PDA

Επιστροφή στο Forum : 3ο DriftWars και wot track day @ auto festival

GIZMO
09-06-09, 15:27
παρεμπιπτόντως, το ξερω πως το κομοδινο μου δεν ειναι και το ποιο ομορφο, αλλα εχει καποιους χορηγους, κατι πρεπει να δουν, ετσι δεν ειναι;
και δεν νομιζω οτι του αξιζει να υπαρχουν μονο δυο φωτο στην gallery...

Takis
09-06-09, 16:38
Πάντως ρε φιλαράκι , σορρυ κιόλας άλλα έχεις λίγο πρόβλημα με το θέμα.
Κοίτα να το αντιμετωπίσεις και θα δεις ότι όλα θα είναι ρόδινα μετά. Εσύ δίνεις το δικαίωμα να σε συζητάνε κάποιοι και να γελούν.

GIZMO
10-06-09, 00:08
λοιπον απο οτι φαινεται, μονο οταν εχεις ενα καλο αυτοκινητο κοινως αποδεκτο με πολλα αλογα και καλες εμφανισεις, εισαι αποδεκτος στους αλλους, χωρις να εχει καμια σημασια πως μπορει ο καθε "ενας" να εχει το "οποιο" αυτοκινητο εχει και με τι θυσιες καταφερνει να κανει οτι κανει...
εγω λοιπον σαν σακης ειχα λιγο την αξιωση να υπαρχει καποιος σεβασμος απεναντι σε ολα τα μελη του driftclub και φυσικα στους αγωνιζομενους του...
αλλα βλεπεις το lada ειναι πολυ κατωτερο αυτοκινητο και αναξιο λογου...

ευχαριστω το driftclub που με φιλοξενησε στο φορουμ του ολα αυτα τα χρονια, χαρηκα που γνωρισα καποια ατομα απο εδω μεσα...

θα τα λεμε στις πιστες οταν και οπου μπορω να τρεχω με το κομοδινο μου...

γεια σας...

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΛΑΔΑΣ
10-06-09, 00:13
ρε σακη κοψε της μαλακιες .τι ειναι αυτα που κανεις τωρα?σαν παιδι κανεις.ο νασσος δηλαδη γιατι δεν ειπε τιποτα και ολα τα παιδια που τρεξαν και ετυχε να τους βγαλη 2 αντι για 4 φοτο?καποιους τους εβγαλε μονο μια!περιση που σε ειχαν μονο μια γιατι δεν ειπες τιποτα?
ξεκολα σακη....

Petros AE86
10-06-09, 00:16
ρε σακη κοψε της μαλακιες .τι ειναι αυτα που κανεις τωρα?σαν παιδι κανεις.ο νασσος δηλαδη γιατι δεν ειπε τιποτα και ολα τα παιδια που τρεξαν και ετυχε να τους βγαλη 2 αντι για 4 φοτο?καποιους τους εβγαλε μονο μια!περιση που σε ειχαν μονο μια γιατι δεν ειπες τιποτα?
ξεκολα σακη....

συμφωνω:confused:

GIZMO
10-06-09, 00:21
μη λες για τον νασσο γιατι εχει αρκετες, αν και δεν με ενδιαφερει ποσες βγηκε ειδικα ο νασσος μια και το ανεφερες, απλα με ενδιαφερει οτι τουλαχιστον φετος ειχα μια καλυτερη εμφανηση απο περισυ και φετος εχω καποιους χορηγους.
και θα ηθελα να τους δειξω κατι...
τεσπα, δεν θα απαντησω σε αλλα μηνυματα...
να ειστε ολοι καλα...

Labros
10-06-09, 00:22
ρε Σακη εκανες την τριχα τριχια ρε συ...ολοι κανουμε θυσιες για τα αυτοκινητα μας ...θυσιες που δεν τις γνωριζουν οι αλλοι και καλο ειναι να μην της διατυμπανιζουμε δεξια και αριστερα ..δηλαδη ελεος ρε συ εμας τζαμπα μας τα δωσανε , χαλαρωσε λιγακι και απολαυσε αστη γκρινια και την κλαψα και την καραμελα με τα ταπεινα αυτοκινητα ολοι πανω κατω στην ιδια μοιρα ειμαστε και ολοι χαλαμε φραγκα που δεν μας περισευουν για τα αυτοκινητα

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΛΑΔΑΣ
10-06-09, 00:26
μη λες για τον νασσο γιατι εχει αρκετες, αν και δεν με ενδιαφερει ποσες βγηκε ειδικα ο νασσος μια και το ανεφερες, απλα με ενδιαφερει οτι τουλαχιστον φετος ειχα μια καλυτερη εμφανηση απο περισυ και φετος εχω καποιους χορηγους.
και θα ηθελα να τους δειξω κατι...
τεσπα, δεν θα απαντησω σε αλλα μηνυματα...
να ειστε ολοι καλα...
ναι ρε σακη και του νασσου lada ειναι ομως!τι λες οτι ειναι κατοτερο τοτε για τα lada.ηρεμησε ξανασκεψου το και μιλαμε...:p

Labros
10-06-09, 00:26
αν θες να δειξεις κατι ..δειξε κατι σωστο , συνεχισε να βελτιωνεσαι σαν οδηγος οπως κανεις και τα υπολειπα θα ρθουν..δεν γινονται τα πραγματα απο τη μια στιγμη στην αλλη

GIZMO
10-06-09, 00:35
επιδη δεν ξερω τι γινεται με τα pm κι αν απεσταλησαν αλλα το ζηταω και απο εδω.
παρακαλω να διαγραφει ο λογαριασμος μου.

iaponas
10-06-09, 00:37
ρε Σακη μην λες τωρα χαζομαρες!ξεκολλα!;)

andreasf20c
10-06-09, 00:58
Ρε Σακη τι ειναι αυτα που λες????!!!
Κριμα δεν ειναι να φυγεις??? Τι σε επιασε ξαφνικα???
Λυπαμαι πολυ για οσα διαβασα παραπανω...

ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΟΝΤΗΣ
10-06-09, 01:00
Λοιπον φιλε Σακη δυστυχως λογαριασμοι δεν διαγραφονται απλα εαν θελεις μπαινεις εαν δεν θελεις δεν μπαινεις! Εχει καταντησει κουραστικη η υποθεση κλαψουρισματος και εισαστε ΟΛΟΙ off topic!
Ξεκολλα και μην παρεξηγιεσαι με το παραμικρο γιατι ολοι περασαμε απο εκει αλλα δεν γκρινιαξε κανενας! Και μενα ο μητσος μου το ελεγε νεκροφορα! Και τι εγινε? Ελεος δηλαδη καθεσαι και κλαιγεσαι για της φωτο, γκρινιαζεις για τις κερκιδες και το εισητηριο που ετσι κι αλλιως δεν θα ερθεις, δοντια βγαζεις ρε αδερφε?

Takis
10-06-09, 01:04
Εγώ θα πω μόνο ένα κρίμα, νόμιζα ότι είχα να κάνω με ένα άντρα κοντά στα 40. Και όχι με ένα παιδί στην κατηγορία του σκαστρα η΄του ιάπωνα. Χωρίς να σημάνει κάτι για τα παιδιά, που μια χαρά είναι για την ηλικία τους άλλα το θέμα είναι με εσένα Σάκη.

Ξέρεις τι πιστεύω?

Ότι και εσύ ο ίδιος το μετάνιωσες που πήρες LADA και άσε τα χαζά, μετά από πολύ κούραση και έξοδα κατάλαβες ότι πραμα δεν κάνει για την χρήση αυτήν και τέλος. Και τώρα κάνεις σαν μικρό παιδί που κωλύει σε λέξεις.

Σε ενοχλεί ο MTS όπου σατιρίζει το αμάξι σου, και το δηλώνεις αυτό κραυγαλέα σε άλλα forum, σε ενοχλεί όπου είσαι 2 φωτογραφίες και όχι 4 που είναι ο Νάσος, και φαντάζομαι ζηλεύεις τον κάθε πρώτο του κάθε αγώνα όπου προς τιμή του αφιερώνουν λίγο παραπάνω χώρο στο SITE.

Προσπάθησε να γίνεις καλύτερος και άσε τα σάλια. Και εμένα δεν μου άρεσε που κάποτε έβγαινε μόνο ο Πλουμιστός πρώτος άλλα να που ήρθαν τα πάνω κάτω.

Με μια μάχη δεν χάνετε και ο πόλεμος.

Κάτσε και σκέψου λίγο ώριμα και άσε τις μ@λ@κιες στο απέναντι forum όπου νομίζεις ότι εκεί σε καταλαβαίνουν. Απλά σε αγκαλιάζουν για να γίνουν πολλοί.

Πάντα φιλικά

Κωνσταντάρας Τάκης.

Ts@n@k@s
10-06-09, 02:34
Πω πω, τι μιζερια ειναι αυτη φιλε μου??

Δεν εισαι ενταξει παντως Σακη, γιατι τοσα χρονια εδω μεσα ολοι σε στηριζαμε, παρολο που ολοι πιστευαμε πως το αμαξι σου δεν κανει ρε αδερφε, παρολα αυτα στηριζαμε την ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ σου φιλε. Αυτο εχει σημασια στην τελικη. Η προσπαθεια που κανει ο καθενας.

Κ στην πρωτη στιγμη που ο Μητσος "σατυρισε" το αμαξι σου, εσυ εχεις ερθει εναντιων μας. Ολα αυτα βεβαια εγιναν αφοτου σε δεχτηκε μια αλλη παρεα, και σου χαιδεψανε τα αυτια...

Κριμα παντως γιατι αξιζες να εισαι μελος της παρεας μας.

giorgis_E21
10-06-09, 03:40
ο σάκης είναι από τα παλιά μέλη και υποστηρικτής της παρέας και όπως και άλλοι απογοητεύεται που δεν αναγνωρίζεται...

σάκη ηρέμησε είναι κρίμα

τάκη καθένας έχει την άποψή του και ελεύθερα μπορεί να την λέει,όπως ο μήτσος λέει έπιπλο το λάντα και όπως εσύ λες για το απέναντι φόρουμ και ο νίκος για μια άλλη παρέα...ο σάκης περίμενε καιρό για αυτό και ήρθε η ώρα να δει την υποστήριξη που είδατε κι εσείς στην αρχή.έχει το δικαίωμα να την ζητάει από αυτούς που χειροκρότησε και παίνεψε

αν θέλετε όμως μην αρχίζετε πάλι να μειώνετε τις άλλες παρέες απλά επειδή δεν ανήκετε σε αυτές..τόσα χρόνια περάσανε και ακόμα δεν έχουμε καταλάβει ότι καθένας έχει τα καλά και τα κακά του,και μόνο αν ενώσουμε τα καλά θα γίνει αξιοπρεπής βελτίωση στο άθλημα...ας πάψουμε να χωριζόμαστε σε παρέες,τι αξία έχει ένα κυπελάκι για να μας χωρίσει?

λάμπρο είμαι οφ τόπικ αλλά αν είναι να με κυνηγάει ένας σερίφης σαν εσένα...χαλάλι σου-σε πάω με χίλια ρε μπαγάσα κι ας χαθήκαμε

nassos
10-06-09, 03:43
για το τι αποφαση πειρε ο σακης δεν μπωρω να κανω κατι απο την αλλη ουτε για τις φωτο.... και οτι ειχα να του το πω το ειπα απο κοντα οπωσ του ειπα κιολασ οτι κακοσ απαντισε απο εδω στον τακη απλα μπωρουσε να κανει ενα τηλεφωνο ... αν και η απαντιση του ειναι απλα γενικη... στο μονο που διαφωνω με τον τακη ειναι, οτι με οτι εχει κανεισ παλευει....... ειτε ειναι corrola eite ειναι lada arkei ayto pou bgenei na einai να ειναι αξιοπρεπες.. οσο για τον μιτσο θα σασ το πω απλα και πιστευω οτι θα το ποιασετε ... ο μιτσοσ σατηριζεις δεκτο... δινει ενα αλλο κλιμα στην πιστα.. αμα σατηριζε και εμενα θα το δεχομουνα καλοπροερετα... απο την αλλη υπαρχει και αντιποδας που μπωρει καποιοσ να προσβλιθει και δεν μιλαω για τον σακη η για μενα εγω ειπα οτι δεν εχω προβλιμα ... μπωρει να το παρει προσ ελειψη σεβασμου προσ το ατομο του και για τα χρηματα που εδωσα για να συμετεχει.... κοινοσ απλα να τον ποιασει το παραπανο... να πει κατσε ρε πουστη εγω ερχομε πληρωνω για να περασω καλα και να κανω την καυλα μου και αυτοι με κραζουν ?? δεν ειναι καπως??? και φυσικα συμφωνω οτι ο μιτσο σε σατηρισε η παρεα απο το club pou kolaei?? τεσπα... αυτα τα γεγοτα και γενικα οσα εχουν αρχισει και γινοντε με σταναχορουν γιατι δειχνει οτι το drift θα καταντισει οπωσ ολες υπολιπεσ μορφεσ μηχανοκινητου αθλητισμου... γι αυτο παιδια ανασινταχτιτε και αφιστε τισ μικροτιτες και μην αρπαζεστε με το παραμικρο κοιταχτε απλα να κανετε αυτο που κανετε οσο το δινατον καλυτερα ετσι ωστε να παμε μπροστα ειτε ειστε στην οργανωση ειτε σαν αγωνιζομενος... τελος ενα θα πω χωρισ συμετεχοντεσ δεν υπαρχουν νικιτες...

rallyboy
10-06-09, 04:02
Συμφωνώ με το Νάσσο. Τα είπαμε και από κοντά με το Σάκη. Είμαστε όλοι μια παρέα που μας ζηλεύουν οι άλλοι που σκοτώνονται μεταξύ τους. (αναβασιάριδες, ραλλυτζίδες κλπ.) Μην καταντίσουμε να είμαστε χειρότεροι! Δεν μας αξίζει...

paulo6sousa
10-06-09, 10:43
Ρε Σάκη,κάνεις λες και δεν ξέρεις την αντιμετώπιση που έχουν τα LADA.Ειδικά αν είναι και βελτιωμένα.Ποτέ δεν θα θεωρηθεί ισάξιο με τα υπόλοιπα αυτοκίνητα ακόμα και αν φτάσει σε ένα σημείο να τα καταφέρνει καλύτερα.Ο αυτοκινητιστικός ρατσισμός υπήρχε,υπάρχει και θα υπάρχει παντού.Ακόμα και στους αγώνες.Γράφτους όλους στα αρχίδια σου,μην ασχολείσαι με τίποτα και κάνε αυτό που σου αρέσει και τόσο έχεις κουραστεί για να καταφέρεις.Θα τα πούμε και από κοντά.To drift τους χρειάζεται όλους για να πάει μπροστά.Για να μην καταντήσει όπως το drag με όλους να τσακώνονται μεταξύ τους για το ποιος είναι ο καλύτερος και τους απέξω να κοιτάνε πως θα τα κονομήσουν απτην όλη φάση...

andreasf20c
10-06-09, 10:49
Ρε Σάκη,κάνεις λες και δεν ξέρεις την αντιμετώπιση που έχουν τα LADA.Ειδικά αν είναι και βελτιωμένα.Ποτέ δεν θα θεωρηθεί ισάξιο με τα υπόλοιπα αυτοκίνητα ακόμα και αν φτάσει σε ένα σημείο να τα καταφέρνει καλύτερα.Ο αυτοκινητιστικός ρατσισμός υπήρχε,υπάρχει και θα υπάρχει παντού.Ακόμα και στους αγώνες.Γράφτους όλους στα αρχίδια σου,μην ασχολείσαι με τίποτα και κάνε αυτό που σου αρέσει και τόσο έχεις κουραστεί για να καταφέρεις.Θα τα πούμε και από κοντά.To drift τους χρειάζεται όλους για να πάει μπροστά.Για να μην καταντήσει όπως το drag με όλους να τσακώνονται μεταξύ τους για το ποιος είναι ο καλύτερος και τους απέξω να κοιτάνε πως θα τα κονομήσουν απτην όλη φάση...
Ρατσισμο??? Επειδη εκανε ο mts μια πλακα???
Εγω δεν ξερω κανεναν που να κοροϊδευει ενα αμαξι σαν του Σακη...
Μακαρι να το ειχα και εγω....
Φιλικα παντα στα λεω ολα για να μη παρεξηγηθουμε κιολας...
Y.Γ. Καθε αμαξι αξιζει το σεβασμο μας και καθε αγωνιζομενος που παλευει να κνει αυτο που γουσταρει...

GIZMO
10-06-09, 11:57
Εγώ θα πω μόνο ένα κρίμα, νόμιζα ότι είχα να κάνω με ένα άντρα κοντά στα 40. Και όχι με ένα παιδί στην κατηγορία του σκαστρα η΄του ιάπωνα.

δεν θα το σχολιασω...

Ξέρεις τι πιστεύω?

Ότι και εσύ ο ίδιος το μετάνιωσες που πήρες LADA και άσε τα χαζά, μετά από πολύ κούραση και έξοδα κατάλαβες ότι πραμα δεν κάνει για την χρήση αυτήν και τέλος. Και τώρα κάνεις σαν μικρό παιδί που κωλύει σε λέξεις.

ισα ισα που αυτο ακριβως, δεν κανει για αυτη την δουλεια αλλα εκει ειναι και η μαγκια να πηγαινεις αυτο το αυτοκινητο με το πλαϊ, και πιστευω οτι πολλοι απο εσας με τα καταλληλα αυτοκινητα, δεν θα μπορουσατε να κανετε και πολλα με αυτο.

σε ενοχλεί όπου είσαι 2 φωτογραφίες και όχι 4 που είναι ο Νάσος,

εγω δεν ειπα ποτε για το ποσες φωτο ειχε ο νασσος, αλλος το ανεφερε, ουτε μετρησα ποσες φωτο εχει ο καθενας, απλα πιστευω οτι απο τοσα περασματα σιγουρα θα υπηρχαν και φωτο που να το δειχνει σε καποια καλη στιγμη. γιατι η μια στις δυο φωτο ειναι απο ενα τετακε και φαινεται, ενω ειχα πολλα καλα περασματα.
και σιγουρα του νασου αξιζει περισσοτερες φωτο, μια και ειναι πολυ πιο ωραιο απο το δικο μου...

φαντάζομαι ζηλεύεις τον κάθε πρώτο του κάθε αγώνα όπου προς τιμή του αφιερώνουν λίγο παραπάνω χώρο στο SITE.

μαλλον λοιπον εχεις πολλη φαντασια και κοιτα να την κρατας για τον εαυτο σου...
ευτυχως δεν εχω τετοιο προβλημα, ποτε μου δεν ζηλεψα την επιτυχια καποιου, και οσοι εχουν νικες και πρωτιες φυσικα αξιζουν περισσοτερο χωρο σε site και περιοδικα.
αλλοι ειναι αυτοι που κανουν καραγκιοζιλικια και πραγματα εκτος πιστας για να φαινονται και να ασχολουντε μαζι τους οταν δεν εχουν πρωτιες...

Κάτσε και σκέψου λίγο ώριμα και άσε τις μ@λ@κιες στο απέναντι forum όπου νομίζεις ότι εκεί σε καταλαβαίνουν. Απλά σε αγκαλιάζουν για να γίνουν πολλοί.

καπως ετσι με αγκαλιασε δηλαδη και το driftclub, τοτε που εγω εγινα μελος, επιδη ημασταν ακομα λιγοι στο site αυτο;
τωρα που εγιναν πολλοι δεν χρειαζομαστε τους παλιους, ασχετα αν εχουμε στηριξει και σαν θεατες και σαν συμμετεχοντες, απο τα driftextreem ακομα...

Πάντα φιλικά

Κωνσταντάρας Τάκης.

παντα φιλικα κι απο εμενα,
αφου εχει γινει συνηθεια και αυτη η ατακα...

στην πρωτη στιγμη που ο Μητσος "σατυρισε" το αμαξι σου, εσυ εχεις ερθει εναντιων μας. Ολα αυτα βεβαια εγιναν αφοτου σε δεχτηκε μια αλλη παρεα, και σου χαιδεψανε τα αυτια...

λες τοσες φορες που εχω τρεξει, να ηταν η πρωτη φορα που σατυρισε καποιος το αμαξι μου;
κι ευτυχως ειμαι ανθρωπος που αυτοσαρκαζομαι και δεν παρεξηγω κι ευκολα,αλλα ολα εχουν καποιο οριο...

ειμαι ικανος να βαλω μεχρι και αυτοκολλητο που να λεει: "το κομοδινο" για την πλακα και τον χαβαλε.
αλλα δεν γινεται να λεμε δυσκολο αμαξι την cortina του σπυρου του κερκιρεου (δεν θυμαμαι το επιθετο) που εχει μεχρι και υδραυλικη κρεμαριερα και για το lada τιποτα, ετσι δεν ειναι;

ο σάκης είναι από τα παλιά μέλη και υποστηρικτής της παρέας και όπως και άλλοι απογοητεύεται που δεν αναγνωρίζεται...

σάκη ηρέμησε είναι κρίμα

τάκη καθένας έχει την άποψή του και ελεύθερα μπορεί να την λέει,όπως ο μήτσος λέει έπιπλο το λάντα και όπως εσύ λες για το απέναντι φόρουμ και ο νίκος για μια άλλη παρέα...ο σάκης περίμενε καιρό για αυτό και ήρθε η ώρα να δει την υποστήριξη που είδατε κι εσείς στην αρχή.έχει το δικαίωμα να την ζητάει από αυτούς που χειροκρότησε και παίνεψε

ακριβως, αν και το μονο που ζητησα ειναι καποιες παραπανω φωτο κι εγινε ολο αυτο, σκεψου να ζηταγα τιποτε αλλο τι θα γινοταν...

Ο αυτοκινητιστικός ρατσισμός υπήρχε,υπάρχει και θα υπάρχει παντού.Ακόμα και στους αγώνες.

φωτη, μπορει να υπαρχει ο ρατσισμος που λες, αλλα δυστυχως ετσι ειναι, δεν ειναι ισαξιο αμαξι, αλλα εκει φαινεται και η αξια του οδηγου.

Y.Γ. Καθε αμαξι αξιζει το σεβασμο μας και καθε αγωνιζομενος που παλευει να κνει αυτο που γουσταρει...

το πουλαω, το θες;:wink:

Akis cossie
10-06-09, 12:19
Εγω ημουνα εκει κ απο αυτα που ακουσα περι κομοδηνου κ ξεροντας κ τον μητσο εγω στην θεση του σακη το επαιρνα σαν χαβαλε!!
ηταν καθαρα χαβαλες κ δεν ειπε κατι κακοπροαιρετα! δηλαδη ο κυριος νικος (Λαρδης) τι να πει για αυτα που ακουσε περυσι;;; μονο κρανος δεν εβαλε ο μητσος για να τον πειραξει!!!
σακη εισαι απο τα ποιο "ωραια'' ατομα εδω μεσα κ απο αυτα που ακουσα σαν θεατης απο τους γυρο θεατες μαλλον περιφανος
θα επρεπε να εισαι για το "επιπλο" (το επιπλο στον χαβαλε ετσι!!)
κ εσεις τα υπολοιπα τα ρεμαλια.... ρε ενα παραπονο εκανε ο ανθρωπος κ πεσατε να τον φατε!!!
ξεχαστε τα κ ολα καλα!!! ειναι ασημαντος ο λογος!!!

κ αφου το λενε ολοι ας το πω κ εγω για να κλεψω τις εντυπωσεις...

Παντα φιλικα....!!! :wink:

paulo6sousa
10-06-09, 12:51

Δεν μίλησα για την πλάκα του MTS!Γενικά μιλάω.Πίστεψέ με,13 χρόνια με το LADA,τα 6 "νόμιμος" οδηγός,κάτι ξέρω παραπάνω!
Δυστυχώς δεν ακολουθούν όλοι αυτή τη λογική και μόλις δουν το LADA ή κάποιο αντίστοιχο αυτοκίνητο κοροιδεύουν.

Παντελης Κιτζογλου
10-06-09, 13:05
χαλαρωστε ρε μαγκες μια παρεα ημαστε αν ειναι δυνατον.αμα ειναι να σκοτωνομαστε για μια μπουρδελοφωτογραφια τοτε γαματα. ΗΡΕΜΙΑ μη σας πλακωσω στις φαπες τσογλανια

ΠΑΡΑΛΙΑΣ
10-06-09, 15:34
πωπωωω...... τσισα μου εκανα.........

bimmer86
10-06-09, 15:34
Μασκαραδες, τεντιμποϊδες !

Ts@n@k@s
11-06-09, 04:16

...ο σάκης περίμενε καιρό για αυτό και ήρθε η ώρα να δει την υποστήριξη που είδατε κι εσείς στην αρχή.έχει το δικαίωμα να την ζητάει από αυτούς που χειροκρότησε και παίνεψε

Ρε Γιωργη μη λες κ εσυ οτι θελεις τωρα... Αυτο που λες ειναι πως "οφειλουμε" να χειροκροτησουμε τον Σάκη (τον καθενα γενικοτερα...) επειδη κ αυτος μας εχει χειροκροτησει στο παρελθον? Δεν παει ετσι φιλε. Το χειροκροτημα το κερδιζεις φιλε... Αν το αξιζεις θα σε χειροκροτησω, οποιος κ αν εισαι.

Γιατι ρε πουστη μου να μην τα βλεπετε ολοι οπως ο Λαμπρος?? Ο τυπος χαλαει ενα σωρο λεφτα σε μεταφορες του αυτοκινητου, σπανια μπαινει 16αδα, αλλα δεν διαμαρτηρεται ποτε, δεν κλαιγεται, γιατι απλα ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΛΑ.Γουσταρει, τοσο απλα. Κ ας μην τον χειροκροτησει κανεις , παλι το ιδιο θα γουσταρει...

κ ρε Σακη, στηριξε την επιλογη σου επιτελους φιλε μου, γιατι σωνει κ ντε να γουσταρουν κ οι υπολοιποι το αμαξι σου? Αν το γουσταρεις εσυ ο ιδιος φτανει κ περισσευει.
Εγω ρε φιλε, για να μιλησω κ προσωπικα, στα παπαρια μου και αν δεν γουσταρει κανεις στον κοσμο το κορολακι μου. Το γουσταρω ΕΓΩ.

giorgis_E21
11-06-09, 05:16
δεν σε υποχρεώνω να κάνεις τίποτα που δεν θέλεις,αναφέρομαι σε όσους θεωρούν ότι από ένα φόρουμ γίνεσαι παρέα..αν θες να είσαι μέλος μιας παρέας και περιμένεις υποστήριξη,πρέπει και να υποστηρίξεις τους υπόλοιπους στην προσπάθειά τους...

του άγνωστου, του ότι να'ναι θεατή που ήρθε να χαζέψει για να περάσει η ώρα το χειροκρότημα εύκολα το κερδίζεις,κάνεις ένα burn-out ή ντόνατ και τέλος...μεγάλο το τίμημα για το κέρδος...

κάποιοι θέλουν και χάιδεμα στ'αυτί,τους αρέσει.σε ποιόν δεν αρέσει.κακό είναι?από ποιόν να το περιμένει αν όχι από την παρέα του?

στα υπόλοιπα συμφωνούμε...η πραγματική αξία του είναι πόσο καλά περνάς και πόσο το γουστάρεις εσύ

υγ. μην πάρω χαμπάρι κανέναν να μην χειροκροτάει τον λάμπρο...

GIZMO
11-06-09, 10:31
Ρε Γιωργη μη λες κ εσυ οτι θελεις τωρα... Αυτο που λες ειναι πως "οφειλουμε" να χειροκροτησουμε τον Σάκη (τον καθενα γενικοτερα...) επειδη κ αυτος μας εχει χειροκροτησει στο παρελθον? Δεν παει ετσι φιλε. Το χειροκροτημα το κερδιζεις φιλε... Αν το αξιζεις θα σε χειροκροτησω, οποιος κ αν εισαι.

Γιατι ρε πουστη μου να μην τα βλεπετε ολοι οπως ο Λαμπρος?? Ο τυπος χαλαει ενα σωρο λεφτα σε μεταφορες του αυτοκινητου, σπανια μπαινει 16αδα, αλλα δεν διαμαρτηρεται ποτε, δεν κλαιγεται, γιατι απλα ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΛΑ.Γουσταρει, τοσο απλα. Κ ας μην τον χειροκροτησει κανεις , παλι το ιδιο θα γουσταρει...

κ ρε Σακη, στηριξε την επιλογη σου επιτελους φιλε μου, γιατι σωνει κ ντε να γουσταρουν κ οι υπολοιποι το αμαξι σου? Αν το γουσταρεις εσυ ο ιδιος φτανει κ περισσευει.
Εγω ρε φιλε, για να μιλησω κ προσωπικα, στα παπαρια μου και αν δεν γουσταρει κανεις στον κοσμο το κορολακι μου. Το γουσταρω ΕΓΩ.

ρε τσανακα δεν καταλαβα που ειναι το προβλημα σου εσενα.

OYTE παραπονεθηκα για βαθμολογια,
OYTE οτι δεν μπηκα 16αδα
OYTE υποχρεωσα κανεναν να του αρεσει το αμαξι μου.
μονο καποιες φωτογραφιες ζητησα και απλα εκτος απο την πλακα που μπορει να γινεται με το lada να λεμε και ποσο δυσκολο ειναι να το οδηγησεις, για να ξερει και ο κοσμος τι βλεπει.
τωρα εσυ μαλλον εψαχνες αφορμη για να τα χωσεις και βρηκες, ακομα κι αν ειναι ασχετα.

κουραγιο... και φιλικα παντα.

Labros
11-06-09, 10:47
χαλαρωστε λιγο ολοιιιιιιιιιιιιιι τωρα....δεν προλαβαινω να σας γραψω γιατι σε λιγο την κανω για το νησι...οταν φτασω σπιτι με το καλο θα σας γραψω δυο τρια πραγματακια αλλα μεχρι τοτε ηρεμηστε ολοι ωστε να μπορεσουμε για μια φορα εδω μεσα να κανουμε μια κουβεντα ωραια και πανω απο ολλα με αποτελεσμα......

Ts@n@k@s
11-06-09, 13:47
ρε τσανακα δεν καταλαβα που ειναι το προβλημα σου εσενα.

OYTE παραπονεθηκα για βαθμολογια,
OYTE οτι δεν μπηκα 16αδα
OYTE υποχρεωσα κανεναν να του αρεσει το αμαξι μου.
μονο καποιες φωτογραφιες ζητησα και απλα εκτος απο την πλακα που μπορει να γινεται με το lada να λεμε και ποσο δυσκολο ειναι να το οδηγησεις, για να ξερει και ο κοσμος τι βλεπει.
τωρα εσυ μαλλον εψαχνες αφορμη για να τα χωσεις και βρηκες, ακομα κι αν ειναι ασχετα.

κουραγιο... και φιλικα παντα.

Δε εχω προβλημα ρε συ Σακη με σενα συγκεκριμενα. Κουβεντα κανουμε. Απλα δεν μου αρεσει ρε φιλε να ζητιανευει καποιος το χειροκροτημα κ τον σεβασμο των αλλων.

Κ επι του προκειμενου, εμενα δεν με ενδιαφερει το οτι ειναι δυσκολο οπως λες να ντριφταρει καποιος με το lada σου. Εσυ το διαλεξες, στηριξε την επιλογη σου αυτη.

αυτα...

iaponas
11-06-09, 13:57
δηλαδη ρε Σακη,εσυ πηρες το lada για να λες!να κοιταξτε,εγω ντριφταρω με αυτο το δυστροπο αμαξι!και εφοσον θες φοτο,μπορουσες πολυ απλα να πεις σε καποιον να σε τραβηξει!οχι μονο μια αλλα 20!:);)

bimmer86
11-06-09, 15:42

Σε πληροφορω Σακη (επειδη θελω να ειμαι δικαιος και δεν εχω παρει θεση) οτι ο Μιτσος το ελεγε ΣΥΝΕΧΕΙΑ. Μας τα σκοτισε...

mts
11-06-09, 19:52
Σε πληροφορω Σακη (επειδη θελω να ειμαι δικαιος και δεν εχω παρει θεση) οτι ο Μιτσος το ελεγε ΣΥΝΕΧΕΙΑ. Μας τα σκοτισε...

το ΜΗΤΣΟΣ το γραφουμε με Η !!!!! χαχαχαχαχχαχα!!!

Παντελης Κιτζογλου
11-06-09, 19:58

χαχαχαχχαχ και ειναι και πανεπιστημονας

bimmer86
11-06-09, 20:46

Θα με συγχωρεσεις ποτε ?? :lol:

el grego
11-06-09, 23:52
χαχαχαχχαχ και ειναι και πανεπιστημονας

Να δειτε ενα το φακελο που εστειλε με 4 wot σκετος καλυγραφος ουτε η φιλογος μου τετοια γραμματα:cool::cool:

kapotis_E30m5
14-06-09, 11:52
πολυ μαλακας αυτος ο ΜΙΤΣΟΣ!!! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχ!!!

Labros
14-06-09, 13:47
μουαααχαχαχχαχαχαχααα ρε τι γελια καναμε μεσημεριατικα

ΠΑΡΑΛΙΑΣ
15-06-09, 12:12
πολυ μαλακας αυτος ο ΜΙΤΣΟΣ!!! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχ!!!

και με Ι και με Η ειναι πολλα κιλα μ....... χαχαχαχχαχαχαχαχα

kapotis_E30m5
15-06-09, 15:59
xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa κι ο σταθης ....τι μαλακας χαχαχαχαχα

GIZMO
03-07-09, 18:47
ευχαριστω για τις φωτο...:):)
και εις αλλα με υγεια χαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!:lol::lol::lol:

lada2105supermirafiori
04-07-09, 15:54
επειδη μ'αυτα που διαβασα εδω μεσα μου γυρισε λιγο το ματι θελω να πω τη γνωμη μου οχι ως ιδιοκτητης λαδα αλλα ως φιλος του αυτοκινητου.λετε οτι ειστε ολοι μια παρεα,πχ 50 ατομα και πατε στις πιστες με τις καλυτερες προοπτικες για διασκεδαση.δεν το ξερω αλλα αν απο ολους εσας σατυριστικε ΜΟΝΟ ενας αγωνιζομενος τοτε υπαρχει προβλημα.πειτε οτι στην καμπη κ189 περναει ενα σαπιμι ως τα μπουνια wartburg με 8km/h λιγοτερα και 5μοιρες μικροτερη γωνια απ'το m e92 που περασε πριν.τι λεμε στον οδηγο του,οτι ειναι αχρηστος και για τα μπαζα?η τον συγχαιρουμε που εχει πλησιασει τοσο κοντα ενα κορυφαιο αμαξι?αν επιλεξουμε την πρωτη περιπτωση τοτε εχουμε προβλημα,οχι ως driftαδες αλλα ως ανθρωποι..
αυτα απο καποιον που δεν εχει ασχοληθει ποτε επισημα με αυτο που κανετε εσεις,και ουτε προκειται να κανω κατι τετοιο αν υπαρχει εστω η παραμικρη υποψια να βρεθει ενα μ@λ@κισμενο νεοπλουτο πιτσιρικι απ'την εξεδρα(που δεν εχει δουλεψει ποτε στη ζωη του και το μονο που εχει καταφερει ειναι να φαει 20000ευρω απ'τον πατερα του για ν'αγορασει και να φτιαξει β σταδιο ενα χατσμπακακι με group N τελικο για να κανει βου βου στα φαναρια και μεσα στα στενακια για να ριξει κανα γκομενακι(χαζο γκομενακι,γιατι οι σωστες το'χουν μαθει το παραμυθι))να προσβαλει εμενα και την δουλεια που εχω ριξει στ'αμαξι εδω και 10χρονια.(σημ.ειμαι 23..)
ξερω πολυ καλα το προφιλ αυτων τον ανθρωπων.ειναι παιδια που λενε οτι γουσταρουν την αυτοκινηση,πανε σε αναβασεις κτλ αγωνες και κοροιδευουν οτιδηποτε δεν ειναι mitsubishi evo,impreza,civic typer κτλ.ειναι απιστευτο να εισαι σε ειδικη ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ,να περνανε μπροστα σου τα regularity οπως vw beatle και mini cooper και να τα κοροιδευουν επειδη περνανε με "λιγα" km/h και με μεγαλη κλιση.αμαξια 40 ετων που ειναι σε θεση να κανουν αγωνα με οδηγους ηλικιας +-50 ετων που εχουν αφιερωσει σ'αυτο ολη τους τη ζωη και να τα κοροιδευει ο καθε ανιδεος παπαρας.αυτα ειναι ντροπης πραγματα.
και στο κατω κατω ,νομιζω οτι το lada του σακη γαζωνει.αρα αφου οπως λετε ο σακης βελτιωνεται ως οδηγος,αφηστε τον να βελτιωθει πολυ.
για δειτε και αυτο και ακουστε σχολιο απ'την εξεδραhttp://www.youtube.com/watch?v=zzEVcLUNU-4&feature=related δεν ξερω ποσοι ηταν οι συμμετεχοντες και βγηκε δευτερος,νομιζω οτι το παλικαρι το παει πολυ καλα και στρωτα με το πλαι και ακουστε τον βλακα σχολιο

andreasf20c
04-07-09, 21:25
Εγω οσυς θεατες εχω ακουσει να γελανε οταν το βλεπουν για πρωτη φορα γελανε...
Οταν παταει γκαζι ο Σακης και σκυλιαζει μενουν ολοι μ@λ@κες!!!
Δεν ξερω τι εχει πιασει τον Σακη...
Οι φωτογραφιες τον πειραξανε? τα σχολια και η κριτικη???
Δεν μπορω να καταλαβω...
Εγω παντως δεν ενιωσα να τον προσβαλλει κανεις...
Σακη σε παρακαλω...
Πες και για εμας που δεν ξερουμε τι σε εχει πειραξει γιατι με μισολογα και μπιχτες εγω τουλαχιστον δεν μπορω να καταλαβω...
Ισως να μην εχω και την νοημοσυνη...
Ξαφνικα μετα απο τοσες μερες ξαναγραφεις για τις φωτογραφιες...
Δεν καταλαβαινω...:roll:

GIZMO
05-07-09, 00:54
ειπα ευχαριστω στον σταθη, γιατι ανεβασε κι αλλες φωτο στην gallery...
οσο για τα σχόλια, δεν θα το συζητησω αλλο, θα δειξει η συνεχεια...
εγω θα συνεχισω να τρεχω οπου μπορω κι οπως μπορω και θα προσπαθω να βελτιωνομε...

Labros
05-07-09, 00:58
μπραβο Σακη γερα

andreasf20c
05-07-09, 03:14
ειπα ευχαριστω στον σταθη, γιατι ανεβασε κι αλλες φωτο στην gallery...
οσο για τα σχόλια, δεν θα το συζητησω αλλο, θα δειξει η συνεχεια...
εγω θα συνεχισω να τρεχω οπου μπορω κι οπως μπορω και θα προσπαθω να βελτιωνομε...
Mπραβο...:clap:
αλλα πες μας και με τι θα τρεχεις αφου το εργαλειο το πουλας... μην μας κρατας σε αγωνια...:D

GIZMO
05-07-09, 03:58
οσο εχω αυτο θα τρεχω με αυτο...
αν και οταν φυγει, τοτε...χιχιχιχι!!!!!!

paulo6sousa
05-07-09, 13:04
Ο έλληνας δεν αλλάζει.Έχω ακούσει "σχόλιο" και για το LADA του Νάσσου στην κερκίδα,στα άλλα θα κολλήσει ο Ελληνάρας που δεν είναι και τόσο εντυπωσιακά?Δεν αναφέρομαι σε δυνατότητες φυσικά γιατί αυτές δεν ενδιαφέρουν τον ξερόλα που κράζει οτιδήποτε έχει κάτω από 50000 ευρώ και είναι παλιότερο από 5 χρόνια...

gesta
05-07-09, 13:49
Lada2105supermirafiori, η απάντηση είναι "τον συγχαιρουμε που εχει πλησιασει τοσο κοντα ενα κορυφαιο αμαξι". Δεν υπάρχει αμφιβολία, αυτό κάνει ο θεατής που έχει πάει εκεί γιατί έχει το μεράκι και του αρέσει πραγματικά το σπορ και όχι για τον χαβαλέ. Ο Σάκης και ο κάθε Σάκης που συναγωνίζονται με υποδεέστερα αυτ/τα είναι αξιέπαινοι και άξιοι του χειροκροτήματος και του σεβασμού μας. Κλείστε τα αυτιά σας σε σχόλια χαβαλέδων, ανεγκέφαλων και "μικρών" ανθρώπων. Οι δε πιτσιρικάδες δεν είναι όλοι έτσι. Υπάρχουν πολλοί πιτσιρικάδες εδώ μέσα που έχουν το μικρόβιο και αγαπούν πραγματικά το σπορ ενώ ταυτόχρονα έχουν και υψηλό επίπεδο νοημοσύνης αλλά και συμπεριφοράς.
Σάκη, μη μασάς, στο είπα και στο Kartodromo. Συνέχισε αυτό που κάνεις όπως το κάνεις, η προσπάθειά σου αναγνωρίζεται από τους πολλούς, οι λίγοι δεν αξίζουν την προσοχή σου. Προσπέρνα τους σαν να μην υπάρχουν. Αλλά μην μπερδεύεις το αστείο του mts με τα σχόλια των κακεντρεχών και τις μικρότητες του κάθε κόπανου.

Labros
05-07-09, 15:03
τελος οι Σωτες

...πεστα ρε γτπμ γιατι ενα μηνα τωρα με την μαλακια εχει καταντησει παραπανω απο κουραστικο, ενω θα μπορουσε να σηκωσει το γ2αμ μενο το τηλ και να παρει τον Σταθη και να του πει ''το και το'' αντι αυτου μανουριασαμε στα γυρω φορα, ειπε και ο καθενας τον πονο του και την μαλακια του..
και απο τοσους αρχιμακακες που υπαρχουν στον μικροκοσμο μας, μας εφταιξε ο mts που ειναι αυτος που ειναι και τωρα και χθες και αυριο...δηλαδη να λογοκρινουμε και να αλαξουμε τον Μητσο που τοσο γουσταρουμε ..

αναρωτηθηκατε γιατι τον γουσταρουμε-ουνε τοσαα χρονια τοσοι αναγνωστες-θεατες και ειναι κατα γενικη ομολογια ο πιο γαμω speekerman σε event μακραν..

οσοι βιαστηκατε να χαρακτηρισετε και να κρινεται ''τι ξερει αυτος'' και ''εχει αμαξι ο κυριος'' και τετοια και εσυ Σακη, μπορεις να καταλαβεις οτι εσενα ειναι το χομπι σου ενω αυτου ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ, οπως εσυ στα σαραντα σου ξερεις απο βιβλιοδεσια και εγω στα τριαντα μου που εχω γενηθει μεσα στον τουρισμο και ξερω την δουλεια μου ετσι και αυτος ξερει το drift παραπανω απο ολους παρεα,δουλευει γιαυτο,ζει γιαυτο 24/7...

γιαυτο ξεκολατε ολοι, μαλακες που θα σας ξενερωσουν υπαρχουν πολλοι, απλα μην τους κανετε την χαρη .... και κοιταχτε την παρτη σας και να περνατε καλα με το χομπι σας πρωτα εσεις για να γουσταρεται..αν δεν μπορειται βρειται αλλο χομπι να ασχοληθειται

να ξερες Σακη τι κραξιμο εχουμε φαει ολλοι μας και τρωμε καθημερινα που ασχολουμαστε με το σπορ- για πολλα και διαφορα απο πρωσοπικες επιδοσεις μεχρι και εγω δεν ξερω τι..

και επιτελους καταλαβε οτι δεν εισαι ηρωας επειδη driftαρεις με LADA και οτι ολοι οσοι ασχολουμαστε εδω μεσα ειμαστε στην ιδια μοιρα ειτε μισθωτοι ειτε εργοδοτες ειτε φοιτητες αναλογικα ολοι σφιγγομαστε οικονομικα και ολοι ειμαστε στριμωγμενοι για την κ@υλα μας.

επισης να σου πω και live οτι τα τελεσιγραφα ποτε δεν μου αρεσαν αλλα αφου σ'αρεσουν εσενα παρε ενα και απο μενα ''το θεμα ληγει εδω οποιος δεν μπορει να καταλαβει δυο απλα πραγματα και η συμπεριφορα του γινεται αφορμη για μανουρες δεν μας κανει''

ετσι μπας και καταλαβεις πως εκλαμβανεται ο τροπος που χρησιμοποιεις για να εκφρασεις τις ανυσηχιες σου.

ληξης και παει για μεταφορα το θεματακι..

emilmx
05-07-09, 21:16
τελος οι Σωτες

και απο τοσους αρχιμακακες που υπαρχουν στον μικροκοσμο μας, μας εφταιξε ο mts που ειναι αυτος που ειναι και τωρα και χθες και αυριο...δηλαδη να λογοκρινουμε και να αλαξουμε τον Μητσο που τοσο γουσταρουμε ..
.
sory labro για το of

εδώ να συμπληρώσω οτι ο mts στο show στα χάνια που έτρεχε ένα lada απο ενα οδηγώ που έχει χεριά όπως και ο Σακης μόνο καλά λογία έλεγε και πόσο δύσκολο είναι το αμάξι

mts είναι φοβερές όπως και να το κάνουμε.......

GIZMO
06-07-09, 04:04
τελος οι Σωτες

επισης να σου πω και live οτι τα τελεσιγραφα ποτε δεν μου αρεσαν αλλα αφου σ'αρεσουν εσενα παρε ενα και απο μενα ''το θεμα ληγει εδω οποιος δεν μπορει να καταλαβει δυο απλα πραγματα και η συμπεριφορα του γινεται αφορμη για μανουρες δεν μας κανει''

ετσι μπας και καταλαβεις πως εκλαμβανεται ο τροπος που χρησιμοποιεις για να εκφρασεις τις ανυσηχιες σου.

ληξης και παει για μεταφορα το θεματακι..

λοιπον, λαμπρο μου, εχουμε μιλησει κι απο κοντα και σε παω και σαν ατομο.
ομως, ολο αυτο το κατεβατο που εγραψες, δεν το καταλαβα...
δεν εδωσα κανενα τελεσιγραφο κι ουτε το συνεχισα το θεμα, ισα ισα που ευχαριστησα τον σταθη δημοσια, οπως δημοσια εκανα και το παραπονο για τις φωτο.

αν βρεις τον χρονο ξανα ριξε μια ματια σε ολα τα ποστ αυτου του τοπικ και θα δεις πως ουτε μιλησα ασχημα σε κανεναν, ουτε προσβαλα κανεναν, ουτε μετρησα εγω ποσες φωτο εχουν μπει του νασου, ουτε τιποτα απο ολα αυτα...
το μονο ας το πουμε τελεσιγραφο ηταν οτι ηθελα να παψω να ειμαι μελος του φορουμ, πραγμα που δεν εγινε τελικα γιατι κατα βαθος, το αγαπαω αυτο το club, απλα υπαρχουν και μερικες κοτες εδω μεσα που ξερουν να μιλανε μονο απο το πληκτρολογιο, κι ευτυχως εστω και κατα λαθος καταλαβα ποιοι ειναι οι φιλοι μου εδω μεσα...
(σε αυτο που εγραψα,για τις κοτες, θα ηθελα να μην απαντησει κανεις, γιατι οποιος εχει την μυγα μυγιαζεται, λενε κι ισως να γινει παρεξηγηση απο καποιους)

τωρα το αν ενιωσα θιγμενος για τα σχολια του μητσου, νομιζω οτι εχω το δικαιωμα, αφου με το που βγηκα απο τον συγκεκριμενο αγωνα, ηρθαν καποια ατομα γνωστα μου και μου ειπαν κατα λεξης: τι μαλακας ειναι αυτος που μιλαει, ολο μαλακιες ελεγε για σενα και το lada...
εσυ στην θεση μου πως θα ενιωθες;
το αυτοκολλητο στο αμαξι το εβαλα για να δειξω οτι δεν εχω προβλημα με τον χαβαλε, αλλα με το δουλεμα, οσο το οτι το αμαξι αυτο δεν ειναι το ιδανικο για drift το ξερω αλλα παντα ειχα την λοξα να εχω κατι το διαφορετικο...
κατεβαινα στην βουτα παλια κι εκανα κοντρες με μια βεσπα κι ειχα πατησει πολλα καλα παπια (δηλαδη της κατηγοριας της) κι εκανα σουζα με 2ρα κι αλλαζα 3τη στον αερα με βεσπα...
παπια πολλα, βεσπα μια.
BMW πολλες, lada οπως το δικο μου(εκτος απο μοτερ ολα τα αλλα μαμα) ενα...

αυτα...

nasos-lada 2105 twin cam
15-07-09, 19:52
ρε σις μην τσακονοσασται να εισαται φρονιμα παιδεια χαχαχαχα πλακα καω παντα φυλικα ομως

GIZMO
16-07-09, 19:10
δεν τσακωνετε κανεις, ανταλλαγη αποψεων κανουμε!!!!!!!!!!!

Takis
13-08-09, 13:50
καλα ..... Σακη, αυτο με την βεσπα με εστειλε......
ρε φιλε αν εχει φοτο θα ηθελα να την δω.
γαμαει το θεμα.....

paulo6sousa
13-08-09, 14:10
Μιας και το θέμα ξαναανέβηκε,κάνα βίντεο θα παίξει?

GIZMO
18-08-09, 14:15
Μιας και το θέμα ξαναανέβηκε,κάνα βίντεο θα παίξει?
προφανως εννοεις απο το 3ο DriftWars και wot track day @ auto festival κι οχι απο τις κοντρες με την βεσπα...χαχαχα!!!!!!!!

GIZMO
18-08-09, 14:47
για τον τακη αν και εκτος θεματος...
οι φωτογραφιες ειναι σκαναρισμενες απο κανονικες φωτο αφου τοτε δεν υπηρχαν οι φηφιακες...

ετσι την αγορασα 50cc
http://i172.photobucket.com/albums/w22/ladorkini/File002.jpg

μετα εγινε ετσι και 125cc
http://i172.photobucket.com/albums/w22/ladorkini/File004jpg5.jpg

μετα αδυνατισε και μπηκε και μοτερ 215cc φυσικα κι αυτο πειραγμενο...
http://i172.photobucket.com/albums/w22/ladorkini/File001jpg2.jpg

ξανα αλλαξε χρωμα...
http://i172.photobucket.com/albums/w22/ladorkini/File002jpg3.jpg

και μια σουζα αν και δεν περιμενε ο φωτογραφος να ερθω πιο κοντα...
http://i172.photobucket.com/albums/w22/ladorkini/File001.jpg

Takis
18-08-09, 14:59
:shock::shock:
αρε πουτ@ν@......................
:lol::lol::lol:

PARANOMOSjr
18-08-09, 15:01
:shock::shock::shock:γ@μ@τη

GIZMO
18-08-09, 15:17
ωραιες εποχες τοτε...