Επιστροφή στο Forum : σαπια ε 30
gtsounakis
17-08-09, 00:45
το 30αρι μου εχει σαπιλες στα πατωματα οδηγου συνοδηγου και στο σημειο καθρεφτης θολος, εννοω οτι ... λειπουν κομματια.. κατα τα αλλα ομως, δοκαρια,υπολοιπο πατωμα,θολοι κλπ ειναι ενταξει. καποια στιγμη το φθινοπωρο θα ξεκινησω να ασχολουμαι με το αμαξι. το ερωτημα ειναι, αξιζει αυτη η καροτσα..?
driftovioS
17-08-09, 11:22
και βεβαια αξιζει φιλε μου!!αλλωστε οι περισσοτεροι απο δω μεσα e-30 εχουν ειναι πολυ αξιοπιστο αυτοκινητο..
[QUOTE=driftovioS;195757]και βεβαια αξιζει φιλε μου!!αλλωστε οι περισσοτεροι απο δω μεσα e-30 εχουν ειναι πολυ αξιοπιστο αυτοκινητο..
μην απαντας οτι να ναι,διαβαζε πρωτα τι λεει κ μετα γραψε,φιλε με το 30αρι ολα γινονται το θεμα ειναι να εχεις ορεξη να ασχοληθεις κ να μην απογοητευεσαι ,παραξενο μου φαινεται ομως να εχει τοσα σαπια η bmw,βαλε καμμια φωτο αν θες κ δες κ αυτο το τοπικ ------> http://www.driftclub.gr/driforum/showthread.php?t=3195 ,,τρομερη δουλεια κοιτα να παιρνεις ιδεες,:wink::wink::wink::wink::wink:
driftovioS
17-08-09, 13:23
[QUOTE=driftovioS;195757]και βεβαια αξιζει φιλε μου!!αλλωστε οι περισσοτεροι απο δω μεσα e-30 εχουν ειναι πολυ αξιοπιστο αυτοκινητο..
μην απαντας οτι να ναι,διαβαζε πρωτα τι λεει κ μετα γραψε,φιλε με το 30αρι ολα γινονται το θεμα ειναι να εχεις ορεξη να ασχοληθεις κ να μην απογοητευεσαι ,παραξενο μου φαινεται ομως να εχει τοσα σαπια η bmw,βαλε καμμια φωτο αν θες κ δες κ αυτο το τοπικ ------> http://www.driftclub.gr/driforum/showthread.php?t=3195 ,,τρομερη δουλεια κοιτα να παιρνεις ιδεες,:wink::wink::wink::wink::wink:
οκ νομιζα οτι ελεγε γενικα...
drift student kp60
17-08-09, 14:13
καλα κουραγια με την 30αρα... :)
seliniotis_sr
17-08-09, 15:20
Κοίτα φίλε μου,έχω ένα ΚΕ35 και έχει κάποια σάπια,προς το παρόν του αλλάζω τα φώτα και ξεσκίζω όσο μπορώ για να το χαρώ λιγάκι και αργότερα ίσως να τα φτιάξω..Το ερώτημα όμως είναι αν μπορείς να βρείς μία καρότσα τόσων χρονών χωρίς σάπια..;Γιατί όσες είναι καθαρές είναι και ακριβές αλλά ακόμα η γνώμη μου είναι ότι δεν γίνεται αυτοκίνητα 20+χρονών να είναι καθαρά,οπότε αν έχεις τα χρήματα να φτιάξεις την δικιά σου νομίζω πώς είναι η καλύτερη λύση,γτ θα ξέρεις ότι θα είναι φτιαγμένιο και καθαρό..!Αυτή είναι η γνώμη μου.....αλλά πάντα με τνη προηπόθεση ότι θα φτιαχτεί σωστά όχι γρουσουζιές.!Οποτε βρές φανοποιο και κόλλα..!
gtsounakis
18-08-09, 01:51
οποτε εχουμε δουλεια το χειμωνα:wink:
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.