Επιστροφή στο Forum : Κλουβι για Ε30!
Akis cossie
24-07-09, 03:31
Μηπως υπαρχει καμια φωτο απο κλουβι για Ε30 2πορτο;;
αυτο που δινει ο Σαραφης?
Johnnyascona400
25-07-09, 21:34
Ομολογκε απο την ΟΜΡ( Το απλο 6 σημειον) (1 φωτο) Ομολογκε απο την ΟΜΡ (10 σημειον σαν του Σαραφη) (2 φωτο)
ισχυει πλεον οτι θελουν να κανουν στους κανονισμους για να τρεξεις αντι για 6 να εχει το αμαξι 10 σημειων??να ξερουμε να μην κανουμε μλκ αγορα!!!
Johnnyascona400
26-07-09, 17:24
Δεν εχει αποφασιστη ακομα κατι τετοιο αλλα υπαρχη και ενα παραθυρακι που λεει οτι και 6 σημειον να εχεις σου δινει την δυνατοτιτα να το ενυσχισεις με συγκεκριμενο παχος σωληνας σε καιρεα σημεια του κλουβιου ετσι εκανα εγω στην ASCONA μου πηρα σωληνα και τις κολλησα σε σημεια που με καθοδηγησε και μου υποδιξε φιλος τεχνικος εφορος της ΕΛΠΑ οποτε ειμαι νομιμος. Το κλουβι το εκανα απο την αρχη ολο μονος μου και κοψιματα και κολληματα.
Akis cossie
28-07-09, 13:58
. Το κλουβι το εκανα απο την αρχη ολο μονος μου και κοψιματα και κολληματα.
κ δεν εχεις προβλημα στους αγωνες;;;
ξερει κανενας αν στα driftwars-HDC χρειαζεται αγοραστο κλουβι η κανει κ το φτιαχτο;;;
και το φτιαχτο κανει π.χ ο κ.Νικος και πολλα αλλα παιδια!δεν νομιζω ολοι να εχουν αγορασμενα...
Akis cossie
28-07-09, 14:06
ρε ιαπωνα ποτε προλαβες κ απαντησες ρε!!!!!!!!!!!!!:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
οι φωτο ποιο πανω ειναι ειναι απο κλουβια απο Ε30 ετσι;;;
αχαχ ειμαι γρηγορος...:p ναι απο ε30 πρεπει να ειναι!αμα θες φτιαχτο για να μην χαλασεις του κοσμου τα λεφτα για ομολογκε επικοινωνησε με τον κ.Νικο ή με τον johnnyascona400 που νομιζω εκτος απο το δικο του το κλουβι πρεπει να εφτιαξε και του Μαργαριτη!:/
Akis cossie
28-07-09, 14:19
πριν λιγο καιρο μου ειχε πει ο κ νικος να φτιαξουμε κλουβι για το προηγουμενο Ε30 το τετραπορτο οποτε μολις τελειωσω καποια πραγματακια στο αυτοκινητο θα του πω αν μπορει να φτιαξουμε!!!
πριν λιγο καιρο μου ειχε πει ο κ νικος να φτιαξουμε κλουβι για το προηγουμενο Ε30 το τετραπορτο οποτε μολις τελειωσω καποια πραγματακια στο αυτοκινητο θα του πω αν μπορει να φτιαξουμε!!!:wink::wink::wink:καλη συνεχεια!:)
Johnnyascona400
29-07-09, 06:03
Οι 2 παραπανω φωτο ειναι απο κλουβια της ΟΜΡ και ειναι ομολογκε και πανακριβα. Ναι εγω εκανα του Μαργαριτη το κλουβι, οπως και πολλα αλλα. Για να φτιαξεις (χειροποιητο) ενα κλουβι που να ειναι ομολογκε υπαρχουν καποιοι κανονισμοι π.χ το παχος της σωληνας, τη υλικο ειναι(χρωμομολιβδενιο, σιδερο και τη σκληροτιτα εχει και αν ειναι καταληλο για κλουβι κτλ)... Οι κανονισμοι αυτοι βρισκωνται σε οποιαδιποτε λεσχη αυτο/του πας. Εαν ενα κλουβι φτιαχτει βαση κανονισμων τοτε στον πρωτο επιτυχη τεχνικο ελεγχο θεωριτε ομολογκε. Σε περιπτωση που θες παραπανω πληροφοριες παρε με στο 6977412456.
Johnnyascona400
29-07-09, 06:09
Δες αυτο ειναι απο το κλουβι του Μαργαριτη.http://www.youtube.com/watch?v=E_LPvQY7aQc
Akis cossie
01-08-09, 01:46
Δες αυτο ειναι απο το κλουβι του Μαργαριτη.http://www.youtube.com/watch?v=E_LPvQY7aQc
Κ ΓΑΜΩ ΛΕΜΕ!!!!!
Johnny το μαγαζι δικο σου ειναι;;; κατι μου θυμιζει!!!
μηπως ειναι στον βολο;;;
εναν τετοιο κουρμπαδορο που μπορω να βρω;;;
κ ποσο περιπου εχει ενας τετοιος
Johnnyascona400
01-08-09, 19:13
Oχι το μαγαζι ειναι του Μαργαριτη στην Θεσ/νικη.Τετοιον κουρμπαδορο δεν προκιτε να βρεις καινουριο το εργοστασιο ΑΤΛΑΣ που τους εβγαζε εχει κλεισει εδω και χρονια εαν βρεις κανεναν μεταχειρισμενο που ειναι πολυ σπανιο γιατι θα ειναι χαλασμενοι και θα θελουν επισκευη παρε με τηλ. Εγω αναγκαστηκα και πηρα κουρμαδορο υδραυλικο καινουριο και ειναι ολοκληρος παγκος 180χ2 μετρα με ολη την σειρα απο μητρες αγκυστρα κτλ 3000Ευρω
Akis cossie
07-08-09, 02:12
Johnny μηπως ξερεις σε ποια σημεια θελει κουρμπαρισμα στο Ε30;;
μηπως εχει κ κανενας κανενα σχεδιο για κλουβι σε Ε30;;
Akis cossie
07-08-09, 02:31
κ μηπως ξερουμε τι σωλινες χρειαζονται ωστε να μπορει να παρει κ εγκριση;;;
Akis cossie
17-08-09, 02:51
παιδια ξερει κανενας τι σωλινες χρειαζονται για κατασκευη κλουβιου ωστε να μπορω να παρω κ εγκριση ;;;
ο σωληνας λεγετε tubo αν δεν το γραφω λαθος και δεν εχει ραφες οπως τα απλα σιδερα.
Akis cossie
17-08-09, 12:10
Eυχαριστω ρε σωτο!!! μηπως ξερουμε κ πεγεθος σωληνα;;;;
κατασκευασμένο από σωλήνα διαμέτρου 40X2mm ενώ τα υπόλοιπα τμήματα να είναι
κατασκευασμένα από σωλήνα διαμέτρου τουλάχιστον 38X2,5mm.
απο τους κανονισμους του hdc της προηγουμενης σεζον.
Akis cossie
17-08-09, 13:33
Oταν λες ολα τα υπολοιπα τμηματα εννοεις τις κοντρες;; τα Χ πισω κτλ;;
το κύριο τοξύλιο θα μπορεί να είναι κατασκευασμένο από σωλήνα διαμέτρου 40X2mm ενώ τα υπόλοιπα τμήματα να είναι
κατασκευασμένα από σωλήνα διαμέτρου τουλάχιστον 38X2,5mm.
αν θελεις εχω ολο το αρχειο με τους κανονισμους για το hdc.
Johnnyascona400
17-08-09, 19:17
Οι καινουριοι κανονισμοι του 2009 τις FIA λενε οτι το κεντρικο τοξιλιο πρεπει να εινα σωληνα Manesman χωρις ραφη φ48χ3 το λιγοτερο και ολες οι υπολιπες το λιγοτερο φ38χ3,1 χιλιοστα. Οτι κλουβια φτιαχνω γινονται με αυτες τις σωληνες τα (κολλημενα) ενω τα βιδωτα τα (αφαιρουμενα) δλδ ειναι με φ48χ3 και φ42.8χ 3,1 το λιγοτερο.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.