Επιστροφή στο Forum : ''Κολοσουρτις'' Τρίπολη
Η παλια εθνικη οδος Αργους-Τριπολης οπου κατα καιρους εχουν γινει αρκετες αναβασεις,εχει καποια ''καλα'' κομματια για προπονηση, αλλα ειναι κ παρα πολυ επικινδυνα γιατι αν σου φυγει το αμαξι, μπορει να φερεις κ καμια 200αρια κολοτουμπες.....
nasos-lada 2105 twin cam
14-10-09, 21:23
οντοσ φιλε εγω μενω τριπολη και οταν ειναι να κατεβω αργος ναθπλιο για δοθλειεσ η για βολτα πιγαινουμαι με τον πατερα μου απο εκει για kolidia με το bmw αλλα αμα το χασεις χαθικεσ και εσυ θα βγεισ στον αρδαμη με τα σουβλακια (εστιατοριο)
οντοσ φιλε εγω μενω τριπολη και οταν ειναι να κατεβω αργος ναθπλιο για δοθλειεσ η για βολτα πιγαινουμαι με τον πατερα μου απο εκει για kolidia με το bmw αλλα αμα το χασεις χαθικεσ και εσυ θα βγεισ στον αρδαμη με τα σουβλακια (εστιατοριο)
αν κανει νοστιμα σουβλακια να πεταχτουμε μωρε να ριξουμε κανα δυο κ0λοτουμπες!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nasos-lada 2105 twin cam
18-10-09, 23:05
το κανοσιμουμαι να μπενουμαι ολοι με τισ πορτεσ στο μαγαζι για σουβλακια χαχαχαχα
Παιδια εαν ειναι για 2 σουβλακια, να καταστρεψουμε τα αυτοκινητα μας κ να σκοτωθουμε, αφηστε το καλυτερα, διαιτα.... χαχαχαχαχαχα......
nasos-lada 2105 twin cam
19-10-09, 15:48
διαιτα λεσ εεεεεεεεεε χαχαχαχαχαχα καλο αυτο φιλε μου
thodoras_RS4
26-11-09, 20:02
Εγώ είμαι φοιτητής στην τρίπολη και ένα φιλαράκι μου που είναι από άργος μου λεεί μιά μέρα, πάμε ναύπλιο? λέω και δεν πάμε? και με πάει απ τον κολοσούρτη...πολύ ωραία διαδρομή για να στρίψεις, έχει πολλές φουρκέτες με κλίση, φαρδύ δρόμο σε κάποια σημεία, όμως ειναι πολύ επικίνδυνος γιατί όπως είπατε κι εσείς παιδιά, εκεί π μαθένεις να driftareis μπορεί να μάθεις να πετάς κιόλας...
p.s.από εκείνη την μέρα με την πρώτη ευκαιρία "πάμε ναύπλιο" :P
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.