Επιστροφή στο Forum : Από Offtopic 6ου γύρου DW Λάρισας
Λοιπον το θεμα εχει ως εξης: Ξεκιναμε ως συνηθως φιλε Τακη Παρασκευη μεσημερακι σιγα σιγα για πανω, σταση Λαμια αδειαζουμε τα goody's, φτανουμε λαρισα ξεφορτωνουμε τα τουτου, παμε στραβοκωστα τον μαυριζουμε στο ξυλο ετσι απλα επειδη ετσι μας την καρφωσε, και παμε για υπνο μετα φυσικα απο την αναλογη παραγγελια! Ξυπναμε Σαββατο παμε πιστα καιμε οτι λαστιχο εχουμε κουβαλησει, καιμε και δανεικα λαστιχα (κλεψιμεϊκα στην ελληνικη) και αφου ξεμεινουμε και απο λεφτα ξεκιναμε με δανεικα κυριακη βραδακι μιας και φετος ο φιλος Σταθης μας εχει κανει Νυχτοφυλακες τελευταια με τους βραδυνους αγωνες και βουρ για αθηνα! Τι λες? (Αμαλαχει ξανασταματαμε goody's)
Λοιπόν ……
Άκου φίλε Ηρακλή πως έχει το πρόγραμμα, μιας και εσύ ξέχασες κάποια πράγματα ….
Ξεκινάμε παρασκευή μεσημέρι όπως πάντα με πρώτο ραντεβού στα σύριων για καφέ , σνακ, σάντουιτς, 3 cheese, 2 dibble bacon, 4 power και 2 πατάτες …… και αφού μαζευτεί όλη η παρέα φεύγουμε βουρ για πάνω.
Μετά κάνουμε μια στάση στο 90 για κάτι για τον δρόμο μια και έχουμε πολλή ταξίδι ακόμα, ύστερα κάνουμε μια στάση στο 140 μια και ξεχάσαμε να πάρουμε κάτι να πιούμε πριν, ύστερα μια στάση για κατούρημα και τα ανάλογα εφόδια στα goody’s στην Λαμία και τέλος μετά Λάρισα.
Εκεί ξενοδοχείο αραλίκι, ξυπνάμε τους δίπλα, τους πέρα, τους πάνω και τους κάτω με τα γέλια και τα λοιπά…….. όποιος κατάλαβε …. Κατάλαβε.
Το Σαββάτο από το πρωί στην πίστα, καίμε τα σαββατιανά λάστιχα και μαζί με αυτά καίμε και τα λουκανοσουβλάκια του Περήφανου. Την Κυριακή κάνουμε τον αγώνα, δέρνουμε τον Στάθη που μας αδίκησε, τα γράφουμε όλα και στο facebook και βουρ επιστροφή τα ξημερώματα για σπίτι.
Ουφ…… πολύ φορτωμένο δεν είναι?
:lol::lol::lol:
dimitris1818
04-11-09, 20:36
Λοιπόν ……
Ξεκινάμε παρασκευή μεσημέρι όπως πάντα με πρώτο ραντεβού στα σύριων για καφέ , σνακ, σάντουιτς, 3 cheese, 2 dibble bacon, 4 power και 2 πατάτες …… και αφού μαζευτεί όλη η παρέα φεύγουμε βουρ για πάνω.
Μετά κάνουμε μια στάση στο 90 για κάτι για τον δρόμο μια και έχουμε πολλή ταξίδι ακόμα, ύστερα κάνουμε μια στάση στο 140 μια και ξεχάσαμε να πάρουμε κάτι να πιούμε πριν, ύστερα μια στάση για κατούρημα και τα ανάλογα εφόδια στα goody’s στην Λαμία και τέλος μετά Λάρισα.
Εκεί ξενοδοχείο αραλίκι, ξυπνάμε τους δίπλα, τους πέρα, τους πάνω και τους κάτω με τα γέλια και τα λοιπά…….. όποιος κατάλαβε …. Κατάλαβε.
Το Σαββάτο από το πρωί στην πίστα, καίμε τα σαββατιανά λάστιχα και μαζί με αυτά καίμε και τα λουκανοσουβλάκια του Περήφανου. Την Κυριακή κάνουμε τον αγώνα, δέρνουμε τον Στάθη που μας αδίκησε, τα γράφουμε όλα και στο facebook και βουρ επιστροφή τα ξημερώματα για σπίτι.
:lol::lol::lol:
οντως..πως θα αντεξετε??ασε..σε καταλαβαινω απολυτα
panagiotis_st
04-11-09, 20:54
Λοιπον Τακη επειδη βλεπω οτι δεν εχεις βαλει γλυκο στο προγραμμα
και επειδη πιστευω οτι ενα καλο γλυκο παει μετα το φαγητο προτεινω μια σταση
στα καμενα βουρλα στο royal!!!
χαχαχαχαχαχα
αααααα!!!!
ολα και ολα.....
δεν τρωω γλυκα στο ταξιδι γιατι μετα εχει τουρτα...:shit::shit::shit:
γ@μησετα..:lol::lol:
dimitris1818
04-11-09, 21:35
Μπαααα!
Σαν τις Σέρρες……… πουθενά.
Μιλάμε για πάθος…
Ταχύτητα…
Χιλιόμετρα...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
γκαμότο…
Πάλι κ@υλωσ@
δεν εννοω ως προς την πιστα...εννοω ως προς τις πλακες,τα γουστα,τις αλιτειες που εκανες???χαχα:lol::lol:
δεν εννοω ως προς την πιστα...εννοω ως προς τις πλακες,τα γουστα,τις αλιτειες που εκανες???χαχα:lol::lol:
τις δηλωσεις που εκανες στην καμερα:twisted::twisted::twisted::twisted:
dimitris1818
04-11-09, 21:42
τις δηλωσεις που εκανες στην καμερα:twisted::twisted::twisted::twisted:
sorry...το ξεχασα και δεν ξεχνιουνται αυτα...ειμαστε off topic..
kapotis_E30m5
04-11-09, 23:41
Λοιπόν ……
Το Σαββάτο από το πρωί στην πίστα, καίμε τα σαββατιανά λάστιχα και μαζί με αυτά καίμε και τα λουκανοσουβλάκια του Περήφανου. ριακή κάνουμε τον αγώνα, δέρνουμε τον Στάθη που μας αδίκησε, τα γράφουμε όλα και στο facebook και βουρ επιστροφή τα ξημερώματα για σπίτι.
Την Κυ
:lol::lol::lol:τελικα το forum ειναι ενας τροπος να μπορουν να εκφραζονται και αυτοι που δεν μπορουν στα ισια ,οταν ειμαστε ολοι μπροστα εεε Σταθη???
dimitris1818
05-11-09, 00:04
τελικα το forum ειναι ενας τροπος να μπορουν να εκφραζονται και αυτοι που δεν μπορουν στα ισια ,οταν ειμαστε ολοι μπροστα εεε Σταθη???
οπ καλως τον καποτη....ε ναι καπως ετσι
Διαπροσωπικές σχέσεις, ποιότητα επικοινωνίας η γλώσσα του σώματος και η τέχνη του να ακούμε τους άλλους
20-03-2009
Η δημιουργία και ανάπτυξη σχέσεων με άλλους είναι ο θεμέλιος λίθος της κοινωνίας
Η ποιότητα της επικοινωνίας είναι καθοριστική σε κάθε μορφής σχέση που έχουμε είτε στην προσωπική μας ζωή είτε στο επαγγελματικό μας περιβάλλον.
Η δημιουργία και ανάπτυξη σχέσεων με άλλους είναι ο θεμέλιος λίθος της κοινωνίας. Η επικοινωνία, μας επιτρέπει να οργανωνόμαστε, να παίρνουμε αποφάσεις από κοινού, να εργαζόμαστε μαζί, να υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλο, να έχουμε κοινά ενδιαφέροντα, να συμμεριζόμαστε με τους άλλους τις χαρές, τις λύπες, τις ανησυχίες μας και τέλος να μεγαλώνουμε και να φροντίζουμε τα παιδιά μας.
Μέσα στην οικογένεια, μέσα στο ζευγάρι και στη δουλειά η αποτελεσματική επικοινωνία αφορά το πως μιλούμε, τον τρόπο που ακούμε τους άλλους και τέλος αλλά εξ ίσου σημαντικό τη γλώσσα του σώματος.
Ανεξάρτητα από το πόσο καλοί νομίζουμε ότι είμαστε στο να επικοινωνούμε με τους άλλους, είναι σημαντικό να αποδεχτούμε ότι μπορούμε να βελτιωθούμε στο σημαντικό αυτό τομέα.
Ας δούμε λοιπόν αρχικά τις τρεις βασικές συνιστώσες της ανθρώπινης επικοινωνίας:
1. Η συνομιλία
Η συνομιλία με τους άλλους πρέπει να χαρακτηρίζεται από τη μετάδοση όσο το δυνατόν πιο καθαρών και κατανοητών μηνυμάτων.
Όσο καλά και αν νομίζουμε ότι γνωρίζουμε τους άλλους, εντούτοις δεν μπορούμε να διαβάζουμε τη σκέψη τους. Πρέπει να μιλούμε ξεκάθαρα μαζί τους για να αποφεύγουμε τις παρεξηγήσεις που μπορούν να πληγώνουν, το θυμό και τις καταστάσεις που προκαλούν σύγχυση.
Είναι σημαντικό όταν μιλούμε με κάποιον άλλο, είτε στο σπίτι είτε στην εργασία να προσέχουμε τα ακόλουθα:
* Πρέπει να σκεφτούμε ακριβώς τι θέλουμε να πούμε και τι νιώθουμε για το συγκεκριμένο θέμα. Έχει σημασία πως επηρεάζεται η ψυχολογική μας κατάσταση όταν θα μιλούμε για το συγκεκριμένο θέμα
* Πρέπει να είμαστε ξεκάθαροι για το τι θέλουμε να πούμε
* Το μήνυμα μας πρέπει να μεταβιβαστεί με τρόπο τέτοιο που ο άλλος να το ακούσει καθαρά και να το κατανοήσει καλά
* Είναι αναγκαίο να μιλήσουμε για το τι θέλουμε, τι χρειαζόμαστε και το πως νιώθουμε
2. Η γλώσσα του σώματος
Όταν επικοινωνούμε με ένα άλλο άτομο, μπορούμε να μεταδίδουμε πολλά μηνύματα χωρίς όμως να μιλούμε.
Η γλώσσα του σώματος είναι τα μηνύματα εκείνα που μεταδίδονται όχι από την ομιλία μας αλλά από τη γενικότερη στάση μας. Η θέση του σώματος, η έκφραση του προσώπου, οι κινήσεις των χεριών, η τοποθέτηση των ποδιών μεταδίδουν κάποια μη προφορικά μηνύματα. Παράλληλα ο τόνος της φωνής μας παίζει το δικό του ρόλο στη διαδικασία της επικοινωνίας.
Εάν αυτά που αισθανόμαστε δεν ταιριάζουν με αυτά που λέμε, είναι πολύ πιθανόν ότι τα μη προφορικά μηνύματα (η γλώσσα του σώματος), να μην ταιριάζουν με τα μηνύματα που μεταβιβάζονται από την ομιλία. Σε τέτοιες περιπτώσεις πολύ συχνά είναι τα μη προφορικά μηνύματα που υπερισχύουν και γίνονται αποδεκτά.
Είναι λοιπόν σημαντικό να προσέχουμε ούτως ώστε αυτά που λεμε να ταιριάζουν με αυτά που μεταδίδει το σώμα μας.
3. Η τέχνη του να ακούμε τους άλλους
Το να ακούμε τους άλλους προσεκτικά αποτελεί μια καίρια συνιστώσα της αποτελεσματικής επικοινωνίας. Ένας που είναι καλός ακροατής, ενθαρρύνει τον άλλο να μιλά ανοικτά και ειλικρινά.
Μερικές εισηγήσεις για να γίνετε καλύτερος ακροατής σε μια συνομιλία είναι οι ακόλουθες:
* Διατηρείτε μια άνετη οπτική επαφή με το συνομιλητή σας
* Κλίνετε ελαφριά προς το μέρος του συνομιλητή σας και οι κινήσεις σας να δείχνουν ενδιαφέρον και προσοχή
* Διατηρείτε μια "ανοικτή" στάση του σώματος σας. Αυτό είναι μια στάση άνετη, με τα χέρια και τα πόδια να μην είναι σταυρωμένα
* Βλέπετε κατ' ευθεία στο πρόσωπο το συνομιλητή σας. Μην κάθεστε ή στέκεστε με τρόπο τέτοιο που να το βλέπετε από το πλευρό σας
* Αποφεύγετε κινήσεις που περισπούν την προσοχή όπως για παράδειγμα να παίζετε νευρικά με μια πένα στα δάκτυλα, να κοιτάζετε σε χαρτιά ή να χτυπάτε τα πόδια ή τα χέρια σας
* Συνειδητοποιήστε ότι ενοχλήσεις όπως θόρυβοι, διακοπές από τηλέφωνα και άλλες, κάνουν μια αποτελεσματική επικοινωνία δύσκολο να επιτευχθεί
* Δείχνετε ειλικρινές ενδιαφέρον και προσοχή
* Κάνετε κάποιες ερωτήσεις στο συνομιλητή σας για να σιγουρευτείτε ότι καταλάβατε καλά
Αφού έχουμε δει τις τρεις βασικές συνιστώσες της ανθρώπινης επικοινωνίας, ας δούμε πως μπορούμε να βελτιώσουμε την ποιότητα της επικοινωνίας μας με τους άλλους.
Η ικανότητα του να έχουμε μια ξεκάθαρη, ανοικτή, καλή και αποτελεσματική επικοινωνία με τους άλλους, είναι κάτι που μπορούμε να μάθουμε και να αποκτήσουμε.
Εάν αντιληφθούμε ότι στις σχέσεις μας με κάποιο άτομο κάτι δεν παει καλά, είναι χρήσιμο να εξετάσουμε ποια είναι τα επίμαχα σημεία που δημιουργούν δυσκολίες. Πρέπει να εξετάσουμε κατά πόσο τα μηνύματα περνούν σωστά από τον ένα στον άλλο.
Στη συνέχεια είναι καλά να δούμε ποια είναι τα πράγματα εκείνα που μας προκαλούν απογοήτευση ή και πόνο. Μήπως υπάρχουν και άλλα θέματα για τα οποία θα θέλαμε να μιλήσουμε αλλά κάτι μας σταματά να το κάνουμε;
Πρέπει να διερωτηθούμε κατά πόσο θα θέλαμε να αλλάξει ο τρόπος με τον οποίο επικοινωνούμε με το συγκεκριμένο άτομο.
Είναι ακόμη καλύτερα εάν τους προβληματισμούς αυτούς, τους μοιραστούμε με το άτομο για το οποίο νιώθουμε ότι υπάρχει πρόβλημα. Η ανάλυση των παραγόντων αυτών μπορεί να βοηθήσει τα μηνύματα να μεταβιβάζονται καλύτερα και κατά συνέπεια η σχέση θα βελτιωθεί.
Σίγουρα στην αρχή μια τέτοια προσέγγιση πιθανόν να μην είναι εύκολη. Όμως έχει τη δυνατότητα να ανοίξει νέες διόδους μεταφοράς μηνυμάτων και να προσθέσει νέα θετικά στοιχεία σε μια σχέση που ίσως υποφέρει λόγω έλλειψης αποτελεσματικής επικοινωνίας.
Ορισμένα θέματα είναι δύσκολο να προσεγγιστούν και για πολλούς από εμάς να είναι δυσάρεστο να αρχίσουμε μια σχετική συνομιλία. Υπάρχουν μάλιστα πολλοί άνθρωποι που δυσκολεύονται στο να εκφράσουν τα αισθήματα τους.
Είναι όμως σημαντικό να τονίσουμε ότι συχνά είναι τα πράγματα ή οι καταστάσεις για τις οποίες δυσκολευόμαστε να μιλήσουμε που προκαλούν τον περισσότερο πόνο και αναστάτωση.
Φαίνεται λοιπόν από τα πιο πάνω ότι είναι χρήσιμο και ωφέλιμο για όλους στις σχέσεις μας να αναγνωρίσουμε τα αδύνατα σημεία και να ενεργήσουμε γρήγορα για να μην εδραιωθούν καταστάσεις που πιθανόν να οδηγήσουν σε δυσάρεστες εξελίξεις.
Εάν από μόνοι μας νιώθουμε ότι δεν μπορούμε να αντεπεξέλθουμε και εάν από το περιβάλλον μας δεν έχουμε κάποιο δικό μας που να μπορεί να μας βοηθήσει, τότε είναι χρήσιμο να ζητήσουμε βοήθεια από κάποιο ειδικό.
Συμπερασματικά θα τονίσουμε τη θεμελιώδη σημασία που έχει η καλή επικοινωνία για την ποιότητα των σχέσεων μας με τους συνανθρώπους μας.
Στο σπίτι, στην οικογένεια, στον επαγγελματικό χώρο, μπορούμε να αναγνωρίσουμε τα αδύνατα μας σημεία και να εργαστούμε για μια πιο αποτελεσματική επικοινωνία που σίγουρα θα αποβεί προς το καλό όλων.
Αυτά τα βρήκα εδώ!! http://www.medlook.net/article.asp?item_id=1114
Θέλω να τα διαβάσουν όλη όση πιστεύουν ότι έχουν ποιότητα επικοινωνίας, ξέρουν να μιλάνε και εκτιμάνε τα παντελόνια που φοράν..... και να τονίσω ότι αν αυτά που λένε πιστεύουν ότι τα καταλαβαίνουμε, κατα πόσο ξεκάθαρη είναι,και να σκεφτούν μήπως πρέπει να πάνε να βάλουν φουστανάκια.
Γιατί εγώ θέλω να καταλαβαίνω και να μιλάω με ανθρώπου που γνωρίζουν το φίλο τους άντρες η γκόμενες....?
Θέλω να τα διαβάσουν όλη όση πιστεύουν ότι έχουν ποιότητα επικοινωνίας, ξέρουν να μιλάνε και εκτιμάνε τα παντελόνια που φοράν..... και να τονίσω ότι αν αυτά που λένε πιστεύουν ότι τα καταλαβαίνουμε, κατα πόσο ξεκάθαρη είναι,και να σκεφτούν μήπως πρέπει να πάνε να βάλουν φουστανάκια.
Γιατί εγώ θέλω να καταλαβαίνω και να μιλάω με ανθρώπου που γνωρίζουν το φίλο τους άντρες η γκόμενες....?
Αναφέροντας αυτά που μετέφερες από άλλο site και λέγοντας από κάτω την παρατήρηση σου, πιστεύεις ότι τα τηρείς?
Και αν ναι, τότε ποιους λες γκόμενες και ποιοι πρέπει να φορέσουν φουστανάκια?
Αναφέροντας αυτά που μετέφερες από άλλο site και λέγοντας από κάτω την παρατήρηση σου, πιστεύεις ότι τα τηρείς?
παλι το θεμα με τις γκομενες επιασες τακη ?? θα σταξει αιμα:2guns::death::death:
Πιστεύω ότι τιμώ τα παντελόνια που φοράω και είμαι άντρας και ότι λέω ο λόγος μου είναι σπαθί μιλαω για σένα....! και θέλω να μου εξηγήσεις για ποιον λόγο δεν έχεις πει τίποτα για αυτό το θέμα όταν ήμασταν όλη μπροστά? γιατί ξανά αναφέρεσαι σε κάτι που έχει λήθη? και δεν υπάρχει κανένα θέμα ανάμεσα αστούς άμεσα ενδιαφερομενους Στάθη - Κωστα και ενώ φύγαμε όλη με τις καλύτερες από την εκπληκτική εξήγηση και επίλυση τον προβλήματος από τον Στάθη εντυπωσεις!
Κάθεσαι και ξανά αναφέρεσαι σε πράγματα και δημιουργείς κατάστασης για να είσαι στην επικαιρότητα ξεκολλά και σταματα να καταχωνιάζεις αυτό που όλη αγαπάμε και προσπαθούμε να το πάμε μπροστά το drift απλά σταματα!!!
Θέλω να τα διαβάσουν όλοι όσοι πιστεύουν ότι έχουν ποιότητα επικοινωνίας, ξέρουν να μιλάνε και εκτιμάνε τα παντελόνια που φοράν.....
Και να ρωτήσω αν πιστεύουν ότι αυτα που λενε τα καταλαβαίνουμε, κατα πόσο ξεκάθαροι είναι,και να σκεφτούν μήπως πρέπει να πάνε να βάλουν φουστανάκια.
Γιατί εγώ θέλω να καταλαβαίνω και να μιλάω με ανθρώπους που γνωρίζουν το φυλο τους άντρες η γκόμενες....?
Τα διωρθωσα λιγο Μαργαριτη, να βγαινει νοημα, ελπιζω να μην σε πειραζει.
Οσο για τα υπολειπα, το σοφοτερο πριν ξεκινησουμε και πουμε και αλλες χοντραδες, γιατι για κει παει το thread με μονη ζημιωση το γενικοτερο χωρο του drift, αν εχεις καποιο προβλημα με καποιο συγγεκριμενο ατομο, την επομενη φορα που θα βρεθειται πχ Λαρισα πιαστον απο κοντα και πεστου οτι θελεις, πεστον αδερφη, γκομενα, τσιρακη, π@υστη, σαπιο , το ιδιο ισχυει και για σενα Κωστα.
Ελπιζω να συμφωνεις Μαργαριτη πως ετσι ειναι το σωστο.
Εγω αυτο το λαθος εκανα με εσενα τοτε με την ποινη σου και στα χωσα πολυ χοντρα πριν σε παρω τηλεφωνο ή σε δω απο κοντα, ελπιζω να μην κανεις και συ το ιδιο λαθος.
Τα λεμε Λαρισα ελπιζω σε πιο πολιτισμενο υφος ολοι.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΟΝΤΗΣ
05-11-09, 18:36
Eγω θα πω μονο το εξης και λυπαμαι που το λεω αλλα :
- στον Τακη
+ στον Μαργαριτη
Καμια αλλη επεξηγηση...
kapotis_E30m5
05-11-09, 18:36
Τα διωρθωσα λιγο Μαργαριτη, να βγαινει νοημα, ελπιζω να μην σε πειραζει.
Οσο για τα υπολειπα, το σοφοτερο πριν ξεκινησουμε και πουμε και αλλες χοντραδες, γιατι για κει παει το thread με μονη ζημιωση το γενικοτερο χωρο του drift, αν εχεις καποιο προβλημα με καποιο συγγεκριμενο ατομο, την επομενη φορα που θα βρεθειται πχ Λαρισα πιαστον απο κοντα και πεστου οτι θελεις, πεστον αδερφη, γκομενα, τσιρακη, π@υστη, σαπιο , το ιδιο ισχυει και για σενα Κωστα.
Ελπιζω να συμφωνεις Μαργαριτη πως ετσι ειναι το σωστο.
Εγω αυτο το λαθος εκανα με εσενα τοτε με την ποινη σου και στα χωσα πολυ χοντρα πριν σε παρω τηλεφωνο ή σε δω απο κοντα, ελπιζω να μην κανεις και συ το ιδιο λαθος.
Τα λεμε Λαρισα ελπιζω σε πιο πολιτισμενο υφος ολοι.γιατι αναφερεσε σε εμας και οχι στον κωστανταρα?
Συγχώρεσε με λαμπρό για κάποιες από τις λέξης που χρησιμοποίησα και σε ευχάριστω για τα ορθογραφικά... Απλά επειδή τησ επέτρεπες παλαιότερα στον τάκη http://driftclub.gr/driforum/showthread.php?t=3437&page=5#40 νόμιζα ότι μπορώ να τα χρησιμοποιώ και εγώ!!!
Σαν άντρας λοιπόν σταματάω εδώ την συζήτηση απλά δεν! θέλω να γράφονται πράγματα και να δημιουργούνται προβλήματα από ανθρώπους που δεν τα υποστηρίζουν παρα μονο πίσω από τον υπολογιστή του...!
Μας διαβάζουν και μικρά παιδιά...!
Aν κάποιος έχει πρόβλημα MAZI MOU την επομενη φορα που θα βρεθούμε ας έρθει να μου το πει
Δεν έχω πρόβλημα με κανέναν! μιλάω σε οποιους θέλω! δεν υποκρίνομαι! και ότι σκέφτομαι το λέω... για να μην παίρνει λάθος μηνύματα ο κόσμος... που θαυμάζει τους οδηγούς...! για αυτό μίλησα...!
Σε ολους παει Κωστα, σε ολους αλλα ιδιεταιρα σε εσενα, δεν θα σου ανταπωδοσω τους χαρακτηρισμους σου γιατι με την πρωσοπικοτητα σου δεν εχω κανενα προβλημα αλλα με την συμπεριφορα σου και πως χειριστηκες το αποτελεσμα στο τελευταιο αγωνα, εμενα δεν μου αρεσε που με αφορμη ολα αυτα φανατιστηκε ο κοσμος και βρηκαν ευκαιρια γνωστες και μη να βαλουν κατα της διωργανωσης στην οποια ειμαστε ολοι ανδιαφισβητητα μεγαλο και σημαντικο κομματι της και κατ'επεκτασην την απαξιωση αυτης και ολων εμας στο συνολο.
Αυτο δεν μου αρεσε και χω το δικαιωμα να εκφρασω την δυσαρεσκεια μου κοσμια, ουτε λεφτα περνω απο κανεναν ουτε πελατιακες σχεσεις εχω με κανεναν, ειναι η δικια μου η αποψη και εχω καθε δικαιωμα να την εκφρασω ειτε σας αρεσει ειτε οχι, αν καποιος θιχτηκε θανασιμα ας ερθει να τα πουμε και απο κοντα πριν συνεχισει να βριζει και να απειλει δεξια και αριστερα ανωνυμα και επωνυμα γιατι ετσι ειναι το σωστο και το αντρικιο-το ξερω, γιατι οπως εγραψα και πιο πανω παρομοιο λαθος εχω κανει και εγω στο παρελθον-.
Γιαυτο θα σε παρακαλουσα πολυ να μην με ξαναβρισεις με αυτον τον τροπο δημοσια οπως δεν σε βριζω και εγω και το τηλεφωνο μου εχεις και σιγουρα θα με δεις και απο κοντα σε καποιον αγωνα, γιαυτο κανε λιγη υπομονη να μιλησουμε απο κοντα. Ευχαριστω.
Μαργαριτη γραψε οτι θες, δεν ειμαι Πατερας κανενος εδω μεσα, ουτε σου ειπα μην τις γραψεις, καταλαβες τι θελω να πω απο το πρωτο ποστ:wink: και το εγραψα για να αποφθεχθουν ολα αυτα που γραφουμε τωρα.
τελως παντων ξαναγραφω και προσθετω....αφηστε και καμια κουβεντα να πεσει κατω,Τα λεμε Λαρισα απο κοντα σε πιο πολιτισμενο υφος ολοι.
Καληνυχτα σας.
kapotis_E30m5
05-11-09, 19:40
Σε ολους παει Κωστα, σε ολους αλλα ιδιεταιρα σε εσενα, δεν θα σου ανταπωδοσω τους χαρακτηρισμους σου γιατι με την πρωσοπικοτητα σου δεν εχω κανενα προβλημα αλλα με την συμπεριφορα σου και πως χειριστηκες το αποτελεσμα στο τελευταιο αγωνα, εμενα δεν μου αρεσε που με αφορμη ολα αυτα φανατιστηκε ο κοσμος και βρηκαν ευκαιρια γνωστες και μη να βαλουν κατα της διωργανωσης στην οποια ειμαστε ολοι ανδιαφισβητητα μεγαλο και σημαντικο κομματι της και κατ'επεκτασην την απαξιωση αυτης και ολων εμας στο συνολο.
Αυτο δεν μου αρεσε και χω το δικαιωμα να εκφρασω την δυσαρεσκεια μου κοσμια, ουτε λεφτα περνω απο κανεναν ουτε πελατιακες σχεσεις εχω με κανεναν, ειναι η δικια μου η αποψη και εχω καθε δικαιωμα να την εκφρασω ειτε σας αρεσει ειτε οχι, αν καποιος θιχτηκε θανασιμα ας ερθει να τα πουμε και απο κοντα πριν συνεχισει να βριζει και να απειλει δεξια και αριστερα ανωνυμα και επωνυμα γιατι ετσι ειναι το σωστο και το αντρικιο-το ξερω, γιατι οπως εγραψα και πιο πανω παρομοιο λαθος εχω κανει και εγω στο παρελθον-.
Γιαυτο θα σε παρακαλουσα πολυ να μην με ξαναβρισεις με αυτον τον τροπο δημοσια οπως δεν σε βριζω και εγω και το τηλεφωνο μου εχεις και σιγουρα θα με δεις και απο κοντα σε καποιον αγωνα, γιαυτο κανε λιγη υπομονη να μιλησουμε απο κοντα. Ευχαριστω.
Μαργαριτη γραψε οτι θες, δεν ειμαι Πατερας κανενος εδω μεσα, ουτε σου ειπα μην τις γραψεις, καταλαβες τι θελω να πω απο το πρωτο ποστ:wink: και το εγραψα για να αποφθεχθουν ολα αυτα που γραφουμε τωρα.
τελως παντων ξαναγραφω και προσθετω....αφηστε και καμια κουβεντα να πεσει κατω,Τα λεμε Λαρισα απο κοντα σε πιο πολιτισμενο υφος ολοι.
Καληνυχτα σας.κι εσυ ηξερες το τηλεφωνο μου αλλα προτιμησες το forum να εκφρασεις τη γνωμη σου για εμενα που στην τελικη δεν σε ειχα ενοχληση ποτε. οποτε θελεις ειμαι διαθεσιμος να τα πουμε απλα ελα οταν τελειωσει ο αγωνας γιατι εμενα αυτο ειναι που με ενδιαφερει οταν ειμαι εκει.......
αν και κουραστικος ο Μαργαριτης ειναι σωστος ή καλυτερα ειναι σωστα αυτα που γραφει(για να ακριβολογουμε)
ο τακης απο την αλλη σαν χαβαλες την πεταξε παλι!
ισως αν ημασταν ολοι μαζι στο ρυσιο πριν απο μερικες εβδομαδες και ελεγε τα ιδια μπορει να μην τον ειχατε αποπαρει!
καταλαβαινω οτι μπορει να υπαρχουν αντιπαθιες μεταξυ των οδηγων ή ακομα και των forumητων αλλα αυτο δεν παει να πει οτι πρεπει να κραζουμε μεσα εδω γιατι στην τελικη ρε φιλε εδω δεν τα λες 100% οπως θελεις οποτε δεν ειναι αυτα που θελεις να πεις γιατι κρατιεσαι!
εγω ας πουμε θελω να σας πω μαλακες με αυτα που ασχολειστε αλλα δεν σας λεω! καταλαβατε?
τακη θα μπορουσα να σε παρω και τηλ αλλα αφου τα λεμε ολα εδω θα σου πω και αυτο: μην ξανα κανεις πλακα με τετοια θεματα εδω γιατι θα πρεπει ναααααααα....δεν ξερω και εγω τι θα σου κανω!!
αν και κουραστικος ο Μαργαριτης ειναι σωστος ή καλυτερα ειναι σωστα αυτα που γραφει(για να ακριβολογουμε)
ο τακης απο την αλλη σαν χαβαλες την πεταξε παλι!
ισως αν ημασταν ολοι μαζι στο ρυσιο πριν απο μερικες εβδομαδες και ελεγε τα ιδια μπορει να μην τον ειχατε αποπαρει!
καταλαβαινω οτι μπορει να υπαρχουν αντιπαθιες μεταξυ των οδηγων ή ακομα και των forumητων αλλα αυτο δεν παει να πει οτι πρεπει να κραζουμε μεσα εδω γιατι στην τελικη ρε φιλε εδω δεν τα λες 100% οπως θελεις οποτε δεν ειναι αυτα που θελεις να πεις γιατι κρατιεσαι!
εγω ας πουμε θελω να σας πω μαλακες με αυτα που ασχολειστε αλλα δεν σας λεω! καταλαβατε?
τακη θα μπορουσα να σε παρω και τηλ αλλα αφου τα λεμε ολα εδω θα σου πω και αυτο: μην ξανα κανεις πλακα με τετοια θεματα εδω γιατι θα πρεπει ναααααααα....δεν ξερω και εγω τι θα σου κανω!!
μητσο εγω τη μυριστηκα οτι θα γινει μπουρδελο μολις ο τακης ειπε τη λεξη γκομενες γιαυτο και παραπανω ποσταρα οτι δεν επρεπε αν το αναφερει γιατι θα σταξει αιμα
Πυκνοιοιοιοιοιοιοιοι καπνοιιοιοιοιοιοιιο καλυπτουν το μελλισοχωριιιι... :ninja:
Πρωτον θελω να ξεκινησω με μια συγγνωμη στον Καποτη μια και δεν εγραψα κατι προς παρεξηγηση η απαντηση, αλλα προς πειραγμα. ξεκινησε μια κουβεντα με τον ηρακλη και το θεωρησα καπως αστειο και οτι πηγαινε με το στυλ της σοτας. και παλι γυγγνωμη.
Δευτερον θελω να αναφερθω λιγο στον μαργαριτη. οταν κανατε την κουβεντα με τον Σταθη, αν ηθελα να πω κατι σε εσενα να ησουν σιγουρος οτι θα το εκανα. δεν σε φοβαμαι και δεν κρυβομαι σε καμια οθονη.
και για αυτο το λογο ασε τα σαλια περι παντελονια.
Ειδατε, μετα το θεμα των Σερρων που τα εκανες πλακακια με τον Καποτη εναντιον μου, το θεμα το ξεχασα και ειμουν πολυ κουλ με την παρτη σας. γιατι δεν ειμαι μικρομιαλος και στην τελικη δεν με ενδειφερεις σαν παρουσια. το τι λες και το τι κανεις μου ειναι αδιαφορα. το αν υπαρχεις στον χωρο το ειδα μονο δυο φορες. 1ον οταν σηκωσες το αμαξι σου σε 2 ροδες και 2ον οταν ειρθαμε σε διπλο.
Τωρα πεταγεσαι σαν την κυρα κουλα να παρεις το μερος του Καποτη και κανεις εντυπωση, (και ασ το παιζεις δηθεν κοινος θνητος,) με το να μου επιτεθεις για το τι λεω και τι κανω. Οταν ΞΑΝΑ ασχοληθω με την παρτη σου μιλα μου.
Δεν θελω να μου απαντησεις μιας και δεν θα δωσω συναχεια στα παραπερα δικα σου σχολια.
Και παλι σορυ αν στεναχωρησα καποιον.........
αθελα....
Το αν ταιριαζουν τα χνωτα καποιον ανθρωπων και κανουν παρεα πιστευω οτι εισαι και ο τελευταιος που πρεπει να το κρινει!Παρεα με τον Κωστα καναμε πολυ πριν τον αγωνα των Σερρων!Οσο αναφορα τα σκινικα με σενα εσυ τα δημιουργισες με τα γυρισματα που εκανες!Ειπες καποιους αδερφες και μοδα αλλα ποτε δεν ειχες τα @ρχιδι@ να πεις σε ποιους αναφερεσε!Τωρα το πως κρινεις τον καθε οδηγο μεσα στην πιστα ειναι καθαρα δικο σου προβλημα και θα σε παρακαλουσα να μην το μιραζεσε μαζι μας!Αστο να το κρινουν αλλοι!
dimitris1818
06-11-09, 17:13
foti..ο τακης ειπε κατι στο τελος του post του...κοιταξε το...και ο τακης οταν λεει τετοιες μ@λ@κιες τις λεει για πλακα..αν καποιος το παιρνει στα σοβαρα, δικο του προβλημα...και ρε παιδια ξυπνηστε..το να ριχνετε μπιχτες και να κανετε βλακιες(ανορημοτητες οπως θελετε πες τε το) χαλαει αυτο που σας αρεσει και κανετε...και ειναι εις βαρος σας...
dimitris1818
06-11-09, 20:13
Μας διαβάζουν και μικρά παιδιά...!
μιλησε κανεις για εμας???:lol::lol::lol:
scar flawless
06-11-09, 21:48
ρε μην τσακωνεστε,το ντριφτ ειναι αρκετα χαβαλεδιαρικο αθλημα και χομπι και ολοι πρεπει να ειμαστε εννωμενοι γιατι γουσταρουμε τα ιδια πραγματα,μην κανετε σαν τους κοντρακιδες που παιζουν μπουνιες,παρτε το χαμπαρι οτι θελετε δεν θελετε ειστε "ειδωλα"για πολλους εδω μεσα μεταξυ των οποιων και εγω,νομιζα οτι ειστε ολοι εσεις οι γνωστοι απ'τους αγωνες φιλοι,αν ερθετε λαρισα και πεξετε μπουνιες ειναι πολυ μεγαλο λαθος,και με στεναχωρισε που διαβαζω κραξιματα απο ολους σας μεταξυ σας,καλυτερα να τα λεγατε απο κοντα και οχι εδω μεσα,καλυτερα να σβησει ο υπευθυνος ολη αυτη τη συζητηση,γιατι εγω σιγουρα δεν θα ξαναμπω να διαβασω τους τσακωμους σας,βρειτε τα απο κοντα και ειρηνικα,οχι αλλο καρβουνο,φιλακια και χαλλλαρα!!!!
Petros AE86
06-11-09, 22:44
θα σας παρακαλουσα να γραφετε με λιγο πιο κοσμιες λεξεις...
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.