PDA

Επιστροφή στο Forum : Varimpompi

L.R.C.
21-03-05, 13:23
http://www.dragster.gr/pics/drift_stage.jpg

DriftClub
23-03-05, 15:10
Τέλεια διαδρομή για αδύναμα πισωκίνητα αφού η πρόσφυση είναι ελεεινή :lol: και κάνεις παπάδες ακόμη και με 100 άλογα

Toxic
24-03-05, 13:25
Όντως η διαδρομή είναι τέλεια... Ακόμη και τα μπροστοκίνητα πηγαίνουν πάντες!

ALEX_SSGTi
24-03-05, 15:36
Τρελή διαδρομή! Αισθάνομαι πολύ τυχερός!!! :wink:

Επιστήμονας
25-03-05, 00:27
Εγω λεω να ρωτησουμε το nickman να δουμε αν την ξερει αυτην τη διαδρομη.... :P :lol:

L.R.C.
28-03-05, 11:52
Όντως η διαδρομή είναι τέλεια... Ακόμη και τα μπροστοκίνητα πηγαίνουν πάντες!Όντως....

JohnnyB
31-03-05, 16:28
Τρελή διαδρομή! Αισθάνομαι πολύ τυχερός!!! :wink:

Τυχερός για ποιό πράγμα;

Alex που είναι αυτή η διαδρομή;

ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΘΟΔΩΡΗΣ
01-04-05, 11:19
Πότε θα πάμε να κάνουμε τρενάκια??

Toxic
01-04-05, 15:51
Johny b η βια-δρομή αυτή είναι όπως έρχεσαι Βαρυμπόμπη apo ΜC DONALD'S ανεβαίνεις τη γέφυρα και στρίβεις δεξιά. Πατάς γκάζι και ξεκινάς...

JohnnyB
01-04-05, 16:27
Εγώ δεν θα ήξερα που είναι μωρέ.... αφού καθημερινά περνάω από εκεί για να πάω στο σπίτι μου!!! :P :P :P

Επιστήμονας
01-04-05, 16:33
Και να φανταστω οτι μονο απο το παρμπριζ δεν κοιτας... :P

JohnnyB
01-04-05, 17:18
Γκουχ γκουχ γκουχ........

Αφού τα γυφτάκια στα φανάρια κοιτάνε περίεργα γιατί μόνο τα πλαϊνά παράθυρα είναι λερωμένα με μυγάκια! :roll:

Πότε θα πάμε να κάνουμε τρενάκια??

Το μυαλό σου στα τρενάκια εσένα.... :P

Επιστήμονας
01-04-05, 23:17
Τρενακια παντως λιγο δυσκολο για κατευθειαν σιγα σιγα αυτες οι τρελες.... :lol: :o :)

JohnnyB
05-04-05, 13:34
Αχ αυτή η διαδρομή! Για μια ακόμα φορά νιώθω πολύ τυχερός που περνάω από εκεί για να πάω στο σπίτι μου! Και που να αρχίσει να καλοκαιριάζει και να γεμίζει ο δρόμος σκόνη!!! :twisted: :D

alex86
05-04-05, 14:34
Η ιδανικοτερη διαδρομη για να ξεκινας την μερα σου ...... αλλα και για το τελειωμα της ..........
Α ! και 5-6 φορες πηγαινε ελα για ψηλοδουλειτσες θες δεν θες η συγκεκριμενη διαδρομη γινεται κομματι σου ........

Βαρυμποπη RULEZ

Toxic
05-04-05, 16:05
Παιδιά πρέπει να κάνεις την διαδρομή αυτή βράδυ για να την νιώσεις...Μπορεί να μή βλέπεις τίποτα όμως βλέπεις άν έρχονται αυτο κίνητα!Εγώ έχω τρομάξει μπόλικα διερχόμενα απο το μέρος φορτηγάκια. Επίσης Στην γέφυρα της μεταμόρφωσης υπάρχει και μιά άλλη στροφή που σαν club την έχουμε σπουδάσει!Αυτά όμως θα τα πούμε απο κοντά...

JohnnyB
05-04-05, 16:19
Πάντα είχα μια απορία....
Πάω όπως πάω σε αυτές τις διαδρομές... τι γίνεται αν και κάποιος άλλος πάει όπως πάω αλλά στην αντίθετη κατέυθυνσή;;;;;

...μάλλον το κάνω με στύλ!!!! :shock:

06-04-05, 15:38
και τι δεν θα έδινα να γινόταν μονόδρομος....

μια βδομάδα "ανηφόρα", μια βδομάδα "κατηφόρα"

L.R.C.
06-04-05, 15:39
και τι δεν θα έδινα να γινόταν μονόδρομος....

μια βδομάδα "ανηφόρα", μια βδομάδα "κατηφόρα" :wink:

alex86
06-04-05, 20:16
Πάντα είχα μια απορία....
Πάω όπως πάω σε αυτές τις διαδρομές... τι γίνεται αν και κάποιος άλλος πάει όπως πάω αλλά στην αντίθετη κατέυθυνσή;;;;;

...μάλλον το κάνω με στύλ!!!! :shock:

Εχει γινει και αυτο !!! Δεν ηταν καθολου ευχαριστο ......

Subaru με BMW φρικη ......

Toxic
07-04-05, 14:45
Ναιαιαιαιαιαιμονόδρομοοοοοος!!!Ατελείωτα σπιναρίσματα την πατάς όμως στα νερά!!!

ALEX_SSGTi
07-04-05, 17:04
Τι λέτε ρε!
Μονόδρομος!
Και εγώ ο καημένος πως θα πηγαίνω στη δουλειά ρε????? :roll: :lol: :D

Toxic
08-04-05, 13:05
Έ, μονόδρομος ανάβαση, τώρα που τρέχετε κιόλας θα φύγεις την επόμενη βδομάδα που θα έχει κατάβαση :roll:

L.R.C.
08-04-05, 13:31
Τι λέτε ρε!
Μονόδρομος!
Και εγώ ο καημένος πως θα πηγαίνω στη δουλειά ρε????? :roll: :lol: :Dοπως και τώρα... με τα πόδια!!!!

cannonball
11-04-05, 15:09
ΒΑΡΥΜΠΟΠΗ ΤΕΛΟΣ !!! δυστυχως αυτη την στιγμη που μιλαμε η ομορφη αυτη διαδρομη στρωνεται με........ φρεσκια ΑΣΦΑΛΤΟ ! Μεγαλη απωλεια στο κοσμο του drift !
Προτεινω η σημερινη μερα να ανακυριχθει μερα πενθους!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Επιστήμονας
11-04-05, 15:51
Στανταρ πραματα... :cry: :roll:

JohnnyB
11-04-05, 17:06
Πως; Που; Πότε;;;;;;

L.R.C.
11-04-05, 17:21
ΒΑΡΥΜΠΟΠΗ ΤΕΛΟΣ !!! δυστυχως αυτη την στιγμη που μιλαμε η ομορφη αυτη διαδρομη στρωνεται με........ φρεσκια ΑΣΦΑΛΤΟ ! Μεγαλη απωλεια στο κοσμο του drift !
Προτεινω η σημερινη μερα να ανακυριχθει μερα πενθους!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:Όντως.... έλεος ρε παιδιά... πάει και αυτή η διαδρομή....

Toxic
12-04-05, 19:12
Εκεί που ερχόμουν διπλομένος με τρίτη καίγοντας λάστιχο με(δέν μου επιτρέπεται να ανακοινώσω το αμάξι...) ξαφνικά πάτησαν οι πίσω τοχοί φύγαν και τα μούτρα και πήγα να πέσω στο γκρεμό!!!!Δέν έγινε, θα μπορούσε να είχε γίνει όμως!!!Πένθος... καλές βουτιές σε όλους! :lol:

alex86
21-04-05, 18:39
Ενταξει ευτυχως δεν την καταστρεψανε ολη την ειδικη ...... μονο την Κ1 την πρωτη φουρκετα δηλαδη ......
Απο ολοτελα ....... :wink: :cry:

InsaneDriver
21-04-05, 19:58
Ενταξει ευτυχως δεν την καταστρεψανε ολη την ειδικη ...... μονο την Κ1 την πρωτη φουρκετα δηλαδη ......
Kαλύτερα που φτιάξανε την Κ1...Η πιο επικίνδυνη για μένα...ειδικά στο κατεύα έχω χαροπαλέψει πολλές φορές :shock:

alex86
21-04-05, 23:29
Kαλύτερα που φτιάξανε την Κ1...Η πιο επικίνδυνη για μένα...ειδικά στο κατεύα έχω χαροπαλέψει πολλές φορές :shock:

Αχχχχχ φιλε μου .... και ομως αυτη ηταν η καλυτερη ....... τωρα την εκτιμαμε και στο ανεβασμα και στο κατεβασμα γλιστρουσε οσο επρεπε η συχωρεμενη :cry:
Τωρα βεβαια μπαινει ταπα, αλλα δεν ειναι το ιδιο ..........

Σε αυτη τη στροφη γενικα πολλη ιστορια ρε παιδι μου !!!

L.R.C.
22-04-05, 14:09
όπα ρε παιδιά.... ποιά Κ1??? θα μας τρελλάνεται???
την Κ2 φτιάξανε....

InsaneDriver
22-04-05, 14:19
Σωστά...Η Κ2 είναι αυτή...Για μένα η ποιο ωραία-αρχιδάτη στροφή είναι η Κ1. Μια φορά στο πήγαινε προς την γέφυρα στην Βαρυμπόπη μπήκα με γεμάτη σχεδόν 3η, δηλαδή πάνω από 130 και μου γύρισε 5-6 φορές το αμάξι.Οι δύο πρώτες ήταν εντελώς κάθετα(κοιτούσα μάντρες δλδ :P ) και μετά το 4ο full lock ανάποδο άρχισε να μαζεύεται το Bmw. Η υπόλοιπη παρέα που με περίμενε πάνω στη γέφυρα, όταν με είδε έκανε την προσευχή της... :shock: ΄

L.R.C.
22-04-05, 15:12
Σωστά...Η Κ2 είναι αυτή...Για μένα η ποιο ωραία-αρχιδάτη στροφή είναι η Κ1. Μια φορά στο πήγαινε προς την γέφυρα στην Βαρυμπόπη μπήκα με γεμάτη σχεδόν 3η, δηλαδή πάνω από 130 και μου γύρισε 5-6 φορές το αμάξι.Οι δύο πρώτες ήταν εντελώς κάθετα(κοιτούσα μάντρες δλδ :P ) και μετά το 4ο full lock ανάποδο άρχισε να μαζεύεται το Bmw. Η υπόλοιπη παρέα που με περίμενε πάνω στη γέφυρα, όταν με είδε έκανε την προσευχή της... :shock: ΄όντως είναι Γ@μ@τη....

JohnnyB
22-04-05, 21:27
Σωστά...Η Κ2 είναι αυτή...Για μένα η ποιο ωραία-αρχιδάτη στροφή είναι η Κ1. Μια φορά στο πήγαινε προς την γέφυρα στην Βαρυμπόπη μπήκα με γεμάτη σχεδόν 3η, δηλαδή πάνω από 130 και μου γύρισε 5-6 φορές το αμάξι.Οι δύο πρώτες ήταν εντελώς κάθετα(κοιτούσα μάντρες δλδ :P ) και μετά το 4ο full lock ανάποδο άρχισε να μαζεύεται το Bmw. Η υπόλοιπη παρέα που με περίμενε πάνω στη γέφυρα, όταν με είδε έκανε την προσευχή της... :shock: ΄

Πάλι ανωριμότητες έκανες μωρέ;;; :P

Πάντως κακά τα ψέματα, καλώς κάνανε και φτιάξανε την συγκεκριμένη στροφή και ας μου χάλασε το ανέβασμα....

alex86
22-04-05, 23:51
την Κ2 φτιάξανε....

Sorry εχεις δικιο ρε LRC...... Κ2 !!! Αδικιολογητος :cry:

Στην Κ1 τωρα εχω δει και εχω κανει τα απιστευτα ...... Μ3 να ανεβαινουν διπλωμενα και απο καπνιλα και στριγγλισμα να νομιζεις οτι ερχεται ο χαρος ..... :lol:
Εγω με το rallακι εχω βγει και με 3τη και εχω πεσει σε μπλοκο ...... ευτυχωβς δεν με σταματησανε αλλα μια μπατσινα κονουσε το κεφαλι της και πρεπει να μου εχωνε κατι μπινελικακια .....

Τωρα αν ειναι καλο ή οχι που την φτιαξανε .... ο καθενας με την κ@υλ@ του ..... και οπως γουσταρει να την περνει ..... (την στροφη ε ?) :wink:

JohnnyB
23-04-05, 08:13
Μπλόκο; LOL ε καλό εεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!

L.R.C.
26-04-05, 17:03
την Κ2 φτιάξανε....
Εγω με το rallακι εχω βγει και με 3τη και εχω πεσει σε μπλοκο ...... ευτυχωβς δεν με σταματησανε αλλα μια μπατσινα κονουσε το κεφαλι της και πρεπει να μου εχωνε κατι μπινελικακια .....Πλάκα-πλάκα έχω βγει μια Πεμπτη αργαμιση με 3η πλακωμένη στο ανεβα της Κ1 (τι γράφω ο ανθρωπος!!!) και στα φανάρια έχει γερανό της ΕΑ...

ο οποίος αρχίζει και "κορνάρει"!!!

και εγώ περνάω μαμιόντας με "σκούρο πράσινο" και κλειστά φώτα....

Επιστήμονας
26-04-05, 22:39
Aρε LRC - Getaway in Varibobi

L.R.C.
28-04-05, 15:43
Aρε LRC - Getaway in Varibobi :lol: :lol: :lol:

Wagner669
13-05-05, 18:42
Προσωχη στο γεφυρακι, το οποιο μαζευει νερα.
Σκ@τοδρομος+Νερα=προσφυση*(-100%)

Αν ξεχαστεις παιζει να το χασεις και και να φευγεις διπλομενος οπου να ναι......

rallyboy
08-05-07, 04:00
PAIDIA STIN K1 PALIA ERXOTAN O PATERAS MOU ME TIS PANTES K EIXE MEINEI ENAS K EIXE AFISEI TO AMAKSI PANW STI DIPLI. TIN SYNEXEIA TIN KATALAVATE... TO MK2 TOU MPAMPA FARNATZIDIKO...
:(

blaze ocean
08-09-08, 19:52
τωρα πια εχει πολυ καλη ασφαλτο εκει περα...αλλα και κινηση!!

ilias
10-09-08, 15:40
άσχετο, αλλά σχετικό...

http://viva-la-bicycletta.blogspot.com/

Nss
10-09-08, 15:51
:o :shock: :evil: :evil:

blaze ocean
19-09-08, 19:44
ο δικηγορος του διαβολου :twisted:
γιατι ο κυριος με το ποδηλατο στην εθνικη?