PDA

Επιστροφή στο Forum : δαχτυλιδια για ζαντες!!!

KostaSR
10-07-09, 12:50
γνωριζει καποιος που θα μπορεσω να βρω δαχτυλιδια για τις ζαντες μου..........
μου ειπαν οτι ειναι πολυ πιθανο να βρω σε αποθηκες με ζαντες...που εχουμε τετοιες αποθηκες ομως...χαχαχχαχαχχχ..................

johnD
10-07-09, 13:04
γνωριζει καποιος που θα μπορεσω να βρω δαχτυλιδια για τις ζαντες μου..........
μου ειπαν οτι ειναι πολυ πιθανο να βρω σε αποθηκες με ζαντες...που εχουμε τετοιες αποθηκες ομως...χαχαχχαχαχχχ..................

Eγω δούλευα σε βουλκανιζατέρ (λαστιχάδικο) και εκεί πουλούσαν.. αν δεν είχε τα συγκεκριμένα τα παρεγγελνε.. λογικά σε λαστιχάδικο θα βρείς σιγουρα.. και αμα δεν έχουν θα τα παραγείλουν.:cool:

Kostastottis
10-07-09, 13:24
Εγω δουλευω σε εταιρια με λαστιχα και ζαντες χοντικη....
Αμα θελεις πες μου ακριβος τι δαχτυλιδι ειναι να ψαξω μπας και τεριαζει κανενα....

KostaSR
11-07-09, 12:42
Eγω δούλευα σε βουλκανιζατέρ (λαστιχάδικο) και εκεί πουλούσαν.. αν δεν είχε τα συγκεκριμένα τα παρεγγελνε.. λογικά σε λαστιχάδικο θα βρείς σιγουρα.. και αμα δεν έχουν θα τα παραγείλουν.:cool:

δεν το ηξερα γιατι στο βουλκανιζατερ που παω μου ειπαν οτι δεν εχουν......θα παω και αλλου ομως!!ευχαριστω john..........

KostaSR
11-07-09, 12:44
Εγω δουλευω σε εταιρια με λαστιχα και ζαντες χοντικη....
Αμα θελεις πες μου ακριβος τι δαχτυλιδι ειναι να ψαξω μπας και τεριαζει κανενα....

κωσταρα πρεπει να το μετρησω με κανενα παχυμετρο....πως θα το κανω να στο βρω ακριβος!!!

johnD
11-07-09, 15:13
κωσταρα πρεπει να το μετρησω με κανενα παχυμετρο....πως θα το κανω να στο βρω ακριβος!!!

πανε στο βουλκανιζατέρ και πες τους να στα μετρήσουν και μετά πανε πάρτα απο αλλού..:p:p:lol::lol:

johnD
11-07-09, 23:47
Eπίσης πάρε καλύτερα μεταλλικά δαχτυλίδια γιατι ειναι πολύ καλύτερα απο τα πλάστικα..
2) νομίζω ότι τα απλά στοιχίζουν γύρω στα 20 ευρα..πληροφοριακά για μην σε πιάσουν και κότσο.. (δεν κόβω και το κεφάλι μου πάντως)

Johnnyascona400
12-07-09, 21:20
Για παρε ενα τηλ στον Μανουσουδακη Γιωργο 210 9716501 εαν δεν εχει ετοιμοπαραδοτα πιστευω πως μπορει να σου βρει....

Kostastottis
13-07-09, 01:09

Ναι...
Μετρα την διαμετρο της ζαντας εκει που κουμπονει το δαχτυλιδι και το παχος και μετρα μετα στο ακρο του αυτοκινητου παλι εκει που κουμπονει το δαχτυλιδι...:P:P:P

H καλυτερα ελα απο την δουλεια μου και καποιο θα τερειαξουμε....
Αν θες να περασεις πες μου να σου στειλω το τηλ μου..

KostaSR
13-07-09, 14:22
Για παρε ενα τηλ στον Μανουσουδακη Γιωργο 210 9716501 εαν δεν εχει ετοιμοπαραδοτα πιστευω πως μπορει να σου βρει....

θα τον παρω asconaman....κατσε νατα μετρισω πρωτα...να ξερω τι να του πω στο τηλεφ..μην με ρςτηαειι και λεω δεν ξερω δεν ξερω.....ευχαριστω πολυ παντος για τημ βοηθεια..........

Johnnyascona400
17-07-09, 23:23
Δεν ειμαι ο asconaman ειμαι ο Johnnyascona400 xaxaxaaaaa...............

KostaSR
18-07-09, 18:55
Δεν ειμαι ο asconaman ειμαι ο Johnnyascona400 xaxaxaaaaa...............

χαχαχχαχα...ελα ρεεεεε.....οκκκκκκ!!!!χαχχαχαχ