Επιστροφή στο Forum : hip hop the spam
ετσι σε θελωωω!!! :cool:
αν και με πληγωνεις λιγακι..
οχι φιλε δεν καταλαβες ...εγω θελω να ακουστει η ιδεα μου...δεν ειπα να το φτιαξουμε εμεις οι ιδιοι...μα τοσο αδιαφοροι ολλοι...θα μου πεις Ελλαδα ζουμε...φραπεδια και στ'αρ%ιδια μας ολλα..
ωραια φτιαξε εσυ το κομματι κ εμεις οι ελληναρες θα πινουμε φραπε,μπυρες,κ.τ.λ κ αν μας αρεσει το ακουμε..:p
Petros AE86
15-06-09, 13:48
ας γραψει καποιος το κομματι και ο λουτσιανο θα ντριφταρει στο βιντεο κλιπ!χαχα :p
ωραια φτιαξε εσυ το κομματι κ εμεις οι ελληναρες θα πινουμε φραπε,μπυρες,κ.τ.λ κ αν μας αρεσει το ακουμε..:p
Ρε Ηλια, σαν Ελληναρες που ειμαστε δεν φτιαχνουμε καλυτερα κανα ντριφτοτραγουδι με κλαρινα?
οχι τιποτα αλλο αλλα να ακουμε κ τιποτα τις προκοπης σε κανα πανηγυρι...
να σου πω το σκεφτομαι κ για ταινια κιολας νικο fast and furious epirus drift....skastra εγραψες παλι...
νικο ενα μικρο δειγμα= http://www.youtube.com/watch?v=7JYtVGJ6uBg
κ σε σκυλαδικο= http://www.youtube.com/watch?v=BTZ6CFwZk30&feature=related
Petros AE86
15-06-09, 14:23
να σου πω το σκεφτομαι κ για ταινια κιολας νικο fast and furious epirus drift....skastra εγραψες παλι...
ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΕΙΣ ΡΕ!!!!!ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
αχαχαχαχ τι να κανω ρε πετρο
Κλαριν-fters , ετσι θα ονομαστει η ομαδα ! Με αρχηγο drift student και τα κουβαδακια του..
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Κλαριν-fters , ετσι θα ονομαστει η ομαδα ! Με αρχηγο drift student και τα κουβαδακια του..
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:χαχαχαχαχχαχχαχαχχαχχαχαχαχαχαχαχαχχαχ!ΕΛΙΩΣΑ ΛΕΜΕ!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
ASCONA_MAN
15-06-09, 18:47
όταν λέμε είσαι γειά σου ΕΙΣΑΙ! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Κλαριν-fters , ετσι θα ονομαστει η ομαδα ! Με αρχηγο drift student και τα κουβαδακια του ..
Κάπος έτσι......
Homo Driftarious!!!
15-06-09, 20:00
Πωωωω ρε το κραξιμο πεφτει συννεφο...εχω λιωσει!!!χαχαχχαχα:lol:
κλαρινο drift και η πετρουλα να κουναει την καρω σημαια...
ASCONA_MAN
15-06-09, 20:46
κλαρινο drift και η πετρουλα να κουναει την καρω σημαια...
χαχαχα :lol::lol::lol::lol::lol:
drift student kp60
15-06-09, 21:52
εγω σαν καλο παιδακι και πλεον ηρεμο:transbat: μελος του αγαπημενου μας club θα κρατισω μονο μια δυο απαντησουλες απ'ολα αυτα...!!(του Σταθη και του φιλου με το mx5 ευχαριστω πολυ :))...τους υπολοιπους σας γραφω στον P0T$O μου!!!κ'αλη φορα να μην ζΗτατε spam στα θεματα σας οταν σας τα "χαλανε" ...αντε και...καλο βραδυ..:evil:
εγω σαν καλο παιδακι και πλεον ηρεμο:transbat: μελος του αγαπημενου μας club θα κρατισω μονο μια δυο απαντησουλες απ'ολα αυτα...!!(του Σταθη και του φιλου με το mx5 ευχαριστω πολυ :))...τους υπολοιπους σας γραφω στον P0T$O μου!!!κ'αλη φορα να μην ζΗτατε spam στα θεματα σας οταν σας τα "χαλανε" ...αντε και...καλο βραδυ..:evil:
σωπα ρε...:shock:
drift student kp60
15-06-09, 22:05
Με αρχηγο drift student και τα κουβαδακια του.. οπως λεω και λιγο ποιο πανω...περιμενα κατανοιση απο ατομα που εχουν μεγαλωσει σ'αυτην την σελιδα..τελικα εκανα λαθος για καποιους εδω μεσα.. ..αλλα δεν πειραζει εγω και Τo κουβαδακι που θα αποκτισω...θα παμε σε αλλες παραλιες =/
drift student kp60
15-06-09, 22:06
σωπαινω ρε :shock:
Δεν το γραψες σωστα.
ζμπουτσαμ γραφετε
οξω...
ρε παιδια μην το καταντησουμε σαν το hip hop που φαγωθηκανε σαν τα σκυλια ας κρατησουμε το επιπεδο
http://www.youtube.com/watch?v=a0R5dUE_Vyo
:wink::wink::wink::wink::wink:
ρε Λουτσιανο ηρεμησε λιγο πια!ολο αιτια για τσακωμους!αρπαζεσαι αμεσως!δηλαδη τωρα αν αρπαχτουμε ολοι μαζι σου τι θα γινει!προσεχε λιγο τα λογια σου,την συμπεριφορα σου και σεβασου καποια ατομα που ξερουν περισσοτερα και βρισκονται καιρο εδω μεσα!μην την "μπαινεις"εκει που δεν σε σπερνει!;)
andreasf20c
16-06-09, 00:36
Δεν το γραψες σωστα.
ζμπουτσαμ γραφετε
οξω...
Απλα πεθανα απο τα γελια...:lol2:
Homo Driftarious!!!
16-06-09, 00:39
Κανενα σχολιο...εχω χασει πασα ιδεα προς το ατομο σου:confused:
σωπαινω ρε :shock:
Τι να σου πω...δεν θα επρεπε να ειχες κ εσυ λιγο σεβασμο στον Στεφανο...μας τα εχεις ζαλισει με το Re$pect σου μα μονο τελικα εσυ δεν το εφαρμοζεις...Αυτα ειχα να πω και οι αντιρησεις ειναι κ αυτες καλοδεχουμενες:wink:
drift student kp60
16-06-09, 02:28
οταν εγω ειχα σεβασμο και μιλαγα ωραια με ΚΟΡΟΙΔΕΥΑΝΕ...τους σεβαστικα και δεν ειπα τπτ...αλλα οταν ΣΤΗΝ ΛΕΝΕ απανωτα δεν μπορεις να κατσεις σαν μαλακας και να ακους προσβολες! για διαβασε ολλες της σελιδες...και μετα πες μου τι ιδεα εχεις για τον εαυτο μου..
drift student kp60
16-06-09, 02:32
ρε Λουτσιανο ηρεμησε λιγο πια!ολο αιτια για τσακωμους!αρπαζεσαι αμεσως!δηλαδη τωρα αν αρπαχτουμε ολοι μαζι σου τι θα γινει!προσεχε λιγο τα λογια σου,την συμπεριφορα σου και σεβασου καποια ατομα που ξερουν περισσοτερα και βρισκονται καιρο εδω μεσα!μην την "μπαινεις"εκει που δεν σε σπερνει!;)
φιλε εντακσει εκανες χαβαλε μια φορα αντε δυο...(ποιοι ειναι μαζι μου???...εγω δεν ειμαι απανταει ο αλος..τι απαντηση επρεπε να δωσω εγω?)
διαβασε φιλε ολλες της σελιδες μην κρινεις απο τα τελευταια μηνυματα μου.. απλα δες ποσοι τα βαζουν με 'μενα....και μετα να δεις ποσο ηρεμος θα ησουν εσυ...!
http://i173.photobucket.com/albums/w44/bimmer86/buckets.jpg
Αυτα εννοουσα εγω, οχι το starlet !
To starlet ειναι ΑΡΧΙκουβας !
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
drift student kp60
16-06-09, 03:43
http://i173.photobucket.com/albums/w44/bimmer86/buckets.jpg
Αυτα εννοουσα εγω, οχι το starlet !
To starlet ειναι ΑΡΧΙκουβας !
εγω δεν εννοω τπτ απο αυτα τα δυο ;)...και εδω ειναι που θα ζητεισω εναν admin ωστε να ξεκαθαρισει λιγακι το τοπιο γιατι πολυ καπνιλα εφαγα στην μαπα ..
οχι τπτ αλο γιατι μετα θα νευριασω κ'εγω και θα με λετε κακο και θα ακουω κατι ηρεμισε...με τετοια σχολια μονο ηρεμος δεν ειμαι γαμω την τρελα (επιδη σεβομαι καποιους το αλλαζω) μου μεσα πρωινιατικα ..!
drift student kp60
16-06-09, 03:54
αν θελετε να με κανουν ban δεν ειναι αναγκι να με περιγελατε μεχρι να κανω κατι κακο ωστε να μπανιαριστω...απλα καντε μια αιτισουλα στους admin και γεια σας..εγω ενα θα πω απαραδεκτοι μικροι μεγαλοι..=/ ετσι δεν παμε μπροστα. ;)
φιλε εντακσει εκανες χαβαλε μια φορα αντε δυο...(ποιοι ειναι μαζι μου???...εγω δεν ειμαι απανταει ο αλος..τι απαντηση επρεπε να δωσω εγω?)
διαβασε φιλε ολλες της σελιδες μην κρινεις απο τα τελευταια μηνυματα μου.. απλα δες ποσοι τα βαζουν με 'μενα....και μετα να δεις ποσο ηρεμος θα ησουν εσυ...!
ρε συ λουτσιανο μην αρπαζεσε ετσι γρηγορα . ειναι γνωστο οτι στο driftclub κανουμε πολυ χαβαλε :lol::lol::lol::lol:αν εισαι και στο σχολειο ετσι θα πρεπει να τους εχεις δειρι ολους και να εισαι μονος πια , δηλαδη αν εσυ παθενες αυτα που παθενω εγω στο σχολειο , λογο του χαβα , θα επρεπε να ειχες σκοτωσει τη μιση σου ταξη:oops::oops:Δηλαδη συμφωνα με τη συμπεριφορα σου και ο bimer πρεπει να δειρει τον Τσανακα και τον hliask λογο της διαμαχης τους στο τοπικ με τα ποιηματα ?????????:confused::confused::confused::confused::confused:
εγω δεν εννοω τπτ απο αυτα τα δυο ;)...και εδω ειναι που θα ζητεισω εναν admin ωστε να ξεκαθαρισει λιγακι το τοπιο γιατι πολυ καπνιλα εφαγα στην μαπα ..
οχι τπτ αλο γιατι μετα θα νευριασω κ'εγω και θα με λετε κακο και θα ακουω κατι ηρεμισε...με τετοια σχολια μονο ηρεμος δεν ειμαι γαμω την ##### μου μεσα πρωινιατικα ..!
Αμα ρε Λουτσιανο πρωι πρωι χριστοπαναγιες κλησε λιγο πιεση μολις τελειωσε το σχολειο.
κλαιν μαιν χαλαρωσε:wink::wink::wink::wink:
οχι τπτ αλο γιατι μετα θα νευριασω κ'εγω και θα με λετε κακο και θα ακουω κατι ηρεμισε...με τετοια σχολια μονο ηρεμος δεν ειμαι γαμω την *******μου μεσα πρωινιατικα ..!μαγκια το θεωρεις αυτο?δηλαδη τωρα τι εγινε?εβρισες και?θα μας θιξεις?αυτα λεω προσεχε την συμπεριφορα σου και τα λογακια σου!και εγω ειμαι 15 και ο Ηλιας ειναι 15 και ο el greco ειναι 15 αλλα δεν κανουμε ετσι εμεις,ουτε μαλωνουμε με αλλους!και αυτα τα λογια με σας το drift δεν θα προχωρησει,θα δειτε πλεον με τις πραξεις μου,τι ειναι?προειδοποιηση?απειλη?χαβαλε κανουν εδω μεσα ολοι...αλλα να σου πω κατι?πως γινεται ολοι εδω μεσα να μαλωνουμε με σενα και εσυ να θιγεσαι?γιαυτο χαλαρωσε,στο ξαναλεω!δες τι εγραψε ο el greco!διαβασε αυτα που σου γραφουμε με προσοχη!μην κανεις σαν παιδακι!κοντευεις να ενηλικιωθεις και φερεσαι ανωριμα!ολοι μας καποτε το παιζουμε παιδια ειτε επειδη μας αρεσει ειτε επειδη το θελουμε ή θελουμε να σπασουμε πλακα!τωρα δεν ειναι ωρα να φερεσαι ετσι,σαν μικρο παιδι!μπορουσες να μιλησεις με ωραιο τροπο ή μετα την απαντηση που σου εδωσε ο Σταθης(που πιστευω οτι σε καλυψε)να πεις να κλειδωσουν το τοπικ και τελος!οπως και στο αλλο τοπικ παλι τα ιδια κανεις,γιαυτο στο ξαναλεω χαλαρωσε,ηρεμησε,κανε χαβαλε και διασκεδασε την ζωη σου!:wink:
ο bimμer πρεπει να δειρει τον Τσανακα και τον hliask λογο της διαμαχης τους στο τοπικ με τα ποιηματα ????
xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxax bimmer φονια
κ συ ρε drift student kp60 νομιζεις οτι βριζοντας παναγιες θα σε σεβαστει κανενας η θα σε φοβηθει??η λες να ασχολουμαστε μαζι σου για να φας ban??
drift student kp60
16-06-09, 12:07
μαγκια το θεωρεις αυτο?δηλαδη τωρα τι εγινε?εβρισες και?θα μας θιξεις?αυτα λεω προσεχε την συμπεριφορα σου και τα λογακια σου!και εγω ειμαι 15 και ο Ηλιας ειναι 15 και ο el greco ειναι 15 αλλα δεν κανουμε ετσι εμεις,ουτε μαλωνουμε με αλλους!και αυτα τα λογια με σας το drift δεν θα προχωρησει,θα δειτε πλεον με τις πραξεις μου,τι ειναι?προειδοποιηση?απειλη?χαβαλε κανουν εδω μεσα ολοι...αλλα να σου πω κατι?πως γινεται ολοι εδω μεσα να μαλωνουμε με σενα και εσυ να θιγεσαι?γιαυτο χαλαρωσε,στο ξαναλεω!δες τι εγραψε ο el greco!διαβασε αυτα που σου γραφουμε με προσοχη!μην κανεις σαν παιδακι!κοντευεις να ενηλικιωθεις και φερεσαι ανωριμα!ολοι μας καποτε το παιζουμε παιδια ειτε επειδη μας αρεσει ειτε επειδη το θελουμε ή θελουμε να σπασουμε πλακα!τωρα δεν ειναι ωρα να φερεσαι ετσι,σαν μικρο παιδι!μπορουσες να μιλησεις με ωραιο τροπο ή μετα την απαντηση που σου εδωσε ο Σταθης(που πιστευω οτι σε καλυψε)να πεις να κλειδωσουν το τοπικ και τελος!οπως και στο αλλο τοπικ παλι τα ιδια κανεις,γιαυτο στο ξαναλεω χαλαρωσε,ηρεμησε,κανε χαβαλε και διασκεδασε την ζωη σου!:wink:
ρε φιλε σε ρωταω στα ισα εσενα!!! και να απαντησεις σαν ορημος που εισαι εσυ 8α ησουν ηρεμος αμα σε κοροιδευανε ατομα που εσυ θεωρουσες ορημους..??????? απαντα χωρις να μου κανεις κηριγματα και τετοια η μην απαντισεις καν!!!
στο ξαναειπα,ασε τις ειρωνειες!και ναι ηρεμος θα ημουν και θα τους ελεγα με ωραιο και ηρεμο τροπο να σταματησουν γιατι με πειραζει!
drift student kp60
16-06-09, 12:09
ο bimμer πρεπει να δειρει τον Τσανακα και τον hliask λογο της διαμαχης τους στο τοπικ με τα ποιηματα ????
xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxax bimmer φονια
κ συ ρε drift student kp60 νομιζεις οτι βριζοντας παναγιες θα σε σεβαστει κανενας η θα σε φοβηθει??η λες να ασχολουμαστε μαζι σου για να φας ban??
ρε φιλε κοιτα να δεις...εγω σεβαστικα οσο πρεπει αλλα απ την στηγμι που εσυ ο bimmer ο τσανακας με ειρονευεστε επανηλιμενα δεν γινεται να μεινω ηρεμος...οκ χαχαχαχ..ηταν αστειο (το πρωτο κραξιμο) μετα ομως κατανταει αιδεια για σκεφτειτε ολλοι εσεις κ'απ την δικια μου θεση..
(του Σταθη και του φιλου με το mx5 ευχαριστω πολυ :))...:
αν εννωεις εμενα το πουλησα............ κλαψ κλαψ.......σνιφ......
Homo Driftarious!!!
16-06-09, 12:57
αν θελετε να με κανουν ban δεν ειναι αναγκι να με περιγελατε μεχρι να κανω κατι κακο ωστε να μπανιαριστω...απλα καντε μια αιτισουλα στους admin και γεια σας..εγω ενα θα πω απαραδεκτοι μικροι μεγαλοι..=/ ετσι δεν παμε μπροστα. ;)
Ρε φιλε με το drift ασχολεισαι...και με τα αυτοκινητα γενικοτερα!!!Τι ηθελες να σου μιλανε με το σις και με το σας...για δες και στο τι θελει να πει το ποιητη...που μου ειπε ο Τσανακας οτι μονος τα γραφω μονος τα διαβαζω...ειδες να παρεξηγηθω???Ισα ισα που γελασα κιολας(τραβα τσεκαρε εαν δεν με πιστευεις).Εαν ημουνα κ εγω σαν κ εσενα επρεπε να τον ειχα αρχισει στις χριστοπαναγιες...εγω δεν το συνεχιζω αναλαμβανουν οι admins και τα παλαιοτερα μελη απο δω και περα...:wink:
drift student kp60
16-06-09, 13:09
ναι φιλε εσενα εννοω κριμα.. για το mx5..=/..
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΛΑΔΑΣ
16-06-09, 13:17
ναι φιλε εσενα εννοω κριμα.. για το mx5..=/..
και δεν ξερω τι θα κανεις σβησε αυτο που εγραψες για την παναγια τωρα γιατι πολυ αερα πηρες
drift student kp60
16-06-09, 13:21
Ρε φιλε με το drift ασχολεισαι...και με τα αυτοκινητα γενικοτερα!!!Τι ηθελες να σου μιλανε με το σις και με το σας...για δες και στο τι θελει να πει το ποιητη...που μου ειπε ο Τσανακας οτι μονος τα γραφω μονος τα διαβαζω...ειδες να παρεξηγηθω???Ισα ισα που γελασα κιολας(τραβα τσεκαρε εαν δεν με πιστευεις).Εαν ημουνα κ εγω σαν κ εσενα επρεπε να τον ειχα αρχισει στις χριστοπαναγιες...εγω δεν το συνεχιζω αναλαμβανουν οι admins και τα παλαιοτερα μελη απο δω και περα...:wink:
εντακσει φιλε αποψη σου...δεν μπορω να στην αλλαξω... αλλα σου ειπα κατι..και δεν εδωσες σημασια και συνεχειζεις να λες το ιδιο παλι... σου λεω κοιτα τι απαντησεις και τι κραξιματα αφαγα απο ατομα "σοβαρα"..που στην τελικη δεν τους εδωσα αφορμη .. εγω δεν θελω να μου μιλανε με το σις και σας οπως λες,θελω απλα να σεβονται της ερωτησεις που κανω και να μην μου λενε "ακομα δεν βγηκες απ τ'αυγο σου και τετοια".. και ειδικα στον bimmer ΕΓΩ προσωπικα δεν του εδωσα αφορμη!..και φιλε bimmer εχω δικαιομα οπως καθε μελος εδω μεσα να υπερασπιζετε "τον κουβα του"...γι'αυτο κοψε το κοροιδεμα και σοβαρεψου σαν ωριμος που εισαι ! ο φιλος ο τσανακας παλι.. δεν εχω ιδεα γιατι μου την μπικε τοσο αγρια (εγω δεν ειμαι μαζι σου)... ειχα δει μερικα δικα του ποστ σε ξενη σελιδα(drift works)..και δεν ειδα να κοροιδευει κανεναν ισα ισα που εκανε και γαμο της παρουσιασεις και προσωπικα του ειχα αδυναμια ..γιατι γουσταρω το αμαξακι του...αλλα αυτος μου απεδειξε τελιος το αντιθετο στα τελευταια μηνυματα του.. εκανα λαθος γι'αυτον.=/
και μην με βγαλετε παλι τρελο τουλαχιστον παραδεχτειτε οτι ναι εγω σε εκραξα συνεχεια χωρις να μου εχεις δωσει αφορμη.!
στο ξαναειπα,ασε τις ειρωνειες!και ναι ηρεμος θα ημουν και θα τους ελεγα με ωραιο και ηρεμο τροπο να σταματησουν γιατι με πειραζει!
+100000 αυτος ειναι ο σωστος τροπος και δεν θιγεται κανεις .Εδω μεσα ειμαστε ολοι μια παρεα και οχι ο Μπαμπης ο Σουγιας , ο Κωστας ο Μπαλτας και ο Πεταλουδας ο Νικος να αρχισουμε να σφαζομαστε , και για να διατηρηθουν οι τονοι χαμηλα χαμηλωσε λιγο πιεση Λουτσιανο :wink:
Akis cossie
16-06-09, 13:48
ΩΠΑ ΡΕ!!!!! φρενο!!!
ενταξει εχω δει αρκετους τσακωμους σε διαφορα forum αλλα κ εδω μεσα κ η δεν ασχοληθηκα καθολου
η προσπαθησα να ηρεμησω τα την κατασταση αλλα εδω το εχουμε γαμισει το θεμα!!! ποιος εισαι ρε μεγαλε που θα μπεις μεσα σε μια παρεα κ θα αρχισεις της παναγιες;;; διαβασα ολες τις σελιδες κ δεν βρηκα λογο παρεξιγησης παρα μονο αρκετο χαβαλε!!! δηλαδη αν ησουν πριν λιγο καιρο που κραζαν ολοι στις αγγελιες ολων για το χαβαλε τι θα εκανες;; θα εψαχνες να βρεις τα σπιτια μας;;αντε γιατι ορισμενοι νομιζουν οτι θα τους νταντεψουμε κιολας!! χρωστας μια συγνωμη στους συνφορουμιτες σου!! κ στην τελικη ειμαστε εδω μεσα επειδη το θελουμε!! δεν νομιζω να σε καλεσε κανενας οτε εσενα ουτε εμενα!!! σε οποιον δεν αρεσει το κουβαδακι του κ σε αλλη παραλια!! κ αν επιτρεπεται ποσο χρονων εισαι;;;
drift student kp60
16-06-09, 13:53
ΩΠΑ ΡΕ!!!!! φρενο!!!
ενταξει εχω δει αρκετους τσακωμους σε διαφορα forum αλλα κ εδω μεσα κ η δεν ασχοληθηκα καθολου
η προσπαθησα να ηρεμησω τα την κατασταση αλλα εδω το εχουμε γαμισει το θεμα!!! ποιος εισαι ρε μεγαλε που θα μπεις μεσα σε μια παρεα κ θα αρχισεις της παναγιες;;; διαβασα ολες τις σελιδες κ δεν βρηκα λογο παρεξιγησης παρα μονο αρκετο χαβαλε!!! δηλαδη αν ησουν πριν λιγο καιρο που κραζαν ολοι στις αγγελιες ολων για το χαβαλε τι θα εκανες;; θα εψαχνες να βρεις τα σπιτια μας;;αντε γιατι ορισμενοι νομιζουν οτι θα τους νταντεψουμε κιολας!! χρωστας μια συγνωμη στους συνφορουμιτες σου!! κ στην τελικη ειμαστε εδω μεσα επειδη το θελουμε!! δεν νομιζω να σε καλεσε κανενας οτε εσενα ουτε εμενα!!! σε οποιον δεν αρεσει το κουβαδακι του κ σε αλλη παραλια!! κ αν επιτρεπεται ποσο χρονων εισαι;;;
εε οχ ρε φιλε κ'εσυ..=/..εντακσει σεβομαι την απαντηση σου και ζιτω συγνωμη...αλλα αποκλειεται να δημιουργουσα την αναστατοση αν δεν θα με κοροιδευανε ετσι...!
και ο λογος που θα μου τα χωσεις παλι ειναι επιδη ειμαι μολις 17 .. εμενα μου φαινονται πολλοι οι λογοι παρεξηγησης και δεν το βλεπω σαν χαβαλε! .. και φιλε ποιο πανω το ειπα και με ωραιο τροπο οτι δεν γουσταρω να με κοροιδευουν αλλα ναααα'τους !
λοιπον θα στα πω μια και αν τα καταλαβες οκ αν οχι δεν θα κατσω να σκασω. αρκετα σκασμενος ειμαι. ρωτας κατι. οκ σου απανταμε και κανουμε και χαβαλε συγχρονως. αμα δεν μπορεις να καταλαβεις ποτε γινεται χαβαλες και ποτε οχι τοτε ειναι προβλημα δικο σου, οχι του forum και των admins. αν απο την ζεστη εισαι overheat ηρεμισε, πανε καμια θαλασσα να δροσιστεις και ελα να τα πουμε σε χαμηλοτερους τονους. αν με το να βριζεις παναγιες και πουτσες μπλε νιωθεις πιο καλα νομιζω οτι δεν εχεις θεση να ζητας να σε σεβαστουν. αυτα.- (μην νομιζεις οτι εχω κατι μαζι σου απλα με αυτα τα 5-6 ποστ σου αλλιωθηκε η εικονα που εχω σχηματισει για σενα)
ΩΠΑ ΡΕ!!!!! φρενο!!!
εμ αυτο ακριβος λεω εγωκαι δες τι γινοταν http://www.driftclub.gr/driforum/showthread.php?t=983 δηλαδη ο Σταθης θα επρεπε να σφαξει το Τακη και τον giorgi e21??
Akis cossie
16-06-09, 14:06
Οχι αδερφε αλιμονο!!! γιατι να στα χωσω για την ηλικια σου!!! μακαρι να ημουν παλι 17!!! απλα ψαχνω να βρω μια δικαιολογια για την συμπεριφορα!!!
κ μην στραβωνεις ρε!!!! παντα στο χαβαλε μιλανε ολοι!!!
κ κοιτα καποιους εδω μεσα τι κραξιμο εχουν φαει (παντα στον χαβαλε) κ γελανε!!!
μη σου πω κ για τον κ νικο που αντι να στραβωσει ριχνει κ λαδι στην φωτια με τον αυτοσαρκασμο του!!!
τελος παντων! για την παναγια δεν υπαρχει δικαιολογια εισαι 100% λαθος!!!
για το κραξιμο.. συνηθισε το!!! δεν σε κραζουν!!! σε πειραζουν!!! οπως σε πειραζει ο κολλητος σου στην καφετερια!!
απλα πισω απο ενα πληκτρολογιο δεν "πιανεις το νοημα"!!!!! μην τσιμπας!!!
Οταν μιλας οπως μιλας και λες αυτα που λες, περι αγωνων, προπονησεων, φραπεδων και ελληναρα δεν προκειται να σε παρει κανεις στα σοβαρα γιατι δεν εχεις οχι αυτοκινητο, αλλα ουτε καν διπλωμα ! Κι αλλοι θελουν να τρεξουν, να κανουν το ενα και το αλλο, αλλα εσυ ετσι οπως γραφεις ειναι σαν να κοροιδευεις τον εαυτο σου, γι αυτο και σε κοροιδευουν και οι αλλοι... (που πιο πολυ αστειο ειναι και χαβαλες παρα κοροιδια..)
Akis cossie
16-06-09, 14:12
εμ αυτο ακριβος λεω εγωκαι δες τι γινοταν http://www.driftclub.gr/driforum/showthread.php?t=983 δηλαδη ο Σταθης θα επρεπε να σφαξει το Τακη και τον giorgi e21??
δεν τους εσφαξε ακομα;;;;;;;;
Οταν μιλας οπως μιλας και λες αυτα που λες, περι αγωνων, προπονησεων, φραπεδων και ελληναρα δεν προκειται να σε παρει κανεις στα σοβαρα γιατι δεν εχεις οχι αυτοκινητο, αλλα ουτε καν διπλωμα ! Κι αλλοι θελουν να τρεξουν, να κανουν το ενα και το αλλο, αλλα εσυ ετσι οπως γραφεις ειναι σαν να κοροιδευεις τον εαυτο σου, γι αυτο και σε κοροιδευουν και οι αλλοι... (που πιο πολυ αστειο ειναι και χαβαλες παρα κοροιδια..)
ρε bimmer μη ριχνεις και εσυ βενζινη στη φωτια αφου τον βλεπεις πως τσιμπαειιιιιιιιιιιιι:wink::wink::p:p:p
δεν τους εσφαξε ακομα;;;;;;;;
οχι αλλα που θα του πανε:D:D:D
Akis cossie
16-06-09, 14:30
οχι αλλα που θα του πανε:D:D:D
:D:D:D
drift student kp60
16-06-09, 14:36
ζειτω συγνωμη φιλε bimmer εχει δικιο δεν το εθεσα ωραια το ερωτημα...αλλα ειχα ρωτησει γενικα για το αν γινεται να αγωνιστει ανηλικος και εκανα ενα ερωτημα που πιστευω πολλοι απο εμας τους πιτσιρικαδες ηθελαν να κανουν..!
φιλε Akis cossie κ'εσυ εχεις δικιο ησως να παρεξηγησα καποια πραγματα αν οχι ολλα.. οσο για την βλασφημια δεν ειμαι τετοιος τυπος..που να βρυζει ετσι..μα παρεξηγησα το "δυνατο" σχολιο του φιλου που μου ελεγε για κουβαδακια.. δεν το πιρα ως χαβαλες..αλλα ως προσβολη...κ'ακομα σαν προσβολη μου φαινετε αλλα θα με βγαλετε παλι ως τον κακο που βρυζει οποτε δεν θα το θειξω αλο..
εντακσει φιλε αποψη σου...δεν μπορω να στην αλλαξω... αλλα σου ειπα κατι..και δεν εδωσες σημασια και συνεχειζεις να λες το ιδιο παλι... σου λεω κοιτα τι απαντησεις και τι κραξιματα αφαγα απο ατομα "σοβαρα"..που στην τελικη δεν τους εδωσα αφορμη .. εγω δεν θελω να μου μιλανε με το σις και σας οπως λες,θελω απλα να σεβονται της ερωτησεις που κανω και να μην μου λενε "ακομα δεν βγηκες απ τ'αυγο σου και τετοια".. και ειδικα στον bimmer ΕΓΩ προσωπικα δεν του εδωσα αφορμη!..και φιλε bimmer εχω δικαιομα οπως καθε μελος εδω μεσα να υπερασπιζετε "τον κουβα του"...γι'αυτο κοψε το κοροιδεμα και σοβαρεψου σαν ωριμος που εισαι ! ο φιλος ο τσανακας παλι.. δεν εχω ιδεα γιατι μου την μπικε τοσο αγρια (εγω δεν ειμαι μαζι σου)... ειχα δει μερικα δικα του ποστ σε ξενη σελιδα(drift works)..και δεν ειδα να κοροιδευει κανεναν ισα ισα που εκανε και γαμο της παρουσιασεις και προσωπικα του ειχα αδυναμια ..γιατι γουσταρω το αμαξακι του...αλλα αυτος μου απεδειξε τελιος το αντιθετο στα τελευταια μηνυματα του.. εκανα λαθος γι'αυτον.=/
και μην με βγαλετε παλι τρελο τουλαχιστον παραδεχτειτε οτι ναι εγω σε εκραξα συνεχεια χωρις να μου εχεις δωσει αφορμη.!
Ρε αδερφακι μου, δεν εισαι τρελος, Βλακας εισαι. Οταν καποιος γραφει οτι δεν ειναι μαζι σου, δεν σου την μπαινει αγρια οπως λες, απλα δεν συμφωνει με αυτο που θες να κανεις.
Γκεγκε?
Ο αλλος σου ειπε κουβαδακι το αμαξι που δεν εχεις καν, κ αρχισες τις παναγιες. Παρε το διπλωμα πρωτα...
Γραφεις συνεχως μαλακιες, θελεις συνεχως να ασχολουμαστε μαζι σου, εισαι κουραστικος ρε φιλε, πως να στο πω....
Μπορει αν τα πομε απο κοντα να γινουμε κ φιλοι, αλλα μεσα στο φορουμ δεν σε αντεχω ρε μαν.
Δεν πας κ εσυ σε κανα αλλο αντιστοιχο φορουμ οπως κανανε κ αλλοι, κ να μας αφησεις ησυχους επιτελους, αντε γιατι πολυ σε ανεχτηκαμε νομιζω...
Κ εγω συγγνωμες και λοιπες αηδιες δεν τις δεχομαι. Να προσεχεις απο πριν τι γραφεις.
Μαγκια-κλανια ολοι να πουμε...
Akis cossie
16-06-09, 21:05
παρεξηγησα το "δυνατο" σχολιο του φιλου που μου ελεγε για κουβαδακια.. δεν το πιρα ως χαβαλες..αλλα ως προσβολη.....
αδερφε.. ξερεις ποσες φορες εχουν πει κουβα το αυτοκινητο μου κ δεν εχω στραβωσει;;;
παιρνω χαμπαρι την πλακα!!! κ ξερεις τι αυτοκινητα ηταν οι κουβαδες μου;;;
2 τετρακινητα cosworth 400+ αλογων, ενα clio williams ενα Ε36 κ τωρα το Ε30!!!
δεν σου εβρισε κ την οικογενεια!!! εχω πει κουβα subaru φιλου 500+ αλογα!!! επρεπε να με πυροβολισει;;;
Ρε παιδια,αν και δεν χρειαζεται να απολογηθω ΔΕΝ ειπα κουβα το αυτοκινητο ! Ειπα τα κουβαδακια !!! Τα κουβαδακια που ειχαμε ολοι μικροι και μας φευγανε οι τσουγγρανες στο δρομο...
andreas_e30!
16-06-09, 21:36
Λοιπον να τοποθετηθω και γω?επειδη με καποια ατομα απο δω μεσα εχω γνωριστει ξερω οτι κανουν πλακα πχ ο bimmer που εχουμε μιλησει αρκετες φορες καταλαβαινω οτι κανει πλακα και κουβα να ειπε τ αμαξι σου οκ και???αφου δεν εχεις!και ν ειχες τι θα παθαινες?αν αρεσει σε σενα τ αμαξι σ χεστηκες τι λενε οι αλλοι!(που τ starlet οπως και ν τ κανουμε κουβαδακι ειναι)εχω πει και γω σε φιλο με ε46 μ3 παρε τν κουβα σου που δεν παει βημα και παμε ντραφι και γω ειχα ενα corolla με ενα 5κ μαμα!φιλος μ μ χει πει ωραια η αηδια σου,η σαπιλα σου και τετοια και δεν ηταν ουτε αηδια ουτε σαπια ειχε!κουλαρε μαν λιγο!το ιδιο πιστευω και για τον τσανακα οτι κανει πλακα φαινεται κιολας γιατι ειναι φιλος με τν bimmer!ουτε σε εβρισαν ουτε σε προσβαλαν ουτε εσενα ουτε τ αμαξι π ξαναλεω δεν εχεις!απλα πισω απο τ pc αντιλαμβανεσαι αλλιως αυτο που θελουν να πουν τ παιδια!και αποτι εχω καταλαβει εχεις δημιουργησει αρκετες παραξηγησεις εδω μεσα!αμα τα παιρνεις ολα οπως γουσταρεις τοτε φιλε μ εσυ εχεις προβλημα γιαυτο και θα σε δουλευουν γιαυτο ηρεμησε ξεκολα λιγο απο τη ζωη σου γιατι δεν σε ξερουμε καν εγω προσωπικα ουτε τη φωνη σ δεν εχω ακουσει οποτε μην νομιζεισ οτι ασχολουμεστε μαζι σ για ν δημιουργησουμε εντασεις και παρεξηγησεις εδω μεσα!!αλλη ορεξη δεν εχουμε!!!ελεος!!!
andreas_e30!
16-06-09, 21:38
ρε bimmer μη ριχνεις και εσυ βενζινη στη φωτια αφου τον βλεπεις πως τσιμπαειιιιιιιιιιιιι:wink::wink::p:p:p
γεια σου bimmer μπουρλοτιερη!!!!χαχαχαχααχαχα!!!
Ρε αδερφακι μου, δεν εισαι τρελος, Βλακας εισαι. Οταν καποιος γραφει οτι δεν ειναι μαζι σου, δεν σου την μπαινει αγρια οπως λες, απλα δεν συμφωνει με αυτο που θες να κανεις.
Γκεγκε?
Ο αλλος σου ειπε κουβαδακι το αμαξι που δεν εχεις καν, κ αρχισες τις παναγιες. Παρε το διπλωμα πρωτα...
Γραφεις συνεχως μαλακιες, θελεις συνεχως να ασχολουμαστε μαζι σου, εισαι κουραστικος ρε φιλε, πως να στο πω....
Μπορει αν τα πομε απο κοντα να γινουμε κ φιλοι, αλλα μεσα στο φορουμ δεν σε αντεχω ρε μαν.
Δεν πας κ εσυ σε κανα αλλο αντιστοιχο φορουμ οπως κανανε κ αλλοι, κ να μας αφησεις ησυχους επιτελους, αντε γιατι πολυ σε ανεχτηκαμε νομιζω...
Κ εγω συγγνωμες και λοιπες αηδιες δεν τις δεχομαι. Να προσεχεις απο πριν τι γραφεις.
Μαγκια-κλανια ολοι να πουμε...
Τελικά μ@λ@κ@, παρότι έχεις κουβαδάκι για αμάξι είσαι γ@μώ τα παιδιά.
Έγραψες Τσαν. Παρακαλώ να μπει το ποστ στπ μπάνερ του φόρουμ πάνω πάνω -χωρίς το όνομα του παιδιού που τα ακούει- να ισχύει για όλους μας!
παρτε ακομα ενα
http://www.youtube.com/watch?v=3rshn60Lkvs&feature=related
drift student kp60
19-06-09, 05:45
παρτε ακομα ενα
http://www.youtube.com/watch?v=3rshn60Lkvs&feature=related
ααα χαχαχα εσυ το συνεχειζεις :lol::lol::lol::lol:
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.