Επιστροφή στο Forum : Αλλαγες στο HDC
ΝΙΚΟΣ ΛΑΡΔΗΣ
10-08-09, 16:58
Περιληπτικα τα νεα.
1. Ο Διακακης διαχωριστηκε απο το HDC και τωρα θα λεγεται DCG (Drift Championship of Greece).
2. Κριτες δυο Γαλλοι, που κρινουν το King of Europe και αλλα πρωταθληματα.
3. Οι βαθμοι του HDC θα συνεχισουν στο DCG.
4. Χρηματικα επαθλα για τους 3 πρωτους καθε αγωνα 1ος € 1000, 2ος € 600, 3ος € 400.
5. Τρεις ακομη αγωνες, 6 Σεπ 09 Σπαρτη νεα πιστα, και μετα καρτοδρομο (αλλη διαδρομη) και λιμανι Πειραια.
Αυτα εμαθα δια στοματος Διακακη. Χαιρετιζουμε την νεα προσπαθεια, αν και με λυπει αφανταστα η απουσια του Ιαπωνα κριτη Sleepy (Mr Hiroki Furuse).
Προσωπικα με χαλαει η απουσια της Optionpress απο το παιχνιδι, και θα ηθελα πολυ να συνεχισουν τα παιδια την προσπαθεια διοργανωσης αγωνων Drift. Οποια λαθη η παραλειψεις εγιναν, δεν παυουν να ειναι οι πρωτεργατες του HDC.
Εγω σαν παγια τακτικη εχω να τρεχω οπου μπορω, χωρις διακρισεις στους οργανωτες, ασχετα με τα λαθη του καθενος.
Οσο πιο πολλοι αγωνες, τοσο καλυτερα για το σπορ που αγαπαμε.
Ευχαριστω.
braking news..............
Το HDC συνεχιζεται με Sleepy κανονικα. Απλα το DGC ειναι ενας νεος θεσμος.
πανω απο ολα η απολαυση του αγωνα και του θεαματος. και μακαρι ολοι να μαθουν για να γινει το αθλημα καλυτερο!!
christos te71
10-08-09, 19:31
κ οι δυο θεσμοι λογικα θα πρωταγωνιστουν στις ιδιες πιστες.σωστα?
καλαααααααα.....ειχαμε ποθ ειχαμε και ολα τα αλλα..........δημιουργηθηκε και αλλο τωραααα.......ΕΛΕΟΣ!!!!!δεν παιζει να ξαναδουμε ολα τα καλα και τα ωραια αμαξια να μαχοντε μαζι.....
θα τους δεις Σερρες...:wink:
Καλα ξηγηθηκε ο Διακ μετα το τελευταιο φιασκο και κατα την γνωμη μου απο την αρχη θα επρεπε να το ειχε κανει αυτονομα.
ωραιες κινησεις τα χρηματικα επαθλα και η αποκεντρωση:wink:
καλη επιτυχια
δηλαδη τωρα θα υπαρχουν 4 πρωταθληματα;:shock:
ετσι οπως πανε σε λιγο θα ειναι πιο πολλα τα πρωταθληματα απο τους αγωνιζομενους...
να τα εκατοστησουμε...
Stathis WOT
10-08-09, 23:41
Κατόπιν επικοινωνίας μου και με τις 2 πλευρές που τα "τσούγκρισαν" κατάλαβα ότι είναι πολύ νωρίς ακόμη για συμπεράσματα. Περιμένω να δω έργα και όχι άλλα λόγια. Πάντως το Drift Championship of Greece σαν τίτλος για μένα είναι παραπλανητικός και δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα αφού είναι ο 4ος σε σειρά θεσμός(νομίζω ότι είναι πιο ταπεινή ονομασία) μετά από το D1, τα DriftWars και το HDC και αν είναι τελικά αυτό το πρωτάθλημα drift Ελλάδος, τα άλλα τι είναι?
Εμένα με κάλεσε ο Ν.Διακάκης κατά τη διάρκεια των διακοπών μου, να μου πει τις εξελίξεις, με ρώτησε αν μπορεί να βάλει το logo του Driftclub.gr στην αφίσα της Σπάρτης και δέχτηκα με θετική διάθεση την παρουσία μας σαν club σε μία νέα κίνηση. Κάτι αντίστοιχο φαντάζομαι ότι έχει γίνει και με το Hellasdrift και το Burn Out που μόλις είδα στην αφίσα που μου έστειλε. Επίσης είδα στην αφίσα που μόλις σας επισύναψα ότι παίζει και GP tuning, το αγαπημένο των διοργανωτών χρονομετρημένο κομμάτι για αυτοκίνητα. Άρα κατευθείαν δεν μιλάμε για το ίδιο πράγμα με το HDC αφού θα υπάρχει και χρονομέτρηση και για τον επιπλέον αυτό λόγο που ξυνίζει το "Πρωτάθλημα DRIFT της Ελλάδος"
Στην υπάρχουσα κατάσταση θα διατηρήσω τις αποστάσεις μου και θα περιμένω να δώ και τίποτα...
Είμαι και λίγο δύσπιστος... σαν άνθρωπος και εγώ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΛΑΔΑΣ
11-08-09, 02:00
μαλιστα!!!!ετοιμαζεται και ο 5ος σε σειρα θεσμος... GELADAS DRIFT CHAMPIONSHIP!!!!!!!!!!!
υ.γ. αντι να ενονετε ο θεσμος του drift στην ελλαδα βλεπω να γινεται χιλια κοματια...ελπιζω στο τελος να μεινη μονο ενας.....ο καλυτερος....
'Ελεος αυτα μόνο στην Ελλαδα γίνονται..... χαχα
που θα πάει αυτη η βαλίτσα... εσείς οι απο πάνω............(οι αρμόδιοι)
κοιτάξτε να φτιάξετε ένα και καλό!! ώστε να μπορούμε να προχωρήσουμε και σαν Ελλάδα σε αυτο τον χώρο προς τα έξω..
λοιπον,αν γινουνε κι αλλα πρωταθληματα και μοιραστουν οι αγωνιζομενοι κι αλλο, στο τελος θα ειναι ο καθε αγωνιζομενος πρωταθλητης Ελλαδος στο δικο του προσωπικο πρωταθλημα....
ετσι θα παμε μπροστα, αφου εμεις σαν χωρα θα εχουμε περισσοτερους πρωταθλητες απο ολο τον υπολοιπο κοσμο μαζι...θα μας ζηλευουν ολοι...
Akis cossie
11-08-09, 04:15
εγω τα driftwars γουσταρω κ για τους αγωνες των driftwars ανυπομονω!!
δεν με νοιαζει ποσα πρωταθληματα θα γινουν!!
απο κει κ περα χαζος δεν ειναι ο κοσμος!! στο τελος θα μεινει ο καλητερος!!!
κ ο πιο αληθινος!!!
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΟΝΤΗΣ
11-08-09, 09:16
Θελοντας και μη , ετσι κι αλλιως δεν ειναι θεμα προτιμησεων απο πλευρας αγωνιζομενων το σε ποιο πρωταθλημα θα τρεξουν μιας και με 4 Πρωταθληματα , δηλαδη με σχεδον 30 αγωνες την χρονια ειναι δεδομενο οτι τα εξοδα ειναι τουλαχιστον τρελα, πραγμα που σημαινει οτι ειμαστε αναγκασμενοι να διαχωριστουμε σαν αγωνιζομενοι και ο καθενας να τρεχει με βαση την τσεπη του! Κριμα λοιπον που για αλλη μια χρονια θα ειμαστε μεταξυ μας <<εχθροι>>.
ΝΙΚΟΣ ΛΑΡΔΗΣ
11-08-09, 09:31
Δεν ξερω αν ειναι καλο η κακο οι πολλες διοργανωσεις τελικα. Ο χρονος θα δειξει. Θα συμμετεχω οπου αντεχει η τσεπη μου. Τις Σερρες αυτη τη φορα δεν τις χανω και στην Αθηνα θα τρεξω παντου.
Ας δουμε τις εξελιξεις. Παντως τα αυτοκινητα ειναι λιγα και τα εξοδα πολλα. Ισως ειναι ωρα να τρεχουμε με λιγωτερα εξοδα. Δηλαδη οι "πελατες" να ειναι μονο οι θεατες....
ΛΟΥΚΑΣ ΚΩΣΤΑΡΑΣ
11-08-09, 12:48
μαλιστα!!!!ετοιμαζεται και ο 5ος σε σειρα θεσμος... GELADAS DRIFT CHAMPIONSHIP!!!!!!!!!!!
υ.γ. αντι να ενονετε ο θεσμος του drift στην ελλαδα βλεπω να γινεται χιλια κοματια...ελπιζω στο τελος να μεινη μονο ενας.....ο καλυτερος....
αααααααααααΧαχαχαχαχα...............αρε Γελαδααααααααααα!!!!!
Θα ειμαστε σε κοντρα!!!!Ετοιμαζω και το Kdc!!!!(Kostaras..........)
Για να δουμε που θα βγει ολο αυτο.Νομιζω παντος οτι κουραζει τον κοσμο που ειναι απλος θεατης.Εμενα με βολεβει γιατι θα τρεχω οπου μπορω και οταν προλαβαινω.
kapotis_E30m5
11-08-09, 15:27
το μονο σιγουρο ειναι οτι και απο τα 4 πρωταθληματα θα μεινει ορθιο αυτο που θα ειναι το πιο τιμιο και αληθινο η ειλικρινια παντα αμοιβετε!!!
ΝΙΚΟΣ ΛΑΡΔΗΣ
11-08-09, 16:30
Θελω οι διοργανωτες, να βλεπουν τους αγωνιζομενους οχι σαν πελατες, αλλα σαν συνεργατες, και να δινουν οσο μπορουν περισσοτερες παροχες, ειδικα σε εκτος εδρας.
Αλλωστε, χωρις εμας, πρωτους και τελευταιους, αγωνες δεν γινονται. Μια καλη διοργανωση χωρις αυτοκινητα ειναι μηδεν.
Μια προταση ειναι, να πληρωνουμε εντος εδρας και να μην πληρωνουμε εκτος εδρας.
και οι εφημεριδες πιο λιγες ειναι αχχχχχχχχχχχχχχχ........................κριμα κριμα
Πω πω... για κλοτσιες ειμαστε...
4 πρωταθληματα ( ο θεος να τα κανει...) και 1 μονο πιστα (Σερρες) αντε 2 με τα Μεγαρα...
Σαράφης Γιώργος
12-08-09, 10:15
Βλέπω ότι θεωρείτε δεδομένο ότι το HDC θα συνεχίσει την διοργάνωσή του , παρ' όλη την αποχώρηση του Διακάκη ( ο οποίος δεν φαίνεται να τα πηγαίνει ποτέ καλά μακροπρόθεσμα με τους συνεταίρους - συνεργάτες του ... ) .
Έχετε κάποια στοιχεία γι' αυτό ή έτσι απλά νομίζετε ?
Εγώ βλέπω απλά μετονομασία του υπάρχοντος θεσμού , με πέταγμα στην απ' έξω της OPTION , με ότι αυτό συνεπάγεται σε διοργάνωση , προβολή , κριτή κτλ , μάλλον δηλαδή περισσότερη κατρακύλα του θεσμού ( και όσο και να μην είμαι φιλικά προσκοίμενος στην συγκεκριμένη εκδοτική εταιρεία , δεν το βρίσκω και πολύ σωστό αυτό ) .
Προσωπικά σχόλια για την γενικότερη κατάσταση του χώρου του drift , που πάει από το κακό στο χειρότερο από τις ανά καιρούς πεφωτισμένες κινήσεις των ανά την Ελλάδα "παραγόντων" του drift ( ένας κούκος , βλέπε DriftWars δεν φέρνει την άνοιξη ) δεν θα κάνω , απλά θα πω ότι είμαι πολύ χαρούμενος που πλέον παρακολουθώ τον συγκεκριμένο χώρο απλά από τον υπολογιστή μου .
Καλή σας τύχη .
Σαράφης Γιώργος
12-08-09, 12:11
Περιληπτικα τα νεα.
1. Ο Διακακης διαχωριστηκε απο το HDC και τωρα θα λεγεται DCG (Drift Championship of Greece).
2. Κριτες δυο Γαλλοι, που κρινουν το King of Europe και αλλα πρωταθληματα.
3. Οι βαθμοι του HDC θα συνεχισουν στο DCG.
4. Χρηματικα επαθλα για τους 3 πρωτους καθε αγωνα 1ος € 1000, 2ος € 600, 3ος € 400.
5. Τρεις ακομη αγωνες, 6 Σεπ 09 Σπαρτη νεα πιστα, και μετα καρτοδρομο (αλλη διαδρομη) και λιμανι Πειραια.
Αυτα εμαθα δια στοματος Διακακη. Χαιρετιζουμε την νεα προσπαθεια, αν και με λυπει αφανταστα η απουσια του Ιαπωνα κριτη Sleepy (Mr Hiroki Furuse).
Προσωπικα με χαλαει η απουσια της Optionpress απο το παιχνιδι, και θα ηθελα πολυ να συνεχισουν τα παιδια την προσπαθεια διοργανωσης αγωνων Drift. Οποια λαθη η παραλειψεις εγιναν, δεν παυουν να ειναι οι πρωτεργατες του HDC.
Εγω σαν παγια τακτικη εχω να τρεχω οπου μπορω, χωρις διακρισεις στους οργανωτες, ασχετα με τα λαθη του καθενος.
Ευχαριστω.
braking news..............
Το HDC συνεχιζεται με Sleepy κανονικα. Απλα το DGC ειναι ενας νεος θεσμος.
Άμεση ενημέρωση από το Νίκο .
Να σας πω και εγώ τα δικά μου πιστεύω.
Από την αρχή της χρονιάς δεν μου άρεσε αυτή η συνταγή, συνεταιριλήκι της OPTION με τον Διακάκη. Ο Διακάκης γνωστός πλέον επιχειρηματίας στον χώρο, με πάνω από 40 διοργανώσεις τον χρόνο στην Κρήτη και από την άλλη η OPTION με λασπωμένα τα μούτρα με την μεγαλύτερη ζημιά στον χώρο του drift για το 2008.
Το φτωχό μου το μυαλό έβγαλε δυο σενάρια για αυτήν την μόντα.
1) Η option καθότι ήθελε να δείξει δυνατή στον χώρο, να πατήσει τον θεσμό DRIFTWARS και λογικά και τον Στάθη , επένδυσε πολλά το 2008 για να κουνήσει τα νερά. Έφερε ιάπωνα, έφερε ξένους οδηγούς, γιγαντοοθόνες και γενικότερα έριξε πολλά χρήματα, κάτι όπου ήξεραν ότι δεν θα μπορούσε ο Στάθης. Όλα καλά, αλλά αυτή η αστάθεια στις ημερομηνίες και άλλα πολλά όπου έκαναν, ήταν σαν αποτέλεσμα να μην έχουν τόσο πολλές συμμετοχές και το απαιτούμενο πλήθος θεατών.
Άρα τι σκέφτηκε για το 2009? Να συνεργαστεί με τον Διακάκη, καθότι αυτός γνωρίζει κόσμο και τρόπους ώστε να γίνει ένας αγώνας επιτυχημένος και όταν φέρει το HDC στο επίπεδο όπου τους κάνει θα τον πετάξουν έξω και θα πάρουν αυτοί την δόξα. Αν για κάποιο λόγο δεν θα τα πήγαινε καλά ? τότε ο Διακάκης θα έπαιρνε την ρετσινιά. Που να σας θυμίσω κιόλας τα προβλήματα όπου έγιναν στον 2ο γύρο και ο ένας έλεγε ότι δεν είμαστε εμείς φέτος και ο άλλος έλεγε ότι αυτοί μου είπαν να το κάνω έτσι.
2) Ο Διακάκης καθότι επιχειρηματίας και τον ενδιαφέρει μια καλή μπάζα και για να μπει στον χώρο, έκανε παιχνίδι με την option για να πάρει το όνομα του HDC και να γνωριστεί με όλους εμάς. Και αφού όλα πάνε καλά θα πετάξει έξω την option και θα συνεχίσει μόνος με όλους εμάς και χωρίς να δίνει τα έντερα του στην option σε χρήματα για προβολές και δικαιώματα.
Σίγουρα κάτι από τα δυο παίχτηκε, η΄ και συνδυασμός των δυο, ο καθένας από την πλευρά του, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο ώμος. Τώρα το HDC έγινε DCG και όποιος θέλει τρέχει μιας και στα δυο θα συνεχιστεί η ιδία βαθμολογία. Δηλαδή εγώ με έναν αγώνα όπου έτρεξα στον 2ο γύρο του HDC σήμερα έχω την 12η θέση στο HDC αλλά και στο DCG. Με ένα σπάρο δυο τρυγόνια.
Και σκεφτείτε τα προβλήματα των 4ρων πρωταθλημάτων. Στο τέλος της χρονιάς θα έχουμε 4 πρωταθλητές. Και θα πάνε και οι 4 στην TOYO για χορηγία και θα υποστηρίζει ο καθένας ότι…….. ΑΥΤΟΣ…….. είναι ο φετινός πρωταθλητής Ελλάδος.
Τρομερό.
Κύριοι κάποτε το είπα και θα το ξανά πω σήμερα. Έκτισα ένα αμάξι για το χόμπι μου. Η δουλειά μου είναι άλλη. Είμαι πραγματικός λάτρης του αυτοκινήτου, από μικρό παιδί κοιμόμουν και έβλεπα αυτοκίνητα στα όνειρα μου. Άρα είμαι χομπίστας. Δε βγήκα ένα πρωί και έριξα τα ωραία μου λεφτά επηρεασμένος από την (μόδα) για να φτιάξω το ότι πιο δυνατό, πιο ωραίο πιο χλιδάτο, να τους γ@μησω όλου σε αυτήν την χρονιά και μετά γεια σας. Είμαι από αυτούς που έπαιρναν το καλό τους αμάξι και έτρεχαν όπου είχε drift extreme με ένα και μόνο σκοπό……… να περάσω καλά. αυτό χάθηκε σήμερα κύριοι. Εγώ επειδή θέλω να περνώ καλά ακόμα σήμερα. Θα έρθει η στιγμή που δεν θα ξανά τρέξω εδώ. Θα πηγαίνω έξω 4 φορές τον χρόνο και θα κάνω και τις διακοπές μου.
Εδώ κύριε Νίκο με μπέρδεψες λίγο………
Λες στην αρχή …….
Και μετά……………..
Δεν ξερω αν ειναι καλο η κακο οι πολλες διοργανωσεις τελικα. Ο χρονος θα δειξει. Θα συμμετεχω οπου αντεχει η τσεπη μου.....
????????
diakakisnick
12-08-09, 15:02
Ηράκλειο 12 Αυγούστου 2009
Διαβάζοντας τα Forum αποφάσισα να εκθέσω και εγώ την άποψή μου και να αναφερθώ στα οργανωτικά σχέδια του συλλόγου ΦΙ.Μ.Α. (Φίλοι Μηχανοκίνητου Αθλητισμού) σχετικά με τους αγώνες Drift .
Η ΦΙ.Μ.Α. έχει στο ενεργητικό της πολλούς και μεγάλους αγώνες , όπως 3 αγώνες Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Supermoto ( 2003-2005-2006 ) , 2 αγώνες Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Supermoto ( 2004-2006 ) , αγώνα Πανελληνίου Πρωταθλήματος ταχύτητας αυτοκινήτων και άλλες πολλές διοργανώσεις Μηχανοκίνητου Αθλητισμού .
Θέλουμε να πιστεύουμε ότι έχει αποκτηθεί σημαντική εμπειρία και τεχνογνωσία η οποία μας επιτρέπει μία γρήγορη προσαρμογή σε νέου είδους διοργανώσεις , όπως αυτή ενός αγώνα Drift . Ήδη στην 3η κατά σειρά διοργάνωσή μας , νομίζουμε ότι έχουμε φτάσει σε ένα καλό διοργανωτικό επίπεδο το οποίο δεν θα σταματήσουμε να το βελτιώνουμε βοηθώντας συγχρόνως τους αγωνιζόμενους να μειώσουν τα έξοδά τους με φιλοξενίες , εκπτώσεις στην μεταφορά τους όπου αυτή υπάρχει και χρηματικά πριμ , κάτι που το έχουμε αποδείξει μέσα από τις διοργανώσεις μας εδώ και 8 χρόνια .
Όσο αφορά λοιπόν αυτούς που περιμένουν να δουν έργα και όχι άλλα λόγια εγώ ξέρω ότι είναι σίγουροι τι θα δουν , απορώντας συγχρόνως για την υπερβολική κρίση της δυσπιστίας τους και για το ότι ακόμα λένε ότι δεν έχουν δει τίποτα ενώ εγώ ήμουν εκεί όταν βλέπανε .
Τώρα όσο αναφορά το πρόγραμμα του αγώνα της Σπάρτης διευκρινίζω ότι ο αγώνας GP Tuning είναι αγώνας τελείως ξεχωριστός με αυτόν του Drift με άλλους κανονισμούς , άλλη διαδικασία και κυρίως άλλους συμμετέχοντες με τελείως διαφορετική ώρα διεξαγωγής και απορώ ποιους μπορεί να ενοχλεί και να τους κάνει να ξινίζουν επειδή φιλοξενείται στα πλαίσια ενός αγώνα Drift χωρίς να τον παρενοχλεί καθόλου , αλλά απεναντίας να φέρνει επιπλέον δημοσιότητα και θεατές , γεγονός που πιστεύω ότι είναι επιθυμητό και από πλευράς οργανωτών αλλά και από πλευράς οδηγών .
Τελειώνοντας αυτή μου την αναφορά θέλω να δηλώσω τα εξής . Α) Πάντα αυτά που θα γράφω θα είναι τελείως αντικειμενικά και όχι κακόπιστα και πιστέψτε με είναι πολύ δύσκολο να το πετύχει κάποιος αυτό και το διαπιστώνουμε καθημερινά . Β) Οι θέσεις της οργάνωσης θα είναι αντικειμενικές και ισότιμες απέναντι σε όλους τους οδηγούς ακούγοντας τα μηνύματα που θα παίρνει από αυτούς λύνοντας όσο το δυνατόν καλύτερα τα ζητήματα που θα προκύπτουν και Γ) Σεβόμαστε και θα σεβόμαστε πάντα οδηγούς , θεατές και το αγώνισμα που λέγεται Drift .
Εύχομαι καλούς αγώνες . Με εκτίμηση
Διακάκης Μανώλης
www.proactionracing.com
ολες οι πληροφοριες σχετικα με τoν 4ο γυρο στην Σπαρτη(πριμ,ωραρια,κανονισμοι)
Stathis WOT
12-08-09, 15:31
Εγώ θα επιμείνω στα τελευταία που είπε ο Τάκης. Το 99% των αγωνιζομένων είναι χομπίστες από την άποψη ότι Δευτέρα με Παρασκευή ασχολούνται με άλλα επαγγέλματα (π.χ. φανοποιός, χασάπης, μανάβης, ιδιοκτήτης strip club κλπ) και το ΣΚ τους γουστάρουν να πάρουν το αυτοκίνητό τους το «αγωνιάρικο» και να βρεθούν με φίλους τους στις πίστες για να περάσουν καλά, άσχετα αν είναι αγώνας, show, track day ή μι απλή συνάντηση. Αυτή είναι και η βασική φιλοσοφία του DRIFT. MHN TO ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟ γιατί εσείς θα χάσετε. Όσοι έμπλεξαν έχασαν σε βάθος χρόνου.
Υπάρχουν πάρα πολλά παιδιά εδώ μέσα που ενώ συμμετέχουν σχεδόν σε όλες τις άλλες συζητήσεις, απέχουν από τα «διαπλεκόμενα». Και μπράβο τους, γιατί κρατάνε την ουσία που είναι να περνάμε καλά. Ποιος διοργανώνει, ποιος είναι ο επίσημος και άλλες τέτοιες μπούρδες δεν απασχολούν κανέναν και ο καθένας κρίνεται σε βάθος χρόνου.
Και σας μιλάει ίσως ο μόνος άνθρωπος εδώ μέσα που μοναδική του και αποκλειστική εργασία και επάγγελμα είναι το drift, η διοργάνωση, η εξέλιξη, η προώθηση και το τι συμβαίνει γύρω από αυτό. Μερικές φορές έχω σκεφτεί και εγώ ότι ίσως θα ήταν καλύτερο να είναι ένας τίμιος οικοδόμος, οδοκαθαριστής, συνοδός κυριών αλλά τελικά αυτό που μου αρέσει να κάνω περισσότερο από όλα είναι να ταξιδεύω σε ολόκληρη την Ελλάδα και καμιά φορά και στο εξωτερικό για να ενώνω άτομα που έχουν την ίδια τρέλα και γουστάρουν να περνάνε καλά με τα αυτοκίνητά τους και να ζω από αυτό.
Διοργανώνω show, στα οποία καυλώνω να βλέπω τη χαρά και την απόλαυση των θεατών που για 3-4 ώρες βγαίνουν και αυτοί από την καθημερινότητα και τα προβλήματά τους και περνάνε στη διάσταση του drifting, της ανεμελιάς και του θεάματος. Απολαμβάνω τη βελτίωση των ίδιων των οδηγών και την ανάδειξή τους σε mini stars σε αυτό το μικρό αλλά υπαρκτό star system. Τρελαίνομαι όταν ολοκληρώνω ένα WOT dvd και το απολαμβάνω όσο και όσο όλοι όσοι θα κάτσουν 2 ώρες μπροστά την οθόνη τους και θα φύγουν μαζί μας. Όσοι με γνωρίζετε και έχετε μιλήσει μαζί μου ξέρετε καλά με πόση ειλικρινά μιλάω, προτείνω, βοηθώ και είμαι δίπλα σε όποιον χρειαστεί κάτι από εμένα. Και φυσικά από αυτό πληρώνομαι και ζω.
Αυτό κρατείστε όλοι εσείς που διαβάζετε, όλοι εσείς που μαζεύεστε με τις παρέες σας στα βουνά για να δείτε ή να τρέξετε, όλοι εσείς που έχετε στερηθεί τα "μπουκαλάκια στον Κιάμο" για να βάλετε την καινούρια σας ανάρτηση, που περιμένετε το δώρο των Χριστουγέννων για να κάνετε δώρο στο μωρό σας, το αγαπημένο σας αυτοκίνητο.
Όσο για τους θεατές που αποτελούν και τους βασικούς υποστηρικτές μας σε όλη την Ελλάδα, απολαύστε ανοιχτά αυτό που σας δίνουμε, περάστε όσο πιο καλά μπορείτε δίπλα μας και παρακολουθείστε το θέαμα και το σασπένς που χρόνια τώρα σας προσφέρει το πιο εντυπωσιακό μηχανοκίνητο σπορ.
θοδωρης.sofades
12-08-09, 17:38
Από την αρχή της χρονιάς δεν μου άρεσε αυτή η συνταγή, συνεταιριλήκι της OPTION με τον Διακάκη. Ο Διακάκης γνωστός πλέον επιχειρηματίας στον χώρο, με πάνω από 40 διοργανώσεις τον χρόνο στην Κρήτη και από την άλλη η OPTION με λασπωμένα τα μούτρα με την μεγαλύτερη ζημιά στον χώρο του drift για το 2008.
1) Η option καθότι ήθελε να δείξει δυνατή στον χώρο, να πατήσει τον θεσμό DRIFTWARS και λογικά και τον Στάθη , επένδυσε πολλά το 2008 για να κουνήσει τα νερά. Έφερε ιάπωνα, έφερε ξένους οδηγούς, γιγαντοοθόνες και γενικότερα έριξε πολλά χρήματα, κάτι όπου ήξεραν ότι δεν θα μπορούσε ο Στάθης. Όλα καλά, αλλά αυτή η αστάθεια στις ημερομηνίες και άλλα πολλά όπου έκαναν, ήταν σαν αποτέλεσμα να μην έχουν τόσο πολλές συμμετοχές και το απαιτούμενο πλήθος θεατών.
Άρα τι σκέφτηκε για το 2009? Να συνεργαστεί με τον Διακάκη, καθότι αυτός γνωρίζει κόσμο και τρόπους ώστε να γίνει ένας αγώνας επιτυχημένος και όταν φέρει το HDC στο επίπεδο όπου τους κάνει θα τον πετάξουν έξω και θα πάρουν αυτοί την δόξα. Αν για κάποιο λόγο δεν θα τα πήγαινε καλά ? τότε ο Διακάκης θα έπαιρνε την ρετσινιά. Που να σας θυμίσω κιόλας τα προβλήματα όπου έγιναν στον 2ο γύρο και ο ένας έλεγε ότι δεν είμαστε εμείς φέτος και ο άλλος έλεγε ότι αυτοί μου είπαν να το κάνω έτσι.
2) Ο Διακάκης καθότι επιχειρηματίας και τον ενδιαφέρει μια καλή μπάζα και για να μπει στον χώρο, έκανε παιχνίδι με την option για να πάρει το όνομα του HDC και να γνωριστεί με όλους εμάς. Και αφού όλα πάνε καλά θα πετάξει έξω την option και θα συνεχίσει μόνος με όλους εμάς και χωρίς να δίνει τα έντερα του στην option σε χρήματα για προβολές και δικαιώματα.
Σίγουρα κάτι από τα δυο παίχτηκε, η΄ και συνδυασμός των δυο, ο καθένας από την πλευρά του, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο ώμος. Τώρα το HDC έγινε DCG και όποιος θέλει τρέχει μιας και στα δυο θα συνεχιστεί η ιδία βαθμολογία. Δηλαδή εγώ με έναν αγώνα όπου έτρεξα στον 2ο γύρο του HDC σήμερα έχω την 12η θέση στο HDC αλλά και στο DCG. Με ένα σπάρο δυο τρυγόνια.
Και σκεφτείτε τα προβλήματα των 4ρων πρωταθλημάτων. Στο τέλος της χρονιάς θα έχουμε 4 πρωταθλητές. Και θα πάνε και οι 4 στην TOYO για χορηγία και θα υποστηρίζει ο καθένας ότι…….. ΑΥΤΟΣ…….. είναι ο φετινός πρωταθλητής Ελλάδος.
Τρομερό.
Κύριοι κάποτε το είπα και θα το ξανά πω σήμερα. Έκτισα ένα αμάξι για το χόμπι μου. Η δουλειά μου είναι άλλη. Είμαι πραγματικός λάτρης του αυτοκινήτου, από μικρό παιδί κοιμόμουν και έβλεπα αυτοκίνητα στα όνειρα μου. Άρα είμαι χομπίστας. Δε βγήκα ένα πρωί και έριξα τα ωραία μου λεφτά επηρεασμένος από την (μόδα) για να φτιάξω το ότι πιο δυνατό, πιο ωραίο πιο χλιδάτο, να τους γ@μησω όλου σε αυτήν την χρονιά και μετά γεια σας. Είμαι από αυτούς που έπαιρναν το καλό τους αμάξι και έτρεχαν όπου είχε drift extreme με ένα και μόνο σκοπό……… να περάσω καλά. αυτό χάθηκε σήμερα κύριοι. Εγώ επειδή θέλω να περνώ καλά ακόμα σήμερα. Θα έρθει η στιγμή που δεν θα ξανά τρέξω εδώ. Θα πηγαίνω έξω 4 φορές τον χρόνο και θα κάνω και τις διακοπές μου.
σωστος ο takis//////////////
ΝΙΚΟΣ ΛΑΡΔΗΣ
12-08-09, 21:02
Καλησπερα σε ολους.
Γνωριζεις και κανεις παρεα με ενα ζευγαρι, χωριζουν και καλεισαι χωρις να φταις, να διαλεξεις πλευρα.
Δουλευεις με μια εταιρια, οι συνεταιροι χωριζουν και καλεισαι να υποστηριξεις καποια πλευρα.
Αδικα, γιατι απλα δεν φταις.
Με ολο το παλιο XL ειχα αριστες σχεσεις, τις διατηρω ακομη. Με το Σταθη επισης αριστες σχεσεις. Με τον Διακακη επισης αριστες σχεσεις, γιατι καθε φορα μας φιλοξενησε και προσπαθησε πολυ.
Αν δεν χαλασω τις σχεσεις μου προσωπικα για καποιο λογο, θα διατηρησω τις αριστες σχεσεις με ολους, γιατι τους κανω κεφι (οσο ισχυει αυτο). Μαζι η χωρια.
Και ολοι, ασχετα με το αν τα οικονομανε η μπαινουν μεσα, μου δινουν ευκαιρια να κανω αυτο που μου αρεσει.
Θα συμμετασχω σε ΟΛΕΣ τις διοργανωσεις, η σε οσες μπορω οικονομικα, αφου δεν με ενδιαφερουν και οι βαθμοι.
Το αν ανοιξα το θεμα αμεσως, ειναι γιατι δεν εχω μαθει να κραταω μυστικα, ασε που μυστικα δεν ειναι.
Και σε λιγη ωρα εμαθα οτι το HDC συνεχιζεται, και τογραψα και αυτο.
Καποιες φορες δεν πηγα στο D1+GP, γιατι θεωρησα πολυ κοπο(φορτηγα κλπ) για 4 λεπτα. Ειχα ομως ξεδωσει στους αλλους αγωνες.
Αρα, οι πολλοι αγωνες ειναι καλοι, και θα δειξει η πρξη αν εχουν τις απαιτουμενες συμμετοχες η θεατες.
Απολαυστε το καλοκαιρακι......εγω δουλευω παντως.
ΝΙΚΟΣ ΛΑΡΔΗΣ
13-08-09, 18:29
Βλέπω ότι θεωρείτε δεδομένο ότι το HDC θα συνεχίσει την διοργάνωσή του , παρ' όλη την αποχώρηση του Διακάκη ( ο οποίος δεν φαίνεται να τα πηγαίνει ποτέ καλά μακροπρόθεσμα με τους συνεταίρους - συνεργάτες του ... ) .
Έχετε κάποια στοιχεία γι' αυτό ή έτσι απλά νομίζετε ?
Εγώ βλέπω απλά μετονομασία του υπάρχοντος θεσμού , με πέταγμα στην απ' έξω της OPTION , με ότι αυτό συνεπάγεται σε διοργάνωση , προβολή , κριτή κτλ , μάλλον δηλαδή περισσότερη κατρακύλα του θεσμού ( και όσο και να μην είμαι φιλικά προσκοίμενος στην συγκεκριμένη εκδοτική εταιρεία , δεν το βρίσκω και πολύ σωστό αυτό ) .
Προσωπικά σχόλια για την γενικότερη κατάσταση του χώρου του drift , που πάει από το κακό στο χειρότερο από τις ανά καιρούς πεφωτισμένες κινήσεις των ανά την Ελλάδα "παραγόντων" του drift ( ένας κούκος , βλέπε DriftWars δεν φέρνει την άνοιξη ) δεν θα κάνω , απλά θα πω ότι είμαι πολύ χαρούμενος που πλέον παρακολουθώ τον συγκεκριμένο χώρο απλά από τον υπολογιστή μου .
Καλή σας τύχη .
Εγω ειμαι χαρουμενος που υπαρχω, και μπορω ακομη να τρεχω σαν 20αρης. Υπαρχουν αγωνες. Αυτο μετραει. Οταν υπηρχε μονο το ντριφτ γυρω απο βαρελια και τα ξερα χρονιμετρημενα ηταν καλυτερα ???????
Οσο για την Optionpress και το Γιαπωνεζο, ειναι σαφες οτι θα υπαρχουν και αυριο. Τωρα γιατι τα χωρισανε, ας το βρουν μεταξυ τους....
Σαν πελατης - καταναλωτης, ψυχρα, ο ανταγωνισμος ριχνει τις τιμες.
Καλες διακοπες. Να περνατε καλα.
ΤΣΕΒΑΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
13-08-09, 18:44
Καλησπερα σε ολους,
δεν ειμαι αγωνιζομενος , αλλα προσπαθω εδω και αρκετο καιρο να φτιαξω ενα αμαξι για να μπορω να σημετεχω στους αγωνες drift. Πιο παλια επερνα μερος στα drift xtreme που ξεκινισε ο Σταθης και η ομαδα του, που ειταν κατι πιο απλο δηλ. ειχαι πιο καθημερινα αυτο/τα, ειμασταν ολοι στην αρχη ,το επιπεδο ειτανε αρκετα χαμιλα ΑΛΛΑ το μελλον φενωτανε πολη λαμπρο,ο κοσμος το γουσταρε και το αγαπησε το drift (που εγω δεν θα το ελεγα drift θα το ελεγα παντα,ολοι μας ετσι ξεκινησαμε...κανοντας παντες ) και ετσι φτασαμε σημερα να εχουμε σημετοχες στο εξωτερικο και σε θεσεις που ειναι για καποιους ονειρο ....... Ολο αυτο κατα ενα πολη μεγαλο μερος οφειλετε στον Σταθη και στην ομαδα του και δεν το λεω γιατι μαρεσει να χαιδευω τα αυτα κανενος αλλα ειμαι ανθρωπος που σεβωμε και εκτιμω την προσπαθεια καποιον ανθρωπον που δεν λενε μεγαλα λογια ουτε μας κοιτανε σαν €υρω!!! και σημερα διαβαζουμε και περνουμε θεσει σε θεματα που κατα την γνωμη μου ειναι αερας!!!
Τα πραγματα πανε απο το κακκο στο χειροτερο,αλλα ετσι ειμαστε ειναι η ελληνες και γιαυτο ειμαστε τοσα χρωνια πισω, και τα λεω αυτα γιατι καπιοι ΚΥΡΙΟΙ μας βλεπουν σαν πορτοφολια και πανε να κανουνε μια καλη μπαζα εκμεταλευωμενη την αγαπη μας για τα αυτο/τα , το drift, και θελουν να μας χωρισουν σε στρατοπαιδα εχωντας σαν σκοπο την αντιπαλοτιτα μεταξι μας και καταστρεφωντας αυτο που ξεκινισαμε με πολη αγαπη.
ΑΛΛΑ ξεχνωντας οτι εμεις εχουμε την πιτα και το μεχαιρι.
αυτα ειχα να πω και πιστευω καπιοι να καταλαβαν.......
PANOS ALEXIOU
14-08-09, 13:00
ΣΩΣΤΟΣ Ο ΣΤΕΛΙΟΣ.
Ντογκας Ιωαννης
14-08-09, 13:03
"Η ΦΙ.Μ.Α. έχει στο ενεργητικό της πολλούς και μεγάλους αγώνες , όπως 3 αγώνες Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Supermoto ( 2003-2005-2006 ) , 2 αγώνες Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Supermoto ( 2004-2006 ) , αγώνα Πανελληνίου Πρωταθλήματος ταχύτητας αυτοκινήτων και άλλες πολλές διοργανώσεις Μηχανοκίνητου Αθλητισμού ."
κυριε Διακακη με ολο τον σεβασμο... μεινετε σε αυτα... σε αυτα που ξερετε καλα.. αφηστε το drift εκει που του πρεπει και εκει που το αγαπανε πραγματικα... σιγουρα σαν επιχειρηματιας σας εξηταρει το καινουργιο και το διαφορετικο και αυτο ειναι κατανοητο απο πολλους εδω μεσα...
καθενας στο ειδος του ομως και ο Λουμιδης...
βεβαια και ο Λουμιδης του drift (βλεπε Σταθης) δεν ειναι αλανθαστος, κανεις δεν ειναι και οι πρωτοι που του τα χωνουμε ειμαστε εμεις οι απο δω.. λαθη και υπερβολες γινανε και θα γινονται .. και ο Σταθης ξερει οτι λογο θα δινει σε εμας που ξερουμε απο που ξεκινησε και ποσο αγαπαει αυτο που κανει... οπως θα ακουσει και τα λαθη που κατα καιρους ισως κανει...
φιλικα...
Σαράφης Γιώργος
14-08-09, 18:30
Τρομερό.
http://www.youtube.com/watch?v=vwZordGpnxc
Το ρίχνω στην πλάκα , γιατί όπως σου είπα και στο π.μ. , που σου έστειλα ( και δεν μπήκες στον κόπο να απαντήσεις εδώ και 3 μέρες ) σέβομαι ότι έχουμε κάτσει και 5-6 φορές στο ίδιο τραπέζι μαζί και φάγαμε και δεν θέλω να το χοντρύνουμε .
Τα λέμε ( χαίρομαι που ακόμη με σκέφτεσαι :love: ) .
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΟΝΤΗΣ
14-08-09, 19:38
Xωρις να θελω να μπω αναμεσα στο ερωτικο καβγαδακι σας :) :) :) ..... νομιζω οτι δεν εννοουσε εσενα ρε Γιωργο! Μαλλον παρερμηνευσες! ( Θελω να πιστευω )
ΝΙΚΟΣ ΛΑΡΔΗΣ
14-08-09, 20:06
http://www.youtube.com/watch?v=vwZordGpnxc
Το ρίχνω στην πλάκα , γιατί όπως σου είπα και στο π.μ. , που σου έστειλα ( και δεν μπήκες στον κόπο να απαντήσεις εδώ και 3 μέρες ) σέβομαι ότι έχουμε κάτσει και 5-6 φορές στο ίδιο τραπέζι μαζί και φάγαμε και δεν θέλω να το χοντρύνουμε .
Τα λέμε ( χαίρομαι που ακόμη με σκέφτεσαι :love: ) .
Σαραφηηηη............μας ελειψες. welcome back. Γραψε γραψε......γουσταρουμε. Να σε δουμε και σε καμμια πιστα. Εστω για παρεουλα.
Πριν σχολιάσω την παρατήρηση σου, σε παρακαλώ ξανά στείλε μου το pm που λες ότι μου έστειλες, διότι δεν έλαβα τίποτα.
Λαμβάνω καθημερινά pm αλλά από εσένα ……..δεν. :wink:
ΤΣΕΒΑΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
15-08-09, 01:41
παντος απ'τη βλεπω αφορμη ψαχνετε παντα για κοντρα......το θεμα και την ουσια για το οποιο γραφουμε το ξεπερασατε!!! Αυτα ειναι που θελουν να βλεπουν οι αλλοι.....και εμεις τους τα δηνουμε στο πιατο!!!
Δεν εχω τιποτα και με τα δυο παιδια, σας γουσταρω πολη εγω και ολα τα παιδια του club αλλα οχι και μεταξυ μας....
thanos_paros
16-08-09, 14:03
Γεια σας με λενε Θαναση και επιδη εχω τρελα με το αθλημα και θα ηθελα να παρω μερος σε ενα προταθλημα Drift και λεω σε ενα προταθλημα γιατι εχω μπερδευτει διοτη δεν ξερω πιο ειναι πια πανελλινιο προταθλημα. για εμενα που εχω παρακολουθισει αρκετους αγωνες DRIFT θα προτιμουσα τα DRIFT EXTREME πολυς κοσμος πολυ θεαμα πολλα αμαξια και αρκετη τρελα απο τους οδηγους γιατι πιστευω οτι το εκαναν τελιος χομπιστικα. αυτα ειχα να πω σας ευχαριστω πολυ
Έχω πολύ καιρό να γράψω κάτι εδώ μέσα αλλά καθημερινά παρακολουθώ αθόρυβα μέχρι να έρθει το νέο μου project.
Θα θυμάστε τα παιδιά που μιλήσαμε στις Σέρρες για την αλλαγή του Drift Club που μου έκανε μεγάλη εντύπωση πως ανέβηκε το επίπεδο στο Forum και γενικά σε όλο το θέμα του drift μετά από ένα μεγάλο διάστημα απουσίας μου από το Forum.
Το θυμόμουν σαν ένα forum που γράφαμε ότι μας κατέβαινε στο κεφάλι και καταστρέφαμε τα πόστα ένα ένα.
Μετά ξεκίνησαν σιγά σιγά κάποιοι αγώνες πιο οργανωμένοι αργότερα κάποιο μικρό πρωτάθλημα με τον καιρό πανελλήνιο πρωτάθλημα με μεγάλη μου έκπληξη γιατί ζούσα και στην Θεσσαλονίκη ένα διάστημα πρωτάθλημα βορείου Ελλάδος και τώρα έχουμε τον τελικό του Drift της Ευρώπης και με πολλές μετοχές στο παγκόσμιο….
Και όλα αυτά ποιος τα κατάφερε το DRIFT CLUB
ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΟΤΙ ΠΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ
Νομίζω ότι όλοι πρέπει να αναπολήσουμε στο παρελθόν και να έρθουμε στο τώρα και μετά να φτύνουμε ότι έχουμε στο στόμα μας.
Δικαία έχει βεβαία ο καθένας να σκέφτεται ότι θέλει και να φτύνει ότι θέλει δεν μου καίγεται καρφί.
Εγώ βλέπω ότι ο Κύριος Παπαργιροπουλος έχει καταφέρει να προσφέρει σε όλους μας και τους μετέχοντες και τους θεατές απίστευτες στιγμές διασκέδασης και δράσεις σε όλες του τις διοργανώσεις.
Έχει φέρει το Drift Club σε ένα απίστευτο επίπεδο όπως και το Drift γενικότερα στην Ελλάδα και το έχει καταφέρει αυτό όχι μονό σαν επάγγελμα όπως λέει ο ίδιος πιο πάνω αλλά αυτό που κάνει το γουστάρει και το αγαπάει άλλωστε το έχει αποδείξει αυτό με τις μετοχές του σε αρκετούς αγώνες με άλλους διοργανωτές.
Εγώ θα είμαι ένας από τους βασικούς του υποστηρικτές.
Τώρα αν μπερδεύεστε με τόσες διοργανώσεις που λέτε και π@π@ριες είναι πρόβλημα σας εγώ θα συμμετέχω σίγουρα στους αγώνες του Στάθη γιατί αυτός είναι ο υποστηρικτής του DRIFT CLUB
Η γνώμη μου είναι αφού θέλουμε να ανήκουμε σε ένα Forum που λέγετε DRIFT CLUB πρέπει να στηρίζουμε το πρωτάθλημα του και να μιλάμε για το drift club και μόνο και να δούμε πως μπορούμε εμείς οι ίδιοι να βελτιώσουμε αυτό το πρωτάθλημα και να θεωρούμε πάνω από όλα εμείς ότι το πρωτάθλημα του Drift Club είναι το Πανελλήνιο επίσημο πρωτάθλημα στην Ελλάδα και ο νικητής αυτού είναι ο πανελλήνιος πρωταθλητής.
Τώρα αν θέλετε να πηγαίνετε και σε άλλες διοργανώσεις για προπόνηση με για σας με χαρά σας αλλά μην μας ζαλίζετε με μ@λ@κιες του τύπου ποιο είναι το επίσημο πρωτάθλημα στην Ελλάδα ποιος είναι ο πρωταθλητής στην Ελλάδα και π@π@ριες τέτοιες
DRIFT CLUB Verone
φιλε μου καλα τα λες, αλλα οταν θα σε ρωτησει ενας ξενος, ποιος ειναι ο πρωταθλητης ελλαδος, τι θα του απαντησεις; θα του πεις τον πρωταθλητη των driftwars;
και τοτε θα ερθουν οι πρωταθλητες των αλλων δοργανωσεων, που δωσανε τα ωραια τους λεφτουδακια και φτιαξανε το ωραιο τους αμαξακι για να τρεξουν σε ενα αλλο πρωταθλημα και καταφεραν και το πηραν και θα σε ρωτησουν: με ποιο δικαιωμα εσυ μηδενιζεις την προσπαθεια και την νικη τους;
η αληθεια ειναι οτι ο σταθης και το driftclub ειναι οι πρωτοποροι αλλα δεν ειναι οι μονοι αυτην την στιγμη που ασχολουντε με το drift και κονομανε απο αυτο. ξαφνικα το ειδανε σαν αθλημα και αυτοι που ελεγαν, σιγα μωρε αλητες ειναι που κανουν γυρο γυρο απο ενα βαρελι, αλλα τωρα βλεπουν κονομα και εγινε και για εκεινους αθλημα...
το κακο ειναι οτι πολλοι θελουν να κονομισουν απο την καυλα μας και στο τελος θα ξαναγυρισουμε στους δρομους και στις αλανες, γιατι θα γινει σαν τα βιντεο κλαμπ που καποτε ειχε η καθε πολυκατοικια το δικο της... ωραιες εποχες ζουμε...
να΄μαστε καλα...:mad:
φιλε μου καλα τα λες, αλλα οταν θα σε ρωτησει ενας ξενος, ποιος ειναι ο πρωταθλητης ελλαδος, τι θα του απαντησεις; θα του πεις τον πρωταθλητη των driftwars; χαλαρα ΝΑΙ αλλα αυτο ειναι πρωσοπικη μου αποψη βασισμενη σε δικα μου βιωματα τα οποια κατα καιρο τα χω παραθεσει.
και τοτε θα ερθουν οι πρωταθλητες των αλλων δοργανωσεων, που δωσανε τα ωραια τους λεφτουδακια και φτιαξανε το ωραιο τους αμαξακι για να τρεξουν σε ενα αλλο πρωταθλημα και καταφεραν και το πηραν και θα σε ρωτησουν: με ποιο δικαιωμα εσυ μηδενιζεις την προσπαθεια και την νικη τους;δεν τους μηδενιζει κανεις την προσπαθεια και την νικη τους μα κανεις, και δεν εχει και το δικαιωμα κανεις στο φιναλε αλλα αλλο το champions league και αλλο η Α εθνικη, αλλο το america cup και αλλο το ραλυ Αγαιου, πχ οτι βγηκα τριτος στο πρωταθλημα δεξιοτεχνιων με δυο αγωνες δεν με μειωνει ουτε οτι στο Ναυπλιο πηρα τρια κυπελα σε μια μερα λεει κατι αφου ειχα το πιο αρτιο αυτοκινητο μεταξυ των συναθλητων μου,αλλα σιγουρα θα χαιρομουν πιο πολυ αν ειχα να συναγωνιστω με τους κορυφαιους. οταν περσυ πχ αφησαμε πισω ολα τα evo στο ραλυ Ζακυνθου καβλωσα ταμαλα
αλλα στους μονοφθαλμους αυτος με τα δυο ματια βασιλευει και καπως ετσι ειναι με τις περισοτερες οργανωσεις το θεμα ειναι να χρησιμοποιεις την καθε οργανωση προς οφελος σου, και οταν λεω οφελος εννοω οδηγικο, να βελτιωνεσαι σαν οδηγος και να εξελισεσαι ωστε οταν χρειαστει και βρεθεις μεταξυ θηριων να μπορεις να ανταπεξελθεις και να σταθεις ισαξια και να γουσταρεις γενικως-πχ ο Νικος που πιστευω οτι το αντιλαμβανεται ετσι ειναι απο τους ποοολυ λιγους-
αντι του να κραζεις ή να λες υστεροβουλα οτι εγω τρεχω για την πλακα μου και τετοια σωτα ή του να κλεβεις εκλησιες ετσι για να λες οτι εγω γαμαω ή να τα παρατησεις επειδη βλεπεις οτι δε σε παιρνει ή να παζαρευεις την συμμετοχη σου μεταξυ οργανοσεων προς συμφερον σου...
αυτοι οι τυποι που σκεπτονται ετσι ειναι η αρωστια του Ελληνικου motorsport σε καθε μορφη του, εκπρωσοπουν το αντιθετο του ευ αγωνιζεσθαι, αυτοι οι τυποι που εκμεταλευονται το που φυσα ο ανεμος ειναι η τροχοπεδη σε καθε τι καλο προσπαθει να ξεχωρισει γιατι η μονη κινητηρια δυναμη τους ειναι το ψωνιο που εχουν με την παρτη τους και πανω στις πλατες αυτων των τυπων χτιζονται οικοδομηματα με προκαθορισμενο χρονο κατεδαφισης αφου οι κατασκευαστες των εχουν προλαβει να κανουν την σχετικη αποσβεση.
ευτυχως η δυστυχως αρκετοι εδω μεσα αγωνιζομενοι και μη, νεαροι και μεγαλυτεροι εχουμε την οξυδερκεια να τους ξεχωριζουμε αυτους τους τυπους απο μακρια..
η αληθεια ειναι οτι ο σταθης και το driftclub ειναι οι πρωτοποροι αλλα δεν ειναι οι μονοι αυτην την στιγμη που ασχολουντε με το drift και κονομανε απο αυτο. ξαφνικα το ειδανε σαν αθλημα και αυτοι που ελεγαν, σιγα μωρε αλητες ειναι που κανουν γυρο γυρο απο ενα βαρελι, αλλα τωρα βλεπουν κονομα και εγινε και για εκεινους αθλημα...
αυτους τους τυπους οποισδηποτε με λιγο μυαλο μπορει να τους καταλαβει και να μεινει μακρυα αν βεβαια καταφερει να τιθασευσει την καβλα του για to need for speed που κρυβει μεσα του.
το κακο ειναι οτι πολλοι θελουν να κονομισουν απο την καυλα μας και στο τελος θα ξαναγυρισουμε στους δρομους και στις αλανες, γιατι θα γινει σαν τα βιντεο κλαμπ που καποτε ειχε η καθε πολυκατοικια το δικο της... ωραιες εποχες ζουμε...αυτο Σακη μου δεν παιζει να γινει ποτε για δυο λογους ο πρωτος που ισχυει για μενα πχ ειναι οτι κανενας δρομος δεν προκειται να μου δωσει το ευρος των οριων που μου δινει μια καλη πιστα για να γουσταρω και να χαρω πραγματικα το αυτοκινητο που ''καβαλαω'' και ας ειναι και πεντε φορες το χρονο.
και για τον δευτερο που μετα συγχωρησεως και ανευ παρεξηγησεως ισχυει για σενα πχ το οτι οσο και να σε δουλεψουν-υουν πχ στο καρτοδρομο θα ξαναπας γιατι εχεις το ψωνιο του αγωνιζωμενου
εν κατακλειδη η μαχη του καλου με του κακου θα συνεχιστει αιωνια και περι ορεξεως κολοκυθοπιτα οπως και live and let live και υπαρχει κατι για τον καθενα εκει εξω κτλ κτλ
ααα+100000000 τσε βαλε στο ποστ του 4age
και αλλα τοσα στην τελευταια παραγραφο ειδικα του verone
καλυνηχτα
τελικα εχει πλακα ο γραπτος λογος... ειδικα οταν γραφουμε καποιοι που δεν ειμαστε και πολυ διαβασμενοι και δεν καταφερνουμε να δωσουμε το νοημα που θελουμε και ετσι αλλο εννοουμε κι αλλο καταλαβαινει ο αλλος που διαβαζει...
παντως απο οτι εχουμε δει μεχρι σημερα τα driftwars ειναι η πιο αρτια και πιο σωστα οργανομενη διργανωση...
αλλα εγω πχ σαν σακης δεν εχω την δυνατοτητα να τρεξω στους αγωνες που ειναι εκτος αθηνας και ισως υπαρχουν κι αλλοι σαν κι εμενα.
απο την αλλη τι υπαρχει; ο καρτοδρομος
ολοι οι αγωνες γινοντε εκει και μονο εκει μπορω να συμμετεχω σε ολους, οχι οτι παω για το πρωταθλημα, αλλα για να βγαζω την καυλα μου και επιδη γουσταρω την φαση και την ενταση του αγωνα...
κατα βαθος δεν πιστευω οτι υπαρχουν πολλοι, ειδικα απο εμας που ειμαστε παλιοι στο driftclub, που να μη προτειμαμε τα driftwars... κι ας ειναι και σχολιαστης ο μητσος χαχαχαχαχαχα τι να κανουμε θα το υποστουμε κι αυτο χαχαχαχαχαχαα!!!!!!!!!!!!!!
diakakisnick
18-08-09, 17:32
Κύριε Ντόγκα
Ευχαριστώ πολύ για τον σεβασμό που εκφράζετε , ο οποίος όμως δεν μου απαγορεύει να έχω τις αντιρήσεις μου για κάποια από τα γραφόμενά σας .
Λέτε να μείνουμε σε αυτά που ξέρουμε . Μα αυτό δεν είναι εξέλιξη γιατί αυτά που λέτε ότι τα ξέρουμε και τα κάνουμε καλά δεν τα ξέραμε από όταν γεννηθήκαμε , τα μάθαμε με πολύ κόπο και προσπάθεια , τα εξελίξαμε ανεβάζοντας τον πήχη των ανάλογων διοργανώσεων .
Εσείς δεν θέλετε να επιχειρήσουμε το ίδιο και για το αγώνισμα του DRIFT που τόσο αγαπάτε ώστε πιθανόν να υπάρξει κάποια εξέλιξη στις διοργανώσεις του ;
Η αγάπη για τον Μηχανοκίνητο Αθλητισμό ή αυτό λέγεται ταχύτητα , ή αυτό λέγεται Drift , ή αυτό λέγεται ράλλυ κτλ είναι δεδομένη από το οργανωτικό μας team , του οποίου τα περισσότερα μέλη έχουν μία αγωνιστική ιστορία που θα την ζήλευε όχι μόνο ο …….. Λουμίδης αλλά και ο Bravo και ο Illy κ.α. και από αυτήν την ιστορία πηγάζει το μεράκι μας του να προσπαθούμε κάθε φορά και περισσότερο .
Τέλος πιστεύω ότι οποιοδήποτε μονοπωλιακό καθεστώς τελματώνει κάθε θεσμό τον οποίο μονοπωλεί . Αντίθετα ο συναγωνισμός ανεβάζει τον πήχη των οργανώσεων και το θέαμα και μαθηματικά πλέον σε βάθος χρόνου έρχονται καλύτερες οργανώσεις που φέρνουν περισσότερους θεατές που αυτοί φέρνουν περισσότερους χορηγούς σε όλους που όλα αυτά φέρνουν περισσότερη δημοσιότητα κ.ο.κ.
Δεν τα θέλουμε αυτά ;
Φιλικότατα
diakakisnick
18-08-09, 17:36
(Σαραφης) Βλέπω ότι θεωρείτε δεδομένο ότι το HDC θα συνεχίσει την διοργάνωσή του , παρ' όλη την αποχώρηση του Διακάκη ( ο οποίος δεν φαίνεται να τα πηγαίνει ποτέ καλά μακροπρόθεσμα με τους συνεταίρους - συνεργάτες του ... ) .
Κ Σαραφη σχετικα με τα γραφομενα σας στην παρενθεση..........
ΟΠΩΣ????????????????????????????????????????????
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.