Επιστροφή στο Forum : Banned Users
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΟΝΤΗΣ
23-08-09, 23:41
Σε αυτο το τοπικ θα ενημερωνεστε για μελη του φορουμ που θα τιμωρουνται με 3ημερο ή μονιμο ΒΑΝ καθως επισης και τον λογο που το φαγανε!
Για αρχη την Παρασκευη που μας περασε οι χρηστες DriftStudentKp60 και johnD τιμωρηθηκαν με τριημερο ΒΑΝ λογω αναρμοστης συμπεριφορας (βρισιες, τσακωμος κτλπ)
Οι χρηστες ειναι πλεον ενεργοι ξανα και ελπιζω να πηραν το μαθημα τους!
Σκοπος του ΒΑΝ δεν ειναι να γινω ο κακος του φορουμ αλλα απλα να μαθουμε ολοι οτι το DriftClub.gr ειναι στην ουσια μια μεγαλη οικογενεια και υποχρεουμαστε ολοι να σεβομαστε ο ενας τον αλλο! Τερμα λοιπον οι βρισιες και οι τσακωμοι εδω μεσα!
Το τοπικ θα παραμεινει ανοιχτο για ολους, και ολες οι αποψεις ειναι φυσικα δεκτες!
kallitexni$
24-08-09, 03:23
Ωστόσο κάποιοι που έχουν δύο και τρία ban στο παρελθόν , μήπως δεν έχουν θέση εδώ ?
Ακούγεται σκληρό αλλά δεν είναι παιδική χαρά και τα λάθη δεν συγχωρούνται αιωνίως !
drift student kp60
24-08-09, 06:04
Δεν ξερω ..αν αξειζω να ειμαι πλεον "μελος" της οικογενειας... μιας και εχω κανει
αρκετες..φασαριες και στο παρελθον.. αλλα πιστευω πως αυτη τη φορα.. δικαιολογημενα..
πιστευω ειπα στον jhonD ...αυτα που του ειπα.. αφου δεν του εχω δωσει ποτε αφορμη.. να
με γελειωποιησει με αυτον τον τροπο.. και πανω απ ολλα να βγει και τελιως εκτος θεματος..
εγω ζητω συγγνωμη απο τους υπολοιπους συν-forum-ειτες μου.. για την αναρμοστη
συμεριφορα μου..και κυριος απο εσας κυριε Λεωντη που ξερω πως σαν μεγαλυτερος δεν
εχετε ορεξη ..και απορω πως μας ανεχτεικατε.. , να σας πρειζουμε με τετοιες γελειοτιτες
..σαν 5 χρονα να πουμε κανουμε ωρες ωρες.. Οσο για τα ορθωγραφικα μου ειτε ειναι πολλα
ειτε λιγα.. ειναι δικαιωμα μου να τα κανω..μιας και δεν ειμαι καλος στη "γλωσσα" και στα
"κειμενα"(μονο στα μαθηματα της ειδικοτητας μου ;) μηχανολογος-τεχνικος οχηματων)...και
πανω απ ολλα κανενας δεν εχει το δικαιωμα να μου πει το οτιδηποτε πανω σ'αυτο... εκτος
αν δεν βγαζει νοημα ..η δεν καταλαβαινει τι λεω... οσο μαλλον να με κραξει.. οπως πιστευω
εκανε το παλικαρακι... εγω συγγνωμη απο αυτον δεν ζηταω και ουτε προσπαθω να
δικαιωλογησω τον εαυτο μου...αφου ημουν απαραδεκτος.. τουλαχιστον μπορουσα να
"καλειψω" ..καπως... τα υβριστικα λογια μου ...
:(
Αυτα.. και απο την μερια μου δεν υπαρχει περηπτοση να ξανα συμβει.. την επομενη..θα
αφησω το θεμα πανω σας...και κακος ασχολειθηκα ..ααα και μου λειψατε:lol:
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΟΝΤΗΣ
24-08-09, 11:41
Η συγνωμη σου δεκτη, απο κει και περα τα ορθογραφικα λαθη σου ( Που πολλοι τα κανουμε ετσι κι' αλλιως ) δεν ενοχλουν κανεναν. Γι' αυτο τιμωρηθηκατε και οι δυο , αν και ο johnD απλα σε πειραζε δεν το εννοουσε, αλλα τιμωρηθηκε και αυτος απλα επειδη το συνεχισε......
Καλα μυαλα και καλη συνεχεια απο δω και περα....:wink:
Rozy_SS_Kp60
24-08-09, 12:56
Εξυπνη ιδεα παντως....Προς παραδειγματισμο...
εμενα παντως Λουτσιανο αυτο που με ενοχλει πιο πολυ ειναι οτι ενα νεο παιδι και εξυπνο να αφηνει τον εαυτο του - ενω αναγνωριζει το προβλημα- να κανει τα ιδια λαθη και να μην προσπαθει να βελτιωθει, θα σου προτεινα να γραφεις τις απαντησεις σου στο word ή καποιο αλλο προγραμμα για λιγο καιρο και πιστευω οτι πριν καν το καταλαβεις βλεποντας πως γραφονται σωστα οι λεξεις η ορθογραφια σου θα γινει πολυ καλη.
ελπιζω πλεον μετα απο τοσο καιρο να εχεις καταλαβει οτι αυτα που σου λεμε δεν κρυβουν εμπαθεια και στα λεμε γιατι γουσταρουμε να βοηθησουμε και οχι να κραξουμε..
τα λεμε και φρονιμα χαχαχα
drift student kp60
24-08-09, 18:42
σοβαρα τωρα τοσο χαλια ειναι..?:shock::lol:
Ναι, έχεις ένα λάθος σε κάθε λέξη περίπου.
Αλλά δεν είναι κάτι που αφορά εμάς ούτε κανέναν άλλο π0ύστi.
Αφορά μόνο εσένα και αν θες να κάνεις κάτι γι αυτό θα πρέπει να είναι
επειδή ΕΣΥ το θέλεις και όχι επειδή στο λέει κάποιος άλλος.
Η πρόταση του Λάμπρου είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ.
Αφού γράφεις εδώ και ασχολείσαι, ξόδεψε λίγο χρόνο παραπάνω για να φτιάχνεις τα ποστ σου
στο WORD και άφηνε το διορθωτή να σου υποδεικνύει που κάνεις λάθος και ποια ειναι η σωστή γραφή.
Με τον τρόπο αυτό όλο και κάτι θα αφομοιώσεις και θα το κάνεις διασκεδάζοντας.
drift student kp60
24-08-09, 19:00
ακουγεται πονοκεφαλος.. παντος υπαρχουν και αλλα παιδια εδω μεσα..
που γραφουν πολυ χειροτερα απο εμενα... δεν νομιζεις... αν και δεν παω
να δικαιολογηθω.. εγω την παρτι μου κοιταω πανω απ'ολλα .. απλα νταξει
ρε παιδι μου .. τοσο πολυ πια.. ? :p... αντε τωρα ν'ανοιξω το world εχω κατι
χρονακια να το χρησμοποιησω :D
δαιν πησταιβο να λαις για αιμενα?
ωχη τυπωτα αλλλω, αλα ημε και τελυωφυτως του χαβαρτ να ουμμμ.
:wink:
:lol2::lol2:
Ντογκας Ιωαννης
24-08-09, 21:09
το "να ουμμ" το σκοτωσες ρε Τακη!! προσεχε λιγο...
:):)
driftovioS
24-08-09, 21:30
:lol::lol:
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΟΝΤΗΣ
24-08-09, 21:31
Για αλλη μια φορα ειστε ολοι :offtopic:
Στο λέω μια ακόμη φορα, μη δικαιολογείσαι. ούτε να εξηγείς. Αν είναι να το κάνεις κάντο για εσένα.
Δεν έχει καμία σημασία τι λέμε, τι κάνουν οι άλλοι, αν είναι κακό, αν είναι καλό.
Ο Λάμπρος στο είπε για καλό και στο ίδιο πνεύμα το συνέχισα κι εγώ.
Αν βαριέσαι να ασχοληθείς είναι δικό σου θέμα.
drift student kp60
25-08-09, 01:21
δαιν πησταιβο να λαις για αιμενα?
ωχη τυπωτα αλλλω, αλα ημε και τελυωφυτως του χαβαρτ να ουμμμ.
:wink:
:lol2::lol2:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Οχει καλλε τη λαις τορα..? :D
drift student kp60
25-08-09, 01:23
Στο λέω μια ακόμη φορα, μη δικαιολογείσαι. ούτε να εξηγείς. Αν είναι να το κάνεις κάντο για εσένα.
Δεν έχει καμία σημασία τι λέμε, τι κάνουν οι άλλοι, αν είναι κακό, αν είναι καλό.
Ο Λάμπρος στο είπε για καλό και στο ίδιο πνεύμα το συνέχισα κι εγώ.
Αν βαριέσαι να ασχοληθείς είναι δικό σου θέμα.
Νταξει με πεισατε θα ασχολειθω :D.. Πλακα κανω.. θα κοιταξω της βαρετες ωρες να κανω κατι
γι'αυτο το θεμα.. οχι επιδη το λετε εσεις.. απλα επιδη θελω να βελτιωθω..στο κατω κατω δεν
πρεπει να βελτιωνουμε μονο τα αυτοκινητα.. :wink:
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.