PDA

Επιστροφή στο Forum : οι SXS στις 22 Νοεμβριου στο Νεο Ρυσιο

dimitris1818
15-11-09, 16:05
οπως καταλαβενετε οι SXS θα δωσουν το θεαμα και παλι στην πιστα drive park στο νεο ρυσιο θεσσαλονικης....μηχανες και αυτοκινητα θα κανουν αγνωριστα πραγματα!!

την κυριακη στις 11 το πρωι (22/11/09) στην drive park το show θα ειναι ετοιμο για εκινηση.επισης τα εσοδα θαδιατεθουν σε φιλανθρωπικες διοργανωσεις.ας βοηθησουμε ολοι μαζι τον κοσμο, να χαρουν τουλαχιστον και αυτοι τα χριστουγεννα τουσ

BE THERE!

dimitris1818
22-11-09, 20:20
σημερα ηταν τελεια...drift,μηχανες,αυτοκινητα και μηχανες σε δυο ροδες,καπνοι και χρωμα(?)...ο cookies εβαλα λαστιχα kumho στο Ε30 απο αριστερα εβγαζαν ασπρο καπνο και απο δεξια κοκκινο...ο cocos με το Ε28 στις δυο ροδες και απο πισω ο cookies burnoutιαζε με χρωμα..ο καββαδιας μαμησε το σασμαν του απο τον πρωτο γυρο που μπηκε..ο σαραφης και ο σταθης κανανε D1 περασματα κανονικα(καπνα,προφυλακτιρας με πορτα)..ο γιοργος το πηγενε φοβερα και να φανταστειτε ηταν η πρωτη φορα που το ετρεχε στο ρυσιο..ολο τελεια..εγω την εβγαλα με τον γαμπρο σιδηροπουλο, τον ακη τον ασμανιδη(το silvia το S14 το πρασινο με τους greddy τους χορηγους) και φυσικα τον τρελο γαλατα...αυτα οσοι δεν ηρθαν νομιζω πως εχασαν...

el grego
22-11-09, 20:53
σημερα ηταν τελεια...drift,μηχανες,αυτοκινητα και μηχανες σε δυο ροδες,καπνοι και χρωμα(?)...ο cookies εβαλα λαστιχα kumho στο Ε30 απο αριστερα εβγαζαν ασπρο καπνο και απο δεξια κοκκινο...ο cocos με το Ε28 στις δυο ροδες και απο πισω ο cookies burnoutιαζε με χρωμα..ο καββαδιας μαμησε το σασμαν του απο τον πρωτο γυρο που μπηκε..ο σαραφης και ο σταθης κανανε D1 περασματα κανονικα(καπνα,προφυλακτιρας με πορτα)..ο γιοργος το πηγενε φοβερα και να φανταστειτε ηταν η πρωτη φορα που το ετρεχε στο ρυσιο..ολο τελεια..εγω την εβγαλα με τον γαμπρο σιδηροπουλο, τον ακη τον ασμανιδη(το silvia το S14 το πρασινο με τους greddy τους χορηγους) και φυσικα τον τρελο γαλατα...αυτα οσοι δεν ηρθαν νομιζω πως εχασαν...

γαμω το φελεκι μου γαμω εγραφα αλγεβρα 9 με 12 τιποτα δεν μπορεσα να κανω τιποτα :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil: δεν ηρθα και ειμαι σαν κλαμενο μυδι ξεροντας εξαρχης τι εχασα:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::cry::cry::cry:

dimitris1818
22-11-09, 21:02
γαμω το φελεκι μου γαμω εγραφα αλγεβρα 9 με 12 τιποτα δεν μπορεσα να κανω τιποτα :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil: δεν ηρθα και ειμαι σαν κλαμενο μυδι ξεροντας εξαρχης τι εχασα:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::cry::cry::cry:

τραβιξε ο σταβρος βιντεο..θα χορτασεις με τα πλανα του οπως παντα..ketner ketner:clap::clap::clap::clap:

el grego
22-11-09, 21:22
τραβιξε ο σταβρος βιντεο..θα χορτασεις με τα πλανα του οπως παντα..ketner ketner:clap::clap::clap::clap:
thanks :wink::wink: σταυρο γρηγορααααααααααααααααααα:lol::lol:

dimitris1818
22-11-09, 22:12
σταυρος*πανω στη βιασηνη..

Petros AE86
23-11-09, 00:07
βιασυνη*πανω στη βιασηνη...:lol:

dimitris1818
23-11-09, 18:01
παλι πανω στη βιασΗΝΗ ρε συ:lol::lol:

ειπαμε ενταξει κατι ξερουμε....(ενας θεος ξερει διλαδι τι ξερουμε)....

βιασυνη λοιπον φιλε μου elgreco

el grego
23-11-09, 18:15
παλι πανω στη βιασΗΝΗ ρε συ:lol::lol:

ειπαμε ενταξει κατι ξερουμε....(ενας θεος ξερει διλαδι τι ξερουμε)....

βιασυνη λοιπον φιλε μου elgreco

μαλλον τιποτα δεν ξερουμε δεν ξερω για το σχολειο παντος και οι δυο στο φορουμ ειμαστε τερμα ανορθογραφοι:lol::lol::lol::lol:

dimitris1818
23-11-09, 18:17
λες και κανουν τιποτα τα σχολεια..μονο παμε...τιποτα αλλο..οπως παμε ετσι γυρναμε...αχχ

el grego
23-11-09, 18:19
λες και κανουν τιποτα τα σχολεια..μονο παμε...τιποτα αλλο..οπως παμε ετσι γυρναμε...αχχ

οπως λεει ενας φιλος μου βοδια παμε μοσχαρια γυρναμε:lol::lol::lol:

Petros AE86
23-11-09, 18:23
συγχαρητηρια σε ολους οσους συμμετειχαν!
το σοου για οσους δεν ξερουν ηταν για φιλανθρωπικο σκοπο..

Stathis WOT
23-11-09, 23:27
http://vimeo.com/7763015
Ορίστε και το video του Σταύρου

el grego
24-11-09, 00:50
το βιντεο γαμαει τα λεει ολα ο δημητρης με το γυαλι ειναι τσαντα ροδα και κοπανα:lol::lol::wink::cool::cool:

andreas_e30!
24-11-09, 17:53
ρε παιδια εγω γιατιο δεν μπορω να δω τα βιντεο απο τ vimeo.com ενω μ ανοιγει τη σελιδα?

dimitris1818
24-11-09, 18:08
το βιντεο γαμαει τα λεει ολα ο δημητρης με το γυαλι ειναι τσαντα ροδα και κοπανα:lol::lol::wink::cool::cool:

προσεχε τι λες....:lol::lol:

el grego
24-11-09, 18:29
προσεχε τι λες....:lol::lol:

δεν κανω πλακα αν ερθεις αυριο και παν ολα καλα και ερθω και εγω θα φερω και τα δικα μου παντος περα απο το αστειο σου πανε γαντι:wink::wink:

el grego
24-11-09, 19:16
συγχαρητηρια σε ολους οσους συμμετειχαν!
το σοου για οσους δεν ξερουν ηταν για φιλανθρωπικο σκοπο..

τι σκοπο ??? για ποιους ηταν τα λεφτα??

BASILHS GRAMMENOS
24-11-09, 19:39
αχχχχχχχχχχχχχχχ.....................εγω ποτε θα μπω σε αμαξι μου λετε ?????????????????????????????"

δεν θέλω να πω βρησιδι.............τις μεταφορες μου μεσα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dimitris1818
24-11-09, 20:14
δεν κανω πλακα αν ερθεις αυριο και παν ολα καλα και ερθω και εγω θα φερω και τα δικα μου παντος περα απο το αστειο σου πανε γαντι:wink::wink:

που να ερθω\??τι θα φερεις?

el grego
24-11-09, 20:26
που να ερθω\??τι θα φερεις?

αυριο δεν εχει προπονηση ??λεω να παμε με τα γυαλια μας , αυτα να φερεις:D:D:D:D:D:D

dimitris1818
24-11-09, 20:50
αυριο δεν εχει προπονηση ??λεω να παμε με τα γυαλια μας , αυτα να φερεις:D:D:D:D:D:D

καθομαι και σ'ακουω κιολας...:lol::lol:..και εγω γουσταρω να ερθω..θα το δω..εσυ θα πας σιγουρα?χτυπα τηλεφωνο...

Petros AE86
24-11-09, 23:15
εκτος τοπικ...............:evil::evil::evil::evil:

andreasf20c
25-11-09, 01:33
Παιδες δεν ειναι το chat εδω...
μπερδευτηκατε μαλλον...:confused:

tsilibithras
25-11-09, 03:11
Λοιπόν ξανά εντός τόπικ γιατί θα αρχίσουμε να δαγκώνουμε με τον Πετράν!!!

Ετοίμασα κι εγώ ένα βίντεο από την Κυριακή... Σαν του Σταύρου δεν είναι, αλλά αν ήταν, του Σταύρου δε θα ήταν όπως είναι - fair enough, ε...!!! :lol::lol::lol: Γεια σου ρε Ketner!

Νάτο! http://www.youtube.com/watch?v=1XaxcZB_w08&fmt=18

Καλή θέαση του έβριμπάντι!

Labros
25-11-09, 12:30
αιματερο βιντ.....ευγε

andreas_e30!
25-11-09, 14:47
ρε παιδια εγω γιατιο δεν μπορω να δω τα βιντεο απο τ vimeo.com ενω μ ανοιγει τη σελιδα?

κανεις δεν μπορει να βοηθησει?????

dimitris1818
25-11-09, 23:18
Παιδες δεν ειναι το chat εδω...
μπερδευτηκατε μαλλον...:confused:

ενταξει το καταλαβαμε δεν χρειαζεται να το λεει ο καθενας απο μια φορα:wink:

tsilibithras
27-11-09, 03:48
αιματερο βιντ.....ευγε
Θένξ!!! :)

Σαράφης Γιώργος
27-11-09, 12:19
Τρομερό βίντεο από το Σταύρο , μπράβο του !

Τα χρήματα ( 8.500 ευρώ ) συγκεντρώθηκαν για τον Κο Τουμπίδη , άνθρωπο του χώρου μας , οικογενειάρχη ( περιμένει και παιδί ) , ο οποίος είχε ένα πολύ σοβαρό ατύχημα με τη μηχανή του και τα ιατρικά του έξοδα είναι τεράστια καθημερινώς .
Ευχαριστούμε όσους βοήθησαν είτε διοργανωτικά , είτε με την παρουσία τους .

Οι πιτσιρικάδες καθήστε να μάθετε γράμματα , γιατί θα χτυπάτε το κεφάλι σας όταν μεγαλώσετε .

Σαράφης Γιώργος
27-11-09, 12:20
Θένξ!!! :)

Και του Τσίλι καλό είναι !
:p

dimitris1818
27-11-09, 17:37
Τρομερό βίντεο από το Σταύρο , μπράβο του !

Τα χρήματα ( 8.500 ευρώ ) συγκεντρώθηκαν για τον Κο Τουμπίδη , άνθρωπο του χώρου μας , οικογενειάρχη ( περιμένει και παιδί ) , ο οποίος είχε ένα πολύ σοβαρό ατύχημα με τη μηχανή του και τα ιατρικά του έξοδα είναι τεράστια καθημερινώς .
Ευχαριστούμε όσους βοήθησαν είτε διοργανωτικά , είτε με την παρουσία τους .

Οι πιτσιρικάδες καθήστε να μάθετε γράμματα , γιατί θα χτυπάτε το κεφάλι σας όταν μεγαλώσετε .

μπραβο και παλι για την κινηση..

ελα τωρα..:lol::lol:
καλα ειναι μορε ακομα..

tsilibithras
27-11-09, 18:05
:lol: :lol: :lol: