Επιστροφή στο Forum : rallydesign.co.uk
mpantilikier21
14-09-09, 18:32
kalispera!!exei kapoios parageilei apo rallydesign.co.uk???kseretai metaforika ktl..(sorry gia ta greeklish alla ta windows pou exw den exoun ellinika).
NOStradamos
14-09-09, 20:31
φιλαρακι το σιγουρο ειναι οτι δεν εχουν email και παραγγελεια κανεις μεσο τιλεφονου!!περιμενω να μου ερθουν κατι πεταλιερες οπτε ανεμενε για λεπτομεριεσ!!!!!
φιλαρακι το σιγουρο ειναι οτι δεν εχουν email και παραγγελεια κανεις μεσο τιλεφονου!!περιμενω να μου ερθουν κατι πεταλιερες οπτε ανεμενε για λεπτομεριεσ!!!!!
ΧΑ! Δεν σου λενε μεταφορικά εκτός αν κλείσεις την παραγγελία!
Ο,τι να ναι! Πρωτη φορά το έχω ακουσει αυτό!
Α.
mpantilikier21
14-09-09, 23:11
apo oti eida mporeis na parageileis me pistwtiki.kapou lei gia metafores ektos agglias(gia ellada leei shippings 27 i 14 analoga me tin etairia)ok meta apo auta omws ti allo plirwneis min erthei h courier kai mou zitisoun 500 eurw!!!
Giorgos Zimalis
15-09-09, 00:13
Εγω πρωσοπικα παραγγελνω απο εκει το προβλημα παντα ειναι τα μεταφορικα πρεπει πανω κατω να ειναι καμια 60 -80 €.Κλινω ενα προιον για αγορα μου βαζει του τοκο και μετα απο κανα διο μερες σου στελνουν μηνημα οτι εχουν προβλημα με το λογαριασμο και δεν μπορουν να τραβηξουν τα λεφτα καιτους στελνω μετα μνμ για το ποσα ακριβως πρεπει να πληρωσω.Και μετα περνω το μνμ ποσα πρεπει να πληρωσω.Τα πραγματα ερχονται μεσω ελτα ή κουριερ τον οποιο δεν το πληρωνεις γιατι τον εχει πληρωση η ιδια εταιρια μεσα σε 10 εργασιμες ημερες!
mpantilikier21
15-09-09, 00:16
thanks, file na sai kala!!
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.