Επιστροφή στο Forum : Ανοιγμα αεραγοφων στο καπο???
panosrc (sierraclub.gr)
20-08-09, 17:45
Γεια σε ολους... Θα ηθελα να μου πειτε αν ξερεται που και ποσο θα κοστισει να ανοιξον τρυπες για αεραγωγους στο καπο του sierra...Γιατι αυτο με τους αεραγογους κοστιζει οσο 5 απλα...:shock::shock:
kallitexni$
20-08-09, 18:59
Συγνωμη που παρεμβαινω ,για να μην ανοιγω κι αλλο θεμα.
Μαζι με την ερωτηση του Πανου , μπορει να μεγαλωσει η υπαρχουσα τρυπα στο καπω για να μπει μεγαλυτερος αεραγωγος? ( ακομα και να μπει μεγαλυτερος στην υπαρχουσα ? )
Τα τουρμπατα ταξιδακια μας ,μιλησαν...
drift student kp60
21-08-09, 18:06
εγω θα ανοιγα μονος μου.. παρε τον τροχο.. λιγη λαμαρινα ακομα.. λιγα πριτσινια.. ασε που θα ναι και δικο σου σχεδιο.. και δικια σου δουλεια.. και αμα 8ελεις να κανεις καλυτερη δουλεια.. αντι για πριτσινια και γενικα βιδες.. κολλα τα...;)
KOSTAS_KE35
21-08-09, 21:06
θα πας να βρεις μια σεγα χεριου μετα θα βγαλεις σχεδιο σε ενα χαρτι αναλογος το σχημα του αεραγωγου θα βαλεις το σχεδιο πανω στο καπο προσεχωντας να μην κοψης τα νευρα του καπου απο μεσα το σχεδιαζεις πως θες να το κωψης ανοιγης μια τρυπα με ενα τρυπανη περνας την σεγα και αρχηζης να κοβης με προσωχη
PARANOMOSjr
21-08-09, 21:35
θα πας να βρεις μια σεγα χεριου μετα θα βγαλεις σχεδιο σε ενα χαρτι αναλογος το σχημα του αεραγωγου θα βαλεις το σχεδιο πανω στο καπο προσεχωντας να μην κοψης τα νευρα του καπου απο μεσα το σχεδιαζεις πως θες να το κωψης ανοιγης μια τρυπα με ενα τρυπανη περνας την σεγα και αρχηζης να κοβης με προσωχη
+1 σωστός ο Κώστας
Johnnyascona400
21-08-09, 23:00
Πολυ σωστος ο Κωστας
drift student kp60
24-08-09, 06:31
αυτο εννουσα κ'εγω με λιγα λογια:D...αν και δεν το εχω εφαρμοσει ποτε μου...ειχα δει
διαφορα βηματα.. πρωτα σχεδιαζεις πανω στο καπω το που θα κοπει μετα βαζεις ταινια κατα
μηκος των σημαδιων..και κοβεις προσεχτικα δεν ακοιγεις τελειως μια τρυπα.. εμενα μου
αρεσουν τα "ανοιγματα" οπως εχουν τα αυτοκινητα με τα intercooler se σχημα V .. που εχουν
το ψηγειο πανω στο μοτερ ..πχ. το Silvia του Παπαπασχου. και σε ενα παλιο τευχος του power
tequinics ειχανε διξει το πως ανοιξανε στο carbon καπω αυτον τον τυπο αεραγωγου..
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.