Επιστροφή στο Forum : τρελη ζαντουλα
brothermousas
13-07-09, 15:21
ζητηται ζαντουλα σε στυλ minilite με πατουρα απο 13 αρες μεχρι 15αρες για toyota celica rwd!
ελα ρε παιδες για φτιαξτε με αλλη μια φορα!
Petros AE86
13-07-09, 16:18
13αρες πιστευω θα φαινονται πολυ μικρες πανω στο σελικα..κοιτα σε 14αρες και 15αρες...
μεχρι ποσα λεφτα δινεις??
andreas_e30!
13-07-09, 16:21
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/221397/ τσεκαρε!
Αντρέα αυτές έχουν πουληθεί...χαχχαχα
brothermousas
14-07-09, 01:13
ναι 13αρα ειναι μικρη αλλα αμα ειναι με μεγαλη πατουρα δεν με χαλαει!βασικα αυτο που ψαχνω ειναι να εχει πατουρα για να βαλω ενα 200 λαστιχο τουλ και να ειναι σχεδιο με μπρατσακια σαν minilite.oi konig που μου εδειξες φιλε ειναι ολα τα λεφτα και οι rota rb ειναι πολυ οραιο σχεδιο.κατι τετοιο ψαχνω λοιπον!
ψαξου απο εξωτερικο...Ελλαδα δυσκολα θα τις βρεις ή δεν θα τις βρεις καθολου!
andreas_e30!
14-07-09, 06:57
Αντρέα αυτές έχουν πουληθεί...χαχχαχα
εσυ τισ πηρες?δεν τ ξερα ε ο τακης δεν εβγαλε την αγγελια!σορρυ!
οχι δεν τις έχω πάρει εγώ..
andreas_e30!
14-07-09, 17:34
οκ!απλα ειχα δει φωτογραφιες απο τ starlet με τετοιες!
ναι 13αρα ειναι μικρη αλλα αμα ειναι με μεγαλη πατουρα δεν με χαλαει!βασικα αυτο που ψαχνω ειναι να εχει πατουρα για να βαλω ενα 200 λαστιχο τουλ και να ειναι σχεδιο με μπρατσακια σαν minilite.oi konig που μου εδειξες φιλε ειναι ολα τα λεφτα και οι rota rb ειναι πολυ οραιο σχεδιο.κατι τετοιο ψαχνω λοιπον!
15άρα RB μπορώ να σου φέρω. Αλλά κοστίζει.
Αλλιώς έχω τις 14αρες τις Watanabe στις Αγγελίες, να φτιάξεις αντάπτορες για το καρέ και το όφσετ και να τις βάλεις.
Petros AE86
14-07-09, 18:33
δες αυτες...13αρες με πατουρα...
http://www.driftclub.gr/driforum/showthread.php?t=4181 :)
thodoris chios
14-07-09, 20:43
εγω τις πηπα τις ζαντες παιδια του τακη ειναι πολυ ωραιες τισ αδικουν οι φοτο
brothermousas
14-07-09, 20:55
paidia τελικα με βλεπω για 14αρα γιατι δοκιμασα κατι 15αρες και εβρισκαν και δεν εχω ορεξη για να πλεκω και με αναρτησεις!ςαταναβε λενε πολυ αλλα ποσο δουλεια θελουν οι προσθηκες?
εγω τις πηπα τις ζαντες
πίπα???
δεν εχω ορεξη να πλεκω
Και εγώ το έχω σταματήσει το πλέξιμο καιρό τώρα! Πολύ βαρετό.
αλλα ποσο δουλεια θελουν οι προσθηκες?
Το ερώτημα είναι πόσα λεφτά όχι πόση δουλειά!!!
Για βρες τον Αλίμονο από εδώ μέσα να δεις μπας και πουλάει τις δικές του!
Ειναι ακριβώς αυτό που θέλεις.
brothermousas
15-07-09, 21:49
πίπα???
Και εγώ το έχω σταματήσει το πλέξιμο καιρό τώρα! Πολύ βαρετό.
Το ερώτημα είναι πόσα λεφτά όχι πόση δουλειά!!!
Για βρες τον Αλίμονο από εδώ μέσα να δεις μπας και πουλάει τις δικές του!
Ειναι ακριβώς αυτό που θέλεις.
χαχαχαχα να πλεκω σορρυ μπλεκω ηθελα να γραψω!ξερουμε ποσο εχουν καινουργιες οι watanabe?
Πολλά + μεταφορικά από Ιαπωνία.
brothermousas
24-07-09, 11:19
παιδια αλλαγη λιγο τακτικης!ζητουνται ζαντες 14αρες 114,3 καρε με πατουρα και οτι ναναι!!!
Rozy_SS_Kp60
24-07-09, 12:02
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/299512/
Αυτες???
Εχω δει τσελικα με τετοιες κ χαμιλοπροφιλα λαστιχα κ ηταν τελειο..
καλημερα φιλε εχω κατι 13αρες αν θελεις με μικρη πατουρα ειναι κλειστες μπροστα δεν εχω φοτο προχειρη αλλα θα βαλω να τις δεις εχω ακομα κ 13 αστερια εχω κ λαστιχα καλα γιοκοχαμα
ελα φιλε μου σορρυ νομιζα οτι ηθελες 13 αρες δεν εχω 14αρες μονο κατι σιδερενιες αλλα μαλλον δεν σου κανουν βρισκεις κ εσυ οκ αν ψαξεις κατι θα βρεις ρωτα τν ηλια τον τσιγετακη κατι θα σου βρει
για σου φιλε ααν θελεισ παντωσ ζαντεσ σαν ισ μινι λαιτ εχω να σου δωσω στηλε μου π.μ. να σου πω περισσοτερα...................lakhs
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.