Επιστροφή στο Forum : Τι μοτέρ?
Παιδιά είμαι 18 και έχω στη κατοχή μου ένα Ε30.ΤΟ φτιάχνω κυρίως για drift αλλά το χρησιμοποιώ και σε καθημερινή βάση...Είμαι στη φάση αλλαγής μοτέρ αλλά δεν ξέρω τι να βάλω....Το 325ι το οποίο όμως θα καίει η το 318ιs που θα μπορώ να κάνω ποιο πολλές βολτούλες και drift?
To 1,8is είναι το μοτέρ που έβγαζε 135-140hp;; Αν ναι θα σου πρότεινα να το βάλεις καθώς με το 2,5 πιθανώς να χρειαστεί να αλλάξεις και άλλα όπως διάμετρο τροχού(δηλαδή ζαντολάστιχα)...
Πάντως μπορείς να βάλεις και μοτέρ από νεότερες bmw, και λιγότερο θα καίνε και θα χρειάζονται λιγότερα service.
Το μοτέρ από που σκέφτεσαι να το πάρεις, από εδώ ή Γερμανία;
Η μετατροπή θα γίνει κομπλέ οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα....θα αλλαχτούν όλα.....Ναί είναι με τα 140 άλογα.Το αμάξι θα έρθει ολόκληρο απο γερμανία είτε αυτό είναι 325 είτε 318is.Και φυσικά θα έχει μπλοκέ....
Αφού μιλάμε για ολοκληρωμένη μετατροπή (και με μπλοκέ και στις δύο περιπτώσεις)... Τι να σου πω?? Αν αντέχεις την κατανάλωση του 6cyl τότε κάν' το 2,5..και θα ρίχνεις αρκετά σταγάκια και θα γυρνάει για την πλάκα μέσα στην πίστα..! Για το δρόμο δεν το συζητάω...
Το 6cyl με μια καλή ανάρτηση θα κάνει παπάδες...Δε θυμάσαι το Γράβαλο? :lol:
Axxx αν το θυμάμαι λέει.......Ήμουνα ο μόνος που κοπανιόμουνα ανάμεσα στους θεατές και γκάριζα δώσε δώσσεε α ρεε Ε30 ρεεεεεεεεεεεεεεεεε και ξερό ψωμί :lol:
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.