PDA

Επιστροφή στο Forum : Αργκόν..

seliniotis_sr
31-07-09, 18:13
Μήπος έχει κάποιος που να πουλάει γιατί καινούργια είναι λιγάκι τσουχτέρη από λίγο που κοίταξα..!!Εχαριστώ..!

KOSTAS_KE35
31-07-09, 18:51
εχω μια αλλα θελει ενα καλο ηλεκτρολογο και να δεις αν δουλευει αν ειναι περνα απο το μαγαζι να σου την δειξω

seliniotis_sr
31-07-09, 23:01
Θα περάσω όταν μπορέσω γτ΄έπεσε πολύ δουλειά καιτο έχω παρατήσει...!!

babisbabou
01-08-09, 01:15
Είναι το εργαλείο που μου λείπει και εμένα και θα ήθελα πολύ :D
750€ χωρίς μπουκάλα είναι η ποιο φτηνή που έχω βρει :O:O:O:O

Johnnyascona400
05-08-09, 22:25
Κοιταξτε σε μαγαζια για ηλεκτροκοληση συρματος μαρκας IMPERIAL 170 ειναι 220ν 35κιλα χωρις φιαλη αεριου 61 κιλα με φιαλη συρμα απο 0,6 εως 1 mm ειναι πολυ καλη εδω και 6 μηνες που την εχω κα εχει δουλεψει παρα πολλες ωρες ειναι αριστη 670Ε με φιαλη σημερινη τιμη......

seliniotis_sr
05-08-09, 23:56
Κοιταξτε σε μαγαζια για ηλεκτροκοληση συρματος μαρκας IMPERIAL 170 ειναι 220ν 35κιλα χωρις φιαλη αεριου 61 κιλα με φιαλη συρμα απο 0,6 εως 1 mm ειναι πολυ καλη εδω και 6 μηνες που την εχω κα εχει δουλεψει παρα πολλες ωρες ειναι αριστη 670Ε με φιαλη σημερινη τιμη......

Καλό ακούγετε..θα το ψάξω και αυτό...!!

seliniotis_sr
04-09-09, 00:06
πάνω...!!

seliniotis_sr
06-10-09, 21:19
Πάντα ισχύει..........γτ θα χρειαστεί σύντομα.....!!!!

Giwrgaras
06-10-09, 22:42
εγω φιλε μου εχω παρει αυτη http://www.toolnet.gr/pegasus/h002/showproduct.php?code=74553&pcode=H002_I0074553 και ειμαι πολυ ευχαριστημενος 500 τη ειχα παρει χορεις μπουκαλα Η ΜΠΟΥΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ http://www.toolnet.gr/pegasus/h002/showproduct.php?code=85698&pcode=H002_I0085698 10L ΦΙΑΛΗ 2m3 (CORGON) 157,79€ ΕΧΕΙ ΚΑΙ 40ΛΙΤΡΑ εγω αυτη θα προτιμουσα να παρεις!!!!

seliniotis_sr
06-10-09, 23:21
εγω φιλε μου εχω παρει αυτη http://www.toolnet.gr/pegasus/h002/showproduct.php?code=74553&pcode=H002_I0074553 και ειμαι πολυ ευχαριστημενος 500 τη ειχα παρει χορεις μπουκαλα Η ΜΠΟΥΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ http://www.toolnet.gr/pegasus/h002/showproduct.php?code=85698&pcode=H002_I0085698 10L ΦΙΑΛΗ 2m3 (CORGON) 157,79€ ΕΧΕΙ ΚΑΙ 40ΛΙΤΡΑ εγω αυτη θα προτιμουσα να παρεις!!!!

Ευχαριστώ φίλε μου.....Έχει καλές τιμές από ότι βλέπω.....
Αν δεν βρώ κάτι φτηνότερο(μεταχειρησμένη)...θα την έχω στα υπόψην μου..!!

Giwrgaras
07-10-09, 01:04
γεια μεταχειρησμενη κητα στην χρυση ευκαιρια ολο και κατι θα εχει !!!!!

seliniotis_sr
21-01-10, 01:51
Επειδή δύσκολα θα βρώ καλή καρότσα σε φτηνή τιμή......μάλλον θα φτιάξω το δικό μου.....και τα σαπάκια όσο τα αφήνω θα εξαπλόνονται......
Με απλή ηλεκτροκόληση να μην επιχηρήσω.......;;ΘΑ καίει την λαμαρίνα έ...;;Μόνο Αργκόν κανει...;
Πανω λοιπον.....!!

babisbabou
21-01-10, 05:26
θα σε παιδέψει πολύ. Επίσης ουσιαστικά είναι για πόντες, αν πας για γαζί θα αρχίσεις τρυπούλες σιγά σιγά, όχι ότι δεν γίνετε με 4ηλεκτρόδιο άρχοντας θα είσαι απλά η λαμαρίνα δεννννννννννννννννννννν

seliniotis_sr
03-02-10, 20:26
Πράμα.....;;

Καραμιχάλης Βασίλης
03-02-10, 22:31
http://www.tool-mania.gr/store/Product/ProductInfo.aspx?id=183&skuid=663 μόνο αυτό έχω άμα βοηθάει...

seliniotis_sr
03-02-10, 22:42
http://www.tool-mania.gr/store/Product/ProductInfo.aspx?id=183&skuid=663 μόνο αυτό έχω άμα βοηθάει...

Καλη τιμή για καινούργια....αλλά με μπουκάλα κλπ θα παει πολύ..!!
Ευχαριστώ...!

Johnnyascona400
04-02-10, 02:35
Πουλαω την δικη μου IMPERIAL 170 220v με 0,8 συρμα φιαλη και μανομετρα λογο αγορας μεγαλητερης ειναι σχεδον 1 χρονου σε πολυ καλη κατασταση 600Ε κομπλε. Γιαννης 6977412456 Ευχαριστω....

Johnnyascona400
04-02-10, 17:54
Πουλαω την δικη μου IMPERIAL 170 220v με 0,8 συρμα φιαλη και μανομετρα λογο αγορας μεγαλητερης ειναι σχεδον 1 χρονου σε πολυ καλη κατασταση 600Ε κομπλε. Γιαννης 6977412456 Ευχαριστω....
Λγο προβληματος του κινητου ( πνιγηκε σε κουβα με σαπουναδα το νουμερο προσωρινα δεν λειτουργει) οποιος ενδιαφερετε ας μου στειλει pm με το τηλ του και θα εποικινωνισω εγω μαζι σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

seliniotis_sr
30-11-10, 19:43
Απανω, για τον φίλο μου τον Γιώργο........
Εγώ τελικά πήρα άλλο αμάξι που δεν ήθελε μπαλόματα...
χαχαχαχ...

george..DK
30-11-10, 21:59
ηθελα να ρωτησω μιας και ψαχνομαι να βρω αργκον....αν υπαρχει κατι σε καινουργια σε καλη τιμη και ελαφρος μεταχειρισμενη...
ηθελα να ρωτησω διαφορες που υπαρχουν μερικες ηλεκτροσυγκολησεις λεγονται mig και ειναι αργκον και αυτες?????
δεν θελουν αεριο γραφουν αλλα κανουν το ιδιο με αυτες που παιρνουν αεριο????
αν ξερει κανενας ας μας πει...
ευχαριστω...

Καραμιχάλης Βασίλης
30-11-10, 22:56
ηθελα να ρωτησω μιας και ψαχνομαι να βρω αργκον....αν υπαρχει κατι σε καινουργια σε καλη τιμη και ελαφρος μεταχειρισμενη...
ηθελα να ρωτησω διαφορες που υπαρχουν μερικες ηλεκτροσυγκολησεις λεγονται mig και ειναι αργκον και αυτες?????
δεν θελουν αεριο γραφουν αλλα κανουν το ιδιο με αυτες που παιρνουν αεριο????
αν ξερει κανενας ας μας πει...
ευχαριστω...

Γιώργο αργκον λέγετε στην "πιάτσα"!!! MIG που λες είναι είναι το μηχάνημα- μέθοδος συγκόλλησης ποιο συγκεκριμένα ανήκουν στην κατηγορία Συγκόλλησης με προστασία αερίου metal inert gas (MIG) ή της metal active gas (MAG) (αδρανές ή ενεργό αέριο )πρακτικά είναι το ίδιο μηχάνημα αλλά αλλάζει η σύσταση του αεριού στη πιάτσα λέγετε έτσι γιατί το κύριο προστατευτικό αέριο που χρησιμοποιείτε στην ελαδα είναι το αργό...Μην σκεφτείς καν να κανεις σιγκολιση με μιγκ ι μαγκ χορις αεριο καλιτερα κανε με ιλεκτροκολιση....

george..DK
30-11-10, 23:11
Γιώργο αργκον λέγετε στην "πιάτσα"!!! MIG που λες είναι είναι το μηχάνημα- μέθοδος συγκόλλησης ποιο συγκεκριμένα ανήκουν στην κατηγορία Συγκόλλησης με προστασία αερίου metal inert gas (MIG) ή της metal active gas (MAG) (αδρανές ή ενεργό αέριο )πρακτικά είναι το ίδιο μηχάνημα αλλά αλλάζει η σύσταση του αεριού στη πιάτσα λέγετε έτσι γιατί το κύριο προστατευτικό αέριο που χρησιμοποιείτε στην ελαδα είναι το αργό...Μην σκεφτείς καν να κανεις σιγκολιση με μιγκ ι μαγκ χορις αεριο καλιτερα κανε με ιλεκτροκολιση....

φιλε μου επειδη βλεπω το κστεχεις μπορεις να μου συστησεις να παρω τοτε ενα καλης ταξεως μηχανημα με 600-800 ε αναμεσα????
εχεις κανενα υποψη σου????της imperial μηπως????
σε ευχαριστω για την βοηθεια!!

Καραμιχάλης Βασίλης
30-11-10, 23:55
φιλε μου επειδη βλεπω το κστεχεις μπορεις να μου συστησεις να παρω τοτε ενα καλης ταξεως μηχανημα με 600-800 ε αναμεσα????
εχεις κανενα υποψη σου????της imperial μηπως????
σε ευχαριστω για την βοηθεια!!

αμα θες για καινουριο υπολογισε ενα 650 στανταρ για το μιχανιμα ενα 200αρι για αεριο (αργο C02) για χαλιβα και κανα 50αρι για συρμα οποτε καταλαβενεις οτι ειναι καλυτερα να παρeiς καποια μεταχειρισμενη για καινουρια αμα ειναι κοιτα imperia 170Α αν θες να κολλας χοντρα κομματια μεταλο η αλλα μεταλα να παρεις περισσοτερα αμπερ....(βασικα αν 8ες να κολλας αλλα μεταλα παρε tig)... an ine protimise mtx me kana 500-800 vriskis komple mixanima stin xe.gr epeze mia mig tis telwing 250 840euro me sirmata k aerio :)

kallitexni$
01-12-10, 00:05
Παρεμβαίνω γιατί έχω μια απορία επί του θέματος...
Για πονταρίσματα/τσιμπιές στις καρότσες μας γίνεται δουλειά με ηλεκτροκόλληση? Εχω ακούσει οτι τρυπάει η λαμαρίνα..

FuZZy_gr
01-12-10, 00:27
η ηλεκτροκολληση δεν κολλαει την λαμαρινα. Χρειαζεσαι απαραιτητα μηχανιμα mig και φιαλη αεριο η αργον η αταλ. Το αεριο εξηπειρετει στο να διωχνει το οξυγονο απο την περιοχη που κολλας εξασφαλιζοντας καθαρη κολλιση χωρις οξυδωση.

george..DK
01-12-10, 02:49
αμα θες για καινουριο υπολογισε ενα 650 στανταρ για το μιχανιμα ενα 200αρι για αεριο (αργο C02) για χαλιβα και κανα 50αρι για συρμα οποτε καταλαβενεις οτι ειναι καλυτερα να παρeiς καποια μεταχειρισμενη για καινουρια αμα ειναι κοιτα imperia 170Α αν θες να κολλας χοντρα κομματια μεταλο η αλλα μεταλα να παρεις περισσοτερα αμπερ....(βασικα αν 8ες να κολλας αλλα μεταλα παρε tig)... an ine protimise mtx me kana 500-800 vriskis komple mixanima stin xe.gr epeze mia mig tis telwing 250 840euro me sirmata k aerio :)

κοιτα εγω την χρειαζομαι για περισοτερο για λαμαρινες αυτοκινητου και να κανω καλα τελειωματα δηλαδη να φανταστεις εχω στα χερια μου ενα κωλο απο μινι και θελω να το κανω τρειλερ και θελω να κανω οσο μπορω ομορφα κοληματα ωστε να μην ειναι καραγκιοζης μετα τα δεσιματα να φαινονται απο δεκα μετρα μακρια!!!!
περισοτερο για λαμαρινα αυτοκινητου το θελω...
προτεινεις δηλαδη για αμαξι την imperial 170????
δεν πειραζει αν βγει κοντα στα 800-900 αλλωστε αν μπορεσω και μαθω καλα να κολαω μετα αφου βαφω και μονος μου θα περνω αμαξια και θα τα ανακατσκευαζω...
ομως αυτο το μοντελο εχει αμπερ καλα???δηλαδη για λαμαρινα αυτοκινητου τα καταφερνει????

Καραμιχάλης Βασίλης
01-12-10, 03:16
Παρεμβαίνω γιατί έχω μια απορία επί του θέματος...
Για πονταρίσματα/τσιμπιές στις καρότσες μας γίνεται δουλειά με ηλεκτροκόλληση? Εχω ακούσει οτι τρυπάει η λαμαρίνα..
ισχύει ότι τρυπάει άμα είναι λεπτή γιατί την υπερθερμαίνει..γιατί θες να κάνεις τσιμπιές πονταρίσματα??και σε τι πάχος?

η ηλεκτροκολληση δεν κολλαει την λαμαρινα. Χρειαζεσαι απαραιτητα μηχανιμα mig και φιαλη αεριο η αργον η αταλ. Το αεριο εξηπειρετει στο να διωχνει το οξυγονο απο την περιοχη που κολλας εξασφαλιζοντας καθαρη κολλιση χωρις οξυδωση.

το αργό από μόνο του δεν εξυπηρετεί στο να καθαρίζει το χάλυβα από οξείδια άλλα στην παρεμπόδιση δημιουργίας νέων και προστατευτικό από το υδρογόνο και πολλά άλλα στοιχεία που μπορεί να έχουν ανεπιθύμητη δράση...
Σχεδόν πάντα χάλυβα κολλάς με μείγμα αερίων αργού + C02(~10%) γιατί το διοξείδιο του άνθρακα έχει καθαριστική δράση..

κοιτα εγω την χρειαζομαι για περισοτερο για λαμαρινες αυτοκινητου και να κανω καλα τελειωματα δηλαδη να φανταστεις εχω στα χερια μου ενα κωλο απο μινι και θελω να το κανω τρειλερ και θελω να κανω οσο μπορω ομορφα κοληματα ωστε να μην ειναι καραγκιοζης μετα τα δεσιματα να φαινονται απο δεκα μετρα μακρια!!!!
περισοτερο για λαμαρινα αυτοκινητου το θελω...
προτεινεις δηλαδη για αμαξι την imperial 170????
δεν πειραζει αν βγει κοντα στα 800-900 αλλωστε αν μπορεσω και μαθω καλα να κολαω μετα αφου βαφω και μονος μου θα περνω αμαξια και θα τα ανακατσκευαζω...
ομως αυτο το μοντελο εχει αμπερ καλα???δηλαδη για λαμαρινα αυτοκινητου τα καταφερνει????

τα αμπέρ καλά είναι αλά όχι για ένα πάσο σε λαμαρίνα 2 cm :p θα σου πρότεινα μεταχειρισμένη θα σου έρθει ποιο οικονομικά.. το μηχάνημα σίγουρα τα καταφέρνει το χέρι σου πρέπει να δεις :roll: για να μάθεις να κολλάς καλά δεν είναι καθόλου εύκολο...

kallitexni$
01-12-10, 03:30
ισχύει ότι τρυπάει άμα είναι λεπτή γιατί την υπερθερμαίνει..γιατί θες να κάνεις τσιμπιές πονταρίσματα??και σε τι πάχος?

Σκέφτομαι να ράψω την καρότσα μου στο μέλλον και επειδή θέλω σχεδόν όλα να τα κάνω εγώ στο αμάξι μου σκεφτόμουν μήπως το προσπαθούσα μόνος μου το θέμα..
Αλλά με τις τιμές για αργκόν δεν το κόβω..άσε που θα χω και τη μάνα μου από πάνω συνέχεια να κάνει ευχέλαιο μην ανατιναχτεί καμιά μπουκάλα... :lol:

george..DK
01-12-10, 15:26
Σκέφτομαι να ράψω την καρότσα μου στο μέλλον και επειδή θέλω σχεδόν όλα να τα κάνω εγώ στο αμάξι μου σκεφτόμουν μήπως το προσπαθούσα μόνος μου το θέμα..
Αλλά με τις τιμές για αργκόν δεν το κόβω..άσε που θα χω και τη μάνα μου από πάνω συνέχεια να κάνει ευχέλαιο μην ανατιναχτεί καμιά μπουκάλα... :lol:

αμα παρω που μαλλον θα παρω ελα στο αργοσ φιλε να κατσουμε παρεα να το ραψουμε μαζι...
θα εχω το μηχανημα και θα κολωβαρεσουμε τωρα το αποτελεσμα που θα βγει δεν θα ξερω...παντος κατσε να δοκιμασω στο τρειλερ και θα μαθουμε...
εχω καποια σχεδια και σκεφτομαι αργοτερα να φτιαξω καιτρειλερ αυτοκινητου και αν βγει και αυτο τοτε θα τα βγαλει τα λεφτα του το μηχανημα...