PDA

Επιστροφή στο Forum : προβλημα δεικτη στο κοντερ..........

KostaSR
05-08-09, 03:09
εχω ενα προβλημα με το δεικτη της βενζυνης στο κοντερ...στο 30αρι μου...!!!!ο δεικτης εχει σταματησει να πηγαινει στο "0" και να αναβει το λαμπακι για να βαλω βενζυνη....σταματαει στο 30 και εεκει αναβει το λαμπακι και μου δειχνει οτι δεν εχει πλεον......!!!χερει καποιος αν θελει αλαγει ολο το κοντερ....η αν φτιαχνετε....ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΥΤ@Ν@ ΛΑΚΟΥΒΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΖΗΜΙΑ!!!!!

Akis cossie
05-08-09, 04:43
Κωστακη απο τον δεικτη ειναι η μηπως απο την λακουβα τρανταχτηκε το φλοτερ στο ντεποζιτο της βενζινας;;;

GiannisE30
05-08-09, 12:26
Φιλε Κωστα, δοκιμασε να χτυπησεις μερικες φορες το οργανο και δες αν κατεβαινει στο 0.

Αν κατεβαινει τοτε σιγουρα ειναι το οργανο.

Εγω πιστευω παντως οτι οντως φταιει το οργανο γιατι αν ηταν κατι στο ντεποζιτο, στην καλωδιωση κλπ δεν θα σου αναβε ουτε το λαμπακι.

Εχω δυο οργανα για την βενζινη, εαν θες ελα καμια μερα να το ψαξουμε (να αλλαξουμε οργανο κλπ κλπ).

KostaSR
05-08-09, 22:10
ακη...δεν χερω ρε συ...ανοιξα διακοπτη μια μερα και το ειδα......

KostaSR
05-08-09, 22:16
Φιλε Κωστα, δοκιμασε να χτυπησεις μερικες φορες το οργανο και δες αν κατεβαινει στο 0.

Αν κατεβαινει τοτε σιγουρα ειναι το οργανο.

Εγω πιστευω παντως οτι οντως φταιει το οργανο γιατι αν ηταν κατι στο ντεποζιτο, στην καλωδιωση κλπ δεν θα σου αναβε ουτε το λαμπακι.

Εχω δυο οργανα για την βενζινη, εαν θες ελα καμια μερα να το ψαξουμε (να αλλαξουμε οργανο κλπ κλπ).

γιαννη δεν εχω λυσει ποτε το κοντερ του 30αρι..δεν χερω..εχει το πλαστηκο μπροστα ρε συ..πωςσ να το χτυπησω....μαλλον θα το κανουμε μαζι...

GiannisE30
05-08-09, 23:47
γιαννη δεν εχω λυσει ποτε το κοντερ του 30αρι..δεν χερω..εχει το πλαστηκο μπροστα ρε συ..πωςσ να το χτυπησω....μαλλον θα το κανουμε μαζι...

εγω το εχω λυσει αρκετες φορες, ειναι πολυ ευκολο (το μονο δυσκολο ειναι να βγαλεις το πλαστικο απο μπροστα).

οταν λεω να το χτυπησεις, εννοω να χτυπησεις το πλαστικο που ειναι μπροστα απο το οργανο.

KostaSR
06-08-09, 02:23
εγω το εχω λυσει αρκετες φορες, ειναι πολυ ευκολο (το μονο δυσκολο ειναι να βγαλεις το πλαστικο απο μπροστα).

οταν λεω να το χτυπησεις, εννοω να χτυπησεις το πλαστικο που ειναι μπροστα απο το οργανο.

tipota johnnn..........to ekana thelei lisimo....sou exei tixei pote esena?

Petros AE86
06-08-09, 02:56
ελληνικα κωστα:)

GiannisE30
06-08-09, 11:55

ναι αλλα με το οργανο της θερμοκρασιας (που δυστηχως δεν εχω :P)

KostaSR
07-08-09, 01:38
ωχχχχ ναι ξεχαστηκα...............sorry!!

KostaSR
07-08-09, 01:42
ναι αλλα με το οργανο της θερμοκρασιας (που δυστηχως δεν εχω :P)

τουλαχιστον με της θερμοκρασιας βαζεις και ενα aftermaket...με της βενζυνης ειναι δυσκολα............

KostaSR
14-08-09, 16:07
πηγα σημερα απο το συνεργειο να μου σενιαρουν λιγο το λεβγε γτ του ειχα αλλαξει τα φωτα........γιαννη του ριξανε μια ματια και ειναι φλοτερ λενε..............ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΕΣ........χαχαχχαχα...σε πειραζω ρε....thanx παντος!!