Επιστροφή στο Forum : drift σε χιονι και παγο τις προσεχείς μέρες
plaketokofths
22-01-06, 04:54
Τι θα λέγατε τις μέρες αυτές που έρχονται, ενώ οι μετεωρολογικές προβλέψεις προβλέπουν χιόνια ακόμα και στην Αθήνα, να μαζευτούμε όσοι ενδιαφέρονται να πάμε σε κανά βουνό να παίξουμε?
ειναι κομματακι δυσκολο... :lol: και επικυνδινο.... οχι πως δεν θα ερχομουνα... αλλα δεν εχει κανενα νοημα στο χιονι..
υσ:plaketokofths κανεις και αποχαλκωση???!!! :roll:
Σημερα ειμουν Μεγαρα και εκανα προβα με βροχη. Τρομερη εμπειρια, να εχεις ανοιχτους ολοκαθαριστηρες και να βγαζεις ολη την κ9 με την 3η στον κοφτη.
Με γεμάτο στομάχι, ή χωρίς...? Παίζει ρόλο... γι΄αυτό ρωτάω! :arrow: :wink: 8)
plaketokofths
23-01-06, 15:50
ειναι κομματακι δυσκολο... :lol: και επικυνδινο.... οχι πως δεν θα ερχομουνα... αλλα δεν εχει κανενα νοημα στο χιονι..
υσ:plaketokofths κανεις και αποχαλκωση???!!! :roll:
gia to den exei nohma sto xioni...8a diafwnisw, isws na mhn exei thn idia dyskolia me to stegno allo kai to xioni gia emena exei thn xarh tou(mono to topio kai ais8hsh arkoun). Oso gia to epikindyno skepsou 1. oti ta xiliometra einai ta misa toulaxiston kai 2. den eipame na kanoume tarzanies, oti borei o ka8enas kai oti ton diaskedazei.
ps:apoxalkwsh :lol:
ΧΜ...Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΩΝ ΒΙΛΛΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΨΟΓΟΣ ΓΙΑ ΑΝΑΠΟΔΑ ΤΙΜΟΝΙΑ! ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΓΗΠΕΔΑΚΙ ΟΠΩΣ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ..ΕΧΕΙ ΑΡΚΕΤΗ ΑΠΛΑ.. :lol: :lol: 8) 8)
XIONI...καλή ιδέα...μας βλέπω όμως και την Κυριακή στα Μέγαρα να σκάμε με snowboard!
παμε χιονι!!!!!!! χτες το βραδυ κατα τις δωδεκα ειδα τον παγο στα τζαμια των αυτοκινητων στην μεταμορφωση και πριν το σκεφτω ειχα βρεθει ερυθραια -κηφισια και λοιπα . ολα τα λεφτα ητανε μιλαμε για πολυ παιχνιδι στα 20χλμ παντηλικια με 2ες -3ες σε αργη κινηση. το καλυτερο σχολειο εχεις ολον το χρονο να σκεφτεις την επομενη κινηση . καμια καλη αλανα που να μην ειναι δεσιμο προς τα πανω για σβουρες ξερει κανεις?
Με γεμάτο στομάχι, ή χωρίς...? Παίζει ρόλο... γι΄αυτό ρωτάω! :arrow: :wink: 8)
Αδιο , μονο 2 ζαμπονοτυροπιτες.
ΓΙΑΤΙ ??????? :?: :?:
παμε χιονι!!!!!!! χτες το βραδυ κατα τις δωδεκα ειδα τον παγο στα τζαμια των αυτοκινητων στην μεταμορφωση και πριν το σκεφτω ειχα βρεθει ερυθραια -κηφισια και λοιπα . ολα τα λεφτα ητανε μιλαμε για πολυ παιχνιδι στα 20χλμ παντηλικια με 2ες -3ες σε αργη κινηση. το καλυτερο σχολειο εχεις ολον το χρονο να σκεφτεις την επομενη κινηση . καμια καλη αλανα που να μην ειναι δεσιμο προς τα πανω για σβουρες ξερει κανεις?
Δεν ξερω για σας αλλα εγω το φοβαμε το χιονι. Να φανταστητε σημερα το πρωι φληκαριζα 400 μετρα πριν τη στροφη για την παρω σωστα, τωρα να με δουνε οι ΙΑΠΩΝΕΣ να τους κοπει ο βηχας. :lol: :lol: :lol:
Χθές στο παραπάνω topic ενημέρωσα για τη συνάντηση που είχαμε χθές ξαφνικά. Κάποιοι ήρθαν, άλλοι όχι. Όσοι ήρθαν έζησαν τρελές στιγμές χαράς με τετρακίνητα και πισωκίνητα στο parking του ΑΒ στην εθνική και μετά στις στροφές της βαρυμπόπης και μπροστά στους μπάτσους μάλιστα. Σε κάποια φάση το 320i πήγαινε παντηλίκι attack για 100μέτρα συνεχόμενα...πανικός χάσατε όσοι δέν ήρθατε. Την άλλη κυριακή μας βλέπω Μέγαρα άν κρίνω απο το δημοψηφισμα.
Χθές στο παραπάνω topic ενημέρωσα για τη συνάντηση που είχαμε χθές ξαφνικά. Κάποιοι ήρθαν, άλλοι όχι. Όσοι ήρθαν έζησαν τρελές στιγμές χαράς με τετρακίνητα και πισωκίνητα στο parking του ΑΒ στην εθνική και μετά στις στροφές της βαρυμπόπης και μπροστά στους μπάτσους μάλιστα. Σε κάποια φάση το 320i πήγαινε παντηλίκι attack για 100μέτρα συνεχόμενα...πανικός χάσατε όσοι δέν ήρθατε. Την άλλη κυριακή μας βλέπω Μέγαρα άν κρίνω απο το δημοψηφισμα.
μηπως να το ξανακανουμε σημερα που εχει ακομα παγο μιας και χασαμε και το χθεσινο? εεε? θα περιμενουμε να ξαναχιονισει???
εγω λεω να περασω μια βολτα το βραδυ κι οτι κατσει!
Tα χιόνια έλιωσαν ήδη. Οι υπόλοιποι κρατηθείτε για Μέγαρα...
Πάντως περάσαμε τρελά παρόλο που μαζευτήκαμε λίγοι...
Στα επόμενα χιόνια θα ξαναγίνει χαμός. Ο Παναγιώτης απο το XL(DR.Π) ME TO 2.3 Μanta κόλλησε άπειρες φορές μιάς και το αμάξι απέχει ελάχιστους πόντους απο το πάτωμα...κόλλαση...δέν ίσιωσε πουθενά Ξεκίναγε με δευτέρα και μετο που έβαζε τρίτη έμενε εκεί που ήταν! Άντε γειά!
plaketokofths
27-01-06, 18:21
Ο Παναγιώτης απο το XL(DR.Π) ME TO 2.3 Μanta κόλλησε άπειρες φορές μιάς και το αμάξι απέχει ελάχιστους πόντους απο το πάτωμα ...κόλλαση...δέν ίσιωσε πουθενά Ξεκίναγε με δευτέρα και μετο που έβαζε τρίτη έμενε εκεί που ήταν! Άντε γειά!
το αμάξι απέχει ελάχιστους πόντους απο το πάτωμα :?: :?: :?: :?: :shock:
Καλά πως δεν ίσιωσε πουθενά αφού έμενε στον "τόπο"? :!: :?:
Να λέτε λίγο πιο έγκαιρα τις συναντήσεις αν μπορείτε να προετοιμαζόμαστε κι εμείς άλλη φορά.. :D
εγω πηγα κι εχτες και ειχε λιγο κοσμο στο παρκινκ και στους δρομους εκει γυρω μεχρι που μπηκαν κατι πιτσιρικαδες με ενα vitara κι αφου προλαβαμε και κρυφτηκαμε κια δεν μας πετυχε επεσε σε ενα παρκαρισμενο golf και το εκανε πουτ@ν@ μετα σπασαμε και και σβαρναγαμε στον παραδρομο
Ο Παναγιώτης απο το XL(DR.Π) ME TO 2.3 Μanta κόλλησε άπειρες φορές μιάς και το αμάξι απέχει ελάχιστους πόντους απο το πάτωμα ...κόλλαση...δέν ίσιωσε πουθενά Ξεκίναγε με δευτέρα και μετο που έβαζε τρίτη έμενε εκεί που ήταν! Άντε γειά!
το αμάξι απέχει ελάχιστους πόντους απο το πάτωμα :?: :?: :?: :?: :shock:
Καλά πως δεν ίσιωσε πουθενά αφού έμενε στον "τόπο"? :!: :?:
Να λέτε λίγο πιο έγκαιρα τις συναντήσεις αν μπορείτε να προετοιμαζόμαστε κι εμείς άλλη φορά.. :D
Εσύ που ήσουν; kαι δε σε είδα?
Εγώ ήμουν μέσα στον τρελό με το sportage
cannonball
23-02-06, 19:22
Δικιο εχεις , ειναι χαζος αυτος με το Sportage :twisted:
σαν τα χιονιαααα....... που λενε.... εσκαψα πολυ για να βρω αυτο το θεμα αλλα το βρηκα. τα σημερινα χιονια μου θυμισαν ωραιες εποχες και σκηνικα. ψηνετε κανεις να ανηφορισουμε το βραδακι να παμε να παιξουμε με τα χιονια ?
http://www.youtube.com/watch?v=BHiTUyJy3wo&playnext=1&list=PL2884C684AC2E9CEF
ΛΟΥΚΑΣ ΚΩΣΤΑΡΑΣ
08-03-11, 12:48
Εγω και ο Τακης κατι λεμε να κανουμε......εγω με Isuzu D-Max και ο Τακης με τον τρακτορα (dodge)......
Λεμε να παμε για κινηγι.......ειναι αυτο που ο κωλος του αυτοκινητου κινηγαει την μουρη!!!!!!!!!!!!
Αντε να δουμε και στα διπλα τι θα κανουμε.....................
Stathis WOT
08-03-11, 12:49
αναμνήσεις... αν το βράδυ πάνε όλα καλά, εγώ είμαι μέσα με την κόκκινη AE86 για κανά snow touge. Να δώσουμε κανά ραντεβού γέφυρα βαρυμπόμπης?
ΛΟΥΚΑΣ ΚΩΣΤΑΡΑΣ
08-03-11, 12:57
αναμνήσεις... αν το βράδυ πάνε όλα καλά, εγώ είμαι μέσα με την κόκκινη AE86 για κανά snow touge. Να δώσουμε κανά ραντεβού γέφυρα βαρυμπόμπης?
Ωρα?????
Εεεεεεεεεερε μουρλααααααααααααα...................
Stathis WOT
08-03-11, 14:08
22:00, σήμερα ραντεβού στη γέφυρα της Βαρυμπόμπης
Λεμε να παμε για κινηγι.......ειναι αυτο που ο κωλος του αυτοκινητου κινηγαει την μουρη!!!!!!!!!!!!
Αντε να δουμε και στα διπλα τι θα κανουμε.....................
και λεω εγω τωρα, εκει που σε πιεζω να πουμε, πατας φρενο,
.
.
.
.
.
.
.
νομιζεις θα το καταλαβω?
μπου αχαχαχαχαχαχα
εεε εσεις οι κυνηγοι με τα αγροτικα...... φερτε και κανενα ιμαντα μαζι σας για μια ωρα αναγκης..
andreasf20c
08-03-11, 15:44
εεε εσεις οι κυνηγοι με τα αγροτικα...... φερτε και κανενα ιμαντα μαζι σας για μια ωρα αναγκης..
+1 Μπορει να ερθω και εγω ειτε με το ιμπιζα ειτε με ενα αε86 ενος φιλου!
andreas_e30!
08-03-11, 17:46
μπορει ν αρθω και εγω!
andreas_e30!
08-03-11, 18:34
ακυρο τελικα ενα ζευγαρι λαστιχα εχω και αυτα χανουν αερα!καλα να περασετε!
giannis__levin
08-03-11, 21:46
θα ερθω και εγω εκει με ενα terios
Θα ειμαι και εγω με αυτον απο πανω με το terios.
andreasf20c
08-03-11, 22:40
Τελικα θα ερθω αλλα με ενα παλιο μαζντα προσθιοκινητο! θα τα πουμε εκει παιδες!
Stathis WOT
09-03-11, 01:57
Κορυφαίο σκηνικό το σημερινό. Περάσαμε τέλεια και κάναμε επιτέλους λίγο σαματά. Οσοι ήταν εκεί καταλαβαίνουν
andreasf20c
09-03-11, 03:04
Κορυφαίο σκηνικό το σημερινό. Περάσαμε τέλεια και κάναμε επιτέλους λίγο σαματά. Οσοι ήταν εκεί καταλαβαίνουν
Oντως μου θυμισε παλιες,καλες, "βουνισιες" εποχες!
Και πιθανοτατα να ξανακανονιστει σημερα τεταρτη αν ο καιρος συνεχισει να ειναι ετσι...
θα δουμε...
Ο καιρός μας ευνοεί για ακόμα ένα SnowyTougheNight... Το μέρος ήταν καλό και τα πέταλα βοηθούσαν για πολύ παιχνίδι.. Γιατι λοιπόν να μην επαναληφθεί... ;D
Αναμονή για το "ΟΚ" λοιπόν... Ψηθείτε...
ωραια περασαμε χτες , καλο γουδι καναμε... κανενα βιντεο κανεις?
andreasf20c
10-03-11, 23:56
Παρτε μια ιδεα απο μια φωτο που τραβηξε ο Σταθης:
http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/183545_10150112480018221_807983220_6236429_4645106_n.jpg
sakis kladis
11-03-11, 00:25
πωωω τρελα ειναι....ζηλευω!!!!
ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
01-04-11, 20:52
Αν και λίγο καθυστερημένα αλλά δεν πειράζει...
Από βόρεια μεριά...
http://www.youtube.com/watch?v=YXnWB3iZm5c
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.