PDA

Επιστροφή στο Forum : Χάσατε όσοι δέν ήρθατε!!!

DriftClub
08-04-05, 12:06
Με την ευγενική πρόσκληση του Βmwclub το Driftclub.gr παραβρέθηκε σε ένα απο τα πιό διασκεδαστικά εvents της χρονιάς!
Η πίστα των Αφιδνών φιλοξένησε πάνω απο 30 αυτοκίνητα που λίγο πολύ βγήκαν με τις ζάντες!!!

Τα παιδιά του Bmwclub είχαν πολύ όρεξη να δώσουν θέαμα στον κόσμο που και αυτός ήταν αρκετός για τόσο μικρό event! Τα κάψαμε όλα σας λέω.

Στην πίστα μπήκαν και japan spec μέλη μας, Ο 4AGE με το ΑΕ 86 COROLLA και ο ένας και μοναδικός Θοθωρής Βούλγαρηηηηηηηης με το τετραπετάλουδο starlet KP 60 με 1600 μοτέρ πλέον! Το corolla έδειξε πως μπορεί να τα πάει και καλύτερα... Έφυγε χωρίς λάστιχα πάντως!!! Ο θοδωρής απο την άλλη έκανε τέτοιο show που μόλις βγήκε ο κόσμος μαζεύτηκε γύρω του για να πάρει συμβουλές! Το παντιλήκι για όσους ξέρουν, ξεκινούσε πρίν την έξοδο και τελείωνε flat out στην πρώτη αριστερή, χαστούκια δίχως αύριο και starlet στον αέρα!!! Θέαμα μοναδικό καί για όσους το είδαν απο έξω καί για εμάς που συνοδηγήσαμε! Τελείωσε η βενζίνη όμως και δέν προλάβαμε να ξυλόσουμε εντελώς την άσφαλτο...

Σας περιμένουμε όλους το βράδυ στην πρώτη συνάντηση του Driftclub για να πάρετε και εσείς τα ολοκαίνουρια μπλουζάκια και αυτοκόλλητα μας.

Νοthing is a straight line... Join the Driftclub...Join the future!

portas
08-04-05, 12:12
Όντως ήταν πολύ ωραία χθες!!!!!Αν και θέλω λίγο προπόνηση ακόμα!Είδα όμως τους ειδικούς και που θα πάει!!Μπράβο στο BMW club!!!Ήταν άψογοι!!!!Βέβαια και εγώ είχα πρόβλημα με τη βενζίνη όπου σε πολλές στροφές έκοβε το αμάξι!

08-04-05, 12:17
Μπραβο σου portas τα πήγες πολύ καλά άν και καινούριος απο ότι μαθαίνω στις πίστες!!!Την Κυριακή σε περιμένουμε και στο Side show!

08-04-05, 12:24
Πολύ καλός ο mx-5 portas!!!
O Θοδωρής μου είπε πως άν ο ουρανός δέν βγάλει σπίθες δέν θα σταματήσει να πατάει γκάζι!

portas
08-04-05, 12:34
Ευχαριστώ αλλά θέλει δουλειά ακόμα!!Είπαμε να ασχοληθούμε σοβαρά!!! :lol: :lol: :lol:
Πολύ καλός και ο petaloudas φυσικά τα γνωστά-άγνωστα μέλη που αναφέρθηκαν πιο πριν αλλά και τα παιδιά με τα BMW ειδικά το CSL αλλά και όλα τα άλλα!!!

ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΘΟΔΩΡΗΣ
08-04-05, 12:39
Όσο μπορώ θα βοηθάω και εγώ.
Πάντος έχεις απο τα καλήτερα τουτού για drift

portas
08-04-05, 12:42
Αλλά με πολύ πολύ χάλια ανάρτηση!!!Τα αμορτισέρ είναι για πέταμα και αυτά τα καταραμένα καθίσματα δεν με κρατάνε καθόλου!!!!!!!Πάντως ελπίζω να κάνουμε και εμείς κάτι παρόμοιο μόλις οργανωθούμε-μαζευτούμε!!!

Toxic
08-04-05, 13:14
Σίγουρα!Μήν αγχώνεσαι αρκεί να μαζευτούμε πολλοί να έχουμε συμμετοχές! :)

JohnnyB
08-04-05, 17:40
Χμμμμ... πάλι καλά που έπεσε και ένα τηλέφωνο ή ένα μυνημα.,..... :cry:

InsaneDriver
08-04-05, 18:34
Ωραία ήταν χθες... :D

Toxic
08-04-05, 18:48
Aαααααααψουόνιο!

Επιστήμονας
08-04-05, 22:33
Χμμμμ... πάλι καλά που έπεσε και ένα τηλέφωνο ή ένα μυνημα.,..... :cry:

Εεεε τα γαιδουρια κανενας δεν στο ειπε...και λεγαμε με τον Βουλγαρη οτι αν ησουν και εσυ να μπαινατε εσυ, βουλ και 4ge να λυσσαγατε τρενακι να βλεπαν who is driftclub...

InsaneDriver
13-04-05, 04:56
Ορίστε μερικές φωτογραφίες από το event στον Καρτόδρομο...Στην 3η σελίδα είμαι και εγώ. Θα ανεβούνε φωτογραφίες και από τους υπόλοιπους λογικά τις επόμενες μέρες.
http://www.bmw-motorsport.gr/4images/categories.php?cat_id=14&s=459ea9e2f4ab7e511c78663cb8757bc6

DriftClub
14-04-05, 11:39
Σηκώνονται και οι δικές μας σε λίγο...στη main σελίδα του Driftclub.gr

Toxic
20-04-05, 21:28
Oι φωτό είναι πάνω πηγαίντε όλοι στην αρχική να τις δείτε και σε λίγο ανεβαίνει και video! :lol:

InsaneDriver
21-04-05, 00:21
Oι φωτό είναι πάνω πηγαίντε όλοι στην αρχική να τις δείτε και σε λίγο ανεβαίνει και video! :lol:
Oι φωτογραφίες που ανεβάσατε είναι από side show και όχι από kartodromo...

Toxic
21-04-05, 02:06
Ναί!Απο τα Μέγαρα είναι.