Επιστροφή στο Forum : oνοματεπωνυμο...
Homo Driftarious!!!
31-08-09, 04:24
τι λετε να αναγραφεται το ονοματεπωνυμο κατω απο το nickname του καθε χρηστη???:wink:
Petros AE86
31-08-09, 04:38
εγω δεν συμφωνω οπως και οι πιο πολλοι...
ΛΟΥΚΑΣ ΚΩΣΤΑΡΑΣ
31-08-09, 06:22
Εμενα το ιδιο μου κανει!!!!!
Ναι θα το ηθελα για να ξερω με ποιον εχω να κανω.:wink:
τρελακιαααααααααααααααααα
το επωνυμο οχι!το ονομα πρεπει!
paulo6sousa
31-08-09, 11:02
το επωνυμο οχι!το ονομα πρεπει!
Συμφωνώ απόλυτα!
Rozy_SS_Kp60
31-08-09, 13:52
Συμφωνώ απόλυτα!
K γω..Ε τουλαχιστον να ξερουμε κ κανα ονομα...
Homo Driftarious!!!
31-08-09, 15:14
+10000...να μην υπαρχει πια αυτο το "μπορω να κανω οτι γουσταρω λογω ανωνυμιας"...καταρχας πιστευω πως και απο μια μερια ειναι αδικο καποιοι να εχουν βαλει τα ονοματα τους και να τα γνωριζουμε και αυτοι να μην γνωριζουν τα δικα μας...:wink:
δεν μπορεις να υποχρεωσεις τον αλλον να βαλει το επωνυμο του!πολλοι δεν θελουν!γιατι ο αλλος να εχει τα στοιχεια μου?δεστο ετσι!
Homo Driftarious!!!
31-08-09, 16:03
δεν μπορεις να υποχρεωσεις τον αλλον να βαλει το επωνυμο του!πολλοι δεν θελουν!γιατι ο αλλος να εχει τα στοιχεια μου?δεστο ετσι!
Και εσυ πχ γιατι να εχεις τα στοιχεια του Λουκα?δεστο και εσυ ετσι:confused:...αν κ εγω δεν ειπα να βαλουμε οι μισοι ονοματεπωνυμο...αλλα ΟΛΟΙ...δηλαδη δεν θα εχει μονο ο αλλος τα στοιχεια σου αλλα κ εσυ τα δικα του...τεσπα εγω κανω στην ακρη μεχρι να μας πουν και οι διαχειρηστες την γνωμη τους:wink:
pro_crossaro
31-08-09, 16:05
Δεν είναι κακή ιδέα!
ναι αλλα οποιος μπαινει στο φορουμ μπορει να τα βλεπει και κανει καμια λαλακια!γιατι να την πληρωσω εγω?και αν δνε τα βλεπει σαν επισκεπτης μπορει πολυ απλα να γραφτει και να τα δει!και ο Λουκας ηθελε και το εβαλε και δικαιωμα του κιολας!
Homo Driftarious!!!
31-08-09, 16:16
ναι αλλα οποιος μπαινει στο φορουμ μπορει να τα βλεπει και κανει καμια λαλακια!γιατι να την πληρωσω εγω?και αν δνε τα βλεπει σαν επισκεπτης μπορει πολυ απλα να γραφτει και να τα δει!και ο Λουκας ηθελε και το εβαλε και δικαιωμα του κιολας!
ισχυει οτι προειπα(αποψη σου και αποψη μου)
ναι αλλα οταν καπιοι δεν συμφωνουν δεν μπορεις να το θεσεις σε λειτουργια αυτο που λες!
Homo Driftarious!!!
31-08-09, 17:28
ναι αλλα οταν καπιοι δεν συμφωνουν δεν μπορεις να το θεσεις σε λειτουργια αυτο που λες!
Ξερεις να διαβαζεις ή οχι?
εσυ μαλλον δεν ξερεις να μιλας ωραια!;)
Homo Driftarious!!!
31-08-09, 18:25
εσυ μαλλον δεν ξερεις να μιλας ωραια!;)
διαβασε τι γραφω και ασε τις εξυπναδες...
και εσυ να αφησεις τις μαγκιες...ειμαστε και οφφ τοπικ
καλα ρε δυο ατομα και δεν ειστε ικανοι να κανετε μια κουβεντα χωρις ενταση .. για συνελθεται και μαθεται να δειχνεται σεβασμο στους συνομιλητες σας παρακαλω πολυ.
Homo Driftarious!!!
31-08-09, 18:39
και εσυ να αφησεις τις μαγκιες...ειμαστε και οφφ τοπικ
ποτε εκανα μαγκιες ρε???πωωω ρε τι λεει?!?!?!?! καλα μαριε αφου εισαι αντιθετος ωραια το ειδαμε μια χαρα...να μιλησουνε και οι διαχειρηστες και βλεπουμε!
ποτε εκανα μαγκιες ρε???πωωω ρε τι λεει?!?!?!?! καλα μαριε αφου εισαι αντιθετος ωραια το ειδαμε μια χαρα...να μιλησουνε και οι διαχειρηστες και βλεπουμε!
χωρις να θελω να ανακατευτω..
μιλήσαν ήδη..
καλα ρε δυο ατομα και δεν ειστε ικανοι να κανετε μια κουβεντα χωρις ενταση .. για συνελθεται και μαθεται να δειχνεται σεβασμο στους συνομιλητες σας παρακαλω πολυ.
Homo Driftarious!!!
31-08-09, 18:49
κυριε λαμπρο εσας ποια η γνωμη σας πανω στο θεμα?
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΟΝΤΗΣ
31-08-09, 20:27
Mαγιο φορατε ? :roll:
ΛΟΥΚΑΣ ΚΩΣΤΑΡΑΣ
31-08-09, 22:00
Χαχαχαχα!!!!Ε ρε θεμα απ το πουθενα!!!
Και ειναι λάδι,ουτε ενα κυματακι!!!!!
Mαγιο φορατε ? :roll:
Xωρις να θέλω να ανακατευτώ..
(θα πρεπε)
να ειναι ετοιμοι να κανουν ενα τριημερο μακροβουτι να δουν τη γλυκα..:p + οχι να κοροιδευουν..
ωραια αφου το βλεπετε σωστο καντε μας!Τζαννη να μην ανακατευεσαι και εσυ...;)
Η γνώμη μου Κύριε Ήλια είναι οτι θα πρέπει να παραμεινεί προαιρετικό, όποιος θέλει ας το βάλει
με τους ύπολειπους που ήρθαν για να μείνουν κάποια στιγμή θα γνώριστουμε στην πορεία του χρόνου...οσο για τους κατα καίρο επίτηδιους που θα θελήσουν να εκμεταλέυτουν την φιλόξενια μας ευτήχως είμαστε αρκέτα ψαγμένο φορούμ και δε μασαμε να ουμε...
μπορειται να συνεχιστε το σπαμ σας -συγγνωμη για την διακοπη-
ωραια αφου το βλεπετε σωστο καντε μας!Τζαννη να μην ανακατευεσαι και εσυ...;)
Εγω εχω πολύ καιρο που δεν ανακατευομαι καθώς εχω αλλάξει τρόπο σκέψης (ιντερνετικα)..
αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα..:shifty::shifty::shifty:
μπορειται να συνεχιστε το σπαμ σας -συγγνωμη για την διακοπη-
δεν μεταφέρθηκε ακομα στα σπαμ/..:p:p:lol:
θα τα μεταφφέριι του κυριου χερκουλε..
εγω ειπα δικαιωμα του καθενος να το βαλει...εγω δεν θελω,εσυ θελεις...εγω επειδη ξερω να αναγνωριζω τα λαθη μου ζηταω συγγνωμη απο τους συμφορουμιτες μου
εγω ειπα δικαιωμα του καθενος να το βαλει...εγω δεν θελω,εσυ θελεις...εγω επειδη ξερω να αναγνωριζω τα λαθη μου ζηταω συγγνωμη απο τους συμφορουμιτες μου
διευκρινιζε σε ποιον τα λες μονο __ συγγνωμη για την διακοπη __
Ζητω κι εγω συγνωμη που ειμαι τοσο γαματος ! :p
Ζητω κι εγω συγνωμη που ειμαι τοσο γαματος ! :p
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
αφου το θεμα εχει πέσει σπαμ..
τσακωστε κι ενα τραγουδακι που εβαλε ο αντρικους στο fb και μου χει κολησει..
τραγουδαρα.. http://www.youtube.com/watch?v=cqVCxJlwWlA&eur
Homo Driftarious!!!
01-09-09, 00:37
Η γνώμη μου Κύριε Ήλια είναι οτι θα πρέπει να παραμεινεί προαιρετικό, όποιος θέλει ας το βάλει
με τους ύπολειπους που ήρθαν για να μείνουν κάποια στιγμή θα γνώριστουμε στην πορεία του χρόνου...οσο για τους κατα καίρο επίτηδιους που θα θελήσουν να εκμεταλέυτουν την φιλόξενια μας ευτήχως είμαστε αρκέτα ψαγμένο φορούμ και δε μασαμε να ουμε...
Ωραια αυτο ηθελα να ακουσω...δεν ηθελα να παω κοντρα η να το εφαρμοσω αυτο με το ετσι θελω...αλλωστε εγω εγραψα αυτο το τοπικ στις προτασεις του site...εκτος κ εαν εκανα καποιο λαθος...:wink: τελος παντων κυριε Ηρακλη εαν κρινεται απαραιτητο να παρουμε ban παρακαλω να μας το δωσετε...γιατι οπως βλεπετε δεν ειμαι νεο μελος και οι κανονες γραφτηκαν οσο καιρο ειμαι και εγω εδω...και δεν ειναι σωστο να καταπατω τους κανονες που εγω "εφαρμοσα" (σε εισαγωγικα...γιατι εγω ενα απλο μελος ειμαι...)...συγνωμη και για την συμπεριφορα μου απο ολα τα μελη...και ζητω συγνωμη και απο την πλευρα του μαριου(γιατι το λαθος δεν ειναι μονο δικο μου, αλλα και δικο του) και τζαννη εαν μπορεις μην ανακατευεσαι στο θεμα...(δεν ξερω πως ακουγομαι αλλα δεν κανω ουτε πλακα ουτε ειρωνευομαι...τα λεω αυτα γιατι δεν ειναι δυνατον να καταλαβει καποιος μεσα απο εναν υπολογιστη το ποτε ειρωνευεται ενας αλλος, κλπ κλπ...) ευχαριστω για τον χρονο σας και συγνωμη αν εγινα κουραστικος...
παντως εγω θα συμφωνουσα για το μικρο ονομα τουλαχιστον κι αυτο παλι προαιρετικα.
κι επι την ευκαιρια, μηπως θα μπορουσε κατω απο το gizmo να μπει το...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
....ladorkini;
σοβαρα, αν γινεται θα ηθελα να μπει το σακης κατω απο το gizmo ladorkini...
Homo Driftarious!!!
01-09-09, 01:16
και κατω απο το nickname μου εαν θελετε να βαλετε το: Ηλίας Γαβαλάκης :wink:
Petros AE86
01-09-09, 01:26
δηλαδη θελετε και οι 2 να αλλαξετε ονοματα??
οχι ρε συ...το θελουν ως προσθετο!π.χ κατω απο το gizmo να γραφει Σακης!
Homo Driftarious!!!
01-09-09, 03:07
ακριβως...υπαρχει σε παρα πολλα φορουμ αυτο ρε...:wink:
Johnnys_Scanias
01-09-09, 10:30
Εμενα παντως δεν με πειραζει αν υπαρχει το ονομα μονο(εξ'αλλου φενεται κιολας)η και το επωνυμο(εμενα ειμαι το παρατσουκλι μου)πιστευω πως θα ειναι πιο οικειο το ολο σκηνικο....
Μπαινω σε αυτο το σαΪτ εδω και 1,5 χρονο περιπου(σαν επισκεπτης) ....αποφασισα να γινο μελος οχι για καποιον αποτερο σκοπο αλλα πιο πολυ για να ανταλλασω αποψεις με τα αλλα μελοι και για να φενεται και μπουγιο στο σαΪτ....Δεν νοειται απο μελοι μιας κοινοτητας οπως αυτης εδω να¨"σκωτονονται" μεταξυ τους λες και εχουν να χωρισουν περιουσιες....Εγω προσωπικα εχω ενοχληθει και για αυτο το λογο το γραφω...Σιγουρα δεν θα ειμαι το μονο μελος.....Ας επιληφθουν οι Μοδερεητορς επι του θεματος αυτου....Αυτη ειναι καθαρα η αποψη μου και ζητω συγγνωμη εαν εχω προσβαλει καποιο μελος...
Ωραια αυτο ηθελα να ακουσω...δεν ηθελα να παω κοντρα η να το εφαρμοσω αυτο με το ετσι θελω...αλλωστε εγω εγραψα αυτο το τοπικ στις προτασεις του site...εκτος κ εαν εκανα καποιο λαθος...:wink: τελος παντων κυριε Ηρακλη εαν κρινεται απαραιτητο να παρουμε ban παρακαλω να μας το δωσετε...γιατι οπως βλεπετε δεν ειμαι νεο μελος και οι κανονες γραφτηκαν οσο καιρο ειμαι και εγω εδω...και δεν ειναι σωστο να καταπατω τους κανονες που εγω "εφαρμοσα" (σε εισαγωγικα...γιατι εγω ενα απλο μελος ειμαι...)...συγνωμη και για την συμπεριφορα μου απο ολα τα μελη...και ζητω συγνωμη και απο την πλευρα του μαριου(γιατι το λαθος δεν ειναι μονο δικο μου, αλλα και δικο του) και τζαννη εαν μπορεις μην ανακατευεσαι στο θεμα...(δεν ξερω πως ακουγομαι αλλα δεν κανω ουτε πλακα ουτε ειρωνευομαι...τα λεω αυτα γιατι δεν ειναι δυνατον να καταλαβει καποιος μεσα απο εναν υπολογιστη το ποτε ειρωνευεται ενας αλλος, κλπ κλπ...) ευχαριστω για τον χρονο σας και συγνωμη αν εγινα κουραστικος...
ωραια ξηγηθηκες.. αλλα αφου ειμαι μελος του γορουμ λεω να ανακατευτω εν τέλει
και να πω και γω τη γνώμη.. οποιος θελει να γνωριστει ή να γνωρισει καποιον θα το κανει
και ερχομαι στα λογια του λαμπρου οτι οποιος ηρθε στο φορουμ για να κατσει θα τον μαθουμε αργα η γρηγορα..
οσα για τα αρχικα περι μπαν.. δεν ξερω αν σου ρχεται στο μυαλο το σχολειο.. εμενα αυτο μου ρθε και να σου δωσω ενα παραδειγμα.. κανεις στην αρχη του χρονου αποσιες και μετα στο τελος της χρονιας κανεις κυριολεκτικα μαλακιες. και οταν ο δασκαλος φτανει στα ορια
κλεγεσαι για να μην τη φας..
κρατα απ τη μεση και κατω και βγάλε συμπερασμα αν ειναι ωραίο αυτο που κανεις..
θα τα πουμε και απο μσν αλλωστε..
παραδειγμα δν πιστευω οτι χρειαζεσαι
δε θελω να το παρεις στραβα και ούτε να απαντησεις.. ξερεις καλα το υφος που τα λεω.. ειδικα εσυ..
αυτο ακριβως, αλλα και διπλα απο το gizmo,να μπει ladorkini...
αυτο ακριβως, αλλα και διπλα απο το gizmo,να μπει ladorkini...
http://www.driftclub.gr/driforum/showthread.php?t=1367
κανε μια αιτηση εδώ και εισαι τζετ..
Homo Driftarious!!!
01-09-09, 18:59
ωραια ξηγηθηκες.. αλλα αφου ειμαι μελος του γορουμ λεω να ανακατευτω εν τέλει
και να πω και γω τη γνώμη.. οποιος θελει να γνωριστει ή να γνωρισει καποιον θα το κανει
και ερχομαι στα λογια του λαμπρου οτι οποιος ηρθε στο φορουμ για να κατσει θα τον μαθουμε αργα η γρηγορα..
οσα για τα αρχικα περι μπαν.. δεν ξερω αν σου ρχεται στο μυαλο το σχολειο.. εμενα αυτο μου ρθε και να σου δωσω ενα παραδειγμα.. κανεις στην αρχη του χρονου αποσιες και μετα στο τελος της χρονιας κανεις κυριολεκτικα μαλακιες. και οταν ο δασκαλος φτανει στα ορια
κλεγεσαι για να μην τη φας..
κρατα απ τη μεση και κατω και βγάλε συμπερασμα αν ειναι ωραίο αυτο που κανεις..
θα τα πουμε και απο μσν αλλωστε..
παραδειγμα δν πιστευω οτι χρειαζεσαι
δε θελω να το παρεις στραβα και ούτε να απαντησεις.. ξερεις καλα το υφος που τα λεω.. ειδικα εσυ..
Eγω δεν το προτεινα αυτο για να γνωριστουμε(αλλωστε η παστα του ανθρωπου φαινεται με τον καιρο...ειτε απο υπολογιστη ειτε απο κοντα) αλλα για να ξερουμε πλεον με ποιον μιλαμε...τεσπα αφου υπαρχουν αντιρησεις καλυτερα ας το αφησουμε στην ακρη...και να ειναι επιλεκτικο αυτο:wink:
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΟΝΤΗΣ
01-09-09, 20:54
Tελικα εχετε πολυ χαβαλε! Συγνωμη για την διακοπη, συνεχιστε....
Υ.Γ. Μην ανυσηχειτε δεν θα πηγαινε για μπανιο κανενας ετσι κιαλλιως! Πλακα καναμε ρεεεεεεεε!!!!
Μου αρκει που ζητατε συγνωμες! Που θα παει , θα σας μεινει συνηθειο....
andreasf20c
01-09-09, 21:31
Hλια και Μαριε για αλλους λετε οτι χαλανε το φορουμ αλλα και εσεις δεν πατε πισω...
Homo Driftarious!!!
01-09-09, 23:48
Hλια και Μαριε για αλλους λετε οτι χαλανε το φορουμ αλλα και εσεις δεν πατε πισω...
δεν το εκανε ο μαριος για να χαλασει το φορουμ...εχει τους σκοπους του:wink:
drift student kp60
02-09-09, 06:28
Συμφωνώ απόλυτα!
κ'εγω μεσα.. και αν δεν σας ειναι κοπος ..οταν τελειωσετε με το πλησιμο, αλλαγη ελαστιχων,λαδιων .. στα μωρα σας..KAI αν εχετε χρονο.. και βεβαια αν θελτε μου αλλαζετε κ'εμενα το ονομα και το κανετε " DriftStudent a.k.a. LoutsianO " :) μια για παντα :D
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.