Επιστροφή στο Forum : 1ο Drift X-Treme 2006!
ALEX_SSGTi
15-03-06, 19:24
Λοιπόν! Τρελαμένοι πλαγιολισθητές! Σας περιμένουμε όλους στις 12 Απριλίου, ημέρα Τετάρτη και ώρα 17:00:00 στην πίστα καρτ Αφιδνών! Έλα να βλέπω συμμετοχές!
***EDITED by tsilibithras: Αφαιρέθηκε το flag της ανακοίνωσης για να ισχύσει η χρονολογική κατάταξη...***
I am in, αλλά δεν ξέρω για το αμάξι μου.... :lol:
nicolas typeR V5
15-03-06, 19:33
..και παλι ναι.. 8)
και εγω μεσα λεω παλι αλλα πειτε μας και κοστος? να προετοιμαζομαστε σιγα σιγα!
ALEX_SSGTi
15-03-06, 21:00
Θα ανακοινωθεί λίαν συντόμως!
Ντογκας Ιωαννης
16-03-06, 11:38
και εγω μεσα...
ελπιζω να μην εχει παλι ψ@#$κρυο και το δαγκωσουμε οπως την προυγουμενη...
1 ALEX_SSGTi
2 tsouf
3 nicolas typeR V5
4 ΠΑΡΑΛΙΑΣ
5 DJ
6
7
8
9
Έλα να μαζευόμαστε κι άλλοι.... :lol: :lol: :D :D
12 Απριλίου?? Ναι ναι ναι!!!! Θα είμαι εκεί επιτέλους!!!Να και μια σωστή ημερομηνία!!!!Τελικά πότε είναι το πρώτο και πότε το δεύτερο??? 29/3 θα έχει κάτι???Μπερδεύτικα!
ALEX_SSGTi
16-03-06, 17:46
12 Απριλίου?? Ναι ναι ναι!!!! Θα είμαι εκεί επιτέλους!!!Να και μια σωστή ημερομηνία!!!!Τελικά πότε είναι το πρώτο και πότε το δεύτερο??? 29/3 θα έχει κάτι???Μπερδεύτικα!
Που σαι συ χαμένος ρεεεεεεεεεεεεεε!
Βασικά έκανα ένα λαθάκι! Το 1ο είναι...
:oops:
Me 90 aloga, xwris mploke leei re mages? Eseis eiste pio empeiroi sthn pista... An vrw 2 zantolastixa 13aria kammena gia pisw?
Εγώ θα είμαι εκεί! Με 75 PS μαμά μοτέρ και 440000 χλμ στην πλάτη του(χωρίς επισκευή)... για να μην αναρωτιούνται μερικοί γιατί βγάζει τόσο καπνό πια από την εξάτμιση και καίει τόσο λάδι!
Αλλά δεν μασάει... Ούτε αυτό, ούτε κι εγώ! ...οπότε μέσα!!!
Και εγώ μέσα θα είμαι εάν έχω προλάβει να στρώσω τον κινητήρα μου λόγω αλλαγής block, μετάλων κλπ κλπ
Θα ενημερώσω μεταξί 5-10 του Απρίλι...
ALEX_SSGTi
17-03-06, 18:50
Έλα να βλέπω συμμετοχές!
Ντογκας Ιωαννης
19-03-06, 21:46
1 ALEX_SSGTi
2 tsouf
3 nicolas typeR V5
4 ΠΑΡΑΛΙΑΣ
5 DJ
6 portas
7 flatliner
8
9
τι εγινε ρε? αρρωστησανε?
ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙ..ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ...ΚΑΙ ΝΑ ΘΑΥΜΑΣΩ..ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΤΟ STARLETAKI ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ ΜΥΤΗ?? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Επιτέλους θα δουμε πλαγιολισθήσεις. Αν είναι έτοιμο το αγριμι και εχω βρει λαστιχα, θα τρεξω και εγω. Put me on the list
ALEX_SSGTi
20-03-06, 21:16
ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙ..ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ...ΚΑΙ ΝΑ ΘΑΥΜΑΣΩ..ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΤΟ STARLETAKI ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ ΜΥΤΗ?? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Του Ηλία εννοείς?
Του Ηλία εννοείς?
Όχι. Του Τσιφετάκη. :P :P :P :lol: :lol: :lol:
Xαλαρα μεσα αν και νεος στο club θα βρω λαστιχα και με τα οσα μεσα χαχααχαχα :D
Xαλαρα μεσα αν και νεος στο club θα βρω λαστιχα και με τα οσα μεσα χαχααχαχα :D
:lol: :lol: :D :D Άλλος ένας "καμμένος" (με την καλή έννοια) στην παρέα μας... :) :) :) :)
μα τελιος καμενος καρβουνο κανονικο σαν τα λαστιχα χαχαχαχαχα :D
ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
21-03-06, 07:09
ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΙΣ 12/4 ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΠΩΣ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΠΑΕΙ.
Ντογκας Ιωαννης
21-03-06, 11:41
1. ALEX_SSGTi
2. tsouf
3. nicolas typeR V5
4. ΠΑΡΑΛΙΑΣ
5. DJ
6. Portas
7. flatliner
8. ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
9. χρηστος
10. Dr. Π
11. Takis
12. 4age
13. ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΘΟΔΩΡΗΣ
14. Toxic
15. MTS
16. Agios
17. Επιστήμονας
18. PapaG
19. Oscar
20. Τσιφτετακης
21.
22.
23.
24.
ALEX_SSGTi
21-03-06, 17:06
Βάλε στην λίστα και τους Toxic, MTS, Agios, Επιστήμονας, PapaG και Oscar! (όχι δεν θα τρέξουνε όλοι αυτοί, αλλά θα είμαστε εκεί!)
Και γώ θα είμαι εκεί!!!Αλλά δεν ξέρω αν θα μπώ μέσα! :cry: :cry: :cry:
και εγω θα ειμαι εκει και ισως βαλω και το lada σε οτι κατασταση και αν ειναι. πιστευω οτι θα γελασουμε πολυ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: θα ειναι η πρωτη μου φορα σε πιστα. πειτε τιμες
Ντογκας Ιωαννης
22-03-06, 10:24
1. ALEX_SSGTi
2. tsouf
3. nicolas typeR V5
4. ΠΑΡΑΛΙΑΣ
5. DJ
6. Portas
7. flatliner
8. ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
9. χρηστος
10. Dr. Π
11. Takis
12. 4age
13. ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΘΟΔΩΡΗΣ
14. Toxic
15. MTS
16. Agios
17. Επιστήμονας
18. PapaG
19. Oscar
20. Τσιφτετακης
21. ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
22. Pithikos!
23.
24.
απ' οτι ξερω απο αλλες φορες ειναι κανα 30αρι
1. ALEX_SSGTi
2. tsouf
3. nicolas typeR V5
4. ΠΑΡΑΛΙΑΣ
5. DJ
6. Portas
7. flatliner
8. ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
9. χρηστος
10. Dr. Π
11. Takis
12. 4age
13. ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΘΟΔΩΡΗΣ
14. Toxic
15. MTS
16. Agios
17. Επιστήμονας
18. PapaG
19. Oscar
20. Τσιφτετακης
21. ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
22. Pithikos!
23.
24.
Ox ox ox .... Η σάρα η μάρα και το κακό συναπάντιμα.... :):):):)
Σας ζηλεύω γμτ γιατί θα το στρώνω ακόμα...snif snif... :cry: :cry:
Ντογκας Ιωαννης
22-03-06, 16:10
να βαλω και τη σαρα και τη μαρα??? :D :lol: :lol:
ALEX KAI TSOUF..ΜΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΓΑΜΩΤΗ ΜΟΥ?? :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: ΝΑΙ ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΩ.. :lol: :lol: :lol: :lol:
ΠΩΠΩ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ..ΠΩΣ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΕΤΣΙ ΤΟ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ...ΤΕΣΠΑ..ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ...
ALEX_SSGTi
22-03-06, 17:43
ΠΩΠΩ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ..ΠΩΣ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΕΤΣΙ ΤΟ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ...ΤΕΣΠΑ..ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ...
Να σου πω την αλήθεια, δεν κατάλαβα!
:roll: :oops: :? :D :shock: :lol:
ΑΝΤΖΥ πότε το μικρό, αθώο και ταπεινό tsoufaki σε κορόϊδεψε? :cry: :cry: :( :( :roll: :roll:
1. ALEX_SSGTi
2. tsouf
3. nicolas typeR V5
4. ΠΑΡΑΛΙΑΣ
5. DJ
6. Portas
7. flatliner
8. ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
9. χρηστος
10. Dr. Π
11. Takis
12. 4age
13. ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΘΟΔΩΡΗΣ
14. Toxic
15. MTS
16. Agios
17. Επιστήμονας
18. PapaG
19. Oscar
20. Τσιφτετακης
21. ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
22. Pithikos!
23.
24.
Ox ox ox .... Η σάρα η μάρα και το κακό συναπάντιμα.... :):):):)
Σας ζηλεύω γμτ γιατί θα το στρώνω ακόμα...snif snif... :cry: :cry: ελπιζω να μην ενοεις εμας τους νεους γιατι: o νεος ειναι ....... τρελαμενος και Κ@_Λ_Μ_ΝΟΣ!!!!!!
ελπιζω να μην ενοεις εμας τους νεους γιατι: o νεος ειναι ....... τρελαμενος και Κ@_Λ_Μ_ΝΟΣ!!!!!!
Etsi na vlepo neo aima mesa sthn parea giati exoume piksei me emas tous papoudes ton ano ton 30+++++++
:):):):):)
Και απαντάω .... ο παλιός όμως είναι αλοιώς και πλαϊνός :):):):)
ΑΣΕ ΤΙΣ ΜΟΥΦΕΣ ΤΣΟΥΦ..ΜΕ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕΣ ΛΕΜΕ..ΑΘΩΟ? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :P :P :P :P :P :P
ΑΣΕ ΤΙΣ ΜΟΥΦΕΣ ΤΣΟΥΦ..ΜΕ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕΣ ΛΕΜΕ..ΑΘΩΟ? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :P :P :P :P :P :P
:lol: :lol: Αν με γνωρίσεις θα δείς πόσο αθώο είμαι... :oops: :twisted: :lol: :oops:
ελπιζω να μην ενοεις εμας τους νεους γιατι: o νεος ειναι ....... τρελαμενος και Κ@_Λ_Μ_ΝΟΣ!!!!!!
Etsi na vlepo neo aima mesa sthn parea giati exoume piksei me emas tous papoudes ton ano ton 30+++++++
:):):):):)
Και απαντάω .... ο παλιός όμως είναι αλοιώς και πλαϊνός :):):):) και απανταω κι εγω οτι οταν λεω νεος ενοω στο club γιατι απο το αλλο :roll: :roll: 30++++++ και στις 24/03 αλλο ενα+ :wink:
και απανταω κι εγω οτι οταν λεω νεος ενοω στο club γιατι απο το αλλο :roll: :roll: 30++++++ και στις 24/03 αλλο ενα+ :wink:
Έεεεετσιιιι........ :wink:
:lol: :lol: Αν με γνωρίσεις θα δείς πόσο αθώο είμαι... :oops: :twisted: :lol: :oops:ΚΑΛΑ tsoufaki..ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΑΦΙΔΝΕΣ... :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
ΚΑΛΑ tsoufaki..ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΑΦΙΔΝΕΣ... :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
Μα αυτό θεωρείται δεδομένο. Όλη η τρελοπαρέα θα είναι εκεί... :lol: :wink: :D
γεωργιαδης νικολαος
27-03-06, 21:31
αντε ρε παιδια βαλτε αλλες δυο συμετοχες απο δυο καινουργιους στο αθλημα θα μαζευτουμε αρκετοι φενεται τι παιζεται τωρα μαθαμε γαι συνδρομη και τλπ
Ντογκας Ιωαννης
28-03-06, 10:27
1. ALEX_SSGTi
2. tsouf
3. nicolas typeR V5
4. ΠΑΡΑΛΙΑΣ
5. DJ +1
6. Portas
7. flatliner
8. ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
9. χρηστος
10. Dr. Π
11. Takis
12. 4age
13. ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΘΟΔΩΡΗΣ
14. Toxic
15. MTS
16. Agios
17. Επιστήμονας
18. PapaG
19. Oscar
20. Τσιφτετακης
21. ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
22. Pithikos!
23. γεωργιαδης νικολαος +1
24.
Κόστος περίπου ρε συντρόφια?
30 EYRO + φπα + χαρτοσιμο + παραυολο + λαδομα + σπρωξιμο εχουμε και λεμε ,................... χμ........... χμ..........
μπλα μπλα ............... χμ χμ........
λοιπον συνολο ειναι 457,23 ευρο.
οκ?
30 EYRO + φπα + χαρτοσιμο + παραυολο + λαδομα + σπρωξιμο εχουμε και λεμε ,................... χμ........... χμ..........
οκ?
ΟΚ. Κόψε μου πέντε... :lol: :lol:
πες ρε ανθρωπε να εχουμε ενα απο τα "μωβ" να καταλαβουμε προσπαθω τοση ωρα να τα υπολογισω ...... :? :o
ALEX_SSGTi
29-03-06, 12:44
πες ρε ανθρωπε να εχουμε ενα απο τα "μωβ" να καταλαβουμε προσπαθω τοση ωρα να τα υπολογισω ...... :? :o
Και εσύ του "Παρά 5",ε???
ΡΕΕΕ ΠΑΛΙ ΛΑΣΤΙΧΟ ΜΥΡΙΖΩ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΤΣΙΓΑΡΟ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ! ΟΙ ΑΙΣ8ΗΤΗΡΕΣ ΜΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ! ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΣΤΕΦΑΝΟ ΑΚΟΥΩ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΤΡΙΓΓΛΙΕΣ!
Κ ΤΣΟΥΟΥΟΥΟΥΠ! ΝΑ ΣΟΥ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΚΑΜΜΕΝΑ ΣΚΙΣΜΕΝΑ ΚΟΜΜΕΝΑ ΚΟΜΜΕΝΑ Κ ΡΑΜΜΕΝΑ ΧΑΧΑΧΑ! ΔΝ ΜΠΟΡΕΙ 8Α ΝΑΙ Κ ΤΟ DRIFTCLUB ΕΚΕΙ! ΕΦΥΓΑΑΑΑΑ! ΠΗΡΑ ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΠΛΟΙΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ Κ ΕΡΧΟΜΑΙ!!! (ΑΣΠΡΟ ΠΛΟΙΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ=ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ ΚΑΙΩ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Κ ΤΕΤΟΙΑ)
οκ? το ,23 μου λειπει ρε γαμοτο :? :? :? επιταγη δεχεστε???? :lol: :lol: :lol:
ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ ΜΟΥ ΘΑ ΕΡΘΩ ΚΑΙ ΕΓΩ!ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΗΝ ΜΑΟΥΝΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ!ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΘΑΥΜΑΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΩ ΒΕΒΑΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ!!! :D :D :D
C U THERE! ! !
ΤΙΝΑ ΜΑΣΤΑΥΡΑΛΗ
30-03-06, 18:52
δεν ξερω αν θα προλαβω λογο μοτερ αλλιως θα ερθω!
Μέσα και εγώ! Δεν ξέρω ακόμα με τι όχημα αλλά θα έρθω! :twisted:
ρε μαγκες παιζει καμια αφισα να μου δωσετε ? επειδη ειναι ο πρωτος μου αγωνας θελω να κρατησω μια ενθυμιο !
Μέσα και εγώ! Δεν ξέρω ακόμα με τι όχημα αλλά θα έρθω! :twisted:
Ela na kanoume paniko giati tha skaso kai me ena filaraki akoma me TF...
Ερωτιση:
Γιατι παντα Τεταρτη; Υπαρχει συγγεκριμενος λογος;
Γιατι οχι Κυριακη;
Ερωτιση:
Γιατι οχι Κυριακη;
Μάλλον την Κυριακή ζητάει πιο πολλά ο πίστα μάν για το λόγω ότι έχει πολλούς πελάτες με καρτ.
ΟΧΙ ΚΥΡΙΑΚΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ..ΤΕΤΑΡΤΗ ΒΟΛΕΥΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΕΝΙΚΑ...ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΩ..
Δυστυχώς προέκυψε μια δουλειά και θα είμαι στην πίστα κατα τις 6:15. :(
Ερωτηση:
Γιατι οχι Κυριακη;
Μάλλον την Κυριακή ζητάει πιο πολλά ο πίστα μάν για το λόγω ότι έχει πολλούς πελάτες με καρτ.
OK λογικο απλα η Τεταρτη αποκλιει συμετοχες απο μακρια π.χ. β.Ελλαδα
ΟΧΙ ΚΥΡΙΑΚΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ..ΤΕΤΑΡΤΗ ΒΟΛΕΥΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΕΝΙΚΑ...ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΩ..
Που εισουν την τεταρτη? Γιατι δεν μας μιλησες? Μονο στο forum εισαι τυπακι?
Που εισουν την τεταρτη? Γιατι δεν μας μιλησες? Μονο στο forum εισαι τυπακι?ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΣΤΟΝ ΕΚΦΩΝΗΤΗ-SHOWMAN ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΕΓΑ..ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ..ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΤΑΙ Ο ΤΑΚIS&O TSOUF ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΔΟ TΩΝ PITS!!!ME ΔΟΥΛΕΥΕΤΑΙ??ΠΩΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΒΡΙΣΚΑ?? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΣΤΟΝ ΕΚΦΩΝΗΤΗ-SHOWMAN ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΕΓΑ..ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ..ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΤΑΙ Ο ΤΑΚIS&O TSOUF ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΔΟ TΩΝ PITS!!!ME ΔΟΥΛΕΥΕΤΑΙ??ΠΩΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΒΡΙΣΚΑ?? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
ΑΝΤΖΥ βασικά τον Τάκη μπορούσες να τον ξεχωρίσεις από το αμάξι που έχει και να του μιλούσες (ένα είναι το κόκκινο Lexus που τρέχει). :lol: :P
Ετσι , ετσι...... :wink: :wink: :wink:
επειδη πρεπει να ενημερωσω τον συνδεσμο οργανωμενων οπαδων που εχει δημιουργηθει απο τοτε που γνωστοποιησα την εμπλοκη μου στους αγωνες θα ηθελα να μου πειτε τις ωρες που θα ειναι το drift extreme εναρξη - ληξη ? θα εχει και gp πριν?ποσες συμμετοχες υπολογιζονται? ποιο ειναι το προγραμμα ?
Ντογκας Ιωαννης
03-04-06, 16:13
απο προυγουμενα, τυπικα αρχιζει 5.00 αλλα οσοι θα μπουν πιστα θα πρεπει να ειναι τουλαχιστον μεχρι τις 4.30 για τα διαδικαστικα... ουσιαστικα ξεκιναμε και μπενουμε 5.30-6.00....
τα λεω σωστα??
ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΘΟΔΩΡΗΣ
03-04-06, 17:24
Είναι αλήθεια ότι κάποιοι δε γουστάρουν να έρχοντε αυτοκίνητα με εμπρόσθια κίνηση για drift?
Είναι αλήθεια ότι κάποιοι δε γουστάρουν να έρχοντε αυτοκίνητα με εμπρόσθια κίνηση για drift?
Δεν πιστεύω ότι δεν γουστάρει καθόλου ο κόσμος. Απλώς γουστάρει περισσότερο τα πισωκίνητα. Πάντως αν ισχύει κάτι τέτοιο είναι λάθος. Ότι έχει ο καθένας ρε παιδιά. Στην τελική όλοι το κέφι μας προσπαθούμε να κάνουμε.
Δεν πιστεύω ότι δεν γουστάρει καθόλου ο κόσμος. Απλώς γουστάρει περισσότερο τα πισωκίνητα. Πάντως αν ισχύει κάτι τέτοιο είναι λάθος. Ότι έχει ο καθένας ρε παιδιά. Στην τελική όλοι το κέφι μας προσπαθούμε να κάνουμε.ΣΥΜΦΩΝΩ!!!!
ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΣΤΟΝ ΕΚΦΩΝΗΤΗ-SHOWMAN ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΕΓΑ..ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ..ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΤΑΙ Ο ΤΑΚIS&O TSOUF ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΔΟ TΩΝ PITS!!!ME ΔΟΥΛΕΥΕΤΑΙ??ΠΩΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΒΡΙΣΚΑ?? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
ΑΝΤΖΥ βασικά τον Τάκη μπορούσες να τον ξεχωρίσεις από το αμάξι που έχει και να του μιλούσες (ένα είναι το κόκκινο Lexus που τρέχει). :lol: :P :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
ALEX_SSGTi
03-04-06, 18:56
Δεν νομίζω Θοδωρή. Άκουσες εσύ κάτι τέτοιο???
:roll:
ALEX_SSGTi
03-04-06, 18:58
Το Drift Xtreme ξεκινάει στις 17:00, οπότε καλό θα ήταν στις 16:00 να είσαστε στην πίστα και να ετοιμάζεστε!
Ρε παιδιά σχολάω στης 5 αλλά μπορώ να του πω να φύγω λίγο νωρίτερα διλαδή μισή ώρα!ποιό πολύ το ξεχνάω. :oops: Θα έρθω στάνταρ αλλά δεν ξέρω αν θα σας προλάβω για να ξεκινήσω και γώ!
Πόσα 7λε να κουβαλάμε ρε παιδιά????
Το Drift Xtreme ξεκινάει στις 17:00, οπότε καλό θα ήταν στις 16:00 να είσαστε στην πίστα και να ετοιμάζεστε! δυστηχως 5΄30 το νωριτερο θα φυγω απο την δουλεια στο αιγαλεω. ισως να εχει και κινηση και να φαω κανενα πακετο.[μαλλον θα εχει κινηση γιατι ολοι θα πηγαινουν στον καρτοδρομο :) ]θα μπορεσω να συμετεχω? που πρεπει να απευθηνθω μολις φτασω? θα ειναι η πρωτη μου φορα και παιζουν πολλα[ανχος, απειρεια κτλ] :D :D :D
Ωραία πράγματα παιδιά !
Άντε με το καλό, να λιώσετε πολύ λάστιχο....
Θα έρθω ως θεατής να σας καμαρώσω !
Λοιπόν το DriftXtreme είναι μια διοργάνωση από το XL και το DRIFTclub με στόχο την ψυχαγωγία τον οδηγών ,στους οποίους δίνεται η δυνατότητα με μικρό κόστος (βλέπε 30euro) να μπουν σε μια πίστα και να δοκιμάσουν τις τεχνικές τους και τις δυνατοτητές τους. Δεν έχει καμία σχέση με χρονομέτρηση, με ανάδειξη του καλύτερου, με διαχωρισμό και ανταγωνισμό. Πάμε για να περάσουμε καλά και να προσφέρουμε θέαμα σε ανθρώπους που δεν θα πληρώσουν ούτε 1euro για να καθίσουν στην κερκίδα της πίστας την συγκεκριμένη μέρα.
Επίσης θα ήθελα να πω στα παιδιά που θα έρθουν για πρώτη φορά πως... Δεν χρειάζεται άγχος! Όλοι μια καλή παρέα είμαστε και το έχουμε αποδείξει. Οτιδήποτε βοήθεια χρειαστείτε ή συμβουλή ας πλησιάσετε και ρωτήστε κάποιον από τους "γνωστούς". Σίγουρα θα είναι πρόθυμος να βοηθήσει.
Θα τα πούμε στην πίστα! :wink:
ωραια τα ειπες απλα και με νοημα !!!
λιγο αγχος εχουμε οι πρωταρηδες (και πολλες κ@υλες) αλλα ολα ξεπερνιουνται. παντου υπαρχει μια πρωτη φορα ! καλα καψιματα λοιπον και να περασουμε ολοι καλα !!
Έτσι είναι...
Αυτές οι εκδηλώσεις, είτε λέγεται drift, GP, Face2Face, γίνονται για να ευχαριστηθούμε πρώτα απο όλα εμείς οι ίδιοι !
Δε χρειάζεται καθόλου άγχος !
Πάμε για διασκέδαση, μέχρι εκεί φτάνουν τα χέρια μας, μέχρι εκεί φτάνει το αυτοκίνητο μας και εμείς το γουστάρουμε....απλά πράγματα !
Θα τα πούμε στην πίστα! :wink:
ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙ....
nicolas typeR V5
10-04-06, 09:54
ατυχως το αυτοκινητο μου σηκωνει πιεση που σημαινει οτι ισως το boost controller να θελει ξυλο, που σημαινει οτι αν δε το φτιαξω θα χασω το γεγονος της τεταρτης που με χαρα περιμενα!
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
ALEX_SSGTi
10-04-06, 14:15
ατυχως το αυτοκινητο μου σηκωνει πιεση που σημαινει οτι ισως το boost controller να θελει ξυλο, που σημαινει οτι αν δε το φτιαξω θα χασω το γεγονος της τεταρτης που με χαρα περιμενα!
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Κανόνισε να είσαι έτοιμος, θα είναι κρίμα να μην σε δούμε να γυρνάς στην πίστα!
Nikola αύριο θα ξέρουμε αν θα έχει λυθεί το πρόβλημα? Πάντως ο Alex προσφέρεται να οδηγήσει το Subaru ακόμα και αν έχει πρόβλημα. Τον αφήνεις, έτσι? :P :lol:
nicolas typeR V5
10-04-06, 15:28
εχω μια τελευταια ελπιδα μηπως το φτιαξω ανωδυνα...
ελπιζω να τα καταφερω..
οχι τιποτα αλλο αλλα ηδη σημερα χανω την εκδηλωση του ταρμακ, τεταρτη εμεις...και κυριακη GTCC πρωτος αγωνας καρτοδρομιο!
ουφ... :cry: :cry:
Κουράγιο θα τα καταφέρεις και θα τρελάνεις κόσμο. :wink: :wink: :wink:
Μην κάνεις τέτοιες ερωτήσεις γιατί θα ξεκινήσει καμιά διχόνοια μεταξύ των δύο κατηγοριών και δεν θέλουμε τέτοια , έτσι? :wink: :wink: :wink:
Μην κάνεις τέτοιες ερωτήσεις γιατί θα ξεκινήσει καμιά διχόνοια μεταξύ των δύο κατηγοριών και δεν θέλουμε τέτοια , έτσι? :wink: :wink: :wink:
Giati re paidia .... emeis na mhn paiksoume dhladi? Sto pigadi katourisame? :):):):):)
nicolas typeR V5
12-04-06, 16:44
problem solved
χιχιχιχιχιχιχι :wink:
nicolas typeR V5
13-04-06, 11:26
χθες εν τελει πιστευω οτι τα παιδια που μπηκαν στη πιστα (αλλα φυσικα και οι απ εξω) διασκεδασαν πολυ!
εγω απο πλευρας θεαματικοτητας θα ηθελα να συγχαρω τον Ηλια και το Βουλγαρη με τα υπεροχα σταρλετ που παρολο που ξερουν τη πιστα απ εξω και ανακατοτα, και εμεις τους εχουμε "συνηθισει" να ντριφταρουν ομορφα, βρισκουν ακομα τροπους να ξεσηκωνουν το κοσμο!
Δε ξερω τα ονοματα των υπολοιπων ομως αξιολογες προσπαθειες εκανε το παιδι με το μπλε mx5 που πιστευω πως συντομα θα ζωγραφιζει στο καρτοδρομο.
Μπραβο και στο φιλο με το μαυρο BMW (σορρυ αλλα ακομα μπερδευω τα Ε..) που φανηκε να εχει ανεση στα διπλωματα αν και κατ εμε τα 2 χερια καλο ειναι να ειναι πανω στο τιμονι-εκτος και αν χαιρετας το κοσμο :D :D :D
Το αγωνιστικο μπλε ford εκανε πολυ ομορφα φλικακια και φανηκε να ελεγχει πολυ ομορφα το αυτοκινητο και να αποφευγει τις υπερβολες!
Δε συνεχιζω, ομως μπραβο σε ολους για τη προσπαθεια!
Ελπιζω την επομενη φορα ο φιλος με το roll-barατο 4πορτο ασημι civic να μην ανεβασει τη πιεση των διοργανωτων! χαχαχαχα
εν συντομια εγω εμενα απο βενζινη και στην εξοδο των στροφων με εκοβε ο MOTEC με αποτελεσμα να κρεμαω μονιμα στο πεταλο! :shock: :? :?
περασα πολυ ομορφα παρ αυτα! :wink:
ALEX_SSGTi
13-04-06, 13:38
...Δε ξερω τα ονοματα των υπολοιπων ομως αξιολογες προσπαθειες εκανε το παιδι με το μπλε mx5 που πιστευω πως συντομα θα ζωγραφιζει στο καρτοδρομο....
Το παιδί με το μπλε ΜΧ-5 είναι ο Πισίνας..ε εε Παραλίας ήθελα να πω!
:D :D
...εν συντομια εγω εμενα απο βενζινη και στην εξοδο των στροφων με εκοβε ο MOTEC με αποτελεσμα να κρεμαω μονιμα στο πεταλο! :shock: :? :?
Α, γιαυτό δεν έβγαζες όλη την φουρκέτα?
nicolas typeR V5
13-04-06, 13:55
γι αυτο βασικα και επειδη τα λαστιχα ειχαν τρελο κρατημα ζεστα.
Ομως με 3000 στροφες που το σουμπαρου αρχιζει να τουρμπιζει και δε μενει απο δυναμη, εμενε απο καυσιμο και οσο και να του δωσεις ο εγκεφαλος τα κοβει ολα για να μη κελαηδησει το μοτερ!
nevermind, χαβαλες να γινεται!
Παιδιά εγώ αυτό που είδα και χάρηκα ιδιαίτερα είναι ότι αυτή τη φορά υπήρξαν και άλλα παιδιά εκτός των 2 -3 γνωστών που ντρίφταραν πολύ καλά. Ξεχώρισα το Scooby και το μπλέ ΜΧ5 μπράβο παιδιά και εισ ανώτερα...
Αυτό που μου έκανε εντύπωση πάντως ήταν πως τα περισσότερα αυτοκίνητα που είδα στα πιτ και στην πίστα ήταν στην πένα παρόλη την ηλικία τους. Η γριά η κότα έχει το ζουμί.... :D
ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΘΟΔΩΡΗΣ
13-04-06, 16:20
Άντε παιδιά και το επόμενο καλήτερο.
ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ..ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ..ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΠΡΙΝ ΓΙΑ ΤΑ STARLET..ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ..ΕΠΙΣΕΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΟ FORD(ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ),ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΠΙΣΤΕΥΩ..ΔΥΝΑΜΗ ΤΡΕΛΛΗ..ΛΥΣΣΑΓΕ ΤΟ ΤΟΥΤΟΥΝΙ..ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ..ΜΠΡΑΒΟ!!!ΕΧΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ..ΚΑΤΙ ΑΚΟΥΣΑ ΓΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ DRAGSTER ΕΧΘΕΣ..ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ??
Ντογκας Ιωαννης
13-04-06, 17:16
δυστυχως χθες δεν ηταν η μερα μου... κακα λαστιχα εμπρος που δεν ειναι καταληλα για το ΜΧ5 και δεν ζεσταινοντουσαν με τιποτα με αποτελεσμα να μουρωνει τρελα....
συνχαρητηρια σε ολα τα παιδια που ηταν εκει....
2 ερωτησεις μονο γιατι τοσο μπαχαλο με τις συμετοχες ? επρεπε να δηλωσουμε καπου και δεν το καναμε?
παμε γι'αλλα!!!
δυστηχως εγω δεν μπορω να πω οτι το χαρηκα γιατι αφου μπηκα πρωτη φορα και ενταξει, (δεν μπορουσε να κανει και πολλα το αυτοσερνωμενο lada μου) ειπα να ξαναδοκιμασω μηπως και και μαθαινοντας την πιστα βγει κατι καλο. μια ωρα και ενα τεταρτο περιμενα στην σειρα -οπως και καποιοι αλλοι- σαν μαλακες, γιατι οι ΠΟΝΗΡΟΙ, οι ΓΝΩΣΤΟΙ, και φυσικα οι ΜΑΓΚΕΣ, αγνοουσαν την σειρα και πηγαιναν απο το πλαι. συν οτι δεν εβγαιναν με την πρασινη σημαια αλλα κανανε και ενα γυρο ακομα, και ετσι αργουσε περισσοτερο να μπει ο επομενος. τελικα δεν μπηκα δευτερη φορα πικραθηκα και δεν ξερω αν αξιζει το κοπο να φτιαξω το αμαξι μου για 5 γυρους μονο. ολοι δωσαμε 30 ευρω γιατι γουσταρουμε και θελουμε σεβασμο απο τους αλλους οπως σεβαστικα κι εγω. :cry: :evil: :cry: :evil:
δυστηχως εγω δεν μπορω να πω οτι το χαρηκα γιατι αφου μπηκα πρωτη φορα και ενταξει, (δεν μπορουσε να κανει και πολλα το αυτοσερνωμενο lada μου) ειπα να ξαναδοκιμασω μηπως και και μαθαινοντας την πιστα βγει κατι καλο. μια ωρα και ενα τεταρτο περιμενα στην σειρα -οπως και καποιοι αλλοι- σαν μαλακες, γιατι οι ΠΟΝΗΡΟΙ, οι ΓΝΩΣΤΟΙ, και φυσικα οι ΜΑΓΚΕΣ, αγνοουσαν την σειρα και πηγαιναν απο το πλαι. συν οτι δεν εβγαιναν με την πρασινη σημαια αλλα κανανε και ενα γυρο ακομα, και ετσι αργουσε περισσοτερο να μπει ο επομενος. τελικα δεν μπηκα δευτερη φορα πικραθηκα και δεν ξερω αν αξιζει το κοπο να φτιαξω το αμαξι μου για 5 γυρους μονο. ολοι δωσαμε 30 ευρω γιατι γουσταρουμε και θελουμε σεβασμο απο τους αλλους οπως σεβαστικα κι εγω. :cry: :evil: :cry: :evil:
Μην απογοητεύεσαι, κάθε πρώτη φορά και δύσκολη, ήμουν μπροστά και μάλιστα βοήθησα για την καλή λειτουργία της εισόδου , αλλά ο κόσμος ήτανε πολύ και έγινε λίγο πανικός. Μερικοί δεν είναι συνεργάσιμοι και το μόνο που κάνουν είναι να δυσκολεύουν την κατάσταση. Σου εύχομαι την επόμενη να κάνεις παραπάνω φορές και με το λαντα πιο στημένο κλπ που γουστάρεις. 8) 8) 8)
επιτελους πηρα το βαπτισμα !
πρωτη μου συμμετοχη σε διοργανωση ! και πρωτη μου φορα στον καρτοδρομο ! εγω παντως το χαρηκα πολυ ! μπηκα την πρωτη φορα και πεταγε τα μουτρα,εκανα την μ@λ@κι@ να βαλω πολυ αερα και στα μπροστα λαστιχα με αποτελεσμα να χωροπηδαει μπροστα ! την δευτερη φορα που μπηκα εβγαλα λιγο αερα απο τα μπροστα και ηταν πολυ καλυτερη η συμπερηφορα του ! δεν προλαβα να μπω και τριτη αλλα δεν πειραζει ορεξη να εχουμε και events κανουμε οπωτε θελουμε! ητανε καλη εμπειρια και ολοι κατι κερδισαμε ! δεν ειδα και πολλους για να πω την αληθεια γιατι ειχα τον νου μου στο αμαξι και τα πραγματα! η subara θεριζε παντως! τα σταρλετακια ............................................(τα σχολεια περιτευουν) αλλα και η ξεχωριστη συμμετοχη του ΤΑΚΗ ΣΚΑΛΤΣΑ που προσφερει παντα θεαμα και δεν ισιωνει ποτε οχι μονο στα drift αλλα και στις αναβασεις και στα σπριντακια και στο χωμα και παντου!τωρα για ενα bmw κοκκινο απο την λειβαδια ειχε πολυ καλο κοντρολ και το διπλωνε ωραια μηπως το εχεις πειραξει καθολου και δεν ειναι οπως μας τα λες! συγχαρητηρια σε ολους και αντε να ξαναετοιμαζομαστε σιγα σιγα ! ! ! μηπως να αρχισουμε τις περιοδειες καλο τσιρκουλο ειμαστε!
κανα βιντεακι θα δουμε ?
Φίλε μου με το LADA, άν και νομίζω ότι τα είπαμε λίγο στο τέλος....Όταν διοργανώνεις ένα event, δεν βάζεις λεφτά στην τσέπη σου (μπορείτε να ρωτήσετε την πίστα πόσα πήρε...) και οι συμμετοχές αγγίζουν τις 50 είναι λογικό να συμβεί αυτό που έγινε. Την επόμενη φορά απλά θα είναι λιγότερες οι συμμετοχές. Σας είπαμε
να κάνετε μία ουρά και νομίσαμε πως αυτό ήταν αρκετό. Για να βάλουμε "τροχονόμους" θα έπρεπε να πληρώσετε τα διπλάσια. Όσοι δεν έτρεξαν, νομίζω τρία άτομα, πήραν τα χρήματα τους πίσω. Δεν κοροιδέψαμε κανέναν! Απο εκεί και πέρα εμείς σαν παιδιά του Driftclub και του XL δεν μπορούσαμε να κάνουμε αυτή τη δουλειά γιατι οι μέν φώναζαν για τους δε και το αντίθετο...
Ελπίζψ τουλάχιστον όσοι τρέξατε να ευχαριστηθήκατε το event. Σε ανάλογο αγώνα που θα διοργάνωνε η Startline τα χρήματα θα ήταν τριπλάσια και θα τρέχατε 3 γύρους. Μην τα θέλουμε όλα δικά μας!
Νομίζω πως αυτή τη φορά ήρθαμε πιό κοντά και χάρηκα πολύ γιατι το επίπεδο έχει ανέβει αισθητά και το κατάλαβαν όλοι. Το 90% ήταν πισωκίνητες συμμετοχές και σχεδόν όλα τα αμάξια έδωσαν θέαμα!
Ντογκας Ιωαννης
14-04-06, 16:26
Το 90% ήταν πισωκίνητες συμμετοχές και σχεδόν όλα τα αμάξια έδωσαν θέαμα!
αντε να παμε και στο 100%
οντως οι συμμετοχες και ο κοσμος ηταν αρκετοι που σημαινει οτι διψαμε για driftclub/XL event και οτι το εργο ηταν δυσκολο....
keep up the good work....
Όλα ηταν πολύ ωραία!Το πρόβλημα στη σειρά τι να κάνουμε μικρή πίστα πολλές συμμετοχές!Αλλιώς δεν γίνεται!Και όπως έλεγαν και οι σπίκερς το επίπεδο έχει ανέβει! Άντε πάμε για το επόμενο ( που μάλλον θα το χάσω!). Και να κάνουμε και ένα Μέγαρα ρε παιδιά!
μην το κουραζουμε αυτο το θεμα δεν καναμε αγωνες ευκαιρια να χωσουμε τα αυτοκινητα μας στον καρτοδρομο ψαχναμε και την αρπαξαμε! δεν πηγαμε να χορτασουμε (αν και δεν ξερω αν γινεται να χορταινεις απο παντες). μια απο αυτες τις μερες τωρα που ανοιξε ο καιρος παμε στα μεγαρα με 40ε το αυτοκινητο να κατσουμε ολη μερα να δοκιμασουμε να χωσουμε και να γνωριστουμε και καλυτερα ! μην βιαζεστε να γινετε ολοι βουλγαρης σε μια μερα θα χρειαστειτε και δευτερη :!: αφηστε τις κριτικες για την οργανωση και αρχιστε τις κριτικες για τους συμμετεχοντες :wink:
Ντογκας Ιωαννης
14-04-06, 20:37
το αλλο Σαββατο το miataclub εχει trackday στα μεγαρα φιλε Παραλια οποτε να η ευκαιρια σου... :D
ηδη εχουν μαζευτει καμια 35αρια...
Φίλε μου με το LADA, άν και νομίζω ότι τα είπαμε λίγο στο τέλος....Όταν διοργανώνεις ένα event, δεν βάζεις λεφτά στην τσέπη σου (μπορείτε να ρωτήσετε την πίστα πόσα πήρε...) και οι συμμετοχές αγγίζουν τις 50 είναι λογικό να συμβεί αυτό που έγινε. Την επόμενη φορά απλά θα είναι λιγότερες οι συμμετοχές. Σας είπαμε
να κάνετε μία ουρά και νομίσαμε πως αυτό ήταν αρκετό. Για να βάλουμε "τροχονόμους" θα έπρεπε να πληρώσετε τα διπλάσια. Όσοι δεν έτρεξαν, νομίζω τρία άτομα, πήραν τα χρήματα τους πίσω. Δεν κοροιδέψαμε κανέναν! Απο εκεί και πέρα εμείς σαν παιδιά του Driftclub και του XL δεν μπορούσαμε να κάνουμε αυτή τη δουλειά γιατι οι μέν φώναζαν για τους δε και το αντίθετο...
Ελπίζψ τουλάχιστον όσοι τρέξατε να ευχαριστηθήκατε το event. Σε ανάλογο αγώνα που θα διοργάνωνε η Startline τα χρήματα θα ήταν τριπλάσια και θα τρέχατε 3 γύρους. Μην τα θέλουμε όλα δικά μας!
Νομίζω πως αυτή τη φορά ήρθαμε πιό κοντά και χάρηκα πολύ γιατι το επίπεδο έχει ανέβει αισθητά και το κατάλαβαν όλοι. Το 90% ήταν πισωκίνητες συμμετοχές και σχεδόν όλα τα αμάξια έδωσαν θέαμα! για οσους δεν καταλαβαν η κριτικη δεν πηγαινε τοσο στους διοργανοτες οσο στους ιδιους τους συμετεχοντες που δεν σεβοντε τους αλλους.οσο για τα λ7 δεν ειπε κανεις ,απο οσους ακουσα, οτι πηγαν σε καποια τσεπη, αλλα οτι φυγανε απο τις δικες μας για να κανουμε την κ@___ μας. καποιοι ομως την κανανε παραπανω σε βαρος των αλλων... παντως κακα τα ψεματα ηταν ωραια, και ειχε πολλες καλες συμετοχες,(τις περισσοτερες μονο τις ακουσαμε ο παραλιας κι εγω γιατι ειμασταν μαζι στην σειρα) παμε για αλλα. θα το φτιαξω το lada οσο μπορω και θα το ευχριστηθουμε την επομενη φορα... :arrow: :arrow: :) :) :)
τωρα για ενα bmw κοκκινο απο την λειβαδια ειχε πολυ καλο κοντρολ και το διπλωνε ωραια μηπως το εχεις πειραξει καθολου και δεν ειναι οπως μας τα λες! ?
Φίλε παραλία χάρηκα που τα είπαμε από κοντά και... χάρηκα που το πας καλά το mx5! Όσον αφορά το δικό μου BMW E21 είναι όλο μαμά! Εντελώς όμως μαμά! 1573cc 75PS τα οποία ένας Θεός ξέρει πόσα έχουν γίνει μετά από 440000χλμ και μάλιστα χωρίς να έχει ανοιχτεί ποτέ το μοτέρ! ...Τώρα για να πω και την αλήθεια το'χω πειράξει λίγο τ'αμαξάκι! Έχω βγάλει τον παπά και έχω κόψει μία σπείρα τα ελατήρια για να χαμηλώσει! ...α έχω βγάλει και τα πίσω καθίσματα να ελαφρώσει λίγο. Αυτά!
το αλλο Σαββατο το miataclub εχει trackday στα μεγαρα φιλε Παραλια οποτε να η ευκαιρια σου... :D
το αλλο σαββατο δεν ειναι το Μ.σαββατο? δωσε ακριβη ημερομηνια και θα ερθω το πιο πιθανο αρκει να εισαι κι εσυ γιατι δεν θα ξερω κανεναν
τωρα για ενα bmw κοκκινο απο την λειβαδια ειχε πολυ καλο κοντρολ και το διπλωνε ωραια μηπως το εχεις πειραξει καθολου και δεν ειναι οπως μας τα λες! ?
Φίλε παραλία χάρηκα που τα είπαμε από κοντά και... χάρηκα που το πας καλά το mx5! Όσον αφορά το δικό μου BMW E21 είναι όλο μαμά! Εντελώς όμως μαμά! 1573cc 75PS τα οποία ένας Θεός ξέρει πόσα έχουν γίνει μετά από 440000χλμ και μάλιστα χωρίς να έχει ανοιχτεί ποτέ το μοτέρ! ...Τώρα για να πω και την αλήθεια το'χω πειράξει λίγο τ'αμαξάκι! Έχω βγάλει τον παπά και έχω κόψει μία σπείρα τα ελατήρια για να χαμηλώσει! ...α έχω βγάλει και τα πίσω καθίσματα να ελαφρώσει λίγο. Αυτά!
Έλα , πες και τα άλλα , μην κρατάς μυστικά. Ο καπνός από τα λάστιχα είναι fake , για πες να μαθαίνει ο κόσμος . :lol: :lol: :lol:
Έλα , πες και τα άλλα , μην κρατάς μυστικά. Ο καπνός από τα λάστιχα είναι fake , για πες να μαθαίνει ο κόσμος . :lol: :lol: :lol:
Εδώ που φτάσαμε τώρα πια τίποτα δεν μπορεί να μείνει κρυφό. Ε ναι λοιπόν ο καπνός είναι ψεύτικος... Όσο για τις εξωτικές μετατροπές που έχουν εφαρμοστεί στο αυτοκίνητο... είναι αλλού! :wink: Η μετατροπή έχει γίνει εξ'ολοκλήρου από πολύ μεγάλα ονόματα του χώρου :roll: !!!!! Τα οποία για ευνόητους λόγους δεν μπορούν να αναφερθούν. :lol:
Έλα … πες μας και για τον καπνό.
Όπως και τα κλαμπακια έτσι και το BMW στην εξάτμιση .
:lol: :lol: :lol:
Ντογκας Ιωαννης
17-04-06, 10:38
το αλλο σαββατο δεν ειναι το Μ.σαββατο? δωσε ακριβη ημερομηνια και θα ερθω το πιο πιθανο αρκει να εισαι κι εσυ γιατι δεν θα ξερω κανεναν
29 Απριλιου φιλε Παραλια...
Νομίζω πως αυτή τη φορά ήρθαμε πιό κοντά και χάρηκα πολύ γιατι το επίπεδο έχει ανέβει αισθητά και το κατάλαβαν όλοι. Το 90% ήταν πισωκίνητες συμμετοχές και σχεδόν όλα τα αμάξια έδωσαν θέαμα! για οσους δεν καταλαβαν η κριτικη δεν πηγαινε τοσο στους διοργανοτες οσο στους ιδιους τους συμετεχοντες που δεν σεβοντε τους αλλους.οσο για τα λ7 δεν ειπε κανεις ,απο οσους ακουσα, οτι πηγαν σε καποια τσεπη, αλλα οτι φυγανε απο τις δικες μας για να κανουμε την κ@___ μας. καποιοι ομως την κανανε παραπανω σε βαρος των αλλων... παντως κακα τα ψεματα ηταν ωραια, και ειχε πολλες καλες συμετοχες,(τις περισσοτερες μονο τις ακουσαμε ο παραλιας κι εγω γιατι ειμασταν μαζι στην σειρα) παμε για αλλα. θα το φτιαξω το lada οσο μπορω και θα το ευχριστηθουμε την επομενη φορα... :arrow: :arrow: :) :) :)
Δεν παραξηγήθηκα κουβέντα κάνουμε! Ευτυχώς που το βλέπεις έτσι γιατι κουράστηκα να εξηγώ στην πίστα τι παίζει με τα χρήματα... :roll:
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.