PDA

Επιστροφή στο Forum : 200sx bodykit

Hristodoulakis
27-06-09, 09:21
Παιδια μηπως γνωριζει κανεις αν υπαρχει καμια ετερια εντος ελλαδας που να εχει bodykit για το 200αρη πλαστικα γιατι πολυεστερας δεν λεει. Η θα πρεπει να πληροσω τα μαλια τις κεφαλης μου απο εξωτερικο στα μεταφορικα!

moudis
27-06-09, 14:58
Κατι ετοιμο δεν πιστευω πως υπαρχει.Αλλα και να υπαρχει δε θα ειναι ομορφο.Οποτε ή παιρνεις απ'εξω origin-vertex-gp sports κλπ ή αλλιως πας σε replica απο e-bay.Αμα κοιταξεις στης Γερμανιας εχει μερικα με κοστος περι τα 500ευρω..

Hristodoulakis
27-06-09, 23:05
Ναι αλλα απο τι υλικο ειναι φτιαγμενα πολυεστερα η πλαστικο. Γιατι τον πολυεστερα δεν τον θελω καθολου!

Hristodoulakis
27-06-09, 23:06
Εχω δει του Μαρκοπουλου το SX σαν αυτο θελω! που τον βρηκε?

moudis
27-06-09, 23:22
Του εξωτερικου ειναι ολα πλαστικα,δεν παιζει πολυεστερας.Βαλε μου μια φωτο να το δω....

Hristodoulakis
29-06-09, 14:12
θα βαλω μολης βρω. αλλη ερωτηση δεν κραταει ρελαντι κανει σαν τα peugeot τα rallye παιζει να ειναι το TPS τις πεταλουδας. Σου εχει ξανατυχει αυτο; Μηπως ξερεις που θα βρω εκτος απο την μητερα...

moudis
29-06-09, 15:52
Τα rallye μαρσαρουνε μονα τους στο ρελαντι.Αυτο σου κανει ή σου κραταει πολυ χαμηλα τις στροφες?Ή πολυ ψηλα?Γενικα δουλευει καλα στο υπολοιπο φασμα?Εχει δυναμη το μοτερ?Μηπως αλλαξες ιμαντα χρονισμου τελευταια?Αυτο που νομιζεις οτι ειναι TPS δεν ειναι.Λεγεται idle switch και στην ουσια ειναι ενας διακοπτης on/off που ρυθμιζεται για το ποτε θα δωσει εντολη στα μπεκ να ανοιξουνε με βαση τη γωνια της πεταλουδας.Ειναι το μαυρο κουτακι δεξια της πεταλουδας.Για να βεβαιωθεις οτι δουλευει,βγαλε τη φισα και συνδεσε ενα πολυμετρο στην πρωτη και δευτερη επαφη του αισθητηρα για να μετρησεις αντισταση.Θα πρεπει ανοιγοντας την πεταλουδα να σου δινει ενδειξη 1 και κλεινοντας την 0 (ή αναποδα,δε θυμαμαι).
Θελω γενικα να μου πεις λεπτομερειες για να μπορεσω να σε βοηθησω,για να σχηματισω μια σφαιρικη εικονα απο τη λειτουργια του μοτερ σου.Απο το πως δουλευει σε ολο το φασμα,ποτε αρχισε το προβλημα,τι πειραξες πριν παθει ζημια κλπ

Ts@n@k@s
29-06-09, 17:09
Kαλα ρε, κ εσυ πηρες 200αρι κ δεν το παρουσιασες ακόμα???Βαλε καμμια φωτο!

moudis
29-06-09, 17:47
Τσανακα,κανονιστε κανα καρτοδρομο απο βδομαδα που κατεβαινει και ο Χρηστος.Να δεις και τις driftworks στην πιστα!!!

Hristodoulakis
29-06-09, 18:24
ναι μωρε πηρα ενα 200 αλλα θα βαλω φωτο μολης το σενιαρο λιγακι δεν θελει πολλα ψιλοπραγματα. λοιπον οταν εχο ρελαντι απο τις 800-900 που ειναι κανονικα πεφτει χαμιλα γιρο στις 300-400 και σινεχεια το ιδιο πανω κατω. τωρα οταν πιγενο στον δρομο κανει να ανιξει η το turbo στης 3500 περιπου και εκει που παει να φυγει κατι το κοβει το αμαξη και δεν το αφηνει. αφηνω το ποδι λιγο λιγο απο το γκαζι το παταω ξανα και φευγει μετα. το αμαξι εχει 150000χλμ και αλαξε την τουρμπινα στα 120000 μεσα στην nissan επισης ειπε οτι εχει αλαξει αντλεια βενζινης αλλα δεν τσεκαρα να δω. για πες τι μπωρει να πεζει?

G.P.T.M
29-06-09, 18:48
αυτο ακουγεται σαν μπουκωμα απο τα μπεκ!δηλαδη να δινει πολυ βενζινη!για τσεκαρε τον ρυθμιστη πιεσης!

Hristodoulakis
29-06-09, 20:14
πεζει να ειναι κανενα σωλινακι κομενο και να μην μετραει σωτα ο MAF ι να μην ανηγει το ECCS;

el grego
29-06-09, 20:23
ναι μωρε πηρα ενα 200 αλλα θα βαλω φωτο μολης το σενιαρο λιγακι δεν θελει πολλα ψιλοπραγματα. λοιπον οταν εχο ρελαντι απο τις 800-900 που ειναι κανονικα πεφτει χαμιλα γιρο στις 300-400 και σινεχεια το ιδιο πανω κατω. τωρα οταν πιγενο στον δρομο κανει να ανιξει η το turbo στης 3500 περιπου και εκει που παει να φυγει κατι το κοβει το αμαξη και δεν το αφηνει. αφηνω το ποδι λιγο λιγο απο το γκαζι το παταω ξανα και φευγει μετα. το αμαξι εχει 150000χλμ και αλαξε την τουρμπινα στα 120000 μεσα στην nissan επισης ειπε οτι εχει αλαξει αντλεια βενζινης αλλα δεν τσεκαρα να δω. για πες τι μπωρει να πεζει?

το ιδιο ακριβως επαθε το audi a4 16 του παππου μου αστατο ρελαντι κοψιματα εν κινηση και λιπα ,αλλαξε αντλια , τεποζιτο και τελικα ηταν ενα παπαρι στην επιστροφη της βενζινης και τον αερισμο του τεποζιτου απο την ταπα . Τσεκαρε τα δεν εχεις τιποτα να χασεις εμεις μετα απο 1200 ευρω ζημια το βρεικε ο Μανδυλας αντιπροσωπια της audi στη Σαλονικα. Καλο κουραγιο :wink:

Hristodoulakis
29-06-09, 20:28
ευχαρηστω! τωρα που θα το παω για γενικο σερβης θα το ξεπψαχνισω και θα το βρω δεν μπορει!

Ts@n@k@s
29-06-09, 21:09
Τσανακα,κανονιστε κανα καρτοδρομο απο βδομαδα που κατεβαινει και ο Χρηστος.Να δεις και τις driftworks στην πιστα!!!

Eυκολα, τωρα φτιαχνω την μιζα, και ειμαι ετοιμος για ολα...

bimmer86
29-06-09, 22:27
και τελικα ηταν ενα παπαρι στην επιστροφη της βενζινης και τον αερισμο του τεποζιτου απο την ταπα

ΠΑΝΤΑ ειναι ενα παπαρι ! :lol:

el grego
30-06-09, 02:27
ΠΑΝΤΑ ειναι ενα παπαρι ! :lol:
Μιλοντας σημερα με τον παππου μου θα σας πω ολη την ιστορια . Το αμαξι σε ενα ταξιδι στην Πελλοπονησο με 40 βαθμους εμεινε απο αντλεια και απο εκει αρχισαν τα προβληματα .Αλλαχτηκε η αντλια στην Κορινθο και ξαναλαχτηκε μαζι με τεποζιτο στη Σαλονικα το αμαξι ειχε αστατο ρελαντι και εκανε κοψιματα εν κινηση .Στην συνεχεια μεταφερθηκε στο Μανδυλα για να λυθει το προβλημα που εντοπιστικε στο ρυθμιστη της πιεσης και την επιστροφη του καυσιμου (παπαρι, bimmer) το συνολικο κοστος ηταν 1250 ευρω και δυο μηνες σε τρεια συνεργεια μεχρι να βρεθει το προβλημα . Η αντιπροσωπια μας ειπε πως ολη η κατασταση προκληθηκε απο το βουλομενο καπακι του ρεσερβουαρ που δεν αφηνε να αεριζετε η βενζινη με αποτελεσμα να καει η αντλια να στραβωσει το τεποζιτο να καταστραφη ο ρυθμιστης και η επιστροφη .Υποψιν οτι το αμαξι μεχρι να φτιαχτει κυκλοφορουσε για 3 μηνες . Οποτε κρητικε συντροφε οταν πας για σερβις ξεκαρε τα παραπανω και καλο κουραγιο :wink::wink::wink::wink:

moudis
30-06-09, 14:23
Λοιπον,ο ρυθμιστης δεν εχει καμια σχεση,το εχω δουλεψει εγω χωρις και απλα πεταγε φωτιες και εκανε μικρα κοψιματα.Τα μπεκ δε νομιζω να φταινε και σιγουρα δε φταιει η τρομπα.Πρωτα απ'ολα θα τσεκαρεις το αβανς να ειναι στις 15 μοιρες ή αλλιως στην 3η παυλα απο τα δεξια πανω στην τροχαλια στροφαλου.Αν για καποιο λογο το crank angle sensor δε σου επιτρεπει να το ρυθμισεις εκει που σου λεω και φτανει στο τερμα του τοτε σημαινει οτι ειναι αχρονιστο το μοτερ.Οποτε τα λυνεις και ξαναπερνας τον ιμαντα απο την αρχη.Αν ο μηχανικος σου δεν εχει ξαναχρονισει το μοτερ αυτο να μου πεις να σου δωσω το σχεδιαγραμμα γιατι αμα το δοκιμασει στην τυχη θα κανει μια τρυπα στο νερο.Παραλληλα εσυ κανε εναν ελεγχο σε ολα τα σωληνακια,μηπως ειναι κανενα τρυπιο και αν θες ανεβασε μια φωτο το μοτερ σου να δω που ειναι τοποθετημενες οι υποπιεσεις...

moudis
30-06-09, 14:25
Eυκολα, τωρα φτιαχνω την μιζα, και ειμαι ετοιμος για ολα...

Εσυ θα driftareis και εγω με το Χρηστο θα μαζευουμε φορα και θα καιμε εσωτερικο σε ολες τις στροφες!!!

Hristodoulakis
04-07-09, 00:08
Βρεθηκε τελικα τι ηταν το προβλημα!! Αν εχει τον θεο του. το αμαξι ειχε συνεγερμο απο την εποχη του παγκαλου και του δασκαλογιαννη ο οποιος δεν δουλευε αλλα εκανε εμπλοκη στιν τρομπα της βενζινης και οταν ανοιγε το τουρμπο που ηθελε το μοτερ περισοτερι βενζινα δεν του την παρηχε η τρομπα και 1 ορισμενο χρονικο διαστιμα μεχρι να παρει εντολη απο τον συναγερμο. Αφερεσα τον συναγερμο και τωρα σκοτονει το εργαλειο!

Hristodoulakis
04-07-09, 00:09
Εχω αλλη μια ερωτηση! στο Sx πως θα ξερω αν εχει μπλοκε χορης να το ανοιξω το γραφει πουθενα? και τι βημα εχουν αυτα?

bimmer86
04-07-09, 00:28
Εχει πορτοκαλι αυτοκολλητο (αν εχει μεινει επανω), επισης αν ειναι ελληνικο, δεν εχει (τα ελληνικα ειχαν ολα ηλιοροφη και a/c αν αυτο βοηθαει), αν ειναι ευρωπαικο παιζεται. Ειναι πολυ μαπα το μαμα παντως. Ελαχιστη εμπλοκη και θελει να το καψεις για να δουλεψει. Δες απλα αν καιει τον εσωτερικο τροχο.

moudis
04-07-09, 16:51
Σηκωσε το στον αερα και γυρνα τον ενα τροχο.Αμα γυρισει ο αλλος αναποδα ειναι ελευθερο.Αμα γυρισει με την ιδια φορα ειναι μπλοκε.

Καραμιχάλης Βασίλης
05-07-09, 15:44
αμα ανεβιτε καρτοδρομο στιλτε κανα πμ να ερθω κ εγο διπλα μενο!!!