Επιστροφή στο Forum : Ετοιμοι για το 1ο DriftXtreme του 2006?
Stathis WOT dvd mag
25-02-06, 19:08
ελπίζω να ετοιμάζεστε για το 1ο DriftXtreme του 2006 γιατί όλοι έχουμε καυλώσει και θέλουμε πίστα.... πότε λέτε να το κανονίζουμε?
Όποτε και να γίνει, ο tsouf και η μπροστοκούνα του είναι μέσα... :lol: :D :wink:
Εγώ πρώτα θέλω να αναβαθμίσω τα ρημάδια τα φρένα που βρίσκονται σε άθλια κατάσταση! Να βάλω μπλοκέ, καινούρια λάστιχα (μπροστά μόνο ε;) να το χαμηλώσω λίγο ακόμη και θα είμαι έτοιμος για πίστα! Μάλλον τέλος του Μάρτη θα είναι έτοιμο. :cry:
Kai ego to idio tha elega gia teleftaia evdomada tou marth h kalhtera 1h evdomada tou Aprili pou tha exoume plhrothei kiolas :wink:
Μέσα κι εγω οποια μερα και να ειναι αρκει να μην συμπεσουν(εννοω να μην ειναι κοντα) με το drift στις 29/03 ! ετοιμο ξεετοιμο το αμαξι δεν με απασχολει
Ντογκας Ιωαννης
27-02-06, 12:04
απ οτι καταλαβα μιλατε για καποια συναντηση πριν τις 29/3 ετσι??
εγω ειμαι μεσα...
ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΘΟΔΩΡΗΣ
01-03-06, 12:46
Άντε να βγάλουμε ημερομηνία και να λησάξουμε.μέσα και εγώ να δοκιμάσω το νέο όπλο μου.
Ντογκας Ιωαννης
01-03-06, 14:34
οπ οπ... μυριζομαι το γερμανο-ιαπονεζικο τερας??
Κοιτα μαστορα , θελω να μαθω ποσο συμετοχης και των αριθμο των γυρων.
Μην μπουμε μεσα !!!!!!!!!
:lol: [b]ΜΕ ΠΙΑΝΕΙΣ 4AGE? :twisted: :twisted: :twisted:
Για να δούμε θα το προλάβω αυτό??Αν γίνει μετά τις 25 Μαρτίου σίγουρα θα είμαι μαζί σας! Άντε καιρό έχουμε να τα πούμε!!! (Και έχω σαλέψει εδώ κοιτάζοντας κάθε πρωί το Supra ενός πακιστάνου στο από κάτω στενό!!)
Ντογκας Ιωαννης
04-03-06, 20:17
29/3 φιλε πορτα... κανονισε την.... λαστιχοπορεια σου :)
Stathis WOT dvd mag
11-03-06, 00:15
Παιδιά το επόμενο Driftextreme θα γίνει στις 12 Απριλίου σύμφωνα με τα τελευταία νέα. Οπότε κανονίστε την πορεία σας. Αρχίστε να ετοιμάζεστε γιατί θα γίνει ΠΑΝΙΚΟΣ
εγώ είμαι μέσα! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Για μενα δεν χρειαζεται προσκληση, ειμαι εκει και δεν το ξερετε!!!!!!!!!! :wink: :wink: :wink:
Ντογκας Ιωαννης
12-03-06, 20:57
και εγω μεσα παιδες...
Για μενα δεν χρειαζεται προσκληση, ειμαι εκει και δεν το ξερετε!!!!!!!!!! :wink: :wink: :wink:ΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙ!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Elpizo na to exo strosei ton kinhthra mou mexri tote giati thn Kyriakh me ta edose sto xeri o tritos mou strofalos kai to exo mesa to moro mou gia allagh ta anterakia tou... snif snif... :cry: :cry: :cry:
nicolas typeR V5
15-03-06, 17:20
ως νεο μελος...δε θα μπορουσα παρα να δηλωσω και εγω τη συμμετοχη μου για τις 12 απριλη! :D :D :D
ALEX_SSGTi
15-03-06, 17:27
ως νεο μελος...δε θα μπορουσα παρα να δηλωσω και εγω τη συμμετοχη μου για τις 12 απριλη! :D :D :D
Ωραία, γιατί θέλω βόλτα από το κάθισμα του συνοδηγού!
nicolas typeR V5
15-03-06, 18:03
:D :D :D
:wink: :wink:
Άκουσα ότι όποιος πάει τους Admins και τον 4AGE βόλτα θα έχει σούπερ μεταχείρηση μετά. Κανένας πρόθυμος για εμένα???? :lol: :P :wink: :roll: :D :lol:
ALEX_SSGTi
15-03-06, 18:22
Άκουσα ότι όποιος πάει τους Admins και τον 4AGE βόλτα θα έχει σούπερ μεταχείρηση μετά. Κανένας πρόθυμος για εμένα???? :lol: :P :wink: :roll: :D :lol:
Βολέψου με το διθέσιο καρτ που έχει η πίστα!
Θα οδηγάει ο Βούλγαρης!
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
nicolas typeR V5
15-03-06, 18:32
εχε χαρει που δε ξερω τ αυτοκινητα σας ακομα για να παζαρευω βολτες με ανταλλαγη!!! :twisted: :twisted: :twisted:
:D
ALEX_SSGTi
15-03-06, 18:33
εχε χαρει που δε ξερω τ αυτοκινητα σας ακομα για να παζαρευω βολτες με ανταλλαγη!!! :twisted: :twisted: :twisted:
:D
Αμα δεν σε πειράζει το σπρώξιμο σε πάω βόλτα με το δικό μου!
(δεν έχει μοτέρ!)
nicolas typeR V5
15-03-06, 18:36
:lol: :lol:
''με πας βολτα''...αρα σπρωχνεις κιολας! :wink:
Εδώ είναι και η ανακοίνωση για το Drift X-treme http://www.driftclub.gr/forum/viewtopic.php?t=595&highlight=
δεν μας ειπατε ομως κοστος συμμετοχης? αριθμο γυρων? κεμπαπ :? εεε εισοδος θεατων?
...εεε που μοιράζουνε προσκλήσεις βρε παιδιά;;;
Έρχομαι... :wink:
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.