Επιστροφή στο Forum : ενα φρεσκαρισμα
εχει κανει τωρα τελευταια κανενας σας φρεσκαρισμα στο χρωμα του αυτοκινητου του???ποσο να ζητανε πανω κατω οι φαναρτζηδες??
KOSTAS_KE35
10-08-09, 17:03
αναλογως τη εχει το αμαξι.θα βρεις να το βαψεις και με 800 και με 1000 και με 1300 αλλα να ξερεις οσα πληρωσεις τετοια δουλεια θα σου κανουν .εγω πχ στο μαγαζι μου περνω 1300 με 1500 για ενα εξωτερικο φρεσκαρισμα αλλα ξηλωνω ολο το αμαξι θα βγουν τσιμουχες λαστιχα φαναρια προφυλακτιρες χερουλια κτλ ,τωρα ξερω ενα παιδι που του φανηκαν πολλα πηγε και το εβαψε με 800 ,δεν του εβγαλαν τιποτα απο πανω απο το αμαξι τα μονοσαν ολα με ταινια λαστιχακια φαναρια φλασακια κτλ με αποτελεσμα το αμαξι να φεναιται απο χιλιομετρο οτι ειναι ξαναβαμενω και αρπα κολλα,στα 800 δεν μπωρεις να εχεις απαιτησεις στα 1300 1500 μπωρεις,αλλα οτι πληρωσεις τετοια δουλεια θα σου κανουν
αναλογως τη εχει το αμαξι.θα βρεις να το βαψεις και με 800 και με 1000 και με 1300 αλλα να ξερεις οσα πληρωσεις τετοια δουλεια θα σου κανουν .εγω πχ στο μαγαζι μου περνω 1300 με 1500 για ενα εξωτερικο φρεσκαρισμα αλλα ξηλωνω ολο το αμαξι θα βγουν τσιμουχες λαστιχα φαναρια προφυλακτιρες χερουλια κτλ ,τωρα ξερω ενα παιδι που του φανηκαν πολλα πηγε και το εβαψε με 800 ,δεν του εβγαλαν τιποτα απο πανω απο το αμαξι τα μονοσαν ολα με ταινια λαστιχακια φαναρια φλασακια κτλ με αποτελεσμα το αμαξι να φεναιται απο χιλιομετρο οτι ειναι ξαναβαμενω και αρπα κολλα,στα 800 δεν μπωρεις να εχεις απαιτησεις στα 1300 1500 μπωρεις,αλλα οτι πληρωσεις τετοια δουλεια θα σου κανουν
συμφωνω κωστα!!αλλα αν σου ζητησει καποιος γενικο βαψημο τι θα του πεις??φαντασου να εχει και σαπια!!!
KOSTAS_KE35
10-08-09, 17:58
αν εχει και σαπια ανεβαινει η τιμη ασε που οι περισοτεροι φανοποιοι δεν τα αναλαμβανουν τωρα πλεων μεσα σε αυτους ειμαι και εγω ,οι σαπιλες αυτην την επωχη ειναι φηρα για τον φανοποιο γιατι εκει που θα κατσεις να βαλεις ενα μπαλωμα σε μια σαπιλα με τα ιδια λευτα και λιγοτερη ωρα θα τριψεις ενα φτερο και θα ειναι πιο ξεκουραστα τα λευτα, δεν λεω εμεις που εχουμε παλια αυτοκινητα γιατι μεσα σε αυτους ειμαι και εγω, οτι δεν θα τα φτιαχνει κανεις θα τα φτιαχνουν αλλα οι ιδιοκτητες πρεπει να εχουν υπομονη
καταλαβες τη ενοω
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.