Επιστροφή στο Forum : Κατι απιθανο!!
andreas_e30!
17-07-09, 16:53
λοιπον ψαχνω corolla κε70 dx liftback (η αλλιως te71 liftback) ιδιο με τ δικο μου!δεν με νοιαζει αν εχει μοτερ η χαρτια αν εχει σαπια το σασι!ακομα και ανειναι κομμενο απο τν πορτα και πισω!οσι ξερετε μαντραδες η εχετεδει καποιο στο δρομο παρακαλω ενημερωστε με!οριστε μερικες φωτογραφιες!στη δευτερη ειναι τ κομματι που με νοιαζει να βρω!η και απο εξωτερικο αν μπορουμε να βρουμε κατι μεχρι 600-700ευρω με τα μεταφορικα δεχτο!!!!HEEEEEEEEEEEEELP!!!!!!!!!!!!!
http://i230.photobucket.com/albums/ee24/andreas-bmw/37335_0.jpg
http://i230.photobucket.com/albums/ee24/andreas-bmw/DSC000061.jpg
Αν μας ελεγες για ποιο λογο το ψαχνεις ισως θα ταν καλύτερα.. γιατι μπορεί να μας κεντρίσει το ενδιαφέρον πολύ..
andreas_e30!
17-07-09, 17:22
για να ξαναφτιαξω το δικο μου φιλε!!!!
http://i230.photobucket.com/albums/ee24/andreas-bmw/DSC00144.jpg
Ωχχχχχ!! Ομπομπομπο.!!
Λυπάμαι πολύ φίλε..
Καλή τύχη.. δεν πιστεύω να τραυματίστηκες εσυ?:confused:
andreas_e30!
17-07-09, 17:31
οχι νταξει δεν ειχα χτυπησει!ευτυχως που δεν ειχα συνοδηγο!
nasos-lada 2105 twin cam
17-07-09, 18:08
ωρε φιλε. ζημια μεγαλη, ευτυχωσ δεν επαθες εσυ τιποτα φιλε μου.αμα κανενα αμαξι σαν αυτο θα σου πω
Αντρεα θα έχω το νου μου ρε φιλαρακι... κατι πρέπει να χω δει στισ Μαντρες στον Ασπροπυργο..
αα κατι αλλο , εχει διαφορα εσενα το πίσω φτερο με το αλλο ke70 coupe? με που δεν έχει το μεσαιο κολονακι πίσω, σαν του Αμερικάνου δηλαδη.. ξέρεις?
andreas_e30!
18-07-09, 07:03
καταλαβα πιο λες βασιλη δεν ξερω δεν εχω ιδεα και δεν ξερω πως θα τ μαθω!βασικα υπαρχει ενα κουπε εδω κοντα θα μετρησω αποστασεις και τα σχετικα και θα σ πω!
KOSTAS_KE35
18-07-09, 09:09
ειναι διαφορετικο το πισω φτερο και η διαφορα ειναι στο πισω τζαμι
andreasf20c
18-07-09, 12:45
Μα δεν θελει το τζαμι αλλα το φτερο...:wink:
andreas_e30!
18-07-09, 14:18
η διαφορα ειναι και στ πισω τζαμι και στ οτι τ liftback εχει κωλο 10εκατοστα ενω τ κουπε δεν εχει τιποτα!αλλα εμενα τ κομματι π μ νοιαζει ειναι απο την κολονα μεχρι τη μεση τ πισω φτερου που πιστευω να ναι τ ιδιο!επισης δεν ξερω που θα βρω τη μ@λ@κια που χωριζει τ τζαμι τ συνοδηγου απο τ μικρο φινιστρινι!
KOSTAS_KE35
18-07-09, 14:42
http://www.toyodiy.com/
εδω πιστευω να δεις τη διαφωρα που εχει το φτερο σου και δεν ξερω αν αυτα τα πραγματα που εχει μεσα αυτο το σαιτ αν μπωρεις να τα αγωρασεις
andreas_e30!
18-07-09, 14:50
http://i230.photobucket.com/albums/ee24/andreas-bmw/37335_0-1.jpg
κωστα δεν μου δειχνει κατι το site!πρεπει να γινω μελος?εγω αυτο τ κοματι θελω δεν πρεπει να ναι διαφορετικο!αλλα δεν ξερω μπορει να ναι πιο μακρυ και φαρδυ!
andreas_e30!
18-07-09, 18:41
τελικα νομιζω οτι το κομματι κανει και απο τ coupe!οποιος γνωριζει κατι παραπανω ας μ πει!
θοδωρης.sofades
19-07-09, 17:50
τελικα νομιζω οτι το κομματι κανει και απο τ coupe!οποιος γνωριζει κατι παραπανω ας μ πει!
δεν νομιζω.εχει ενας γειτονας μου ιδιο με το δικο σου.να τον ροτισω αμα το πουλαει?
andreas_e30!
19-07-09, 18:12
δεν νομιζω.εχει ενας γειτονας μου ιδιο με το δικο σου.να τον ροτισω αμα το πουλαει?
φιλε μου μετρησα κατι αποστασεις και ειναι ιδιες και στ 2!εχω βεβαια καποιες αμφιβολιες!ρωτα τον και πες μου ευχαριστω!!!
pro_crossaro
20-07-09, 12:48
Nα σε ενημερώσω ότι στην Κοζάνη (μέσα στην πόλη) υπάρχουν κανα δυο coupe και τουλάχιστον ένα liftback σαν το δικό σου.
Δεν ξέρω αν τα δίνουν (και είναι δύσκολο να μάθω μιας και δεν είμαι πια εκεί μόνιμα) αλλά άμα ξέρεις κάποιον που να μπορεί να το κανονίσει να προσπαθήσω να θυμηθώ ακριβώς που τα παρκάρανε. Να σου πω βέβαια ότι έχω ένα χρόνο να τα δω οπότε ίσως να μην υπάρχουν κιόλας.
andreas_e30!
20-07-09, 15:12
ναι τ χω ακουσει ξανα γι ατην κοζανη απο ενα φιλο π σπουδαζε εκει μ τ χε πει περσυ αλλα φετοσ τελειωσε νομιζω και δεν θα ξαναπαει!
Eγω κοζανη μενω.. πειτε που κοντα ειναι να παω να ρωτησω..:wink::cool::D:cool:
andreas_e30!
21-07-09, 15:12
εγω ξερω απλα οτι ηταν μεσα στην πολη οχι σε καποιο χωριο!ο pro_crossaro που ξερει ασ μας πει!
εγω ξερω απλα οτι ηταν μεσα στην πολη οχι σε καποιο χωριο!ο pro_crossaro που ξερει ασ μας πει!
ok . περιμενω
το χοριο που κολαει?
andreas_e30!
21-07-09, 16:04
Nα σε ενημερώσω ότι στην Κοζάνη (μέσα στην πόλη) υπάρχουν κανα δυο coupe και τουλάχιστον ένα liftback σαν το δικό σου.
ετσι εγραψε!!
Ε.. στην πολη εγραψε οχι σε καπιο χοριο της κοζανης.:roll::confused::shock:
andreas_e30!
21-07-09, 16:16
αυτο ειπα και γω!
pro_crossaro
21-07-09, 16:52
Υπάρχει ένα Κεραμιδί (αρκετά σάπιο βέβαια) κουπέ το οποίο είναι συνήθως παρκαρισμένο στο δρόμο που βγαίνει από το κέντρο, προς στο Βερόπουλο, λίγο πιο κάτω από τον ΟΤΕ.
Ένα ασημί σαν του παλικαριού βρισκότανε για πάρα πολύ καιρό στα στενά κάτω από το λαογραφικό,(αρκετά κάτω από το λαογραφικό.Αν μπορείς ρώτα τον Καραδήμο τον Νίκο που γνωρίζει όλα τα παλιά της περιοχής. Θα τον δεις να κυκλοφορεί με μια BMW 1800 λευκή και πολύ όμορφη, μια πράσινη DS21 ή με καμιά παλιά BMW μηχανή. Λογικά θα ξέρει) αλλά δυστυχώς δε θυμάμαι λεπτομέρειες. Επειδή όμως θα ανέβω Σεπτέμβρη να δώσω κάνα μάθημα θα κάνω αυτοψία σε αυτό.
Και θυμάμαι ένα ακόμα κουπε, αλλά αυτήν την στιγμή έχω κολήσει.:(
Μόλις ανέβω θα προσπαθήσω να κάνω καμιά τσάρκα μπας και τα ξαναπετύχω.
Το κεραμιδί πάντως σίγουρα βρίσκεται εκεί που σου πα.
Τζαννη οταν ανεβω πανω,ετοιμασου για ψαξιμο!χιχι
andreasf20c
21-07-09, 22:53
http://imcdb.org/images/021/038.jpg
Απο αυτο (ΚΕ55) δεν κανει το κομματι που ψαχνεις???
andreas_e30!
22-07-09, 06:26
μπαααα!μαλλον ουτε απο κε70 κουπε δεν κανει!
θοδωρης.sofades
22-07-09, 16:50
μπαααα!μαλλον ουτε απο κε70 κουπε δεν κανει!
μα καλα!!!!!υπαρχει περιπτοση να κανει κοματι απο διαφορετικο τιπο αυτοκινιτου?μην τρελαθουμε τελειως'.κανε λιγο υπομονη και μιν λετε βλακειες.
KOSTAS_KE35
22-07-09, 17:47
εδω δειτε τις διαφωρες των φτερων
http://1.bp.blogspot.com/_GHnwnn5Bxng/Rtjr0WPVzkI/AAAAAAAACMI/HM64dGU17CY/s1600-h/ke70bs7.jpg
το coupe απο το σημειο που κλινει η πορτα μεχρι πισω ειναι 1,51m με 1,53m
andreasf20c
22-07-09, 20:23
μα καλα!!!!!υπαρχει περιπτοση να κανει κοματι απο διαφορετικο τιπο αυτοκινιτου?μην τρελαθουμε τελειως'.κανε λιγο υπομονη και μιν λετε βλακειες.
Γιατι το λες αυτο???
Δεν το εχεις δει να συμβαινει πουθενα αυτο???
Γιατι λεμε βλακειες????:confused:
andreas_e30!
22-07-09, 20:27
http://i230.photobucket.com/albums/ee24/andreas-bmw/ke70bs7.jpg
εμενα γιατι μ φαινεται ιδιο ρε παιδια?????αφου στον κωλο αλλαζει!!!
andreasf20c
22-07-09, 22:18
Κ εμενα ιδιο μ φαινεται...
απλα η κολωνα αλλαζει την οποια ετσι κ αλλιως δεν χρειαζεσαι...
KOSTAS_KE35
22-07-09, 23:24
το ιδιο πρεπει να ειναι το μονο που πρεπει να κανεις ειναι να βρεις ενα κουπε να το βαλεις διπλα με το δικο σου κανε του δυο τρεια μετριματα και σηγουρεψου για να ξερεις τη ξαχνεις.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΛΑΔΑΣ
22-07-09, 23:29
κοιταξτε στα τελειωματα τον κολον να δειτε την διαφορες!δεν κανουν,απο αυτα που βλεπω παντος!
andreas_e30!
23-07-09, 07:29
γιωργο το ξερω ρε φιλε οτι τ τελειωμα στον κωλο ειναι διαφορετικο!αλλα δεν μ νοιζει αυτο τ κομματο ειναι απο την κολονα μεχρι τ μισο πισω φτερο!
andreasf20c
23-07-09, 17:02
http://i230.photobucket.com/albums/ee24/andreas-bmw/ke70bs7.jpg
εμενα γιατι μ φαινεται ιδιο ρε παιδια?????αφου στον κωλο αλλαζει!!!
κοιταξτε στα τελειωματα τον κολον να δειτε την διαφορες!δεν κανουν,απο αυτα που βλεπω παντος!
Τσεκαρε ποια εχει βαλει στο τετραγωνο...
Το κομματι εκεινο του λειπει...
Δεν θελει ολοκληρο το φτερο...
Αν το ηθελε ολοκληρο τοτε αναγκαστικα επρεπε να βρει ενα ιδιο ακριβως με το δικο του...
pro_crossaro
27-07-09, 11:49
Πιθανών να σου κάνει και από δίπορτο σεντάν αν είναι σωστά παρουσιασμένα και δε διαφέρουν οι κλίμακες. Και υπάρχει ένα στο Μαρούσι.
KOSTAS_KE35
27-07-09, 11:59
ενα coupe ειναι στα χανια λιμενω σε μια ταρατσα αυτος που το εχει εχει μαντρα με ανταλακτικα λεγεται Πατερακης γιαννης τηλ 2821093950 στα χανια κρητης παρε τηλ να τον ρωτησεις
andreas_e30!
27-07-09, 17:05
ενα coupe ειναι στα χανια λιμενω σε μια ταρατσα αυτος που το εχει εχει μαντρα με ανταλακτικα λεγεται Πατερακης γιαννης τηλ 2821093950 στα χανια κρητης παρε τηλ να τον ρωτησεις
να του πω οτι περνω εκ μερους σου???
Πιθανών να σου κάνει και από δίπορτο σεντάν αν είναι σωστά παρουσιασμένα και δε διαφέρουν οι κλίμακες. Και υπάρχει ένα στο Μαρούσι.
ενα ασημι λες στην αγιου κωσταντινου?εχω καιρο να τ δω!
pro_crossaro
27-07-09, 17:45
Nαι αυτό λέω.
Βρίσκεται ακόμα εκεί (τουλάχιστον πριν κανα δίμηνο), απλά μέσα στα στενά κοντά σε μια παρατημένη lancia beta coupe.
Nαι αυτό λέω.
Βρίσκεται ακόμα εκεί (τουλάχιστον πριν κανα δίμηνο), απλά μέσα στα στενά κοντά σε μια παρατημένη lancia beta coupe.
Aμα ειναι παρατημένο σηκώστε όπως ειναι..:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
andreas_e30!
27-07-09, 18:47
θα παω να τ τσεκαρω τ απογευμα!!!!
seliniotis_sr
27-07-09, 19:24
ΑΠο ότι ξέρω είναι λιγάκι φαρμακείο αυτός αλά κάνε ένα τηλέφωνο αν θές......ΤΟ έχω δει και εγώ..!!
KOSTAS_KE35
28-07-09, 10:07
απο οτι ξερω και εγω τα χτυπαει λιγο αλλα εχει πολυ πραμα απο παλια αυτοκινητα αν και δεν σηνεργαζωμαστε ειναι λιγο παραξενος , γιατι και εγω φανοποιος ειμαι,αν θες μην με ανακατεψεις.
θοδωρης.sofades
28-07-09, 11:19
Τσεκαρε ποια εχει βαλει στο τετραγωνο...
Το κομματι εκεινο του λειπει...
Δεν θελει ολοκληρο το φτερο...
Αν το ηθελε ολοκληρο τοτε αναγκαστικα επρεπε να βρει ενα ιδιο ακριβως με το δικο του...
καλος.μονο κοιταχτε να ειναι και το ιδιο χρωμα.
δεν νομίζω το χρώμα να ναι πρόβλημα.. ας το βρεί πρώτα το κομματι αυτο και το βαφει..
ούτως η αλλως θα το βάψει οτι χρώμα και να ναι για να δειχνει ομοιόμορφο..
pro_crossaro
28-07-09, 13:13
Ανδρέα το ασημί Corolla βρίσκεται συνήθως παρκαρισμένο στο εξής μέρος. Όπως πας προς Κηφισσίας (Από την Α. Κωνσταντίνου) κάνεις δεξιά στο στενό πριν από το αίθριο.(το εμπορικό κέντρο). Όμως επειδή έχω την εντύπωση ότι απαγορεύεται και ότι πιθανών δε θα σαι πεζός, μπορείς να κάνεις τον κύκλο του εμπορικού. Στο δρόμο εκείνο είναι συνήθως παρκαρισμένο.
Επίσης δεν ξέρω αν ταιριάζει κομμάτι, αλλά στην Α. Παρασκευή στην πάνω πλατεία υπάρχει ένα Corolla, αλλά δίπορτο βανάκι. Πιθανών το κομμάτι που θες να ταιριάζει, αλλά δεν ξέρω αν το δίνει, και γενικά θα χεις (βασικά θα χουμε γενικά) πρόβλημα λόγω της απόσυρσης και θα μας ζητάνε ότι τους λείπει.
H καλύτερη λύση ειναι να κλέψει ενα που θα βρεί και να το παει σπιτι του να το λείσει ολο για ανταλλακτικα.. παει και τελίωσε.. μην το ψαχνεις αλλο Ανδρέα.
andreas_e30!
28-07-09, 14:49
απο οτι ξερω και εγω τα χτυπαει λιγο αλλα εχει πολυ πραμα απο παλια αυτοκινητα αν και δεν σηνεργαζωμαστε ειναι λιγο παραξενος , γιατι και εγω φανοποιος ειμαι,αν θες μην με ανακατεψεις.
οκ δεν θα ανεφερθω!
το αμαξαξι θα ξαναβαφτει ολοκληρο και σε αλλο χρωμα man!
Ανδρέα το ασημί Corolla βρίσκεται συνήθως παρκαρισμένο στο εξής μέρος. Όπως πας προς Κηφισσίας (Από την Α. Κωνσταντίνου) κάνεις δεξιά στο στενό πριν από το αίθριο.(το εμπορικό κέντρο). Όμως επειδή έχω την εντύπωση ότι απαγορεύεται και ότι πιθανών δε θα σαι πεζός, μπορείς να κάνεις τον κύκλο του εμπορικού. Στο δρόμο εκείνο είναι συνήθως παρκαρισμένο.
ναι ξερω δεν μπορεσα ν απαω χθες!
Επίσης δεν ξέρω αν ταιριάζει κομμάτι, αλλά στην Α. Παρασκευή στην πάνω πλατεία υπάρχει ένα Corolla, αλλά δίπορτο βανάκι. Πιθανών το κομμάτι που θες να ταιριάζει, αλλά δεν ξέρω αν το δίνει, και γενικά θα χεις (βασικά θα χουμε γενικά) πρόβλημα λόγω της απόσυρσης και θα μας ζητάνε ότι τους λείπει.
ναι ξερω δεν μπορεσα ν απαω χθες! θα παω σημερα!
H καλύτερη λύση ειναι να κλέψει ενα που θα βρεί και να το παει σπιτι του να το λείσει ολο για ανταλλακτικα.. παει και τελίωσε.. μην το ψαχνεις αλλο Ανδρέα.
ευκολο να τ λες και δυσκολο να τ κανεις!και επισης δεν ειναι και σωστα πρααγματα αυτα!πως θα σ φαινοταν να εχεις εσυ κατι καπου και ν παει ενας να στ σηκωσει?
Aμα μου ηταν αχρηστο.. θα τον εβαζα να με κεράσει και ενα καφε.:p
drift student kp60
29-07-09, 04:16
Εγω σαν πολίτις του Driftclub διαβασα ολο το τοπικ...και ερχομαι εγω να πω τωρα... γιατι δεν φτιαχνετε ενα καινουργιο φτερο χειροποιητο απο λαμαρινα..? δεν πρεπει να ναι δυσκολο η εχω αδικο..?
απ το να ψαχνεστε..φτιαξτε το ! :)
παρτε σαν προτυπο για της διαστασεις το αλο φτερο που ειναι οκ και ξεκινηστε το κοψε ραψε.. :)
κ'οπως βλεπω το τρακαρισμα...εγω λεω πως γινεται ανετα.. (δλδ να αντικαταστισεις το τσαλακωμενο κομματι με λαμαρινα καινουργια ..ουτε πολυ βαθυ νευρο εχει το φτερο ..τεσπα αυτο το χαντακι που εχουν τα περισσοτερα αυτοκινητα .οποτε το κανει ακομα ποιο ευκολο στην ανακατασκευη του ..πιστευω )και αλλαζεις και μια πορτα και ειναι μια χαρα.. και ενα ολοκληρο βαψιματακι ενα ωραιο χρωματακι και θα ναι ετοιμο να κρεμαζει σαγωνια ! :)
pro_crossaro
29-07-09, 11:36
Αυτό που λες γίνεται, αλλά θέλει πολύ καλό λαμαρινά. Και στην Αθήνα είναι ελάχιστοι και πανάκριβοι. Εγώ έναν ξέρω καλά, αλλά είναι Κοζάνη άρα δε βολεύει.
Επισής
"johnD Aμα μου ηταν αχρηστο.. θα τον εβαζα να με κεράσει και ενα καφε. "
Παλικάρι μου με τα νέα μέτρα της απόσυρσης μάλλον θα τον σάπιζες στο ξύλο, γιατί θα σου χε στοιχίσει από 1000-2500Ε.:evil:
Οπότε ξεχνάμε αυτήντην λύση.
Γενικά να ξέρετε ότι είναι άσχημη εποχή για τέτοιες αγορές και ότι βολεύει να βρείτε κανα παππού. Μπας και δεν έχει ακούσει τα νέα μέτρα!:(
A.. ναι εχει δικιο το παλικαρι.. τωρα μπορεί να το δώσει και να πάρει αλλο με 1000-2500 εκπτωση...
το οτι θα τον σάπιζα στο ξύλο ειναι το μόνο σίγουρο.. αλλά εγώ μίλησα σαν να μουνα στη θέση αυτού που θα το κλεβε..χαχαχα:p:p:p
τεσπα.. όπως εχω ξαναπεί εγω κοζάνη ειμαι.. αμα θέλετε παω να το βρώ..αιντε καλημέρα..
and keep going sideways..the best ways:p:p
andreas_e30!
29-07-09, 16:40
Εγω σαν πολίτις του Driftclub διαβασα ολο το τοπικ...και ερχομαι εγω να πω τωρα... γιατι δεν φτιαχνετε ενα καινουργιο φτερο χειροποιητο απο λαμαρινα..? δεν πρεπει να ναι δυσκολο η εχω αδικο..?
απ το να ψαχνεστε..φτιαξτε το ! :)
παρτε σαν προτυπο για της διαστασεις το αλο φτερο που ειναι οκ και ξεκινηστε το κοψε ραψε.. :)
κ'οπως βλεπω το τρακαρισμα...εγω λεω πως γινεται ανετα.. (δλδ να αντικαταστισεις το τσαλακωμενο κομματι με λαμαρινα καινουργια ..ουτε πολυ βαθυ νευρο εχει το φτερο ..τεσπα αυτο το χαντακι που εχουν τα περισσοτερα αυτοκινητα .οποτε το κανει ακομα ποιο ευκολο στην ανακατασκευη του ..πιστευω )και αλλαζεις και μια πορτα και ειναι μια χαρα.. και ενα ολοκληρο βαψιματακι ενα ωραιο χρωματακι και θα ναι ετοιμο να κρεμαζει σαγωνια ! :)
αδικο δεν εχεις ολα γινονται εδω σκεψου πως ανακαατασκευαζουν τα αυτοκινητα τ 60-70 με κοψε ραψε!!αλλα που λεφτα για τετοιες ιστοριες????γιαυτο ψαχνω!
pro_crossaro
30-07-09, 10:23
Bασικά πιθανών να σου στοιχισει λιγότερο.
Γιατί αν ταιριάξεις κομμάτι από άλλο αυτοκίνητο (και μάλιστα άλλο τύπο αμαξώματος που συζητάμε) θα χρειαστούν αρκετές πατέντες στο να κάτσει και θα χεις βάλει μια παλιά λαμαρίνα. Πιστεύω ότι με έναν καλό λαμαρινά και πιο φθηνα θα σου βγαινε (θα γλίτωνες τα λεφτά του σαπακίου που δύσκολα θα παιρνες για λιγότερα από 500Ε).
Αλλά που να βρεθεί καλός λαμαρινάς είναι το θέμα.
Πάντως καλό είναι ψαχτείς περισότερο για αυτήν την ιδέα.
andreas_e30!
30-07-09, 15:21
ειμαι 90% σιγουρος οτι τ κοματι απο κουπε κανει γιατι απλα η διαφορα ειναι στν κωλο!δεν ξερω θα δω!
drift student kp60
31-07-09, 05:02
παντος καλη συνεχεια :) και χαιρομαι που δεν το παρατησατε-πουλεισατε...γιατι μαλλον κατλαβατε το ποσο αξια εχει και το οτι εχει ακομα να δωσει πολλα.. :)
andreas_e30!
31-07-09, 10:11
θενξ μαν!!!και ευχαριστω ολους οσους ενδιαφαιρονται και ασχολουνται με τ αμαξι μου ας ελπισουμε σε λιγο καιρο να κυκλοφορει ομορφοτερο και δυνατοτερο απο πριν...λιγο ακομα θε περιμενα και θα τ στελνα στη πρεσα ευτυχως αλλαξα γνωμη και εγω και ο πατερας μου!
Φίλε βρήκα αυτό! Ίδιο με το δικό σου δεν είναι? Φαίνεται παρατημένο! Αν ενδιαφέρεσαι ακόμα στείλε μου πμ να σου πω που θα το βρεις
http://i265.photobucket.com/albums/ii235/rallyboy_mk2/DSC00475.jpg
KOSTAS_KE35
31-07-09, 12:18
καμια σχεση αυτο ειναι datsun nissan
pro_crossaro
31-07-09, 13:16
Nαι αλλά εξίσου (μη σου πω και παραπάνω) σπάνιο στην Ελλάδα!
Που βρίσκεται?
Και γώ έτσι όπως το βλέπω ολόιδιο μου φένεται.. μόνο στην άκρη του πίσω τζαμιού μου φένεται διαφορετικό ...
μπορεί και να τεριάζει./.
pro_crossaro
31-07-09, 17:06
Δεν είναι ίδια. Στο ΤΟΥΟΤΑ είναι πιο καθαρές οι γραμμές, πιο επίπεδη η λαμαρίνα και έχει διαφορετική γραμμή.
Αυτό είναι πολύ καμπύλο.
Και εξίσου σπάνιο θέαμα.
Παιδιά στη μάσκα έχει το σήμα της TOYOTA. Συγκεκριμένα το σήμα που είχε παλιά η TOYOTA στη μάσκα. Αυτό που είχε το ΚΕ30. Εκτός αν είναι όντως άλλη μάρκα και ταιριάζουν. Τι να πω...
andreas_e30!
31-07-09, 20:24
χρηστο οχι δεν ειναι ιδιο καμια σχεση δυστυχως!ευχαριστω!παντως η αποσταση που χω σημειωσει ειναι 31εκατοστα αν ειναι τ ιδιο και στ κουπε τοτε κανει!!!
http://i230.photobucket.com/albums/ee24/andreas-bmw/DSC00006-1.jpg
andreas_e30!
01-08-09, 16:50
καποιος με κε70 κουπε μπορει ν απαντησει?
Petros AE86
02-08-09, 20:17
εγω αντρεα σου εχω πει για 3πορτο.....
αν δεν θυμασαι πες το μου να σου τα υπενθυμησω
pro_crossaro
03-08-09, 21:39
Bασικά δεν ξέρω αν σου κάνει αλλά...
Toyota Corolla KE70 DX COUPE '83 - € 2.500
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/330744/
andreas_e30!
04-08-09, 14:47
πολυ ωραιο τ χω δει αλλα δεν μ κανει!οχι τωρα πιο μετα ισως...
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.