PDA

Επιστροφή στο Forum : starlet kp60 anakataskeyh

theo
10-10-09, 19:43
καλισπερα σε ολουσ 8α μπω κατευ8ιαν στο 8εμα υπαρχει στην δια8εση μου ενα σταρλετ κπ60 παρατιμενο κανα χρονο στην ακρη κοντα στο σπιτι μ και κα8ε μερα το γλυκοκοιταω εχω ρωτησει τον ηδιοκτητη και μ το δινει τσαμπα αλλα (δν εχει πινακιδεσ και μοτερ )
:(:(1ον ολο και καποιος 8α υπαρχει εδω μεσα που 8α χει τετοιο μοτερ ακουω προσφορες μονο μοτερ πσαχνω)
2ον χωρις πινακιδες με τρειλερ υπαρχει περιπτωση να κινη8ει στν δρομο χωρισ νομικα προβληματα
3ον (αντε και κινιτε μεσα στην πιστα 8α μπει χωρισ αδεια γτ στο καρτοδρομο (αιφιδνεσ)
ειχα παρει τηλ για μια παλια bmw και μου χαν πει χvρισ αδεια δν μπαινεισ)!:(
4ον (εχω πολυ ορεξη για προσωπικη δουλεια βαλτε το και αυτο μεσα ):wink:

drift student kp60
11-10-09, 04:54
το οτι θα σε βοη8εισουν αυτο ειναι σιγουρο υπαρχουν πολλα παιδια με σταρλετακια ..

αλλα μιας και ψαχνεις μοτερ κοιτα να βαλεις κατι καλυτερο απ τον 4κ κατι σε 4AGE ..

καλη συνεχεια με το project :D !

andreasf20c
11-10-09, 11:52
το οτι θα σε βοη8εισουν αυτο ειναι σιγουρο υπαρχουν πολλα παιδια με σταρλετακια ..

αλλα μιας και ψαχνεις μοτερ κοιτα να βαλεις κατι καλυτερο απ τον 4κ κατι σε 4AGE ..

καλη συνεχεια με το project :D !
Tι εχετε παθει ολοι με το 4age??
φιλαρακι για μενα 4κ με διπλα και εκκεντροφορο...

kallitexni$
11-10-09, 13:26
Το καλύτερο που έχεις να κάνεις , είναι να μου το δώσεις για 100 ευρώ . :D

Rozy_SS_Kp60
11-10-09, 14:41
Υπαρχουν παρα πολλα παιδια που μπορουν να σε βοηθησουν φιλε...Τωρα απο μοτερακι,στα σταρλετ δεν χρειαζεσαι τπτ πολυ τρομερο για να ευχαριστηθεις παντες..ενα 4κ η ενα 5κ δηλαδη ενα 1300 η ενα 1500 θα ειναι οτι πρεπει,ακομα κ μαμα...Στα λεφτα παιζεις στα μοτερ απο 100 ευρουλια μεχρι κ 500..!Δινει ενα παιδι σασμαν κ μοτερ 1500 που μπαινουν κουτι σε σταρλετ 500 ευρω νομιζω...

Μετα αν το εχεις πανω σε τρειλερ χωρις πινακιδες,δεν θα εχεις κανενα προβλημα...Μονο αν το κυκλοφορεις θα εχεις...

g_sev
11-10-09, 17:05
Κανε ενα πωλητηριο με τον ανθρωπο που σου το δινει και βγαλε του ιστορικες πινακιδες.
Αν εχει εμφανιση νορμαλ χωρις καγκουριες ΚΑΙ μοτερ σειρα Κ σαν κι αυτο που φορουσε απο το εργοστασιο (το οποιο ειναι μοτερακλα και δεν σπαει δεν χαλαει) δεν θα χεις προβλημα να χεις Ιστορικες πινακιδες.
Με τετοιες πινακιδες δεν εχεις βεβαια το δικαιωμα να το καβαλας και να πηγαινεις στην δουλεια σου , αλλα ειναι ενασ τιτλος ιδιοκτησιας , μπορεις να το μεταφερεις και να το βαζεις σε πιστες και να αποδικνυεις στον οποιοδηποτε οτι εισαι ο νομιμος κατοχος.
Μαζι με τα παραπανω οι πινακιδες ανεβαζουν και την αξια του σταρλετ σου

drift student kp60
12-10-09, 04:15
Tι εχετε παθει ολοι με το 4age??
φιλαρακι για μενα 4κ με διπλα και εκκεντροφορο...

Επιδη πιστευω πως ειναι ποιο αξιοπιστο και γενικα ειναι "ευκολα αλογα".. :)

andreasf20c
12-10-09, 14:20
Επιδη πιστευω πως ειναι ποιο αξιοπιστο και γενικα ειναι "ευκολα αλογα".. :)
"ευκολα"???? που τα ειδες τα ευκολα αλογα?? για κατσε βαλτο πανω σε σταρλετ και μετα θα καταλαβεις αν ειναι "ευκολα" η οχι...:wink:

andreas_e30!
12-10-09, 14:32
Υπαρχουν παρα πολλα παιδια που μπορουν να σε βοηθησουν φιλε...Τωρα απο μοτερακι,στα σταρλετ δεν χρειαζεσαι τπτ πολυ τρομερο για να ευχαριστηθεις παντες..ενα 4κ η ενα 5κ δηλαδη ενα 1300 η ενα 1500 θα ειναι οτι πρεπει,ακομα κ μαμα...Στα λεφτα παιζεις στα μοτερ απο 100 ευρουλια μεχρι κ 500..!Δινει ενα παιδι σασμαν κ μοτερ 1500 που μπαινουν κουτι σε σταρλετ 500 ευρω νομιζω...

Μετα αν το εχεις πανω σε τρειλερ χωρις πινακιδες,δεν θα εχεις κανενα προβλημα...Μονο αν το κυκλοφορεις θα εχεις...

εγω ειμαι αυτος που εχω το 5κ και 5αρι σασμαν!οπως σ παν τα παιδια μπορεις να βγαλεις πινακιδες λεσχης!το πιο ευκολο ειναι ο ΕΟΟΕ εχω ακουσει οτι εχουν δωσει πινακιδες σε ε30 χωρις να τ δουν καν!θα σαι και ασφαλισμενος απο τη λεσχη και θα μπορεις να μπαινεις και σε πιστα!ετσι κιαλλιως για να χεις αυτες τις πινακιδες καταθετεις τις κανονικες εσενα δνε εχει καν οποτε μια χαρα!

drift student kp60
13-10-09, 04:19
"ευκολα"???? που τα ειδες τα ευκολα αλογα?? για κατσε βαλτο πανω σε σταρλετ και μετα θα καταλαβεις αν ειναι "ευκολα" η οχι...:wink:

δεν εννοω αυτο.. αλλα το οτι σε μαμα κατασταση ειναι ηδη αρκετα τα αλογα και ιδικα με ενα
απλο τετραπεταλουδο..σε συγκριση με τον 1.3 η τον 1.5.. αυτο προσπαθω να πω... αλλα και
σαν κινητηρας πιστευω ειναι και ποιο αξιοπιστος.. και εχει και πολυ ψωμι για tuning ..

kallitexni$
13-10-09, 11:49
δεν εννοω αυτο.. αλλα το οτι σε μαμα κατασταση ειναι ηδη αρκετα τα αλογα και ιδικα με ενα
απλο τετραπεταλουδο..σε συγκριση με τον 1.3 η τον 1.5.. αυτο προσπαθω να πω... αλλα και
σαν κινητηρας πιστευω ειναι και ποιο αξιοπιστος.. και εχει και πολυ ψωμι για tuning ..
Ποτέ δεν είναι αρκετά τα άλογα..:D
Πιο αξιόπιστος από τον 4Κ?..:roll:

andreasf20c
13-10-09, 14:23
οταν θα κατσεις να ασχοληθεις θα καταλαβεις οτι θελει απειρη δουλεια και αρκετα ευρωπουλα...
Εγω αν ειχα σταρλετ θα το κρατουσα με 4κ η 5κ εκκεντροφορο+2 διπλα +εξατμιση... ειναι αρκετα για αυτην την καροτσα να εχεις και καλη αναρτηση...

Καραμιχάλης Βασίλης
13-10-09, 19:57
οταν θα κατσεις να ασχοληθεις θα καταλαβεις οτι θελει απειρη δουλεια και αρκετα ευρωπουλα...
Εγω αν ειχα σταρλετ θα το κρατουσα με 4κ η 5κ εκκεντροφορο+2 διπλα +εξατμιση... ειναι αρκετα για αυτην την καροτσα να εχεις και καλη αναρτηση...

με το 5κ ετσι οπος το λες θα βγαλεις μαχ 105-110 αλογατα ενω με ενα 4αγε εχει 130 απροβλιματιστα μαμισια αλογα... γενικα το θεμα ειναι ποσα λεφτα εχεις διαθεσιμα να χοσεις εγω με 5κ το εχο το σταρλετακι μου (δεν χριαζομε ακομα περισοτερα αλογα) και πεταει!!!:D

pro_crossaro
15-10-09, 11:29
Φίλε μου. Ξεκινάς με λάθος βάση. Τι θέλω να πω.

1ον) Το αμάξι είναι σε κατάσταση που να αξίζει να το φτιάξεις. Δηλαδή το αμάξωμα σε τι κατάσταση είναι. Αν είναι καθαρό (θα πρέπει να βγάλεις μοκέτες κτλ για να το δεις και φυσικά να το σηκώσεις) μπορεί να αξίζει ως πρότζεκτ. Αν όχι τότε πέτα το. Πιθανών να σε συμφέρει τελικά να πάρει ένα εμφανήσιμο ψιλοέτοιμο με 2-2500Ε (Αν και για μένα είναι πανάκριβα, πρακτικά η επισκευή αυτουνού θα σου πάει πολύ παραπάνω...).

2ον) Είσαι έτοιμος να δώσεις τουλάχιστον 3000Ε (Και λίγα λέω γιατί μπορεί να έχεις όρεξη να ασχοληθείς και να γλιτώσεις κάποιες εργατοώρες, αλλά τα ανταλλακτικά στοιχίζουν και πολλοί μηχανικοί τον πα***υν με αποτέλεσμα να ανεβαίνει το κόστος) για ένα αμάξι που θα κινείται με τρέιλερ?

3ον) Ψάξε και βρες το ΦΕΚ που εξηγεί υπό ποιες προυποθέσεις μπορείς να έχεις τρέιλερ γιατί πλεόν δεν έιναι τόσο εύκολο και ακόμα και αγωνιζόμενοι σε αναβάσεις/ράλλυ/κτλ έχουν πρόβλημα με τη μεταφορά με τρέιλερ και έχουν φάει και κλήσεις ενώ τρέχαν εσε αγώνα...:evil:

Τώρα θα σου πω τι πιστεύω. Ότι κυκλοφορεί στην αγορά από έτοιμα συνήθως τα έχουν παιδιά σαν και εμάς οπότε είναι σκισμένα. Και λόγω της αξίας του μοντέλου (πολύ μικρή) και της ευκολίας εύρεσης ανταλλακτικών μάλλων θα ναι πολύ σκισμένα.

Για αυτό πάρε αυτό που στο δίνει τζάμπα, με μία υπεύθυνη δήλωση, αποθήκευσε το και ψάξε για κάποιο άλλο με χαρτιά, αλλά ίδιο. Λόγω απόσυρσης θα δώσεις περίπου 1000Ε (γιατί συνήθως οι παππούδες που τα χουν φροντισμένα δεν ενδιαφέρονται να πάρουν άλλον, άρα αρκούνται απλά στο επίδομα της απόσυσρης χωρίς το επιπλέον κέρδος.) και θα χεις ένα αμάξι, καλή βάση για να κάνεις ότι θέλεις και φυσικά ΝΟΜΙΜΗ. Και όποιο starlet βρίσκεις από φτηνά έως τζάμπα χτύπα το, γιατί αργότερα θα κυνηγάς τα ανταλλακτικά με ρουκετοβόλο.

Όσο για τις λέσχες, λόγω τέτοιων φαινομένων, πλέον ζητάνε (σίγουρα η ΕΛΠΑ) και αποδεικτικά της ύπαρξης του αυτοκινήτου εκτός από την υπεύθυνη δήλωση (κάποιο χαρτί από ΚΤΕΟ κτλ), πλέον περνάνε έλεγχο κάθε χρόνο (ΕΛΠΑ, ΦΙΛΠΑ από ότι έχω ακούσει) και ακούγεται κάτι για ΚΤΕΟ.