Επιστροφή στο Forum : bmw e21
kalispera stin parea k apo mena...onomazomai xristos k eimai apo salonika k eipa na ksekinisw k egw tin stadiodromia mou ston xwro tou drift...exw vrei ena e21 foul metatropi se 323 dilwmeno 316 me eswteriko apo e36 me mploke diaforiko k leyka kayaba....o typos mou zitaei 1000 eyrw mono....ti na kanw?mixanika meri ta eida apsoga....to vasiko provlima mou guys einai an tha kratisw kanonika pinakides ktl i an tha ta paradwsw ola...ti symferei pleon?
andreas_e30!
08-09-09, 11:25
εννοεις ενα μπλε που ειναι και στ car.gr?αποτι φαινετεαι ειναι πολυ καλη ευκαιρια βεβαια δεν ξερω σε τι κατασταση ειναι η καροτσα!αλλα μ κανει εντυπωση ενα πραγμα η αρχικη τιμη ηταν 2000 και μεσα σε 2-3 βδομαδεσ επεσε στ χιλιαρικο!
akrivws file.....k mena mou ekane entypwsi alla einai ola kala....to amaksi to eida apo k einai tzet....thelei poli psila pragmata apo ftiaksimo...to skeftomai sovara....to thelw gia arxi k afou to liwsw tha xtypisw ena e30....
Petros AE86
10-09-09, 03:01
καλως ηρθες χρηστο!!πολυ ομορφο το ε21!τσιμπα το!μια χαρα τιμη εχει!!
αν μπορεις γραφε με ελληνικους χαρακτηρες!! :)
pro_crossaro
10-09-09, 12:27
Πέραν του ότι δε θα ξεθολώνει το μπαμπρίζ (πρέπει ν αέχουν κοπεί οι αεραγωγοί εκεί για να χωρέσει, όπως έχω δει και σε παλιά OPEL), πέραν του ότι η μετατροπή στο μοτέρ φαίνεται και άμα σε σταματήσει η αστυνομία θα χεις θέμα, πέραν ότι έχω αμφιβολίες για την 100% απροβλημάτιστη λειτουργία του, και ότι πολύ δύσκολα θα βρεις μάστορα με μαντικές ικανότητες για να διορθώνει τα προβλήματα του φρανκεστάιν και φυσικά ότι θα το παντρευτείς (μόνη λύση θα ναι η απόσυρση), νομίζω ότι είναι καλή αγορά...:lol:
Ειλικρινά όμως το αμάξι έχει θέματα που τώρα δεν τα βλέπεις αλλά στο τέλος θα σου σπάσουν τα νεύρα. Σε αμάξια με τέτοιες μετατροπές (που πιθανών να είναι home made) είναι πολύ πιθανών να σου βγάλει την πίστη και το πιο απλό πρόβλημα. Με ένα τέτοιο αμάξι δεν πας by the book, αλλά by mastoras έμπνευση.
Επίσης θα χεις θέμα τα κρύα πρωινά γιατί από όσο γνωρίζω όλα τα "καινούρια΄" αυτοκίνητα έχουν παμπρίζ με μεγαλύτερη κλίση, άρα και ταμπλό με μεγαλύτερο βάθος. Άρα για να μπει θέλει κόψε-ράψε. Οπότε οι αεραγωγοί του παμπρίζ δεν υπάρχουν. Οπότε κάθε πρωί με πανάκι θα καθαρίζεις.
Επειδή δε γνωρίζω ακριβώς τις κυρώσεις που έχουν οι αδήλωτες μετατροπές κινητήρα καλύτερα να πας να ρωτήσεις γιατί έχω ακούσει από τσουκτερά πρόστιμα, μέχρι κατασχέσεις. Οπότε καλύτερα να ρωτήσεις τις κυρώσεις, και το πόσο θα σου στοιχίσει να το δηλώσεις. Φυσικά και τα τέλη-ασφάλιστρα κτλ.
Πινακίδες πλέον μπορείς να παραδώσεις μόνο στην εφορία. Για οριστική διαγραφή έχω μάθει ότι θέλουν χαρτί από ανακυκλωτήριο. Παλιότερα άμα τους εγκυώσουν ότι δε θα το χεις στο δρόμο δεν υπήρχε θέμα, αλλά πλέον νομίζω δε γίνεται. Όπως και να χει χωρίς πινακίδες δε γίνεται να κυκλοφορείς.
Εκτός από τον φόβο της αστυνομίας, θα χεις και το φόβο του τι θα γίνει σε περίπτωση στραβής. Και επειδή από ότι κατάλαβα τώρα μαθαίνεις κάτι ψιλά σίγουρα θα γίνουν, αλλά ακόμα και ταλέντο να σαι σίγουρα κάποιος θα σκάσει πάνω σου. Και άμα είσαι δίχως πινακίδες και ασφάλεια τότε την πο*****ες.
Φυσικά στο Ελλάντα όλα γίνονται, και πιθανών να κυκλοφορούν πολλοί παράνομα, αλλά επειδή με τις πιθανότητες καλό είναι να μην πολυπαίζεις είτε ψάξου για κανα αυτοκίνητο που θα σου στοιχίσει λιγότερο (γιατί αυτό εύκολα θα σου στοιχίσει τα τριπλα για να κυκλοφορεί νόμιμα και όχι μόνο) και που θα κάνεις εσύ τις όποιες μετατροπές για να ξέρεις. Να μην ψάχνεις τι σκατά σκεφτότανε αυτός όταν το έφτιαχνε και τι πατέντες έκανε για να πάρει μπροστά...
Και περισσότερο θα το χαρείς (αμάξι δεν είναι μόνο τα παντιλίκια, αλλά και το να το φτιάξεις για να πηγαίνει καλύτερα) και θα το ξέρεις καλά.
ΜΕ ΜΠΕΡΔΕΨΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ...ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΝΤΡΙΦΤ ΞΕΚΙΝΑΩ ΤΩΡΑ...ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΤΗ ΦΑΣΗ ΑΥΤΗ ΘΕΛΩ ΚΑΤΙ ΜΕ ΑΛΟΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΥΡΝΑΕΙ ΕΥΚΟΛΑ....Κ ΦΘΗΝΟ ΓΙΑΤΙ ΦΥΣΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΩ Κ ΤΙΣ ΕΞΟΔΟΥΣ ΜΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΗ......ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ?
δωστε λιγο λινκ της αγγελιασ..
Henri Tsinaski
11-09-09, 04:17
Τα άλογα του 2300 είναι λίγα για πίστα αρκετά καλά για χαβαλέ στο δρόμο.Το 21 γενικά είναι περίεργο αυτοκίνητο με περίεργο τιμόνι κ.τ.λ.(και εγώ με 21 ξεκίνησα)Εγώ θα σου έλεγα μάζεψε κανα φράγκο παραπάνω και πήγαινε σε 30 2500 να βρείς την υγειά σου.
pro_crossaro
11-09-09, 10:12
Σου προτείνω ένα αμάξι που έχει τις μετατροπές που χρειάζεται για να πάει σβέλτα, χωρίς αλχημείες.
Δηλαδή ένα αυτοκίνητο με πιο μεγάλη μηχανή (που να δηλώνεται, αν θες να το κυκλοφορείς) που όμως να μην έχει πατέντες. Γιατί με τις πατέντες ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου τύχει.:wink:
Αν δε θες πινακίδες, μηχάνεις το χρόνο σου με τις αγγελίες. Βρες σε κανα χωράφι κανα ASCONA(ΜΑΝΤΑ, ΚΡ60 κτλ) σχεδόν τζάμπα (2-3 κατοστάρικα max) και παίξε με αυτό. Θα το πάρεις τζάμπα και θα μάθεις.
Εγώ έκανα το λάθος να θελήσω να μάθω ντριφτ με ένα αυτοκίνητο που λυπάμαι να το σκίζω και φοβάμε τις εξόδους. Οπότε εσύ είσαι σε καλό δρόμο.
οχι οχι δεν με ενδιαφερει για κυκλοφορια....μονο για να μαθω...αυτα ειναι τζαμπα πραγματικα αλλα θα γυρνανε?ολα ειναι 1.200 κυβικα το πολυ...θα θελουν μπλοκε κτλ....πιο μεγαλη μηχανη!οποτε θα φτασω στα λεφτα με τα οποια θα μπορω να παρω ενα ετοιμο...
οχι οχι δεν με ενδιαφερει για κυκλοφορια....μονο για να μαθω...αυτα ειναι τζαμπα πραγματικα αλλα θα γυρνανε?ολα ειναι 1.200 κυβικα το πολυ...θα θελουν μπλοκε κτλ....πιο μεγαλη μηχανη!οποτε θα φτασω στα λεφτα με τα οποια θα μπορω να παρω ενα ετοιμο...
H απάντηση ειναι ξανα η ίδια. παιξε απλώς.. κόλλα και το διαφορικό.. και μην υποτιμάς..:wink:
seliniotis_sr
11-09-09, 16:27
Φίλε μου αν οδήγησεις ένα τέτοιο αμάξι θα καταλάβεις οτι γυρνάνε και πολύ εύκολα αλλά μέχρι ένα σημείο..!!
Μην περιμένεις να πηγαίνεις με το πλάι για 20 μέτρα και να καπνίζουν τα λάστηχα,αλλά με λίγο συμπλεκτη θα κάνεις το κέφι σου..:!!
Πάντος εγώ έχω κορολλα 1.2 και πάιζει αρκετά...και με ελευθερο διαφορικό..!
τωρα που εψαξα στο καρ δεν βρηκα κατι τοσο φθηνο.δηλαδη για αρχη για να μαθω δεν χρειαζονται τοσο τα αλογα ετσι?
pro_crossaro
11-09-09, 16:32
Εχθές με ένα παλιό MANTA μια ζαρά γυρνάγαμε.
Σε χώμα, ή χάλια άσφαλτο μια χαρά είναι.
Απλά ένα διαφορικό θέλουν (δε μου αρέσει το κόλημα, αλλά αν μιλάμε για τόσο low budget καταστάσεις είναι μια χαρά) και μετά διασκεδάζεις.
Οκ 200SX δεν είναι, αλλά μπορεί να είναι πολύ διασκδαστικό για αρχή.
Εκτός αν πας σε μια καλή μετατροπή Ε21, Ε30, ΜΑΝΤΑ, ASCONA κτλ που όμως παίζουν από 2000Ε και πάνω...
seliniotis_sr
11-09-09, 16:38
τωρα που εψαξα στο καρ δεν βρηκα κατι τοσο φθηνο.δηλαδη για αρχη για να μαθω δεν χρειαζονται τοσο τα αλογα ετσι?
Στο κάρ βάζει ο καθένας ότι έχει,σου λέει κατάλληλο για ντριφτ και ζητάει ότι θέλει..!
ψάξε κανένα αμάξι απο τη γειτονιά σου,ή κάποια εφημεριδά μέχρι 500 ευρώ που να μην λυπάσε να το λιώσεις...!!!
Για δες αυτό..http://www.car.gr/classifieds/cars/view/311769/
pro_crossaro
11-09-09, 16:45
Mια χαρά φαίνεται μόνο που υπολόγισε ότι θα πληρώσεις και τα τέλη του προηγούμενου έτους. Δεν ξέρω αν έχει πρόστιμο.
Πάντως φαίνεται μια χαρά!
ναι καλη περιπτωση το εχει πουλησει ομωσ εχει καιρο στη σελιδα....τελη κ τετοια τα ξεχναμε...δεν θα κυκλοφορει...με βοηθησατε ολοι παιδια παντως σας ευχαριστω ολουσ...οταν με το καλο παρω αποφαση θα ριξω βιντεο με τα πρωτα....
seliniotis_sr
11-09-09, 19:32
Mια χαρά φαίνεται μόνο που υπολόγισε ότι θα πληρώσεις και τα τέλη του προηγούμενου έτους. Δεν ξέρω αν έχει πρόστιμο.
Πάντως φαίνεται μια χαρά!
Αυτό είναι το πρόβλημα,αλλιός θα το είχα πάρει,αλλά αφού δεν το θέλει για καθημερινό.....!!!Τέσπα,ότι αποφασίσει..και θα περιμένουμε βίντεο όπως λέει..!!
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.