Επιστροφή στο Forum : BODY KIT ΣΕ ΣΤΑΡΛΕΤ ΚΠ60
καλησπερα παιδια εχω δει στο λαιμο Βουλιαγμενης 2 σταρλετ στο χρωμα του εσκορτ του βλαχου και πρισμενα. ξερει κανεις τα παιδια η το μαγαζι που εχουν φτιαχτει τα αυτοκινητα η γενικοτερα μαγαζι που να αναλαμβανει σε λογικες τιμες παντα.
Petros AE86
15-06-09, 20:06
δειξε μας μια φωτο απο τα αυτοκινητα που λες για να σε βοηθησουμε
δεν εχω φοτογραφια τους ειδα οταν φευγανε. παντως και τα 2 ηταν ξεχωριστα
και κανουν μπαμ με την εμφανιση τους. το ενα ηταν σιγουρα και τουρμπακι
Petros AE86
16-06-09, 00:57
δεν εχω φοτογραφια τους ειδα οταν φευγανε. παντως και τα 2 ηταν ξεχωριστα
και κανουν μπαμ με την εμφανιση τους. το ενα ηταν σιγουρα και τουρμπακιγια ποιο λογο ομως να βαλεις body kit?ελαχιστα πανε στο σταρλετ ειναι ενα αμαξι παλιο το οποιο πρεπει να το φτιαξεις να ειναι old school..αν βαλεις φουσκωματα τρελα και αλλους προφυλακτηρες θα γινει υφτια γνωμη μου..μια ζαντουλα και αρκετο χαμηλωμα θα αλλαξει ολο το αυτοκινητο..(οπως στο αβαταρ σου..μονο ζαντα και χαμηλωμα ;) )
andreasf20c
16-06-09, 01:12
για ποιο λογο ομως να βαλεις body kit?ελαχιστα πανε στο σταρλετ ειναι ενα αμαξι παλιο το οποιο πρεπει να το φτιαξεις να ειναι old school..αν βαλεις φουσκωματα τρελα και αλλους προφυλακτηρες θα γινει υφτια γνωμη μου..μια ζαντουλα και αρκετο χαμηλωμα θα αλλαξει ολο το αυτοκινητο..(οπως στο αβαταρ σου..μονο ζαντα και χαμηλωμα ;) )
+111111 Συμφωνω με Πετραν...:wink:
Ισως καποια φουσκωματακια ετοιμα η στο χερι να τα φτιαξεις μονος σου...
Μονο ετσι...
Homo Driftarious!!!
16-06-09, 02:18
+111111 Συμφωνω με Πετραν...:wink:
Ισως καποια φουσκωματακια ετοιμα η στο χερι να τα φτιαξεις μονος σου...
Μονο ετσι...
Σαν του Τσιφετακη...νομιζω εχει φουσκωματακια....ετσι δεν ειναι???:confused::roll:
ρε φιλαράκι για δώσε περισσοτερες πληροφορίες για τα στάρλετ.... μήπως λες του Ηρακλη? ειναι και αυτο μπλε και turbo αλλα ειναι κπ60 dl ... μήπως είδες αυτόν?
Petros AE86
16-06-09, 02:21
ρε φιλαράκι για δώσε περισσοτερες πληροφορίες για τα στάρλετ.... μήπως λες του Ηρακλη? ειναι και αυτο μπλε και turbo αλλα ειναι κπ60 dl ... μήπως είδες αυτόν?καλα του ηρακλη ειναι μουν@ρα!!τρανο παραδειγμα για ολα αυτα που σου ελεγα πιο πανω ο βασιλης(4agze)...χωρις καγκουριες εχει ενα απο τα ομορφοτερα σταρλετακια:D
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΛΑΔΑΣ
16-06-09, 02:27
ρε φιλαράκι για δώσε περισσοτερες πληροφορίες για τα στάρλετ.... μήπως λες του Ηρακλη? ειναι και αυτο μπλε και turbo αλλα ειναι κπ60 dl ... μήπως είδες αυτόν?
να και η τσουτσου!μην ακουση ταρλετ αμεσως να πεταχτη!!!!:p:p:p:p
χαχαχα τι μ@λ@κ@ς είσαι..... πότε θα πάρεις ρε αμάξι να κάνουμε κανα twin?
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΛΑΔΑΣ
16-06-09, 02:31
με βροχη ε???αγια μαρινα και τον πισταρχη να μασ λεει να φυγετε να πατε αλλου!!!!!!!!!!ελπιζω συντομα βασιλη!!!
χαχαχαχ... ωραίες εποχές... μου το έχεις τάξει.. οτι θα είμαι ο πρώτος.. κανόνισε..χαχα
andreasf20c
16-06-09, 12:46
με βροχη ε???αγια μαρινα και τον πισταρχη να μασ λεει να φυγετε να πατε αλλου!!!!!!!!!!ελπιζω συντομα βασιλη!!!
Ο πισταρχης τωρα και σε διαφημιση...
http://www.youtube.com/watch?v=6YN72ZsADhg
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
driftovioS
16-06-09, 12:57
:lol:
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΛΑΔΑΣ
16-06-09, 13:18
καπως ετσι θα ειναι και αυτος σε μερικα χρονια!!!!!!!!!!!!!!
ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΥΜΦΩΝΩ ΠΑΝΤΩΣ.
ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΔΝ ΘΕΛΟΥΝ ΠΟΛΥ ΦΟΡΤΩΜΑ..
old school 4 ever....
kp60 team..
ena χαμηλωμα με 13αρες και εισαι αρχηγος!!!!
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.