Επιστροφή στο Forum : Ηχος για βόλτα...
kallitexni$
07-09-09, 14:06
Επειδή το πρώην αμάξι του μπαμπά θα μείνει στα χέρια μου για ένα χρόνο περίπου (μάλλον κυριολεκτικά θα μείνει :twisted: ) σκέφτηκα να του βάλω ένα απλό ηχοσυστηματάκι γιατί με το ραδιοκασετόφωνο:oops: δεν την παλεύω .
Εχω στην άκρη περίπου τέσσερα κατοστάρικα και σκέφτηκα να βάλω μια πηγή με περίπου 100 ευρώ με τις σχετικές εισόδους aux και usb και τέσσερα ομοαξονικά ηχεία(50 ευρω έκαστο..) ,δύο μπροστά δύο πίσω.. π.χ. : http://www.kalogeropoulos.gr/displayITM2.asp?ITMID=8221#tmp
Ακούω γνώμες , ιδέες , προσφορές (και Γονίδη φυσικα...)
Μπαινεις στο στραβο δρομο βλεπω ! Κανε ενα ευχελαιο ! :lol::lol:
Eγω για να μην ξοδευομαι θα περνουσα σε κασετες καποια τραγουδια απο cd που γουσταρω.. ραδιο παιζει.. μην πετας τα λεφτα σου σε ηχοσυστηματα και παπαριες.. μαζεψε και κανε κατι πιο ουσιαστικο..
για τι αμαξι μιλαμε δεν ειπες ομως..
kallitexni$
07-09-09, 16:19
Μπαινεις στο στραβο δρομο βλεπω ! Κανε ενα ευχελαιο ! :lol::lol:
Μέχρι να μπουν τα πράγματα σε μια σειρά και να συνεχίσω με δικό μου αμάξι από κει που σταμάτησα θα αρκεστώ σ αυτό φέτος , δε γίνεται αλλιώς(όχι μέχρι και σήμερα τουλάχιστον..)
Eγω για να μην ξοδευομαι θα περνουσα σε κασετες καποια τραγουδια απο cd που γουσταρω.. ραδιο παιζει.. μην πετας τα λεφτα σου σε ηχοσυστηματα και παπαριες.. μαζεψε και κανε κατι πιο ουσιαστικο..
για τι αμαξι μιλαμε δεν ειπες ομως..
Σωστό αυτό που λες αλλά σκέψου ότι τα ηχεία του αμαξιού δεν υπάρχουν πλέον:twisted: και οι ένδοξες εποχές της κασέτας τελείωσαν .
Για ένα αμάξι που θα χω κάθε μέρα δε γίνεται να μην έχει τη μουσική του μέσα..
Απ την άλλη τι πιο ουσιαστικό να κάνω,αυτό το αμάξι δεν το φτιάχνω για να το χω για πάντα..
Πρόκειται για Volvo 440 turbo '94 ...
Μπορώ να περιμένω μέχρι το χειμώνα και να του ξηγηθώ μεγαλύτερη Garrett με στόχο τα 250+ αλλά ποιό το νόημα??
Mπορεις να το κανεις ετσι..
http://www.imageshack.gr/files/wx79nrck7j8qci3nr62u.jpg
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
kallitexni$
07-09-09, 16:28
Mπορεις να το κανεις ετσι..
Μπορώ να το κάνω και πισωκίνητο με μετατροπή απο 240 αλλά δεν έχει καμία σχέση με το θέμα που έχω ανοίξει .
andreasf20c
08-09-09, 02:18
Μπορώ να το κάνω και πισωκίνητο με μετατροπή απο 240 αλλά δεν έχει καμία σχέση με το θέμα που έχω ανοίξει .
Και το σκεφτεσαι ακομα :p???
Rozy_SS_Kp60
08-09-09, 19:04
Ελα ψησου ψησου!!
kallitexni$
08-09-09, 19:42
Ελα ψησου ψησου!!
Του χρόνου που δεν θα το χρειαζόμαστε πλέον μπορεί να αρχίσει η διαστροφή...
Οσο το έχω για καθημερινό όμως και το χρειάζομαι ,αποκλείεται..
drift student kp60
09-09-09, 01:26
Μέχρι να μπουν τα πράγματα σε μια σειρά και να συνεχίσω με δικό μου αμάξι από κει που σταμάτησα θα αρκεστώ σ αυτό φέτος , δε γίνεται αλλιώς(όχι μέχρι και σήμερα τουλάχιστον..)
Σωστό αυτό που λες αλλά σκέψου ότι τα ηχεία του αμαξιού δεν υπάρχουν πλέον:twisted: και οι ένδοξες εποχές της κασέτας τελείωσαν .
Για ένα αμάξι που θα χω κάθε μέρα δε γίνεται να μην έχει τη μουσική του μέσα..
Απ την άλλη τι πιο ουσιαστικό να κάνω,αυτό το αμάξι δεν το φτιάχνω για να το χω για πάντα..
Πρόκειται για Volvo 440 turbo '94 ...
Μπορώ να περιμένω μέχρι το χειμώνα και να του ξηγηθώ μεγαλύτερη Garrett με στόχο τα 250+ αλλά ποιό το νόημα??
καλα λενε οι υπολοιποι.. μην παρεις τιποτα.. να βαλεις hands free .. ! το καλυτερο :D
kallitexni$
09-09-09, 04:52
καλα λενε οι υπολοιποι.. μην παρεις τιποτα.. να βαλεις hands free .. ! το καλυτερο :D
Και έχεις την εντύπωση ότι θα μου μείνουν τα λεφτά άμα δε βάλω ηχοσύστημα?:D:D
Δεν παλεύεται χωρίς μουσική μέσα στο αμάξι....εκτός και αν βάλω σκάστρα..
Και έχεις την εντύπωση ότι θα μου μείνουν τα λεφτά άμα δε βάλω ηχοσύστημα?:D:D
Δεν παλεύεται χωρίς μουσική μέσα στο αμάξι....εκτός και αν βάλω σκάστρα..
βάλε σκάστρα..:D
Πηγαινε στο praktiker και με 100 Ε θα εχεις βαλει και ενα subwoofer σαν ντουλαπα στο πορτπαγκαζ ! Χαχαχαχα
andreasf20c
09-09-09, 13:47
Πηγαινε στο praktiker και με 100 Ε θα εχεις βαλει και ενα subwoofer σαν ντουλαπα στο πορτπαγκαζ ! Χαχαχαχα
+1
Μονο που προτεινω τα media markt...:wink:
paulo6sousa
09-09-09, 14:02
Εγώ δεν θα τα πρότεινα τα Media Martk γιατί είχα φίλο που δούλευε μέσα...1000 φορές praktiker!
kallitexni$
09-09-09, 16:36
Με τη διαφορά ότι θα παίζει και σαν ντουλάπα....άσε καλύτερα:D
να μιλισω και εγω σαν iceας που ειμαι.... (αλλα οχι για πολυ ακομη γιατη το peugeot θα παρει το δρομο της αποσυρσης) 1) αφου δεν θες πολλα πολλα βρες μεταχηρισμενα (ακομα και στο car.gr εχει μπολικο πραγμα) και βαρα στο παζαρη καργα αφου σχεδον κανεις δεν αγοραζει μεταχειρισμενο ηχοσυστιμα.... θα σου προτεινα ενα 2 δρομον μπροστινα (κοιτα να εχει το tweter εξετερικο) και 2 οβαλ για πισω...απο πηγη μπορεις να βρεις πολες και φθηνες πανω απ ολα... μια χαρα βρισκω αυτο http://www.pixmania.gr/gr/gr/3299737/art/takara/naaeuouii-aooieei-oio-dvd.html που εχει και πουλ μουρ μπολικο...... και θα εχεις εναν αξιοπρεπη ηχο.....
kallitexni$
09-09-09, 17:13
Καλά δεν πρόκειται να βάλω yotsimpouko σύστημα για να γλιτώσω 50 ευρώ και να μην ξέρω πότε θα πάρει φωτιά :D ...
Εφόσον θα γίνει , θέλω να το κάνω σωστά με ποιοτικά πράγματα και επουδενί μεταχειρισμένα σ αυτόν τον τομέα...εχω δει πολλά!
drift student kp60
09-09-09, 18:21
Καλά δεν πρόκειται να βάλω yotsimpouko σύστημα για να γλιτώσω 50 ευρώ και να μην ξέρω πότε θα πάρει φωτιά :D ...
Εφόσον θα γίνει , θέλω να το κάνω σωστά με ποιοτικά πράγματα και επουδενί μεταχειρισμένα σ αυτόν τον τομέα...εχω δει πολλά!
με τρομαζεις :shock::shock: :lol::lol::lol:
ειπα μια ιδεα.... το μονο που μπορω να σε συμβουλεψω ειναι οτι οιτι ειναι ακρηβο δεν ειναι παντα καλο...
την εχουν πατισει πολυ με ΔΗΘΕΝ πακετα ευκαιριες!θελει αρκετο ψαξιμο ... αν θες μπορεις ακριβως να μου πεις τι ζητας? πχ θεσ ενα απλο συστιμα θες με ενυσχητη με sub? και μην εχεις και τοσο κακη αποψη για τα κινεζικα.... ολα κινεζικα ειναι πλεον.....
kallitexni$
10-09-09, 10:40
ειπα μια ιδεα.... το μονο που μπορω να σε συμβουλεψω ειναι οτι οιτι ειναι ακρηβο δεν ειναι παντα καλο...
την εχουν πατισει πολυ με ΔΗΘΕΝ πακετα ευκαιριες!θελει αρκετο ψαξιμο ... αν θες μπορεις ακριβως να μου πεις τι ζητας? πχ θεσ ενα απλο συστιμα θες με ενυσχητη με sub? και μην εχεις και τοσο κακη αποψη για τα κινεζικα.... ολα κινεζικα ειναι πλεον.....
Ευχαριστώ για τις συμβουλές φίλε..:wink:
Βασικά, δεν έχω βρει κάποιο έτοιμο πακέτο προσφοράς , έχω σκεφτεί ένα σύνολο μόνος μου από προιόντα του εμπορίου.Συγκεκριμμένα μια πηγή και τέσσερα ομοαξονικά ηχεία ( Pioneer ) 12 ή 17 cm μάλλον...
Ναι , ένα απλό σύστημα ζητάω ,ούτε καν ενισχυτές και sub..
Στο κάτω κάτω παιδιά , ηχοσύστημα είναι...βγαίνει όταν έρθει η ώρα και μπαίνει στο επόμενο αμάξι..
kallitexni$
10-09-09, 11:29
με τρομαζεις :shock::shock: :lol::lol::lol:
Μην μπερδεύεσαι...άλλο πατέντα και άλλο ταιβάν...:D:D
Απ'την άλλη με έβαλε σε ιδέες ο andreasf20c με κάτι βιντεάκια στο facebook , μήπως είναι καλύτερο ηχοσύστημα μια σκαστρούλα?( ή ενα external βρε αδερφέ )
andreasf20c
10-09-09, 15:07
External FTW!!!!!
kallitexni$
10-09-09, 16:37
External FTW!!!!!
Πραγματικά δε θα με πείραζε, αλλά έχω ακούσει ότι κάποια αυτοκίνητα παρουσιάζουν πρόβλημα με τις πιέσεις μετά....
Ισχύει τίποτα τέτοιο?
( Η μαμίσια wastegate γίνεται να ανοίξει παρεπιπτόντως ? )
Homo Driftarious!!!
10-09-09, 17:08
Πραγματικά δε θα με πείραζε, αλλά έχω ακούσει ότι κάποια αυτοκίνητα παρουσιάζουν πρόβλημα με τις πιέσεις μετά....
Ισχύει τίποτα τέτοιο?
( Η μαμίσια wastegate γίνεται να ανοίξει παρεπιπτόντως ? )
Βαλτου ενα sr20det να τελειωνουμε:love:
μοναχα μην το παρακανεις με τη πιεση γιατι γυρνα γυρνα την βαλβιδα θα παθεις οτι επαθα εγω με το uno (last year) την εκλεισα τερμα και πηρα την μπιελα στο χερη! (υδροβλικοση πιθανων) βαιβεα ηταν τα ποιο γρηγορα sec του uno αλλα μετα κατελιξε με ενα μοτερακι fire και ησυχασε! και φυσικα εφαγε σουτ!
kallitexni$
10-09-09, 17:44
μοναχα μην το παρακανεις με τη πιεση γιατι γυρνα γυρνα την βαλβιδα θα παθεις οτι επαθα εγω με το uno (last year) την εκλεισα τερμα και πηρα την μπιελα στο χερη! (υδροβλικοση πιθανων) βαιβεα ηταν τα ποιο γρηγορα sec του uno αλλα μετα κατελιξε με ενα μοτερακι fire και ησυχασε! και φυσικα εφαγε σουτ!
Δε χρειάζεται να σηκώσω πίεση για να γίνει αυτό.... :lol2: :lol2:
Τελικά το αποφάσισα , θα βάλω και σκάστρα και ηχοσύστημα...:cool:
kallitexni$
10-09-09, 19:04
σωστοοοοοοος ο παιχτης!
Αφενός θέλω κάτι για να μη βαριέμαι τη ζωή μου , αφετέρου κάτι για να αφήνω πιο συχνά το γκάζι..:lol::lol:
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.