PDA

Επιστροφή στο Forum : Ασφαλές μέρος για εξάσκηση

BiggBilly
11-11-09, 22:40
Χαιρετώ την παρέα και καλώς με βρήκατε! :)
Πρώτο μου post στο forum οπότε θα προσπαθήσω να μη γίνω κουραστικός για τους "παλιούς" εδώ μέσα.
Μπορεί κάποιος να μου προτείνει περιοχές, κυρίως parking, που μπορώ να πηγαίνω με το κάρο για να βελτιώσω την οδήγηση μου με ασφάλεια.
Θα ήταν καλύτερα να μου στέλνατε σε pm της τοποθεσίες.
Thanks, and this wont be the last time you hear of me

seliniotis_sr
11-11-09, 22:51
Χαιρετώ την παρέα και καλώς με βρήκατε! :)
Πρώτο μου post στο forum οπότε θα προσπαθήσω να μη γίνω κουραστικός για τους "παλιούς" εδώ μέσα.
Μπορεί κάποιος να μου προτείνει περιοχές, κυρίως parking, που μπορώ να πηγαίνω με το κάρο για να βελτιώσω την οδήγηση μου με ασφάλεια.
Θα ήταν καλύτερα να μου στέλνατε σε pm της τοποθεσίες.
Thanks, and this wont be the last time you hear of me

Καλώς ήρθες..!!\Για πές για το κάρο σου τπτ....!Στην Αττική θές...;;Ανψάξεις στο φόρουμ έχει τέτοιες συζητήσεις...!!

BiggBilly
11-11-09, 22:59
Όντως υπάρχουν πολλές συζητήσεις πάνω στο θέμα αυτό αλλα όλο με υπονοούμενα μιλάτε :p
Απο Αθήνα είμαι. Ακούω κάτι Κορωπή, κάτι Μαραθώνα αλλά που ακριβώς? Πήγα μερικές φορές στο παλιο Ελληνικό Αερ. αλλα η τροχαία είναι πολύ κοντά...
Όσο για το αυτοκίνητο έχω ένα RX8 το οποίο θα μπει εντατική για να γίνει πιο ροπάτο :wink:

Petros AE86
11-11-09, 23:17
καλως ηρθες γειτονα!
την καλυτερη προπονηση και κοντα σε εσενα θα την κανεις στην πιστα στην αγια μαρινα....
στο κορωπι εχει μια πολυ γλυστερη αλανα να φανταστεις το αμαξι σου γυρναει και με 3η!!για να το βρεις αυτο το μερος πρεπει να πας με καποιον που ξερει...γιατι ειανι πανω στο βουνο και στριβεις σε διαφορα στενακια!

leonidas11b
12-11-09, 10:34
Σεσι στο ΚΟΡΩΠΙ είναι ότι καλύτερο για να μάθεις!
Αλλά για να το βρεις μόνος σου είναι πολύ δύσκολο έως ακατόρθωτο!!!:p
Στην Αγ.Μαρίνα δεν θα χωράει άνετα το ΡΧ8 και μπορεί να φοβάται,επίσης θα πάρει και το χειρόφρενο στο χέρι!

ΛΟΥΚΑΣ ΚΩΣΤΑΡΑΣ
12-11-09, 13:21
Καλως ηρθες και καλα ....ΓΡΑΨΗΜΑΤΑ.... :wink:γενικα!!!!

Αγ. Μαρινα καλητερα!Θα χωρεσει,εδω χωρεσε το δικο μου,του Λαρδη κλπ

sotiris
12-11-09, 21:14
καλως ηρθες γειτονα!
την καλυτερη προπονηση και κοντα σε εσενα θα την κανεις στην πιστα στην αγια μαρινα....
στο κορωπι εχει μια πολυ γλυστερη αλανα να φανταστεις το αμαξι σου γυρναει και με 3η!!για να το βρεις αυτο το μερος πρεπει να πας με καποιον που ξερει...γιατι ειανι πανω στο βουνο και στριβεις σε διαφορα στενακια!

εδω γυρνουσε το σταρλετακι με τριτη....τα παντα ολα!!!!

BiggBilly
13-11-09, 16:53
Τελικά πήγα χθες στην περιοχή του Μαραθώνα και βρήκα το πάρκιγκ. Μεγάλη άπλα που μπορείς να μαζεύψεις και μπόλικα χιλιόμετρα!
Λίγο μακρυά αλλα δεν πειράζει, κάναμε και βολτούλα.
Thanks guys!

sierracossie
13-11-09, 17:35
Straight lines are only there to take you to the next corner : --->εγραψες αδερφε!!!!!!

φιλαρακι καλως ηρθεσ....

BiggBilly
14-11-09, 00:06
Για σου ρε sierracossie Χιώτη!!!
Πόσο θα μου λείψει η διαδρομή Κατάβαση...

stelios(4_SALE)
17-11-09, 11:29
Για σου ρε sierracossie Χιώτη!!!
Πόσο θα μου λείψει η διαδρομή Κατάβαση...

Στον μαραθωνα ειναι οτι καλυτερο...! Ποσο μαλλον για σενα που εχεις κ Rx8 (εχω μα8ει οτι θελουν πολυ χωρο...:p) Ασε τις πιστες για τωρα! Βρες το κ μετα :wink:

RXjim
19-11-09, 16:12
Πολυ χωρο θες οσο ψαχνεσαι....γιατι τα θεωρητικα εβγα δεν κοστιζουν

spoumi
22-11-09, 19:04
Τελικά πήγα χθες στην περιοχή του Μαραθώνα και βρήκα το πάρκιγκ. Μεγάλη άπλα που μπορείς να μαζεύψεις και μπόλικα χιλιόμετρα!
Λίγο μακρυά αλλα δεν πειράζει, κάναμε και βολτούλα.
Thanks guys!

και η διαδρομή από Πεντέλη αλλά και η διαδρομή από λίμνη μαραθώνα είναι σκέτη απόλαυση και μόνο να πορωθείς μέχρι να φτάσεις μπορείς ;)
Ο χώρος που λέτε στον μαραθώνα έχει άπλετο χώρο αλλά η άσφαλτος κάτω είναι πολύ πολύ άγρια και μετά θες λάστιχα ή πας εκεί με 2η τετράδα :)

edit: επίσης πιστεύω ότι το Σέσι στο Κορωπί είναι το καλύτερο μέρος για να μάθει κάποιος το αμάξι του.Δεν χρειάζεσαι ούτε χέρια ούτε ιπποδυνάμεις ούτε τπτ.
Μαθαίνεις πώς αντιδρά το αμάξι στο χειρισμό σου και ανάλογα πράττεις ώστε όταν πάς κάπου αλλού να είσαι πιο προετοιμασμένος.Πολλές φορές άτομα κανονίζουν και πάνε παρέα ;) stay tuned

stelios(4_SALE)
24-11-09, 11:42
Πολυ πατιναζ! Δεν μα8αινεις ουτε τη μεγιστη δυνατη προσφυση που εχει το αμαξι σου κ επισης δεν αναπτυσεις χιλιομετρα! Ειναι για τον χαβαλε εκει (κατα τη γνωμη μου παντα)! Το καλυτερο ειναι Μαρα8ωνας κ μια 4αδα οπως ειπες! Πιστευω πως αν δε μα8εις το αμαξι να τρωει προσφυση με ταχυτητες ψιλομεγαλες, δν 8α βρεις το τιμονι του ευκολα... Μιας κ εχεις κ μιατα απ οτι βλεπω δες παρακατω τι εννοω... ;)

http://www.youtube.com/watch?v=ddc8dVUBL0I

Rozy_SS_Kp60
24-11-09, 12:38
μηπως μπορειτε να με κατατοπισετε πως παμε εκει που δειχνει κ το βιντεακι???

andreas_e30!
24-11-09, 17:05
μαραθωνος προς σχινια μολις δεις ενα βενζιναδικο aegean κανεις στ φαναρια δεξια και εφτασες!

sotiris
30-11-09, 10:38
μηπως μπορειτε να με κατατοπισετε πως παμε εκει που δειχνει κ το βιντεακι???

ψησου Στελαρα να παμε!!!!

spoumi
30-11-09, 11:28
Πολυ πατιναζ! Δεν μα8αινεις ουτε τη μεγιστη δυνατη προσφυση που εχει το αμαξι σου κ επισης δεν αναπτυσεις χιλιομετρα! Ειναι για τον χαβαλε εκει (κατα τη γνωμη μου παντα)! Το καλυτερο ειναι Μαρα8ωνας κ μια 4αδα οπως ειπες! Πιστευω πως αν δε μα8εις το αμαξι να τρωει προσφυση με ταχυτητες ψιλομεγαλες, δν 8α βρεις το τιμονι του ευκολα... Μιας κ εχεις κ μιατα απ οτι βλεπω δες παρακατω τι εννοω... ;)

http://www.youtube.com/watch?v=ddc8dVUBL0I

Στο σέσι μπορεί να μην μαθαίνεις αυτά που λες αλλά μαθαίνεις κάποια πράγματα από το αμάξι σου ώστε μετά να προχωρήσεις και να μάθεις περισσότερα.Δεν μαθαίνεις πότε σπάει το αμάξι ούτε τι χρειάζεται να κάνεις για να φύγει το αμάξι γιατί φεύγει πολύ εύκολα.Πέρα από αυτό όμως βλέπεις πώς μπορείς να διορθώσεις τη συμπεριφορά του αμαξιού πολύ ανώδυνα και με λίγα χλμ χωρίς να είναι καθόλου επικίνδυνο.Αυτό εννοώ.Ο μαραθώνας απαιτεί τετράδα οπωσδήποτε και καταπονεί αρκετά το αμάξι μιας και κάτω είναι πολύ άγρια η επιφάνεια.Εγώ περνάω πολύ συχνά από κει και μια μέρα που πήγα το λυπήθηκα το αμάξι.Είναι το άλλο άκρο του σέσι :P
Άσχετα από το οδόστρωμα πάντως έχει ΠΟΛΥ χώρο :lol:

theo
30-11-09, 12:52
παιδια οποτε κατεβετε μαρα8ωνα να το πειτε να ρ8ω και εγω ......πολυ ωραιο το video

thodoras_RS4
30-11-09, 13:58
και η διαδρομή από Πεντέλη αλλά και η διαδρομή από λίμνη μαραθώνα είναι σκέτη απόλαυση και μόνο να πορωθείς μέχρι να φτάσεις μπορείς ;)
Ο χώρος που λέτε στον μαραθώνα έχει άπλετο χώρο αλλά η άσφαλτος κάτω είναι πολύ πολύ άγρια και μετά θες λάστιχα ή πας εκεί με 2η τετράδα :)

edit: επίσης πιστεύω ότι το Σέσι στο Κορωπί είναι το καλύτερο μέρος για να μάθει κάποιος το αμάξι του.Δεν χρειάζεσαι ούτε χέρια ούτε ιπποδυνάμεις ούτε τπτ.
Μαθαίνεις πώς αντιδρά το αμάξι στο χειρισμό σου και ανάλογα πράττεις ώστε όταν πάς κάπου αλλού να είσαι πιο προετοιμασμένος.Πολλές φορές άτομα κανονίζουν και πάνε παρέα ;) stay tuned

Καλώς ήρθες κι από μένα φίλε BiggBilly!
Έχεις μήπως facebook? Αν ναι τότε μπές εδώ, http://www.facebook.com/home.php?ref=home#/event.php?eid=188313737199&index=1, έχει φτιάξει εκδήλωση ένα παιδί από το club...Μπές εκεί και μίλα με τα παιδιά να κανονίσετε!
Καλή διασκέδαση!

rellasmar
01-12-09, 12:08
το link το ευτιαξα εγω και ειναι για κοροπί εγω ειμαι μεσα να κανονισουμαι για μαραθονα
http://www.facebook.com/groups/create.php?customize&gid=185974946641#/group.php?gid=185974946641 οπιος ασχολιτε με το facebook ασμπει να γινει μελος και να κανονισουμε να παμε ολοι μαζι κατο ρε παιδες...

stelios(4_SALE)
01-12-09, 12:25
Στο σέσι μπορεί να μην μαθαίνεις αυτά που λες αλλά μαθαίνεις κάποια πράγματα από το αμάξι σου ώστε μετά να προχωρήσεις και να μάθεις περισσότερα.Δεν μαθαίνεις πότε σπάει το αμάξι ούτε τι χρειάζεται να κάνεις για να φύγει το αμάξι γιατί φεύγει πολύ εύκολα.Πέρα από αυτό όμως βλέπεις πώς μπορείς να διορθώσεις τη συμπεριφορά του αμαξιού πολύ ανώδυνα και με λίγα χλμ χωρίς να είναι καθόλου επικίνδυνο.Αυτό εννοώ.Ο μαραθώνας απαιτεί τετράδα οπωσδήποτε και καταπονεί αρκετά το αμάξι μιας και κάτω είναι πολύ άγρια η επιφάνεια.Εγώ περνάω πολύ συχνά από κει και μια μέρα που πήγα το λυπήθηκα το αμάξι.Είναι το άλλο άκρο του σέσι :P
Άσχετα από το οδόστρωμα πάντως έχει ΠΟΛΥ χώρο :lol:

Ο κα8ενας επιλεγει τη χρηση που θα κανει στο αμαξι του...:wink:
Μιλας κ με αν8ρωπο του βουνου...:p:p:twisted::twisted: