Επιστροφή στο Forum : ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ
Καλό θα ήτανε σε καθε drift,side show κ.λ.π. να ανακοινωνουμε στο forum ποιος θα συμμετάσχει ωστε να πηγαινουμε οργανωμενοι και οσοι έρχονται για να δουν να ξέρουν ποιοι ειναι απο το club!
Υ.Γ. θα το εβαζα στο ''προτασεις για το site" αλλα ε'ιναι πρόταση για τα drift
Προσωπικά δεν θα συμμετάσχω στις Αφιδνές, αλλά θα είμαι εκεί για να παρακολουθήσω τον αγώνα. Κανείς άλλος?
Όυτε 'γώ θα μπορέσω να το βάλω στην πίστα λόγο χρημάτων αλλά και λόγο προετημασίας του αυτοκινήτου μου!Αν θα τα καταφέρω να το έχω ετοιμο μέχρι τότε ίσως να αλλάξω γνώμη!Πάντος θα είμαι και 'γώ εκεί! :)
Όυτε 'γώ θα μπορέσω να το βάλω στην πίστα λόγο χρημάτων αλλά και λόγο προετημασίας του αυτοκινήτου μου!Αν θα τα καταφέρω να το έχω ετοιμο μέχρι τότε ίσως να αλλάξω γνώμη!Πάντος θα είμαι και 'γώ εκεί! :)
κι εγω μια απο τα ιδια αν και ψηνωμαι να το βαλω γιατι δεν εχω το εχω βαλει ποτε στον καρτοδρομο και θα το ηθελα μεχρι τοτε θα δειξει κι αν δεν κανονισουμε και καμια συναντηση μπορει και να χωθω
Ντογκας Ιωαννης
21-02-06, 13:24
εγω ειμαι μεσα... :)
και θα ελεγα σε ολους οσους εχουν ενδοιασμους για την πρωτη φορα ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ!!! υπαρχει λιγο τρακ αλλα σε αποζιμιωνει απο τον πρωτο κιολας γυρο...
εγω ειμαι μεσα... :)
και θα ελεγα σε ολους οσους εχουν ενδοιασμους για την πρωτη φορα ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ!!! υπαρχει λιγο τρακ αλλα σε αποζιμιωνει απο τον πρωτο κιολας γυρο...
λες ε? να παμε να του παρουμε τον αερα να μαστε ετοιμοι για κανα drift extreme! θα προσπαθησω να μπω για να δουμε. θα σας ενημερωσω στα σιγουρα οταν ειναι ! πάντως δεν είναι θεμα τρακ δεν παλευω για καμια κουπα την κ@υλ@ μου κανω να γουσταρω εγω πρωτα απ'ολα και οποιως γουσταρει βλέπει
Ντογκας Ιωαννης
21-02-06, 14:31
το θεμα ειναι οτι σαν ιδιοτης δεν μπορεις να μπεις στο καρτοδρομιο...
οποτε μονο σε καποιο event
σαν club ομως μπορούμε και παλια πρεπει να είχε γίνει αυτο αν θυμαμαι καλα . μαλλον πρεπει να ξανακανονιστεί αυτο αλλα μέχρι τότε ας πάμε στις 29/03 να πάρουμε μια γέυση ! ειμαι μέσα κι εγώ κι οτι γινει να πα να γ....ηθει ! και τα μπλοκε στα καγκελα!
Ρε παίδες όλοι το ψώνιο μας κάνουμε!Είμαι σίγουρος πως λίγο-πολύ όλοι θέλουμε να μπούμε μέσα και να πάρουμε τις ζάντες στο χέρι ( χωρίς τα λάστιχα)αλλά.....!Αν μαζέψω λίγο το όχημα θα μπώ και 'γώ, αλλιός θα σας θαυμάζω! :oops:
Εγω 90% να συμετασχω. Σε λιγο θα εχετε νεοτερα.
Mia apo ta idia kai ego....
εγω δεν εχω μπλοκε κ χαζοσπιναρει συνεχεια :oops: :oops: μπαινει καλα μονο στον δρομο με χιλιομετρα. σε πιστα δεν το κοβω..........
Ντογκας Ιωαννης
27-02-06, 10:03
γιατι δεν το κολλας???
γιατι δν ξερω πως θα συμπεριφερεται μετα στον δρομο... καντο εσυ πρωτα να το δω κ μετα το κανω!!!!!!! :shock: :shock: 8)
ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΘΟΔΩΡΗΣ
01-03-06, 13:49
Μέσα και το starlet για τη νέα χρονιά.
Όπως πάντα άλλωστε Θοδωρή...
ALEX_SSGTi
03-03-06, 18:23
Κανόνισε, γιατί θέλω βόλτα!
Λαστιχα εχεις? :lol: :lol: :lol:
29/3 καρτόδρομο???Μέσα κι εγώ!!!!
Αντε μπράβο να μαζευονται τα μιατακια γιατι στην πιτα ημουνα μονος μου ! θα ναι και ο D.J. αντε να μαζευόμαστε σιγα σιγα
Παιδες καλή σας μέρα. Είμαι καινούργιος στο club και μαλλον ο πιο αργός (ΚP60 1300). Οπότε καταλαβαινετε οτι δεν μπορώ να πάρω μέρος σε drift (κατι ετοιμάζω ομως σε λιγο καιρό, μην απογοητέυεστε απο τωρα για το καίνουργιο μέλος της παρέας, έτσι δεν ειναι 4AGE?) :D :D Θα ειμαι σιγουρα εκεί για να σας θαυμασω και να γνωριστούμε καλύτερα!
Παιδες καλή σας μέρα. Είμαι καινούργιος στο club και μαλλον ο πιο αργός (ΚP60 1300). Οπότε καταλαβαινετε οτι δεν μπορώ να πάρω μέρος σε drift (κατι ετοιμάζω ομως σε λιγο καιρό, μην απογοητέυεστε απο τωρα για το καίνουργιο μέλος της παρέας, έτσι δεν ειναι 4AGE?) :D :D Θα ειμαι σιγουρα εκεί για να σας θαυμασω και να γνωριστούμε καλύτερα!
Ρε TeD ΜΗΝ χαλιέσε!!!Υπάρχουν και αργά μέλοι όπως και 'γώ! :cry:
ΚΡ60 έχω και 'γώ 1300 με κοντό σαζμάν αλλά και κοντό διαφορικο!Εγώ αν καταφέρω να λύσω κάποια προβλήματα στο αμάξι θα μπώ και 'γώ!
Γι'αυτό σου λέω,μη χαλιέσε και καλος ήρθες στο club!!!! :wink:
Καλώς ήρθες φίλε TeD στο club μας. Ελπίζω να περάσεις ωραία μαζί μας... :) :)
ΧΜ...ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΣ........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: :wink: :wink: :wink:
Μην ξεχνας οτι ο Γραβαλος στο προηγουμενο DRIFT EXTREME ετρεχε με το Kadet με μοτερ 1200 cc και πηγε πολυ καλα!
Ετσι? :wink: :wink:
Ντογκας Ιωαννης
07-03-06, 10:22
δεν παιζουν ρολο τα αλογα... παρε ενα ζευγαρι χερια και ελα!!! :D
δεν παιζουν ρολο τα αλογα... παρε ενα ζευγαρι χερια και ελα!!! :D
Ετσι είναι φίλε τρία πράγματα χρειάζονται για να ντριφταρεις σωστα
Μ Υ Α Λ Ο , Χ Ε Ρ Ι Α ΚΑΙ Ψ Υ Χ Η ! ! ! !
Ξεχασες κατι. Χρειάζεσαι και αμάξι.
:D
Ξεχασες κατι. Χρειάζεσαι και αμάξι.
:D
Αν εχεις τα υπολοιπα ερχεται και το αμαξι ! ! !
ΓΟΝΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
10-03-06, 00:31
ΣΤΟ ΚΑΡΤΟΔΡΟΜΟ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ .. ΘΑ ΔΗΛΩΣΩ ΣΤΟ GP, ΨΗΝΟΜΑΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ DRIFT, ΚΑΘΩΣ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ DRIFTΟΡΕΞΕΙΣ ΤΟΥ RALLYE...
ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΤΡΕΧΩ ΚΑΙ ΣΤΟ FACE 2 FACE ΣΤΙΣ 18-19 ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ ΜΕ ΤΟ PEUGEOT SPORT CLUB. ΕΚΕΙ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ??
ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΘΟΔΩΡΗΣ
13-03-06, 02:43
ΣΤΟ ΚΑΡΤΟΔΡΟΜΟ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ .. ΘΑ ΔΗΛΩΣΩ ΣΤΟ GP, ΨΗΝΟΜΑΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ DRIFT, ΚΑΘΩΣ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ DRIFTΟΡΕΞΕΙΣ ΤΟΥ RALLYE...
ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΤΡΕΧΩ ΚΑΙ ΣΤΟ FACE 2 FACE ΣΤΙΣ 18-19 ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ ΜΕ ΤΟ PEUGEOT SPORT CLUB. ΕΚΕΙ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ??
Έχουμε και σας περειμένουμε.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.