ολα τα φτερα απο την αρχη και το εκανε καινουριο, δεν ξερω τι παιχτηκε...δεν μπορω να καταλαβω παντως πως προεκυψαν! :roll:
Ρε σεις ξεκολλάτε με το παιδί...
Εχετε ιδέα πόσο έχουν αυτά τα χρώματα??
Κάντε ένα τηλέφωνο εδώ να δείτε τι θα σας πουν... toyota pearlescent orange (http://www.camaro5.com/forums/showthread.php?p=234)
drift student kp60
15-01-10, 03:29
καλα καλα εγω ενα ξερω.. οσα και να εχει ριξει η και να μην εχει ριξει στο αμαξι...
ενα ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ αυτος εχει αμαξι για drift ενο εμεις τσου,.. εννοω την πιτσιρικαρια..
οποτε λιγα τα λογια μας.. και οσο μπορουμε να μην κανουμε σκηνες και τετοιες αιδιες..
ειναι ελεινα.. και καταστρεφουμαι την αδελφικοτιτα του forum..
περα απο την πλακα ομως..εγω ειδα μια murcielago χτες...και ακου πραγματα...ειχε το χρωμα του φουρτουνη....
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΟΝΤΗΣ
15-01-10, 20:22
Εγω λεω να χαλαρωσετε λιγο! Ουτε εγω συμφωνω με τον Γιωργο αλλα ο καθενας κανει τις επιλογες του! Καλη συνεχεια...
Rozy_SS_Kp60
15-01-10, 22:55
Με λιγα λογια,το driftaμαξο του φτωχου δεν θα εχει ουτε αλογα,ουτε τελειο θα ειναι,ουτε τιποτα τρελο,θα ειναι πισωκινητο ομως κ θα το χαιρεσαι λες κ ειναιτ ο καλητερο!
Ειδικα αν το εχεις για δευτερο,παιρνεις ενα τριμπουρδελακι, κολημενο διαφορικο κ το χαιρεσαι Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Α!
Με λιγα λογια,το driftaμαξο του φτωχου δεν θα εχει ουτε αλογα,ουτε τελειο θα ειναι,ουτε τιποτα τρελο,θα ειναι πισωκινητο ομως κ θα το χαιρεσαι λες κ ειναιτ ο καλητερο!
Ειδικα αν το εχεις για δευτερο,παιρνεις ενα τριμπουρδελακι, κολημενο διαφορικο κ το χαιρεσαι Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Α!
Σωστόοοοος ....+1
Homo Driftarious!!!
16-01-10, 02:23
Δεν νομιζω να τον εθιξα με αυτο που ειπα...ειχα μια απορια και την εξεφρασα οπως θα το εκανα και σε εναν φιλο μου...η λεγομενη αδελφικοτητα που και καλα κατεστρεψα οπως λεει και ο λουτσιανο...
φιλε rozy...το αυτοκινητο ειναι η βαση.....αν φτιαξεις μια καλη βαση (με περιορισμενο κοστος)...τοτε ολα εξαρτωνται απο εσενα....πως θα το πας...
πανε καποια χρονια πισω...που ειχα γνωρισει τον ηρακλη...στην μικρη πιστουλα της λουτσας...και τοτε με μολις ενα 2λτ sierra...πηγαινε πολυ καλυτερα απο πολλους με πιο δυνατα αμαξια....
αρα οπως βλεπεις ενα αξιοπρεπες φτωχο driftamaxo...μπορει να κανει πολλα....αρκει να προσπαθησεις....
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΟΝΤΗΣ
16-01-10, 08:42
Παιδια αυτο ειναι αληθεια! Εμενα το αμαξι πριν 4 χρονια ηταν σκορποχωρι , 1,5 τονο με 120 αλογα και ομως μεχρι και σερρες ειχα τρεξει χωρις αναρτηση χωρις τιποτα! Τα αλογα και το στησιμο οταν θες μονο να το χαρεις , δεν παιζουν ρολο! Ψυχη να εχετε και τιποτα αλλο! Παρτε ενα σταρλετακι 4πορτο με 400 ευρωπουλα και καντε το κεφι σας! Να μαθετε να ελεγχετε τα χερια σας και την ψυχη σας πρωτα και μετα σιγα σιγα εχει ο θεος για ολους! Χαρειτε το πανω απολα! Κρατατε καβατζες για ανταλλακτικα, λαστιχα, βενζινες! Το παν ειναι να περνατε καλα! Εγω τις ιδιες ωραιες αναμνησεις εχω και οταν ηταν σκορποχωρι και οταν ηταν σε ενα αξιολογο επιπεδο με 340 αλογα και αναρτησεις!
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΛΑΔΑΣ
16-01-10, 11:58
Παιδια αυτο ειναι αληθεια! Εμενα το αμαξι πριν 4 χρονια ηταν σκορποχωρι , 1,5 τονο με 120 αλογα και ομως μεχρι και σερρες ειχα τρεξει χωρις αναρτηση χωρις τιποτα! Τα αλογα και το στησιμο οταν θες μονο να το χαρεις , δεν παιζουν ρολο! Ψυχη να εχετε και τιποτα αλλο! Παρτε ενα σταρλετακι 4πορτο με 400 ευρωπουλα και καντε το κεφι σας! Να μαθετε να ελεγχετε τα χερια σας και την ψυχη σας πρωτα και μετα σιγα σιγα εχει ο θεος για ολους! Χαρειτε το πανω απολα! Κρατατε καβατζες για ανταλλακτικα, λαστιχα, βενζινες! Το παν ειναι να περνατε καλα! Εγω τις ιδιες ωραιες αναμνησεις εχω και οταν ηταν σκορποχωρι και οταν ηταν σε ενα αξιολογο επιπεδο με 340 αλογα και αναρτησεις!
με συγκινησες ρε μπαγασα!!!!!
:p:p:p
σωστος....πολυ σωστος για να ειμαι ακριβης...δεν χρειαζονται εκατομυρια για να ευχαριστηθεις και να γινεις καλος στο drift...χρειαζεται ψυχη....πανω απο ολα..και ουτε ανταγωνισμοι....εγω ειμαι καλυτερος..εσυ οχι.κτλ κτλ κτλ...οτι κανεις το κανεις για την παρτη σου....drift κανουμε για να περναμε καλα...οχι χρονους.....
Rozy_SS_Kp60
16-01-10, 19:26
Γιαυτο κ καποτε ο scar ειχε πει,εμεις οι driftaδες πρεπει να βοηθιομαστε οχι σαν τους κοντρακιδες που πλακωνονται στις μαπες...
+1 στον ηρακλη...Το ειπε με απλα λογια..!
Ο-ρ-ε-ξ-η να υπαρχει κ απο κει κ περα..!
Γιαυτο κ καποτε ο scar ειχε πει,εμεις οι driftaδες πρεπει να βοηθιομαστε οχι σαν τους κοντρακιδες που πλακωνονται στις μαπες...
+1 στον ηρακλη...Το ειπε με απλα λογια..!
Ο-ρ-ε-ξ-η να υπαρχει κ απο κει κ περα..!
συμφωνω...αλλα θεωρητικα....οταν καποιοι ομως πανε να σε κανουν "μεροκαματο" τοτε ολα αλλαζουν....
ΦΟΥΡΤΟΥΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
17-01-10, 23:45
Παιδια επιδι ειχα να μπω καιρο στο forum λογο υποχρεοσεων, μπηκα και απο οτι ειδα ειπαρχουν πολων ειδων ανθρωποι και καπιοι απο αυτους ειναι ειρωνες, ψυλο χαλαστικα. Για αυτο κραταω τα σωστα και αποριπτο τα αρνιτικα. Επιδη ομως εχω δοκιμασει παρα πολλες ολων των ειδων λυσεις κατελιξα σε αυτες που εχω κανει γιατι τις θεορω ποιο σωστες, δεν τις εκανα απο αγνια αλλα λογο υψιλων απετισεων. αυτο το σταρλετ που ευτιαξα ειναι το τεταρτο που εχει περασει απο την κατοχη μου. και τα υπολιπα που φτιαχτικαν με τις λυσεις που αναφερεται σαν σωστες και οικονομικες απλα δεν με καλιπτουν και μου φαινονται λιγες. πχ. το roll gage μου στιχεισε 1500ε μπορουσα να το φτιαξω και με 250ε οπως παρα πολλοι μεσα στο forum και σε πιστες αλλα ποιος μου εγκιαται οτι αν γινει στραβη θα βγω σωος απο μεσα.
Εγω λεω να χαλαρωσετε λιγο! Ουτε εγω συμφωνω με τον Γιωργο αλλα ο καθενας κανει τις επιλογες του! Καλη συνεχεια...
φιλε ηρακλη...σαν moderator που εισαι φυσικα θα ειδες τις αντιδρασεις μας οταν καποιος ανεφερε ουτοπικα ποσα και λογια...για ενα αμαξι που ολοι οσοι το εχουν το πολυ να χουν ριξει ανα τα χρονια 5-10 χιλιαρικα....ο εν λογω κυριος (μαλλον πιτσιρικος) υπεραμυνθηκε των επιλογων του, λες και εμεις ζουμε σε αλλο πλανητη και παμε σε αλλα συνεργεια..για να φτιαξουμε το ταπεινο μας αμαξι...οταν προκαλεις και λες τουλαχιστον ασυναρτητα πραγματα που δεν εχουν επαφη με την πραγματικοτητα...επειδη αυτον τον βρηκαν κοροιδο καποιοι...και κοντευουν να χτισουν σπιτι....θα πρεπει να μην μιλαμε??η ελευθερια του λογου μας καταπαταται οταν καποιος ειναι λαθος κατα γενικη ομολογια και προσπαθει να μας πεισει οτι αυτος ειναι ο σωστος....εγω συγκεκριμενα βλεπω οτι ο κυριος αυτος δημιουργει εντυπωσεις για να ασχολουνται μαζι του....ειναι λογικο να μην σεβομαστε καποιον που δεν μας σεβεται....
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΟΝΤΗΣ
18-01-10, 09:25
Φιλε Φουρτουνη οπως λεει και το θεμα το τοπικ αφορα το driftaμαξο του φτωχου! Οποτε σε παρακαλω αν θες να πεις για το αμαξι σου ανοιξε ενα δικο σου τοπικ και γραψε οοοοοτι θες! Μην χαλατε αλλο το τοπικ αυτο γιατι θα αρχισω να σβηνω στο τελος...
Homo Driftarious!!!
18-01-10, 22:46
φιλε ηρακλη...σαν moderator που εισαι φυσικα θα ειδες τις αντιδρασεις μας οταν καποιος ανεφερε ουτοπικα ποσα και λογια...για ενα αμαξι που ολοι οσοι το εχουν το πολυ να χουν ριξει ανα τα χρονια 5-10 χιλιαρικα....ο εν λογω κυριος (μαλλον πιτσιρικος) υπεραμυνθηκε των επιλογων του, λες και εμεις ζουμε σε αλλο πλανητη και παμε σε αλλα συνεργεια..για να φτιαξουμε το ταπεινο μας αμαξι...οταν προκαλεις και λες τουλαχιστον ασυναρτητα πραγματα που δεν εχουν επαφη με την πραγματικοτητα...επειδη αυτον τον βρηκαν κοροιδο καποιοι...και κοντευουν να χτισουν σπιτι....θα πρεπει να μην μιλαμε??η ελευθερια του λογου μας καταπαταται οταν καποιος ειναι λαθος κατα γενικη ομολογια και προσπαθει να μας πεισει οτι αυτος ειναι ο σωστος....εγω συγκεκριμενα βλεπω οτι ο κυριος αυτος δημιουργει εντυπωσεις για να ασχολουνται μαζι του....ειναι λογικο να μην σεβομαστε καποιον που δεν μας σεβεται....
Ολοσωστος νικολα...και +1 και στην απαντηση του κ.Ηρακλη...
συμφωνω...αλλα θεωρητικα....οταν καποιοι ομως πανε να σε κανουν "μεροκαματο" τοτε ολα αλλαζουν....
και για να το συνεχισω...μεροκαματο πανε να σε κανουν οι δηθεν "φιλοι" οι οποιοι ασχολουνται με το "αθλημα"...ασε τα συνεργεια που μολις δουν τετοιο αμαξι τριβουν τα χερια τους....και λενε καλως τον...κ@υλωμενο!!!!!ας του πουλησουμε οτι πιο σαπιο εχουμε στο γκαραζ μας....ειναι τυχαιο οτι βαζουν 12κυλινδρο τα bmw????το ξερετε οτι ειναι ενα απο τα χειροτερα μοτερ που εχει βγαλει ποτε η bmw????εχω φιλους με 850 που τα καταριονται καθε μερα....τα m5 μοτερ απο θεμα αξιοπιστιας ειναι κλασεις ανωτερα...
Petros AE86
19-01-10, 11:49
ας του πουλησουμε οτι πιο σαπιο εχουμε στο γκαραζ μας....ειναι τυχαιο οτι βαζουν 12κυλινδρο τα bmw????το ξερετε οτι ειναι ενα απο τα χειροτερα μοτερ που εχει βγαλει ποτε η bmw????εχω φιλους με 850 που τα καταριονται καθε μερα....τα m5 μοτερ απο θεμα αξιοπιστιας ειναι κλασεις ανωτερα...
+99999 το εχω ακουσει απειρες φορες....για τα 12 κυλινδρα
και παρα πολυ καλα λογια για το 3800....:wink:
ο μονος λογος πιστευω που κανουν τετοιεσ μετατροπες ειναι για λογο εμφανισης επειδη ανοιγεις το καπω και βλεπεις ενα κτηνος μεσα(συνηθως παει με τουρμπο η κομπρεσσορα) και οι θεατες που δεν ξερουν ψαρωνουν
Ντόγκας Στυλιανός
19-01-10, 13:46
Πιστευω πως κ οι 22 σελιδες του 8εματος εχουν παρει μια σωστη απαντηση!!!
Ποσοι μου λεγανε για το Εσκορτ οτι το χω σκορποχωρι κ οτι δεν ειναι τελειως πενα και και και!!!
Το ειχαμε με το Γιαννη με ενα 2πλο 38αρι καρμπ. κ να στε σιγουροι πως στο βουνο εκανε παπαδες! Κ το λεω αυτο σε συναρτηση με αυτα που ειπε ο Ηρακλης γτ ειχαμε κ οι 2 την ιδια πιστα προπονησης! (βλ. Ντραφι)
Driftakias
20-01-10, 02:51
και για να το συνεχισω...μεροκαματο πανε να σε κανουν οι δηθεν "φιλοι" οι οποιοι ασχολουνται με το "αθλημα"...ασε τα συνεργεια που μολις δουν τετοιο αμαξι τριβουν τα χερια τους....και λενε καλως τον...κ@υλωμενο!!!!!ας του πουλησουμε οτι πιο σαπιο εχουμε στο γκαραζ μας....ειναι τυχαιο οτι βαζουν 12κυλινδρο τα bmw????το ξερετε οτι ειναι ενα απο τα χειροτερα μοτερ που εχει βγαλει ποτε η bmw????εχω φιλους με 850 που τα καταριονται καθε μερα....τα m5 μοτερ απο θεμα αξιοπιστιας ειναι κλασεις ανωτερα...
Νικο μιλας σωστα, και φαινεσαι σχετικος με τον χωρο! Το θεμα ειναι οτι ολοι θα την πατησουμε καποτε, και εσυ σιγουρα (νομιζω) καποτε την εχεις πατησει για να βγαζεις τετοια συμπερασματα! Ειδικα εμεις οι νεοι στον χωρο! Το ζητουμενο ειναι να μαθουμε με μικρη ζημια, και οχι με υπερογκα ποσα! Οσο γι΄αυτους τους καρχαριες που λες, εισαι 100% σωστος! Προσοχη παιδια, ψαξιμο πολυ, και οχι ενθουσιασμος!
Εχουν πλακα αυτα που λετε για τα V12 βρεσ ενα ντατσουν μοτερ με μαμα 55κιλα ροπη!!!!!!!!!!!!!
δεν ειναι τυχαιο το μοτερακι μη ξεχνασ εχει τρεξει κ F1 βλεπε McLaren .
τωρα αν πηγεσ καπου κ σου παν κανα 10,000Ε να σου βαλουν v12 δε φταιει κανασ αλλοσ μεγαλε!!!!!!!!
υ.γ. βρεσ αλλο μοτερ να κανει 12 εκρυξεισ στη μια περιστοφη!!!!!! ανα 30 μοιρεσ!!!!!!!!!!
andreasf20c
20-01-10, 17:23
Εχουν πλακα αυτα που λετε για τα V12 βρεσ ενα ντατσουν μοτερ με μαμα 55κιλα ροπη!!!!!!!!!!!!!
τωρα αν πηγεσ καπου κ σου παν κανα 10,000Ε να σου βαλουν v12 δε φταιει κανασ αλλοσ μεγαλε!!!!!!!!
υ.γ. βρεσ αλλο μοτερ να κανει 12 εκρυξεισ στη μια περιστοφη!!!!!! ανα 30 μοιρεσ!!!!!!!!!!
Δηλαδη εσυ διαφωνεις οτι το 3800 απο τα Μ5 ειναι καλυτερο μοτερ??
Το ν12 ειναι καλυτερο απο το 3800?
Εγω το εχω ακουσει απο απειρους και μη ασχετους bmwεδακιδες...
1)δεν εχω bmw...οταν θα αποκτησω θα με γνωρισεις ισως κιολας...πιστευω με πιανεις!
2)εχει καμια σχεση το v12 που πουλατε εσεις (και καλα κανετε) με αυτο της f1????μην κατσουμε να αναλυσουμε ποσα πραγματα χρειαζεται ενα μοτερ που γυρναει τουλαχιστον 15000rpm...
3)το γεγονος οτι εχετε δημιουργησει μια "μοδα" δεν σημαινει οτι θα πρεπει να παψουμε να εχουμε λογο κιολας........σεβαστη η αποψη σας....αλλα απο κει και περα ο πελατης εχει παντα δικιο...
4)η ποιοτητα της δουλειας σας ειναι αρκετα καλη (για να μην νομιζετε οτι δεν γνωριζουμε...).ειναι μικρος ο χωρος και οσοι ασχολουνται ξερουν κατι παραπανω!
5)το γεγονος οτι δεν ξερουν να φτιαχνουν σωστα εναν rb26 εδω στο ελλαντα δεν μετριαζει την αξια του σαν μοτερ....η ενος sr20 που τωρα εχουν αρχισει και πλεον τα φτιαχνουν σωστα (και ανθεκτικα)
6)βαλε και ενα avatar..να μην μιλαμε ετσι στα κλεφτα..
Κοιτα το 3800 ειναι ενα παρα πολυ καλο ///Μ μοτερ ειναι Μ ομως που σημαινει οτι ειναι ηδη βελτιομενο.
Υπαρχει V12 Μ αλλα αντε βρεσ το, το οποιο εχει καμια 600αρια αλογα ομως δεν εχει βγει σε αυτοκινητο παραγωγης .
Για να σου παει ενα απλο v12 15000rpm 8ελει πολλα εχεισ δικιο αλλα να παει 7 οπως το Μ5 κ να βγαζει 400αλογα ατμοσφαιρα θελει αυτα που χω κανει στο δικο μου.
Φυσικα πρεπει να εχεις γνωμη, και ποτε δεν πιεσαμε καποιον να βαλει το μοτερ αυτο στο αμαξι του, και εγω το εβαλα στο δικο μου για πολλους κ διαφορους λογους .
δεν εχει το νισαν που λες καμια ιδιαιτεροτητα σα μοτερ ισα ισα ειναι απλο κ δε νομιζω να μη μπορουν στην Ελλαδα να το βελτιωσουν απεναντιας για αυτα τα μοτερ υπαρχουν απειρα αφτερ μαρκετ ανταλλακτικα ενω για v12 δε παιζει να βρεις τπτ!!!!!!!!
ronin_ae86
23-01-10, 02:26
Έχει πλάκα όταν ακούω σχολιασμούς και κριτικές γενικότερα για κινητήρες.
Όλοι στην Ελλάδα κάνουν μια μετατροπή και νομίζουν οτι κατάφεραν κάτι.
Δέν θέλω να επεκταθώ αλλα έχει εργαστεί κανεις σε κινητήρες που αναφέρετε?
Και που υπάρχουν ανταλλακτικά τι σημαίνει?Ανοιγουμε τον κατάλογο διαλέγουμε τι θέλουμε τα βαλαμε και δούλεψε?Αμφιβάλω.
Ολοι engine swap κάνετε.Σύμφωνοι και πολύ σωστά είναι η οικονομική λύση και σχετικά αξιόπιστη, αλλα ας κρατάτε λίγη διακριτικότητα και μετριοφροσήνη.
kallitexni$
23-01-10, 03:50
Και που υπάρχουν ανταλλακτικά τι σημαίνει?Ανοιγουμε τον κατάλογο διαλέγουμε τι θέλουμε τα βαλαμε και δούλεψε?Αμφιβάλω.
Ολοι engine swap κάνετε.Σύμφωνοι και πολύ σωστά είναι η οικονομική λύση και σχετικά αξιόπιστη, αλλα ας κρατάτε λίγη διακριτικότητα και μετριοφροσήνη.
Ακόμα πιο αστείο είναι οτι τα αυτοκίνητα έχουν κάνει endo με τα καινούρια μοτέρ,οι ιδιοκτήτες χαίρονται που έβαλαν ΤΟ μοτέρ στο αυτοκίνητό τους και στο τέλος απ τους 10 που έχουν κάνει την ίδια μετατροπή μόνο οι δύο ξέρουν να εκμεταλλεύονται το power band του και να οδηγούν σωστά.
δεν εχει το νισαν που λες καμια ιδιαιτεροτητα σα μοτερ ισα ισα ειναι απλο
Τι ακριβώς σημαίνει αυτό ? :roll:
αν μιλας γενικα συμφωνω απολυτα..! αν μιλασ για το παιδι παραπανω επρεπεψε μου να σου πω οτι εχεις λαθος αυτος που ασχολειτε με το αμαξι του παιδιου εχει κανει τρελα πραγματα σε μοτερ αρκετες δεκαετειες πισω που τοτε ηταν ολα μονοδρομος κλασικα πραγραμα εκκεντροφοροι διπλα συμπιεση και τελος....απλα ξερεις τι γινετε πολυ εχουν ξεφιγει απο το να φτιαξω ενα καλο μοτερ και εχουν μπει στο τριπακι καλυτερα δυνατο απο την μανα τους να του αλαζω τα φωτα και να μην παθενει τιποτα παρα να μπω σε μια ταλεπορια να βελτιοσω κατι..
[QUOTE=kallitexni$;210191]Ακόμα πιο αστείο είναι οτι τα αυτοκίνητα έχουν κάνει endo με τα καινούρια μοτέρ,οι ιδιοκτήτες χαίρονται που έβαλαν ΤΟ μοτέρ στο αυτοκίνητό τους και στο τέλος απ τους 10 που έχουν κάνει την ίδια μετατροπή μόνο οι δύο ξέρουν να εκμεταλλεύονται το power band του και να οδηγούν σωστά.
συμφωνω και επαυξανω...αλλα τι περιμενεις απο εναν οδηγο...ο οποιος μπαινει σε πιστα κανονικα με ενα μοτερ που εχει απειρα αλογα....νομιζεις οτι θα μπορεσει να το δουλεψει σωστα??ο γεωργος παπαγεωργιου ειχε ποτε σοβαρα αλογα οπως αυτα τα αμαξια???και παλι ηταν καλυτερος κατα την ταπεινη μου γνωμη...γιατι πολυ απλα ηταν πολυ προπονημενος...και ηξερε το αμαξι του απ εξω...που πας αν δεν εχεις μαθει το αμαξι πρωτα απο ολα???
ronin_ae86
23-01-10, 18:23
αν μιλας γενικα συμφωνω απολυτα..! αν μιλασ για το παιδι παραπανω επρεπεψε μου να σου πω οτι εχεις λαθος αυτος που ασχολειτε με το αμαξι του παιδιου εχει κανει τρελα πραγματα σε μοτερ αρκετες δεκαετειες πισω που τοτε ηταν ολα μονοδρομος κλασικα πραγραμα εκκεντροφοροι διπλα συμπιεση και τελος....απλα ξερεις τι γινετε πολυ εχουν ξεφιγει απο το να φτιαξω ενα καλο μοτερ και εχουν μπει στο τριπακι καλυτερα δυνατο απο την μανα τους να του αλαζω τα φωτα και να μην παθενει τιποτα παρα να μπω σε μια ταλεπορια να βελτιοσω κατι..
Φυσικά μιλάω γενικά Νάσσο.
Δεν έκρινα κανέναν ονομαστικά και συγκεκριμένα γιατί δεν τον γνωρίζω προσωπικά ούτε τον ίδιο ούτε την δουλεία του.
Άυτο που έκρινα ειναι το να κρίνουμε και να σχολιάζουμε την γενική άποψη κινητήρες.
Για παράδειγμα ένας κινητήρας Mazda NA8C για έναν έμπειρο μηχανικό είναι σχετικά απλός στο να το πώ απλά λύσε δέσε.Στο να τον φτιάξεις να βγάζει 800 άλογα και 76κιλα ροπή είναι δύσκολο.Τά νούμερα που ανέφερα είναι πραγματικά σε συγκεκριμένο ΜΧ5, οπού ήμουν παρών κατα όλη τη διαδικασία ρύθμισης του και τα έβγαλε με VP C16 στο 2.2.
Ανέφερα ίδη προηγουμένος πως αναγνωρίζω για ποιούς λόγους κάποιος επιλέγει να κάνει μια μετατροπή αντί να ξοδέψει άπειρα χρήματα και χρόνο στο να φτιάξει έναν κινητήρα.
enas kalos kinitiras xriazete nomizw
Φυσικά μιλάω γενικά Νάσσο.
Δεν έκρινα κανέναν ονομαστικά και συγκεκριμένα γιατί δεν τον γνωρίζω προσωπικά ούτε τον ίδιο ούτε την δουλεία του.
Άυτο που έκρινα ειναι το να κρίνουμε και να σχολιάζουμε την γενική άποψη κινητήρες.
Για παράδειγμα ένας κινητήρας Mazda NA8C για έναν έμπειρο μηχανικό είναι σχετικά απλός στο να το πώ απλά λύσε δέσε.Στο να τον φτιάξεις να βγάζει 800 άλογα και 76κιλα ροπή είναι δύσκολο.Τά νούμερα που ανέφερα είναι πραγματικά σε συγκεκριμένο ΜΧ5, οπού ήμουν παρών κατα όλη τη διαδικασία ρύθμισης του και τα έβγαλε με VP C16 στο 2.2.
Ανέφερα ίδη προηγουμένος πως αναγνωρίζω για ποιούς λόγους κάποιος επιλέγει να κάνει μια μετατροπή αντί να ξοδέψει άπειρα χρήματα και χρόνο στο να φτιάξει έναν κινητήρα. στο ειπα εξαρχεις οτι συμφωνω .. εφοσον δεν αναφερεσουν σε προσωπικο επιπεδο...
ΓΙΑΝΝΗΣΚΡ60
23-01-10, 21:18
Κοιταξε να δεις ομως νασσο καλο ειναι το μοτερ να ειναι οσο μαμα γινεται γιατι δυστηχως στην ελλαδα ειναι οι μισοι λαμογια και οι αλλο μισοι την εχουν δει θεοι και ζητανε τα μαλιοκεφαλα τους,Εμενα η γνωμη μου ειναι μεχρι πρωτο σταδιο και πολυ ορεξη να μαθεις να ντριφταρεις οτι μοτερ και να ειναι αυτο ειτε 1200 σταρλετ ειτε σουπρα ειδικα σε turbo φπε και εχεις παρει καμποσα και οταν το χερι θα μπορεσει να φτασει στην καλτσα που λεει και ενας φιλος τοτε αρχιζεις ενα μοτερ χτιζοντας το απο την αρχη με σωστα περιφεριακα και μπορεις να το ευχαριστηθεις ανετα.
Κοιταξε να δεις ομως νασσο καλο ειναι το μοτερ να ειναι οσο μαμα γινεται γιατι δυστηχως στην ελλαδα ειναι οι μισοι λαμογια και οι αλλο μισοι την εχουν δει θεοι και ζητανε τα μαλιοκεφαλα τους,Εμενα η γνωμη μου ειναι μεχρι πρωτο σταδιο και πολυ ορεξη να μαθεις να ντριφταρεις οτι μοτερ και να ειναι αυτο ειτε 1200 σταρλετ ειτε σουπρα ειδικα σε turbo φπε και εχεις παρει καμποσα και οταν το χερι θα μπορεσει να φτασει στην καλτσα που λεει και ενας φιλος τοτε αρχιζεις ενα μοτερ χτιζοντας το απο την αρχη με σωστα περιφεριακα και μπορεις να το ευχαριστηθεις ανετα.
μαλλον δεν διαβασες ολο το θεματακι.. εγω ειπα οτι πολυ βαζουν ενα δυνατο μοτερ μαμα για να το χεροντε χωρισ να χαλαει και χωρις να εχουν προβλιμα.. απο την αλλη εγω ειμαι fan των πουσαρισμενων μοτερ την βρισκω να μπενω μεσα και να ασθανομε οτι ειμαι σε πολεμικη μηχανη το δικο μου μοτερ μονο για τετοιο επιπεδο δεν ηταν και παρολα αυτα εγω το χαρικα και αμα το ξανα εφτιαχνα δεν θα ξανα παθενε τιποτα ειχα λυσει ολα τα προβλιματα αμα κανεις σωστη δουλεια δεν σημενει οτι αμα πουσαρεις ενα μοτερ θα σπασει την αλλη μερα... και φυσικα μια τετοια δουλεια πληρονετε... αμα δεν πληρωσεις σηγουρα θα εχεισ προβλιματα σηγουρα δεν θα το χαρεις...... και οι δυο περιπτωσεις εχουν τους fan τους χωρις να σημενει οτι η αλλη ειναι λαθος και ειναι και φυσικα το τι ζιταει κανεις...
Driftakias
23-01-10, 21:52
Παιδια παρτε ενα αυτοκινητο ειτε διπορτο ειτε τετραπορτο πισωκινητο (μ@λ@κια μου τωρα που το σκεπτομαι να ζηταω ειδικα διπορτο οταν ειχα τα λεφτα) αρχικα με λιγα χρηματα μεχρι 500 ευρω (σταρλετ κατα προτιμηση), μαθετε το, και θα κανετε να το μαθετε καιρο πιστεψτε με, κρατηστε λεφτα για ανταλλακτικα και λαστιχα! Μετα μπειτε στην διαδικασια βελτιωσης! Και πιο καλα θα το μαθετε και πιο πολυ θα το χαρειτε! Χαρειτε το! Ξεζουμιστε το! Και μετα βελτιωση! Και να ξερετε οτι ενα αυτοκινητο δεν χρειαζεται τρελλη ιπποδυναμη για να το χαρεις! Σιγουρα τα αλογα προσδιδουν περισσοτερα χαμογελα, αλλα και χωρις αυτα μπορειτε να ευχαριστηθητε το αυτοκινητο! Σας το λεω αυτο οδηγοντας ενα αυτοκινητο 70 ιππων καθημερινα! Με αυτο εμαθα, και οταν πηρα το δευτερο της οικογενειας με τα 140 αλογα (αρχικα η αληθεια ειναι οτι τρομαξα, αλλα σε μια εβδομαδα τα συνηθησα) αισθανομουν οτι ημουν ετοιμος για αυτα! Βημα βημα η εξελιξη λοιπον! Αν αρχισει κανεις απο μεγαλη ιπποδυναμη πιστευω πως δεν μαθαινει σωστα και ειναι πιο επιρρεπης σε ατυχηματα!
Και να θυμαστε και ειμαι υπερμαχος υπερ της μεγιστης χαρας που μας προσφερει το χομπι μας με τα λιγοτερα δυνατα χρηματα! Και για κατι τετοιο το μυστικο ειναι υπομονη και πολλες ερωτησεις!
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΟΝΤΗΣ
25-01-10, 16:24
enas kalos kinitiras xriazete nomizw
Εγω νομιζω οτι χρειαζεται να γραφεις με ελληνικα! :wink:
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.