PDA

Επιστροφή στο Forum : ερωτηση για cinquecento

manolaki
30-06-09, 22:51
Παιδια καταρχας σημερα ανακαλυψα το site και χαιρομαι ιδιαιτερα που επιτελους θα μπορεσω σε καποιον να μιλησω! εχω ενα cinquecento tou 98 sporting (ειναι θεικο δε πα να λετε :P) και τελευταια εχω παρατηρησει στη γειτονια μου ενα τσιγκο με κατι πλαινα abarth κατι σποιλερ κατι αεροτομες τουμπανα! οσο κι αν εχω ψαξει στο ιντερνετ δεν εχω καταφερει να βρω παρα body kit απο αλλες εταιριες που (κατ εμε) δεν ειναι τοσο ωραια. αν καποιος ξερει που μπορω να βρω αυτα τα κομματια θα ημουν ευγνωμων. αν μπορει να μου πει και μια χοντρικη τιμη ακομα καλυτερα :P! ευχαριστω :)

turbanthropos
30-06-09, 23:06
Kαλώς μας όρισες :)
Για την απορία σου καθώς και για άλλες για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο,μπορείς να απευθυνθείς στο clubcento.gr

manolaki
30-06-09, 23:10
καλως σας βρηκα κι ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια :)

Petros AE86
30-06-09, 23:15
καλως ηρθες manolaki
καλη διαμονη

soundcrash
01-07-09, 22:15
Kαλώς μας όρισες :)
Για την απορία σου καθώς και για άλλες για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο,μπορείς να απευθυνθείς στο clubcento.gr

+1000

Takis_MKII
27-12-09, 16:33
καλως ηρθες!ειμαι κατοχος seicento που εχει το ιδιο body kit.αυτο που ζητας ειναι το kit της abarth και θα το βρεις κατα παραγγελια σε μαγαζι με αξεσουαρ.εγω να σου πω την αληθεια το πηρα ιμιτασιον και μου κοστισε μονο 160 ευρω αν θυμαμαι καλα(ο πατερας μου τα εδωσε!!!XD)!!!ειναι το ιδιο με το αυθεντικο.το μονο που του λειπει ειναι τα σηματα της abarth(ο σκορπιος) τα οποια μπορεις να τα βαλεις αυτοκολλητα.το κιτ περιλαμβανει μαρσπιε και αεροτομη

turbanthropos
27-12-09, 17:31
Τζάμπα απάντησες tomb raider...
Από τον Ιούλιο έχει να ξαναπατήσει στο φόρουμ :P