Επιστροφή στο Forum : alfa romeo 75
Henri Tsinaski
28-06-09, 18:03
Ανοίγω αυτό το θέμα γιατι είμαι λίγο μπερδεμένος.Βρήκα μια 75αρα 3000cc V6 με μπλοκέ κ.τ.λ σε καλή τιμή και σκεφτομαι να το αγοράσω και να το στήσω για drift αλλά προβληματίζομαι γιατί δεν εχω δεί πολλές να τρέχουν, πιο συγκεκριμένα μονο μία και θέλω την αποψή σας.To αμάξι είναι κορυφή γενικά, όπως κάθε alfaromeo βέβαια ,αλλά κάνει για drift???
dimitris1818
28-06-09, 21:53
κοιτα για δριφτ ειναι ολα τα πισωκουνιτα!!αλλα ουσιαστικα η alfa θελει νομιζω λιγο περισσοτερη δουλεια!!!καλη επιλογη ειναι παντως!!προσωπικα πιστευω πως τα πρωτα πραγματα που θα φτιαξεις και θα αντικαταστησεις ειναι:μια μικρη αναβαθμιση στον κινητιρα για λιγο περισσοτερα αλογα,σιγουρα αναρτηση σιγουρα ομως και μπλοκε!!παντως αν θες παραπανω πληροφοριες εποικινωνησε με τον μαργαριτη!!στο φορθμ θα τον βρεις ωσ drift75 αν θες δες τον στους φιλους μου!!
3000cc V6....
Νομίζω ότι θα έχει όλη τη δύναμη που χρειάζεται.....
Ο Μαργαρίτης όντως είναι η απάντηση στα ερωτήματά σου. Αυτή που έχεις δει είναι μια λευκή; Αν ναι δική του είναι.....
παρτο φιλε, οπως το πες και μονος σου , θα εισαι ενας απο τους 2 που τρεχουν με Α75...
θοδωρης.sofades
01-07-09, 17:47
Ανοίγω αυτό το θέμα γιατι είμαι λίγο μπερδεμένος.Βρήκα μια 75αρα 3000cc V6 με μπλοκέ κ.τ.λ σε καλή τιμή και σκεφτομαι να το αγοράσω και να το στήσω για drift αλλά προβληματίζομαι γιατί δεν εχω δεί πολλές να τρέχουν, πιο συγκεκριμένα μονο μία και θέλω την αποψή σας.To αμάξι είναι κορυφή γενικά, όπως κάθε alfaromeo βέβαια ,αλλά κάνει για drift???
καλως ηρθες φιλος.το αμαξι αυτο ειναι ετοιμω.δεν χρειαζετε τιποτα παραπανο απο οτι ειναι.πισοκινιτο!3.000 cc!v6!μπλοκε διαφορικο και σασμαν μαζι,και πισω.τι αλλο θελεις?εφθασες στον θεο,,,,,,και αλλο????????
Μονο αναρτηση θες και εισαι ετοιμος.Τι τιμη αν επιτρεπεται?
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.