Επιστροφή στο Forum : celica
KOSTAS_KE35
30-07-09, 14:32
φιλος ψαχνει για celica ta 23 ,ta 28,ra 28. που μοιαζει με mustag με το πορτ μπαγαζ που ανοιγει μαζι με το τζαμι
PARANOMOSjr
30-07-09, 14:39
Έχω δει στο car.gr και http://xe.gr
KOSTAS_KE35
30-07-09, 14:55
στο car gr δεν εχει στις χρυσες αγγελιες εχει ενα του 75 μοντελο αλλα δεν εχει φωτο.
pro_crossaro
31-07-09, 13:21
Πες του θα δυσκολευτεί πάρα πολύ.
Ενώ το ΤΑ-28 στην Ιαπωνία κυκλοφορούσε παράλληλα με το ΤΑ-23 στον υπόλοιπο κόσμο κυκλοφόρησε για μια μόνο χρονιά.
Για αυτό και είναι τόσο απάνιο.
Προσωπικά έχω δει στη ζωή μου τρία-τέσσερα, εκ των οποίων το ένα (χρυσαφί στη Ν. Μάκρη πιθανότατα έχει πάει στην πρέσσα εδώ και μια δεκαετία, ένα λευκό ξεκίνησε για αναπαλαίωση μάλλον αλλά παρατήθηκε μόνο το κουφάρι του στην Ελλασωνα, ένα ακόμα λευκό κουφάρι στην είσοδο της Λάρισσας και τέλος αυτό που μάλλον σε ενδιαφέρει.
Πουλάει φίλος φίλου ένα, αλλά έχει κάμποσες "παρασπονδίες" και δεν ασχολήθηκα μαζί του (μου αρέσουν οι αντίκες, οπότε μη αυθεντικά αυτοκίνητα δε μου κάνουν και έτσι πήρα την ΤΑ-22 μου).
Άμα θες μπορώ να μάθω περισσότερα.
KOSTAS_KE35
31-07-09, 14:23
μα και ο φιλος μου το θελει να εχει τα παντα δικα του θελει και αυτος να το κανει ιστορικο μην παρει ενα κουφαρι και μετα ψαχνει για ανταλακτικα ασε που δυσκολα θα βρει .αλλα για κανε μια ερωτιση και αν μπωρεις να μας πεις τη αλλαγες εχει κανει στο αμαξι ,αν γινεται και καμια φωτο
pro_crossaro
31-07-09, 17:09
Θα μιλήσω στο φίλο μου να μάθω ότι μπορώ.
Αρχικά έψηνε εμένα να το πάρω, αλλά πήρα την ΤΑ-22 πολύ φθηνά, και είχα ξενερώσει με τις μετατροπές που μου λεγε.
Επειδή έχω μπλέξει με τέτοια, προτιμώ το αμάξι να έχει τα πράγματα του πάνω, και ας φτιάξω από την αρχή την λαμαρίνα.
Άσχετο μήπως τον φίλο σου τον λένε George Xyno?
υπαρχει στο περιστερι μια κοκκινη τα23 παρατημενη σ ενα χωραφι....
KOSTAS_KE35
02-08-09, 23:39
φιλος μου ειναι ο γιωργος αλλα δεν ειναι αυτος που ψαχνει την τα 23,28
KOSTAS_KE35
02-08-09, 23:41
πως μπορουμε να μαθουμε περισοτερα πχ ποιος το εχει,καμια φωτο,σε τη κατασταση ειναι....κτλ
γεια σου φιλε κωστα εχω κ εγω μια τα23 εδω αθηνα αν στηλε μου π.μ. να σου πω περισσοτερα..........λακησ
KOSTAS_KE35
03-08-09, 10:30
δεν ειναι για μενα φιλε αν μπωρεις βαλε μια φωτο και ποσο περιπου την ζητας
KOSTAS_KE35
03-08-09, 14:22
γεια σου φιλε κωστα εχω κ εγω μια τα23 εδω αθηνα αν στηλε μου π.μ. να σου πω περισσοτερα..........λακησ
φιλε λακι σε τη κατασταση ειναι το αμαξι και αν μπωρεις να μου στειλης καμια φωτο να δειξω στον ενδιαφερομενο το αμαξι.το αμαξι ειναι κομλε δηλ. του λοιπουν πραγματα απο επανω η τα εχει ολα και μια τιμουλα πανω κατω .ευχαριστο δεν μπωρω να σου στιλω πμ, δεν ξερω το γιατι θα το ψαξω
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.