Επιστροφή στο Forum : Χαρτι για φιμε.
Nikos13-e30
11-12-09, 16:41
Παιδια ξερει καποιος αν μπορεις να βγαλεις χαρτι για τα φιμε για τα μπλοκα και το κτεο?Εχω φιμε στο αμαξι αλλα ειναι ελαφρυ λογικα 2 η 3 νουμερο..Ενα φιλαρακι μ εδωσε χαρτι απο αλλο αμαξι με τον ιδιο τυπο φιμε αλλα ενταξει ειπαμε μην τους κοροιδευουμε μπροστα στα μουτρα τους..!!!Καμια ιδεα κανεις η αν ξερετε κανεναν που μπορει να μ δωσει?
DIAMANTOPOULOS
12-12-09, 01:35
εκει που εβαλες τα φιμε??ή ετσι το εχεις αγορασει??
Nikos13-e30
12-12-09, 01:49
Δυστυχως ετσι το αγορασα κ ο πωλητης μου λεει οτι το μαγαζι που τα εβαλε εχει κλεισει....:-(
Nikos13-e30
13-12-09, 22:51
Παιδια κανεις?Δεν ξερετε κανεναν..??:-(
μου φενετε οτι πλεον επιτρεπετε σε ολα αρκη να βρεις μια βεβαιωση απο καποιο αλλο μαγαζι
χωρις βεβεωση μ φενεται οτι επιτρεπονται μονο τα πλαινα πισω
τα φιμε εχουν καταργηθει δεν επιτρεπετε τιποτα ποια
αλλαξε ο νομος το καλοκαιρι ο οποιος ειχε αλλαξει και πριν
το καλοκαιρι ο οποιος επετρεπε μεχρι allu light τονο πλεον
οι βεβαιωσης που ειχαμε "παρει" ειναι σχετικα "αχρηστη"
γιατι αν πεσεις στο μαλακα θα σε γραψει οσο για το κτεο
περνας σε ολα τα αλλα και κολλας σ αυτο???αναφερωμε
στο θεμα γιατι πηγαινα τα αμαξια αντιπροσωπειας για τοποθετηση
Nikos13-e30
14-12-09, 18:12
Τελικα μπορεις να παρεις βεβαιωση απο την ιδια την εταιρια.Τheo σε αυτα που σε τσεκαρουν ειναι του οδηγου και του συνοδηγου και παρμπριζ.Τα πισω δεν τα κοιτανε και τοσο.Αυτα μ τα ειπε αστυνομικος οταν με ειχαν γραψει.ΚP60 5K το χαρτι το θελω για να ειμαι ενταξει.Το αν μ γραψουν ειναι σιγουρο γτ τις πιο πολλες φορες πεφτεις στον μπατσο π ψαχνει να σε γραψει και το εχω ζησει...Στα περισσοτερα παιρναω στο κτεο γι`αυτο κ θελω βεβαιωση για να ειμαι ενταξει..
Κατι Cayenne, ΜL-class και X5 δε γράφουν μόνο.....
Άτιμη κενωνία...
επειδη το εχω ψαξει η μονη"νομιμη"
τοποθετηση ισχυει με χαρτι γιατρου
δικαιολογια δερματολογικη αλλεργια
και καλα απο τον ηλιο. αυτο που ανεφερες
για τα μπροστινα παραθυρα ειναι αυτο που ειπα
οτι ξανα αλλαξε ο νομος το καλοκαιρι, ξερω
περιπτωση που εγραψαν τυπο για εργοστασιακα
φιμε απιστευτο και ομως αληθινο Ελλαδα λεμε.
Nikos13-e30
15-12-09, 20:02
Eλλας το μεγαλειο σου!
παιδιά η νομοθεσία γράφει ότι τα τζάμια οδηγού και συνοδηγού πρέπει να έχουν διαπερατότητα
φωτός μεγαλύτερη από 70% έτσι μπαίνει κατά την νομοθεσία μόνο μια πολύ ανοιχτή μεμβράνη η UV99% για την llumar
η οποία έχει διαπερατότητα φωτός 73% από εκεί και περά αν βάλεις κάτι πιο σκούρο από το
επιτρεπτό στις 2 αυτές πόρτες τότε θα πρέπει να προμηθευτείτε από κάποιο δημόσιο νοσοκομείο
ένα χαρτί που να γράφει για κάποια ασθένεια δερματική η κάποια ασθένεια για τα μάτια έτσι
μπορείς να βάλεις και στης μπροστινές πόρτες τα υποχρεωτικά αυτοκόλλητακια με τον τύπο της
μεμβράνης και τα χαρακτηριστικά της
απο την μεσαια κολονα και πισω βαζεις οτι θελεις και δεν εχεις κανεναν περιορισμο
http://www.llumar.gr/displayITM1.asp?ITMID=20
ΣΤΟ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ ΠΑΡΜΠΡΙΖ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΤΕΛΕΙΟΣ Η ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΡΑΚΑΡΙΣΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ!!!!
Παιδια ξερει καποιος αν μπορεις να βγαλεις χαρτι για τα φιμε για τα μπλοκα και το κτεο?Εχω φιμε στο αμαξι αλλα ειναι ελαφρυ λογικα 2 η 3 νουμερο..Ενα φιλαρακι μ εδωσε χαρτι απο αλλο αμαξι με τον ιδιο τυπο φιμε αλλα ενταξει ειπαμε μην τους κοροιδευουμε μπροστα στα μουτρα τους..!!!Καμια ιδεα κανεις η αν ξερετε κανεναν που μπορει να μ δωσει?
αυτό που μπορείς να κάνεις ειναι τουλάχιστον να πας σε κάποιες εταιρίες που τοποθετούν μεμβράνες όπως llumar, 3M,foliatec,global κτλ για να βρεις ποιας εταιρίας ειναι όταν το βρεις θα πρέπει να σου δώσουν και την κατάλληλη βεβαίωση και να σου βάλουν τα αντίστοιχα αυτοκόλλητα στα τζάμια. σου παραθέτω και τα καταστήματα της llumar μιας και μόνο αυτά ξέρω και αν μπορείς πέρνα μια βόλτα από κάποιο που σε βολεύει.
http://www.llumar.gr/displayITM1.asp?ITMID=5
εχει δικιο ο φιλος εγω οταν εβαλα τα φιμρ σε ενα ιγκνισ που εχω πριν το καλοκαιρι η λουμαρ σου εδινε χαρτι για τα 2 μροστα μονο για μια μεμββρανη που ηταν σχεδον διαφανη,ετσι και γω δεν τα βαλα εβαλα τα σκουρα.τωρα για τους τσεουσ το μονο πουμπορεις.παρε το θλιμμενο υφακι και πες του ετσι το πηρα το αμξι και τι να κανω να τα βγαλω και ολα τα σχετικα!
Nikos13-e30
20-02-10, 13:41
αυτό που μπορείς να κάνεις ειναι τουλάχιστον να πας σε κάποιες εταιρίες που τοποθετούν μεμβράνες όπως llumar, 3M,foliatec,global κτλ για να βρεις ποιας εταιρίας ειναι όταν το βρεις θα πρέπει να σου δώσουν και την κατάλληλη βεβαίωση και να σου βάλουν τα αντίστοιχα αυτοκόλλητα στα τζάμια. σου παραθέτω και τα καταστήματα της llumar μιας και μόνο αυτά ξέρω και αν μπορείς πέρνα μια βόλτα από κάποιο που σε βολεύει.
http://www.llumar.gr/displayITM1.asp?ITMID=5
Της λουμαρ ειναι τελικα..Πηγα απο ενα καταστημα σας,και μου εδωσαν μια βεβαιωση οτι ειναι εγκεκριμενα αλλα μονο για τα 2 πλευρικα πισω και το πισω παρμπριζ...Για του οδηγου και συνοδηγου μ ειπαν οτι για να μ δωσουν βεβαιωση πρεπει να βαλω πιο ελαφρυ..Σκεφτομαι να τα βγαλω του οδηγου και του συνοδηγου αλλα δεν ξερω ουτε κοστος ουτε ποσο ασχημο θα φαινεται...:mad::evil:
Σε ευχαριστω που γραφτηκες για να μας λυσεις τις αποριες..:)
Επισης αν αφησω μονο τα πισω πως θα εξασφαλισω να μην με ξαναγραψουν και να μην μ παρουν πινακιδες κτλ...??το χαρτι ειναι αρκετο?Η θα μ πουν τα δικα τους στην τροχαια?
φιλε μου εαν βαλεις την επιτροπομενη μεμβρανη την UV99% η εαν τα βγαλεις τελειος τα 2 μπροστα εισαι 100% νομιμως δεν μπορει να σου κανει κανενας τιποτα!!!
οσο για το κοστος θα πρεπει να μιλησεις με καποια απο τα καταστηματα απλα πες τους οτι εισαι απο το club!!
ledariannacity
11-03-10, 18:48
Κατι Cayenne, ΜL-class και X5 δε γράφουν μόνο.....
Άτιμη κενωνία...
Δεν γραφουν τα αυτοκινητα που στην αδεια κυκλοφορεια τους γραφει οτι εχει αντιλιακες μεμβρανες...δλδ απο το εργοστασιο...ΜΟΝΟ ετσι τωρα πια!!
εγώ είχα προμηθευτή ένα χαρτί από τον οικογενειακό γιατρό πως έχω και εγώ αλλα και ο αδερφοσμου φωτοφοβία είναι μια πάθηση νομίζω στον "αμφιστροιδι" και πρέπει να μην βλέπεις για πολύ ώρα ήλιο οποτε νόμιμος βάλαμε φιμέ παντού εκτος από μπροστά για λόγους ασφάλεια .... με τις αρχές δεν είχα κανένα πρόβλημα μέχρι που πουλήθηκε το αυτοκίνητο εννοείτε πως το χαρτί είναι ακόμα στην "κατοχιμου" ....
kostas e30 335
11-03-10, 23:48
παιδιά η νομοθεσία γράφει ότι τα τζάμια οδηγού και συνοδηγού πρέπει να έχουν διαπερατότητα
φωτός μεγαλύτερη από 70% έτσι μπαίνει κατά την νομοθεσία μόνο μια πολύ ανοιχτή μεμβράνη η UV99% για την llumar
η οποία έχει διαπερατότητα φωτός 73% από εκεί και περά αν βάλεις κάτι πιο σκούρο από το
επιτρεπτό στις 2 αυτές πόρτες τότε θα πρέπει να προμηθευτείτε από κάποιο δημόσιο νοσοκομείο
ένα χαρτί που να γράφει για κάποια ασθένεια δερματική η κάποια ασθένεια για τα μάτια έτσι
μπορείς να βάλεις και στης μπροστινές πόρτες τα υποχρεωτικά αυτοκόλλητακια με τον τύπο της
μεμβράνης και τα χαρακτηριστικά της
απο την μεσαια κολονα και πισω βαζεις οτι θελεις και δεν εχεις κανεναν περιορισμο
http://www.llumar.gr/displayITM1.asp?ITMID=20
ΣΤΟ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ ΠΑΡΜΠΡΙΖ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΤΕΛΕΙΟΣ Η ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΡΑΚΑΡΙΣΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ!!!!
+100000000.σωστος ο παιχτης:wink:
roadrunner2002
08-04-10, 21:33
είμαι αντιπρόσοπος 3Μ στο Λασίθι. το θέμα με τη νομιμότητα είναι μεγάλο. να ξεκαθαρίσω οτι τα πίσω δεν τους ενδιαφέρουν, κοιτάνε το μπροστά και οδηγού συνοδηγού. το εμπρός απαγορεύεται δια ροπάλου, ενω τα οδηγού και συνοδηγού θέλουν να έχουν 70% φοτινοτητα, τουτέστην το σχεδόν διαφανη. πιστοποιηση δείνουμε σε όλα, αλλά νομημα δεν είναι
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.