Επιστροφή στο Forum : Mploke...
Homo_Racius
02-04-05, 05:20
8a i8ela na rotiso an mpeni mploke stil Alfa Romeo 75...
Βέβαια και μπαίνει μπλοκέ...
Το θέμα είναι τι μπλοκέ και αν είναι aftermarket ή φτιαχτό (Μπούμπης).
Ρίξε μία ματία στην Quaife και επικοινώνησε μαζί τους αν δεν βρεις κάτι για το δικό σου. Θα σου απαντήσουν μέσα στις επόμενες ώρες.
http://www.quaife.co.uk
Υπάρχουν τα Cusco κιόλας τα οποία κατά την γνώμη μου και τα κορυφαία (αποψη μου).
http://www.cusco.co.jp/
Αλλιώς μια βόλτα από τον Μπούμπη που σίγουρα θα είναι και η πιό φτηνή λύση εκτός αν βρεις μεταχειρισμένο από κάποιο άλλο μοντέλο Alfa που ταιριάζει και έβγαινε με μπλοκέ.
Επιστήμονας
03-04-05, 18:00
Δεν ξερω για την cusco αλλα για την Quife πρεπει να περιμενεις πολες μερες για απαντηση.. :?
Εμένα πάντως μου είχαν απαντήσει σε λιγότερο από 24ώρες.
Επιστήμονας
11-04-05, 15:55
Αμα θυμασαι την διευθηνση στειλε....
Παντως απο καποιον εκπροσωπουνται στην Ελλαδα αν και μου ξεφευγει.
Ποιά διεύθυνση ακριβώς ψάχνεις;
Να σου πω την πικρή αλήθεια για τους Ελληνάρες αντιπροσώπους; ΜΑΚΡΙΑ.... καλύτερα απ'έξω γιατί είναι σίγουρο ότι θα τα πάρεις πολύ ποιό φτηνά...
Ξέρεις πόσο μου ζήτησε η MEVA power για να μου φέρει μπλοκέ; 2000+ στην καλύτερη. Α, και θα το έβαζα σε δικό μου μηχανικό, που σημαίνει και λεφτά παραπάνω για την τοποθέτηση.
2500 Euro μου ζήτησε γνωστος Ελληνας βελτιωτής για 2-way Cusco μαζι με τοποθέτηση....
Αντίθετα βρεθηκε ενας χριστιανός που μπορεί να μου φέρει KAAZ 1,5-way με 900 Euro...
loipon exoume to aspro 200sx me foto ante na doume kai to mayro
22''magazine
23-04-05, 12:50
KANE OVEIRA THUG!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
O μπούμπης ρε μάγκες τι κάνει ακριβώς?
Μετατρέπει το δικό σου σε μπλοκέ??? Αν ναι κόστος χοντρικά?
Άσχετο! Τα 1,5 way έχω ακούσει είναι τα καλύτερα! Ισχύει?
ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΘΟΔΩΡΗΣ
19-05-05, 23:09
Τα μπουμπίσια έχουν μεγάλη βελτίοση και δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τα άλλα επώνημα.Δε σπάνε δε χαλάνε και πάνο από όλα είναι από Ελλάδα και είναι στη πόρτα σας με ένα τηλέφωνο και με σχετικά μικρό κόστος έστω και από θέμα χρόνου να το πάρεις.Είναι σηζητήσημος,μηλάει ελληνικά και θα είναι πάντα δίπλα σας.Και για να μη γήνει παρεξίγηση αυτά τα λέω χωρίς κανένα όφελος και ούτε καμία περίεργη επαφή με τον άνθρωπο αν και πολύ θα το ήθελα.Ο τίπος είναι βιβλιοθήκη ζωντανή.Οι τιμές δεν έχουν στάνταρ ακώμα αλλά παίζουν από 500 ευρώ και πάνω.
Παλικαρια απο που μπορουμε να μαθουμε ποσο τις % ειναι μπλοκε τα διαφορικα απο καποια μαμα αυτοκινητα? :?: :?: :?:
Γεια σας παιδιά!
Θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με την οδηγησιμότητα στο δρόμο ενός δισκάτου μπλοκέ καθώς και τα οφέλη - μειονεκτήματα που θα έχω σε σχέση με το υπάρχον torsen. (MX-5 2.0L)
Αυτό που αναζητώ είναι να γυρνάει πιο νωρίς, πιο εύκολα και με μεγαλύτερη γωνία.
Απ'όσο γνωρίζω ένα 1.5- / 2-way είναι η καλύτερη λύση.
Το 2-way αν δεν κάνω λάθος κάνει το αυτοκίνητο πολύ υποστροφικό αν δεν μπαίνεις στις στροφές με trail braking και δεν το γυρνάς στην είσοδο.
Ένα δισκάτο μπλοκέ πως θα συμπεριφέρεται σε γρήγορες παρατεταμένες?
Εννοώ σε τι βαθμό θα κάνει το αυτοκίνητο πιο ευαίσθητο και νευρικό?
Σχετικά με τη φθορά τους και το θόρυβο που κάνουν τι γίνεται?
Πόσο κοστίζει να αλλαχθούν τα δισκάκια?
πριν τις γιορτες ο μπουμπης μου ειπε 600 ευρω για το lada. απο τοτε εφτιαχνε και ενα δικο του σχεδιο που γινετε απο απλο διαφορικο σε μπλοκε αναλογως τις αναγκες. τοτε το δοκιμαζε σε ενα σουζουκι 4χ4 {οχι vitara} το μικροτερο, σε καποιο ειδος αγωνα και ειχε καλους χρονους. τιμη τοτε δεν ελεγε ακομα γιατι ηταν υπο δοκιμη. νεωτερα δεν ξερω.
Ρε πέδες εμένα μου είπανε ότι είναι πολύ απλό να μου το κάνουν μπλόκε ένας μηχανικός από Διδυμότειχο μου είπε ότι απλά θα μου ποντάρει τα γρανάζια με ηλεκτρόλυση η οξυγόνο.
Κατά πόσο ισχύει αυτό να του το πάω η θα κάνει καμιά μ@λ@κι@ και θα ψάχνω διαφορικό μετά.
Επιστήμονας
29-04-06, 20:26
Αυτο που σου ειπε ο μηχανικος ειναι να στο ραψει. Τοτε εχεις ενα 100% μπλοκε πραγμα που δεν ειναι απολυτως καλο για driftαρισμα ενω καταπονει καποια εξαρτηματα του αυτοκινητου περισσοτερο χωρις λογο. Αν το θες το αμαξι μονο για πιστα τοτε ισως να ειναι ενα καλο βημα για να μαθεις το αυτοκινητο και μετα να βαλεις κατι καλυτερο...
Αυτο που σου ειπε ο μηχανικος ειναι να στο ραψει. Τοτε εχεις ενα 100% μπλοκε πραγμα που δεν ειναι απολυτως καλο για driftαρισμα ενω καταπονει καποια εξαρτηματα του αυτοκινητου περισσοτερο χωρις λογο. Αν το θες το αμαξι μονο για πιστα τοτε ισως να ειναι ενα καλο βημα για να μαθεις το αυτοκινητο και μετα να βαλεις κατι καλυτερο...
Το μαντακι φτιάχνετε φιλαράκι μόνο για το driftclub και την πίστα θα κατεβαίνει με ράμπα σε όλη την Ελλάδα λογικά δεν με ξέρεις και αυτό θα σου φανεί λίγο περίεργο (όλη την Ελλάδα) αλλά αν έχεις κανένα φιλαράκι στο www.stiloclub.gr ρωτά τον και θα καταλάβεις.
Επιστήμονας
29-04-06, 21:45
Δεν χρειαζεται να σε ξερω αφου ειπαμε Manta Fahrer = Socially unadjusted
giorgis_E21
04-10-06, 03:14
παιδια ειχα ραψει διαφορικο και δε το συνιστω σε κανεναν
πρωτον το αμαξι δεν ειναι μετα να στριψει σε κανα στενο διοτι η με τα μουτρα φευγει η κινδυνευουν τα παρκαρισμενα απο το πεταγμα του κωλου
δευτερον στη πορεια ειναι τελειως διαφορετικο και αποτομο
τριτον αρχιζουν να ακουγονται διαφοροι θορυβοι απο τζογους στα ημιαξονια και στα ρουλεμαν και γενικα απ'ολο το σασμαν λογω καταπονησης
τεταρτον δεν παιζει να παρκαρεις ευκολα εκτος αν εχεις αρκετα πολυ μεγαλο χωρο ελευθερο
μπορει και κατι να ξεχναω αλλα το θεμα ειναι ενα: αποφευγετε τα 100% μπλοκε οταν δεν ειναι το αμαξι μονο για πιστα
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.