PDA

Επιστροφή στο Forum : Τι θα γινει επιτελους????

Homo Driftarious!!!
26-11-09, 19:48
Λοιπον...αυτο ειναι κυριως για τους διαχειριστες του φορουμ...αλλα θελω να δουν και τα αλλα μελη την "συνομιλια" (οπως βλεπετε εντος εισαγωγικων) με τον χρηστη nismo94.
O σκοπος που δημιουργω αυτο το θεμα ειναι να ληφθουν καποια μετρα για το ατομο αυτο, το οποιο επανηλλειμενα ενοχλει εκτος και απο εμενα και αλλα ατομα στο φορουμ.
Σας παραθετω δυο φωτογραφιες απο τα μηνυματα που μου εστειλε(για να μην ειπωθει οτι τα αλλαξα εγω ή κατι τετοιο) αλλα και το δικο μου φυσικα...

Το πρωτο μηνυμα που εστειλα εγω:
http://i429.photobucket.com/albums/qq15/andreasf20c/3-1.jpg

Το πρωτο μηνυμα που ελαβα:
http://i429.photobucket.com/albums/qq15/andreasf20c/e7b5defe.jpg

Και το τελευταιο:
http://i429.photobucket.com/albums/qq15/andreasf20c/2-1.jpg

Το τι θα γινει το αφηνω σε εσας...ευχαριστω για τον χρονο σας...

deagiannhs
26-11-09, 20:07
εγω λεω να παρει πουλο!!!

koscar92
26-11-09, 20:14
να φυγει να παει αλλου...και εγω 17 ειμαι αλλα μακακιες δεν κανω (εχει υποθει οτι εμεις οι 15-16-17 χρονων ειμαστε πνυεματα αντιλογιας)

Homo Driftarious!!!
26-11-09, 20:17
Mα γιατι κανεις δεν διαβασε αυτη την καταραμενη παρενθεση ρε παιδες??

koscar92
26-11-09, 20:23
δεν καταλαβα τι θες να πεις...??? εχω διαβασει τα παντα και εχω πληρη γνωση του τι γραφεις...δεν θελω να γινω nismo σε περιπτωση που πηρες κατι στραβα

Homo Driftarious!!!
26-11-09, 20:28
δεν καταλαβα τι θες να πεις...??? εχω διαβασει τα παντα και εχω πληρη γνωση του τι γραφεις...δεν θελω να γινω nismo σε περιπτωση που πηρες κατι στραβα
Οχι ρε...για τον τσανακα δεν μιλαγες που ειχε πει σε ενα αλλο ποστ να μην πεταγομαστε σαν τις πορδες τα 15-16-17χρονα(και το πηρατε ολοι μα ολοι οχι απλα στραβα...θεοστραβα:p)?

seliniotis_sr
26-11-09, 20:31
ΔΕν τον ξέρω ουτε έχω σχολιάσει τπτ που έχιε πει ο Νισμο αλλά είναι πολύ σπ@σ@ρχίδι και ότι και αν πεί είναι μ@λ@κία......αλλά δεν μπορώ να πώ εγώ τι μπορεί να γίνει......ας το δούνε οι διαχιρηστές καλύτερα....

ASCONA_MAN
26-11-09, 20:31
Το παιδί δεν το ξέρω!!!! αλλά οι απαντίσεις του δεν αρμόζουν στην ηλικία του (και εγώ 17 είμαι μη νομίζετε) αλλά ποτέ δεν θα απάνταγα έτσι στον καθένα!!!!!!!!!!!!!!!!!! τώρα ας απφασίσουν ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ!!!! και οταν λεω μεγάλοι ενοώ οι ΜΕΓΑΛΟΙ όχι οι μικροί-μεγαλοι :P (κατάλαβες εσύ :lol: :p :p :p )

koscar92
26-11-09, 20:36
δεν το πηρα καθολου στραβα απο τη στιγμη που δεν ανηκω σε αυτους που το παιζουν εξυπνοι.. απλα καποιοι ειναι πραγματικα σπασ@@δες

Petros AE86
26-11-09, 21:58
ας περιμενουμε και την απαντηση του νισμο...τι εχει να πει για ολα αυτα :)

el grego
26-11-09, 22:07
παιδια εγω τα εχω παρει καβαλο πηρα τον σταθη τηλ οταν μας ενοχλησε πρωτη φορα και μου οτι θα τον ξιλωσει αν μιλουσαμε απο τηλεφωνο θα του εξηγουσα ορισμενα πραγματα:twisted::twisted::twisted::twisted: γιατι εμεις με μικρη ηλικια προσπαθουμε να ημαστε σωστοι και αυτος μας χαλαει τη γενικη εικονα :evil::evil::evil::evil::evil:

DIAMANTOPOULOS
26-11-09, 22:33
βρε μηπως σε γουσταρει και στο φερνει γυρω γυρω??? :lol::lol:

SST
26-11-09, 22:46
ηλια καλη φαση να πεις το σκηνικο με τον νισμο αλλα δεν μ αρεσει κ αυτο που γινεται τωρα. λαικο δικαστηριο : κρεμαλα η καψιμο. καλο θα ειναι να τα στειλεις κ μια στους αντμινιστρατορες και να επιληφθουν του θεματος.

αντε και καλα μπανια νισμο!!!

Labros
26-11-09, 23:01
το θεμα το χω υποψην, απλα περιμενα λιγο μπας και στρωσει καθοτιν δεν ειναι ο μονος πιτσιρικας εδω μεσα που αυνανιζεται ουτε ο τελευταιος σιγουρα... εδω αλλα μεγαλα παιδια καιι...και γω μεσα βεβαιως, βεβαιως

anyway +1 στον Στεφ και με την επομενη σπαμοατακα καθως βλεπω εχει εξαντλησει υπομονη μελων και admin βλεπουμε...Ληξης παρακαλω

koscar92
26-11-09, 23:32
ο νισμο μαλλον την εκανε δια της πλαγιου οδου...15-16-17αρηδες ενωμενοι ποτε ητημενοι (και λοιπα μελη)

ASCONA_MAN
26-11-09, 23:44
καθοτιν δεν ειναι ο μονος πιτσιρικας εδω μεσα που αυνανιζεται ουτε ο τελευταιος σιγουρα... εδω αλλα μεγαλα παιδια καιι...και γω μεσα βεβαιως, βεβαιως

Πολλές φορές όμως πορώ να πώ οτι φτέει ο τρόπος που λέμε κάποια πράγματα!! συν το ότι ο γραπτώς λόγος δυσκολεύει το όλο αυτό θέμα!!!! :wink::wink:

koscar92
26-11-09, 23:55
Πολλές φορές όμως πορώ να πώ οτι φτέει ο τρόπος που λέμε κάποια πράγματα!! συν το ότι ο γραπτώς λόγος δυσκολεύει το όλο αυτό θέμα!!!! :wink::wink:

μπορει να συμβει αυτο 1 αντε 2 αντε 3 φορες..αλλα 23 μου φαινεται καπως...

ma-nos e30
27-11-09, 00:10
συμφωνω με τον HOMO και εμενα μου εστειλε ενα τετια πμ...

Fan1s99_E21
27-11-09, 00:40
καλησπερα σας , κυριοι εγω ειμαι της αποψης το παιδακι να παει σπιτι του κ ν μν μας ξαναενοχλησει γραφοντας τον οι διαχειρηστες, υπαρχουν καποια τυπικα η ατυπα ορια, θεωρω οτι τα εχει παραβιασει απο πολυ καιρο πριν, κ εγω ειμαι 17 χρονων ,αλλα τ παιδακι κατανταει εριστικο μ τισ πραξεισ του ... σας ευχαριστω

koscar92
27-11-09, 00:52
καλησπερα σας , κυριοι εγω ειμαι της αποψης το παιδακι να παει σπιτι του κ ν μν μας ξαναενοχλησει γραφοντας τον οι διαχειρηστες, υπαρχουν καποια τυπικα η ατυπα ορια, θεωρω οτι τα εχει παραβιασει απο πολυ καιρο πριν, κ εγω ειμαι 17 χρονων ,αλλα τ παιδακι κατανταει εριστικο μ τισ πραξεισ του ... σας ευχαριστω

+1!!!

bimmer86
27-11-09, 00:52
το θεμα το χω υποψην, απλα περιμενα λιγο μπας και στρωσει καθοτιν δεν ειναι ο μονος πιτσιρικας εδω μεσα που αυνανιζεται ουτε ο τελευταιος σιγουρα... εδω αλλα μεγαλα παιδια καιι...και γω μεσα βεβαιως, βεβαιως

anyway +1 στον Στεφ και με την επομενη σπαμοατακα καθως βλεπω εχει εξαντλησει υπομονη μελων και admin βλεπουμε...Ληξης παρακαλω

Τωρα που ετοιμαζω τετραπλοεγγραφη να δεις τι εχει να γινει.. :lol::lol::lol:

andreasf20c
27-11-09, 01:36
ηλια καλη φαση να πεις το σκηνικο με τον νισμο αλλα δεν μ αρεσει κ αυτο που γινεται τωρα. λαικο δικαστηριο : κρεμαλα η καψιμο. καλο θα ειναι να τα στειλεις κ μια στους αντμινιστρατορες και να επιληφθουν του θεματος.

+1 σε ολα...
Συμφωνω απολυτα σε οσα ειπες...

Homo Driftarious!!!
27-11-09, 14:48

Στεφανε εχεις ΑΠΟΛΥΤΟ δικιο...το θεμα ομως ειναι πως οι admins ειχαν ενημερωθει για το σκηνικο, του εδωσαν μια ευκαιρια ακομα(πραγμα πολυ σωστο εκ μερους τους), αλλα το παιδι αυτο συνεχισε να ενοχλει κοσμο και ακομα πιο εντονα! Το τοπικ αυτο ηταν μια εκρηξη...ειλικρινα ρε παιδια δεν αντεχα αλλο...ή που θα του εστελνα πμ με ολα τα βρισιδια που εχουν δημιουργηθει απο την εποχη του χαλκου μεχρι σημερα ή που θα εφτιαχνα αυτο το τοπικ...θεωρησα πιο σωστο το τοπικ...ευχαριστω που ασχοληθηκατε παντως ρε παιδια και συγνωμη για την ταλαιπωρια(και ευχαριστω και τους admins επιληφθηκαν του θεματος)...

Ladouras
27-11-09, 14:55
Προτείνω κλείδωμα......
Οτι ηταν να γίνει έγινε...
Ας μην το κουράσουμε άλλο

nismo94
27-11-09, 16:10
ego ena tha po.den bika edo mesa gia na tsakotho na briso h na enoxliso kanenan. skeftika na grafto gia na leo thn apopsi moy kai na matho kai kapoia pragmata parapano gia auto to thaumasio spor kai to autokinhto genikotera giati sigoura edo pera oloi kati kseroume kai mporoyme na mathoumai o enas apo ton allon. an thimamai kala to olo thema ksekinhse otan eipa thn gnomh mou ton agona tou sabbatou ston teliko tou DCG. oloi phgan na me gdaroun zontano. aloi brizane aloi koroideuane kai alla tetia. meta apo auto otidipote kai na egrafa se opoiodipote thema peftane oloi pano moy. den eimai apo tous tipous pou tous ftinoune sth mapa kai lene kai euxaristo. etsi apadousa me paromoio tropo. katalabaino oti oloi eiste palioi edo kai gnorizeste kai allilostirizeste. ok to dexomai.
ego prospathousa na to kleiso apo thn arxi auto to thema alla panta kapoioi to sinexizane.
thelete na fugo? tha fugo. den xreiazomai oute ''bratsakia'' gia ban, opos lete kai eseis, oute tipota. an oi diaxeiristes theloun na fugo steilte mou ena pm kai den tha me ksanadeite.

telos. kai elpizo to thema na liksei edo giati kourastika.

Labros
27-11-09, 16:20
το οτι ειναι γραμενο στα Αγγλικα το παραβλεπω τελευταια φορα λογω εν βρασμο...
οπως ειπα και ποιο πανω ΛΗΞΗΣ...
το θεματακι παει σουμπιτο στο ταλαιπωρημενο πλυν τιμιο και αγαπητο section σαπαααμ.

johnD
27-11-09, 16:23
κανε ενα κοπο και γραψτα στα Ελληνικα...
οπως ειπα και ποιο πανω ΛΗΞΗΣ...
το θεματακι παει σουμπιτο στο ταλαιπωρημενο πλυν τιμιο και αγαπητο section σαπαααμ.

NISMO94 εγώ ένα θα πω.δεν μπήκα εδώ μέσα για να τσακωθώ να βρίσω η να ενοχλήσω κανέναν. σκέφτηκα να γραφτό για να λέω την άποψη μου και να μάθω και κάποια πράγματα παραπάνω για αυτό το θαυμάσιο σπορ και το αυτοκίνητο γενικότερα γιατί σίγουρα εδώ πέρα όλοι κάτι ξέρουμε και μπορούμε να μάθουμε ο ένας από τον άλλον. αν θυμάμαι καλά το όλο θέμα ξεκίνησε όταν είπα την γνώμη μου τον αγώνα του σαββάτου στον τελικό του DCG. όλοι πήγαν να με γδάρουν ζωντανό. άλλοι βρίζανε άλλοι κοροϊδεύανε και αλλα τέτοια. μετά από αυτό οτιδήποτε και να έγγραφα σε οποιοδήποτε θέμα πέφτανε όλοι πάνω μου. δεν είμαι από τους τύπους που τους φτύνουνε στη μάπα και λένε και ευχάριστο. έτσι απαντούσα με παρόμοιο τρόπο. καταλαβαίνω ότι όλοι είστε παλιοί εδώ και γνωρίζεστε και "αλλιλοστιριζεστε". ok το δέχομαι.
εγώ προσπαθούσα να το κλείσω από την αρχή αυτό το θέμα αλλα πάντα κάποιοι το συνεχίζανε.
θέλετε να φύγω? θα φύγω. δεν χρειάζομαι ούτε ''μπρατσάκια' για ban, όπως λέτε και εσείς, ούτε τίποτα. αν οι διαχειριστές θέλουν να φύγω στείλτε μου ένα pm και δεν θα με ξαναδείτε.

τέλος. και ελπίζω το θέμα να λήξει εδώ γιατί κουράστηκα.

by johnD

by greek to greeklish converter
no more greeklish to me!!

nismo94
27-11-09, 16:26
και homo αυτο που δειχνεισ ειναι το πμ που εστειλεσ. εγο απαντησα στο ποστ που εκανεσ. ξερεισ εσυ. και σορυ για το greeklish πιο πανο. ξεχαστηκα τελιοσ.

nismo94
27-11-09, 16:27
ευχαριστω jonhD. τωρα ετοιμαζομουν να το κανω εγω.

johnD
27-11-09, 16:32
και homo αυτο που δειχνεισ ειναι το πμ που εστειλεσ. εγο απαντησα στο ποστ που εκανεσ. ξερεισ εσυ. και σορυ για το greeklish πιο πανο. ξεχαστηκα τελιοσ.

σορρυ που ανακατευομαι απο όλους..

αλλα αφού ο άλλος έκανε παράθεση απο πμ που του στειλες.. πως λες εσυ το αντίθετο??:confused:

Labros
27-11-09, 16:33
ρεεεε ληξης λεμεεεεε

και επι τη ευκαιρια για να πεσουν και λιγο οι τονοι .....
http://www.youtube.com/watch?v=OFyf67-xXpc

το νου σας ΡΡΡΕμαλια χααχχχααα θα λειψω κανα μηνα και θα αναλαβει ο Hercules να πουμε...και ξερεται τι κακιασμενη ειναι:lol::lol::lol::lol::lol:....

johnD
27-11-09, 16:34
ρεεεε ληξης λεμεεεεε

το νου σας ΡΡΡΕμαλια χααχχχααα θα λειψω κανα μηνα και θα αναλαβει ο Hercules να πουμε...και ξερεται τι κακιασμενη ειναι:lol::lol::lol::lol::lol:....

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

τρομερο το βιδεο μηνυμα..

nismo94
27-11-09, 16:36
σορρυ που ανακατευομαι απο όλους..

αλλα αφού ο άλλος έκανε παράθεση απο πμ που του στειλες.. πως λες εσυ εσυ το αντίθετο??:confused:

εγω λεο οτι αντι να του(homo) απαντισο με ποστ του εστιλα πμ. αν αυτο λεσ

Stathis WOT
27-11-09, 16:41
ήμαρτον Λάμπρο...

Labros
27-11-09, 16:50
ρε δε σε σωνουν ουτε 100 πατερημα ....ετοιμασου το 10 να προταγωνιστησεις στην επικη ταινια ''Θεεε μου, τι δωρο ηταν'αυτο''

nismo94
27-11-09, 16:52
...

εσυ εισαι το λεγομενο ''buldok''?

Labros
27-11-09, 16:53
ρε το nismo πως τα λεει:lol::lol:........

nismo94
27-11-09, 16:58
σορρυ λαθοσ. δημητρη νομιζω τον λενε το μπουλντοκ. εσυ εισαι ο σταθησ παπαργυροπουλοσ?

turbanthropos
27-11-09, 17:58
Όχι,είναι ο Μήτσος ο Μπουλντόγκης και είναι δρίφτερ

http://www.lazyrevolution.com/uploaded_images/Franklin%20driving%204-727923.jpg

panagiotis_st
27-11-09, 18:39
ρεεεε ληξης λεμεεεεε

χαχαχαχαχαχαχα

SST
27-11-09, 21:16
ρεεεε ληξης λεμεεεεε

χεστηκα!!!:oops::oops::oops:

Takis
27-11-09, 22:31
ρε τον φουστη τον Λαμπροοοοο...
αμα εχει οφ σιζον να ουμ....
ραβει του παλουκαρ.....
:lol::lol::lol::lol:

el grego
27-11-09, 23:28
ρεεεε ληξης λεμεεεεε

το βιντεο εχει ειδη μπει στα αγαπημενα μου:wink::wink::wink::wink::wink::wink::lol::lol::lol::lol:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΛΑΔΑΣ
27-11-09, 23:59
ρε τον λαμπρο τον καλλιτεχνη!!!!!!!!!!χαχαααα

Homo Driftarious!!!
28-11-09, 00:04
Nismo γι'αυτο τα εβγαλα φωτο, για να μην λες τα δικα σου :D
Τεσπα ας ληξει εδω...δεν χρειαζεται πιστευω περαιτερω συζητηση...

nmwisima
28-11-09, 10:07
Bullbog, όχι Μπουλτόκ.

theo
28-11-09, 11:50
καλημερα και απο μενα δν καταλαβα και πολυ αν το λυξατε το 8εμα αλλα χωρις να εχω κατι προσοπικο με τον νισμο ειναι λιγο περιεργο ατομο (ειχα βαλει αγγελια κατι λαστιχα πολυ φτηνα και μπηκε κ ειπε τα δικα του )του ειδουσ δν μπορει να ναι τοσο φ8ηνα κατι βρομαει ......τεσπα δν ειμαι περιεργο ατομο γιαυτο κ δν εδωσα σημασια αλλα αφου ειδα οτι τλκ καποιο 8εμα εχει το (παιδακι)ειπα να το πω τεσπα απλα πρεπει να του μα8ει καποιος οτι εδω μεσα αφου 8ελει να συνομιλει μαζι με μεγαλυτερα ατομα να φερετε και αναλογα (οχι οτι με προσβαλει η βριζει εμενα τουλαχιστον αλλα σκεπσου την λιγο πριν την πεταξεις δν λεω μια παρεα ειμαστε και 8α κανουμε και πλακες κ τα παντα....)αλλα αν συνεχισεις ετσι μια ζωη 15χρονο 8α σαι λενε κ χερουμε ολοι οτι οταν ειμαστε πιτσιρικαδες 8ελουμε να μαστε μεγαλυτεροι τλκ παντα φιλικα στα λεω νισμο

Σέρμπης Κώστας
28-11-09, 22:37
περα βρεχει
παντως το βιντεο τα σπαει
χαχααχαχαχχαχαχχαα
κραααααααααααααααααααααχαχχαχααχχαχαχα

thodoras_RS4
29-11-09, 13:30
Η αλήθεια είναι ότι η συμπεριφορά του Nismo 94 είναι αδικιολόγητη και μη πρέπουσα για το forum...αγαπητέ κύριε Nismo, σ αυτό το forum είμαστε μαζεμένοι όλοι όσους μας ενώνει το ίδιο χόμπι, άθλημα, αρρώστια, θρησκεία κλπ κλπ, (όπως θέλετε πέστε το) το DRIFT. Ωραία? εδώ λοιπόν μέσα, όπως κι εσύ είπες, αλλα δεν ξέρω αν το πίστευες, μπαίνουμε για να μιλήσουμε περί της κ@υλας μας, για ν κάνουμε πλάκα (σε λογικα πάντα πλαίσια) και για να μάθουμε μερικά πράγματα...Τώρα όταν έρχεται ένας τύπος (δεν θα πώ 15 16 17 γιατι δεν υπάρχουν μόνο σ αυτήν την ηλικία τέτοιοι τύποι) και αρχίζει και κάνει τα δικά του και εγώ αυτό και τι λάστιχα είναι αυτα και τι έπαθε το διαφορικό χαλασε και το κολλήσατε κλπ...ενοχλεί του άλλους. Όπως είπαν και οι admins σου αξίζουν και μια και δυο ευκαιρίες, ΟΜΩΣ όταν σου ζητάει ο homo το mail σου για να κανονίσετε το θεματάκι που έχετε οι δυο σας...χωρίς να spamαρετε το forum, κι εσύ του στέλνεις κωλόχερα...ντάξει..τι να σου πω...σου αξίζει η διαγραφή...Συγνώμη που γίνομαι τόσο ωμός, όμως κυριε nismo...είναι εύκολο να κάθεσαι πίσω από ένα πλικτρολόγιο και να γράφεις βρισίδια...αν έχεις τόσο μίσος μέσα σου γιατι δεν κανονίζεις με τον homo να βρεθείτε και να τον κράξεις? Αντρίκια πράγματα! Τέλοσπάντων, για να κλείσω, οφείλω να πω ότι αυτός ο τρόπος δεν ήταν και ο καλύτερος για να διευθετηθεί το θέμα, όμως εφόσον έγινε (καλως η κακως) θα είναι και ένα σημείο παραδειγματισμού για όλους εμάς τους άλλους...αυτά τα ολίγα από μένα...

nismo94
29-11-09, 13:49
οποσ ξαναειπα το πμ με τα χερια δεν το εστιλα σαν απαντηση στο πμ που μου εστειλε για το μειλ μου. ηταν η απαντηση που με εβρισε σε ενα ποστ και μου ειπε να φυγω απο εδω ενω πριν δεν του ειχα μηλισει καν. για το θεμα με το διαφορικο, ηταν ενασ τροποσ να ρωτισω τι σημαινει ''κολημενο'' γιατι το εβλεπα συναιχεια και δεν το ειχα ξανακουσει. δεν νομιζο να εβρισα κανεναν η να προσβαλα καποιον με αυτο το ποστ. και εγω δεν εχω τιποτα με τον χομο. αν σταματησει να με βριζει ολα θα πανε καλα. αλλα τοσο καιρο δεν εχω ακουσει κανεναν σασ να λεει τιποτα για τα ποστ καποιον που εβριζαν επιδη δεν τουσ αρεσαν αυτα που εγραφα. οποσ ειπα και στο προηγουμενο ποστ καταλαβαινω να γνωριζεστε και να αλλιλοστηριζεστε ,αλλα συγνωμη, δεν βλεπω στωστο να γαματε και τουσ νεοτερουσ. οταν εβριζαν οι αλλοι τα περναγατε ετσι. οταν ομοσ με προσβαλανε αρκετα και απαντουσα τοτε με κραζατε. το εχω ξαναπει αν δεν θελετε καινουργιουσ πειτε το μου και φευγω αμεσωσ.

turbanthropos
29-11-09, 14:31
[...]αν δεν θελετε καινουργιουσ πειτε το μου και φευγω αμεσωσ.
Μην παραποιείς και παραφράζεις τα λεγόμενα των συμφορουμιτών.
Κανένας δεν είπε ότι δεν θέλουμε καινούρια μέλη-αν ίσχυε αυτό δε θα επιτρέπονταν η εγγραφή νέων μελών:wink:

Αυτό που πρέπει να κάνεις-μιας και είσαι μικρός ακόμα,είναι να ακούς.
Δεν μπορείς να λες-"έχω γνώμη"....τι γνώμη να έχεις στα 15 σου και το λες και το ξαναλές,όταν σε διαβάζουν μερικοί από τους καλύτερους μηχανικούς και ντρίφτερς στην Ελλάδα;

Στην αρχαία Αθήνα,αν δεν συμπλήρωνες το 25ο έτος της ηλικίας σου,δεν σου επιτρεπόταν να πάρεις δημόσια το λόγο.
Σου επιτρέπονταν όμως να ακούς!

Ελπίζω να είσαι αρκετά ώριμος να κατάλαβες τι θέλω να πω με το τελευταίο:wink:

thodoras_RS4
29-11-09, 14:33
Κανένας δεν είπε ότι δεν θέλουμε καινούρια μέλη-αν ίσχυε αυτό δε θα επιτρέπονταν η εγγραφή νέων μελών:wink:

Δεν μπορείς να λες-"έχω γνώμη"....τι γνώμη να έχεις στα 15 σου και το λες και το ξαναλές,όταν σε διαβάζουν μερικοί από τους καλύτερους μηχανικούς και ντρίφτερς στην Ελλάδα;

Στην αρχαία Αθήνα,αν δεν συμπλήρωνες το 25ο έτος της ηλικίας σου,δεν σου επιτρεπόταν να πάρεις δημόσια το λόγο.

+1111111111111

Σέρμπης Κώστας
29-11-09, 14:43
ρε φιλαρακι νισμο...ποιοι γνωριζονται μεταξυ τους τι λες?εγω απο εδω μεσα εναν ξερω που ειναι απο τα μερη μου,και απο δω μεσα το γνωρισα!υπηρχε περιπτωση ενα φορουμ με τετοια απηχηση και πλατος σε ολη την ελλαδα με διαφημισεις και χορηγιες σε παααααρα πολλα events να ειναι "κλειστο" σε νεα μελη και να θελει μονο τους παλιους?τι νοημα θα ειχε?
ειχα κανει και γω μαλακιες σε φορουμ,οχι εδω,αλλα ρε φιλε το καταλαβα ζητησα συγνωμη μιλησα και δημοσιως και με πμ με τα μελη που δημιουργηθηκε το ολο θεμα και εληξε εκει!ολα καλα και ολα ωραια!τοσο δυσκολο σου ειναι να αναγνωριζεις οτι εκανες καποιο λαθος?

nismo94
29-11-09, 14:43

μπορει να κανω και λαθοσ η δικια μου λογικη ομοσ λεει οτι ο καθενασ μπορει να πει την γνωμη του και αυτα που πιστευει και δεν εχι καμια σχεση για το αν ξερει τα παντα η δεν ξερει τιποτα. +111111111111 σε αυτο που ειπεσ οτι ειμαι μικροσ. και το λεω και απο μονοσ μου. το αυτοκηνιτο ειναι ενα τοσο μεγαλο θεμα που δεν ξερω σχεδον τιποτα για αυτο. και ξερω οτι ποτε δεν θα μαθω τα παντα για αυτο. οσο μεγαλωνω μεχρι να παθανω θα μαθαινο καιρουρφια πραγματα πανω σε αυτο. αυτο που θελω να καταλυξω ειναι οτι πανω στην γνωμη μου οι καλυτεροι μηχανικοι και δριφτερσ πρεπει να με διορθωνουν και οχι να βριζουν. πιστευεισ οτι εχω αδικο?

nismo94
29-11-09, 14:48
ρε φιλαρακι νισμο...ποιοι γνωριζονται μεταξυ τους τι λες?εγω απο εδω μεσα εναν ξερω που ειναι απο τα μερη μου,και απο δω μεσα το γνωρισα!υπηρχε περιπτωση ενα φορουμ με τετοια απηχηση και πλατος σε ολη την ελλαδα με διαφημισεις και χορηγιες σε παααααρα πολλα events να ειναι "κλειστο" σε νεα μελη και να θελει μονο τους παλιους?τι νοημα θα ειχε?
ειχα κανει και γω μαλακιες σε φορουμ,οχι εδω,αλλα ρε φιλε το καταλαβα ζητησα συγνωμη μιλησα και δημοσιως και με πμ με τα μελη που δημιουργηθηκε το ολο θεμα και εληξε εκει!ολα καλα και ολα ωραια!τοσο δυσκολο σου ειναι να αναγνωριζεις οτι εκανες καποιο λαθος?

δεν εχω κανενα προβλημα να αναγνωρισω το λαθοσ μου απο την στιγμη που το εχω σκεφτει και το εχω καταλαβει. αλλα δεν ειμουν εγω ο μονοσ που εκανε λαθοσ. νομιζεισ?

johnD
29-11-09, 16:07
καποια πράματα απο μένα.. ειμαστε εδω μεσα καμια 10αρια 15-16-17 ενεργα μέλη εδω μέσα.. και ενας 13.. αντε να μην του χαλάσω χατιρι.. δεν σου πε κανεις να φυγεις ούτε να κατσεις.. οπως εχουν πει καποιοι αντμιως και γω θυμαμαι το λάμπρο" (οποιος ήρθε για να κάτσει.. ΘΑ κάτσει..) τώρα όλοι έχουμε κάνει λάθη αλλα προσοχή στα βρισίδια.. πρώτα πρώτα δεν ειναι ωραίο να "ακουγονται" τετοια πράματα απο νεό παιδι.. τελος απο μενα..

υ.γ. "μαζεψε" το πως γραφεισ.. χωρις να θέλω να σε προσβάλλω.. (νοηματικα, συντακτικά, γραμματικά και greeklish.. ) bb

Homo Driftarious!!!
29-11-09, 17:13
οποσ ξαναειπα το πμ με τα χερια δεν το εστιλα σαν απαντηση στο πμ που μου εστειλε για το μειλ μου. ηταν η απαντηση που με εβρισε σε ενα ποστ και μου ειπε να φυγω απο εδω ενω πριν δεν του ειχα μηλισει καν. για το θεμα με το διαφορικο, ηταν ενασ τροποσ να ρωτισω τι σημαινει ''κολημενο'' γιατι το εβλεπα συναιχεια και δεν το ειχα ξανακουσει. δεν νομιζο να εβρισα κανεναν η να προσβαλα καποιον με αυτο το ποστ. και εγω δεν εχω τιποτα με τον χομο. αν σταματησει να με βριζει ολα θα πανε καλα. αλλα τοσο καιρο δεν εχω ακουσει κανεναν σασ να λεει τιποτα για τα ποστ καποιον που εβριζαν επιδη δεν τουσ αρεσαν αυτα που εγραφα. οποσ ειπα και στο προηγουμενο ποστ καταλαβαινω να γνωριζεστε και να αλλιλοστηριζεστε ,αλλα συγνωμη, δεν βλεπω στωστο να γαματε και τουσ νεοτερουσ. οταν εβριζαν οι αλλοι τα περναγατε ετσι. οταν ομοσ με προσβαλανε αρκετα και απαντουσα τοτε με κραζατε. το εχω ξαναπει αν δεν θελετε καινουργιουσ πειτε το μου και φευγω αμεσωσ.
Περιμενω λινκς(η τελοσπαντων αποδειξεις) για αυτα που ειπες!!!!:evil: Οχι να λεμε οτι να'ναι...αιντε!

el grego
29-11-09, 17:27
Περιμενω λινκς(η τελοσπαντων αποδειξεις) για αυτα που ειπες!!!!:evil: Οχι να λεμε οτι να'ναι...αιντε!

homo μην εκνευριζεσαι αφου βλεπεις ο εγκεφαλος του δεν επικοινωνει με τα χερια του.:evil::evil:ειπαμε οτι το θεμα ελειξε και αυτος το συνεχιζει κολληματα , βιτσια τι περιμενεις:wink::wink::wink:

nismo94
29-11-09, 19:05

***ρε μαλακα(με ολη την σημασια της λεξεως!) nismo94 πηγαινε παιξε πουθενα αλλου ρε παιδι μου! βλεπεις οτι εχεις καταντησει τοσο κουραστικος που δεν αντεχεται πλεον η κατασταση...***

http://www.driftclub.gr/driforum/showthread.php?t=5088&page=2

και στην προιγουμενη σελιδα ο κυριοσ ma-nos e30.

nismo94
29-11-09, 19:06
homo μην εκνευριζεσαι αφου βλεπεις ο εγκεφαλος του δεν επικοινωνει με τα χερια του.:evil::evil:ειπαμε οτι το θεμα ελειξε και αυτος το συνεχιζει κολληματα , βιτσια τι περιμενεις:wink::wink::wink:

ψιλε αυτην την στιγμη εσυ εισαι αυτοσ που το συνεχιζει.

andreasf20c
29-11-09, 21:40
Η ανωριμοτητα σε ολο της το μεγαλειο...
Συνεχισε ετσι μικρε...
Βλεπεις σε συμβουλευουν τοσα ατομα πιο εμπειρα απο εσενα και εσυ συνεχιζεις...

el grego
29-11-09, 23:54
ψιλε αυτην την στιγμη εσυ εισαι αυτοσ που το συνεχιζει.

φιλαρακι εγω το ειπα για να κανουμε χαβαλε και εσυ τσιμπησες το δολομα μην τσιμπας χαλαρωσε εδω μεσα ολοι κανουμε πλακες για να περναμε καλα απλα εσυ τις δινεις αλλο νοημα και τις οδηγεις σε τσακομους χαλαρωσε λιγακι σπαμ ειναι οχι πεδιο μαχης:wink:

ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΟΝΤΗΣ
30-11-09, 08:15
Λοιπον μαγκες μου φαινεται παραγινε το κακο! Για ηρεμηστε λιγο ολοι σας γιατι οπως χιλιααααααααααδες αλλες φορες εχουμε ξαναπει εχουμε και δουλειες! Δεν μπορουμε να κανουμε τους χωροφυλακες μια ζωη! Φιλε Nismo κουλαρε λιγακι και αν καποιος σε βριζει πες το μου εμενα! Το ιδιο ισχυει για ολους! Οποιος σας βρισει - θιξει - προσβαλει ή οτιδηποτε αλλο , μου στελνετε πμ και δεν το κανουμε λαικο δικαστηριο εδω μεσα! Αντε γιατι ως εδω! Μην ξαναδω βρισια η τσακωμο εδω μεσα! Εγινα κατανοητος? Καμια δικαιολογια η απαντηση σε αυτα που εγραψα και σε οποιον αρεσει! Εχουμε φτυσει αιμα για αυτο το φορουμ και το χετε κανει μπουρδελο!

nismo94
30-11-09, 15:39
λοιπον ζητω συγνωμη (σε ολο το φορουμ) που δημιουργηθηκε αυτο το θεμα. επιδη θελω να κλεισει εδω θα παρακαλεσω να κλειδωθει και οποιοσ θελει κατι να μου στειλει πμ. ελπιζω να ξεχαστει.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΟΝΤΗΣ
30-11-09, 18:26
H συγνωμη μου αρκει εμενα αλλα περιμενω και απο τους υπολοιπους που αναμειχθηκαν και νιωθουν οτι κατα καποιο τροπο βαλανε και αυτοι το χερακι τους να γινει το φορουμ αμερικαν μπαρ! Το τοπικ δεν θα κλειδωθει γιατι δεν υπαρχει λογος! Καλη συνεχεια!

ASCONA_MAN
01-12-09, 13:00

:lol::lol::stupid::stupid::stupid::desert::death::dots:

έλιωσα λέμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε :stupid::stupid::stupid:

johnD
01-12-09, 14:37
:lol::lol::stupid::stupid::stupid::desert::death::dots:

έλιωσα λέμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε :stupid::stupid::stupid:

εεεε.. βαλε κανα εμοτικον ρε.. δεν μπορουμε να καταλάβουμε αν το λές σοβαρα η αστεία..

αρε πανούλη.. χαχαχαχαχα

rellasmar
26-01-10, 23:24
παρεπιπτοντος τα προσοπακια ποσ μπενουν???

Petros AE86
26-01-10, 23:46
παρεπιπτοντος τα προσοπακια ποσ μπενουν???

ακριβως κατω απο το τελευταιο ποστ στο αριστερο μερος λεει add reply.πατας εκει και μετα στα δεξια εχει emoticons για να διαλεξεις..

rellasmar
27-01-10, 00:39
ευχαριστω...